Új privát üzeneted érkezett!

szia

beze

hát persze h csatlakozhatsz :) örülök h minden rendben volt az uhn :)

az én hasam is úgy nő mint a bolond gomba,már a párom is megjegyezte.

KépKép
bettike83
 
 


Beze: Üdv itt! Gratulálok a jó uh-eredményhez!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Bolygó, bettike, köszönöm szépen. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Beze: üdv köztünk!

Csak most írok, mert ma egész délután a barátnőmmel voltam, és babáztunk ezerrel :) (neki most lesz 3 hetes a kisfia)
Nagyon jóóó volt, mikor fogtam azt a pici babát akkor teljesen rám jött az érzés, hogy már januárt akarok, hogy a saját babámat foghassam!!!!! :lol:
Vissza olvastalak titeket teljesen, de most nem írok többet, mert megyünk haza, majd holnap többet írok, most megyek.
Szép estét, és boldog pocakosodást :lol:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Lenojo tényleg sokat változott a lánykám, de nem csoda mert a képen még csak bő 8 hónapos volt, még nagyon baba :D Sokan megérzik a menstruáció időt a terhesség alatt is, úgy tudom teljesen normális. Ügyes volt a lánykád hogy sikerült egyedül elaludnia. Érdemes most már rászoktatnod, mert van már súlyuk, én se bírom ringatni már a drágámat, de most már nagyon ügyesen el tud aludni. Most már rendes kiságya van, van hogy hallom hogy még 5-10 percig mászkál a szobában, hurcobálja a plüssöket, de aztán szépen elalszik.

Bolygó szegény, pedig már múlnia kellene lassan a rosszullétnek a nagykönyv szerint! Nagyon drukkolok hogy már hagyjon békén!!! Melyik nap mész dokihoz? Te nem jelentkeztél még a táblázatba most jövök rá!!! Direkt vagy véletlenül? Ha benne szeretnél lenni, küldj nekem pü-t az adatokkal és már bele is raklak!

Beze üdv köztünk, te is küldj adatokat nekem pü-ben és beleraklak a táblázatunkba. Tervezett baba? Nagyon szép kis huncut kislányod van!

T.timi de jó hogy tudtál babázni :D Múlt héten amikor voltam a bevásárlóközpontban wc-n (itt van olyan elkülönített babarész, ahol tudsz etetni, pelust cserélni, van bent két wc amibe beférsz bakakocsival) bent volt egy nő három gyerekkel, kettő már több éves, viszont a térdén épp pelenkázott hát szerintem egy pár napos babát. Annyira de annyira pici volt, csak lestem ki a fejemből és nem akartam elhinni hogy valószínű az én majd 11 kg-os lánykám is lehetett ekkora, főleg hogy átlag méretű, 50 cm, 3180 g volt. Szóval egyszerűen azzal hogy minden nap már ezzel a nagy nehéz kész kiscsajjal vagyok, emelgetem, már nem emlékszem, milyen volt az újszülött méret, súly. Szóval biztos megint olyan furcsa lesz és a nagylányom mellett majd főleg kicsinek fog tünni a kis pindur amikor majd kibújik. Már úgy várom én is, azt a babát is úgy megcirógattam volna.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Spumilla: boldog szülinapot kívánok!
Kép

Morzsa: amikor olvastam a történeted és a barnázáshoz értem, sejtettem, hogy valami nincs rendben :( Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, kitartást kívánok! De az a "jó" az egészben, hogy még elég korán történt :(

Nyufó: ezt a kislányt fel kéne zabálni, ezek a szemek istenkém :D

Lenojo: a hasfájással nem vagy egyedül! én holnap töltöm be a 11. hetet, de ma estére megint fájdogál a hasam, ha jól rémlik tegnap is fájdogált napközben, de két Magne B6 és 1 No-Spa jót tett neki, nekem az az érzésem, hogy az én pocim a fronthatásokra reagál így.. Most már erre kezdek nagyon gondolni, mert a pár héttel ezelőtti ítéletidő előtt is ugyanígy érzékenyebb volt, mint most..

Beze: üdvözöllek én is közöttünk, neked is boldog és gondtalan pocakosodást kívánok :D

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 



Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


na. 30. :)
jó volt a tegnapi napom nagyon :)
csináltam képet, csak nektek ahogy igértem. UH után küldöm.
köszönöm h gondoltatok rám

nyufó ez a szülinapi képed baromi aranyos!! hogy vigyorog a kislányod!!! Elhiszem hogy ez az igazi boldogság!!

