Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Bumi

Nekünk 12petesejt lett leszívva, és sajnos ebből a sokból sem sikerült elsőre, de akik velünk együtt voltak Hozzád hasonlóan 4-5 petesejttel, nekik sikerült. Nyugodj meg a számok nem számítanak.
Drukkolok hogy szépen osztódjanak.

Tapi, Vaya,

Köszi a 1005, 100% drukkokat :D ránk fér. Nyomatjuk a Clostylt, utána Estrofem-et, 9-én uh.

:)
jocek
 
 


sziasztok!
Bumi próbálj pihizni, hisz nemsokára kismami leszel! nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg! ebből 4-es ikrek lesznek!!!!!!!
Jocek örülök, hogy végre kezdetek. Drukkk!!!!!!!!!!
Vaya gratula a kiscsajhoz!

A kirándulás nagyon jól sikerült. A vadaspark nagyon szépen meg lett csinálva! AZ ócenáriumi része pedig álom!!!!!!!!!!!gyönyörű szép, ezt mindenkinek csak ajánlani tudom. És a kismazsolákkal még jobb volt ott lenni!!!!!!!!!!!

Kép
kissedi
 
 


sziasztok!

Jocek,
éljen a kezdés és drukkolok a Fagyibabának!

Bumi,
nem semmi,hogy így beindultál!várunk a hírekkel a megtermékenyülésről és szorítok neked!

Nálunk kissé aggasztó a helyzet,4 nap stimu után semmi,egy tüsző sincs,a hormonérték pocsék.Tegnap duplájára emelte a doktor a Menopur adagját (napi 8 ampulla :shock: ),és azt mondta,a decapeptylt csak másnaponta adjam.remélem,holnap jobb lesz a helyzet.Csak az vigasztal egy kicsit,hogy múltkor is ilyen rosszul indult,aztán csak sikerült eljutni a beültetésig...próbálom biztatni magam...
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
3-an termékenyültek meg. Holnap újabb telefon, hogy osztódnak e.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi! Dejódejó! :lol: :lol: :lol: Szuper!!! Továbbra is mennek a drukkok!!! :lol:

Zsó! Nem lesz semmi gond! Hidd el, behozzák a lemaradást és minden a legjobban fog alakulni!!! :D Drukkolok nektek is ezerrel!!!

Jocek! Millió drukk nektek is!!!

Van most izgulnivaló bőven!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó nagyon drukkolok hogy beinduljanak azok a tüszők de igy is lesz.

Bumi ez jó hír :lol: hajrá!

Jocek nektek is mennek a drukkok!

Hajrá az újabb triónak :!: :lol:

Kép
vayacon
 
 


Bumi,
nagyon szupi arány! :D Drukkolok tovább a szép osztódáshoz!!! :wink:

Zsó,
nyugi, nagyon az eleje ez még... Amit most kapsz nagyobb adagban az pont jól meglöki a folymatokat és utána megy minden simán. Erre koncentrálj! Add át magad a sokasodásnak! Nagyon-nagyon szorítok Neked!!!

Jocek,
remélem Nálatok is haladnak a dolgok! Tudjátok már pontosan mikor lesz a beülti? Megy az 1005% drukk tovább! :wink:

...nekem érnek a petikéim, érzem a hasamban :D Estére jóóóó mélyen Api szemébe nézek :wink:
tapedli
 
 


Sziazstok!
Holnap reggel 8-ra megyünk az embrikéinkért, mindhárom szépen osztódik. A biológusnő most mondta, hogy PICSI volt, szóval remélem, hogy így nagyobb az esély.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi ez nagyon szuper, csak igy tovább!

Tapi hajrá spontánkodás.

Én tegnap lehet hogy éreztem a babát, de még nem biztos hogy ő az. nagyon furi mintha pici buborékok elpukkantak volna a hasamban. a szivem a torkomban dobogott ahogy megéreztem

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!
Nem voltam fent mostanában... sok mindenről lemaradtam...de látom haladnak a dolgok!!! :) Szuuuuppppiiii!!!

