Új privát üzeneted érkezett!

Én is itt, jó sokat írtatok! :)

AnnaPetiGergő nálunk is sláger :) 15 hónaposan kezdte érdekelni a Boribon, utána másfél évesen jött Bogyó és Babóca, és majdnem két éves kora óta AnnaPetiGergő a csúcs :) Meg Bartos Erika verseit is szereti!

Bili: nekünk nincs, rögtön WC-szűkítőt vettünk, most meg már azt sem hajlandó használni Zsófi, mert ő már "nagylány" :lol: Inkább majd beesik a WC-be, de nem kell a WC szűkítő, nem foghatom, nem segíthetünk semmiben :) Mindent egyedül szeretne csinálni, ami tök jó, bár néha befonom a szemöldökömet, mire a zoknit is sikerül jól felvenni :lol:
Vendég
 


CSajok megnéztük a Rebeccát.csajok aki teheti majd nézze meg ..még most is kész vagyok. a SZinetár BEreczki páros és Polyák Lilla egyszerűen odaszögezett a székhez! utóbbinak olyan a hangja hogy áááááááááááááááá bőgtem sok résznél.. persze a többiek is jók voltak. MÁZSnak sajna csak kisebb de döntő fontosságú szerep jutott

nyaralások miatt irigy vagyok egy közös családi nekem is bejönne... :cry: :lol:

éjszaka és a délutáni alvásnál még pelusoznuk.. ZSiga vizierőmű igy ezt lesz a legnehezebb elhagyni... de persze bepróbálom, úgyis van matracvédőnk

buktát asszem én is sütök :lol:

Anna Peti és Gergő könyvet tegnap rendeltem, most először..kíváncsi vagyok Zsigának fog e tetszeni.. majd szülinapján kapja meg...
Vendég
 


Sziasztok!

Angie!
Te milyen szófogadó vagy!
Jövők hozzátok orvost vitatni!

Moti!
Milyen volt a tegnap este? Hogy aludt el Boldi?

Annamari!
Ma is ilyen sokáig aludtatok? Oviban szünet van?

Kri!
A tömés után 2 óra múlva már lehet enni! Ne hagyd ki a vacsit!

Panndi!
Egyik volt osztálytársnőm beleesett a wc-be….
Zsófi ügyi kislány. Gergő max vetkőzni tud. A nadrágba is egy szárába dugja mind a két lábát.

Boni!
Megnézem akkor majd a Rebeccát. Én amúgyis nagy operettszínház fan vagyok. Csak sajnos kevés az időm!

Beze!
Hogy vagy? Még mindig kínozz az epegörcs? Mikor lesz „Marcinak” vonalzója? Mi lesz ha Marci helyett Manci lesz a kistesó?

Anna-Peti könyvek tényleg jók! Én még nem láttam gyereket aki ne szeretné.
Maradva az Operett színháznál, Dolhai Attilának a 3. lánya azért lett Anna, mert a 2 nagyobb kislány szereti az Anna-Peti könyveket.
franci
 
 

 
 

Szép jó reggelt!
Süt a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma Szilárd nem ment oviba, mert anyuékhoz viszi az apja. Még itt van nagyim holnapig, és szerettük volha, ha ma még jól kidédizi magát. Az elején húzódzkodott tőle, mert nincs szokva az ennyire idős emberhez. Anyukám azért klasszissal fiatalosabb, még a korához képest is, pedig már betöltötte a 60-at, de nem idősnő benyomást kelt. Nem akart puszit adni dédinek, pedig mindig úgy várta, hogy találkozzunk vele. Játszani akart, de odabújni nem. Aztán egyszer ébredés után az volt az első, hogy hol a dédi, mert puszit akarok adni neki. Onnantól kezdve szétválaszthatatlanok :) Én is csak kettőig leszek ma, én is megyek nagyizni, mert ki tudja, hogy novemberig (amikor megy vissza az usá-ba) látom-e még. Tervezzük aug 9-én az erdélyi utazást, de ki tudja, hogy milyen állapotban lesz a pocakom, ki fogok-e bírni 11 óra utazást.

Bukta: Jól felizgattam a fantáziákat!!! De még csak azért is fogok hétfégén sütni (Annamari :twisted: :twisted: ).

