Sziasztok
Befutott a sokáig alvó Babus is
Gyöngyi
Ez nagyon-nagyon szuper hír
Viki
E-mail-ben küldhetek pocis képet
Zsófi
Drukk a dokihoz
Stella
UH hivatalosan csak a 28.-29.hét körül lesz legközelebb
Ez kb. november vége. De ki tudja, a dokim talán jövő vasárnap, amikor megyünk hozzá, megnézi, csak úgy bónuszba
Timi
Neked is megy a drukk, hogy elkerüljön minden piros
Judyt
A méhnyálkahártya vastagítására elvileg vannak trükkök. Egyél nagyon sok kefírt, joghurtot,(meg egyéb fehérjét), búzacsírát(vagy valami hasonlót, ezt elfelejtettem, bocsi
), igyál rengeteg ásványvizet és sokan ajánlják a Berry nektár nevű aloe-s italt. Én ezutóbbit ugyan nem próbáltam ki, de helyette a DM-ben vettem valamilyen aloe vera-s itókát(1000Ft volt fél liter) és az utolsó két hónapban ezt iszogattam mindig tüszőrepi előtt. Hogy ettől-e vagy sem, de mindig szép vastag méhnyálkahártyám volt, Closty mellett is
Kóbor
Sajnálom, hogy megjött
Sysy
Pont fordítva, a hüvelyi UH-gal sokkal hamarabb felismerhető a terhesség, mint hasi UH-gal. Sőt, ha cisztád lett volna, az is simán kellett volna, hogy látszódjon UH-gal.
Viszont gyanús ez a megnyagyobbodott méh, nem értem, miért nem csináltatott a dokid vérvétel. Mert az UH-nak még lehet, hogy túl korai a terhesség, mert mint írtam, 5 hetes terhesség mutatható ki, még jó esetben is, leghamarabb az UH-on. Lehet, hogy te még ennél fiatalabb babás vagy. HCG hormon viszont már a beágyazódás pillanatától termelődik, másfél naponta duplázódik a mennyisége, így az már vérvétellel EGYÉRTELMŰEN kimutatható. Ha van HCG van baba, ha nincs, akkor nincs baba.
Szerintem is várj a gyógyszerrel, szerintem annak semmi veszélye nincs, max. nem jön meg magától, hisz a Norcolut is csak arra van, hogy meghozza a mensidet. És tesztelj újra, és esetleg jövő héten keress egy másik dokit és kérj vérvételt
Mea
Nekem nagyon tetszett a Szülőszoba
Ismét nem bírtam ki könnyek nélkül
Szerintem a világon a legeslegjobb és legeslegmeghatóbb dolog az, amikor a kisbabát az anyuka mellkasára teszik
Iszonyúan várom már én is
Szerintem én ott is bőgni fogok a boldogságtól
Én is voltam már szülésen, sőt, több kórházban, több szülésen is. Én telibe néztem végig az egészet
Nekem nagyon van gyomrom az ilyenekhez
És gyönyörű volt látni, ahogy kibújik egy új élet
Egyedül a gátmetszést volt kicsit rossz látni, de az már ilyenkor szerintem lényegtelen apróság.
És ennyi szülés ellenére sem sikerült megijednem a saját szülésemtől
Én ebben nem a fájdalmat, meg a szenvedést, meg a vért látom, hanem a csodát
Egy olyan csodát, amihez semmi más nem fogható
Na befejezem
Babus