Bumi!!!
Gratula az embrikékhez!!!Drukk holnapra!!!!

Zsó!
Kitartás és meg lesz az eredménya meglásd!!!Lesznek tüszőid!Kell hogy legyenek!!!!! Küldök 1 kis biztatást!!!!!! ++++++++++++++

Jocek!
Nagyszerű!!!Hajrá fagyibébik!!!Hány fagyibabátok van?Mikor kapjátok vissza őket?

Dejó ennyi mindenkiért lehet megint izgulni! :)

Kismamiknak is üdv. és pocaksimi,remélem mindenki jól van! :wink:

Nálunk is minden rendben jól vagyunk munkahely jó, apinak is! :) Mi most teljesen mással vagyunk elfoglalva... összeházasodtunk apival ( mert még csak jegyesek voltunk ) és hál isten hamar sikerült elintéznünk az ifjú házasok otthonába 1 lakást! ( 1 kis ismerettség kellett hozzá... :) Most intézkedünk és hamarosan költözünk remélem! :lol: De várjuk már mikor tudunk bevállalni 1 következő beültit....

Nagyon hiányoztatok....! :) (api már múlkor kérdezte: nem voltál babaneten.. :lol: )

Pusssz mindenkinek!
horváth beáta
 
 


Bumi nagyon drukkolok nektek!
Tapi hajrá!!!!!!!!!!!!
Vaya biztos nagyon jó érzés lehet :cry: bocs
Bea de jó,hogy jelentkeztél. Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.
Nekem ma megjött...nem kommentálnám. :cry:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi kedves,

ne szomorkodj. AZt írtad, nemsoká Ti is elindultok és eljön a Te időd is! Fogod majd érezni azt a torkodban dobogós izgalamat, amit majd a baba mozgása okoz a pocakodban :wink:

Bumi,
drukk mára! :D A PICSI-nél mit is jelent a P? :roll: Az ICSI-t tudom, de ezt sajna nem.

Bea,
ez csúcs :D Nagyon felpörögtek körülöttetek a dolgok :D Gratulálok a házassághoz és a lakáshoz is....mostmár jöhetnek a fiókák megvan a fészek :lol: :lol:

Vayacon,
az én szívem is a torkomban dobogott volna és valószínű ott is fog majd :) Jelzett Neked a kis pöttömkéd, hogy szia Anyu! :lol: :lol:

Zsó,
gondolok Rád, szorítok!

...engem a hétvégén Anyukám megbántott, mert azt mondta nem teszek meg mindent azzal a babáért, hogy nem akarok lombikra manni. Hát nyeltem egy nagyot és arra gondoltam, azért mondja ezt mert nem érti a helyzetem igazán... Hiszen nála nem volt ilyen gond. Mivel egyébként is megzakkantam a mostani inszem miatt, ez nem jött a legjobbkor. Olyan nehéz ez, hogy épp a legközelebb lévők nem érzik át miben vagyunk mi. Ez a topic nagyon nagy kincs, mert előitéletek nélkül elfogadjuk egymás döntéseit. Örülök Nektek! :lol:

T
tapedli
 
 


Sziasztok!

Bea de jó hallani rólad :lol: nagyon jó hír a lakás meg az esküvő gratula mindkettőhöz. Mi ez az ifjú házasok otthona? irnál róla pár szót? (akár priviben) Nálunk tesóméknál nem megoldott ez a dolog sajnos :( hamar eltelik az idő és indulhattok ti is

Kissedi Tapi bocsi ha rossz érzést keltett bennetek amit irtam a baba mocorgásról :oops: de ti is fogjátok nemsoká érezni meglátjátok.

