Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne a closty-val kapcsolatban. Remélem tudtok segíteni. Nektek volt hormonvizsgálat, UH kontroll? Nekem 6 havi próbálkozás után felírta az orvos a Sote I.-en. De se hormonvizsgálat, se UH kontroll. Annyit mondott, hogyha nagyon erős szokatlan görcseim lennének menjek vissza. Ma vagyok a 2.cn-on. Nem tudom, hogy az 5. napon elmerjem-e kezdeni szedni, így minden előzetes vizsgálat nélkül.
Szerintetek? Esetleg tudtok ajánlani dokit valahol?
Ja, a ciklusaim 28-30 naposak, tehát szerintem peteérési gond nincs.

Kép
zsuzsci
 
 


Zsuzsci!

Hat honapja szeded mar a gyogyszert vagy hat honapja probalkoztok?
macsek75
 
 


Vtina!

Valóban nem volt nekem hormonvizsgálat Closti felírása elött! Csak a 2. hónapban kell majd mennem. Igen, a mostani dokim Sote 2-n dolgozik. Honnan tudtad? Lehet, hogy ugyanannál vagyok, akitől te eljöttél? :/
Na, gyorsan meg is adom a mail címem, hogy privátban meg tudjuk tárgyalni a dolgokat, mielőtt nagyobb kakiba kerülök, mint voltam: tima@freemail.hu
Megírnád, hogy kiknél voltál eddig és a mostani elérhetőségei is érdekelnének! Köszönöm!
Asszem arra nem válaszoltál - és nagyon érdekelne-, hogy Closti mellé szedsz-e Ultrogestant vagy Duphastont?
Jah, amúgy nekem Clostit a mensi 3. napjától kell szedni majd. Eddig meg 2. és 5. napokat látom, hogy irogatjátok?!
Nah, most már kezdek bekattanni, hogy bízhatok-e még valaha egy nőgyogyiban is vagy sem...
falina
 
 

 
 

Falina!

Nekem a 3. napon kellett eloszor bevenni es azt kovetoen a hetedik napon utoljara, naponta kettot. Igy jott ki a tiz szem, ami egy uvegcseben van.
macsek75
 
 


Szia Tina!
Hosszú keresgélés után végre megtaláltam az Aviva torna könyv megrendelési telefonszámát. Úgyis kell nekem is. Két szám van itt, amin a tornára lehet jelentkezni, de a könyv is megrendelhető ugyanitt. Ha budapesti vagy, inkább a tanfolyamra érdemes menni, ott könyvet is adnak azt hiszem. Látom hogy te is jársz más tornára meg még valaki kérdezett róla, hogy nem árt-e a teherbeesés környékén. Ez a torna jó alakformáló, edzésben tart és a ciklusnak megfelelő gyakorlatokat kell végezni. Én is a 14. nap után más, kimélőbb tornát végzek mint előtte. De majd meglátod ha sikerül megszerezni. Akkor is szivesen segítek a tapasztalataimmal. A telefonszámokat az emailedre küldeném, nehogy véletlen megsértsem valaki jogait.
A Clostiról. Jó hogy abbahagyod, ha úgy érzed lelkileg ennyire megvisel a kezelés. Akkor tényleg kell a szünet. Kiérzik a szavaidból hogy csapdának, időveszteségnek érzed az egészet. Most tényleg jobb egy kicsit eltávolodni az egésztől. Már ha lehet. Én sose tudok igazán megfeledkezni a dologról. Ha orvoshoz kell menni azért, ha nem megyek orvoshoz, akkor azért, hogy miért is nem megyek...irigyellek, ha te meg tudsz róla feledkezni.
Az orvosodnak nem próbáltad elmondani hogy mit érzel? Lehet hogy akkor találna más gyogyit, nem csak a Closti van ebben a témában. Persze valószínüleg nem érne rá...Kép Hát szurkolok neked hogy meg tudj nyugodni és jöjjön a siker. A ruhavásárlás nem rossz ötlet. Kép

Böbe!
Sajnálom, hogy ilyen veszteség ért. Ilyen szomorú esemény után még nehezebb az egész lelkileg. De látom azért már kezdesz optimista lenni. Ez jó és sokat számít.
Hát a hőmérőzést majd megkisérlem ilyen csökkentett módban - hátha. Gyerekeim majd izgulnak, hogy talán beteg vagyok.

