Új privát üzeneted érkezett!

Timi: ezt a fajtát még nem próbáltuk, de más beleülős nem jött be mert bevág a bébinek. Karban vagy kiscsónakban jobb sztem már ha olyan helyre mentek ahol lehet bevinni azt is...

Kata
labkat
 
 


Törpi: Mírának jobbulást. Sajnálom szegényt. Vírusos torokgyuszi nekem gyakran van, és a nyelési nehézség lehet rossz neki, mert hát azért ő ezzel még nem igen találkozott. Szóval azért lehet nyügi. Láza van???

Timi: Alexa nem semmit művelt a hordozóba! :shock:
Édes a fürcsis kép! Amúgy meggyógyult a kishölgy???
Cseresznyeleves??? sose hallottam! Ez a gyümileves csak cseresznyés változata?

Nurofen helyett nekem egy doki ismerős inkább a Panadolt ajánlotta lázra, mert a Nurofenről sokan nem tudják, hogy nagyon is bántja a kicsi pocit, és doki azt mondta, hogy aztán majd csodálkoznak az anyukák hogy a gyerek miért lesz refluxos felnőtt!
Azt mondta, hogy lázcsillapításnál 38,5-ig a Panadol szirup, és afelett a Germicid. Ha pedig ez sem viszi le, jöhet a hűtő fürdő, lábtól hűtve a vizet minél hidegebbre! A sorrendet nem lehet felcserélni!

reunion: anyáink idejében mi már 3 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást kapni. A tejet is simán, és nem voltak ilyen szabályok, mint most!

Kata
labkat
 
 


Bocsi,vagyok,olvastam is,de már hulla vagyok...

Törpikém,szegényke,szerintem is fájhat ennyire a torokgyuszi.Nekünk tantum verde torokspray-t írt fel a dokink,szerintem az is jó,rögtön hat.Puszi nekik! (kérdezd meg a saját dokid az antibióról,én nem merném nem adni :oops: )

Timi,micsoda merülés :D Csúcs!

Szizzsófi,nem semmi :shock: álldigálunk,álldigálunk :?: :lol: :lol: :lol: Azért a mászás ne maradjon ki :wink:

Zsófikukac,hú,most jutottál eszembe,a múltkor olvastalak,hogy még van egy kis tanulnivalód,de már nem emlékszem miket írtál :oops: Várunk vissza!

Én iszonyatosan f@sok a darabos bevezetésétől. :oops: De a suli menzáján nem fognak nekik turmixolni :oops:

Mit tegyek,ha nagyot harap le,és öklendezni kezd?Miket adjak a kezükbe,amit ők eszeghetnének?
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Rég jártam erre.

Timi!
Enyémek úúútálták a beleülős úszogumit.Csak a kínnak volt,mindig cipeltük,felfújtuk,tök feleslegesen. Ha még nem is ültök,én nem vennék nekik semmit. Kézben,anyával-apával együtt lebegni a bízben- az az igazi öröm és még biztonságban is érzik magukat.

Kép

Kép
edit73
 
 


Timi!
Karúszó-párti vagyok, ezt a beülőset nem nagyon díjazom.

Nyuszi!
Kölesgolyó, buláta szétázik a szájukban.

kata!
Nálunk a Panadol halottnak a csók, semmit nem ér.
vovanda
 
 


Nyulasz!
Először is ne "beszéld" beléjük!! nem fognak nagyot harapni! Ha meg mégis,kiveszed a szájukból. Eleinte úgyis ott ül felettük az ember és sasol ezerrel!
Amúgy meg amit Vanda ajánlott!

Kata!
Sose hallottam,hogy a Nurophen és a reflux között kapcsolat lenne. Felénk is minden doki a Nurophent ajánlja. Mellesleg én fogzásra sose adtam fájdalomcsillapítót.Kiböjtültük.

Kép

Kép
edit73
 
 


Köszönöm a véleményeket! Én is valahogy így gondoltam, de párom szerette volna. Már le van róla beszélve! :wink:

Edit: ezer éve nem voltál! Mi van veletek! Egy kicsit mesélj!

Nyulasz: szilárd kajától én is félek, de Alexa pl. megoldja, mert hol a füvet eszi-már amikor jó idő van és kint vagyunk-hol a virágföldet, múltkor a kölesgolyót nyelte be egyben én meg szívgörcsöt kaptam és kotortam kifelé a szájából. (páromat a "legenda" szerint krumplistésztával etette a nagyapja 6 hónaposan és simán nyelte) Ügyesek ők, mi aggódjuk túl a dolgot.