Tapi sajnálom amit anyukád mondott hát biztos nehéz neki is azt szeretné hogy összejöjjön a baba nektek. de ezt valóban csak te tudhatod bevállalalod-e főleg hogy már egyszer volt és nem jött be.

drukkok mennek a triónak

szaladok mert itt vagyok keresztfiókámnál épp az előbb zúgott egy nagyot :shock:

Kép
vayacon
 
 


Vayacon,

dehogy keltett rossz érzést, hogy írtad a mocorgásT! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan mind átéljük ezt :wink:

...hát igen én nagyon bízom a természet erejében. Ma tudtam meg, hogy a parádi kórházban timsós-ülőfürdő kezelés van. Ott foglalkoznak meddőség kezelésével ilyen módon. A régi dokim tud segíteni beutalóval kapcsolatban. Most intézem, remélem hamar mehetek! Legalább szusszanok egyet abban az egy hétben és ártani biztosan nem fog. Egy ismerősünknek az ottani kezelés után fogant a lánya....hátha :wink:
tapedli
 
 


Sziasztok!

Vayacon,
ez a buborék a baba volt,tuti,más is így mondta,mikor megmozdult neki!

Bea,
gratulálok a házassághoz!És örülök,hogy jól vagytok!

Tapi,
minek is lombikoznál,ha inszemhez is elég a kiskatona?az ember nem megy csak úgy lombikra,csak ha nincs más esély.

Bumi,
éljenek a szép kis embriók,drukkolok!

Kissedi,
ne keseredj el!Hogy álltok a kivizsgálással?

Velem a helyzet:szerdán se volt tüsző,hormonérték alacsony volt.Azt mondta,ha máig nem indul be,esetleg leállítjuk ezt a ciklust.Hát ez be is jött.A Decapeptyl olyan erősen leállította a petefészkeimet,hogy a stimuláló szurira nagyon nem akartak reagálni.Azt mondta a doki,hogy ha végigcsináljuk ezt a ciklust,még kb.30-40 ampulla Menopurral,akkor is csak 2-3 tüszőre lehet számítani és nem is biztos,hogy mindegyikben lesz petesejt.Erre én rögtön mondtam,hogy akkor hagyjuk tényleg a pokolba,szeptemberben újra kezdjük,mégpedig rövid protokollal.

Most viszont tényleg félreteszem kicsit a témát.néha azért jövök,hogy meglessem,kivel mi a helyzet!

Bumi,most rajtad a világ szeme!
Vendég
 


Kedves Zsó,

az erős szikla hasonlatom most is áll Rád :wink: Remélem ez a szeptember lesz a kettőnk boldogságának kezdete, mert mi is akkor inszemezünk legközelebb. Addig is nyújtózáááás! Egyszer csak ide ér a nyár is :D Neked sok muzsika, nekem meg vászon és ecset :D A héten már be is vásároltam egy nagy szatyorral...mind beszáradtak már a festékek, felújítottam a készletem. Sajnálom, hogy így alakult, de biztosan ez sincs véletlenül. Amikor kedved lesz azért nézz be ide. :wink:

Bumi,
megkaptad a kis pöttömöket? :D Küldöm a babaragacsokat vagon számra, remélem érzed :lol:

Kissedi,
remélem már jobban van a lelkecskéd és előre nézel.

Jocek,
hogy álltok? Alakul a helyzet?

Vayacon,
a kis bubi jelzett már azóta? Gondolom egyre egyértelműbb lesz a jelzése ahogy telik az idő :)

...nekem összejön a parádi kezelés :D Nagyon várom, szerdán megtudom kb. mikor mehetek.

T
tapedli
 
 


Zsó :cry: basszus elszomorodtam. tényleg nagyon erős csajszi vagy, pihizzétek ki ezt a dolgot nyáron és ősszel újrakezdés. hiányozni fogsz, de akkor gyere amikor jónak látod

Tapi azóta nem éreztem, lehet hogy még csak beképzeltem a dolgot. Parádi kezelés hurrá, én is hallottam annak jótékony hatásairól.

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok,

Bea,

Én is gratulálok az esküvőtökhöz. 1 Fagyibabánk van, amit szerintem 1hét múlva kaphatunk vissza.

Tapi

A só jó hatásáról én is hallottam már, biztos jó lesz.