Morzsának: fel a fejjel, de ugy látom nincs is itt semmi gond és nem is lesz. Hamar túlleszel rajta, és a juniusi topik a tied!

lenojo: nekem nem fáj a hasam. Ritkán van olyan hogy érzek valami furát, de nem mondhatnám hogy fáj, inkább csak szokatlan. MagneB6ot szedek, 3x2-t, szerintem ez jó hatással van..

Bolygó: mikor mész a 12 hetire? biztos jobb lesz a hangulatod utána!

Beze: 12 hetes vagy akkor te is, dejó. nem gondoltam hogy jönnek még újak, de nagyon örülök!! üdv!

bettike: nekem is nő már a hasam és nekem is megjegyezte a férjem, hogy hűű, már tök szép íve van, nagyon tetszik neki :)
nekem is :)

kis-csillag,
nagyon jo ez a képeslap, köszi :) tök olyanok a báránykák, mint a bulin volt :)
ez a link meg vicces!!

huhh, holnap védőnő meg UH. jó izgi lesz. viszont elég későn megyünk, ugyhogy sztem kedden tudok majd tudósítani nektek. szerintem minden rendben van. Nem fáj semmi, nő a pocak, jóérzéseim vannak.
Mindenkinek kellemes pihegős vasárnapot kívánok!

Kép
spumilla
 
 


Sziasztok lányok!

Benéztem, elolvastalak titeket, de nem vagyok valami jól, szerintem megfáztam, mert fáj a fejem és kicsit náthás is vagyok :? Nagyon nem örülök neki, félek, nehogy baj legyen, de ma nem csinálok semmit, csak punnyadok, hátha jobb lesz, mert holnap meló...

nyufó: igen nagyon jó volt babázni, egy kis falatka az egész baba, pedig ő sem pici amúgy, mert most már majdnem 4 kiló, de hozzánk mégis olyan pici :lol: Már nagyon várom a sajátomat!!!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Sziasztok!

Úgy látom a szokásos hétvégi pangás van! Nekem is szokott fájdogálni a hasam, ami azért is fura mert az első terhességnél nem fájt, érdekes :shock:

Kis-Csillag tündéri a képeslap amit küldtél Spumillának! Köszi a dícséretet :lol: Szenzációs amit belinkeltél, többnél is úgy röhögtem, mert velünk is előfordult már és egyből beugrott.

Spumilla megy a drukk a holnapi UH-ra aztán várjuk az UH képet és a te képedet :lol: :lol:

T.timi sajnálom hogy vacakul vagy, arra figyelj hogy ha esetleg lázasodsz, akkor ne menjen 38,5 fölé mert az veszélyes a babóra. Reméljük csak sima megfázás és nem leszel komolyan beteg-lázas, drukkolok!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!

Ha lehet még, akkor én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Már az elejétől olvaslak titeket, de csak most vettem a bátorságot ahhoz, hogy írjak.
Én most várom a 4. babánkat, elvileg január 24-e a mi napunk.
Különben 3 fiam van, úgyhogy nem lennék szomorú, ha a negyedik bébi lány lenne, persze, ha fiú lesz az sem lesz gond. :)
illda
 
 


illda üdvözlünk a fórumban! Nagyon szuper, negyedik baba! :) Mi is legalább ennyit szeretnénk, egyelőre az elsőt várjuk. :)

Nem akarom elkiabálni, de mintha csillapodna a hányingerem, de lehet, hogy csak a hétvége teszi, meg a sok pihenés. :lol:

Kép
salsifraga
 
 


illda: üdv közöttünk! Gratulálok a 4. babához! Jó, hogy ennyi gyerkőcöd van,lesz :)
Akkor te most hány hetes is vagy?? Csinálj te is vonalzót :lol:

nyufó: aranyos vagy, hogy drukkolsz! Már jobban vagyok, ittam teát meg feküdtem, aludtam, mert gyógyszert nem akarok semmiképp bevenni. Most már csak kicsit fáj a fejem-arcom, de nem folyik az orrom már. Remélem 1-2 nap és túl vagyok rajta.
Te jól vagy?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