Alexa tegnap lépcsőt mászott (ill. kúszott, mert mászni még nem tud), aztán Apát és mindenre felmászik, hogy fel tudjon állni, de még a derékszöges pózt hozza. És annyira örül neki! Hanga meg mintha mászni kezdene. Már négykézláb van, de még nincs meg a koordináció és előrelöki magát páros lábbal, következés képen közel van a pofára eséshez, de felemeli a fejét annyira, hogy ne legyen baja. De jó is volt, amikor ott maradtak, ahová letettem őket!
Na megyek reggeliztetni. 8-kor keltek (meg hajnali fél 5-kor, negyed 7 kor)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,
tényleg nagyon kell vigyázni ilyen korban már, hogy hová teszed a gyerekeket, én már meséltem, hogy nekem Fanni a pihenőszékben bekötve majdnem fejreállt, pedig ott voltam mellette! Enyémek is imádják a cukkinit, de hát a hazainak biztos nincs párja!
Amúgy én is inkább a karúszóra szavazok, bár nem tudom, azt mikortól lehet rájuk adni ??

Szizzsofi,
nagyon ügyes Kata! Sok gyerek már 7 hónaposan megy, úgyhogy annyira azért nem kell izgulnod, igaz, hogy az ikrek elvileg kicsit később csinálnak mindent, de úgy látszik, a Te lányod nem tud nyugodni, biztos egy kis örökmozgó lesz!

Nyuszi,
hogyhogy suli-menza?? Szerintem ne parázz rá a darabos kajákra, tudják ők, mi a dolguk. Nálunk mondjuk szerencsére semmi gond nem volt ezzel, már egy kis parasztkolbászt is kóstoltak :-) , de eleinte Fanni is csak nyalogatta a kiflit, nem igazán tudta, mit kell vele kezdeni.

Kata,
mi Panadolt és Nurofent használunk, mikor mit, egyikkel sincs gond, de a Panadolt jobban "szeretik", jobban bejön az íze nekik.

Képzeljétek, nálunk ez volt a második éjszaka egymás után, hogy Matyi nem ébredt fel és Fanni is csak egyszer... csak nehogy elkiabáljam!

Törpi,
remélem jobban vagytok! Gyógypuszik mennek!

Szép napot mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek.És mondjuk a bulátán,kiflin kívül mit adhatok még?Banánt? :roll:

Törpi,remélem ma már sokkal jobban vagytok!

Timi,akkor én sem veszek ilyen beleülős úszógumit.
Ja,mostmár egyik pillanatban itt,másikban már ott vannak :lol: Tegnap Balázs rá is csukta a fiókot az ujjára,volt nagy sírás,picit nem vagyok ott,és tessék.De ilyen lesz még sok,gondolom.

Szizzsófi,,bocsi,nem tudtam,hogy 6 hósan már mindenfélén túl vagytok :shock: :D Tényleg nagyon ügyik!

Edit,látom közben a fiúk 5 évesek lettek :D Utólag is sok boldogságot nekik!

Tényleg Tigriske is rég járt erre :roll: Hahó,megvagytok?
Vendég
 


Lpemóni,éjszakák :D
Vendég
 


Lpemoni: éljenek a jó éjszakák! :wink:

Nyulasz: szegény Balázs, Alexa az előbb leszedte a sarokvédőt, amit tegnap raktunk fel és jól beverte valamijét. Ezt csak az üvöltés mértékéből tudom.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


sziasztok
Kislányok alszanak, szeretem az ilyen borongós időjárást ennyi előnye van, habár hiába, csinálni nem tudok semmit, nehogy felébredjenek, mert persze külön szobában alszanak, (Laura nappaliban)
anya meg mint elefánt a porcelánboltban :D
Nálunk szerintem Laurának jön a foga, mintha lenne ott alul 2 kicsi fehét csíkocska, de nem tudom megnézni mert a nyelvét mindig odateszi, és persze ehhez még nagyon nyűgös is, folyton kézbe kívánkozik
Este mikor végképp kínlódik, és nem tud elaludni, akkor mondván hogy biztos a foga miatt, panadollal bekenem az ínyét, ami persze nem annyira sikerül, (lenyalja az ujjamról) igy a cumit belemártom egy kicsit a szirupba és láss csodát 5 percen belül elalszik :shock:
De most vettem dentinoxot, az nem annyira izlik nekem,
lehet majd neki sem

Móni
KépKép
reunion
 
 


Reunion,
Dentinox pedig segíteni szokott, ha tényleg jön a fog, általában üvöltenek, amikor bekened, de használ. Ill. Viburcol kúpot is adhatsz nekik, homeopátiás, elvileg mehet hosszabb időn keresztül is éjszakára.
Ismerős ez a különalvás-lábujjhegyen osonás, kb. 3 héttel ezelőttig nekem is külön aludtak nappal, Matyi a nappaliban járókában, aztán gondoltam lesz-ami-lesz és összeraktam őket, most is több mint másfél órát szunyáltak, ami nálunk nagy szó!

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Na először az előző oldal: :)

Timi: Cukkini, hű de jó! :) Mi max az erkélyládában tudnánk vmit termeszteni (mondtam Apának, hogy az se lenne hülyeség... Legalább egy kis répa vagy petrezselyem, ha a dinnye nem is férne el.. :roll: :lol: )
Érdekes, a tieid szinte napra pontosan úgy fejlődnek, mint az enyémek... :D :shock: :roll: :wink:
Beülős uszigumit most még en se vennék. De később sztem jó ötlet... Vagy van vmi ellenjavallata (mint a bébikompnak?)????

