Kati: Jaj de örülök, hogy jól van a nagyid!!!!! És még mennyire boldog lesz, ha megtudja, hogy nemsokára dédimami lesz!!!!!
Nekem már csak egy nagyszülőm él, apu édesapja, aki 97 éves elmúlt. Mindig azt mondogatja, hogy már csak egyetlen kívánsága van, mégpedig az, hogy láthassa a mi kis Gergőnket!
A férjecskédnek nyugodtan mondd csak el, hogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz hányingered vagy émelygésed. Nem mindenkinél jelentkeznek ezek a kellemetlenségek! Én örültem annak, hogy nem találkoztam "velük"... így azért lényegesen jobban teltek az első hónapok. Ami nálam a 6-7. héten előjött, az az iszonyat álomkór. Főleg Bencénél! Ez akkor a téli szünetre esett és szinte végigaludtam azt a 2 hetet...
Mona: Jó, hogy mostantól teljes munkaidőben dolgozol majd! Főleg ha még előléptetés is lesz a dologból!!!!!!!!!!!!
Egyébként mi az a "kis könyv" amiről írtál? Milyen munkát végeztél abban a két évben?
Brita: Én is a Magnerotot szedem most. napi 3 vagy 4 szemet attól függően hogy hogy vagyok.
Bogárka: Neked hétvégén is kell dolgoznod???? És hétköznap mindig ugyanabban az időben mész vagy ez is változik?
Nita: Az anatómiát én is gyűlöltem a fősulin...
nem értettem, hogy egy tanárnak mi köze van ahhoz, hogy milyen belső elválasztású mirigyei stb. vannak az embernek....
Bencus tök jól érezte magát Anyunál. Érdekes, hogy vele egészen másféle játékokat szeret játszani, mint itthon. Ott pl. állandóan főzőcskézik. Tudom, hogy nem épp "fiús" játék, de mivel a férjem nagyon jól főz, így gyakran látja itthon, hogy Apa tüsténkedik a konyhában. El vagyok kényeztetve e téren!!!
Apu nem volt otthon, mert el kellett mennie a kertjükbe lepermetezni a szőlőt, mert a sok eső miatt megjelent rajta a lisztharmat és ha most nem csinálta volna meg, akkor oda lett volna a termés. Ez a kiskert a nagyszüleimé volt, nagyon szerettem ott lenni gyerekkoromban. Nekem 2 tesóm van és a nyári szünetekben mindig a mamámék vigyáztak ránk és mindig ebben a kertben voltunk. Van rajta egy házikó is, így sokszor kint is aludtunk. nagyon sok emlék fűz oda...
Betti: Jól vagy????? Olyan rég nem írtál magadról...
Holnap délelőtt megyek uh-ra a kórházba. A férjem sajnos nem jön velem, mert eléggé köhög és mondtam neki, hogy ne hozza a frászt a sok várakozó kismamára.