Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Nincsenek jó híreim. Úgy néz ki ez a lombik sem sikerült. Van ugyan halvány csík a tesztemen, de egyrészt tényleg nagyon halvány, másrészt nem erősödik. Evvvan. Kép

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok

Bumi ne add fel még én látom a csikokat erősödni fog az még!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Bumi
én is látom a csíkot!!!!!!!!!! :lol: Ne add fel a reményt!
Babaragacs megy ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

 
 

Sziasztok!

Bumi a csíkot egyből észrevettem én is!

Köszi Bikfyke! Igen jól vagyunk, Bence szépen növöget (a szájával együtt). Baba dologgal még semmi, nem is harcolok most érte.

timejka
 
 


Most egy kicsi visszaolvastam és köszönöm szépen mindenkinek a köszöngetéseket!!!

Bocs, de most nem tudom, hogy ki kismama. Rodi, Luczus, Beze?

timejka
 
 


[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1276849253.5047.jpg[/img] [/img]

timejka
 
 


Sziasztok,

csak gyors helyzetjelentés:

még nem szülök, a doki uh-n mondta, hogy akármelyik pillanatban megszülethet Dávidka a BPD-je alapján, de lehet, hogy csak 3 hét múlva jön. Hát nem lettem okosabb... :?
Uh-n minden rendben volt, BPD-n kívül szinte semmit nem nézett a doki, így fogalmam sincs kb mekkora lehet most a baba. Be van fordulva, úgyhogy a császártól ismét megmenekülök.
Ctg semmit sem mutatott, viszont amíg ott voltam született 2 ikerlány, aztán 2 kisfiú, csúcsforgalom volt, az esőre mindenki megszült csak én nem...
Danika lebetegedett, meg van fázva és csúnyán köhög, egyenlőre még nem fullad de nem sok választja el tőle. :cry: Persze ahogy lenni szokott a párom is lebetegedett a gyerekkel együtt, úgyhogy mostanában nem szülhetek, mert ápolnom kell őket, ráadásul így a páromat be sem engednék a szülésre.
Úgyhogy szívem szerint szülnék is meg nem is, de majd a természet és Dávidka eldönti.
Persze minden nap kapok vagy 20 telefont, hogy mi újság? A szülőszobán vagy már? Amitől estére már piszkosul felmegy a pumpa bennem ....

Mindenkit puszilok, most egy kicsit könyvelek, előre dolgozom, ha Dávidka jön akkor ne rögtön a munka temessen el.

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bumikám!
Én is látom a csíkot! Ne temesd még ezt, szerintem erősödni fog!
Nagyon szurkolok és küldöm a babaragacsokat!

Timejka!
Jó, hogy jelentkeztél! Én is megnéztelek az iwiwen és én is nagyon boldognak találtalak a képeken! Jól nézel ki! Bencus is nagyot nőtt! Örülök, hogy minden rendben!

Monic!
Hát, akkor én most nem is tudom mit kívánjak! :?
Majd Dávidka eldönti! Nagyon szurkolok, hogy úgy legyen, ahogy nektek a legjobb! Danikának és a párodnak jobbulást! Vigyázz te ne kapd el a betegséget!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Monic! Jobbulást a Fiúknak, Neked pedig még egy pici kitartást kívánok!

Bumi! Ez 3 egymást követő napi teszt? Mert akkor még semmi vész...ha picit is, de erősödnek azok a csíkok. Drukkolok! Mikor mégy vv-re ezügyben?

Vius! Darinka nagyon vagányan játszóterezik már ;)

Beze! Lexinek is jobbulást, remélem, hamar áttör az a fránya fog!

Bikfy! Gratula az 5öshöz! Nem voltam össznépi értekezni, mivel a Zuram még dolgozott amott. Ma kellett bemennem reggel, de nem sok teteje volt, csak sz@rrá áztam.

No kérem, a metformin adagom marad, erre vonatkozó leleteim szerint jól csinálok mindent. DE...a prolaktinom megszaladt megint (kb. fél éve hagytam el fokozatosan a bromocriptint), úh. a bromo-t is visszakaptam a met mellé. Nem is bánom, mert éreztem én, h vlmi nem kóser...a migrének bromo mellett nem voltak. Remélem, eztán se lesznek :)

Majd ki kell sírnom 3 hónap múlva egy prolaktin-mérést a kórházban, azt csak mélben értekezzük meg Tűű-vel, aztán 6 hó múlva újra mens mentis teljes kör.

Hát ezt intéztem.

Meg végre bírták velem közölni, h mikortól igényelhettem volna meg a gyed-et, családi pótlékot (csak h közben fizetett szabin voltam, amit le is számfejtettek nekem). Mondjuk nem bánom, mert a szabadság több pénzben is, meg úgyis ki kellett volna vennem vlmikor. Szóval az van, h 3 napja hivatalosan is gyed-en vagyok. Mire sikerül elintéznem hozzá mindent, addigra kb. le is jár. :?
Vendég
 


Hali lányok

Aagassi sajnálom de legalább tudod mi volt a baj egy része.


Tegnap megjártam Pestet Budát Budaörsöt Törökbálintot(az uramat kísértem nem vezethet kísérő nélkül.)
Jól elfáradtam.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok Csajok!

Bumikám!
Sajnálom, de látod, nem szabad feladni. Katus is végül révbe ért. Kitartás!!!

Vius!
Nem javult az urad álomkórja?

Aagassi!
Se a péntekinek nem volt értelme, se a szerdainak. Akkor még nagyobb volt a semmit tevés. Hazafelé én is szépen megáztam, pedig kocsival jöttem.
Nem akarod megírni a cukker eredményeidet? Olyan kíváncsi vagyok rá. Na meg a hormonjaidra is. Nekem ma van peteérésem, úgy, hogy ebben a hónapban már le is mondtam róla. A jobb petefészkem nem nagyon szokott működni. Most meg :shock: :shock: határán vagyok annak, hogy összefo...om magam. Ez persze szuper hír. Nekem is nagyon eltalálta Tüű mágus a gyógyszer adagomat. Hihetetlen, de engem fél év alatt úgy rendbe tett ez a Mercformin XR 1500, mint előtte semmi. Lehet, hogy mégsem szabad türelmetlennek lenni és kell ennek a bogyónak a legalább fél év? Én már az előző hónapokban is éreztem, hogy jobb, de minden hónap még szuperebb és szó szerint azt érzem, hogy működöm.
Nincsenek új fotók a Csöppökről? :wink:

Moncsim!
Remélem, mára már jobban vannak a fiúk. Ölellek benneteket, te meg vigyázz magadra.

Rodi!
Nem írsz semmit a vásárlásokról. Kis hamis vagy, pedig gondolom, ha beszabadulsz egy baba áruházba... :lol: Emlékszem, mikor írtad, hogy még babás sem vagy de már szinte mindened megvan, mert vásárolgatsz ezt-azt. Én is így jártam tegnap, babaszoba falra való dekorációkat láttam, de valami mese szépeket. Meg akartam venni, de aztán elmosolyogtam magam, (vagy inkább kiröhögtem magamat, hogy mit akarok én ezekkel) és visszatettem a polcra. Ha hétfőn még meglesznek, elhozom őket. Végülis fő a pozitív gondolkodás. Peteérésem már van, petevezetőim átjárhatók, görcsös akarásom elmúlt, műtéttel korrigálnak, úgyhogy gond egy szál se. Hamarosan mami leszek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Aagassi!

Nem igaz, hogy ellen lehet állni ennek a Te gyerekeidnek. Nem csodálom, ha nagyszülőket, nagybácsikat, nagynéniket, mindenkit az ujjuk köré csavarnak. Nagyon tetszenek nekem. Igazán büszke lehetsz Rájuk. A fiacskád szemei annyira mosolygósak, öröm őt nézni. A kiscsajod meg egy huncutbetyár. Zabálni valóak.
Remélem megköszönted már Istennek a PCO-t. E nélkül sosem lehettél volna anyukája ennek a 2 kis csodabogyónak. Kár lett volna kihagyni őket az életedből. :wink: :wink:

Az én férjem nem egy gyerekmajmoló típus, de rájuk még ő is azt mondta, hogy cukik. És együtt nézegetjük a képeiteket. Ez nála nagy szó ám!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hali

Bikfy sajna nem még most fekszik be a kórházba 23.án megyünk vele mi ott alszunk az egyik volt szobatársamnál(ikrei vannak)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a 12 hetes ultrahangról, minden rendben, ép magzati anatómia, NT:1,5 mm nagyon mozgékony és természetesen gyönyörű. A méretei alapján 13+2 naposnak felel meg. Nagyon boldog vagyok. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Hét főn megyek vv-re, de értelme nem sok lesz. Ma már szinte nem is látszik a csík, szóval csökken a hcg. Igazság szerint nálunk már az is nagy szó, hogy elindult valami, mert az eddigieknél még ezt sem mondhattuk el. Talán majd legközelebb.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok! Benéztem, mert hiányoztak a régiek és üdvözletem küldöm "az újaknak": Bár inkább én vagyok "új", olyan rég jártam itt:))

Bumikám, amiket feltettél, azokon a teszteken erősödik a csík. Ne add még fel! Emlékszem, hogy engem még te bíztattál, mert azt hittem, hogy csak túlstimum van, közben megnyugtattál, hogy a babásodás felerősíti csak a tüneteket. Olyan ari voltál! Sosem felejtem el! Én is most bíztatni jöttelek téged. Simizd a pocit, jelzett neked a baba, bízz benne egy kicsit!!!! És a hőd hogy áll?

Bikfy, gratula a jó tanuláshoz! Ugye, te a szegedi Kaáliba mész majd? Jól figyeltem az eseményeket?

Timejka, ezer éve!!!:)) Nagyon szép nagyfiú lett Bence, nem semmi!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Azért írok ide, mert 3. inszem előtt spontán teherbe estem. Itthon van az összes stimus cuccom, szeretném kedvezményesen eladni.
Van 5 db fostimon injekcióm, melyhez fecskendőt és tűt adok, 1 doboz clostilbegyt tablettám, majdnem 2 egész doboz utrogestan, és 1 ovitrelle injekció. Összesen 20.000 Ft-ért szivesen odaadom! Ha esetleg van pécsi vagy Pécs környéki leendő anyuka, akkor az lenne a legideálisabb, mert az ovitrelle-t a hűtés miatt nem szivesen postáznám.
(bocs, de aktív pécsi topikot nem találtam :( )

Köszönöm szépen!

Tündi
tündi30
 
 


Sziasztok,

Bumi,

én azért továbbra is reménykedem, hogy a vérvétel babát mutat majd.
Annyira de annyira kívánom neked, hogy sikerüljön a lombik!
Milyen volt Lengyelország? Pihenni voltál vagy munkaügyben?

Bikfy,

mi újság? Még mindig az utolsó vizsgára tanulsz?
Nagyon szép eredményeid vannak, nagyon okos lány vagy!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Beze,

gratulálok a jó uh eredményekhez!
Vonalzót továbbra is csak a 14. hét után készítesz?
Lexikének jobbulást, remélem már elmúlt a hasmenés.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok csajok!

Megjöttem, de csak rövid időre. Csak az uccsó oldalt olvastam vissza időhiány miatt.

Bumi: Nagyon szorítok hogy erősödjöna csík. Még ne add fel.

aagassi: Annyira édesek a gyerköcök. Most néztük meg mi is apussal a képeket. A cica sem semmi.

Bikfy: Tetszik a hozzáállássod! :) Vedd csak meg azt a mit kinéztéll ha úgy gondolod. Hátha ez hoz majd szerencsét!

Monic: Kívánom hogy úgy legyen minden ahogy jónak látod. Jobbulást a fiúknak. Már nincs sok hátra. :wink:

Rodi, beze, luczus: Hogy vagytok?

Kiki: Tudom hogy nem jössz írni, de kíváncsi vagyok mi újság veletek. Hátha olvasol minket. Remélem jól vagytok, vagy legalábbis jobban.

Nálunk az van, hogy elkezdtük az inszemis ciklust, de megint clostyval, de lemondom hogy ne legyen most, úgyhogy ez a hónap egy spontán babáé lesz. Remélem lesz valahol egy kisbaba, aki lecsap erre a lehetőségre és beköltözik hozzánk. :)
Apus ma volt andrológián, magánrendelésen. elküldték here UH-ra, meg vérvételre. A doki azt mondta nem lát nála olyan problémát. Valami antioxidáns félét fog majd felírni neki, azt mondta az tökéletessé teszi a spermaképét 3 hónap alatt. Szerintem a július is kimarad inszem ügyben, mert szabin lesz a doki, úgyhogy szerintem augusztusban próbálkozunk majd, ha addig meg nem történik a csoda.

Mert hát amit Tündi 30 is írt, hogy náluk jött a spontán baba,nálunk is fog, nem adjuk fel.

Vius: Nem olvastam még vissza mi van apusoddal, de mindjárt megteszem. Vigyázz rá. :wink: Darinkának pedig küldök egy puszit.

Csütörtökig biztos nem leszek, mert estig érettségiztetek 3 napig.
Addig is jók legyetek! :wink:

Egyébként sokat gondolok rátokk.
babicsek
 
 


egy kis kedvcsináló:
http://www.youtube.com/watch?v=PKgaw4gt ... r_embedded

Szép napot mindenkinek!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Halihó

Babicsek apusom Súlyos alvási apnoéban szenved sajna bárhol bármikor képes elaludni és éjjel nem vesz sokszor levegőt.

Lányok Darinka ma belázasodott(38,3) hívtam a dokinéni azt mondta adjam neki a kúpot és holnap vigyem el megnézi de most épp szabin van de délután van magánrendelése és oda elviszem.

Megyek majd jövök.

Tündi köszi én most egyenlőre nem akarok babót még egyet.majd idővel.Én ugyan Pécsre jártam és ezeket kaptam.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Bikfykém!
Van már vizsgaeredmény?

Mostanában nem vettem semmit, mert szerdán jön haza a húgom és vett 2 bőröndnyi babaruhát, meg valami hintát, meg kengurut, meg ezer más dolgot a tökmagnak! Szóval nem merek venni semmit. Igaz vettem két törölközőt és két takarót, de mást most nem. Majd ha megjön a húgom, akkor jobban fogom látni, hogy mi kell még a babának. Azt talán mondtam, hogy a neten vettem az angelcare ac 401-es babaőr és légzésfigyelőt 28.000 ft-ért, és hozzá kaptam egy captivás vödröt 2 bontatlan guriga zacskóval. A légzésfigyelőnek az ára 38-40 ezer között mozog, és nem is mindig adnak hozzá ingyen pelenkás vödröt, valamint a zacskó hengere is 1800-2500 között van, attól függ hol veszed. Szóval nagyon jó vásárt csináltam, és minden olyan szuper állapotban van, mintha vadi új lenne! Igazából nézelődöm, hogy mi tetszik és mit hol fogok megvenni. Eldöntöttem babakocsit is neten veszek, a bútorokat pedig már kinéztem melyik bababoltban. Majd ha jön a húgi, akkor akarok még egy kicsit vásárolni, mert ő is nagyon szeretne velem jönni, így megvárom.
Bikfykém!
Én biztos vagyok benne, hogy ebben az évben már simogatni fogod a növekvő pocidat! Én tudom, érzem!

Beze!
Örülök, hogy minden rendben van! Majd kérünk képet és vonalzót is!

Bumi!
Azért én még a vv eredményéig szurkolok!

Vius!
Remélem Darinkának már lement a kúptól a láza és ki is alussza ezt a fránya betegséget! Remélem, holnapra már kutya baja sem lesz!

rodina74
 
 


Rodina,

de jó, hogy a húgod jön haza. Biztos nagyon várod már. Nagyon aranyos tőle, hogy ennyi ruhácskát hoz a Picikének
Esküvői előkészületekkel hogy álltok?
Ruhát sikerült végül találnod?
:wink:

Vius,

Darinkának jobbulást, remélem nincs komoly betegsége, csak esetleg a foga.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Halihó!

Most fejeztem be a konyha takarítását! Jól ki vagyok! :lol:
Jaj, már nagyon várom, hogy lássam! Megyünk ki családilag majd a reptérre, és biztos nagyon fogok sírni, hogy végre látom őt! De már a telefonban mondta, hogy a bébikénk miatt jövő nyáron is jönni akarnak és már most ősszel megveszik a repjegyet! Szóval most gyakrabban fogjuk látni egymást!

Hát az esküvői előkészületekkel még vannak feladataink. Ruhám már meg van, igaz a varrónőnél, majd kedden megyek próbára, talán akkor elhozhatom. Nem igazi menyasszonyi ruha, hanem egy szép nadrág felsővel és boleróval. Raáb Márta tervezte, és szerintem nagyon elegáns. Cipőm még nincs hozzá. Még zenét sem válogattunk, mert nem volt időnk. Elképzelésünk van, de még azt is le kell tölteni, és azért még keresgetni is kell. Közben még egy csomó dolgunk van, nem is tudjuk, hogyan fog beleférni ebbe a 2 és fél napba!

Te, hogy vagy? Hogy bírod a végét? Érzel már jóslófájásokat? Mikos mész legközelebb dokihoz? (NST-re vagy uhura?)

rodina74
 
 


Jó reggelt,

Rodina,

biztos mindennel időben készen lesztek :wink:
Mi 5 éve házasodtunk és az esküvő előtt 1 nappal jutott eszünkbe, hogy a szertartást nem rendeltük meg, se anyakönyvvezető, se zene, se vers, se gyertya....
Kapkodtunk rendesen, de végül minden csodálatos lett. Nekünk kerti esküvőnk volt, örök élmény marad, főleg, hogy a végére tényleg volt aki összeadjon minket :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szerda reggel megyek ctg-re, nem tudom, hogy uh lesz-e utána, de szerintem igen mert a doki le akarja mérni Dávidka fejecskéjét, mert már múlt héten nagyobb volt mint amivel Danci született, biztos nehezebb szülésre számíthatok...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Hát akkor hivatalosan sem sikerült a 3. lombik. Most pihi, aztán valamikor augusztus, szeptember környékén folyt. köv.
Azt mondta a doki, hogy legközelebb esetleg kipróbálhatjuk, hogy külön ciklusban lesz a leszívás és a beülti.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Bumi, sajnálom! Pihenjetek a nyáron, töltődjetek és újult erővel mehet a lombik ősszel!!!

Monic! Remélem, szerdán már vlmi biztatót mond a dokid!

Vius! Ma ugye jobban van Darinka? Párod kivizsgálása is fontos lesz, az apnoé nem vicc; de ezt Ti is tudjátok.

Bikfy! No még holnapra akkor egy stráfkocsira való szerencsét teleportálok Neked, aztán szigorúan pihenni-lazulni a műtétig! Leleteimet mindjárt bepötyögöm priviben.

Rodina! Jaj, Nektek nagyon jó lesz hamarosan: Tesód, a tündéri babaholmik, esküvő...hát igen, ez mind jár egy boldog kismaminak és Te az vagy végre!

Beze, nagyon örülök, h minden okés Ketteskével, akkor még 1-2 hét és jön az új vonalzód is, ugye?! :)

Babicsek, hajrá spontánkodás!!! :D

Szia Twist! Dorottyád csodaszép, és a neve is! :lol:

No én úgy kiütöttem magam az első adag bromo-val, h 2 napig totál sz@rul voltam tőle. Régen ezt is fel kellett építenem, most meg bevettem a teljes adagot, gondolván, h ezt én már szedtem, nem lesz semmi baj. Hát lett. Most negyedesével szedem 2 hétig, utána emelek.

Csütörtökön lesz (remélhetőleg) az utolsó körünk a gyámhivatalban, ma telefonált a micike.
Vendég
 


Hali

Bumi nagyon sajnálom!!!!!!

Ma Darinka nem lázas de azért este elviszem maszekon a dokinénihez.
Most épp alszik.

Csajok akkora felhőszakadás volt nálunk hogy az utca az árok és az udvarunk összefüggő tenger volt.
De a városban sem jobb a helyzet.Most várjuk hogy kifolyjon a viz az udvarból.De ismét esik.....majd jövök még!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Bumi,

nagyon-nagyon sajnálom :cry:

Aagassi,

sajnálom, hogy rosszul lettél a Bromotól. Remélem hamar megszokja újra a szervezeted.
Picikék hogy bírják ezt a hülye időjárást?

Vius,

remélem Darinkának nem lesz komoly baja.
Nekem holnap kell visszavinnem a dokihoz Dancit, remélem gyógyulttá lesz nyilvánítva.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Rodi, ez tök izgi, gondolom, várod nagyon! :D
Vonalzó majd a következő uh után lesz, megígérem. :wink:

Monic, azért talán így is gyorsabb lesz, végülis Dávidka érthető, hogy nagyobb, ilyenkor már rég Danciztál. :wink: Szorítok nagyon! Hogy értesítesz minket?

Vius, láttam a híreket, hát nem semmi volt nálatok sem. Örülök, hogy Darinka jobban van!

Aagassi, bromóval tényleg vigyázz, elég alattomos, nekem egyszer 86/55-ös vérnyomást okozott.

Aki írt, annak köszönöm a jókívánságokat!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hatalmas felhőszakadás volt délután, kiöntött a kispatak a bicikliútra, az 56-ost le is zárták egy szakaszon. Állunk a körforgalomnál, előttünk kb 6 autó, balra szeretnénk menni, rendőr "irányítja a forgalmat", a Tartsay felől folyamatosan engedi az autókat, mögöttünk olyan hosszú a sor, hogy a tükörből nem látom a végét, de mi ugye marhára ráérünk ücsörögni. :evil: Férjem is megunta egy idő után, rádudált a rendőrre és közölte, hogy mi is mennénk. Na, erre feleszmélt, és elengedett minket. Magyar rendőrség, jó nagy piros pont! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Monic!
Igen, biztos mindennel elkészülünk!
Hát akkor ti is kapkodhattatok az utolsó nap! Még szerencse, hogy lett anyakönyvvezető, zene és gyertya is! Szép lehetett a kerti esküvő.
Sajnos nekünk nincs kertünk, mármint saját, csak ilyen közösségi, a társasház körül. Oda nem túl szerencsés ilyet szervezni. A zene még hátra van, de az is meg lesz.
Ma kitakarítottam az egész lakást, minden leszedtem letöröltem, még a függönyeim a mosógépben, az is lassan lejár. Holnap csak már fel kell porszívózni és felmosni, de az már a párom reszortja! Holnap reggel elindulok ügyintézni, majd 2-kor ruhapróbára, aztán lehet, hogy még elmegyek cipőt nézni.
Remélem nem lesz nehezebb szülésed, mint Danikánál. Azért azt kívánom, hogy Dávidka buksija már ne nőjön nagyobbra!

Bumi!
Sajnálom! Tényleg nem szabad feladni! Most élvezzétek ki a nyarat, aztán hajrá baba projekt!

Aagassi!
Óvatosan a bromóval! Nagyon veszélyes! Én kb. 1-2 hétnyi szedés után egyik reggel elaludtam vezetés közben a kocsiban pár másodpercre. De akkor úgy megijedtem, hogy utána már csak akkor mentem kocsival, ha jött velem valaki, vagy a szorzótáblát mondtam fel, hogy járjon az agyam, nehogy megint kikapcsoljon! Szóval vigyázz vele, kicsi, de alattomos! Mennyi az egész adagod?

Vius!
Mikor hallgattam a híradót, egyből rátok gondoltam! Sajnálom, de remélem titeket nem ért kár! Darinkára mit mondott a doki?

Jaj, igen a húgomat már nagyon várom. Úgy számolom a hátralévő napokat, mint egy kisgyerek!. Hogy már csak 2-t kell aludni és itt lesznek. Ha, majd megjönnek, nem tudom ígérni, hogy minden nap írok, de azért annyi időm biztos lesz, hogy olvassalak benneteket! Azért mindenkinek szorítani fogok, és gondolok rátok!

Beze!
Várom már nagyon a te vonalzódat!

rodina74
 
 


Sziasztok

Darinkával minden oké picit piros a füle kapott füllcseppet de semmi komoly hála istennek.
Azt mondta a dokinéni hogy lehet hogy 3 napig lázas lesz úgy amilyen gyorsan jött a a láz ugy el is múlik és ne ijedjek meg ha véletlen kiütéses
Lesz de az is ahogy jön olyan gyorsan el is megy.
Bocs a sok hibáért de tök sötétben gépelek nem akarom felkelteni mert alig birtam elaltatni

Hát a viz az nem semmi ami volt a tvben játszótér az itt van az utcánk végén.csináltam képeket majd holnap megmutizom.
nálunk is udvar járda árok uttest egyszintben a védőnőnek én adtam gumicsizmát és kisértem ki a kocsijához mert nem tudta hol van az árok.
Durva volt.Egy két helyen az utcában még mindig szívatyuznak.
Holnap reggel 8ra visszük a kocsit szerelőhöz.
Holnapután délután meg indulunk Pécsre api alszik egyet a kórházban.

Rodina van már zenétek?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


hahó!

basszus, mióta van 2 Gyerekem, teljesen le vagyok maradva...pl. a tegnapi bazinagy esőről se hallottam...na jó, esett itt is, mint a veszedelem, de az utcai árok simán bírta, nem gondoltam volna, h ekkora bajok voltak belőle

most fel is hívtam az Anyut, de szerencsére Ő sem úszott

a neten durva képeket láttam Bajáról, meg ahogy Te is írod, Vius; meg a szekszárdi állapotok is :shock:

a kedves vendégek végre leléptek, a hal jól sikerült, a Gyerekeim imádják, jól belakmároztak belőle, ügyesek és okosak voltak, büszke vagyok Rájuk; simán le tudtam fektetni Őket kaja után

Monic! Akkor ahhoz drukkolok, h ne nőjjön tovább Dávidka koponyája a szülésig!

Vius! Nektek a pécsi vizsgálathoz megy a drukk! Akkor a dokinéni szerint Darinka a 3 napos lázzal küzdött, utána lehetnek pöttyök is.

Rodina! Ne viccelj, fontos események jönnek Nálatok, majd jössz fórumozni, amikor lesz időd, megvárunk. ;)

Beze...miért nem csodálkozok az ungarische rendőrségen? Remélem, épen-egészben átvészeltétek a tegnapi napot! Mikor lesz következő uhu?

Köszi, Csajok! Igen, most már óvatos vagyok a bromo-val...régen, mikor először szedtem, akkor is negyedesével építettem fel, egy egészig/nap. Mindig este lefekvés előtt kellett bevennem, eleinte szédültem még az ágyban is. Most először csak este fél szemig megyek fel, 3 hó múlva lehet, h emelni kell megint, de remélem, nem.

Gyerkőceim egész jól bírják a bezártságot; igaz, nem győzök lufit fújni Nekik, azzal jó sokáig elvannak. De ma pl. segítettek takarítani, ágyat húzni is. Esténként elsétálunk tejért, ha esik, ha fúj (legfeljebb gumicsizmában-esőköpenyben, de menni kell).

Többiek???
Vendég
 


Sziasztok!

Rodi, oké, meglesz. :wink:

Vius, azt hiszem, én is hozok képeket, nem én csináltam, de ezt láttuk tegnap.

Aagassi, na igen, igazából én se lepődtem meg. :?
Következő uh csak július 9-én lesz. :(
Gyerekeidre valóban büszke lehetsz, szépek és okosak! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma végeztem a vizsgáimmal, ez is sikerült, kitűnő lettem, és mivel 5.0-s az átlagom, maradhatok állami támogatáson. Ennek nagyon örülök. Minden okés, mától végre pihizhetek, ami rám is fér, mert hulla fáradt vagyok.

Mindenkit puszilok, ígérem, holnaptól többet leszek és mindenkinek írok majd. Jók legyetek!

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, szívből gratulálok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok

Bikfy gratula most pihizz aztán talizhatunk is már végre.

Beze A víz helyzet nálatok sem volt semmi.

Aagassi olyan cukik a gyerkőceid!!!

Darinkának ma hőemelkeldése volt de ha az ínyéhez bármi odaér akkor sikítva elkezd sírni.Bizti nagyon fáj a foga neki.Ma válogattam a szekrényében a ruhákat mit ne mondjak ő is segített.
Holnap délután megyünk Pécsre mi Darival Pécs Somogyon alszunk Apa pedig a neurologián.remélem mostmár kap is gépet és végre együtt alhatunk(már egy éve külön alszunk!)Tökre sajnálom mindig kérdezi mikor alszunk már együtt

Rakok pár képet.
Kép Kép Kép Kép

Itt látszik hogy a víz az úr Kép Kép Kép segítek anyának Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


a második képen én vagyok rózsaszínben a tesom narancsban a kockás meg öregapán .Én az uttesetn vagyok ....

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Vius!
Nem semmi. Az meg depláne, hogy amíg a város nagy része elúszott, addig a Bara egyeltalán nem. Itt csak áztató eső volt, tőlünk 1 km-re meg lebegtek az autók a víz felszínén. :cry:

Darit sajnálom. A fog nagyon tud fájni. Nem csoda, ha lázas szegényke.

Bezém!
Köszönöm. :wink:

Láttam, Szekszárd is hogy úszott. Azt hiszem, onnan kellett menekíteni a gyerekeket is, akik táborozni voltak. Jó, hogy nem én voltam velük, ha belegondolok, azok a felnőttek mit éltek át, lever a víz. Rádbíznak 30 gyereket aztán.....

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodika!
Szurkolok az esküvői előkészületekhez. Szerintem az egésznek ez a legszebb és legünnepibb része. Legyél nagyon boldog! :wink:

Aagassi!
A terheléses eredményeid nagyon szépek. Örülök neki. Én mostanában nem büszkélkedhetek, mert kicsit megszegegetem a diétát, muszáj pár kilót híznom. Most mértem cukrot. 6.3. Pedig csak 1 zsömlét ettem. Nem megy ez nekem. Csak a teljes kiőrlésűek. Azzal nincs gondom. De amint 1 pici fehér liszt megy be, megugrik a cukor.
Te szoktál enni dinnyét? Én megettem 2 nagy szeletet a múltkor. 1 órával utána 4.9 lett a cukker. Pedig a dinnye elvileg tele van gyümölcs cukorral. ki érti ezt? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumikám!
Ölellek és jó pihenést nyárra! :wink:

Moncsi!
Bírod még? Danika meggyógyult?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!
Tegnap, amikor a dokinál ültem – hogy kiírjon tovább táppénzre- eszembe jutott, hogy most vizsgázol. Hát gyorsan küldtem gondolatban egy egész kalappal! Nagyon gratulálok a szép eredményedhez! Nagyon ügyi vagy!

Vius!
Áááá, még mindig nincs zenénk! Majd talán holnap tudunk ezzel is egy kicsit foglalkozni. Most még pakolászunk, utána el kell mennünk lemosatni a kocsit, majd a párom nadrágja elkészül a felhajtással, azért kell elmenni, valamikor ebédelni és 4-kor elindulni a reptérre! De még lehet, hogy 3-kor anyuért is el kell mennem, mert apu 12-re ment egy szív specialista dokihoz konzultálni, és még nem tudjuk mikor végez! Szóval egy kicsit tömény ez a nap, de nem baj!

Elképesztő, ami nálatok volt! Nagy kárt szenvedtetek? Nagyon sajnálom!

Beze!
Várom már azt a gyönyörűséges vonalzót!

rodina74
 
 


Sziasztok

Rodina nekünk Enya volt meg Abba arrival.

NEm volt nagy a kár de ki kell pucolni az udvart mert jött a szennyvíz is.

Lányok nem leszek két napig ma 4kor indulunk Pécsre.
De amint hazajöttünk jövök!!!

Puszi!

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok,

Bikfy,

gratulálok a gyönyörű eredményekhez, te aztán egy extra okos csajszi vagy!
Igen, a fiúk már meggyógyultak.

Rodina.

nekünk a Rómeó és Júlia: Szívből szeretni... volt a zenénk, azóta is könny fut a szemembe ha meghallom, pedig az idén 5 éve már...

Voltam ma ctg-n, továbbra sem lesz szülés, nem is baj, most belefogtam kb 1 hetes munkába, azzal legalább lefoglalom magam, jó lenne szülés előtt befejezni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Bikfy, igen, Sötétvölgyben voltak a gyerekek, Szekszárd mellett. Ha láttátok tegnap a Tényeket, pont azt az utat mutatták, ahol feljárunk az utcánkba. hatalmas gödör lett az elején, úgy kellett átcincálnom a babakocsit, mert tolni nem tudtam. :( Szerencsére a mia házunk dombra épült, mi "csak" beáztunk, de víz nem jött be.

Monic, én 40+1 naposan szültem, lehet, hogy Dávidka is kivárja? :wink:

Rodi, de aranyos vagy, köszönöm szépen! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


A többiek hogy eltűntek! :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bocsi lányok, de megint elhavazódtam. Ez az átka az 1 hetes távollétnek. Ráadásul most kaptunk egy pályázatos ellenőrzést, szóval még gép előtt ülni sincs időm, csak szaladgálok, mint egy mérgezett egér.

Puszka Mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: