Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

gyancsi: nagyon cuki pocakod van! :) elhiszem, hogy már várod a gyerekszoba készítését. :) mi úgy beszéltük meg a férjemmel, hogy azt szeptembertől csináljuk. most nagyon sok dolga van a kórházban, sokat ügyel. de már a kollégái most megígérték neki, az ősz meg a tél az övé lesz majd. meg képzeljétek, azt mondta szülés előtti héten, na meg utána összesen itthon lesz velünk egy hónapot. :) annyira édes. :) azt mondta, ő erre gyűjti a szabijait. :)
a találkozó nekem is tetszik, csak a kérdésem, mikor? :)

dorka:nagyon jó a hajad. :) én is az ilyen frizut nagyon szeretem. :)

nyusztika: nagyon édes a kislányod

sophie: örülök, hogy minden rendben veletek! próbálj meg picit többet pihenni, és akkor gyorsabb a gyógyulás is. :)

hayni: gratula a genetikai uh-hoz. :)

angie: szép pocak! :) nekem azt mondta a férjem, a hepatitis eredménye még megjön az 5 hét.. nekem múlt héten vették le.

eclipse: gratula a vizsgához! :)

éééés, tegnap voltam uh-n. :) sziszka, most már nálunk is biztos, kisfiú lesz, neve pedig Levente. :) most már nem csak tippelték a nemét, szépen megmutatta mije is van. Egyébként meg szégyenlős volt, teljesen be volt fordulva, szopizta az ujját. de a kis kukacát persze megmutogatta nekünk. :)
most kérdeztem a férjem, nekem ő intézte az afp-t. Azt mondta, jó lett az eredményem (vagyis az ottani nődoki is azt mondta), de nem majd csak este tudom meg mi a mértékegység... mert valami 2,2-t mondott... de ha a doki azt mondta, ez jó, akkor biztos az..

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


ja igen a méretei: 153 g. bpd: 40,8 mm, ac 106 mm. 17+3nak felel meg. picit belehúzott. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Eta, köszi az üdvözlést!
Igyekszem képbe kerülni és remélem nem gond, h. jöttem hozzátok! :? :D

Nézem az AFP-s értékeket... mi alapján mondják, h. fiú v. lány? Erről én még nem is hallottam :oops: Nekem 1.00 MoM lett...

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 

 
 

a fenébe amit az előbb írtam elszállt úúúúú
na csak annyi volt kb:múlt héten vették le a quartett tesztet amiért fizettem 15e ft-t az eredmény péntekre lesz meg,dokimhoz csak jöv.hét után kell mennem.
szisszka: adataim a táblába:
29 év,szülés várható id:2010. november vmikor(még nem mondták biztosra);terhességi kor:18 hetes;2. gyermek;Pécsett a szülészeti klinikán szülök;név:még nincs

Kép
Kép
telokin
 
 


végre most már van két vonalzóm :D
na azt hiszem Virág lassan álmos lesz,lerakom,szerencsére nem volt láza sem tegnap sem ma,lekopogva

Kép
Kép
telokin
 
 


Helló lányok!

Azt sem tudom hol kezdjem :lol:

Ágica:nem fogja megbánni a párod,h elkísér ultrahangra.Nálunk apa eddig inden alkalommal bent volt velem és nagyon lelkes.Főleg amikor 4D-ben néztük,olyan csodálkozva nézte a monitort,mint egy kisgyerek.El sem akarta hinni,h ilyen jól megtudják már mutatni :oops: Szóval maradandó élmény lesz neki az tuti :wink:

Dorka:szép a pocakod :) és a frizud is nagyon csinike,hasonló hosszú az én hajam is.A babakocsi nagyon tetszetős :wink: Mi is vettünk.Vagyis én levadásztam a Tesz-veszen,a licit miatt egész délelőtt a gép előtt kellett gubbasztanom,nehogy lecsapják a kezemről.De GYŐZELEM!!!!Majd teszek fel képet róla.Jól tetted,h elmentél táppénzre.Ha nem érzed jól magad,kár erőltetni...pihenj csak!

Csillagvirág:én is észrevettem,h több a folyásom,mint amennyi eddig volt,de nem vészes.Amikor kijöttem a kórházból a kenetvétel után kaptam Canestent,meg egy kapszulás gyógyszert,h szedjem be,de ez inkább megelőzés volt.Égő ,viszkető érzésem nem volt,csak a mennyiség aggasztott. :oops: Az én kislányom is csinál néha olyanokat,h a pocim jobb oldala szinte ellaposodik ,a bal felén meg kitolja nekem a kis valagát(jajj,már úgy megharapdálnám neki :oops: :oops: )

Vikoo:te is formás pocis vagy:)a szar idő ellen,meg lehet be kéne újra vetnünk a táncos lábainkat,nem gondolod?

Henne:gratulálok a kis kukacoshoz.Apa nálunk is úgy intézi,h addigra legyen több szabija,amikor nekem már nagy pocim lesz,illetve a szülés utánra.Biztos nagy segítség lesz.Örülök neki és jól esik,h ennyire igyekszik ő is kivenni a részét. :oops:

Sophie:pihengess sokat és jobbulást!!! :wink:

Ebba:nagyon szép és formás a te pocakod is és baromira tetszik az a felső ami a képen van rajtad.Amúgy is imádom a fekete fehér cuccokat :oops: Csini vagy benne!!Bár az alakodat elnézve,gondolom mindenben.

Telokin,Navared:isten hozott minálunk :wink: Gratulálok nektek is...meséljetek magatokról,pocifotó stb. várjuk..szeressük
Telokin:látom a kislányodat Virág Rebekának hívják,nekem is nagy szerelmem a Rebeka név.

Nyusztika:először is megszeretném jegyezni,h iszonyatosan édes kis pofija van a kislányodnak. :wink: Miután írtad, a körforgót,körülnéztem a Tesz-veszen,de az a fajta amilyet szeretnél,ott is csak 10ezer fölött van.Én is szerettem vona,de ilyen kokaináron nem kell. :oops:

Tábli:örömmel veszem tudomásul,h a kislányok kezdik behozni a lemaradásukat :lol:

Gyancsi:én is benne vagyok a taliban,szívesen megismernék mindenkit személyesen.Jól emlékszem,h ti kint laktok Ausztriában,ugye?Mert,ha igen,akkor mi még valahogy össze is tudnánk futni,mivel én meg a határnál lakok,nem?Sőt Lucuzs is itt van.A többiekkel meg valahogy csak összehozzuk a nyáron.Jó lenne. :wink: Jövő hónapban mi is kifestetjük a babaszobát,aztán kezdhetek rendezkelődni,alig várom!Bútorok megvannak.A kisebb dolgok hiányoznak.

Haynii:Nekem is meg van az a kiskönyv a Felicitastól és nagyon hasznos és érdekes olvasmány :wink: Én nemrég álltam neki.

Angi:mesélj merre jártatok a Balcsin?Örülök,h tudtál picit pihenni.Nagyon szép pocid,de az enyémet" nem vered" :wink: :wink: de tényleg szép nagy.

Eclipse:gratulálok a barátnődnek,most aztán lesz hol gyakorolni,belerázódni :wink:Természetesen született vagy császárral ?Mekkora baba,azt tudod?Könnyen meg lett vagy sokat szenvedett szegényke?
Szeretem az ilyen sztorikat :oops:
Ja és nagyon ügyi vagy,gratulálok a vizsgáidhoz!!!

A Hepatitis papírt nekem is betűzte a védőnő a kiskönyvem hátuljába és kérte,h azt hagyjam ott.

Kankalin:úgy örülök,h neked is kislányod lesz.Gratulálok hozzá!!!! :wink:

Szisszka:édes a tökmag a fotón;)szép nagy baba :wink:

Eta:látom ti is babakocsira vadásztok.

Van egy csajszi,aki árulja az övét,és én meg is venném,de pont 2 napja licitáltam egyre,amit meg is nyertem.
35.000.-ért adja babyhordóval együtt és szerintem nagyon szupi.Ha érdekel teszek fel róla képet,mert küldött át.Aztán,ha bjeön,megadom az e-mail címét.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Lányok!