Egyébként a kakaós csigád is fantasztikus volt, apának az jön be jobban. Én csak nem vagyok nagy kakaóscsigás, inkább vaniliásan vagy fahéjasan töltöm meg (eddig talán 3x csináltam)

Anna-Peti-Gergő könyvek: akinek még hiányzik a sorozatból, az nézzen be az Alexandra weboldalára, mert most (talán még ezen a héten) 40%-os kedvezmény van rájuk, 1400 egy db.

Beze!
Tényleg, hogy van az epéd? Pocakod gondolom neked is nőtt már. Képet kapunk?

Maryka!
Nem látom a tesztet, pedig a szemem majd kiesik, úgy kerestem :wink: (addig mondom, amíg le nem lősz, vagy fel nem teszed :lol: :lol: )

Franci!
Gyere bármikor! Nekem aztán van tapasztalatom, bár kivizsgálásokban nem annyi, mert mi végül csak az alap hormontükröt csináltattuk meg.

Moti!
Lehet, hogy igazad van, mert a tegnapi meccsen meg sem moccant Gombóckám. Sem a görög sem az argentin focisták között nem láttam egy jó pasit. Lehet, hogy csak a jóképű focisták érdeklik :lol: :roll: :?:
Na, milyen volt az elalvás???

Boni!
Azta de jó lehetett. Nekem az Operaház fantomja és a Romeo és Julia után volt ilyen katarzisérzésem. Ezt is biztos imádnám. Te ilyen jól kifogtad a szereposztást, vagy mindig ők adják elő? Az a baj, hogy olyan sokat vittem apát operettre, hogy azt mondta, hogy zenés darabra egy ideig ne is hívjam. Barátnőim meg mind babáznak :(
Visszatért a koránkelőnk :lol:

Kri!
Ha fogynod kell, akkor még jól is jön a vacsikimaradás :lol: Lehet, hogy gyakrabban kéne járnod fogorvoshoz :twisted: :wink: (csak vicceltem). Viszont ha nincs súlyproblémád, akkor tényleg ne hagyd ki a vacsit. Ha lézeresen keményítették a tömést, akkor csak a zsibbasztó miatt nem szabad enni. A tömés rögtön megköt.

Panndi!
Szilárd is már egy ideje egyedül végzi a dolgát. Sámlit odatolja, és wcszűkít nélkül ráül és pisil-kakil. A kakinál hív, hogy töröljük meg neki, mert én kértem rá, hogy nem maszekoskodjon, mert fájni fog a feneke, ha nincs rendesen kitörölve. Én nedvessel és utána szárazzal is törlöm.

Danyukám!
Jó hírem van!!! Lehet, hogy júni 16-án megyünk Keszthelyre :lol: :lol: :lol: Csak azon múlik, hogy visszaigazolják-e a foglalásunkat. A rendszer engedett foglalni, így bízom benne!

Ja, és a tengerbe én is simán fürödnék. A sós víz kevés bacit tartalmaz, így az a legbiztonságosabb.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie én szívesen elmegyek veled egyszer operettbe :wink:

a bérletes előadásban nem ők voltak, így eladtuk azt a jegyet és teszin találtunk velük

Jövő héten nézzük a Rómeó és Júliát eredetileg fantasztikus szereposztással, de lecserélték Bereczkit és MÁZSt igy dühösek is voltunk.. bár ha tényleg ők is benne vannak akkor a 4 kedvencemmel( Dolhay, Homonnay) már felmostak volna a nézőtérről.. :oops: :lol:
Vendég
 


Menjünk együtt az Operettbe!
A Rómeó és Júliát én a Dolhai Szinetár Berczki Mázs Homonay Szabó P. Janza összeállításba láttam. Végén csak annyit tudtam mondani, hogy: „akkor most elkezdhetik az egészet az elejéről”.
A Mozart nem mindenhol tetszet, beszélni kell a rendezővel néhány jelenetnél. Nagy probléma hogy lekapcsolják a villanyt mikor a Dolhai vetkőzik….. De mért???? Nem gondoltak rám????

Szerintem a Rebecca a másik szereposztásban is jó lehet. Szabó P. se rossz, és Vágó csajok is tehetségesek. Én Vágó Zsuzsival és MÁZS-al láttam a Rudolfot. Jó volt!