Falina!
Nekem sem volt hormonvizsgálat, csak mikor kikönyörögtem. Én vidéki vagyok arra gyanakodtam hogy nincs rá pénz, mert valami hasonlót mormogott mikor kértem. Ezek elég drága vérvizsgálatok. Volt olyan hogy azt mondta nekem, ezt a labor most nem csinálja meg és kész.
Egyébként az orvosok elég magabiztosak tudnak lenni, például ránézésre testi jegyekből képesnek gondolják magukat arra, hogy hormonhiányt megállapítsanak. Nálam is így volt, mondjuk nálam bejött. Igaza lett. De azért ezt elég kétesnek tartom. Az UH-t viszont rendszeresen csinálta.
Kezdetben nekem se írt fel a ciklus 2. felére semmit, de később az UH alapján már igen. Most Duphastont kell szednem a 16. naptól. Nem előírás hogy kell, sikerülhet nélküle is.
Na befejeztem már így is túlzás amit műveltem.
Sziasztok

Kép
danaaia
 
 


Sziasztok!
Macsek!
Igazad van pihenni kell, nem szabad, hogy csak ez befolyásolja az életünket. (majd ha megszületik, utána már lehet) Gratulálok a babádhoz! Végéig szedted a clostit?

Zsuzsci!
Nekem is szabályos ciklusaim voltak, peteéréssel. Picivel volt a normál alatt a progim, ezért kezdtem elé szedni a clostit. A szokatlan görcs nem más minta ciszta, ami akkor alakul ki ha túlstimulált a closti. Engem erre sajna senki nem készített fel. Voltak is görcseim (Azt hittem a 2. vetélésem után történt vmi, ami ezt okozza) Fél éven keresztül hiába reménykedtem minden hónapban, nem volt tüszőrepedés (azaz túlértek és ciszták lettek) Amikor a 6. hónap után elmentem másik orvoshoz 4 db cisztám volt.
Az én tanácsom: keress másik orvost, vagy a mostanitól követeld a vizsgálatokat!
És ha így nézzük, akkor nekem 2 hónap valódi próbálkozás áll a hátam mögött (ami még nem lenne vészes), de így már ugye 8, ami már kiborító (ki is szoktam borulni Kép ) Az a baj, hogy a dokiknak tök mindegy pár hónap ide-oda nem számít.

Falina!
Én már szedtem az 5. naptól, 3.-tól és most a 2. napit tagadtam meg! Nem szedtem mást mellé.
A Sote 2-őt majdhogynem viccnek szántam, egyszer már felismertük így a volt orvosomat.
Én ott Ács Nádorhoz jártam, aki ennek a honlapnak is "szakértője" (no comment)
Ha érdekel a mostani orvosom elküldöm mailben!


Sziasztok! Kép
Tök jó, hogy bejelentkeztetek, írjatok ám sűrűn!!!
Tina
vtina
 
 


Danaaia!

Olyan hosszú levelet kanyarítottam, mire feladtam, megérkezett a tiéd is! Úgyhogy most Neked külön írok! (bocs többiek)
vrabel@freemail.hu a címem, elküldöd a telefonszámot?
Hát elfelejteni nem tudom. Most éppen jó kedvem van és pozitívan látom a dolgot, de előtte 3 napig csak bőgtem. Pont ez a rossz, ugye nem túl bíztató az ilyen hirtelen hangulatváltozás. (lehet, hogy túl sok pszichológiát tanultam az egyetemen)
Ebben a hónapban így próbálkozunk (és CSAK akkor, amikor kedvünk van), aztán a következő hónapban beszélek az orvossal. Amúgy gyógyszer nélkül is 21 mm tüszőm volt a 12. napon, és a ciklus végén pedig baromi magas progi, úgyhogy nem ezen fog múlni.
Tényleg tök jó kedvem van, nem is tudom miért!
Lehet, hoyg azért mert ilyen sokan lettünk

Sziasztok
Tina
vtina
 
 


Sziasztok lanyok!

Most csak annyit, koszonom, hogy vagytok! Ez furin hangozhat, de december ota (1. vetelesem) kvazi egyedul vagyok a problemammal, elobb el kellett volna kezdenem csevereszni a sorstarsaimmal, es mar azota talan jobban allna a "babaprojektem".
Korulottem nem volt hasonlo eset es senkivel nem tudtam megbeszelni a dolgokat, meg tanacsokat kerni sem. Az elejen majd bele orultem, hat meg akkor, mikor a melohelyen sorba lettek allapotosak a kolleginak... A siras kerulgetett, de vissza kellett tartanom, mert nincs vmi jo viszony odabent.

Jo 7veget nektek:
Falina
falina
 
 


Sziasztok!
Már megint itt vagyok. Ez már szenvedély kezd lenni. Falina egyetértek, nagyon fontos hogy az ember olyanokkal tud beszélgetni, akik hasonló helyzetben vannak. Ez nekem is sokat segít. Most valahogy kevésbé vagyok görcsös és feszült az egész babakérdéssel kapcsolatban. Ez annak is köszönhető, hogy bármi van tudom hogy itt megkérdezhetem és hamar jön is válasz. Jobb mintha az ember szakemberhez fordulna. Az orvosoknak tényleg csak egy vagy a sok közül, itt pedig mindenki átérzi a másik gondjait. Az orvosok nem fogják fel, hogy ami nekik csak egy eset az neked az életed, az egész világod. Ez szülésnél is így van. Neki csak egy újabb meló, neked a világ legfontosabb élménye. Szakadék van orvos és páciens között.
Na de itt még nem tartunk, de hamarosan igen, ugye?
Tina!
A cisztáktól a görcsölés mikor jelentkezik a ciklus során? Küldöm a számokat.
Nekem most a 15. cnapon barnás folyásom volt. Ez mitől lehet? Ilyen még sose volt mialatt Clostit szedtem. Mindig érhetnek meglepetések. És az orvosom a környéken sincs. Izgoljak vagy ne? Ki tudja?