Pesti kismamik, akik spórolósak!!!

Szombaton délelőtt 8-tól 13-ig babaruhabörze az Újbudai Műv.Központban.

Ha valaki jönne velem, akkor tali a Móriczon, megbeszélt helyen és időben, és feltesszük magunkat a 47-es vilire, és 5 perc!!!

Jönne valaki velem?

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kép
Ez a babakocsi,amire licitáltam és megnyertem!Nekem nagyon tetszik :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Helló Lányok!!

Bocsánatot kérek, de csak beköszönni van időm, mert rohanok :wink: Voltam a házidokinál , 28-ig itthon tespedhetek betegállományban és ma megyünk este Gombócnézőbe, már nagyon várom :D :D

Mindenkinek szép napot, holnap jövök :wink:

Js és Üdv az újaknak :D

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok

tényleg nagy pörgés van lányok, meglátszik, hogy a második harmadban vagyunk :D

Eta remélem már elmúlt az ijedtség meg a pocifájás. vizsgákhoz gratu. A Noni a Noémi beceneve. Nem vagyok műkörmös csak simán magamnak manikűröztem. Genetikai szerintem hasonló mint a többi uh csak itt alaposabban megnéznek mindent pl szivműködés, szervek működése végtagok stb. Gizi bátor névválasztás :) szerintem ne foglalkozz vele ki mit szól hozzá ha úgy érzed ezt a nevet kell adnod akkor hajrá

Ágica tök jó hogy elmegy veled a párod. az enyém is mindig jön az uh-kra és nagyon tetszik neki a baba. szerintem közelebb hozza a pasikat ha láthatják. azt hiszem te irtad hogy nem akar bemenni a szülésre, hát szerintem nem szabad erőltetni ha valaki nagyon irtózik tőle. az én párom régebben nem akart bejönni de az egyik barátja bent volt a párja szülésén mesélt neki és most már ő is azt mondja valószinű bejön csak a köldökzsinórt nem akarja elvágni :)

Gyancsi szép az újabb kép. én is csináltatok majd mert szerintem már nekem is látszódik egy kicsit. de ha túl dagi leszek nem rakom fel :P

Dorka te pocakod is csinos jól tetted hogy kiirattad magad

Többi pocakfotó is szép nem dicsérgetek mindenkit külön :D

Tali: vicces lenne, sok pocakos kismami megjelenne egy helyen. én is szivesen elmennék nekem mindegy hogy 1 v 2 napos. a lényeg h valakinek meg kéne szerveznie aki jobban ráér. szerintem ő találja ki mikor hol legyen mi többiek meg alkalmazkodunk mert olyan úgysem lesz ami mindennyiunknak jó.

Szisszka örülök, hogy minden rendben. jó nagy baba. figyi te ugye nem hiztál sokat? mert a nagy babák jelezhetnek cukorbetegséget legalábbis tesómnál ez volt. de nem akarlak ijesztgetni mert nem minden esetben van ez igy. gratula a kiscsávóhoz nagyon édi a képen

Sophie jól van ezek jó hirek most már megnyugadhatsz hoy a hematóma okozza. azért pihizz továbbra is

Nava tök jó hogy jöttél már csomószor akartam szólni csak azt hittem direkt nem akarsz jönni mert túl sok lenne a két topic. mert ez is nagyon pörög ám :D de tök jó itt is a csapat és hasznos infókhoz is hozzá lehet jutni ;) afp: ha 1 fölötti érték fiú ha alatti lány, de nem mindenkinél jön be meg az 1eshez közeli bármi lehet. te már érzed a babát?

Folyás: olvastam hogy a második harmadban több lehet a megszokottnál ezzel semmi gond nincs ha csak nem viszket meg hasonlók

Aranyoska csini a kocsi

Én képzeljétek ma reggel asszem éreztem a babát bár még mindig nem száz százalék hogy ő volt. de a múltkori szerintem vaklárma volt mert most tök mást éreztem és valahogy biztosabb vagyok benne hogy ő lehetett. olvastam a neten hogy valaki csak a 24. héten érzi a testsúlytól is függ illetve attól hogy a baba mennyire mozgékony

engem rendesen elkapott a takonykór alig kapok levegőt az orromon torkom is fájogat. még hétvégéig adok időt magamnak hogy kigyógyuljak ha nem akkor hétfőn irány a házidoki. vettem tantum verdét meg a dm-ben orrcseppet. ha lesz erőm lehet még lemegyek valami homeopátiás szerért is a gyógyszertárba. étvágyam sincs túl sok szerintem fogytam is picit

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok!

Tegnap nem jöttem, itt volt nálam egész nap a barátnőm kislánya én vigyáztam rá, 6 hónapos.
Nagyon jó volt, édes volt, Emma, és nagyon jó baba.Aztán ki is dőltem.Estére lég rendesen fezsült a pocakom, szerintem az időjárás a bűnös.

Húúú, jó sokat írtatok :D

Szisszka, gratulálok!!!A kép is szuper!

Ebba, nagyon édes a pocakod.Az a helyzet, hogy nekem meg teljesen göndör a hajam, úgyhogy vasalom is serényen.

Sophie, hogy vagy?

Gyancsi, én is örülnék a találkozónak, de tényleg nehezen kivitelezhető.Annak is nagyon örültem, mikor iwiwen bejelöltük egymást :)Te tényleg egy energiabomba vagy!

Nyusztika!Nagyon édes a kis terroristátok! :D

Hayni, garatula az u.h-hoz!

Angie, nagyon szép a te pocakod is!!!Örülök a jó eredményeknek!

Vörösmacs, biztos azért nem akarta megmondani, mert nem látta tutira!DE az a lényeg, hogy minden ok a kis macskuszokkal.És tényleg csökken közöttük a különbség :D

Eclipse, nagyon ügyes vagy!

Üdv az újaknak!

Henne, gratulálok Levente babához!! :D

Aranyoska, szuper a babakocsi!!!!

Csengetnek....

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Vaya, gyógyulgass!

Csajok, erre a folyás dologra nekem is mindenképpen rá kell kérdeznem a dokinál, de csak 3 hét múlva kell mennem kb.
Nekem erősebb lett.

Én már rendszeresen érzem Luca babát :D
Húúú, most meg a telefon csörög, majd még jövök!

puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Üdv Lyányok!

Először is köszönöm a gratulációkat... (és igen elírtam nem szept.9. hanem november szerencsére nem vagyok babonás...), de mint a terrorista jelzőből adódik a szépség nem minden :-) szegényem most meg beteg 3 nap bölcsi után :-( azért jó mert ma éjjel jön meg apa, menni kell nagyszülőkhöz, balcsi ide-oda.... na mindegy

Jók a hírek az az uh-król :-) mindig nagy élmény a találkozás! Mi is megyünk egyet privátban július 5-én, mert apának vissza kell mennie, h ő is azért lássa aranyomat....

Milyen ügyesek vagytok, hogy már van nevetek, nekem (nekünk) valahogy nem jön az ichlet, bár a vezetéknév eléggé megbonyolítja, mellé csak egyszerű, viszonylag gyakori, vagy legalábbis nem túl különleges kéttagú, rövid nevet, ja és persze valami magyart gondolnánk.... hát ebből nincs nagy választék ....

Kókuszpólya olyan pólya, izé nem olyan mint régiek hanem egy négyszögletes puha anyag, aminek a háta részében van egy kókusz betét. Legalábbis nekünk ilyen van. Jól meg lehet benne fogni a picit, meg a még nagyon pici babócák szeretnek bebugyolálva lenni, legalábbis nálunk bejött :-) aztán lehet, h anyukámmal varratok egy másik huzatot hozzá, csak elő kéne bányászni h milyen anyagot keressek....