Vaya

A Sógornőm is mindig azt mondta, hogy buborékol a baba először, biztos mocorgott. Hurrá :D

Zsó

Sajnálom, hogy így alakult a dolog, de jól döntöttél, hogy halasztottál, szeptemberben siker lesz. Tudom nagyon rossz várni, de nem tudunk mit tenni, kapcsolódj ki a nyáron, és feltöltődve rajtolhattok.


Nálunk minden halad az útján, szerdán uh. utána kiderül mikor lesz beülti.
jocek
 
 


Sziasztok!

Zsó!
Sajnálom!

Tapi!
Nem tudom, hogy minek a rövidítése a P. A lényeg, hogy genetikailag is szelektálják a spermiumokat..


Egyébként mindhárom embrikét visszakaptam. 2 napot pihiztem, de ma mrá dolgoznom kellett, és hétfőn is megyek.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
nagyon drukkolok!mikor derül ki?

Neked milyen jellegű a munkád?én elhatároztam,legközelebb nemigen fogok dolgozni transzfer után.belegondolni is rémes,hogy februárban másnap Egerben koncerteztem,és valljuk be,most is elmentem volna Miskolcra.pedig nem lett volna szabad,úgyhogy legközelebb minden koncertet lemondok és tanítani se fogok.
Vendég
 


Sziasztok!
A férjemnek OAT szindrómája van, azaz kevés sperma, betegek és nem mozognak. Most vitamin kúrán van. Volt aki pl. FER14 és E vitamin segítségével javította az eredményeket, spontán terhes lett vagy inszemre ítélték és nem lombikra?
2,5 millió
5% mozgó
60% deformált
2 hónap és 1 hét után lesz újabb vizsgálat, akkor eldől...
nyuszika85
 
 


Nyuszika,
üdv.itt is :wink:

A férjem is szedi a fer14-et.Az előző lombiknál még csak 2 hónapja szedte és 3 hónap a hatóideje,most pedig elmaradt a punkció így a spermaleadás is,nem derült még ki,ér-e valamit.Most újra szedi és szeptemberben okosabbak leszünk.

Azt tanácsolom,szedje a férjed az első kísérletig,a vizsgálatig nem fog elegendő idő eltelni,de bármilyen kezeléstek lesz,jól jöhet.Sajnos nem mindenkinek jön be,mi is csak kísérletezünk vele (pedig jó drága,a fene egye meg...)de tudok valakit,akinek segített,igaz,Vayacon? :wink:
Vendég
 


Vayacon, Nektek segített? És ugyanúgy szerkezetileg is gondok voltak?
nyuszika85
 
 


mmzsó írta:Bumi,
nagyon drukkolok!mikor derül ki?

Neked milyen jellegű a munkád?én elhatároztam,legközelebb nemigen fogok dolgozni transzfer után.belegondolni is rémes,hogy februárban másnap Egerben koncerteztem,és valljuk be,most is elmentem volna Miskolcra.pedig nem lett volna szabad,úgyhogy legközelebb minden koncertet lemondok és tanítani se fogok.


Én az első kettő után otthon feküdtem, de az sem vált be. Mivel ülő munkám van, így dolgozom, de arra figyelek, hogy néha felálljak és sétáljak a keringés miatt, mert állítólag az ülés a legrosszabb. Csak aa beülti napján, meg az azt követő nap javasolják a fekvést, utána csak kímélő életmódot, pihenést.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ma reggel mentem progi vv-re, de nem tudom mennyi lett, de mától nem kell szednem a déli utrót, péntektől meg elhagyhatom a reggelit is. Utána hátfőn kéne mennem megint progi vvre, de sajna vasárnap elutazom egy hétre Lengyelországba, így nem tudok menni.


Nyuszika!

Üdv itt. Nálunk sajna eddig semmilyen csodaszer nem vált be. De azt gondolom, hogy annyit nem tudna javítani a férjed spermaképén semmi, hogy spontán igazán esélyetek lenne. persze volt már olyan itt a topikban, aki ennél rosszabb spermakép mellett is spontán terhes lett, szóval a reményt feladni nem szabad. Sajnos az inszemhez is elég sokat kéne javulni a spermaképnek.