spumilla
Jó hallani ezt az objektív alapvetően optimista hozzá állást. A magne b6 –ot miért szeded? Én a pánikomra de nem tudtam, hogy növelni is lehet az adagot… Uh-ra meg jó kedvet és üdítő látványt. Sztem minden aprócska találkozás a pöttömöket egy-egy csoda. Még nekem is így harmadszorra is. Jah és boldog szülinapot és persze élménybeszámolót a nagy bejelentésről
mindenki csodálkozik az apróságokon én nem olyan rég rácsodálkoztam egy ismerős babájára (apával voltunk), hogy milyen picurka. Erre a párom mondja, hogy mit izélek a mieink is voltak ekkorák Erre megkérdeztem mekkora is, hát 3400 gr. Erre én elkezdtem nevetni, hogy a mieink 4 kiló fölöttiek voltak. Akkor a 8 éves 32 kilós és 11 éves 46 kilós mellett nekem mennyire lesz furi egy pici talpi vagy popó De nagyon várom én is!!

t timi homeopátiával próbálkoztál már? Nálam bevált.5 éve a gyerekeim nem szedtek antibiotumot. Érdemes kipróbálni.

illda beze és bolygó
üdv a csapatban
salsifraga
nekem is hasonló a hányingerhez a hozzá állásom. De mivel a gyomrom még elég szűkecske így egyszerre nem kell egy kétfogásos menüt becsempészni a pocakba

avrenim
te hol laksz, hogy Kalocsára mégy búcsúba? Az tőlünk egy kb 60 km Én Mélykút vagyok. Hát első szülésre nem rossz
morzsa25 sajnálom, de minden vég egy új kezdet. Jó hallani, hogy nem annyira nehezen fogod fel. kitartás és sikeres új „topik” indítást.
nyufó 8
A lánykád csodaszép, de hát volt kitől örökölnie. Sztem a képekre mindig vevők vagyunk A táblázat valami szenzációs!!!
nlzs!
A kép szupi a gyerekeim az elnevezésén nem kicsit nevettek. De tuti!!szép nagy már
Mindenkinek szép estét
krisztina

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


Illda örülök hogy te is jöttél, szépen bővül a csapat. Ha van kedved bekerülni a táblába, küldj nekem pü-t az adatokkal. Ha vagy elég bátor és mersz fényképet felrakni, azt is berakom a táblázat alá, de nem kötelező!!! Csak ha kedved van :D Én nagyon drukkolok akkor neked a három fiú mellé most egy kislányért :lol: :lol:

Salsifraga ti is ilyen szép nagy családot terveztek? Kis korkülönbséggel szeretnétek? Nekem is ilyentájt kezdett múlni a hányingerem a 10. héten, és azóta is tartja magát, néha még van, de már nem olyan erős. Remélem neked is múlóban tényleg!!!

Krisztin örülök hogy tetszik a táblázat és a lánykám :lol: :lol: :lol: Hát igen, nekem még "csak" 11 kiló a lánykám és ő 3180 grammal született, mégsem emlékszem egyszerűen hogy ilyen kicsi lett volna :shock: , olyan furi!

T.timi remélem hogy akkor hamar túl leszel rajta! Drukkolok nagyon!

Ma nyáriasítottam a kutyinkat, annyi szőrt levágtam róla, hogy kijött volna belőle még egy kutya :lol: :lol: :lol: Készülünk a hazaútra, de egy kutyanyírás kb. 2 óra és hétvégén tud csak nap közben vigyázni apa addig a kiscsajszira, mert dolgozik hétköznap. Úgyhogy bár csak pénteken indulunk de most csináltam meg.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: köszi a drukkot, szerintem túl leszek rajta hamar, már most jobb, szerencsére!!
Vicces lehetett megnyírni a kutyákat :) Ma mi is megfésültük jó vizes fésűvel a cicát, mert nagyon hullott a szőre, jó sok kijött neki is.
Nem tudsz valami jót szőrhullás ellen???
Akkor már nem sokára indultok haza, jó utat! Gondolom várjátok már?!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


nyufó: akkor is leszel net közelben, tudsz írni????

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Sziasztok Lányok!
Hát megérkeztünk vidékről..kicsit elmosta az eső a búcsút, de azért gumicukiból bevásároltunk :) jaaaj és rengeteg kaja volt, mamám mindig egy hadseregnek főz:húsleves,csirkepöri,töltöttkáposzta,rántotthús,sülthús, sok-sok sütike...
Hétfőn éjszakázok és utána megyek reggel védőnőhöz majd,remélem nem sokáig fog fárasztani..

Krisztin:Egyik mamám Kalocsán a másik Uszódon lakik,végülis Uszódon voltunk búcsúban.