Futócanga: hát imádni nem imádom, de azért szeretem... (azért nem imádom mert azért városban kicsit félek vele..... nem nagy pocakkal való sport az biztos... :-), de eddig még úgy megvár meg kereszteződés, járda ezeket úgy tudja csak az emberben benne van a frász...., viszont azért jó mert haladunk, nem mint gyalog, mert úgy mostanában sehova nem érünk oda...... )a nyuszi hozta nálunk. Kettler márkájú 12,5 " tehát nem a legkisebb.... de az én lányom amúgy sem kicsi neki nem vehettem a legkisebbet... gyerekhez kell próbálni, de fontos legalábbis én azt olvastam és úgyis állítom neki az ülést, hogy behajlítva maradjon a lába teletalpal érje a földet, sokat látok h lábujjhegyen egyensúlyoz a gyerek.... hát izéééé nem úgy kell... a bukósisak meg nálunk adott volt, mert amúgy hord ha bicikliülésben visszük...
idő volt míg megtanulta, de azt magától.. jól esik vele, hogy lekopogjam, féltem mivel van vagy 5 kg, de ebből még nem volt gond.... általában állva esett el vele az elején, mikor magyarázott elengedte a kormányt ( ja mert gesztikulálva magyaráz mint az olaszok) de felkel és megy tovább én nem is szoktam neki nagyon segíteni, emberek néha néznek. .... bocsi h ilyen hosszú lett
összegezve jobb a motorkánál szerintem bár gyorsabb is egy picit, bár motorkával is lehet tépni....

Bocsi, hogy nem név szerint írok... talán idővel megtanulom, vagy legalább több időm lesz visszaolvasni
köszi a táblabeírást....

rohanok várom apát már úgy izguuuulooook 3 és fél hónapja nem láttuk egymást.....

napsütéses szép napot nektek!


:-)

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Helló, sokat író csajszik!

gyancsi! Fotó: és gondold el, egy hete még semmi sem látszott. De kis dolgos vagy! Nálam még nem indult be a takaríthatnék...:) Várom az esti híreket!!

hajnii! Méretek? mármint Uh. Tudod, én olyan kíváncsi vagyok:) sokat kellett várni a vizsgálatra? Nekem is szóltak a hepatitis miatt. És nekem is van olyan kiskönyvem, amit írtál.

angie! A pocid tényleg ver mindenkit:) De milyen kis aranyos gömböc a pici poci:) Az AFP-t és a hep.-t nekem külön vették le, és máshol, de ez Miskolc, és egy bolondokháza. ÁÁÁÁááá

start7. Én is kihagyom idén a strandot, meg a vizet, pedig én Napimádó vagyok meg vízimádó. Majd veszek egy tankinit, és a parton fogok üldögélni a Balcsin. Mert hogy oda készülünk csak az idén.

kankalin! Gratulálok a lánykához:) Névválasztás?

eta! Én meg ugye fordítva vagyok: nekünk fiú gyanús, és mindenki lány a környéken:)

henne! Grat az UH-hoz:)

aranyoska! Köszi, már látszik.Én is szeretem az ilyen cuccokat, de már sztem csak pár hétig, mert rohamosan nő a pocim. De tényleg. Te nem érzed néha, hogy már szinte fáj, úgy nő? Majd jövő nyárra újra előveszem, hacsak nem hízok 20kg-t. De ha igen, az sem baj...

Na csajok. Tegnap voltunk mi is UH-n és egy napot kellett majdnem várni a dokira, és lezavart mindenkit. A méretei rendben, haránt feküdt a pici, és most nem láttak a lába közé, tehát marad a fiú gyanú. Bár mindenki mondja, hogy marad fiú:) Ja? mondtam, hogy a Balázs nevet választottuk? Eddig legalábbis, de mostanában mindenkinek ez tetszik itt a környéken...
A biztosítónak bejelentettem a kárjainkat.
ez a pincénk, tele építőanyaggal, meg kerti cuccal:

Kép

Ez meg a szép nappalink...

Kép

na pussz

Kép[
ebba
 
 


Most jövök a városból.Vettem egy szoptatós melltartót,de a legegyszerűbb kínaisat.Pamut és nagyon kényelmes.800.- volt.De már kellett,mert a régi cictartóim már kicsik és nekem azt mondták,h ha egy picit is kényelmetlen,ne vegyem fel,mert begyulladhat a mell.

Kiváltottam a várandós csomagot.Valaki elhozta már?
Nem nagy szám,de ajándék lónak.... :oops: Egy AVENT-os pohár,egy cumi,egy csomag 10db-os Neogranormon popsitörlő,és egy Parodontax fogkrém.(én elkezdtem a terhesség elején ezt használni,aztán majdnem minden alkalommal hányás volt a vége,mert az íze..okádék.)Azóta Sensodine--t használok...az tuti jó :wink: Jah és pár teafilter.
Most pedig menek...enni :oops: ,mert vettem pár cső tejes kukoricát,igaz kokain áron,de annyira megkívántam.
Majd még jövök...

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Ebba:most látom,h írtál közben

Sajnálom ami az otthonotokkal történt...legalább fizet a biztosító???Ugye fizet?Szörnyű lehet.Gondolom neked is már csak ez hiányzott.

Az én pocim is gyorsan nő,mondtam is apának,h ha ilyen tempóban fog végig nőni..én el sem tudom képzelni,h fogok kinézni októberre,tényleg már most is olyan nagynak látom néha. :oops: Bár mások szerint az is :wink:

:lol: Majd nem ruhát,hanem sátorponyvát kell magamra teríteni :lol: :lol: Lesz*rás...csak ez a kis Ludmilla érezze jól magát.Eddig nem szólhatok a +2-3kg pluszommal.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Elnézést a bepofátlonkodásért!!!

Eladó utazóágy 10e-ftért, kb.5x használtuk, nagyszülöknél hevert idáig. Eredeti ára 46e volt, sajnálom hogy itt áll használat nélkül. A pohártartója tönkrement és a macis logója is a nagy állásban. :(
Továbbá autósülés 13kg-ig ujszülött kortól, 5000ft-ért. Teljesen jó állapotban van, narancssárga a huzata.
Akit érdekel priviben küldök tel.számot.

Üdv. B

További jó babavárást! :)
bendi
 
 


Köszike az üdvözlést újfent :lol:
Hát akkor kicsit magamról: székesfehérvári vagyok, 33 éves és a BMC-be járunk-ból (Budai Meddőségi Centrum) jövök (én is), de azért még ott is nyomulok, egyre kevesebb intenzitással :oops: De azért itt jóval aktuálisabb dolgokról van szó szerencsére! :D
Pocakfotó csak régi van, de ígérem készül az új és akkor azonnal feldobom!

Ezek szerint az APF-ből sokat nem szűrhetek le a baba nemét illetően, bár eddig 2 dokker szerint is kislány! :wink: Szóval én is erősítem a lányhiányt!
A neve: Zorka Léna lesz nagy-nagy valószínűséggel! Ha fiú, akkor a Noel a befutó és második névként a Kevin a legújabb változat, de ez még nem 100%!

A folyásról: jó, h. most ez felmerült, mert már kezdtem én is aggódni :( már az jutott eszembe, h. remélem nem a magzatvíz :shock: :D már nem értettem, mi van... de nem csíp, semmi gond, csak sokallom, de a doki azt mondta, ha nem okoz problémát, akkor nem gond!

Vaya, én is érzek vmit, de ez még nem egyértelmű mozgás... bár ma reggel, mikor az oldalamról a hátamra fordultam és figyeltem, akkor a tenyeremmel éreztem, h. kikúposodik vmilye, de belül még nem érzem, eltekintve 1-2 buboréktól! Már én is úgy várom!!! :D
Szegényke, takonykór :( kúráld ki magad gyorsan! Küldök egy kis baci-, ill. vírusűzőt :arrow: :arrow: :arrow:

Ebba, mi is beáztunk, de korántsem így! Sajnálom! :(

Nyusztika, a nevekkel kapcs-ban ne aggódj, meg fog jönni az ihlet időben! Majd ha már jól rúgdos, megkérdezed őt! :D

Aranyoska, nagyon szép babakordé!!!
Ha még bármire kíváncsi/ak vagy/tok velem kapcs-ban, csak bátran! :wink:

Holnap du.-tól nem leszek 1 hétig... most jöttem, aztán máris lelépek :lol: .... de aztán újult erővel vetem bele magam a megismerésetekbe!
Azért még addig benézek!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Bendi, nem lennének fotóid??? Feldobhatnád!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Lányok!
Ma kommunikációs tréningünk volt, így csak beugrani van időm.
Köszönöm a hepatitisszel kapcsolatos infokat. Ma megyek az eredményért, és majd odafigyelek, hogy ki ne hagyják a leletről, mert azt biztosra tudom, hogy az afp-vel levették múlt kedden, de a telefonban a dokinő csak az afp eredményéről beszélt.