Bár azt sem szabad elfelejteni, hogy ha még csak egyszer voltatok viszgálaton, akkor ez lehetett egyszeri rossz eredmény is.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok! Ma voltunk a 4D-n! A kistesó jól van, mindene a helyén, tündér volt, szopizta az ujját, éééééééééés, úgy tűnik nagyobb esélyünk van egy kisöcsire. :lol: :lol: :lol: Bár elég jól takarta magát a lábával meg a köldökzsinórral, de a doki fiút mondott. :lol:

És akkor egy kép:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs

Aranyos a KisÖcsi.

Nyuszika,

Nekem is hasonló rossz eredményeim voltak, sőt sokkal kevesebb spermaszámmal, de nem adtam fel és most már egy lombikon túl vagyunk, most megyünk a lefagyasztott embrikénkért.
ICSI eljárással néhány sperma is elég lehet, de lényeg, hogy soha ne add fel. Nekem is segített a FER14, mert mi a lombikig se jutottunk volna el nélküle. Valóban elég drága de egy kúrát megér.
Hányszor voltatok spermakontrollon?

Holnap megyünk uh.ra és megtudjuk mikor mehetünk beültetésre. :)
jocek
 
 


Sziasztok,

Nyuszi üdv. Nekünk sokat segített a Fer bár nálunk főleg a számmal voltak gondok, illetve a mozgékonyság sem volt tökéletes (de talán a legrosszabb 40 százalék körüli volt). Mi végigcsináltunk 2 kúrát is, 3,5-5 millióról 16-23 millióra javult fel. Férjemnek a szerkezettel nem voltak gondok, de el tudom képzelni, hogy azon is segíthet. Többször is lombikot ajánlottak, de mi kipróbáltuk az inszemet és elsőre sikerült.

Bumi, Jocek mennek a drukkok ++++++++++++

Luci gratulálok a kisfiúhoz :D

Mi jól vagyunk, egyelőre még mindig nem érzek nagy mozgásokat, hasam sem látványos még. Mostanában elég sok meló összejött, már várom a július végét, akkor már jóval kevesebb lesz és végre jobban tudok majd a kismamiságra koncentrálni.

Tapi jól vagy?

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

A héten egyszár már írtam és elszállt :twisted: Késő volt, nem volt erőm begépelni ismét...

Az volta lényeg, hogy Bumi, Jocek sokat gondolok rátok és drukkolok :lol: A munkával kapcsolatban egyetértek Zsó! Ha lesz inszemünk én az első perctől azonnal táppénzre megyek. Egy percet sem fogok itthon feküdni, hanem csak pihentető és szórakoztató dolgokkal foglalkozom. Eddig mindig dolgoztam én is, persze csak lazulósan, de ettől függetlenül a főnököm meg tudott bőgetni párszor. A munkában nem a fizikai megterhelés csak a baj, hanem a lelki is és nekem abban bőven van részem....persze akkor már LESZ (mert keresek jobbat) másik munkahelyem, így ez még változhat :wink:

Nyuszi, üdv. a csapatban! Az én férjem nem szedett csak vitaminokat és homeopátiás szereket. Mi 9 millióról indultunk és most legutóbb 28 lett. De a FER-t nagyon sokan dicsérik....

Luci,
nagyon cuki a kis kukis :D Örülök, hogy jól vagytok!

Vaya,
maaaajd lesz az a pocak látványos még :lol: :lol: A munkával azért csak óvatosan, csak amennyi nem esik nehezedre.