Sumilla:Megy a drukk a holnapi Uh-ra! Képzeljétek a búcsún volt a rokonságban egy 19 hetes kismama, telójára felvette a 12hetes uh-t, ahogy mocorog a babója,tök jól látszott minden, párom el se hitte hogy ilyen gyorsan és sokat mozognak bent a pocakba..azt hitte csak ott vegetálnak,üldögélnek egész nap a babák :lol:

Üdv Beze, Illda! Írjatok többet magatokról.Hát le a kalappal, hogy 4 gyereket válal vki a mai világban!Minden tiszteletem a Tied, Illda!

Nyufó:olyan pozitiv személyiségű vagy minden képen, és azt láttom, a lányod is ilyen típus, kellenek az ilyen emberek a társadalmunkba, sok az energiavámpír. Szép mosolygós a szemetek is! :wink:

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


most nézem kicsit hibásan írtam bocsánat a kapkodás és fáradtság..mamámmal aludtam egy szobába 2 napigés annyira horkol!elig bírtam felébreszteni hogy hagyja abba :o de jobban jártam mert külön ágyon aludtam, nem kellett 3an egy ágyban aludni

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


T.timi örülök hogy jobb. Holnap kell menned dolgozni? Remélem akkor nem lesz rosszabb. Pénteken indulunk és 6 hetet leszünk otthon, már nagyon várjuk! Tudok majd írni, csak valószínű esténként foglak titeket visszaolvasni és majd írok, nap közben biztos nem lesz idő a sok program közben. De nem szeretnék lemaradni az eseményekről, úgyhogy mindenképpen esténként fogok időt szakítani rátok :D Sajnos szőrhullás ellen nem nagyon tudok semmit, nekünk is volt cica még otthon lakásban, több is, de nem győztük a szőrt szedni. Max a sűrű fésülés, hogy a fésűbe jöjjön inkább ki, mint a lakásba, vedlési időszakban akár naponta többször is, de mást nem nagyon tehetsz.

Avrenim kár hogy elmosta a búcsút az eső, mostanában olyan zizi otthon az időjárás ahogy elfigyelem, nehéz programot csinálni. Nem semmi micsoda kajaorgiában volt részed a hétvégén, nyami-nyami :D :D Nekem is furcsa volt ám hogy így mozognak a babók a pocakban, a kicsi lányom nem volt ilyen aktív az UH-kon, viszont ez a pindur amikor voltam 10+5 hetesen, úgy járt a keze lába, csak lestünk apával, nekünk is újdonság volt, nagyon édes volt :lol: Köszi a kép dícséretet, jól esett :D Én se tudok aludni amikor valaki nagyon horkol mellettem, nem csoda hogy fáradt vagy! Kedd reggel mész először a védőnőhöz ugye? Most kapod a kiskönyvet?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: oké, mindenképp írj itthonról is :) Azt elhiszem, hogy várjátok, és akkor jó sokat lehettek itthon, szuper!
Igen fésülni mi is szoktuk sokszor, nem hullik neki annyira, hogy tele legyen a lakás, csak egy kicsit. Bár most olvastuk a neten, hogy Omega 3 hiány miatt hullik neki és jó rá a tojásfehérje, ma már adtunk is neki majd kiderül használ-e :)
Igen, kell dolgoznom holnap délutános leszek..remélem nem lesz rosszabb.
Ha akarod küldök neked pü-ben egy képet a babáról, akiről tegnap meséltem.

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


T.timi jöhet a kép, örülnék neki!!!! Akkor még délelőtt tudod magad kúrálni egy kicsit, mielőtt menni kell melóba :? Kíváncsi leszek beválik-e a tojásfehérje, majd írd meg!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: oké, mindenképp megírom!
és küldöm a pü-t. :lol:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Én most megyek, de holnap jövök és írok...
Jó éjt!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Én is megyek, jó éjt!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást!

Salsifraga
Én is örülök neki! Drukkolok, hogy nektek is sikerüljön legalább 4! (4 és fél éve még nekünk is csak egy volt) :)
A hányinger múlásáért meg szurkolok.

Timi
Hétfőn kezdem a 9. hetet. Vonalzóval majd próbálkozom, pontosabban már csináltam is, csak még azt nem tudom, hogy kell beilleszteni. Jobbulást kívánok neked!