Vörösmacs!
Én sajnos már hallottam olyat (2 esetet is), hogy elvetélt a kismama az amnio után, és egészséges volt mindkettőnél a baba. Nekem, amikor csinálták a beteg babámnál, semmi bajom nem lett utána, és nekem egyáltalán nem fájt. Utólag éreztem egy pici izomláz szerű fájdalmat a hasamban 2 napig.

Aranyoska!
Ez a sátorponyva dolog nagyon vicces!!! Én is élni fogok az ötlettel, ha már semmibe sem fogok beleférni. Bár Szilárddal télen voltan terhes, ezért inkább téli kismamacuccaim vannak. Most vagyok bajban, hogy mit vegyek fel, és sajnálok kiadni annyi pénzt szoknyákért és nadrágokért, mert már nem tervezek többet kismama lenni, és egy szezon után "dobhatom" ki a nagy drága kismamaruhákat. Talán veszek egy szoknyát és egy vékony gatyót, azt slussz-passz.

Ágica!
Nem is üdvözöltelek még itt! Jó, hogy csatlakoztál a topikhoz, és tök jó, hogy egy dokihoz járunk. Lehet, hogy majd együtt leszünk bent a kórházban szüléskor. És van még pár Szent Imrés kismami, akikkel esélyesek vagyunk együtt szülni :)

Ebba!
Szegények! Nagyon nagy az anyagi károtok? Biztosításotok volt? Talán, azok kifizetik a teljes kárt :roll:

Dorka!
Milyen állagú a folyásod? Nekem érdekes, hogy a kezdeti mennyiséghez képest most alig van. Sokszor tiszta száraz a bugyim.

Szissz!
Sikerült ma tovább aludni? Szegény, azért az kemény lehet. Szilárd is gyakran felébred 5 körül, de kap egy kis tejet, és visszaalszik még utána 7-7.30-ig. Ha meg nem, akkor kitesszük a mese elé, és nézi még legalább egy órát egyedül.
Gratula a kukachoz :) Neked mindegy volt, vagy reménykedtél egy nunisban?

Navared!
Én már találkoztam a neveddel. Lehet, hogy valamelyik lombikos topikban (bocsi, ha tévednék). Lombikos a babód? Üdv köztünk!!!

Tali: akkor ki is az a válalkozó szellemű kismami, aki vállalná a szervezést? Lehetne 2-3 alternatív időpontot találni, és amelyikre a legtöbb jelentkező van, azt tűzni ki célul. Én most inkább kihagynám a szervezést :oops: bocsika, de 8 óra munka és + 2,5 óra vezetés belőlem mindent plusz energiát kivesz :oops:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Ahhoz képest, hogy csak "beugrani volt időm", jó hosszú lettem :lol: Attól tartottam, hogy kútfőből nem megy majd, de meglepő módon elég sok mindenre emlékeztem, amit röptében visszaolvastam :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Aranyoska, ezt a várandós csomagot már most ki lehet váltani!? :shock: régebben szerintem a 28. hét után, vagy valami hasonló szabály volt erre! én nem is kaptam a védőnőtől könyvecskét! na majd jól rákérdezek, vagy ez a 2. gyerekeseknél már nem jár!? :S

a babakocsi nagyon klassz. milyen márka? nem bergon?

Vaya, nagy baba, meg terhességi cukor között valóban van összefüggés, bár nem szeretnék okoskodni, de szerintem nagy babáról majd csak a szülés után beszélhetünk! a terhesség alatt minden gyerkőc más ütemben fejlődik, szóval lehet, hogy ezen a héten 2 héttel nagyobbnak mérik, aztán meg korának megfelelőnek. azt nem tudom pontosan, hogy számolják ki ezt a terhességi kort, de azért a kurzor letétele is csalhat pár milit, az már pár napot, akár hetet is a terhességi korban. szóval majd a szülés után kiderül, hogy mennyire lesz nagy a baba! :) az enyém nagy volt, és a cukor értékem tökkkkéletes volt! 4120g-mal született Beni.

talán inkább a terhesség alatt felszedett kilók lehetnek vészjóslóak, de ez sem szentírás! kérdés az illető életmódja is! :) na, befejezem, de a lényeg biztosan érthető!

jaaa, és az én fiamnak nagy feje volt, 36-os, mikor született, így az uh-kon, mikor mérték a fejét, aszerintem mindig hetekkel nagyobbnak saccolta az uh gép :P

Ebba, jajj, sajnálom a házatokat, remélem, hogy a biztosító fizet rendesen!!!

nálunk apa a hüvelyi uh-kon nem volt bent, nem is vágytam rá, vagyis az elején de, de nem akartam erőltetni, aztán a sima, hasi uh-kon már mind ott volt, és imádta! a szülésnél pedig kérdés sem volt, hogy bent lesz-e, bár én is úgy voltam, ahogyan már valaki korábban írta, hogy csak hozzám ne érjen, de az, hogy ott volt, az jól esett nagyon. sajnos nálunk nem ő vágta el a köldökzsinórt, mert kiment örömtelefonálni, pedig megkérdeztük, hogy belefér-e, de mire visszajött, már a szülésznő elvágta! na majd talán most! :)

én is csináltam végül pocakfotót a terhesgatyóban, de nem lett túl jó, talán felteszem, de nem ér kiröhögni... :)

henne, CRLt már nem is mértek neked? mert nekem hétfőn volt az 108mm... de ACt meg nem nézett nekem a doki. az a has, vagy a fejkörfogat?

na. találtam egy ilyet, hátha érdekel valakit...

http://www.kismama.biz/4d-ultrahang/szu ... magyarazat

sophie27
 
 


Angie, igen, lombikos baba, a 2. nekifutás lett sikeres, előtte 3 inszeminációm volt...

Én kifejezetten örültem, h. nyáron nő a pocim, mert nyári ruháim kényelmesebbek és már régóta olyan felsőket vettem, amik nagy pocakhoz is csinik :D Bár hogy mi lesz okt-nov-ben azt nem tudom, de azon majd ráérek később "aggódni" :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navared!

Vannak fotók, de Apa gépe, nem nagyon akarok kutakodni hová rakta. Este folyamán... :)

Angi
bendi
 
 


Sophie: :wink: én amikor először voltam védőnőnél,akkor adta oda a z első csomagot,abban volt a Felicitas kiskönyv is..és abban volt a kitöltős kupon,amit be lehet a terhesség alatt váltani.Nos nekem is az volt ráírva,h a terhesség utolsó harmadában lehet igényelni,de én bementem ma a Photo Hall-ba(ott is kiadják)és a csaj minden problémázás nélkül kiadta,még a kiskönyvet sem kérte el,pedig elméletileg az volt odaírva,h azt vinni kell.

Szóval menj és reklamálj nyugodtan,ami jár az jár...nem igaz :?: :wink: :wink: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Navared!
Akkor jól emlékeztem. A BMC-t szoktam olvasni, mert Eszterrel ismerjük személyesen is egymást, és érdekel a sorsa. Sajnálom szegényeket, de nagyon erős csajszi, büszke vagyok rá!
Én már a 8. héttől kismama cuccokban járok, mert a hasam őrült tempóban el kezdett nőni (igaz, ez már a 6. terhességem, és azt mondják, hogy a hormonok miatt mindig lazulnak az izmok, és ez okozza a gyors növekedést). Felsőim még csak-csak vannak, de nadrág-szoknya téren gyengén állok. Az irodába mégsem járhatok be sportos cuccokba. Mondjuk, a sógórnőmtől elvileg kapok pár nacit, talán 2 héten belül szülni fog. Övterelőm is azért nincs még, mert arra várok, hogy tőle kölcsönbe megkapom. Sajnáltam arra is pénzt kiadni, ha már ingyen is elérhető lesz :wink:

Cukor terhesség alatt: A sógornőm cukorbeteg, és odafigyeléssel elvileg teljesen normális méretű babát fog szülni.

