Évi,
nagyon örülök, gratulálok, ez szuper!!!!!
Annamari, Nektek is a kislányhoz!
kíváncsi vagyok, egyszer mi is megtudjuk.e, milyen.mármint kislány a családban.
én is csak pihegek ma, mert pénteken és szombaton vendégek voltak nálunk, 16-an-18 an voltunk, és ennyi emberre főzni...hú...de olyan aranyosak voltak a gyerkőcök, megérte.
képzeljétek, nem tudunk ma este menni a műpába az orgonakoncertre, ugyanis Sebike egyelőre nem akarja nagymamájától elfogadni a cumiból a tejcsit.csütörtökön este megpróbáltuk és hatalmas sírás lett a vége....az is a baj, hogy ANyósomat nem is ismeri, mert nem szokta fogdosni, meg semmi, mert az pő elméletük szerint a kicsivel nem kell törődni, mert akkor a nagy féltékeny lesz.ebből kifolyólag eddig alig szóltak szegényhez valamit.....ez mondjuk nekem mindig rosszul is esik.
ANyukám meg sokat vigyáz rá mikor itt van, és én mondjuk pl. főzök, de őrá meg nem tudjuk a 2gyereket bízni, mert volt már egy agyvérzése, és a férjem nem meri. mármint rábízni a gyerekeket.
most van egy hónapunk, hogy gyakorlatozzunk, meg szülinapomra kaptam Drága Páromtól Seal koncertjegyet és oda nagyon szeretnék eljutni már évek óta.
Pannid, elhiszem, hogy a dátum mindig egyedbe jut.teljesen érthető.ezen csak az idő fog segíteni, mert a picibaba a pociban.