Nyufó
Köszönöm, szeretnék bekerülni a táblába, majd küldöm az adatokat. Ja, és köszönöm a drukkot is. :)
Jó neked, hogy le tudod nyírni a kutyátokat. Mi is most vittük el a mienket nyiratni, nagyon helyes lett. Szerintem belőle is kijött volna még egy kutya. :)

Avrenim
Köszönöm! Hát nálunk valahogy így alakult. :)
Jó lehetett a búcsú. Az esőt sajnálom, de mostanában tényleg az a ritka nap, ha nem esik.

Elköszönök mára, midenkinek jó éjszakát. Ja, holnap megyek én is védőnőhöz. Kiváncsi vagyok mit fog szólni a 4. bébihez. :)
illda
 
 


Jó estét :D

Csak gondoltam bekukkantok egyet lefekvés előtt..
Bár most, hogy apa éjszakás.. hajnali 3 előtt nem bírok elaludni, mert félek.. :shock: fáradt vagyok, meg leragadnak a szemeim, de az agyam mégsem akar aludni :(
Még két éjszaka.. valahogy csak kibírom, legfeljebb elkezdem számlálni a birkákat :lol: :lol: :lol:
Kép

Illda: üdvözöllek :D Gratulálok a 4. bébihez és gondtalan pocakosodást neked is :wink:

T.Timi: ahogy Krisztin írta, a megfázásra van jó homeopatás gyógyi, méghozzá a Corizalia nevezetű, én az ezelőtti terhességemnél (mivel ősszel, nyákos időben volt) ha éreztem, hogy jön a dátha, azt szedtem és használt, de még nem terhesen is, és jó volt. Nyákoldásra meg a Sinupret drazsét javasolták januárban, az is teljesen gyógynövényes..

Avrenim: az esőt leszámítva jó hétvégétek lehetett, ahogy elsoroltad, milyen ínycsiklandozó ételek vártak, hmm.. Nyami :D

Salsifraga: örülök az elmenetelben lévő vukfamiliának :wink:
Most már én sem vagyok annyira rosszul a rossz szagoktól, pláne ha cserébe finom illatos eledeleket küldök le a maszatkáknak :lol:

Megpróbálom letenni magam aludni.. Hátha sikerál..
Kép

Majd holnap bekukkantok napközben :D
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Sziasztok!

Beze, Illda: én is üdvözöllek titeket a csapatban
Illda: Gratulálok a 4 babóhoz, minden elismerésem a tiéd. Szép nagy család lehettek. Drukkolok a mai védőnőhöz

Timi: remélem már nem vagy beteg és tényleg csak egy pici megfázás volt. Ha tudsz pihenj sokat (bár tudom hogy dolgozol :( )

Nyufó: tündéri a kislányod, igazi szépség

Spumilla: drukkolok a mai naphoz. Biztos nagyon jó érzés lesz újra látni a picikédet. Ha tudsz majd rakj fel ultrahangos képet :)

salsifraga: örülök hogy csillapodik a hányingered. talán már nekem is jobb egy picit, de most a helyébe lépett a gyomorégés. Nem is tudom mi lesz ha már most ilyen rossz, mi lesz 2 hónap múlva?

Mindenkinek szép napot

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Sziasztok!

visszatértem több mint egy hét után, visszaolvastam de 10 oldalt megjegyezni nem tudtam :oops:

üdv az újaknak!!!!!!

Aki uh-n volt annak gratulal:))))

csütörtökön megyek én is a 12. hetire, nagyon izgulok és félek...apa nyugtatgat hogy minden rendben lesz és csak jó híreket kapunk de be vagyok tojva...remélem nem valami rossz előérzetről van szó hanem csak az ikrek miatt aggódóm...

ez a sok front kikészít, nekem is fájdogál a pocakom (valahogy én is úgy érzem a frontoktól mint kis-csillag,lehet ez ikres tünet:))emiatt is aggódtam, de ha nektek is fájdogál néha...gondolom a temetés is bezavart, borzasztóan feszültnek érzem magam..de a citromfűteától meg hányingerem van:S mindegy marokszám lapátolom a magne b6 és pihenek

sose lesz már csütörtök:(((((((((((((

KépKép

KépKép
msi22
 
 


sziasztok!

minden újnak üdvözlet, az eheti UH-soknak nagy drukk!

Ezek a hétfő reggelek a legnehezebbek, ma nagyon rosszul indult a napom.

nyufó ez a kép nagyon édes! ha minden igaz az én picim 4 hónapos lesz a 30. szülinapomon :)

Nekem is fájdogál a pocim, szurkál inkább és ma reggel is és tegnap is meghúztam ahogy mocorogtam az ágyban. mintha legyengült volna hasizmom.
A torkom elkezdett fájni tegnap estére, remélem semmi komoly és hamar túl leszek rajta.