Eta!
Szerintem nem a nevük miatt csúfolják a gyerekek egymást. Akit lehet csúfolni, azon biztos találnak valamit, akár a nevét, akár mást. Ha nekted a Gizella tetszik, akkor a gyereked ahhoz a névhez fog hozzánőni, és az fog neki jól állni :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Ismét jelentkezem... :D

Nyusztika, ilyen messze dolgozik apa?
Az nem lehet túl jó!Elhiszem, hogy nagyon várod már haza!!

Ebba, sajnálom nagyon, ami nálatok történt!Gyorsan intézkedik a biztosító?Vagy lassúak?
De az u.h-nak örülök!Szóval titeket is ygorsan lerendeztek?Én is a következő 4d-t várom, de az mejd csak július végén lesz, azt mondta a szonográfus, hogy utána már nagyon érdemes csinálni, mert ha nem úgy fekszik nincs esély a jó képre, mert nem látni az arcát.

Csajok, ti mikorra tervezetek 4d-t?
Olyan szemétség, hogy ilyen sokba kerül :(

Aranyoska, jó vétel volt a melltartó, főleg ha jó is.Én még ilyet nem láttam a kínaiban.
A csomagról még nem is igazán hallottam, van olyan kiskönyvem, de az 2009-es :(

Navared, jó pihenést!!!

Angie, olyan, mint normál esetben, csak több, lényegesen....De viszketés és egyebek nem párosul.Már mondtam a dokinak, de azt mondta nem gáz, de most már, hogy így szó volt róla aggódom picit...
Ruhák-én is 2 gatyót vettem, meg majd szoknyát szertnék nézni vmi gumis derekút, amit melóba is fel tudok venni.

Sophie, én azt hittem, hogy köldökzsinór elvágás, csak a filmekben van, de komolyan, tiszta bolond vagyok
:D Remélem, most sikerül!!!

Csajok, én ma nem csináltam szó szerint semmit, lelkiismeret furdalásom van :oops:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép 22 hetes pocifotó:)))

Ez a mai termés :oops:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Vége az érettségiztetésnek! Halleluja!!!! Ügyesek voltak a "gyerekeim"! Valaki kérdezte, hogy milyen a gyerekek tudása manapság, hát, mivel gimnáziumban tanítok, így azért szerencsére nálunk a nyelvet általában komolyan veszik. Majdnem mindenki csinál egy vagy két középfokú nyelvvizsgát már a gimis évek alatt.
Nagyon fárasztó volt ez a két nap... főleg azután, hogy a veszélyeztetettség miatt 3 hónapja itthon voltam táppénzen. Tegnap már reggel 7-kor bent voltam a suliban és este 6-kor léptem ki a kapun. Aztán éjjel alig aludtam valamit, mert tele volt a lakás szúnyoggal :evil: . Hajnali fél négykor untam meg a csapkodást, mert ezek a kis d@gök, amint felkapcsoltam a lámpát, elbújtak és ahogy visszafeküdtem, már döngicséltek is a fülembe. :evil: :evil: :evil: Na ekkor a fejemre húztam a takarót, de még így is hallottam, amint próbálkoztak takarón keresztül szurkálni... Megfogadtam, hogy ma addig nem jövök haza, amíg nem vettem ilyen elektromos szúnyogirtót!!!
8 éve lakunk a házunkban, de ilyen éjszakám még nem volt!!!

Sophie: Én is kaptam olyan Felicitas-os könyvet a védőnőtől, pedig nekem is a második gyerkőc van a pocakomban! Legközelebb kérjél tőle, ha mész!

Nyusztika: Nov. 9.???? Én nov. 12-re vagyok kiírva! Akár talizhatunk is a szülőszobán vagy a kórházban! :lol: Melyik dokihoz jársz? Én Drozgyik Csabához, a kisfiamat is nála szültem.

Aranyoska: nagyon szépek vagytok! :D

Ebba: Borzasztóan sajnálom, hogy így úszik a pincétek... Remélem mindent megtérít a biztosító!

Vaya: Jobbulást kívánok!!! Békén hagyhatna már Téged ez a kórság!!!!!!

Henne: Gratula a kukishoz!!!!! :D

A folyásról:
Nekem alapból is szokott lenni egy kevés, de most jóval több. Ez ugyanígy volt az első terhességem alatt is. Akkor is minden hónapban megnézettem a dokimmal, de soha nem látott semmilyen fertőzést. Azt mondta, hogy amíg nem okoz panaszt (nem csíp, viszket) vagy nem változik meg a színe, addig nincs baj. De ha valakit nyugtalanít a dolog, inkább menjen többször orvoshoz, de aludjon nyugodt szívvel!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Most csuklik a babám, ez olyan jóóóóóóó érzés!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Lányok!

Aranyoska,
csodaszép pocid van, és nagyon csinos vagy! Semmi felesleg nincsen rajtad!

Ebba,
kitartást és kötélidegeket kívánok a hülye biztosítókhoz! Sajnálom a kárt!!!

Angie,
elismerésem neked, hogy így tolod a melód. Én is 8 órát dolgozom és 2 órát utazom, de nem autóval. Én nem mernék vezetni hazafele a fáradságtól.

Ma végre leszartam és normális időben eljöttem a munkahelyről, hazafele találkoztam egy haverral, meg bementem párom munkahelyére, a kolléganői majd szétszedtek, olyan aranyosak.
:D :D :D

Tegnap voltunk C&A-ban, apának vettünk két sortot meg 5 alsógatyát, nayon nehéz rá kapni bármit mert nagyon vékony :oops: :lol: így majdnem átirányítottak minket a kamasz szekcióba :lol:

Én meg vettem 2000-ért egy nagyon szép, bő, türkiz kék felsőt. :D

Beindult a gyümölcsszezon!!

Kicsit túllőttem a célon azt hiszem... fél kiló meggy, fél kiló cseresznye, 4 szem őszi, 6 szem kajszi, 1 kg eper, amiből turmix készül (cukormentesen :wink: ) 1 csomag ribizli, 1 csomag málna :oops: :oops: :oops:
3 napig ezt esszük majd.

Fent a hegyen is, mert a hétvégén felmegyünk a hegyi kunyhóba, barátokkal, és most ünnepeljük az év legrövidebb éjszakáját tábortűznél, de én most kihagyom a reggelig virrasztást, időben lefekszem aludni.
Lesz rácson sütés, bográcsozás, szalonnasütés meg minden.

Tulajdonképpen 2 és fél napig csak zabál meg piál ilyenkor a társaság :lol: egy radlert vagy kisfröccsöt én is megengedek magamnak :D

Az újonnan érkezetteknek szép babavárást, jó egészséget kívánok!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Lányok,én csak kapkodom a fejem mindíg annyit írtok,hogy mire a végére érek már nem nagyon emlékszem mi volt az elején! Pedig mindenkihez szertnék mindíg szólni pár szót de nem megy! :oops:
Úgyhogy összefoglalok a pocakfotók klasszak szépen kerekedik mindenki pocija! A babakocsik is klasszak,a Dorkáé különösen tetszik milyen márka?Mert azt nem tudtam kinézni,vagy már írtad?
A kis terorrista egy angyal a képen,gyönyörű kislány! :D
És a tábli is szépen szinesedik,de ahogy számoltam a fiúk még mindíg többségben! :D
Az újjakat én is üdvözlöm,és boldog babavárást kívánok nekik is!
Puszi mindenkinek,és remélem holnap több időm lesz és tudok normálisan írni nektek!
Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Látom mindenki jól van… Holnap ismét péntek és minden dolgozó kismami pihizhet egy nagyot a 7végén, igaz, h nem lesz annyira meleg, de talán nem fog esni!!!