Zsófi, örülök az álldigálásnak! És irigy, hogy le tud ülni belőle.. L még mindig nem... :? Amúgy engem a gyógytornász meg a fizioterapeuta állandóan azzal nyaggat, hogy L még mindig jobb lenne, ha mászna állás helyett (illetve mostmár lépdel a rács mellett)... :roll:

Kata, szörpi: és mi lenne, ha minden nap csak egy pindurit hígabban adnád neki? Észre se venné, és egyszer csak már vizet inna! :wink: Nekünki nincs itthon se Panadol, se Nurofen, csak Germicid.. :roll: Lehet be kéne szerezni az előbbieket is lassan? :roll:

(Lp)Móni, gratula az átaludt éjszakához! ;)

Nyulasz, Kölesgolyótól én félnék, hogy azt is lenyelik. Ráadásul az úgy "oda is tapad" a szájpadláshoz... Dehát lassan tényleg el kell kezdeni...
:roll:


Reunion Móni
, nagyon halkan kell lenned, amikor alszanak? Én is hajlamos vagyok a néma üzemmódra ilyenkor, de Apának van igaza: muszáj, hogy egy kis zajt megszokjanak alvás közben (beszéd, mosógép, ilyesmi, nem rock koncertre gondolok persze). Amikor pici voltam, anyámék lábujjhegyen közlekedtek, most meg még füldugóval is nehezen megy az alvás. :twisted: Apa meg a hangos TV (vagy szülők, mert van egy hangereje annak, ha beszélgetnek :roll: ) mellett hunyt be mindig, és most ágyút lehet a füle mellett sütögetni, alszik, mint a bunda. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Timi,ajaj,mennyi ilyen lesz még :roll: Noémi lábszára kék-zöld :lol:

Reunion,mi dentinoxot használunk,szépen engedik,hogy bekenjem az ínyük,bár Noémivel eleinte küzdöttem,viszont utána elég sok vizet isznak meg :roll: Nem tudom ez miatt-e,elötte is kínálom,akkor nem kell,utána meg igen.

Enyémek mindig a szobájukban alszanak,régebben be se csuktuk az ajtót,szokják csak a zajokat,mostmár csukjuk az ajtót,igaz minden behallatszik,de mégsem annyira.Most meg ahogy bejött a meleg,és nyitva az ablak,kintről is hallani fűnyírót,kutyaugatást,vadul száguldó motorost...eleinte féltem,hogy majd megébrednek rá,de nem.
Vendég
 


Én vettem ilyen beleülős úszógumit + karúszót is, de még nem használtuk...

t-pk
 
 


A karúszó nem csak nagyobbaknak jó? Én attól nagyon idegenkedem, mert semennyire sem érzem biztonságosnak.

Rana: erkélykert :lol: :lol: :lol: Viszont fűszernövényeket lehet meg paradicsomot is. Laktam panelban! :wink:

Alexa ma kegyetlenül raplis. Ilyenkor látom csak, hogy milyen régen volt igazán hisztis. Egész nap nyomja és elaludni sem akar.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Nem voltam egy ideig, holnap megpróbálok visszaolvasni, addig is némi infó a csajokról:

Kép

Kép

Kép

Kép



Kép

Kép

Kata segít anyának dolgozni:

Kép

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: nagyon-nagyon gyönyörűek! És nagyon nagyok már!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tényleg nagyon nagyok már! Zabálni valók, az "ágyas" képen pedig olyan kis igazi csajosak, nagyon szépek!

t-pk
 
 


Tigriske!
Irtó cukik! Hihetetlen, még csak most születtek.
Viszont ha jól látom a hátadat, irtó sokat fogytál. Lestrapálnak a lányok, igaz?
vovanda
 
 


Tigriske: nagyon nagyon szépek
férjem itt téblábol,
és kérdezte hogy nekünk miért nem hármas ikreink vannak?

ha Lorkának narancsos sárgás fülzsír van a fülében az nem normális ugye? valakinél volt ilyen?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Tigriske, hű, tényleg nőnek, mint a gomba! És milyen drágák! :D

Móni, L-nek is van fülzsírja. Sztem normális (mármint, örüljünk, hogy kijön, mert belenyúlni ugye nem szabad a fülükbe). :roll:

nincs nagy forgalom itt. Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana, én is csak be-benézek, de erőm nincs írni. Ebben a cudar időben szerintem senki sem teng túl az energiától, csak a gyerekeink :lol: :lol: :lol:

Tigris, csodaszépek!!!!!!!!! És mekkora ötlet a póló az etetőszéken? :shock: Nekem nem jutott eszembe, pedig már sokat filóztam, hogy óvjam Emmám a beizzadástól. KÖSZI!

Reunion, fülzsír Mírámnak is van. Sose aggódtam miatta.

