Új privát üzeneted érkezett!

Bagzerka!
Én úgy tudom, hogy vizet inni abszolút lehet, sőt! Viszont nekem ez a 12 órás nemevés új, ez nálam kimaradt az infokból.
Amúgy én is utálom már a gondolatát is az egész vércukrosdinak. Próbáltam is kikunyizni a dokimtól (aki egyébként rendkívül liberális és együttműködő, mindenben az én döntésem az első, ha csak orvosi szempontból nincs akadálya) egy felmentést, hátha megúszhatom a tortúrát, de szigorúan azt mondta, hogy eszembe ne jusson nem elmenni, mert azt ő rögvest észreveszi és akkor aztán lesz ám irgum és burgum! Szó se lehet semmiféle felmentésről. (Hiába kukackodtam, hogy édesanyám is túlélte enélkül a vacak vizsgálat nélkül, lepergett.) Hál istennek nekem addig van még pár hetem. Addig drukkolok neked és írd meg mindenképen, hogy , hogyan sikerült túlélni.
Hú, nagyon virgonc a bébicsaj a pociban, pedig megyünk hajcsizni.
Drukkdrukk, és jó éjszakát mindenkinek, Aura
aura

köszönöm
az infókat!
Aura! nekem az orvos adott papírkát, hogy pontosan hogyan zajlik a dolog és abban benne van hogy este 8 után, előző nap már nem ehetek....
és igen, a cukrosvíz lesz, remélem hajnalokhajnalán, amikor megyek holnap, tudok útközben citromlevet venni.
szupi lesz......
jó éjt,
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Ez még csak amolyan házi készítésű, a "profi" képek még nincsenek kész, de azért mégiscsak valami. Hát ilyenek voltunk a nagy napon Kép

Orbis-papa és Orbis-mama
Kép
orbis

Sziasztok!

Az előbb irtam és valahova eltüntKép Na mid1. Most megint megpróbálom.
Szóval az ifjú házasoknak nagyon sok boldogságot kívánok igy utólag isKép
Vércukor vizsgálathoz kitartás. Én az előző terhességemnél 3*futottam neki mert mindig kijöttKép (bocsi). Most máshova mentem és itt szömi+tejcsi volt és az szupiKép

Tudja valaki, hogy mennyibe kerül most egy vizsgálat a Praxisban? Szombatra bejelentkeztem, de elfelejtettem megkérdezniKép Terhességi amnéziában szenvedekKép

Brigi 26+4
bombomanyu

Aura!

Én is a Jánosban készülök szülni, így szívesen venném, ha megírnád nekem is a tapasztalatokat. zsvolford@freemail.hu

Én orvost választottam, azután derült ki, hogy ő a Jánosban vezeti a szüléseket. Tegnap voltunk ott tanfolyamon. A szülészet fel van újjítva, vannak 1 ágyas zuhanyzós szobák,romming-in,stb.A felkészítőn nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, a vezető szülésznő tartotta...

Zsuzsa
vzsuzsi

sziasztok!
TÚLÉLTEEEEEEM!!!!!!!!!!
nem is volt olyan rossz az egész, nagyon helyes nőci volt, sikerült mindkétszer ugyanabból-a jó -karomból vennie! szóval not bad, de azért remélem nem kell több ilyen, mondta is hogy ha jól sikerül, akkor nem kell többször, remélem!!!! holnap delutánra meg is lesz az eredmény+ ugyis kene dokihoz mennem, majd akkor holnap is bent ülök egy par órat! hehe

Brigi!
én úgy emlékszem hogy a praxisban az alapvizsgálat az 8000, ha babaneten regisztrálod magad, akkor -1000, ebben van videó, meg egy kb 4 f/f kép, külön kérhetsz dvd felvételt is, az +3000, meg asszem +1000 színes képek dvdre írása, meg még talán 500 vagy 1000 ha kérsz nyomtatott színes képet.... hát ennyi tömören.
na sziasztok, megyek megtömni a hasam vééégre!

bagzer
24+3

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Bagzerka!

Gratula a túléléshez! Bocsi, gondoltam rá hogy megnyugtatlak,de tegnap nagyon sűrű napom volt nem jutottam géphez. Holnap du.-án megyek eredményért+ pocakvizitre. Reményeim szerint gyorsan végzek, mivel 2 éves fiammal kettesben megyünk.

Timi
28
fabrika

Sziasztok!

A képeket cd-re írják, nekem tegnap kb.12-őt Kép. Szerintem jobban megéri cd-re kiiratni képeket, mint egy képet ugyanannyiért nyomtatva, mivel kb. 60 Ft egy-egy kép előhívása valamelyik fotólaborban. Vagy rosszul tudom?

Bagzer, neked cukros víz volt? Brrrr Kép

ÜDv. cic
cicmerák

Sziasztok!!!

Otthon bedöglött az e-mailem és most is csak beugrottam a munkahelyemre!
Nem tudom mikor leszek újra net közelben, de igyekszem!!!Remélem, csak napok kérdése!
Üdv mindenkinek!!!