Aranyoska nagyon szép a pocid, vajon két hét múlva az enyém is lesz már ilyen szép nagy???? Olyan jó lenne!!!
A babakocsi nagyon szép, én is szeretem a kockás dolgokat és a színe is szuper!
Nálunk van egy piac (szigethalmon) és ott vettem két szoptatós melltartót, fehér pamut, imádom, és 700Ft/db… Pedig nekem korábban soha sem volt melltartóm, persze nagyon mellem sem… :-)

A folyás témához, duplán is tudok csatlakozni, Bendinél teljesen tiszta, de bő folyásom volt, probléma nélkül, Doki szerint teljesen normális. Most sztem vmi nincs rendben, mert nem nagy mennyiségben van, de reggelente kicsit sárgás és ragacsos. Szóval, a következő talinkkor erről én is megkérdezem a dokim.

Nyusztika: a szopipárna.hu-n is olyanok vannak amit mondtál, és ami még jó benne, h van vastagabb téli pihi-puhis anyagból. Én már fogtam olyat, de sajna nem vettem meg, csak megtapiztam, de sztem is jó.. és a babákat sokszor megnyugtatja, h ha be vannak bugyolálva, has fájós babáknál külön szokták mondani is.
Mit dolgozik a Férjed, h ilyen ritkán találkoztok??? Nagyon erős vagy, h így kibírod, én már 1-2 nap alatt úgy el tudok apátlanodni. :-)

Ebba, sajnálom a vízkárotok, kitartás és sok erőt kívánok!

Dorka, mi Bendivel a 27. héten voltunk a Kárpát utcai 4D-s babamozin. Volt bennem para, mert előtte héten Bendike egész konkrétan a popsi lyukát mutatta nekünk. De a sok duma hatására gyönyörűen befordult, nem mocorogott olyan sokat, h lehessen fotózni is, egyszóval tökéletesek lettek a képek. Azóta sem láttam olyan éles, kontrasztos képeket, kis kezei, lábai, gyönyörű kis szája, orra, a dvd is igényes volt, szól alatta a zene,a mitől alapból is elered az ember könnye. Mi biztos, h Boldinál is oda megyünk, a többi meg már a babán múlik. :)

Mindenkinek szép estét!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Navared és többiek.
:D Autósülés és az utazóágy. Mind a kettö ABC Desing márkáju.

Kép Kép Kép

Természetesen a gyermekek csak dekoráció. :)
bendi
 
 


sziasztok!

dobom akkor a poci fotót, de nem ér nevetni... :oops: még inkább dagi has, mint baba has, de azért csak megosztom veletek! talán már nekem is látszik valamelyest! ;) vagy csak én akarom, hogy látszódjon?

Kép

ha holnap megtalálom, hozok Beni születése előtti napon készült pocifotót is! ;)

jó éjt!

sophie27
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla 2010.06.18.

Kép
Kép

szisszka
 
 


Szissz!
De szép a tábla, és látom két felé szedted! Így tök jól látszik! És szépen színesedik befele :)

Aranyoska!
Hát a te pocid tényleg verhetetlen, főleg, hogy olyan szép szabályos. Na de te több mint 4 héttel vagy előttem, így majd a 22. hetes fotómmal fogjuk összevetni. Az enyém már most is csak pár centivel lehet kisebb, főleg este akkora, mint Szilárdnál a 30 héten :lol: Mi lesz még itt :roll: :?:
Balatonkenesén voltunk, de az csak a bázis volt. A kedvenc helyünket nem tudtuk kihagyni (Keszthely), de voltunk Dégen (Enying közelében) egy barátnőméknél is. Szupi helyek :)

Zsófi!
Bizony látszik az a pocak, és ez NEM háj. Látszik a lábaidon, hogy milyen vékonyka vagy, így az nem lehet háj :) Csini nagyon!!!

Eclipse!
Muszáj tolni, és hát a vezetés része, ami a legkevésbé fáraszt. Ülni egy helyben 8 órát, már inkább kikészít. De júli közepétől 2 hét táppénz, és augusztusban is majd 3 hét táppénzzel csak kibírom valahogy :wink: Te is ügyi vagy, de az köztudott, hogy energia szempontjából nálad nincs hiány (na meg korban is csupán 16 évvel vagy fiatalabb, ha azt vesszük, lányom is lehetnél :oops: :oops: )
Ez a gyümifelsorolás nagyon "felzaklatott". Máris indulok gyümölcsbeszerzési körútra :lol: :lol: :lol: Tegnap nem volt időm boltba menni, és csak egy összefonnyadt alma volt otthon. De annyira kívántam valami gyümit, hogy nekiestem annak. Hát nem elégített ki, az biztos :)

Csillag!
Csípéseket sajnálom :( Nekem is volt rengeteg, a Balcsin szedtem össze nagy részét. Az egyik olyan rossz helyen esett nekem, hogy még a csonthártyába is beleszurt, és úgy begyulladt, hogy egy hétig fájtattam az egész bokámat :twisted:

Lányok!
Kezdhetjük lejteni a naptáncot, mert iszonyatos idő közeledik :twisted: :twisted: :twisted:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jó reggelt Lányok!

Ezt az oldalt sikerült visszaolvasnom :oops: :wink:

Eta- Szerintem úgy is érzed, hogy mi illik a kisbabádhoz, ha Gizi akkor Gizi....Egyébként osztom a véleményt, hogy a kisgyerekek amúgy is csúfolódnak ha akarnak, nem csak a neven, bármin :wink:

Vörösmaccs- Az amnióról én nem olvastam olyan rosszakat, főleg ha jó helyen csináltatod, szerintem tuti nem lesz gond, csak is úgy szabad hozzáállni, és be kell tartani otthon a pihenést szigorúan!! :wink: De az biztos, hogy az eredmény az teljesen megnyugtat majd :wink: Örülök, hogy kismaccsok jól vannak!!!

Sophie- Előkerült a Hepa-Hiv vérvételed eredménye??Szép a pocid, picit már látszik szerintem :lol:

Henne-Cuki a párod, hogy így gyűjtögeti a babábak a szabikat :D Ha kisfiú lesz a mi lurkónk, nálunk is Levente a befutó :D :D Ha a dokid azt mondta az AFP-re, hogy jó, akkor bizti, hogy jó, ne izgulj! :wink:

Aranyoska- Igen, Ausztriában vagyunk, Linz mellett....Úgyhogy nekünk elvileg "könnyebben" össze lehetne hozni a találkozót, igazad van :D Ne is mond a babaszobát, be vagyok sózva rendesen :D Nagyon jó a képed, olyan művészi, eszméletlen :D A babakocsi pedig nagyon vagány :wink:

Eclipse-Én mennék babaörzére, de egy kicsit messze van :lol: Nagyon jól hangzik a hétvégétek, bizti szuper lesz.....Beindult a nyálteremelésem ettől a sok guszta gyümitől amitől leírtál :D

Vaya-Jobbulást neked, most már eltakarodhatna messzire :!: Lassan mi is érezzük a babát, nekem is volt már egy-két olyan alkalom mikor szerintem ő volt az :D A képet várjuk ám rólad végre :wink:

Dorka- Jó lehett a babázás :D És hogy tetszik az otthon lét???Jó, mi? :D :D Semmi cigánykonferencia, semmi hülye kolleganő :D

Nyusztika-Hol dolgozik a párod, hogy ilyen sokáig nem találkoztok???Nem lehet egyszerű, kemény egy csak lehetsz....Na meg összehozni két gyereket ennyi találkozás mellett , na az maga a művészet :D :D Ügyesek vagytok :D

Ebba- Brutál a pinyótok, gondolom onnan minden mehet a kukába :? Remélem kaptok kártérítést!!!Mi akkor kezet foghatunk Uh ügyben, majd a hozzászólás végén megírom miért :wink:

Navared-Gratula a babóhoz, akkor ti is megszenvedtetek érte rendesen...Én is inszemes vagyok, a nagyon szerencsés fajta, első nekifutásra összejött a kisDrága :D Jó nyaralást nektek!!!! :wink:

Angie-Azért ne vidd túlzásba a munkát, pihenj is ha tudsz!!! :wink: A nyári terhes ruhákat azért még valahogy megoldja az ember, a téli időszak lesz majd nehezebb, bár én már 2 terhes farmert beújítottam, azokkal simán kihúzom :D Akkor jól telt a pihenésetek , nagyon szép helyeken jártatok!!Táncban benne vagyok :D

Csillag- Sajnálom a szar éjszakát, a szúnyogok tényleg baromira idegesítőek, és mindig a fülednél zümmögnek, áááááá kibírhatatlan!!!!!Remélem sikerült szúnyogriasztót beszerezni, bár azt nézd meg, hogy sok elektromos fajtát nem ajánlanak terheseknek ha jól tudom, mert valami vegyi anyagot bocsájtanak ki, azzal zavarják el a szúnyogokat!

Vikooo- Hűű tényleg nagyon profik lehetnek ebben a 4D-s uh-ban, ilyet még nem is hallottam, hogy zenét is tesznek a dvd-re, nagyon szép lehetett :wink: Nem csodálom, hogy megint oda akarsz menni :D

Szisszka- Tábli nagyon szép, milyen éjszakád volt???Mikor kelt a fiatalúr? :wink:

Csajok tegnap nagyon szuper napom volt, megvolt az UH, szerencsére minden rendben Gombóckával, nagyon cukin mocorgott,sajnos nem mutatta meg mi van a lába között, doki bácsi azt mondta, hogy biztosat nem tud mondani, tippelni meg nem szeretne, így 3 hét múlva kell mennem legközelebb, genetikai Uh-ra ( képzeljétek itt nincs benne a rendes protokollban a genetikai UH, úgyhogy 80 euróért mehetek a Welsi kórházba megcsináltatni)!!Amúgy doki bácsi tök kedves volt....Ezért baromira haboztam, hogy megint felhozzam ezt az otthon maradást....És képzeljétek, hogy megkaptam a zöld utat a tiszti orvoshoz, ráadásul azt írta a papíromra, hogy meg van rövidülve a méhnyak és koraszülés veszélye áll fennt, azaz veszélyeztetett terhes vagyok persze ebből egy szó sem igaz, na de ilyen indokkal a tiszti orvos elmehet a náthás francba, erre nem fog tudni mit mondani :D :D Azaz ha minden jól megy, többet nem kell mennem dolgozni a szülésig, juhéééééééj :lol: :lol: Annyira boldog vagyok, hogy azt nem is tudom elmondani, szép az élet :D

Ja és egy kép a szépségemről:
Kép

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


No, itt vagyok

Basszus, hogy besötétedett már :shock: Nagyon durva ami jön, már dörög az ég!!! :shock: és szakadozik az internet :shock:
Pedig az előbb még sütött a nap :shock: A fejem meg fáj, bár ezen most nem csodálkozom, ilyen időben.

Képzeljétek, este egész korán sikerült elaludni, 9 után, éééééés háromnegyed 7-ig aludtunk!!!! Nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára!!!!! :lol:
Biztosan benne van az is, hogy tegnap úgy döntöttünk Marcival, hogy meglepjük anyuékat és meglátogatjuk őket. Elmentünk játszótérre is, két órát játszott ott Marci. Utána vissza anyuékhoz, ebédeltünk, majd elindultunk haza, Marci végig aludta az utat :D


A tábát kénytelen voltam két részbe szedni, mert egyben már túl kicsire konvertálta.

EMESE
KÖSZÖNJÜK!!!!! :)
Én még nem váltottam ki a csomagot, csak tervbe van véve.
Nagyon nagyon szép a pocakod. Olyan szép lett ez a fotó!!!!


Ági, Vikoo
Gratula nektek a félidőhöz!!!!!! :wink:

Tali:
Dobjatok időpont és helyszín ötleteket... és akkor csak összehozzuk :wink: Én nyitott vagyok :D

Eta
Gratula a suli befejezéséhez! És mi lett belőled???
Megírhatod a kiságylelő-helyet :wink: Bár nekünk megvan a kiságyunk, Marci nem sokat használta, de biztos van, akinek jól jönne egy ilyen szupi lelőhely!!!! :wink: :wink:
Ha Gizikének szeretnéd hívni a kiscsajszid, hát tedd azt :) Ne más érdekeljen! :) A csúfolás nem ezen múlik szerintem... volt Réka nevű osztálytársam, őt Répának csúfolták. Enegem Szilvinek hívnak, és sokat hívtak Szilvának... vagy szilvia papírtörlő... sztem a gyerekek kreativsága nem merül ki, van egy ilyen időszak, és sztem bármelyik nevet ki tudják gúnyolni... szerintem nem is rossz indulatból, hanem mert viccesnek tűnik nekik...

Óóóóó, közben meg már szakad az eső :shock:

Sophie
Tőlem is csak 1 üvegcse vért vettek most. Egy hét múlva, 10 után mehettem az eredményért!
Én is kaptam felicitasos könyvecskét, egy anyák lapja mintaszámmal volt egy csomagban!
Nagyon nagyon szép a kismami pocid!!! nem értem, h milyen hájról beszéltél!!!

Henne
Beírtam a nevet a tábliba :)

Babaméret:
Nem vagyok egy ijedős típus :lol:
De azért utána néztem a neten, és azt találtam, h a babák súlya a 20. héten átlagban 340 gramm körüli. Na, most a törpinket kb. 310 grammnak mérték, és 19+5-nek. Úgy számolták még az elején, hogy nov. 13 a szülés időpontja, eszerint 18+4 voltam, a mensi szerint viszont 19+1 :D Úgyhogy szerintem nincs itt semmi baj :lol:
Megnéztem Marci leleteit is, vele 19+0 voltam az uh-n, és 293 grammnak mérték, és nem voltam terhességi cukorbeteg. És nem is lett nagy baba amúgy, mert 53 cm-mel, és 3000 grammal született :wink:

Telokin
Téged is betettelek a tábliba!

Vaya
Jobban vagy már?

Dorka
Na, akkor most kibabáztad magad :D

Nyusztika
Nem semmi, hogy bírod, ilyen sokáig távol lenni apától!
Nekünk az volt a legtöbb külön töltött idő, amig a kórházban voltam, bár akkor is ugye jött be, volt, h napi 2x.

Ebba
Sajnálom a pincét :(
A Balázs név nekem is tetszik nagyon, de apa nem akarja (tudod, Balázs nevű ismerősök, plusz a mostani főnöke is Balázs :D) Tetszik a Bence is, apának az sem.
Kíváncsi leszek, h apa milyen név ötletekkel jön majd...

Navared
Te nem szeretnél bekerülni a táblába??? :lol:
Ha igen, pötyögd be az adataidat és beteszlek :wink:

Angie
Hát nálunk Marci engem kedvesen ébresztget, plusz ha engem egyszer felkeltenek nagyon nehezen alszom vissza (legalábbis terhesen) :oops:
Előfordul, h Marci néz Elmo-t vagy Hannah Montanat még egy órán keresztül, de csak fent a hálóban mellettem. Addig esetleg tudok pihenni kicsit. Nálunk az nem megoldható, h a nappaliban nézze, az ugye lent van, és a kutyák is lent vannak... azért nem szeretem őket egyedül hagyni...

Köldökzsinór elvágás:
Apa parázott tőle, de amikor ott voltunk, annyira egyértelmű volt számára :D Azóta is dicsekszik vele :)

Eclipse
Jól bevásároltál gyümikből :)
Mi epret vettünk, meg barackot, dinnyét is akartunk de nem volt :(
Meg persze Marcinak alap a banán. És vettünk még egy csomó paradicsomot, mert azért annnyira nagyon oda vagyok :D
Biztosan szupi lesz a hétvége :wink:

Ancsa
Nagyon szép a babátok!
Jajj, nagyon örülök, h ilyen jófej dokibácsit fogtál ki, drukk az otthon maradáshoz!!!

uuuh, mennyit írtam... de igy jártok, ha sokat írtok :lol:

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!