Vanda, kezdünk újra rágnivalót enni, talán Míra felhagy a hányással. Ma este virslit kaptak, eszegették. Na de amíg pépesből kitapasztaltam már mennyi az elég, addig ebből nem igazán tudom. Egy virsli gyerekenként elég? Úgy tűnt elteltek ennyivel, már többet nem kértek, aztán mikor láttak minket apjukkal rántottás lecsót enni, persze zabáltak abból is, mint akik nem kaptak vacsit :shock: Na most legyek okos. Ja, és ezek után lefekvéskor sem nagyon kérték a tápszert :? Mikor fognak ébredni???

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek!

Vanda! Sajna csak jó a kép, de nem fogyok. Pont ez a probléma, hogy teljesen elszúrtam, mert már nem szoptatok, így nem is figyelek a kajára és este veszem észre, hogy ittam két kávét és ettem 1 túró rudi, egy pár szem kekszet. Persze energia nuku. Így most elmentem a boltba és vettem müzlit, kefirt, gyümölcsöt és próbálkozom. :-)

Móni! Küldd át a férjed és majd az enyém elmondja neki, hogy miért jobb a kettő mint a három. Imádja a lányait, de még mindig nincs munkája, így aktívan részt vesz a csajok mindennapjaiban és már inkább menne dolgozni. :lol: :lol: :lol:

Törpi! Én is agyaltam, és végül lenyúltam apa 3 itthoni pólóját és nekiestem az ollóval (kivágtam, hogy az övet be tudjam csatolni). Nem állítom, hogy a legszebb, de ezt legalább nem sajnálom a sárgarépától.

Apropó sárgarépa: mivel lehet kiszedni??? Segítség!! Az egyik kölcsön body-t úgy tűnik tönkretette. Le ég a pofimról a bőr, pedig a szitter adta rá és Ő is etette, de honnan tudta volna szegény, hogy összekenik és hogy nem a mienk.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigris, már volt szó egyszer erről, tehát mindenki másra fog esküdni neked :D Én azért elmondom, hogy nekem a Nyulasz által javasolt Vanish szappan jött be, no meg hogy azonnal tisztítani jó forró vízben. Mivel ezzel már nem tudsz élni, javaslom az ecetet, ami frissíti a foltokat, majd utána ess neki bármilyen szerrel is. Mellesleg ha tervbe van véve a sárgarépázás, és nem hirtelen ötlet, akkor javaslom a fehér szerót és a hypo-t :?

Ennyi idősen még nekem nem volt gond, pelust tettem a fejük mögé. Na de most, mikor az első dolga megfordulni és leszedni, ami a feje mögött van :shock: :roll: A ráhúzott polóval talán nem fog sokáig hadakozni. Emmámról van szó, nem a hétördög Míráról. Reménykedek :lol:

Míra már nem csak a kanapéra mászik fel, hanem annak a karfájára is. Így eléri az ablakpárkányt, ahonnan minden lepakol, a nappaliban maradt egyetlen virágot gyepálja. A játék neki sokszor abból áll, hogy a földre dobálja a játékokat az asztalról. Mi az hogy dobja, levágja. A pelenkás-kosárból dobálja a pelusokat, én meg röptében kapkodom őket. Egy híradót nem tudunk megnézni, mert egyszerűen kikapcsolja a tévét. (A tévén, nem irányítóval.) Bármire azt mondom nem, rám néz, vigyorog egyet, és folytatja. Ha tudja, hogy nem szabad, engem figyelve csinálja. Könyvet darabol fel, vacsi helyett papírt, követ eszik, hisztizik nyilvánosan, leül a koszba-sárba, ha nem akar tovább menni és visít. Elképesztő a csaj. Én úgy tudtam, két évesen jön a dackorszak. Ennyivel elcsúsztunk? Vagy ennyire rossz a lányom? Vagy ennyire elcsesztem már most a nevelését? De Emma akkor miért nem ilyen? Bár visítani ő is tud, ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja. De ez enyhe Mírához képest, nála csak a hang a nagy, a tettek hozzá semmik. Mit tehet ilyenkor az ember? Ismer valaki egy jó nevelési tanácsadó könyvet? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Támlát akartam írni, nem karfát. Megyek aludni, úgy látom, rámfér :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Tigris!
Kávét édesítővel nyomjad. Én vödörszám iszom, az lenne a gáz, ha mindet cukorral. :D

Éljenek soká apák napján az ikres apukák. Meg persze a többiek is, de az ikresek extrán!

Horror éjszakánk volt, Baluval ügyelet (semmi gáz, csak ránk ijesztett), hulla vagyok, 2 órát aludtam.

Törpi!
Mira ugyanazt csinálja, amit dani. nem tudsz mit tenni, orrvérzésig elcipeled és nem szabad. Úgy fogod érezni magad, mint egy elakadt lemez, viszont nálunk Dani most már néha halggat rám, tehát idővel működik.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Tigriske,hű,tényleg csodaszépek a csajok :D És mekkorák már :shock:
Foltra olvastam egyszer (Lanyané :wink: ),hogy a folttisztítót beletette fújós flakonba,este,mikor leveszi róla a rucit jól befújja,és megy a szennyestartóba úgy.Aztán mosáskor kijön minden.
Én vanish szappant használok,ahogy Törpi írta.Így utólag,nem is tudom,hátha van valami jó kis folttisztító,ami kiszedi :roll: Ha megtaláltad,írd meg nekünk is!
Szegény apa,meló nélkül :shock: :roll: :evil:

Vanda,ügyelet? :shock: Na de mégis mi történt?

Törpi,hűha,mi vár ránk? :shock: :?
A tv kikapcsolására egy barátnőm azt csinálta,hogy a tejes dobozról leszedte a kupakot,amin az a lapos kerek műanyag kupak van,és azt ragasztotta a gombra,mert amikor simán leragasztotta a gombot,be tudta nyomni a fia.Párszor próbálkozott még,de mivel semi nem történik,már nem is érdekli.
Én is úgy érzem magam,mint egy elakadt lemez,ezt sem szabad,azt sem szabad...
Meggyógyultatok?

Reunion,miért,milyen színűnek kéne lenni a fülzsírnak? :roll: Enyémeknek is narancssárga :wink:

Megvettük a medencét,még dobozban van.Interspárból van,próbáltam linket betenni,de nem mükszik a spar oldala.

Ma akartunk menni a kölyökszigetre,de király idő van,így maradunk itthon.
Vendég
 


Persze mi is mindenhol felállunk,de a sláger a tv :evil:

Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Nyuszi!
Fosós-hányós jött ki rajta, és az éjjel piszokul begörcsölt a pocakja. Vagy két órát forgott, nyöszörgött mellettem, én meg beparáztam, hogy elzáródás... :oops:
vovanda
 
 


tetykoban rucileértékelés van :wink:
foltok: azonnal rá a szert :wink: mostanság nekünk jobban bejön az ariel mint a vanish :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Vanda,jajj,szegénykém...és most hogy van?Mit adtak az ügyeleten?

Babus,köszi.Babakcsit sikerült elpasszolnod?
Vendég
 


iigen :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Vanda: remélem már jobban van a fiad!

Nyulasz: de édesek! Enyémek is imádják a tv-t :evil:

Alexa ma (is) a szívbajt hozta rám. Porszívózta, ők meg a nappaliban játszottak, amikor odanéztem a kisasszony szájából a könnyező pálma levelének egy darabja lógott ki, a többi darab meg a földön széttépkedve. Ahhoz, hogy elérje a növényt teljesen fel kellett a lépcsőre másznia. Na, jött is a pánik, hogy ugye nem mérgező!? Szegény védőnőt én keltettem, hogy gyorsan mondja nekem, hogy semmi gond! A másik, hogy nincs az az ipari erősségű ragasztó, amivel a sarokvédők fent maradnak, pedig nálunk a lépcsőnél nagyon éles. Eddíg csak Alexa szedegette szorgalmasan lefelé, de mát Hanga is. Van már néhány ősz hajszálam, de azt hiszem heteken belül hófehér lesz a hajam. Ja, és a szúnyoghálót is felbontották közös erővel a teraszajtón.
Bocsánat a panaszért, kicsit viseltesek az idegeim.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi!
Nem adtak semmit, csak megnyugodtam, hogy nincs sem elzáródás, sem más komoly baj.
vovanda
 
 


Csak egy pillanatra van időm.foltra nekem ez vált be, a több napja beszáradt dolgokat is kiszedi. Benedvesítem, rászórom, újabb víz és hagyom egy éjszakát.
http://www.bambio.hu/egytermek.php?valtozo=113&meret=0

t-pk
 
 


Vanda, jaj, szörnyű éjszaka volt ez! De örülök, hogy nincs nagyon nagy baj. Fosás-hányás mitől?

Nyuszi, nekünk ilyen esetben már nem lennének egyben a TV zsinórjai. Neked még nem támadták be? Eléggé szabad préda nekik. Nem mellesleg annyira édesek! Imádom, mikor ekkora az összhang :lol:

Timi, rossz érzésem van. A Te Alexádban vetélytársra fog találni az én Mírám. És nagyon nem irigyellek. Ha így folytatja a kisasszony, valóban hamar meg fogsz őszülni. Az én idegeim is ezért mondják fel néha a szolgálatot. És még csak egy évesek. Mi lesz velünk később? :shock: :shock: :shock: :? És lehet, hogy szörnyű vagyok, de ez már kezd a nem vicces kategória lenni. Kívülállónak biztos roppant mulatságos, de nem nekem :shock: Ma az ablakpárkányból szedtem le a gézengúzt. Persze utána hatalmas hiszti, mászás vissza. Én meg parázok, hogy leesik. Aztán bemutatta, hogy feleslegesen izgulok, szépen okosan visszaereszkedett zökkenőmentesen.
Emmának ilyenek miért nem jutnak eszébe?
Ja a kis kedves ma másfél órán keresztül retyetült az ágyában éjszaka. Bementem, adtam neki vizet, simiztem. Hasztalan, ezért otthagytam. Kis nyügi, aztán monológ folytatva. Aztán eltörött a mécses. Lement apával randalír-szobába, ott kis szenvedés után behunyt. Mi volt ez megint? Nem is értem. De mi azért szunyáltunk apával közben, míg ő a magánprodukcióját próbálta el, így annyira nem vagyok hulla.