Egyébként én jól vagyok, köszi a kérdésed. Tegnap felkerestem a régi dokim, és megkaptam a beutalóm Parádra. Jövő hét elején megyek! :D 3 hét a hegy tetején, teljes nyugiban! A férjemnek keresünk Parádon szállást és Ő is ott lesz közelben egy hétig. Séta pihi, nyugalom, gyógyvíz...jajj mennyyire jó lesz :D Telefont se viszek, csak a vázlatfüzetem, meg kb. 1 kiló gyöngyöt :lol: :lol: Már biztosan írtam Nektek, hogy a gyongyékszerek nagy barátja vagyok :D

Mindenkinek szép napot!
T
tapedli
 
 


Tapedli, vicces, én is most kezdtem gyöngyékszereket fűzni. Teljesen kezdő vagyok, és egyszerűeket csinálok, de leköt és élvezem :)
nyuszika85
 
 


Sziasztok,

Szerdán és ma is voltuk ultrahangon, pénteken 9re kell mennünk a Fagyibabánkért. :)

Jó hétvégét Mindenkinek!
jocek
 
 


Sziasztok!
Mi holnap reggel indulunk Krakkóba egy hétre. Ha kiderül, hogy mizu, akkor igyekszem majd megírni nektek!

Jocek!
Megy a drukk ezerrel!

Luczus!
nagyon édes ez a kép! Gratula a kukishoz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Jocek Bumi nagy drukk nektek!

Bumi várjuk a + beszámolót!

Kép
vayacon
 
 


sziasztok!
Elég régen írtam, de jól vagyok. KÉszültünk évzáróra, ballagásra a gyerekekkel+falunapra tánc, úgyhogy volt elég. Jövőhéten jövök szabira apival együtt és szeretnénk megejteni egy spermavizsgálatot a Kaáliban. Nem tudja valaki mennyibe kerülhet?Állítólag csökkentek az árak.... :roll:
Jocek, Bumi nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tapi jó pihenést, biztos nagyon jó lesz, irigyellek!!!!
Vaya nem bántottál meg, csak elérzékenyültem azon, hogy belegondoltam a babázásba. Bocs ha félreérhető voltam.
Most beindul a babaeső sztem. szorítok, hogy mindenki babás legyen közülünk még az idén. SOk puszi nektek!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

jól eltüntem, de sokat gondoltam rátok. Még arra sem futotta az erőmből, hogy néha bekukkantsak. Talán emlékeztek, hogy régen is mindig hajnalban írtam. Hát többek között az az oka, hogy nem jötttem, hogy a hajnali kelés az valahol elveszett a kanyarban! 12-14 órát is bírok aludni. Rohanás dolgozni, munka után haza, és megint alvás. 7végén meg nem is vagyok net közelben. :oops:

Még csak felületesen olvastam vissza Bumi ezer drukk++++++

Tapi remélem segít a parádi víz, de a 3 hetes feltöltődés tuti, hogy jót fog tenni, és ez nagyon-nagyon fontos!

Vaya, Lucuzs de jó, hogy Ti már tudjátok a baba nemét! :D
Én ma megyek 4D-re először, majd meglátjuk mit mutat meg magából! Reménykedem, hogy a rózsaszín bugyisok táborát gyarapítjuk majd :lol: .

Puszilok mindenkit, és ha egyszer majd ébren leszek akkor is, amikor nem dolgozom jönni fogok!

Beni
benigna
 
 


Na Beni mi újság megtudtátok a baba nemét?
Kérnék egy kis drukkot, ugyanis pénteken 8-ra megyünk apival a Kaáliba katonaszámlálásra! Remélem nem lesz drasztikusan sz@r az eredmény. Már csak api lelki világa miatt is. SZegény így is kész van... azért nem könnyű ez nekik. Én még holnap dolgozom aztán itthon leszek 1 hónap szabin. Úgy gondoltam az én kivizsgálásaimat is elkezdem, de majd kiderül pénteken, hogy hogyan tovább.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

Kissedi

Drukkolok hogy minden ok legyen a Kaáliban, mond Apidnak ne stresszeljen mert az sokat ronthat, nem könnyű nyugodtnak lenni, a cél miatt muszáj.

Nekünk már csak 2 nap és beülti. :)
jocek
 
 


Sziasztok!

Kissedi drukk Apidnak a jó eredményért. Jó, hogy kezditek a kivizsgálásokat.

Jocek de jó akkor mindjárt megkapjátok a babát nagyon szorítok nektek is.

Bumi? Gyere amint tudsz a hírekkel.

Tapi jó hogy jöttél, majd írd meg kisfiú vagy kislány ha megtudod.