Angie!
Én is szeretek Mamázni! Mikor a Mamám itt volt én a kórházban csücsültem. Sajnos nem voltam valami jó passzban.

Nekünk is be van tervezve augusztusban egy Gyulai hét. Ha véletlenül terhes leszek én lefújom. Nem megyek strandra és nem mászkálok sokat. kicsit besz…ri lettem
franci
 
 


Jó, akkor menjünk tali helyett Operettbe :lol: :lol: Apukák biztos értékelnék a programunkat :lol: :lol: :lol:

Franci!
Én, ha terhes lennék is mennék Gyulára. A kimozdulás jót tesz, nem beszélve a családról. Nem kell vízbe menni, pihenni az árnyékban semminek nem árt. Az otthonmaradás rosszabb, mert otthon mindig kitalál magának valamit az ember lánya, és nem tud kikapcsolni. Én drukkolok, hogy addigra terhes legyél, de ha nem is, akkor ott jöjjön össze :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Boni,

irgy irígy az operett miatt4!!!!!imádom a rómeó és júliát, én már az összes szereposztásban láttam, összesen 3szor, :D tervezem még megnézni!
aug.22-én meg Szegeden nézzük meg a Hairt, abban is a DOlhai lesz.

a tegnap esténk:fél nyolckor fürdés, aztán én 8tól 9ig Sebit szoptattam, Apa meg próbálta BOldit elaltatni.9kor leváltottam, mert fontos üzleti telefonja volt.SEbi be az ágyába, 30 percig ordított.egyidejűleg Boldi is ordított, mivel nem feküdtem le mellé, hanem megálltam az ajtó előtt, és ahányszor kijött, annyiszor vittem vissza...22.20-kor tudtam lejönni, akkor aludt el.levezetésképpen megnéztem a grace klinikát :D
kíváncsi vagyok, mi lesz ma...mostmár muszáj folytatnom, mert különben kárba vész ez a tegnap esti háborúzásom... :D

Annamari, egyik barátunknak októberben született meg a 3. gyerek, és tényleg, szó szerint első naptól átalussza az éjszakát!!úgyhogy üzenem a kismanónak, kéretik ilyen megállapodással világra jönni. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Gratula a kitartáshoz. Csak így tovább, és meglesz az eredménye!!! Meglátod, nem kell egy hét, és Boldi szuperül el fog aludni. De ahhoz te kellesz a legjobban, hogy kitarts :wink: :D

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Moti!
Ügyes vagy! Kitartást mára is!!!

Nem rég is megpróbáltam azt hogy egy kicsit kijövök Gergőtől, de sipákolt hogy fél és hogy szörny van a szobában. Ha nem fürdök meg altatás előtt, akkor meg kell neki ígérni, hogy míg anya fürdik apa bejön hozzá. Szerencsére nem szokta leellenőrizni.
Meg a bölcsi miatt se szeretném sokáig fenntartani. Reggel muszáj kelni.

Angie!
Akkor a „felügyeleteddel” megyek! Bár még a fiúk is beteg lehetnek. És én semmi esélyt nem látok egy spontán terhességre.

Megyünk együtt Dolhait nézni? Itt látom van egy pár rajongója. Legalább nem én vagyok az egyedüli elvetemült.

Egy kérdés:
Van olyan nem vényköteles készítmény amivel a progeszteront lehet pótolni?
franci
 
 


Én nem vagyok Dolhia rajongó. Inkább Berecki, de amióta a RTL felkarolta, és műsort vezetett, kicsit esett neki is az ázsiója. Nekem az a melirozott hajú rosszcsont kinézetelű srác tetszik (nem tudom a nevét). Na meg a Homonay is :)

Franci!
A barátcserjéről hallottam jókat. Én azt nem mertem szedni, viszont a tavalyi terhességem előtt és az idei januári előtt is két hónapig cickafark és palástfűteát ittam. A cickafark a pé előtt jó, mert erősíti a peteérést, a palástfű pedig a pé után a mensiig, mert az a progeszterontermelést segíti. Mindkét esetben két hónap után teherbe estem. Ha gondolod, próbáld ki. Annamari is itta, talán ő is két hónapig, és harmadikban lett terhes :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Mészáros Árpád Zsolt (MÁZS)
franci
 
 