T-pk, ez jól hangzik, érdemes lenne kipróbálni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi, medencéről majd Te csinálsz képet. Ugyis az érdekel minket, amikor a lurkóid vannak benne.
Míra már jól van, csodák csodájára megúszta a náthát-köhögést. Nem tudom, hogy az AB-nak köszönhető-e, hogy nem lett szövődmény, de azért kicsit bánom, hogy mégis elkezdtem :oops: De most már mindegy. És hogy utálja aranyom :( Átalussza az éjszakákat, láz sehol, ecseteltetni voltunk 3x. Étvágya kezd visszajönni, de hát neki sosem volt túl jó, nagy harcok mennek most is. Bezzeg a borsóleves meg a rántotthusi ma nagyon bejött neki :D Emma, akinek még foga is van hozzá meg köpködte ki és vonyított, mint akit ölnek :shock: Vehettem elő gyors az üveges kaját :x

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: szerinted mi lenne, ha Alexát meg Mírát összeengednénk?
Nyuszikám ma bemutatta, hogy hogyan kell ülésből hátracsattani a padlón. Még jó, hogy a laminálton és nem a kövön történt. Sosem csinált ilyet, eddíg hajlandóságot sem mutatott az ülésre, most meg szólongatott aranyosan, mire odanéztem azt látom, hogy ül z ülésben, mellkas magasságban kapaszkodik a lépcső mellett és mivel megdícsértem örömében elengedte és dobott egy hátast-koppant a feje. Na, azt a panaszos-keserves sírást, amit leadott! Ma semmi nem jó neki, gyümölcsrizs volt tízóraira, 1 óra múlva kikövetelte a tápot, amivel végre beszunyált az ölemben, de ahogy kivettem a szájából a cumit sikított. Ahogy láttam egyszerre jön a két alsó metszőfoga. :cry: Meg a hasa is megy egy kicsit, pedig neki inkább szorulása szokott lenni. Álmában is felsikít néha-már amikor alszik mert ma még egy 20 perceset sikerül csak.

Vanda: ti nyaralás alatt hogyan oldottátok meg a kicsik kajáltatásást-kajamelegítésre meg ilyenekre gondolok, mert a melegítőnk nekem nagyon lassúnak tűnik, mire megmelegszik a bébiétel éhen halnak. És a tápszerhez hol melegítetted a vizet? Vagy vigyem a vízforralót is?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, törpi!
Összeengedésbe beszállok egy Duracellnyuszival. :lol: :lol: :lol:
Nem vicces, szörnyűek. Dani 3szor zúgott le a könyvespolcról, mire megértette, hogy oda nem kéne felmászni. Nem is sorolom, ismeritek a "típust". Fel a fejjel, jobb lesz. Ahogy okosodnak, úgy lesz egyre jobb. Dani már most kezd szót fogadni, igaz, néha kiabálva kapja az instrukciót, mert másképp a füle botját se mozgatja, de van olyan is, hogy tök okosan, aranyosan csinálja, amit kérek. Pl. az esti pakolászásnál már mind a 3 gyerekem segít, tök cukik. Szóval fel a fejjel!!!

Timi!
Mi nagyon bababarát helyre járunk nyaralni. Van az apartmanban hűtő, mikró, de olyat is láttam már, hogy reggelinél egy anyukát a konyhába gardíroztak, hogy akkor milyen meleg legyen az a tej. Ha kinéztétek a helyet, érdeklődjetek, mik a lehetőségek.
vovanda
 
 


Timi, lehet, hogy mégse lenne rossz ötlet egy karám? (Alexa is meg a növény is jól járna :wink: :lol: )

Ja, Zsófi, kérdezted, van-e már fogunk: hát sajna nincs még. :( (Illetve nekem megvan mind, hehe, de a csajoknak még nincs egy sem, és nem is tűnik úgy, hogy a közeljövőben számíthatunk erre. :roll: )

Nyulasz, Ja, medencés képet kérünk majd, ha egyszer valaha még kisüt egyszer a nap... :roll:
Jók a képek, édik a gyerekek. Mondtam már, hogy néha azt hiszem Noémira, hogy Balázs? Aztán meglátom Balázs fotóját, és rájövök, hogy az elsőn Noémi van. Hm, hasonlítanak a bébik. (Persze az sem zavar engem, hogy Noémin rózsaszín szerkó van. :lol:)
Ma odajött egy bácsi hozzánk, csajok rózsaszín harisnyában, pink fodros sapiban és halványrózsaszín felsőben. Erre a bácsi: "MINDKETTŐ fiú?" (És nem viccelt szegény, bár lehet, hogy kicsit zizi volt). :shock: Majdnem mondtam, hogy "Nem, csak az egyik. A rózsaszín sapkás."

Amúgy bevallom, engem mostanában a 2-3 év körüli, egyébként édes kisgyerekek idegesítenek föl, akik sikítva dübörögnek a lábbal hajtós kismotorjukon a kocsiban épphogy álomba szenderült babáim felé, hogy: "ANYAAAAAAAAAA!!! KETTŐ BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!" :oops: Még mindig nem tudom megemészteni, hogy az emberek megbámulják-nézik-tapogatják őket. Meg lehet ezt szokni? Azért mostanság már nem olyan különleges ikreket látni... :roll: Hű, Tigriske helyébe nem is merem magam képzelni! :lol: :lol: :lol: Na ez csak úgy kijött belőlem, a zizi bácsi apropóján.

Na mit is akartam még:
Vanda, szerencse, hogy nem volt baj.
Mi bababarát hotelba is tuti visszük majd az egész házat... Sose lehet tudni, mire lesz szükség ugye... :oops: :oops: :oops:

ja és mi most ennek örülünk itthon egy hete: :D
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana,de cuki :D
Nekem meg azt mondják,hogy milyen jó,hogy egy fiú-egy lány...miért két fiú,vagy két lány nem lenne jó?És hogy egyszerre letudtuk :shock: Miért,most hogy megvannak nincs velük már meló?

Balázs tegnap elvágódott a kövön,előre,pont nem láttam,és felszakadt az álla egy fél centis csíkban.Mára meg be is kékült neki...de hogy mi vágta meg neki,fogalmam sincs.Noémi meg elindult fel a lépcsőn a kertből,ott álltam mögötte,kb 10 lépcsőfok,aztán egy forduló,és még 10 lépcsőfok...nagyon ügyesen csinálta,asszem tehetünk ajtót a lépcsőhöz. :lol:

Törpi,de betámadták a zsinórokat is.Naná...és tényleg nagy az összhang,ha rosszalkodni kell :lol:
Míra nem semmi :? Annak viszont örülök,hogy jl vagytok.Lehet pont az ab segített,ne bánd.Normaflort adsz neki?

Timi,őszülünk,őszülünk? :lol:
Ja,érdemes a nyaraló helyen megkérdezni,mi az ami van,és mit kell vinni.Mikró azért szerintem mindenhol van,bár van aki nem szereti használni,mert egészségtelen.

Vanda,Balu jobban van?
Vendég
 


Sziasztok!

Vanda!
Én nem akarlak elkeseríteni,de...nálunk nem jött be az "ahogy okosodnak,úgy lesz jobb" teória!!! (vagy remélem,mi vagyunk a kivételek,akik erősítik a szabályt) Az én drágáim ahogy okosodnak,úgy találnak egyre hajmeresztőbb dolgokat. :shock: Marcikám szombaton -miközben 3felnőtt vigyázott rájuk - felakasztotta magát a függönyre!!!!!!! :shock: :roll: Az anyu fél perccel előtte ment ki a szobából,hogy megmelegítse az ebédjüket. Kisfiam felmászott az ablakpárkányra (tetőtér- amúgy is tilos nekik) és becsavarta magát a függönybe (apját akarta megtréfálni :roll: :roll: :roll: ) Mire fél perccel később az apja meglátta,már megszólalni nem tudott,a nyakán piros csík volt (a rohadt függöny most bezzeg nem tudott leszakadni).Egy hajszál híja volt.... :cry: :cry: :cry:
És újabban ezek a bődületes marhaságok nem ritkák. Magukra és egymásra is veszélyesek lettek,egy fél percre nem lehet otthagyni őket,ha együtt vannak.
Balunak jobbulást! Meg tudja az ember idegeit viselni rendesen az ilyesmi. Örülök,hogy semmi gond.

Rana!
Ez a megbámulósdi-csodálkozósdi mindig megmarad. Engem is idegesített anno,míg babakocsiztunk. Akkor nagyon frusztráló volt.Még most is (szó szerint) mutogatnak ránk,meg sustorognak, ha pl felszállunk egy buszra vagy belépünk egy étterembe. De most már ritkábban állítanak meg vagy kérdeznek rá.És így azért elviselhetőbb.

Nyulasz!
Balázsnak jobbulást! Hajrá Noémi! Nagyon ügyi!!!

Timi!
Bár nem tudom,hová mentek,de nekünk mindig volt (anno) egy termoszunk a forró víznek. Így ha csúszott kajcsi (időben gondolom),akkor is készen álltak a kellékek az azonnali tápi készítéshez. Nem kellett várnunk arra,hogy felforrjon a víz.

Kép

Kép
edit73
 
 


Jó reggelt!