Puszi: Katy
Katy

Orbis, egyszerűen gyönyörűek vagytok! Különleges és mégis egyszerű! Ezek után már csak egy ilyen gyönyörű közös élet jöhet!Kép

Vica, na tessék!Kép Mi sajnos Pesten voltunk, meg én fekvő üzemmódú kismama vagyok, úgyhogy hiába is lettünk volna ott...

A Praxisban ilyen árak vannak igen, Brigi, te kihez mész? Én Hajdú Krisztinánál voltam, már ismerem a kórházból, fantasztikusan jó szakember, bár elsőre takarítónőnek néz ki. És aranyos is.
És mi is CDre kértük a képeket, így lehet küldözgetni is, meg ha hozzáfértek színes nyomtatóhoz, nyomtatni.

Ti hány párnával alszotok? A férjuram már kezd hőbörögni - persze csak halkanKép-, hogy ő a melléktermék az ágyban a 4 párna mellett.

Én nem nyomogattam ezt az előtejet, amikor próbáltam, nem sikerültKép, de úgylátszik egy bizonyos pozícióban kiválóan kipréselem fektemben...

Noémi
26+3
Brigi, majdnem teljesen egyidősek vagyunk!Meg Orbis is. Jó születés hetét mindenkinek, majd írjatok róla!
vghnoémi

Sziasztok!

Orbis, nagyon szépek vagytok, a ruhád is tök jo!!!

Bagzerka! Én is ma voltam!!! Nem láthattuk egymást? Egy terhes anyukát láttam ott, de 10 ora körül elment. Nem te voltál???? Én barna csikos pulcsiban voltam. Egyébként én is kibirtam, vittem citromot, csak sürü volt a lötty. Inkább azt a két orát birtam ki nehezen utána. És csoda mod éhes sem voltam. Kép

Praxis: igen, én is voltam, 8000 Ft volt a vizsgálat. A dvd-re a mozgo kép 3000 Ft és a cd-re a képek 1000 Ft. Plusz -1000 Ft a babanetes regisztrácioért.

Eszter
24+1
eszter2004

Aura
köszi azt megköszönném,ha elküldenéd. edwig@freemail.hu
Nekem a Szatmári lesz az orvosom,vagyis már valamennyire az..... Kép
Vendég

Flo
Gratulálok az esküvőtökhöz. Sok sok boldogságotKép

Orbis
Így utólag neked is Sok boldogságotKép Nagyon szépek vagytok a képenKép Kép
Vendég

Sziasztok!

Feltettem egy pár képet ide:

www.babanet.hu/album/main.php?album=3266&p=5521514

Orbis, gratulaKép

De ezt nem bírom ki, nézzétek hogyan mosolyog:D

jó pihit mindenkinek!
cic
Kép
cicmerák

Nem igaz!
Hogy tud mosolyogni ilyen icuri picurin is!!!
Szépek az esküvősök is, de közelébe sem értek Gergőnek (ugye így hívják?)Kép

Noémi
26+3
vghnoémi

Cic!!!
iszonyú édesek a képek!!!!Kép Kép nagggyon vigyorog! különben most 22 hetes vagy? mert én úgy emlékeztem hogy egyidőre vagyunk kiírva, feb. 2.ra!? de én épp 24+3 vagyok.... hmmm
igen, nekem cukrosvíz volt, vittem is citromlöttyöt, és még miközben öntöttem bele, gondoltam is hogy ez milyen savanyú lesz, de így is szörnyű édes volt! mondjuk kiskoromban megtanítottak, ha valami rossz ízű, de el kell fogyasztani, tedd gyorsan, így is lett! nem volt vészes...

Eszter2004!
szió, nemtom hogy én voltam-e, én 8:50kor dobtam be a löttyöt, utána kint még leültem és kitöltöttem a papírkámat, nagy barna kabát volt a kezemben, fekete mellény és farmer volt rajtam. ja, és rendkívül szenvedő fejet vághattam, amit ilyenkor nem bírok nélkülözni, sajnos.... Képemlékszem hogy volt kismama barna csíkos pulcsiban, az te lettél volna?!

irigylem azokat akik mentek/mennek praxisba mostanság, már alig bírom kivárni hogy mi is menjünk megint!!! már jó rég várunk egy csomó fizut, addig spórolás...Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer, aztán eszembe jutott hogy most épp nem a MÁV topicban vagyok. Szoval te a MÁV rendelöben voltál? Kép Mert ha igen, akkor engem láttál! Kép

Eszter
24+1
eszter2004

Eszter,
nemnem, én a barossba járok, de vicces, mert tényleg volt egy barna csíkos pulcsis pocakos!!!Kép
eszterbagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a képekhez, gyönyörűek az esküvősök és a babák is!!!

Ma voltunk dokinál és teljesen meg lettem dícsérve! Most minden rendben volt a méhnyakkal is, nem rövidült tovább, jót tett a sok pihenés. Szóval semmi kórház!!! Kép Ja, és még a vizeleteredményem is sokkal jobb lett, mint az előző, csökkentek a baktériumok.

Valaki esetleg nem tudja, mit jelent a vizsgálati lapon, hogy "alul fekvő rész magasan"? A doki mindig csak kinyomtatja ezt a lapot a vizsgálat végén, én meg csak itthon olvasom és agyalok, hogy mi mit jelenthet.

Ja, és Nektek nincs gondotok a gyomorsavatokkal? Gondolom, a sok fekvés is hozzájárul, de pár napja eléggé szenvedek tőle. Előtte soha nem volt ilyen gondom, most meg minden elalvás előtt el kell rágnom egy Rennie-t, mert annyira mar. Kép

Irigyellek Benneteket a születéshetéért, sajnos Fehérváron nem szerveztek semmit ennek keretében. Kép

Jó éjt,
Katinka
katinka

Szaisztok!

Cic! Nagyon heles a kölök!!!Kép

Bagzer! A citromos lötyit, hogy öntötted bele, mert nekem is ilyen szivatás lesz jövő hét csütörtökön. Szóval kiváltom az a vackot és azt fel kell engedni vízzel? Vigyek valami palackot? VAgy? éS UTÁNNA LEHET INNI VIZET? MERT HA NAGYON ÉDES GONDOLOM AZ EMBER SZOMJAS LESZ. (jaj benyomtam a capsot véletlenül)
Nálunk amúgy úgy van, hogy a rossz után jön jó.mert leveszik 7-kor a vért aztán iszi az iszonyút és aztán irány az UH. Hogy teljen az idő. Aztán megint vér aztán ujjazás(amin remélem kiderül, hogy sikerült visszatzárni a méhszájamat és akkor irány az uszi, mertt őrítő ez a semmit tevés).

Na, ez nem lett rövid.

Mindenkinek szép borongós Őszi csütörtököt!(de azért ilyenkor is csodásak a színek, ha szar a kedvetek nézzetek mi valami szép fát és rájöttök, hogy azért ez is jóKép)

Ja, Orbis jól néztetek ki!Kép
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Imolyozs, az ugy van, hogy reggel éhgyomorra odamész, ha nagyon éhes vagy igyál egy pici vizet. Elöször váltsd ki a glükozt, aztán menj fel az UH-ra, ahol leveszik a vért, aztán a nöci kikeveri neked. Semmi különös, egy müanyag pohárban (amit a gyogyszertárban adnak hozzá kanalastul) beleöntöd a port, és összekevered. Nem egyszerre öntik bele, mert akkor összecsomosodhat, és akkor esetleg rágni kell. Brrr. Na aztán én azt csináltam hogy vettem a csarnokban egy citromot, kettévágattam, és belecsorgattam. Nem lesz a kedvenc italom, de el lehet viselni abszolut. Kiidtad, aztán két ora pihi a vároban, majd bemész, ujra vérvétel, aztán irány az elsö pizzéria! Kép Nekem ez a MÁV rendelöben volt, de nagy eltérések csak nincsenek.

Katinka, gratula a jo eredményekhez! Gyomorégésem nekem egyszer volt amikor este megedtem egy narancsot. Felültem, ugy jobb volt, de hát egyél valami kekszet, vagy pattogatott kukoricát. Sokaknak van ilyen panaszuk. Ezt is ki kell vhogy birni...

Bagzer, igen, aztán megnéztem a fotodat és láttam hogy neked kleo hajad, annak a lánynak (aki szintén farmerben volt Kép) meg hosszu haja volt. De mindenesetre egy idöben voltunk ugyanazon a vizsgálaton. Kép

Sziasztok,

Eszter
24+2
eszter2004

Ja Imolyzs, én nem voltam a két ora alatt se éhes se szomjas.
eszter2004

Eszter!
Köszi a választ!

Annyira unom ma a munkámat, hogy csak na!Kép Sajnál valaki?

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Teljesen együttérzek veled. REggel mindig ugy indulok el hogy na aztán mindent megcsinálok, és mire ideérek, inkább mennék aludni. Kép
eszter2004

Sziasztok!

Noémi, igen László Gergő lesz a neve. A képen szerintem csak kinevetett minket, mert már annyit kérleltük, hogy forduljon meg Kép

Bagzer, amikor készült a kép 22+3 voltam (kedden) kicsit még le vagyok maradva tőled Kép február 8-ra vagyok kiírva. Mindig idősebbnek nézik a babát, mint a kora.

ImolyozsKép én sajnállak, ha te is engem Kép én is unom Kép

Én november közepétől nem dolgozok többet, ti?

cic
cicmerák

Nekem, ha minden igaz ez az utolsó munkám a Hanga születése előtt. Hogy ennek mi a határideje az rajtam áll. Mondjuk még ez a hét meg a következő az tuti. de lehet, hogy az utánna levő is. Én még akartam vállalni munkát, csak ugye már most is tiltó listán van az üldögélés.
Amúgy nem lenne vele semmi bajom, csak van mikor az ember besokal. Szóval, hogy nincs gondolat a fejemben és úgy érzem, hogy amit eddig csináltam az tök szar. de újra kezdeni se időm se energiám. Szóval ez van.

De, most, hogy kipanaszkodhattam magam, újra nekiveselkedek és húzok egy-két vonalat!!!!
Hajrá Réka!Kép

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok,
Orbis nagyon-nagyon szépek voltatok a Nagy Napon! Igazán helyes párt alkottok.
Én is raktam fel a profilomba képet, de sajnos nem sikerült valami jól, mert nem tudom lekicsinyíteni. De azért még élvezhető.

Cic,
én még tervezném az idén a munkát (február 10-re vagyok kiírva), de igaszság szerint egyre kevesebb kedvem van. Vannak időszakok, amikor hihetetlen módon le vagyok lassulva. Pl ma is. Szóval még az is lehet, hogy előbb bedobom a törölközőt, mint ahogy terveztem.
Flo
flo

Flo, élvezhető ez a kép teljesen, a fejeteket be lehet hozni szépen egyszerreKép. Ti is jó pár vagytok.

Lányok!
Én nem sajnállak benneteket, szívesen dolgozgatnék, rosszabb ám feküdni folyton! Engem is sajnáljatokKép. Amúgy mindennek megvan a nehézsége, én is hamar el fogom felejteni, mennyire vágytam már bárhova elmenni. Gyarló az ember.Kép

Kitartás mindenkinek. Én is csatolok nektek egy képet a kis morcoskánkról, remélem, nem haragszik meg érte... 26 hetes itt, és egyáltalán nem akarta megmutatni magát.Kép

Gyomorégésem mostanában kezd lenni nekem is. Amúgy általában kezd minden bajom lenni, azt hiszem, most eléggé nő a pocakom, tegnap olyan enyhe görcsöket is éreztem. Remélem, csak az idő miatt volt, nem szeretnék visszamenni a kórházba, a dokim már biztos nem engedne haza szülésig. Nektek nem szokott ilyen lenni, mikor hirtelen nő a baba?

Meg közeledik a 28. hét, az állítólag kritikus. Melyik nem? Nem igaz?Kép

Na minden jót, tényleg szép az ősz, bár én sajnos az ablakunkból egy fát se látok... De elképzelem!

Kép

Elég depresszívre sikerült ez a levél, de azért jó kedvem van maKép Tényleg. Nem tudom, miért lett ilyen.Kép Kép

A baba fején nem tudta fölbontani a gép a képet, azért furcsa.
vghnoémi

Flo!
Nagyon szépek vagytok!! Nekünk is pont ilyen kis bundás-pelerines koszorúslánykánk volt. A ruhádat a kismama-menyasszonyiruha kölcsönzőben bérelted? Én egy ideig vacakoltam vele, (mármint a keresgéléssel) aztán inkább megvarrattam, még olcsóbb is volt így.

Naaaggyon édesek a babucik!!!! Nekem már lassan elvonási tüneteim lesznek, olyan régen voltam ultrahangon! (17 hetesen, és most vagyok 24+2)
A következő valamikor talán két hét múlva. Remélem, ha már kiböjtölöm, legalább nem szégyenlősködik!!! Még a bababörze előtt jó lett volna tudni, fiú vagy lány, dehát nem jött össze Kép

Amúgy ti mennyit vagytok képesek egyhuzamban aludni? Én le se merem írni Kép de ma több mint egy fél napot aludtam. Mondjuk el is fáradtam tegnap a szülés hetén. Fárasztó volt de érdekes.

Nahát, megint oldalakat írok! Befogom mostmár!
Szép napot mindenkinek:
Orbis
orbis

Orbis,
én "sima" kölcsönzőből szereztem be a ruhát. Vicces is volt, mert ha még 1 hetet (de az is lehet, hogy pár napot)vártunk volna, már nem fértem volna bele a ruciba. De így még elment. Egyébként nem kellett sokat keresgélnem. Ez volt az első szalonban az első ruha amit felpróbáltam. Egyből bele is szerettem.
Noémi,
valszinű igazad van, és ha otthon kellene feküdnöm, akkor meg a legnagyobb vágyam a munka volnaKép
Szép napot mindenkinek,
Flo
flo

sziasztok!!
olyan elszontyolodott lettem ma, talán az időjárás....
most értem haza orvosomtól, háromnegyed órát vártam rá, aztán közölte hogy holnap délelőtt menjek vissza.....és hogy mindug hívjam előtte, hát hívtam csak sosincs bekapcsolva!!! ez persze eszembese jutott akkor...
hát azért is mentem be, mert múlthéten volt valami kis fehér folyasom, bementem szombaton ügyeletre, adtak kúpot, de most meg mintha nem múlt volna el....és épp mostanság olvastam, hogy ezek a fertőzések sokszot okoznak koraszülést, mert mebontják a burkot....
meg hát érdekelt volna vééégre a 16. héten levett vérvizsgálatból származó eredményem vérbajilag és toxoplazma téren, meg a tegnapi terheléses...

meg a másik hogy egy csomó nőnek ott van ilyenkor vele az anyja vagy az anyósa, és én meg egyedül, és semelyik nem lesz ott soha, mert anyám amerikában (ő örül, és szülésre hazajön egy hónapra, és beszerez nekünk onnan mindent-meg légzésfigyelőt is, meg kis pihentető székecskét, meg minden apróságot, meg ruhákat gyűjt már mióta..), a párom anyja meg hallani sem akar az egész baba-ügyről! így őt is elfelejthetem..
a kedvesem eljön persze, de mostanában nem akartam ezzel feltartani, van más dolga is minthogy ott töltse velem a fél napját, de holnap eljön, külőőőnbeeeeennn irgumburgum....

szóval ez az én mai depresszív írásom...
bagzer, a szontyolka

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka, ne szontyolodj el, az időjárás persze mindenkit befolyásol..
Nálam meg itt volt az anyósom, ez sem mindig felhőtlen örömKép
Én is a hét elején voltam terheléses cukorvizsgálaton,nem volt leányálom..
pusz minden kismaminak!
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Bagzer! ez a levegőben van. Én is tök nyunya vagyok egász nap. Rá se ráncs. Amúgy addig örülj, míg nincs ott az anyud meg az anyósod, mert tuti csak az agyadra mennének.

na, fel a fejjel!Kép
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Noémi, tök édes babád Kép

Flo, olyan jól néztek ki a képenKép, Orbis, ti is

Bagzer, fel a fejjel. Az anyós még mindig így vélekedik? Semmit nem javult még a helyzet? Mondjuk az enyém (anyós), mikor bejelentettük, hogy jön a baba, nyugtázta, aztán elkezdett beszélni arról, hogy na mi lesz már az új lakásunkkal??? Hát nekem sem esett jól, de valahogy rólam lepereg. Szegény párom nagyon a szívére vette. Meg ilyet mondott, miután kiderült, hogy kisfiú lesz, hogy "beletörődtek", mivel már van két fiú unokája, és egy lányra számított. Na mindegy. Kicsit fura nekem, nem olyan közvetlen, mint amit én megszoktam, soha nem fogunk "csevegni" a telefonban, soha nem fogom csak úgy megölelni. Ez van, én elfogadtam.
És nekem sem áll mellettem senki a vizsgálatoknál, mivel az anyós és anyu is 360 km-re laknak tőlünk. Úgyhogy Bagzer! Kép szedd már össze magad Kép
Nah, jól kipanaszkodtam magam azért én isKép

Igaza van Rékacsnak, én is félek kicsit tőle, hogy majd jön anyu, meg az anyós, és homlokegyenest más fognak javasolni, mint amit én szeretnék. Tutira nem lesz elég tiszta a lakás, így minimum átsikálják mindketten legalább négyszer. Természetesen majd ő főz, meg mos, meg stb. Már el sem merem képzelni, hogy gyerekneveléssel kapcsolatban miket fogok kapni. A javaslatokat szívesen veszem, és venném, csak az olyan "én jobban tudom..." érzetű mondatokat nem bírnám elviselni. Ti hogy vagytok ezzel?
Tényleg Bagzer, neked az anyós mit szólt, hogy otthon akarsz szülni?

cic
cicmerák

KÖSZÖNÖM A BÍZTATÁSOKAT!!!
Imolyzs-Rékács, asszem igazad van! most belegondoltam, de anyámmal mindig ez volt, ha együtt vagyunk, idegesít(nem szándékosan), ha külön, megőrülök úgy hiányzik!!!!! Kép

Cic! hát igen, ez a helyzet anyóssal, nem kérdez semmit effelől, nem mond(ez mondjuk nem rossz), majd meglátjuk mi lesz ha megszületik a baba. azóta kiderült itt mindenféle más is az ő mentál helyzetéről..... szóval nem egyszerű, haragudni se lehet rá, mert beteg.
az otthonszülésről nem szól semmit, mert mint mondtam, nem is kérdez semmit erről, így nem tudja, de az végképp nem fog érdekelni hogy mi szól erről, vagy bármi kifogása lesz a nevelésről, mivel ő csak az abortuszt támogatta!!! ezt azért én sem tudom elfelejteni! baromi önző.....

no, ennyi, kezd múlni a nyűgösségem, hurrá!!!
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

ÚÚÚÚÚ!
ezeket meg kell osztanom veletek!!! ma reggel, a páromat megkértem, hogy fotózzon le, mert már szinte az elejétől (a terhességnek) csinálunk has-képeket, hogy a végén egy animációt rakjunk ösze belőle.
szóval, ezek olyan szépek lettek!!! -az utsó kettő a mai adag....
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=3396&page=1

bagz, a büszke

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Rá se rántsatok a problémás anyóspajtikra, örüljetek, hogy a párotok ott van veletek. Nálunk az anyós nem is anyós és Apa (a babáé) szerint nagyon fog örülni a kisunokának, csakhát még nem tudja ám, hogy lesz neki mert nálunk a helyzet úgy alakult, hogy bár kispapa boldog a gólyahírrtől, én egyedül babázok. Nem panaszkodom, mert a furi helyzettől eltekintve minden rendben és nagy a boldogság de hazudnék ha azt mondanám, hogy néha nem lenne jó a hagyományos papa-mama-baba fellállás. Szóval nagy puszit a párotoknak és rá se rántsatok a kelletlen nagyikezdeményekre!
Pussz, Aura
aura

Sziasztok!
Mindenkit nagyon irigylek, akinek van ideje arra gondolni, hogy de jó lenne hazamenni aludni Kép én jelenleg ott tartok, hogy nem tudom, hol áll a fejem. vadul túlórázok, és ma pl. egyszer sem volt időm benézni a babanetre Kép szal most először... azért ez túlzás 10 óra irodamunka után... szerintem. Egyébként meg részben azért van a hajtás, mert megjött az utódom, és elkezdtem betanitani, és bár nagyon ügyes, de minden sokkal tovább tart, ráadásul a munka is sokkal több most... én még dec. 4-ig, vagy hogy dolgozom, szóval 7 hét és 1 nap Kép de azt tervezem, hogy még a jövő héten rendesen melózok, aztán meg lecsúsztatom a mostani túlóráimat, meg a maradék szabimat, és 6 órában leszek, már meg is van beszélve, és utána pihi. nincs kedvem a télben csúszkálni, meg egy órákat utazgatni óriási pocakkal... ráadásul szerintem az utolsó 3 hétben csak babanetezek majd Kép) addigra lezavarom a betanitást... Kép

Anyósügyben meg nekem is messze vannak, 200 meg 180 km, de én örülök neki, bár anyukámmal sincs semmi gond, és az anyósomat is szeretem, mert nagyon rendes, de nem birnám ki... én most már nagyon ideges leszek attól, ha valaki bármit bármibe bele akar szólni. Férjecskével nagyon jól megértjük egymást, nem problémázunk semmin, hanem csak örülünk a dolgoknak, aminek mi tudunk, a többivel meg nem akarunk foglalkozni... Kép

MIndenkinek mindenféle jót, meg pocaknövesztést, és jobb kedvet. Az ősztől szomorúak meg gondoljanak arra, hogy minden nap az őszből egy nappal közelebb visz a NAGY TALÁLKOZÁSHOZ Kép Kép

kikocska

Sziasztok!

Az anyósokkal tényleg nem érdemes fglalkozni - erről győzködöm én is magamat, hát kevés sikerrel. Teljesen be vagyok tojva. Ráadásul nehezítve van a dolog azzal, hogy az utca túloldalán laknak. És ha már az esküvőbe is küzdenünk kellett a beleszólásért, a gyereknevelésről már nem is tudom, mit gondoljak. Csakhogy én ezt nam nagyon tudom ölbetett kézzel nézni, félek hogy előbb-utóbb, a sok "nyelés" után kifakadok. Ráadásul halálra izgulja magát, telekürtölte az egész rokonságot és ismerteségi kört, hogy fel fog kopni az állunk. IGAZÁN LEGALÁBB MÉG EGY ÉVET VÁRHATTUNK VOLNA!!!
Na abba is hagyom, nem akarom felhúzni magam.

Képzeljétek, ma a hasam egy ponton, a köldököm mellett kidudorodott, és elkezdett vibrálni vagy rezegni vagy mit csinálni. Elképzelni sem tudom, hogy mit művelhetett. Olyasmi volt, mint mikor megpendítenek egy húrt. Olyan vicces volt.

Ja, és vessetek meg, de... Kép ma bevágtam egy egész tányér bundásalmát, jó porcukrosan. Olyan lelkiismeret-furdalásom van mindig ilyenektől.

Na nyavajgás berekesztve!
Jut eszembe!!! Nézitek a szülőszobát???? Én tuti!
Jó éjt,
Orbis
orbis

Aura!
büszke lehetsz magadra!!!!!! Kép komolyan! nagyon erős nőci vagy! és biztos fogsz magatok mellé találni olyat, aki ott szeretne lenni!!

-különben nekem sem anyósom, mi nem vagyunk házasok. majd egyszer azok leszünk, ha arra érzünk szükséget, de így is imádjuk egymást!

hát, így hogy mondod, az elején volt arra esély nálunk is hogy hasonlóképp alakulnak a dolgok. mi előtte már 3 és fél éve együtt éltünk, és minden szupi volt. én végig mondogattam hogy mennyire szeretnék babát, és párom akkor mindig valami megnyugtatót mondott. amikor bekövetkezett a pozitív teszt, hát ő teljesen kiakadt! volt is mindenféle zűr, és abban az időszakban a mindennapi boldogságom az volt, hogy igen, bennem van a baba, és én éreztem hogy ott is marad, meg az nagyon segített, hogy itt a babaneten megoszthattam minden bajom, és annyian bíztattak!!! már volt hogy feladtam, és az itteni csajok segítettek át a mélypontokon! ezer köszönet nekik!!!!Kép Kép
-én megértem azt is, amivel kedvesem érvelt, hogy még nem érzi magát ehhez elég felnőttnek, nincsen fix munkánk, nincsen saját lakásunk, és mindketten még bőven egyetemre járunk, szóval van benne valami....de ezt érzi egy nő, szerintem, ha "így jár" és ő belül tudja hogy hogy kell döntenie.....
és azóta mindketten örülünk hogy ez lett a végső döntés!!! kedvesem már nagyon várja picúrt!!!!!! és nekem ez akkora boldogság hogy ő is tud már örülni neki, meg nekünk, meg az egésznek!!!
sosem fogom tudni megköszönni neki hogy ő is így döntött, velem maradt, velünk maradt, és tudom hogy egy csöppet sem fogja ezt bánni.

hát, ez kijött most,
mindenkinek bocs a szófosásért......
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok,

Kitartartást mindenkinek aki még dolgozik, és azoknak is akik ágyban fekvésre vannak kárhoztatva. Ha jól sejtem, akkor már lassan mindenki túlvan a félidőn...

Anyós ügyben nálunk sem rózsás a helyzet. Pedig kedves, meg minden. De nem bírom elviselni, amikor azt kezdi taglalni, hogy szülésnél mennyire ártalmas fájdalomcsillapítást kérni, és hogy semmiképpen ne vegyek igénybe semmi ilyesmit, mert mi lesz az unokájával...

Ráadásul már azt is pedzegette, hogy ne adjuk majd oviba a gyereket, mert az is csak ártani fog majd neki...
A másik meg: múlt hétvégén bejelentette, hogy tervezik, hogy felköltöznek Pestre... Hát ettől aztán tényleg kiborultam. Most még viselhető, így 200 km távolságból, de nem bírnám ki, ha naponta kéne elviselnem...

Valahogy anyukámmal sokkal jobban ki tudok jönni, Ő nem szól bele semmibe, rámbízza a döntéseket, csak támogatólag elmondja a véleméynét, de csak ha kérdezem...
És ők tutira nem költöznek közelebb sajnos....Nem bírnám elviselni, ha gyakrabban látnám anyós pajtást a gyerekem közelében, mint anyukámékat. Persze tudom, hogy ez önzőség, de akkor is így érzek...

Hát most én is jól kipanaszkodtam magam..

Puszi mindenkinek,

Zsuzsi

U.i.: végignéztem a felrakott fényképeket, és hát fantasztikusak. Az esküvősök, babások és pocakosak is...Gratula mindenkinek!!!
vzsuzsi

Sziasztok,

ha nem rémítettelek meg titeket a bazi nagy képpel, akkor a folytatást is megnézhetitek a fényképalbumomban, Flo esküvője cím alatt Kép

Flo
flo

Sziasztok:-)
AuraKép
Látom nem vagyok egyedül ezzel a helyzettel.Nekem is hasonló a szituációm,csak nálam tudnak a piciről,pont ez lett a baj. Én is szerettem volna normális papa-mama-baba helyzetet,de sajnos ez nálunk sincs.a (volt) párom édesapja szólt bele a dolgokba,így a végén egyedül maradtam.... de így is boldog vagyok ámKép és milyen leszek,ha meglesz a picurKép

Üdv mindenkinek
Edwig(már 29+4 )
Vendég

Bagzerka
annyira klassz az a két kép.
Jó nagy pocid vanKép
Vendég

Sziasztok!
Na, Bagzer elindítottad a lavinát! Hát mindenkinek van anyósa? Csudi jó?Kép(Ja, Bagz. szuper a pocis kép,az utolsó előtti nagyon-nagyon tetszik, és irigyellek, hogy milyen szépen fenn van a babóbébi, az enyém lejebb helyezkedik el azért kell feküdni, mint most ha-ha)

Az én anyósproblémám azt hiszem megoldódott. Amúgy sincs vele sok baj, mert szegénynek két fia van és igen ridegtartásban van, tehát alapban a "hallgass már anyu" van. És most, hogy jön a másik unotka is, mi azt hiszem ismét kiestünk a pixisből. Írtam már egyáltalán? A sógornőmnek most okt 25-én lesz egy éves a kisfia(már mikor megtudtam, hogy terhes az sem volt könnyű, mi akkor már másfél éve dolgoztunk az ügyön nekik meg becsusszant, ilyen az élet) és most elment rákszűrésre, és mit ad isten azon az igen-igen vékony testen lévő pici gömbölyű rész egy 24.HETES BABA. Igen 24, febr 8-ra ki is lett írva, egy egészséges kisfiú, aki javában szopizza az ujját odabenn a pociban. Na, erre varrjatok.. persze szoptat még és ezért volt ily gyanútlan. És tényleg mondom, olyan vékony, hogy csak.Én nem tudom hol az a gyerek?
Szóval és gondolom anyós nekik fog segíteni, amit tényleg nem bánok.
Meg mi úgy lakunk, hogy anyuék, meg a nővéremék a szomszédjaink. Ami néha fárasztó, de többnyire nagyon jó! Így lesz szerintem segítségKép
Persze a pasim biztos szeretné, ha az ő tündérlánykája is nagyi kedvence lenne, de erről valószinűleg nem én, hanem Hanga fog gondoskodni.

Na, ez szófosi a javából!!!

Noémi! Tényleg csudapofa durci fiad, helyes nagyon!!

na munkára!!!!!
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Néztétek a szülőszobát?? Szül még valaki epidurál nélkül???? Akárhol akármilyen filmet nézek, mindenki kér. Én azt hiszem jobban félek a gerincérzéstelenítéstől, mint az összes szülési fájástól. Na majd meglátjuk, mindenesetre utánaolvastam (Zsuzsi, anyós pajtinak semmi oka az aggodalomraKép) hogy semmilyen hatással nincs a babucira.

De jó ám azt olvasni, hogy anyós ügyben nem vagyok egyedül. Már az esküvő előtt is megnyugtatott, hogy nem vagyok extra-szar (már bocs) helyzetben. Azt szokták mondani, ha valami gond van, a másik "nyomorától" nem lesz jobb. Pedig ez nem igaz. Vagy lehet, hogy csak az segít, hogy megértő fülekre találok???
Mindenesetre nagyon örülök nektek!!!!

Na most úgy feldobódtam!! Megyek futok egy-két kört KépKépKép

Üdv mindenkinek, és hasonlóan vidám délutánt:
Orbis
orbis

Flo!
szép kis pár vagytok! jók az esküvő képek!

én épp most jövök orvostól, végre rámért! a cukor dolog rendben, meg még vérbajos sem vagyok!! hurrá! mondjuk a toxoplazma erdményt még mindig nem tudni.... meg is vizsgált, teljesen zárt a méhszájam, és jó méretű a has, eszonta.

örülök hogy teccettek a képek! köszi a bókokat! csak ismételni tudom, ha kértek ilyet, szóljatok!! Kép

na, most megnyugodtam, minden szupi!
jó napot mindenkinek,
bagzer

ja, és még uh időpontot is kaptunk, mondjuk nov. 10.re, de legalább tudom hányat kell még addig aludnom! (kb-ra, legalábbis)

Kép Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Az epidurálisnálén is félek a beadástól, és szeretnék elkerülni mindenféle ilyesmit. Meglátjuk, hogy bírom. Olyan nagy dolog megszenvedni, együtt küzdeni a babáért!

Ti nem álmodtok a csemetétekkel? Nekem mindig más, de olyan meghitt vele! És nem sírós babaKép...

Te Bagzer, én nem tudom megnézni az összeset. A tied a terhességem című album? Abben egy szép nagy 22 hetes pocak jön be egyedül. Szép egyébként, de nem tudom, hol a többi...

Nekünk 300 km-re laknak a szüleink. Édesanyám nagyon sokat segít mindenben, jön gyakran stb, anyósomék viszont olyan otthon ülősök, és kicsit fáj, hogy mindenre van idejük, de itt egyszer voltak csak az unokájuknál, pedig mi nem tudunk menni egyáltalán. Úgyhogy olyan furcsa, hogy nem szeretném, ha az ő hangjukat nem ismerné a kicsi, de én nem tehetek róla, hogy nem jönnek.

Aura, Edwig, minden tiszteletem a tiétek, és örüljetek nagyon, azt kívánom. Biztos nagyon klassz fickókat kaptok majd!!

Rékacs,, azért nem semmi, hogy 24 hetes koráig nem vette észre a sógornőd a babát. Milyen hamar eljön neki a szülés, nem?Kép Lehet, hogy egyszerűbb így.

Nagyon szép 7végét mindannyiunknak, és azt hiszem, segít, ha néha másra is ránézünk- mármint a nyomorban. Radnóti feleségének, Fanninak mondta az édesanyja mindig azt, hogy lefele nézz, ne fölfele. És ez igaz szerintem. Észreveszem, hogy mennyi mindennek örülhetek. És tényleg hálásak lehetünk a párunkért, én még az anyósomért is az vagyok azértKép...

Bagzer, olyan jó, hogy így alakult nektek ez az egész!Amúgy a férfiak mindig később érnekKép De nem soha. Én is még tanulok, a férjem dolgozik is, nálunk is voltak ilyen "várhattatok volna" típusú megjegyzések, de ez nem így működik. Mindig lenne valami ok, hogy várjunk, úgy meg nem lenne soha semmi.

Na én is rengeteget írtam, bocs...

Noémi
26+5
vghnoémi

Sziasztok!

Tegnap este néztem a Szülőszobát és az a sétáló epidurál azért tetszett.....remélem lesz elég erőm az egészhez. Mi a véleményetek a gátvédelemről? Én eddig azt gondolom rola hogy inkábbb vágjanak mint repedjek esetleg, és inkább varják össze picire mint hogy kitáguljak. Vagy rosszul tudom? Kép

Anyós: Nekem a szüleim és az anyosomék is 200 illetve 300 km-re laknak tölünk. Ez jo is meg nem is. De nekünk nagyon jo a kapcsolat mindenkivel. Kép

Most gyorsan ennyi!

Sziasztok!

Eszter
24+3
eszter2004

Noémi!
igen, én is ebben reménykedtem, hogy ha az elején nem is volt oda az ötletért a párom (finoman szólva), hogy majd csak belejön...és így is lett! tényleg úgy örülök, azóta teljesen újra beleszerelmesedtem!Kép

ja, a fotók meg, nekem nem terhességem a mappa címe, itt a link hozzá:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3396

bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?