Angie!
köszi!
franci
 
 


Volt egy tippem, hogy ő lehet a MÁZS :lol: A Mészáros és az Árpád rémlett, de nem mertem volna megesküdni rá.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Moti!
De aranyos vagy. :lol: :lol: :lol: majd én is öntök beléd lelket majd mikor a 3.-at várod. :wink: :wink: :wink: :wink:
Lehet, ma már könnyebben megy az altatás is. Ügyes vagy, és kitartó, (én nem lennék :oops: :oops: :oops: )

Franci!
Ma apa itthon volt reggel, így fél 8-kor keltek. Apa kérdezi is, hogy mikor ő nincs itthon, akkor miért alszanak tovább??? :lol: :lol: :lol: :lol:
És ahogy Angie mondja, a palástfű teát én is ittam. A második hónapunk sikeres is volt.

Köszi, hogy leírtátok,hogy ki az a MÁZS, így nem kellett kérdeznem. :oops: :oops: :oops: :oops: én csak a Bereczki-Szinetár, Dolhai tudom, hogy kik.

Boni!
Örülök, hogy tetszett az előadás.

Tegnap délután vettem 4 zsömlét, olyan szépek voltak, meg 9 ft volt. aztán útközben (figyelj Moti!!!!!) Levente megevett kettőt, Réka egyet. A maradék 1-et este ette meg Levente.
Mondtam apának, hogy reggel ugorjon el biciklivel a Zalaco-ba venni. De csak akkor vegyen 10-et, ha szép világos, ha sötét, akkor elég lesz 4. Én a világos kiflit, zsömlét, kenyeret szeretem.
8-kor kérdeztem elmegy-e, vagy elmenjek én. Azt mondta majd ő elmegy. 8.40-kor ment el, s negyed 10-kor ért haza. És milyeneket hozott???? Sötéteket!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ja, és 10-et.
Én vagyok ennyire finnyás???? :roll: :roll: :roll: :roll: direkt mondtam neki, hogy akkor keveset hozzon, délután úgyis megyek be, akkor veszek még. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Maryka!
Merre felé mentek Horváto-ba? Hol mentek át a határon???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Nem te vagy finnyás, hanem a férjed van pasiból :wink: :wink: :wink:
Biztos ismere Polyák Lillát és a férjét, Homonay Zsoltot is. Akkor már a MÁZS is megy? Régen láttam szerepelni valamelyik magyar sorozatban, de már nem emlékszem, melyikben. Rosszfiút játszott, mert olyan rosszfiúsan is néz ki, de valójában egy csupa lélek ember. Rákból gyógyult, biztos értékeli az életet.

Na lányok, nekem ma ennyi volt munkából!!! :D :D :D Megyek anyuékhoz, útközben még beugrok a Corába és felveszem a sógórnőmet is. Még mindig egyben, kiscsajszi biztos a jobb időt várja a kibújással.

További szép napot!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
A magyar sorozatok közül csak a Szomszédokat néztem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sógornődnek már itt az idő??? Hogy megy az idő? Most már jól van?
Akkor holnap innen folytathatod... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari,

péksütiben én is ilyen vagyok.
most speciel csak egyetlen fajta teljes kiőrlésű kenyeret eszem meg. :D

köszi, Annamari, behajtom majd a 3. gyerkőcnél a bíztatást. :D

megyek altatni BOldit, meg gyűjtök erőt estére....már előre görcsbe álla gyomrom. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


sziasztok!
Este jövök, most rengeteg pakolni valóm van :roll: Hozom a tesztet is :wink:

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Én is itt, csak takarítottam, meg ilyesmi, most alszanak a csajszik :)

Igyekszem visszaolvasni.

Moti, olvastam az esti altatást, kitartás, jobb lesz ez! Zsófi most pár napja éjjel műsorozik, pedig igazán aludhatna...
Vendég
 


maryka, helyes, Angie örülni fog :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak pár percem van, nemsokára jönnek az unokaöcsémék meg szüleim, kertet rendezünk - hétvégén buli lesz nálunk, arra rendezkedünk.

moti: kitartás az altatáshoz! Csak így tovább!

franci: ahol én voltam természetgyógyásznál, úgy kezdtük, hogy ölébe vette a lábaimat, és a talpaimból mindent elmondott. Régi betegségeket, meglévő gondokat (testi, lelki), feldolgozatlan problémákat - és szó szerint leesett az állam... Előtte sosem találkoztam Vele, és mégis mindent elmondott rólam!
Utána beszélgettünk, majd Bach-virágterápiát alkalmaztunk, ami szintén érdekes volt... Többször sírtam el magam, de nem bánatomban! Végül kaptam egy cseppeket, GYNEX csepp a neve. Ha van egy kis időd nézz utána a virágterápiának meg a cseppeknek is. 23! olyan esetet ismerek, ahol szerepett játszott ez a szer. Csak gyógynövényes!!!
Az egész "kezelés" 2 órát tartott, 1.800 forint volt, plusz a csepp.
Rengeteg tanácsot kaptam. Én hiszek benne, hogy minden agyban dől el, és nekem most teherbeesés szempontjából mindegy volt, ugyanis csütörtökön voltam nála, és akkor már elvileg babás voltam, de fogok hozzá menni mert lelkileg nagyon jó volt.
Nem beszélve az anyagiakról, ami azért lássuk be nem egy nagy összeg. Ezernyolcszáz forintot már senki nem kér!!!
Nagyjából ennyi, tudnék még regélni róla!

Mennem kell!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Maryka!
Lebukott Gyurika!!!! Megtaláltam a tánctáborban készült videót!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=-X0AamE1 ... r_embedded

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És Angie tényleg örülni fog a tesztnek. :lol: :lol: :lol: jó kis meglepi lesz neki holnapra. :wink: :wink: :wink: :wink:

Évi!
Ez tényleg nem sok, ennyit tényleg könnyebben kipenget az ember, s többször is megy hozzá.
azért vigyázz magadra, neked nem kell rendezkedni. :wink: :wink: :wink: :wink:

Moti!
Hogy sikerült az altatás???
Biztatni is foglak!!!! Mikor is lesz esedékes??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panndi!
Ti csak szűkítőt használtok, vagy fellépő is van???
Nálunk mindkettő van, mert Réka nem érné fel a wc-ét. De ő is mindent egyedül akar csinálni. Néha a szőr is feláll a hátamon, mikor fél órát kell rávárni, mert egyedül lassabban boldogul, de akkor sem szabad segíteni.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Ha éhes a gyerek eszik! Ezt most a tieid is bebizonyították.
Gergő is biztos 6 előtt fog kelni hétvégén, hétközbe meg ébresztjük.

Angie!
Jó mamázást!

Moti!
Ne görcsölj, mert azt bizony megérzi Boldi! Ügyes vagy te, menni fog ez!!!!

Maryka!
Várjuk azt a TESZTET!
A nagybőröndbe engem csomagolsz ugye?

Panndi!
Az éjszakai műsorokhoz még kicsi Zsófi! Majdnem mindegyik 16-os karikás. Nem lapozgat tv újságot? Ja lapozgat! Csak azt hiszi 16 hónap, nem év! :lol:

Évi!
Jól hangzik a természet doki! Csak pesten egy 0-t a végére kéne tenni! 10ezerért adnak időpontot.
Milyen buli lesz hétvégén?
franci
 
 


Franci!
az igaz, hogyha éhes eszik. Levente még akkor is válogat. :roll: :roll: :roll:
voltál te inzulinrezisztencia vizsgálaton??????? mindig akartam kérdezni, de lyukas az agyam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Voltam!
IR-es is vagyok.
franci
 
 


Annamari!
A kissrácot én is láttam. Csúcs ahogy táncol.
Bocsi, de nézelődtem a szeptemberi topikban. Majd szólok nekik a Franci én vagyok.
A másik, mi voltunk idén Budakeszin a vadasparkban. Gergő jól érezte magát, de engem nem fogott meg. Lehet állatokat etetni, árulnak kaját, de azt nem eszik meg. Valaki hozott felkockázott megszárított vagy kicsit pirított kenyeret azt ették, meg a répát, almahéjat.
Ami nagyon jó. kint (nem messze a bejárattól) van egy háziállatos rész. Kecske bárány nyuszi. Na ők mindent megesznek. És a simogatást is szeretik.
franci
 
 


Franci!
Véletlenül oda küldtem a hsz-t, de már töröltem. :lol: :lol: :lol: le is csaptak a lányok, jöhetsz bemutatkozhatsz.
Találtam egy cikket neked, lehet már olvastad:
http://feminarium.blogter.hu/258029/nok ... cia_eseten

Nem olvastam végig, csak a címe miatt.

Akkor azt mondod érdemes elmenni a vadasparkba? Bár javasoltak a Hajógyári szigetet is, ott ingyenes programok lesznek.
szerintem majd ott döntünk, hova is menjünk. Apa azt mondja nem nagyon akar Pesten vezetni, nincs is hozzászokva. Meg fél is kint hagyni éjszakára az autót.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


franci :lol: :lol: :lol:

Annamari, van fellépőnk is, de azt is csak ő viheti oda, nem segíthetünk :) Én is hagyom egyedül, de néha már a falat kaparom :)
Vendég
 


Annamari!
Köszi! Aranyos vagy! Szedem a gyógyikat. Olyan sokat hogy lassan listát kell írnom.
Ha rákeresel a Gyereksziget 2010 -re napi bontásban megtalálod a programot. Sokan vannak állítólag, de mindenki dicséri.
Mért jöttök Pestre? És mikor?
franci
 
 


Panndi&Annamari!
Én irigylem hogy a gyerekek egyedül öltöznek. Gergőt öltöztetni kell.
Szanda felvétel: „Az egyiket felveszem, a másikat meg te feladod”- Gergő.
Anya: „jó, vedd fel az egyiket, utána megyek.”
Visítás. „először te ad fel, én majd utána”
Egyszer bedőltem neki, feladtam rá, persze utána, ha már úgy is ott vagyok, adhattam fel a másikat is.
franci
 
 


Franci!
Barátnőmékhez megyünk. Tavaly ők voltak itt, idén mi megyünk.
Egyedül öltözés csak Rékánál megy, Leventét öltöztetni kell. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bár, ha nagyon akar menni valahova, akkor egyedül is felöltözik, vagy azt mondom, hogy akkor meztelen maradsz, felöltözik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Franci, én is a palástfű teát ajánlottam volna, én nem ittam, de sokan esküsznek rá. Drukkolok!
Dolhait én is imádom, olyan jó pasi! :D Na és a hangja! :D

Moti, kitartást, ma már biztosan jobb lesz, nagyon ügyesen csinálod! :wink:

Annamari, hétvégén, szombaton zöldbabgulyást főzök, és sütök buktát. :D

Boni, színházért kicsit irigy vagyok. :oops: Biztosan nagyon jó volt!

Angie, nagyon aranyos vagy, de olyan kicsi még reggelente, hogy inkább nem rakom fel. Pedig a kistesó nem pici.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Zöldbabgulyásról még nem is hallottam. :roll: :roll: :roll: :roll: bár én a se a zöldbabért, se a gulyásért nem vagyok oda.

Angie!
Kíváncsi leszek azokra a buktákra!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

A tegnapi altatás :twisted: :twisted: :twisted: volt. Nem akart elaludni... Pedig már úgy örültem h 2 napig tök simán ment...

Buktát én is akarok!!!

Petra is mindent egyedül akar csinálni. Neki volt bilije is, wc-szűkítője is, de természetesen ő már nagylány és neki ilyen nem kell. Bezzeg a Nándi (barátnőm kisfia) még kicsike és ő semmi ilyet nem tud...
Amikor egyedül öltözik, akkor tud úgy kinézni m egy lelencgyerek. De olyankor nem hajlandó semmi normálisat fölvenni.

Franci! Én se hagynám ki Gyulát! Ha addig nem leszel babás, állítólag az ottani gyógyvíznek van nőgyógyászati hatása is... MIkor mentek?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Ez ám a termés :lol: :lol: :lol: végig olvastam, de biztos valakit kihagyok.

Moti, kitartás, ügyes vagy menni fog az az altatás.

Franci, nem semmi mennyi mindenre kell szedned valamit.

Annamari,Boni, Panndi jó hogy írtatok a biliről, a szűkítőről és a fellépőről. Nyaralás után szerintem mi is elkezdjük.

Boni, jó hogy van időd színházba járni irigy-irigy :lol: :lol: :lol:

Ez a bukta téma, én is csinálok de majd csak hétfőn, a hétvégén velnesz. Már alig várom :lol: :lol: :lol:

Beze, mikor lesz vonalzód?

Lillanyu mikor mész dokihoz?

Maryka, képet várjuk a tesztről. Te mikor mész dokihoz?

Danyu, veletek mi újság?

Sucer, merre vagy?

Na megvolt a mai fogtömés is. Sajna kiderült hogy a mellette levő is lyujas, így azt is tömethetem be. De majd csak két hét múlva. Zsombi ma extra extra nyűgös volt. Délután is nagyon nehezen aludt el. Szerencsére már alszik, jól elfáradt a sok üvöltözéstől. A másodpercenként 5-szőr elhangzó anya-anya ment ma, és természetesen semmi sem volt jó. Ma én is kapartam a falat :shock: Biztos szegénykém ezt az idióta időjárást nem bírja.
Holnap műtik mamámat szorítsatok. Unokaöcsém meg holnap államvizsgázik neki is kell szorítani.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Jó reggelt!

ma cukorborsólevest főzök palacsintával..mert tegnap elkezdtük olvasni az Anna és PEti könyvet és abban is volt palisütés..megkívántam no... :lol:

maryka várom én is a képet :lol:

Franci én is mennék GYulára.. van kevésbé meleg medence is nem? mert azért a meleg vizes gyógyvíz vérbőséget okoz...

a barátcserje sárgatesthormon termelésében segít ami ugye a ciklus első felében a PÉt segíti, a másodikban a progitermelést!

palástfűteát igyál ! az a progitermelésre hat. reggel és este egy csésze.. de a 12 héten azt is abba kell hagyni.. de apránként csökkentve...

kri mamidnak +++++++++++++++++

csajok volt végül tali?
és mit fogunk megnézni operettben? :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Gergő ma 3 éves és 8 hónapos, és ha tavaly minden jól ment volna, akkor lenne még egy 10 hónapos gyerkőcöm is.
Igaz akkor titeket nem ismertelek volna meg.

Angie!
Jó volt a mamázás?

Boni!
Sikerült kipakolni a bőröndből?

Beze!
Mikor csinálsz vonalzót? Mindig számolgatnom kell hol is tartasz:

Teri!
Augusztus 7-én megyünk egy hétre.

Maryka!
Hol a beígért teszt? Mikor indultok?

Kri!
Nekem is jó sok lukas fogam van. Nem merek már fogászhoz elmenni.
Mindenkit megvisel ez a változó időjárás, ilyen kicsi gyereket meg még jobban.
Mamádnak és az unokaöcsédnek szorítok!

Moti!
Milyen volt az alatatás?

Panndi!
Zsófi éjszaka is műsorozott?

Annamari!
Téged nem zavarlak mert még alszol.

Gergő tegnap nem aludt a bölcsibe. Befejezte a beszélgetését és már aludt is. 19.45-kor már ki is jöttem tőle.
franci
 
 


Boni!
Nem volt tali!!! :(
Operett: nem vagyok válogatós!
franci
 
 


Jó reggelt!

Nem volt műsor, este kilenctől reggel hétig egy hang nélkül aludt :lol:
Vendég
 


gratulálok alváshoz!

jó tudom, nélkülem úgyse ért volna semmit :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Nekem is mindegy h melyik operettre/musicalre megyünk! :wink: Már nézegetem a jegyeket és azt hiszem h az Abigélre és a Rebeccára fogok venni őszre. :oops:

Tegnapi altatás sikeres volt... Ma megyünk az Ikeába, ma kezdődik a nyári vásár :oops:

Kri! Mamádnak, unokatesódnak drukk+++++++++++!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Ügyesek az alvó lánykák!

Teri!
Én is szívesen mennék az Ikeába!
franci
 
 


Sziasztok!

Franci, ne haragudj, elfelejtettem válaszolni: következő uh után csinálok vonalzót, ma vagyok 12+6. Ha "Manci", az még jobb, de tudom, hogy Marci. :D

Kri, most már hamarosan. :wink:

Csajok, tudom, hogy nagyon korai, de érzem a kistesót. :oops: :D Már korábban is éreztem, de elhessegetem, hogy a beleim, de azok nem huppannak. :D Szegénnyel Lexi miatt alig tudok foglalkozni, de mégis jelzett, hogy jól van. Annyira örülök! :D
Bocsánat az ömlengésért... :oops:

Annamari, saját recept, én nagyon szeretem. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt!
Látom, ma korán indult az élet a topikban :)

Altatáshoz gratula, remélem Mótiéknak is jól sikerült.

Kri!
Engem kihagytál, de úgy döntöttem, hogy megbocsájtok :wink:

Annamari!
Mi hétvégén készülünk a gyerekszigetre. Idő elvileg engedni fogja. A programot próbáltam letölteni, de valamiért nagyon lassu most a szerverük. Én már voltam ott pár éve, és nagyon sok játék van kicsiknek és nagyobbaknak is. És állítólag idén még több minden van. Ti mikor terveztek jönni? Összefuthatnánk ott, ha esetleg nem mással terveztétek a programotokat. Elvileg jövő hétvégén is tervezzük, talán szombaton.
Hát, a bukták muszáj lesz ezek után megsütnöm :roll: :lol:

Moti!
Nektek hogy sikerült az esti elalvásotok?

Boni!
Így van, csak miattad nem szerveztük meg a talit. Hazavártunk :D Nem lenne kedved szervezkedni? Nekem most valahogy nem igazán fér bele a kapacitásomba.

Beze!
Estére azért megnő akkorára, hogy látszódnia kell valaminek. Na, plíííííz!!!

Franci!
Merkformint szedsz? Van jó endokrinológusod? PCOS-val is sokan teherbe estek már. Neked a Gergőnél volt már PCOS-d vagy utána derült ki?

Teri!
Én is úgy mennék IKEAba. Majd mindenképp mondjad, hogy vannak-e jó dolgok, amiért érdemes kimenni. Engem inkább a babás dolgok érdekelnek, ilyen, hogy kistakaró, lepedő, bébitörölköző, kifogó, stb.

Panndi!
Ügyes Zsófi! Néha előfordula jól alvó gyerekeknél is, hogy rossz az éjszakájuk. Ez természetes, felnőttek is így vagyunk, csak mi nem hívjuk az anyukánkat, hanem addig forgolódunk, amíg vissza nem alszunk :)

Maryka!
Úgy látom már nem csak én követelőzök a teszt miatt :lol:

Szilvi!
Remélem, jól telik a nyaralás. Esküvőn jól megráztad hármaska senekét? Gyere, ha tudsz!

Pörög a topik rendesen! Ez tök jó!!!!
Na, jövök még ma (ez nem fenyegetés :) )......................................

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Beze!
Én 11+6 hetesen éreztem először háton fekve Gombóckát. Azóta folyamatosan, és még mindig háton fekfe érzem konkrétan. Persze, napközben is a nagyobb fordulatokat, de olyan elég ritkán van. Simán érezheted! De ne ess kétségbe, ha napokig semmit sem érzel, mert most még csak a nagyobb mozdulatokat lehet érzékelni.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, köszönöm. :D Estére úgy nézek ki, mit egy felfújt gumilabda. :oops: De az csak a kajától. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Gyere ömlengeni!
Olyan jó hogy ilyen hamar érzed a motoszkálást! Gergőt én 15 hetes már éreztem. Akkor a következőt még hamarabb fogom, az jó!!!!
Van már név ötlet ha „Manci” lesz?
Gumilabdát is megmutathatod! Hagy gyönyörködjünk!

Angie!
Nincs sok munkám, ráérek írogatni!
Szedek metet, pontosan meforalt. És L-Thirixint, +még kéne babavitamin, vas, jód is. De én utálom a gyógyikat, elég nehezen nyelem le őket. Volt ami visszajött. :oops:
És két hét múlva megyek dokihoz, ott is biztos adnak.
Endokrinokógushoz a Mensmentisbe jártam. Beszéltem a doktornővel a vetélés után, hogy mikor menjek vissza, de semmit se mondott. Ha majd kéri a nődoki utána megyek.
Tényleg Gombóckának van már neve? Gergőt én Mocorgi Benőnek szerettem volna anyakönyveztetni, de apának nem tetszet, csak a száját húzta. Ilyen hülyeségre nem is reagált. :roll:
franci
 
 


Ki szeretné a laptetőt????
franci
 
 


ÉN!!!
franci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?