A kutyám pedig elkezdett sántítani a hátsó lábára, nem tud ráállni. Szegény majd megszakad a szívem érte. Ma visszi orvoshoz apa. remélem ez a hét most már csak jobb lesz, mert most világvége hangulatom van.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Sziasztok!

Kis-csillag: neked is köszönöm, és drukkolok, hogy veled is minden rendben legyen a végéig. Olvastam a történetedet és örülök, hogy a természet segített megoldani azt amit nektek nagyon nehéz lett volna.
Remlem azért el tudtál aludni este. Az én férjem is sokat éjszakázik, de én már megszoktam. A babák miatt félsz egyedül?

Rebeka: köszönöm! Nagy család kis helyen. :) Egyszer talán sikerül nagyobba költözni, jó lenne egy családi ház szép kis kerttel.

A védőnőnél nem volt semmi extra. Először azt hitte eltévedtem. :) Aztán felvette az adatokat, lecseszett, hogy még szoptatok. Azt mondta tilos. Na mindegy, bírom, hogy mindenki mást mond a szoptatásról a tehesség alatt. Amikor a középső és a legkisebb fiam fogant, akkor is szoptattam. Szerencsére nem volt semmi gond. Szép lassan leálltam vele. Most kicsit nehezebb lesz, mert a kicsi még csak 9 hónapos és nem vehetem el tőle csak úgy.
Cak remélem, hogy nem lesz gond, mindig úgy meg tudják rémíteni az embert.

Msi: Ne izgulj biztos minden rendben lesz. (Mondom én, akit most paráztatott be a védőnő) :) A hasfájást tényleg okozhatják a frontok. Azért remélem már jobban vagy. Ja, és gratulálok az ikrekhez!

Dalmicsek: neked is jobbulást! Remélem a kutyáddal sincs nagy baj!

Megyek mert ébredezik a törpi
illda
 
 


Bocsi lányok, hogy felétek se néztem a hétvégén, de nem volt időm bekapcsolni a gépet, de gondoltam rátok!
Illda, Beze üdv köztünk, nem is gondoltam volna, hogy még csatlakoznak hozzánk, Illda nem semmik vagytok, nem tudom, hogy bíztatsz vagy keserítesz, én is nagyon szeretnék kislányt a 2 fiú után, de neked már nagyon kijárna és lehet nekünk is csak a negyedikre sikerülne, vagy arra se. Ti a 4.-et is simán bevállaltátok, mi mért is gondolkodtunk a 3.-on?!
Minden tiszteletünk a TIÉTEK!!!

Spumilla, sokat gondoltam rád szombaton, bocsi, hogy nem köszöntöttelek a napodon, de mi is szülinapi partyn voltunk szombat éjjel, vagyis vasárnap reggel 1/2 6-ig (akkor jöttünk haza) és mikor köszöntöttük az ünnepeltet én hangosan mondtam, hogy SPUMILLA NEKED IS BOLDOG 30. SZÜLETÉSNAPOT!!!,"remélem hallottad",kicsit hülyén néztek rám, gondolhatod. Csak mi már 10-el többet ünnepeltünk, de mi is bírjuk ám még, reggelig táncoltunk, majd leszakadt a derekam tegnap.
Aztán tegnap mire megfőztem az ebédet, utánna beájultam és csak estefelé ébredtem felés jöhetett a család, és azért még éjjel is bírtam aludni.

Nyufó a szombati olasz napunkon én is ihletet kaptam tőled és spagettit csináltam végre nem pizzát, bár az is finom. Minden ami olasz jöhet bármikor, most is megenném.

Kis csillag nagyon kreatív vagy, mitől félsz? Egyébként, megértelek én se tudok jól elaludni, ha apa nem szuszog melletem.

Jaj majdnem elfelejtettem Spumilla szorítok a uh miatt, rögtön írj ha megjöttök nem baj ha későn, ha csak röviden is, és képet is kérünk, mindkettőtökről!!!, megígérted! kérem a kék szem párját is![/b]

Kép
nlzs
 
 


nlzs, jó akkor most könnyezek :D

persze, hogy hallottam :) eljött egészen Ráckevéig :) bár mi nem bírtuk olyan sokáig... :oops: de a buli jó volt

óh, mingyá mennem kell védőnőhöz, sietek, utána közvetítek meg reagálok..

Kép
spumilla
 
 


Sziasztok csajok!

Itt vagyok megint, már melóból írok...
Köszi mindenkinek az aggodást, de már sokkal jobban vagyok, nem fáj semmim, csak aludni lenne jó, de különben jól vagyok :)
Ma estig dolgozom, de a rendelésen mindig hamar megy az idő, úgyhogy nem gond, csak legyen 15 óra, mert akkor jön a főorvosnő.

Ibrill: akkor köztünk csak 3 nap van, mert én ma vagyok 9+3, te meg ma 9 hetes :) Tök jó!!
Na és mi volt a védőnőnél? Mit szólt a 4. babához? :)

spumilla: drukk a védőnőhöz!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Msi: nem fogod elhinni, de valahogy bennem is van para! Én csütörtökön megyek terhesgondozásra a dokimhoz, lehet ezért félek, a 12 hetes UH csak jövő héten lesz..
Kitartást a frontokhoz ((((ölel)))) Ma nekem is kész van a hasam, néha szurkál, vagy mensisen fáj, nem erősen, csak zavaróan.. Magne B6 nekem is alapvető étrend-kiegészítőm ma + NoSpa is.. :lol:

Nyugi, minden rendben lesz az UH-on és a babók szép nagyot nőttek az utolsó kukucskátok óta :wink:

Dalmicsek: torkodnak jobbulást, és a kutyinak is, remélem nincs komoly baja!

Illda: nem tudom mi a félelme valódi oka, hiszen bezárom magam, se ki, se be :lol: de mégis.. Na de ma éjjel végre 1kor aludtam 3 helyett.. csak a vicc az egészben, hogy fél 4-kor szokásos túra volt a wc-re, s utána tudtam nagyon nehezen elaludni.. Eszembe jutott, hogy van egy homeopatás gyógyszer alvásproblémákra, lehet legközelebb kipróbálom..

Spumilla, drukk a védőnőhöz :D

No, megyek most, mert az ebédünk úton van a sütőben..
Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


van itt valaki?
spumilla visszaértél már?

Na képzeljétek az van, hogy azon az osztályon, ahol én dolgozok eredetileg hárman voltunk, most ebből ketten elmentek babázni, maradtam egyedül.
Az igazgatóságon 1 év alatt 5 kolleganőm szült. Azon viccelődik mindenki hogy na ki lesz a következő, biztos én (és tényleg :)).
Biztos kapok a főnökömtől egy két rosszalló pillantást, amikor majd bejelentem, kicsit tartok tőle. Erre hab a tortán, hogy az egyik társosztályon egy kolleganőmről kiderült, hogy babát vár, de még nem publikus. Milyen szaporák itt az emberek :)

kis-csillag mit sütsz?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Hú, az előbb írtam egy kisregényt és az egész elúszott!!! :?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


dalmicsek
remélek a kutyusoddal nincs nagy gond!!!

illda
köszi, a próféta szóljon belőled:) pocim délután már nem annyira fájdogált, de ettől az időtől kóválygók...

kis-csillag
hát igen egy babát várni érzelmileg könnyebb, Balóval meg se fordult semmi rossz a fejembe, most már tapasztaltabb vagyok, tudom mitől lehet parázni, no meg hogy ikrek...nem hiszem hogy ennek a hétnek a végétől hátradőlök hogy innen már béke van:S két baba dupla öröm de dupla aggódás is nekem...de már "csak" 25 hetet kell kihúzni:)))

nálatok is van olyan hogy egyik pillanatban egy lovat is megtudnátok enni és mire pl levágsz egy szelet kenyeret már nem vagy egyáltalán éhes????

KépKép

KépKép
msi22
 
 


visszaértem egy órája (csak elkapott a munka :) )

szóval védőnő: nagyon jó élmény volt, egy csomó érdekes dolgot mondott a néni, aki amugy szimpi volt és felváltva vannak a másik védőnéninel.
Én nem ide vagyok bejelentve, de mivel itt élek járhatod ide simán, sőt a vérvételeket ilyesmit is csináltathatom itt. Ami baromi jó.

Kaptam kiskönyvet :D

Meg ujságot, olvasnivalót, otthagytam egy kis pisit, rögtön megnézte, egy kis fehérje volt benne, de azt mondta, hogy nagyon enyhén, de majd erre odafigyelünk. Gondolom a vesével van valami, de Avrenim biztos jobban tudja elmondani.

Most meg rohannom kell enni, m utána lassan indulunk a nagykukucskára :)

Kép
spumilla
 
 


Illda: Üdv itt! Nem semmi, hogy vállaltatok 4-iket is! Én is szoptatok, és nekem azt mondta a védőnő, hogy a 20. hétig lehet, utána válasszam le. De én nem fogom, mert számtalan esetet olvastam a neten, hogy minden baj nélkül szoptatta az anyuka a 2 babát (nagyot és kicsit is) tandem. Egyébként neked mi a tapasztalatod? Mikor csökken úgy a tej, hogy leválasztják magukat? Vagy te választottad le a kis szopóst? Az én lányom már 2 éves, de nagyon ragaszkodik a cicihez, nélküle nem tud elaludni. :roll: Nem tudom még, hogy lesz, de igyekszem nem parázni.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Spumilla: Örülök, hogy jó a benyomásod a védőnőkről, pisi miatt remélem, nem kell aggódnod, lehet, hogy kevés fehérje még belefér.

msi: én most is éhes vagyok, de ha odamegyek a hűtőhöz, már nincs is kedvem kivenni belőle semmit, mindentől rosszul vagyok már (főleg sajnos a kenyértől).

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


spumilla örülök a védőnődnek!
ugye töltessz fel UH-s képet a mai kukucsról?

A kutyámnak meghúzódott a térdszalagja, így egy hétig nem lépcsőzik, ami azért vicces, mert ő egy bulldog és 22 kg, még szerencse, hogy csak az elsőn lakunk :) kicsit megnyugodtam.

Mindenkinek kellemes délutánt!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


sziasztok lányok :) látom mindenki babázos hangulatban van,hát én is :) :)

ma voltam védőnőnél,nagyon rendes volt,elmagyarázott mindent,kaptam kiskönyvet,nem valami szép dehát ilyen :) meg kaptam elevites mappát,meg ujságokat,várandós könyvet.van benne felicitas kupon is amit még várandoság alatt átvehetek és van egy másik amit majd szülés után.ja és jó hir h nem hiztam eddig egy dekát sem :D bár én már előtte begyüjöttem a felesleges kilóimat,de nem baj,fő az h a bébi jól legyen.enni alig tudok,husoktól undorom van,csak gyümi,zöldség...

olyan jó volt ma végre h mehettem és végre bekerültem a kismamik táborába hivatalosan is :)

KépKép
bettike83
 
 


drukkol-drukkol-drukkol-indul. 9nél előbb ne várjatok

Kép
spumilla
 
 


spumilla
megy a druuuuuuuuukkkkk 1000L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
msi22
 
 


spumilla: megy a drukk
és utólag is Nagyon boldog szülinapot kívánok.

nyufó: nagyon aranyos ez a kép

morzsa: nagyon sajnálom, drukkolok a júniusi topikhoz...

illda, beze: üdv közöttünk (bocsi, ha kihagytam valakit)

kis-csillag: ezen az "anyalettemes" cikken könnyesre röhögtem magam....

hasfájás nálam is van mostanában, sőt éjszaka, nyújtózkodás, rosszulfordulás után elég erő hasszurka is.

sajna nekem még nem látszik a pocim, mivel egyébként is van "némi" pocakom, de majd nemsokára....

:lol:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


irbil

majd nemsokára látszani fog hidd el :) nekem is van alapban egy kis pocakom,de ott alul már kerekedik szépen,ott a méh körül egész kiemelkedett :)


spumilla

drukk neked :)

KépKép
bettike83
 
 


spumilla: nagyon nagyon drukkolok neked és várom a híreket. :D

bettike, spumilla: gratulálok a kiskönyvhöz.

én sajnos még mindig dolgozom. túlóráznom kell :x :(

amugy megmondtam a főnöknőmnek ma hogy babás vagyok. muszaj volt mert annyira rosszul voltam napokig, hogy rákérdeztek és nem akartam hogy folyosópletyka legyen belőle.
iszonyat paráztam tőle, de végül nem mondott semmi rosszat, még gratulált is. :D így most egy picit nyugodtabb vagyok. most már remélem a babával nem lesz gond, nagyon szeretnénk ezt a picikét

lassan indulok haza, mára elég volt. szép estét nektek

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


KépKép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


rebeka

jól tetted,nem kell őt titkolni :) :) :)

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?