Többiek, Zsó, Tapi, Bea gondolok rátok.

Velünk minden okés, nemrég voltunk 20 hetes uh-n rendben volt a babával minden. Ma elérkeztünk a félidőhöz.

Kép
vayacon
 
 


Bocs hátulról a 3. sor Beninek szólt

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok,

Kissedi holnap ügyesek legyetek! Drukk a jó eredményhez!
Ezek szerint holnap Jocek, nektek is drukkolunk!!!!!

A baba neme nem derült ki egyértelműen. Úgy tűnik kislány, de azt mondta a szonográfus,h erre még ne vásároljunk egy rakás rózsaszín fidresfodros rucit :lol: :lol: :lol: .
Bár én tudom, hogy kislány! Már az elején megbeszéltem vele, hogy a kedvemért nem fog megkukacosodni, ha már annyit szenvedtem vele . :lol: :lol: :lol:

Vaya grat. a félidőhöz. Úgy repül az idő! ! !
benigna
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Nincsenek jó híreim. Úgy néz ki ez a lombik sem sikerült. Van ugyan halvány csík a tesztemen, de egyrészt tényleg nagyon halvány, másrészt nem erősödik. Evvvan. Kép

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Beni gratula a kiscsajhoz!!!!
Bumi sztem a remény hal meg utoljára, biztos, hogy nem sikerült?
Jocek drukk várunk a hírekkel!
Vaya pocaksimi!
Lányok, és JOcek, nagyon jó hírem van!!!!!!!!!!!!
Apinak jó lett az eredménye, eszerint spontán is lehet baba, legalábbis az ő eredménye szerint.
Van valaki aki ért a kielemzéshez? a asszisztens szerint jó, meg amennyit én értek hozzá sztem is.
morfológia 70%, 36M/ml, volumen 3.2 ml, 70% aktív, 10% lassan, 10% helyben, 10% mozdulatlan. dg: normzoospermia. látóterenként 2-3 FVS.
Most én következem, mert ezek szerint csak velem van a gond. 3 éve 0 volt apinak , aztán következő évben 10 M, aztán 1M. Ez hogy lehet? mondjuk szedtünk vitamint azóta, biztos az is nyomott rajta. Most még E vitamint javasoltak, úgyhogy azt vettem.
Én úgy örülök :lol: vagyis az egyik szemem, a másik viszont sír, hogy nálam majd mit találnak :(

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Bumi én látom a csikot még ha halvány is valakinek lassan indul be a hcg-je. nem akarlak hiú reményekbe ringatni de azért még drukkolok

Kissedi nálunk is nagyon ingadozott az eredmény 2,5 és 23 millió között, ki érti ezt. Mi is vitaminokkal erősítettünk: Fer14, 1000 mg C- és E-vitamin + Gyuri bácsi teái, zeller, fürjtojás. Szerintem érdemes nektek is folytatni a vitaminkúrát amig sor kerül az akcióra. Nem biztos egyáltalán, hogy van gond nálad.

Jocek, mi újság mi volt? mesélj :D

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Már hiányoztatok :wink:

Bumi,
hányadik napon vagy?Nagyon sajnálnám,ha úgy lenne,de még nem biztos,azért mondom,mert nálunk mindenkinek azt mondják,tesztelhet,ha nagyon akar,de semmi értelme,van,hogy biokémiai és akkor a pozitív teszt után a vérteszt szerint már negatív,de azt is mondják,lehet,hogy negatív teszt után kiderül,hogy babát vársz.én nem is teszteltem és eztán se fogok.Szóval várj szépen a vérvételig.Mikor lesz?

Kissedi,
nahát,ez fantasztikus!Csudajó ez az eredmény!Bízzunk benne,hogy nálad nem taláknak semmit vagy csak egy nagyon apró,könnyen javítható dolgot és akkor spontán lehet babuci!

Vayacon,
gratula a félidőhöz!csak így tovább!

Beni,
jó,hogy jelentkeztél!meddig dolgozol még?

Jocek,
drukkolok a mai beültihez!