Köszi a válaszokat! Nem apartmanba megyünk, de rájöttem, hogy nagy jelentősége nincs is, mert úgysem leszünk ott egész nap és szerintem bárhol bedobják a mikróba a babakaját. Vízforralót viszünk a tápszerhez, meg a biztonság kedvéért a melegítőt is. Majd kipróbálom itthon mennyi idő egy ü. bébiétel. Autóba nagyon lassú azt tudom.

Rana: nagyon aranyos! Ki ő? Én sosem tudom melyik lányod melyik. :oops: (talán Ajsi?) Karám: ááááááááááá, nem kell, nem is tudnám hová rakni. Előbb-utóbb úgyis meg kell tanulniuk mit szabad és mit nem, na meg esni is, nehogy olyanok legyenek, mint az anyjuk! :wink: Ha én esek, tuti nem úszom meg gipsz nélkül.

Nyulasz: szegény Balázs! Lehet nem vágta el semmi, csak ahogy lecsattant szétnyílt a bőr egy picit.

Na, ébredés van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tigriske!
Milyen nagyok már! És ilyen szépen ülnek???
Kölcsön-bodynak ez a sorsa. ha valamit kölcsönbe adunk,egyúttal tudomásul veszük,hogy tönkre is mehet. Ezen ne izgasd magad!Mármint ha nem sikerül kiszedni belőle a foltot.
Te hogy bírod az otthonlétet? Csajokról mesélhetnél!!!

Reunion!
Normális a narancso-sárga fülzsír,semmi gond vele.

Kép

Kép
edit73
 
 


Edit!
Ezt még olvasni is ijesztő volt, remélem, az enyémek nem lesznek ilyen kreatívak. Egyébként persze, balu is csinál néha olyanokat, hogy a hajam égnek, de azért neki már jobban lehet az értelmére hatni...

Rana!
A tapogatásért kiabálok, és nem, nem lehet megszokni. Engem legalábbis egyre jobban idegesít. A "letudtuk egyszerre", meg jajdejó, 1 fiú-1lány beszólásoknál már kimondottan bunkó szoktam lenni :oops: .
Falra mászok tőle.

Nyuszi!
Balu jobban van, ma még itthon, holnap megy oviba.

Éééés: fel kell vágjak a keresztfiammal (tesóm legnagyobbik gyereke). U10es korosztályban kézilabdázik, és az U11es korosztály országos bajnokságán (tehát ők voltak a legfiatalabbak a mezőnyben) 8-ok lettek.
http://bemsasok.info/kezi/img/20100402/snc00031.jpg
Péterem a képen sárga mezben, ő a kapus. Irtó büszke vagyok rá, volt olyan meccsük, ahol közel 50%os védési arányt produkált.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Nurofen - panadol: nem tudok nyilatkozni, mert egy doki mondta, akinek megbízok az értékítéletében. De mindenki azt használ amit akar. Korábban - azaz jobban Veránál mi is azt használtunk.
Fogzásnál én csak akkor adtam a srácoknak már fájdalomcsillapítót, amikor egész nap meglehetősen nyűgösek voltak!

Tigriske: édesek a lányok :)

Szörpi: Sajnos Johanna teljesen leállt az ivásról, úh vissza vettük a szörpit napközben, de este és napközben lefekvés előtt nem adok nekik szörpit, csak vizet. No és éjjel is. Talán így nem kel majd olyan gyakran. :?

Én büszke vagyok, ha megnézik a gyerkőceimet. Azért is ha az ikrekre, meg ha a 4 gyerekre csodálkoznak rá! :)

Vanda: gratula a keresztfiadhoz. Férjem néz minden U...-s bajnokságot is, szóval tán még keresztfiadat is látta játszani :wink:

Kata
labkat
 
 


Edit: hűűű, ezt tényleg olvasni is szörnyű. Hihetetlen milyen leleményesek tudnak lenni. Hát ige, ahogy okosodnak a rosszaságot is kifinomultabban viszik véghez. Mi már csak reggel meg este tápozunk, meg 1-1 olyan helyzetben, amikor az az egyszerűbb, akkor meg ott vagyunk úgyis a hotelban. Én is termoszt viszek mindíg a biztonság kedvéért mindenhová.

Vanda gratulálok! Nagyon ügyes a keresztfiad!

Bámulás-beszólások: én azon akadok ki, amikor elkezdenek sápitozni, hogy úristen egyszerre kettő, az milyen nehéz lehet. Na, én erre szoktam visszaszólni, hogy én legalább egyszerre letudtam a két gyereket, nem húzom évtizedekig adott esetben, meg fogalmam sincs milyen egyel, de kettővel szuperjó! Én nagyon plexinek tudom nézni az embereket, ha bámulnak tudomást sem veszek róla ezért nem is zavar, a tapogatást meg nem tűröm.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


http://www.richkids.eu/magyarorszag/chi ... eknek.html
ha vki kedvet kapna még pár babóhoz :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?