Na sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Danaaia!

Köszi a számot, megkaptam!
Ha jól emlékszem kb a 2. clostis hónaptól jelentkezett, nem is görcsölés, hanem egy nagyon éles szúrás egy ponton. Volt olyan tünet, hogy két hetet késett. Okostóbiás akkori orvosom kézi vizsgálattal (!) megállapította, hogy valószínű terhes vagyok. Elég lett volna egy UH-t csinálni és látta volna a cisztákat. Következő hónapban láttuk a 4 cisztát az új orvosommal, ő mondta, hogy ha nem jön meg (mert a ciszta gátolja), akkor vmi gyógyszerrel megindítja. Szerencsére kiutáltam őket magamból! és rendben, időre megjött.
Barnával még nem találkoztam félidőben, ebben nem tudok segíteni!

Falina!
Elküldtem a számot!

Tina
vtina
 
 


Szia Tina!
Ilyen tüneteim még nem voltak egyelőre.
Tetszik az Okostóbiás megszólítás.Kép
próbáltam a barna közti vérzésnek utánanézni, de semmi igazán konkrét dolgot nem találtam, valami hormon hirtelen lecsökken, kb ez a konklúziója az általam olvasottaknak. Hogy melyik hormon, és hogy ez a fogamzást mennyiben befolyásolja, az nem derült ki.

Jók legyetek
sziasztok

Kép
danaaia
 
 


Sziasztok!

Mindenki várakozóban van?
Csak én nem, mert most vagyok a 7.cn-en.

Viki!
Most olvasom, hogy 2 hónapot kell várnotok gyógyszer hatására, addig nem is lehet próbálkozni? Kép

Böbe!
Mész ciklus végén Uh-ra?

Régebbi lányoktól kérdzem: Monik nagyon eltűnt? Nem? Tudtok vmit?

Matchi!
Mi a helyzet veled?

Danaaia és Falina!
Írtam nektek! De ide is jöhetnétek!

Üdv

Tina
vtina
 
 


Tina

Köszi, hogy hiányolszKépÉn vagyok azKép Nem tűntem el, csak más néven folytatom pályafutásomatKép
Már 24 hetesek vagyunk, és Kristófunk leszKép
Eddig úgy néz ki, nagyon jól vagyunkKép(kopp-kopp) Február közepén lesz a nagy napKép
Vannak képek a nagyfiúról a profilomban és az ott található weboldal címén egy egész fotóalbum van rólaKép

És olvasgatlak ám benneteket rendszeresenKép Drukkolunk is mindenkinekKép

BabusKép

Kép
babus2005
 
 


Szia Babus és Kristóf!

Lemaradtam a névcseréről!!! Bocsi! Néha beleolvasok a másik topikba is, ott szoktam rólatok olvasni, örülök, hogy Te vagy, mert már rosszra gondoltam, hogy vki, aki eddig rendszeresen ír hirtelen eltűnik.
Örülök, hogy jól vagytok, a képeket megnézem. A drukkolás ráfér a topikunkra. Látom nálatok sokaknak sikerült szinte rögtön, miután bejelentkezett. Lehet, hogy én is beköszönök, hátha nekem is ilyen szerncsém lesz. (vagy lehet, hogy beköszönök minimum 5 különböző névvel)Kép Egyikőnknek csak sikerül Kép

Tina
vtina
 
 


[color=#ff0000]
A gyógyszer igaz két hónap múlva hat,de addig is próbálkozhatunk,nincs összefüggés.Sőt most vagyok 14.nap tegnap görcsöltem és reménykedünk hátha ez a fél havi gyógyszer szedés is segített valamit...Olyan jó lenne!
Veled mi újság?mindenki eltünk ebből a topikból,lehet lassan megszűnik????????az nem lenne jó!?

[color=#0000ff]
Vendég
 


Sziasztok,

velem nincs semmi, egy kicsit le vagyok törve, nem nő a hőm, azaz ez a hónap sikertelen... remélem, a hétvégén megjön és akkor kezdődik minden újra...

Viki, azon már én is gondolkodtam, hogy ez a topik lassan a végét járja, mindenki eltűnt vagy átment máshova Kép

Böbe
baba76
 
 


Sziasztok!

Szerintem ne hagyjuk kihalni a topikot. Olyan jó lenne, ha pozitív dolgok történnének! Mivel olyan sokáig nem történt velünk jó, hátha egyszerre sikerül mindenkinek, és akkor átnevezzük a topikot a hirtelen legboldogabbak topiknak!

Viki!
Hogy csináltál nagy és színes betűt?
Ém most vagyok a 8. napon, és nem szedtem bogyót, és nem is megyek dokihoz. Ez a hónap nálam a természetsség jegyében fog eltelni! (és a sok munkáéban)

Böbe!
Mekkora a hőd? Ha jól emlékszem volt egy 16 mm tüsződ a 12. nap körül? Félidőben nem volt leesés és hőemelkedés?
Ne légy ilyen -, egyáltalán nem biztos, hogy nem skerült! Persze én most könnyen beszélek mert most jön az aktív és reménykedős periódusom!

Falina!
Örülök, hogy felhívtad az orvost! Ő tényleg elég lelkiismeretesnek tűnik, biztos, hogy neked is csinál majd egy csomó vizsgálatot, mint nekem!

üdv
Tina
vtina
 
 


Sziasztok Lányok!

Babus melyik topokba költözött, halljam csak, hátha nálam is hat a bejelentkezés! ;)

Vtina:
Ha majd megyek a dokidhoz, szólítani fog engem vagy ki kell várnom a sort?

Üdv:
Falina
falina
 
 


Jah, annyit még, hogy remélem azért tünedeznek az emberek innen, mert nekik már sikerült!!!
falina
 
 


Falina!

Nem fog szólítani. Az asszisztensének kell odadni a tb kártyát, szólj, hogy még nem voltál, és felveszi az adatokat! Készülj fel kb 1 óra várakozásra. Amikor hívod a dokit megmondja, hogy pl 9 és 10 körül gyere.

Tina
vtina
 
 


Falina

A 'babaproject előtt állók' topikjáról van szóKép
Ha egy új lány oda becsatlakozik, (az esetek többségében) rögtön babás leszKép Ebben a hónapban 3 új babás lett. Az előzőben talán egy. Hihetetlen, de tényleg igaz. Csak a "régieknek" rögös ott az út. Az újaknak hipp-hopp sikerülKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Szia Tina!
Nem tüntem el, csak beteg a kisebbik lányom, Juli. Ma például a délelőttöt a fülészeten töltöttük. Kifogtunk egy hülye dokit, az egész város tudja hogy hülye én is tudtam de mire föleszméltem, hogy ő rendel, már hívtak is be. Porig alázott és én nem tudok mit kezdeni azzal, ha váratlanul elkezdenek vádaskodni, meg lenéző beszólásokat tenni.
Na meg ugye szedem a hormonokat, labilis a lelkem, én pityeregtem nem a lányom. Utálom az ilyet. Utána háziorvos, majd mégegy már kedvesebb fülész. és holnap is menni kell.Pedig holnap az országgyűlési könyvtárba akartam menni kutatni. Hát nem megyek. Ennyit a szakdogámról.
A 8. cnon lenni az ténykeg jó. Az ember reménykedik és aktívan tesz is a célért. Én a 20. cn-on vagyok. Szedem a Duphastont és várok. A hőmet mérni 2x sikerült, nem valami bíztató lett. Mondjuk mindkétszer nem aludtam eleget, tegnap éjjel például semmit mert Juli szenvedett.
Fájnak a cicieim, ez melyik gyógyszernek köszönhető?
Na reménykedjünk tovább. Én is majd benézek a bűvös topikba.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Tina!

7 és fél 8 közöttre hívott be, bár eredetileg 9-re akart, de az a melóhely miatt nem ok nekem. Így talán az elsők között lehetek.
Hol találom a szobáját, melyik emeleten? Ki van írva a neve az ajtóra?
Beszélgettél már vele, hogy az ő módszere mennyire jön be a vetélt nők esetében? Kiváncsi lennék vmi statisztikára... csakhogy mennyire éljem bele magam. Az ismerősödnek is (akiről mondtad, hogy nála szült)hasonló problémája volt?

Lányok! Mondjatok bíztató szavakat, hogy a Closti segít!
Annyira szeretném, ha már végre vmi jó is történne ebben az évben!

F.
falina
 
 


[color=#ff0000]
A szövegek formázását a felső bal sarokban találod a dokumentáción belül a FORMÁZÁS és ott szöveg formázása.Sok kis parancs van ott azok közül lehet válogatni.

Én ma a 16.napon vagyok,nálam is a nyugi kiváros hónap gyogyesz nélkül.Gyógyszert a párom szed ami 1,5 hónap múlva hat akkor már nagyobb a siker lehetősége:Addig meg türelmesen várok.

[color=#0000ff]
Viki
Vendég
 


VIKI!

Köszi, azt nem tudod, hogy mozgó smiley-kat hogyan tudok felrakni? Elvileg még a HTML kódolás is megvan de csak a kód jelenik meg az üziben.

Azért a 16.cn-en még legyetek aktívak!!

FALINA!
A 3.emeleten találod, ha feljöttél a lépcsőn, balra indulj el az asszisztált reprod. irányába és a folyosó legvégén (utolsó előtti ajtó) megtalálod. Asszem ki van írva a neve.
A barátnőmnek is ilyen problémája volt, csakhogy neki egy picit nagyobb volt a szerencséje,mint nekünk!
Neki rendszertelen volt a ciklusa és alacsony prog.szintje, régóta járt már ehhez a dokihoz, aki már 20 éves korában mondta, ha majd gyereket akar rá kell segíteni. Eltervezték, hogy itt az idő, elment szedte 3 hónapig a clostit, majd sikerült a dolog, első 3. hónapban valami más gyógyszert is szedett még. Tudták, mi a gond úgyhogy előre lehetett rajta segíteni.
A closti biztosan segít, nézd meg, hogy a babaneten milyen sokaknak így sikerült!!! Úgyhogy nyugi Kép

DANAAIA!
A duphaston mit csinál?
Ha 2* mérted a hődet, az nem jelent semmit sem. Mikor mérted?
Sajnálom a fülcsit, az orvosról még elmondom a véleményemet! (röviden. az ilyet el kell küldeni a fenébe!) Ha jól érzem idén ebből nem nagyon lesz szakdoga, mindjárt itt a mikulás, karácsony stb. stb. (na jó csak azért mondtam, hogy noszogassalak)


Tina
vtina
 
 


Sziasztok lanyok!

Na, eleg reg jartam errefele, meg egyaltalan a babanet fele, ez a fene sok melo nem enged ide hozzatok, pedig annyira hianyoztok!

Szoval kicsit magamrol.
Ugye most ez az oktober honap kimaradt, mert a clamidya-gyanu miatt nem probalkozhattunk, de november elejen mindent bele clostival es nagyon remelem, hogy minel hamarabb sikerrel jarunk.
Egyebkent a 21 cn-en vagyok es valtozatlanul folytatom a talpmasszirt, meg az aloes vitaminokat, egyebkent meg dolgozom sokat.
Szoval mostanaban velem egy kicsit csondesebb dolgok tortentek, semmi kulonos, semmi vizsgalat, majd megint jon UH es vervetel, ha elkezdem a clostit.
Azert mostantol probalok tobbet jonni, mert olyan jo, ahogy biztatjuk egymast, es azert nekem is nagy szuksegem lesz ra. Meg persze arra is, hogy en adjak esetleg masoknak erot, persze ha tudok.
Szoval en megint clostis leszek, ugyhogy nekem nagyon passzol ez a topic, en nem megyek el innen! Igaz hogy tobb helyre irogatok, meg keves az idom, de probalok visszaolvasni, es kovetni tieteket, meg persze magamrol is infot adni, ha kicsit esemenydusabb lesz az eletem...
Egyebkent en mar nem merem a homet, az valahogy nekem nem jott be.
Inkabb bizom majd az Uh-ban, meg a 2 naponta akcioban, meg a josneni tablazataban, ami a Jonas modszer alapjan keszult, aztan remelem lesz valami!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo!

A jósnéni mennyiért csinálta meg a táblázatot? És mi jött ki, 1 évre hány lehetséges alkalmat számolnak ki?

Tina
vtina
 
 


Tina!

Josneni 6000 ert josolt meg tablazatot is adott!
12 vagy 13 alkalom evente. kb 30 naponta vagy ilyesmi.

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Dodo

Eddig ezt én is tudtam, hogy elvileg 12 vayg 13 alaklom jön ki egy évre, ez nem nagy hókuszpók. Neked a ciklusodhoz képest milyen időpontokat jelöltek meg?

Tina
vtina
 
 


Hat most eleg vicces, mert 30. nap korul jon ki a dolog, ugyhogy nem tudom mi lesz...

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok!

Tényleg kicsit eltüntem, csak ma sikerült visszaolvasni kb. 2 hétre a hozzászólásokat. Még mindig folyik nálunk a lakásfelújítás, jövő hét végén költözünk, utána megint több időm lesz.

Tina!
Köszi az érdeklődést, rendszeresen járok új közös dokinkhoz. A HSG után ez volt az első hónap, de éppen ma mondta a doki telefonon (tudod a szokásos reggeli vérvétel és a 3 utáni telefon)hogy nincs semmi. Persze nem is bíztam a sikerben, mert ebben a hónapban a rossz oldalon volt peteérésem, azon ahol nincs petevezető. Képzeld azon az oldalon még mindig van 1 db. ciszta, ami nem tűnt el. Igaz, hogy 2 hónapja ezen az oldalon 3 volt, úgyhogy ahhoz képest azért nem olyan rossz. Jövő héttől újra szednem kell a clostit, kiváncsi vagyok mit fog okozni, mert még a korábbi ciszta is megvan. Viszont serkenteni szeretné a doki a másik oldalon a peteérést, azért adja. Majd nézi UH-n, és ha új ciszták lesznek, más gyógyszert kapok. A doki mindig bíztat, hogy ki fog ürülni a régi ciszta is magától, majd meglátjuk. Egyébként tényleg rossz, hogy az ember ennyit megy egy hónapban orvoshoz, megértem, hogy ezt a hónapot kihagyod. Gondolom Téged is háromszor néz meg, egyszer a harmadik nap, majd középidőben, és a végén úgy a 24-25 nap körül. De ne panaszkodjak előtte a SOTE-n hónapokig nem látott orvos.

Matchi
matchi
 
 


Sziasztok!
Tina!
valami van a yahoo-s postafiókommal mert nem tudom megnyitni ezért nem válaszoltam eddig. Ha este megint nem sikerül csinálok új postafiókot. Majd akkor írok. Nem tudom mi lehet vele, már 3 napja ez van.
Juli még mindig beteg. Szombaton is jelenésünk van a kórházban. Már 3 napja nem alszom alig látok a fáradságtól. Köszi a noszogatást, már 5 oldalt írtam Kép rohamléptekkel haladok.
A hőmet ébredés után mértem a 19. 20. napon, de kb 3 órát sikerült "aludni" éjjel, ügyhogy hagyom az egészet. Erre már nem tudok koncentrálni. Az bánt, hogy ciklus közepén nem volt UH, mert dooki csavargott a nagyvilágban, és nem tudom milyen hatása volt a clostinak, nem kellene-e valamit változtatni a kövi ciklusra.
A Duphaston a méhnyh-át növeli, meg a progi szintet, azt hiszem. Mellékhatás nincs semmi különösebb eddig.
Falina!
Nekem már 2 kislányom van a clostinak köszönhetően, úgyhogy jó ez a szer, persze vannak egyéni különbségek, nekem bejött, bárcsak most is minél előbb bejönne. Na de ez még csak az első clostis hónapom.,,hova sietek? Szurkolok neked, meg mindenkinek, olyan jó ez az összetartás.
Örülök a visszatérő tagoknak.
Írjatok

Kép
danaaia
 
 


Danaaia!
Azt szertném megkérdezni tőled, hogy a két előző terhességed előtt hány hónapig szedted a closty-t mire sikerült teherbe esned.
Én is most vagyok az első hónapban, és nagyon reménykedem.Kép
Köszi előre is a választ.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Szia Matchi!

Örülök, hogy jelentkeztél! A lakásfelújítás izgalmas, de jó ha a végére ér az ember. Tarts ki!
Ha ma reggel voltál dokinál, akkor együtt voltatok Falinával! Ő asszem 7-8 között ment vérvételre.
Én már csak 2* járok havonta, mert a 3. napi az cisztanéző vizsgálat, és nekem lekopogom eltűntek.
Kell most nekem ez a pihi, mert kivoltam eléggé.
A 24.napi telefon szerintem kegyetlen, nem tudom Te, hogy vagy vele.

Dodo!

Ez így fura, lehet, hogy a hold tudja előre,hogy ebben a hónapban kicsit kitolódik a ciklusod Kép
Na ez csak vicc volt! Asszem mégsem csináltatok ilyet magamnak.

Danaaia!
Az jó, hogy elkezdted, mégis lesz ebből vmi kari előtt. Úgyis az eleje a legnehezebb. Mi a témád? (már nem mintha túl járatos lennék jogi dolgokban, de érdekel)
Szegény Juli, nem túl jó egy fülfájás, valamit mondtak, hyog mi az és mitől van?



Még írok, de most el kell rohannom

Tina
vtina
 
 


Matchi, Vtina!

Matchi, te hány órakor voltál?
Én az első voltam. Már 6.30-ra odaértem, mert bevitt autóval a párom és kicsit elszámoltam, hogy mikor kell indulni. No sebaj, legalább elsőnek bemehettem és így a melóhelyemről sem késtem.
Csinált vérvételt, de nem volt túl közlékeny. A 3. napi vérvizsgálat eredményét mikor fogom megtudni? Nem mondott semmit, én meg elfelejtettem megkérdezni.

Hogy milyen szűk ez a kórház?!

Falina
falina
 
 


Tina!

A 24. napi telefon tényleg kegyetlen, de legalább onnantól nem reménykedik az ember feleslegesen. Amit még utálok, az a 3. napi vizsgálat, igaz még csak ebben a hónapban volt először. Nagyon kellemetlen, hogy ilyenkor vizsgál meg, bár most szerencsém volt annyiban, hogy elég gyengén volt meg. De már előre borzongok a következő hónap elejétől.

Falina!
Én 8-ra értem oda és szerencsém volt, mert nem volt senki előttem. Azt ajánlom Neked, hogy 7-1/2 8 körül próbálj jönni, mert ha nem végzel 1/2 9-ig, utána vizetre megy a doki, és bizonytalan, hogy mikor végez. Nekem ez volt az első hónap, hogy 3. napon mentem. Azt mondta a doki, hogy kb. 10 nap múlva lesz meg a teljes hormonkép vizsgálat eredménye. Mikor középidőben mentem megkérdeztem, de még nem volt eredmény. Tegnap meg elfelejtettem, bár már biztos megvan. Gondolom ha valami rossz lett volna, szól, de azért legközelebb rákérdezek. Ha valamire kiváncsi vagy kérdezd meg, mert anélkül nem biztos, hogy mondja.

Matchi
matchi
 
 


Matchi!

Abban igazad van, hogy nem reménykedik már az ember feleslegesen. De én alig merem felhívni. Egész nap várom, hogy du. legyen, 4.kor pedig ott vagyok, hogy nem merek telefonálni.
Nekem múltkor sajna azt találta mondani, hogy 1% az esély, hogy később termékenyültem meg, és még nincs eredmény. Én hülye titkon még bíztam abban az 1%-ban. Hétfőn kellett megjönnie. VAsárnap du. pakolásztam és találtam egy tesztet, megcsináltam és nagyon halványan volt egy 2.csík. Kedden még mindig nem jött meg, persze tüneteim is voltak (főleg hányinger de az a clostitól nekem mindig van. Ekkorra azért egy picit már hittem a dologban, csináltam még egy tesztet, persze negatív lett, aztán megjött.
Asszem szórakozik velem vki!

Remélem hamar eltűnnek a cisztáid, és sikerrel jártok!

Mindenkinek jó hétvégét!
Tina
vtina
 
 


Sziasztok!
Judyt!
5-5 hónapig szedtem mindkét alkalommal. Fokozatos volt a dolog mert az első hónapban csak napi 1 volt a 2-7. nap között, aztán az uh szerint nem volt hatásos akkor emelte napi 2-re és Choriogonin injekciót is kaptam középidőben, ami a tüszőrepit segítette. Most nem kaptam choriogonint de fogok kérni, mert szerintem nekem az biztos hogy kell.
Most rutinosabb voltam mindjárt a napi 2 clostival kezdtem.
Tina!
A témám: Településfejlesztés. Egy frissen alakuló magyar határmenti eurorégió településfejlesztését vizsgálgatom nagy érdeklődéssel és vetem össze a hatályos magyar és eu-s jogszabályokkal. Csuda izgalmas. Egyébként tényleg jó, csak nagyon kiábrándító, hogy mennyire nem foglalkozik senki a jól átgondolt környezetkímélő településfejlesztéssel. Mindenki a saját anyagi érdekeit nézi, nem pedig azt hogy mi a jó a jövő generációk számára. Szóval elég elszomorító téma, pedig az elvek nagyon magasztosak.
Na nem tudományoskodom itt. Még megijedtek.

Kép
danaaia
 
 


Danaaia!
Köszike a tájékoztatást.Kép
Én is napi kettővel szedtem.
Már csak egy hetet kell várnom és kiderül, hogy sikeres volt-e ez a hónap.
Én nagyon reménykedem, de nem hiszem, hogy az első closty-s hónapban összejönne.Kép
Sokaknak csak a 3 vagy 5 hónap closty után jött össze a baba.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Tina!Kép

Amikor telefonáltál, a doki megmondta a pontos eredményt, tehát hogy mennyi hcg-d volt?

Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Zita!

Láttam a másik topikban, hogy miért kérdezted a hcg-t. Örülnék, ha mégis jót jelentene nálad. ?. napon mérték.
Sajnos nem tudom a pontos adatot. Első hónapban kb ezt mondta: minimális hcg, nagyon jó magas sárgatest. Akkor a min. hcg-re azt mondta, hogy megtörtént a találka, de vmi közbejött és leállt a petesejt osztódása. 2. hónapban azt mondta, hogy ua, mint múltkor: magas progi és nincs hcg. Majd jött az 1 százalékkal.

Én úgy tudom, hogy hcg amúgy nincs a szervezetünkben, azt a petesejt termeli.
Próbálj utánakeresni

Tina
vtina
 
 


Tina!Kép

23. napon volt a vérvétel, kb. 1 héttel a (nem várt) mensi előtt.
Utánna kerestem,. de nem találtam egyértelmű adatokat ennyi Hcg-re.
Én is úgy gondolom, hogy a találka összejöhetett, csak vmiért nem folytatódott a folyamat.

PusszancsKép
Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!

Zitus!Kép
Újra itt? Örülök neked. Remélem, jó híreket mond ma a dbácsi!Kép

Judyt!
Bízzál abban, hogy már az első Clostis hónap eredményes!Kép
Ezt mutatja az én példám is. Csak néhány adat abból az időből:
11.nap:mnyh 3.6 vastagságú
bal oldalon 12mm follikulus
13.nap: mnyh 3.9 vastagságú
domináns follikulus nem látható
46.nap: 7.5 mm petezsák
Ennyit arról, hogy mekkorának kell lennie a megfelelő tüszőnek ill. mnyh- nak...Kép

Falina, Danaaia!
Üdv itt!Kép

Én még mindig bízom abban, hogy Closti nélkül is sikerülhet.( Bár néha eléggé meginog a bizalmam.)
De még mindig nem tudok arról beszámolni, hogy zebrás tesztem lett.

Dodó, Vera, Viki!Kép
Hol vagytok? Hogy vagytok?

Megy a drukk mindenkinek!Kép

puszi: Terika
terika
 
 


Terika!
Köszike a biztatást.Kép
Én a 13 cn-on voltam UH-n, akkor a bal oldalon 2 db 19,5 mm-es tüszőm volt, a jobb oldalon pedig egy 15 mm-es.
A mnyh vastagsága 2 mm körüli volt.
A dokim azt mondta, hogy ebből tuti terhesség lesz.
Csak nem merek bizakodó lenni, mert nem akarok majd, nagyot koppani ha esetleg most nem sikerül.
A tüszőrepi idején (17 cn.) elég jó kis fájdalmam volt a petefészkem krnyékén, de ilyet még soha nem éreztem.Gondolom azért, mert jó nagyra nőhettek a tüszők.
Na de egy hét múlva minden kiderül, mert ma vagyok a 25 cn-on, és 30-31 szokott lenni a ciklusom.

Én is drukkolok neked.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Zitus!

Tenyleg, en is most olvasom!!! Lehet hogy neked van most valami??? Juj, de jo lenne, tenyleg nagyon gondolok rad! Mikor derul ki???

Terika!

Szia, jo hogy hallok en is feloled!
En is jol vagyok, most oktober, tudod kimaradt a clamidya gyanu miatt, de hala Istennek nincs, ugyhogy most novemberben kezdem ujra a clostit!
Remenykedni is kell, hogy osszejohet closti nelkul is, en is neha remenykedem abbanKép

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Judyt!
A 3 tüsző biztos, hogy jóval több esély. Drukkolunk! És bízz Te is benne!Kép
A mnyh biztos, hogy 2 mm volt?
Ne legyen így: de ha mégsem most sikerül a dolog, én azért rákérdeznék, hogy biztos, hogy kell-e a napi 2 szem!

Zitus!
Én is kerestem de nem találtam semmit, arra vonatkozólag, hogy beágyazódástól hogyan változik a HCG érték. Amit találtam: a tesztek 20-as értéktől mutatják ki. Ezért is mutatható ki így jóval később. Tök hülyeséget nem akarok írni, de a teszteken az van, hogy naponta duplázódik az érték. Próbálj visszaszámolni!
Esetleg ha elmész még 1x, és nőtt, akkor baba van a dologban. Kép

Dodo!
Ez elég hülye dolog. Nem elég az, hogy régóta vártok, még egy gyanú is várakoztat titeket! De az jó, hogy kiderült nincs baj Kép

Sziasztok
Tina
vtina
 
 


Tina!
Az UH alatt csak annyit mondott a dokim, hogy nem valami vastag a mnyh-ám, de semmi különösebbet.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Tina!
Az előbbi üzimből ez lemaradt.
Köszike a bíztatást.Kép
Ha esetleg nem jön össze, akkor beszélek a dokimmal.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok!Kép

Voltam dokinál, de nem biztatott nagyon a Hcg-t illetően.Kép
azt mondta ilyen kis mennyiségben előfordulhat baba nélkül is.
Ha hétvégén nem jön meg, akkor kell tesztelnem. De nem nagyon élem bele magam!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok4
Szia Terika.
Jó ilyeneket olvasni hogy orvosilag ilyen valószínűtlen esetben is van remény.
Judyt.
Egyformán állunk a ciklusban,Kép
Annyi az eltérés, hogy én semmilyen értéket eredményt nem tudok, mert semmilyen vizsgálaton nem voltam, úgyhogy se elkeseredésre se bizakodásra nincs orvosi alapom. Ami elég rossz, mert ez volt az első clostis hónap, napi 2-vel, + Duphaston, jó lett volna tudni mit eredményezett, kell e változtatni. Most simán csak várok és remélek, és nem éreztem semmit a ciklus közepén, csak 1x barnás folyásom volt a 15. napon. Ilyenem még nem volt.
Neked tényleg jó esélyeid vannak. Szurkolok én is. Izgalmas hét lesz.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?