Tapi hogy vagy?
Bea,nem tudom,olvasol-e minket a nagy szünetelésben,remélem,jól vagytok!

Nekem 2 napig igen depi hangulatom volt,vszínű most jött ki rajtam annak a fájdalma,ami 2 hete történt vagyis,hogy leállt a kezelés.Mindig ez van,amikor rossz történik,erős vagyok és utána zakkanok meg egy kicsit,de már jobban vagyok.
Most megyek gyakorolni,meg kell tanulnom 9 db Haydn-szimfóniát!imádom őket és a zenekart is,akikkel játsszuk :wink:
Vendég
 


Sziasztok,

Beni,

Gratulálok, a Kiscsajszihoz.

Bumi

Ebből a halvány csíkból még bármi lehet, hátha...

Kissedi

Hurrrááá , :D én különösen örülök az ilyen jó eredményeknek, ez is bizonyítja, hogy soha nem adhatja fel senki, mindig lehet ilyen, csak azt lenne jó tudni, mitől rossz és mitől jó. Szorítok, hogy nálad is jól alakuljon, és jöhet a BABA.


Nálunk megvolt a beülti.
Reggel fél 7kor ébresztették a Fagyibabónkat, a biológus szerint nagyon gyorsan magához tért, minden rendben volt. (pedig nagyon féltünk, hogy nem ébred fel,főleg hogy egyedül volt, de a biológus szerint Blasztociszta állapotban,azaz 5naposan jobbak az esélyek, mint 3naposan)
2hét múlva vv, addig a Párom itthon marad biztos ami biztos. Nagyon bizakodunk,mert ez a stimu azért nem viselte meg a Párom annyira, mint az előző. Fülöp doki azt mondta, hogy szeretné javítani a klinika statisztikáját velünk. :)
Köszi a drukkokat.

Jó hétvégét Mindenkinek
jocek
 
 


Sziasztok!

Zsó örülök, hogy jöttél jó hallani rólad. Ne bánd, hogy kijött a szomorúság, így dolgozod fel a történteket. Biztos, nagyon nehéz lehet, de nemsoká egy kis pihi után újra indulhattok. Nagyon hamar eltelik majd az idő. Szerencsés ember vagy, hogy így szereted a munkád.

Jocek hurrá hurrá tök jó hírek, nagyon nagyon szorítok nektek is! +++++++++++++++++++

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Ma már szinte nem is látszik a csík a teszten, tehát csökken a hcg. Hétfőn azért még elmegyek vv-re, de sok értelme nem lesz.

Jocek!
Megy a drukk ezerrel!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok! Kissedi, mesélj, Nektek mi volt a katonákkal a gond?
Azért érdekel, mert nekünk hétfőn lesz újabb katona vizit 2 hónap és 1 hét után, FER 14, maca vibe és e vitamin kúrát követően. Tudom, hogy 3 hónap a szünet, de a nődokim a tendenciát akarja látni, mondván javul-e.
Ami miatt úgy hiszem, hogy a mi katonáink nem javulhatnak a vitamintól, azaz, hogy oat szindrómát mondtak nála, azaz kevés beteg lassú katonái vannak. A keveset és a lassúságot javíthatja a vitamin, de a betegséget nem. 60% deformált, amúgy 2,5 mio/ml, 5 % mozgó (!!!).
De érdekelne, hogy nálatok miből lett ez a szép eredmény, mert ugye a remény hal meg utoljára.
Mi amúgy hétfőn megyünk katona vizitre, kedden nődokihoz, szerdán SOTE-ra, első konzultációra... Nem vesztegetjük az időnket..
nyuszika85
 
 


Bumi :cry: :cry:

Nyuszika szorítok a katonavizsihez, remélem jó eredményt kaptok

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Hát akkor hivatalosan sem sikerült a 3. lombik. Most pihi, aztán valamikor augusztus, szeptember környékén folyt. köv.
Azt mondta a doki, hogy legközelebb esetleg kipróbálhatjuk, hogy külön ciklusban lesz a leszívás és a beülti.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: