Nah megérkeztem az ügyintézésből!
Szimpi volt a védőnő, de kapós is úgyhogy pár infót majd nekem kell bevezetni a kiskönyvbe..ha már tudom a nemét is a babómnak majd kidekorálom a kiskönyvet mert így marhára snassz..
Az hogy én is babás vagyok, empatikusabbá tett talán a terhesekkel szemben főleg a koraterhesekkel, akik véreznek és nem is bizti hogy a babó megmarad.Nem tudják a mamik, mert nem verem nagydobra meg duci vagyok nem is látszik.
De voltam több mint fél évet nőgyógyászaton és onnan sok rossz emlékem van, szülésindítások fejlődési rend.ell. miatt a 12.16.20.hétekbe...
szörnyű lehet, és főleg úgy hogy végülis a szülő mondja ki, hogy öljék meg a gyereket, mert nem kell, hogy nem egészséges..és akkor meg is kell szülni..szóval én hétről hétre kapaszkodom vmibe, hogy már csak ezen-azon a vizsgálaton legyek túl..és a lényeg hogy a babám rendbe legyen!
Az az érdekes hogy az egészségügyi dolgozókat nem mindenki veszi embernek, olyannak néznek mint egy felszolgáló, vagy pultos..amikor megszólala a kismama hogy kéne egy nővér, hát kinyílik a bicska a zsebemben, már nem is bírom türtőztetni magam, terhesen ingerlékeny vagyok én is, rögtön szólok, hogy a stílusból vegyen vissza..vagy nappal fentjáró beteg este azért csönget, hogy csukjam be az ajtót,ablakor, húzzam fel a zokniát, vagy azért mert dobog a szíve, vagy nem bír aludni?!?konstatáltam hogy örülök hogy dobog a szíve, vagy ha nem bír aludni akkor én ringassam el vagy altatót dúdoljak neki?? Szóval néha sok..nekem sokszor az a lényeg hogy a másiknak jó legyen, nem nézem a saját szükségleteim, ezért se tudom felfogni, hogy egyesek miért nem gondolnak bele más helyzetébe, hogy nem a lábamat lógatom egész nap hanem főzök,mosok takarítók és úgy megyek esetleg éjszakára..
Nah jól kikeltem csajok magamból, bocsánat de most ez kellett..lehet vki nem ért velem egyet, de úgy gondolom hogy mindenki ember és lehetnek jó és rossz napjaink is..bár én inkább a páromon vezetem le mint a kismamákon..mindig mikor hazaérek éjszakából már tudja hogy megjött a házisárkány
Spumilla: csinos lányzó vagy, tetszik a pacsid is!Természetes sötétszőke vagy? Tuti a babó olyan nagy, mint a szülei!Nagyon édike!
Hát én a béres féle magneB6 szedem, eléh sok mg-os de felezem, reggel fél este fél. Már heti egyszer femibion és slussz!
Nyufó:Milyen programotok lesz Magyarországon?városnézés,rokonlátogatás?
Aki már túl van a 12.hein, nem kérdezte a baba nemét a dokitól?Mert néhol lehet vmit sejteni....
nah ledőlök kicsit