Most meg nekem volt kegyetlen éjszakám.Már 2 napja iszonyatosan húzódik a pocakom, gondolom a frontok.Tegnap este már nagyon szenvedtem,nagy nehezen elaludtam, aztán arra keltem, hogy hozzáértem a lábamhoz, és tök nedves volt, rohantam a fürdőbe, és nem volt semmi baj, csak iszonyatosan megizzadtam, de még ahajam is vizes volt.De mitől, azt nem tudom.Úgyhogy hajnali kettőkor zuhanyoztam még egyet.
Ma megyek vissza a dokihoz, és hétfőtől újra meló sajnos :(
Pedig nagyon élveztem, hogy itthon vagyok!

Aranyoska gyönyörű a pocakod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Húú, mindjárt folytatom :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Szép napot mindnekinek!

De gyönyörű pocakképek és uh baák :-)

Gyancsi: örülök, hogy megoldodni látszódik a betegállomány!! :-)

Szisz: nagyon jó lett a tábla, olyan jó átlátható! Köszönjük!

Lenne egy kérdésem, hátha mást is érint:
Már hetek óta rettenetesen kínoz az orrdugulás, de nem kicsit. először azt hittem hogy allergiám miatt(fű, fa, por), de ez lehet "terhesség miatt" is. Nem vagyok az a nyafogós alkat, de ebből nagyon elegem van!!! Most napokig használtam nasivin sprayt-az segít- de olvastam, hogy hozzá lehet szokni egyeltalán nem vszélytelen hosszútávon..... de anélkül egyeltalán nem kapok levegőt az orromon. Kicsit sem.És ha rámjön akkor legalább egy órán keresztül folyik mint egy csap. ezt sem kicsit.... a tengervizesek nem segítenek ;-( gondoltam ma megyek patikába és valami homeoval probálkozok, de egyszer már másik problémára probáltam nem vált be. Ötlet?
Ti hogy áltok orr ügyileg? Állitólag nem csak a hüvelyváladék hanem az orrnyálkahátya váladéka is hígabb lesz tehesség alatt. Az orvosom kérdeztem, de csak homeot ajánlott ;-( emiatt elvagyok keseredve. :cry: :cry:
Prüszkölni is sokat prüszizek...
:cry: :cry:

rabbe78
 
 


Visszatértem :D

Csillag, ügyes vagy, hogy végigcsináltad, és a gyerekek is!!!
A szúnyogoktól lassan én is megőrülök.Bár mi ilyen elektromos riasztót használunk, kis lapkát kell beletenni.
Csuklott a picike?Mennyi ideig? :D

Eclipse, jól tetted, hogy időben eljöttél!!!Pihenned is kell!
Akkor ti is jó vásárt csináltatok a C&A-ban.
Érezzétek nagyon jól magatokat a hétvégén!!!

Kankalin, örülök, hogy teszik a kocsi,nekem is nagyon ez az Abdor Picolino, lengyel, amitől nagyon féltem, de több embert is ismerek, akinek van, így közvéleménykutatást tartottam előtte :D

Vikoo, ott tették alá a zenét?Az szuper!!!

Bendi, klasszak a cuccosok!

Sophie, neked is nagyon édes a pocakod!Nem tudom, miért mondod, hogy hájas!

Szisszka, szuper így is a tábla.Örülök, hogy tudtál pihenni végre!A Balázs név nekem is tetszik, de túl sok emberhez kötöm.
Mamit fogtok csinálni?

Gyancsi, szuper édes a baba!!!
Jaj, nagyon örülök, hogy maradhatsz táppénzen!De rendes a doki, én is maradnék nagyon, de igazából a pénz miatt nem tehetem meg.De most júliusban is és augusztusban is leszek itthon.

Csajok, mennem kell, kivasalom a hajam( bár nem tudom minek, mikor tök nedves a levegő, és össze fog göndörödni) aztán megyek visszaíratom magam melóba:(

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


És íme a beigért pocifoto, bár itt sokkal kisebbnek néz ki mint a valóságban :-)
Csináltam itthonra fehérneműs képet is, azon jobban látszik, na de ide mégsem tehetem be :wink:
Kép 17 hetes foto-sajnos oldalt fordítva :-)

rabbe78
 
 


sziasztok lányok!

köszike a bókot, de sajnos tényleg dagi a hasam, és az tény, hogy a lábam, fenekem nem nagy, nekem sajna minden a hasamra megy! :( illetve, ez terhes gatyós fotó, az kicsit csalóka is, amúgy két hurkából áll a hasam, ezért mondom, hogy hájas... na mindegy! de lesz ez még így sem!

Szisszka, nem írtál az uh-s kérdésemre. magától mondta a nőci a babó nemét? a vörös hajúnál voltál? vagy rákérdeztél?

Gyancsi, gratula a táppénzhez! most már tuti nem tudnak belekötni! :) királyság!

bocsi, megjött anyum, majd még jövök később! :)

sophie27
 
 


Frissen, fiatalosan üdén jelentkezem :)
Nem elég, h 3/4 7-ig húztuk a lóbőrt, még ebéd utáni alvás is volt :D
Ez annyira jóóóóóó! :lol:

Dorka
Sajnálom a rossz éjszakát! :( meg hogy hétfőtől megint meló :(
De várjuk a következő pihit :D Mikor is lesz az?
A picolino-ról én csak és kizárólag jókat hallottam!!!! Battán a lakón több mindenkinek volt! Sőt a szomszéd csajszinak is az volt, és annyira tetszett a babakocsijuk, hogy amikor sport babakocsit kerestünk, én is olyat szerettem volna, de nem találtam akkor sehol :(
Vape szunyogriasztó? Nekünk is az van, olyan lapocskás, pont elfogyott a lapocska, és el is felejtettem venni :twisted:
Ma rengeteg dolgom lett volna, de ebben a nyűgös időben semmihez nem volt kedvem, csak mostam, meg vasaltam, eltettem a ruhákat, rendbe raktam a hálót.
Majd mindjárt nekiállok a nappalinak, mert Marci itt tombolt egészen ebédig :D

Rabbe
Szép a pocakod! :)
Sajnálom az orrfolyást, orrdugulást :( Nekem csak néha fordul elő, pár napig van, aztán magától eltűnik. (nem vagyok allergiás)
Azért próbálj ki valami homeós cuccot, hátha segít, csodákra képesek :)
Nasivinből a sima sóoldatot használtad? Mi azt használtuk Marcinak. Igen, hallottam én is, h terhesség alatt lehet ilyen, hogy folyik az ember lányának az orra, meg bedugul, sőt Marcinál is volt nekem is, de csak ugyanebben az enyhe változatban...
Kérdezz rá a gyógyszertárban, már annyi mindent kitaláltak, hátha erre is van már valami okosság!

Sophie
Azt hittem írtam az uh-ról :shock:
Igen, az a vöröshajú csajszi volt :)
Nézegettük a méreteket, magyarázta apának meg marcinak, hogy a feje, a keze, a combja, stb... Aztán csak egyszer megkérdezte, h tudjuk e már a baba nemét ? mondtuk, h nem. Kérdezte, h szeretnénk e tudni? mondtuk, h igen, persze. Meg, h mit szeretnénk, fiút vagy lányt ? Erre apa rávágta, h ő fiút látott :) A nőci meg helyeselt, hogy igen, kisfiú, és gratulált :) Meg a végén kérdezté Marcit, h mit szól az öcsihez :D

na megyek nappalit pakolni! :)
lehet, h este még jövök, írjatoooook! :D

szisszka
 
 


Sziasztok!


Gyors életjelet adok magunkról.
Ma megvolt a genetikai ultrahang éssss kiderült ismét kislányunk lesz. :D :D

Flóra műtétje szerdán lesz,jó lenne már túl lenni rajta.

Vigyázzatok Magatokra!

Puszi Mindenkinek.

Majd még jelentkezem.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Kinga
Épp ma is az eszemben voltál, hogy mi lehet veletek!!!!
Örülök, hogy jelentkeztél, hatalmas gratula a hugicához, jelöltem is a tábliban! :)
Flórának mennek a drukkok és a sok-sok ++++++ a műtéthez!!!! Mindenképp gondolunk rá szerdán!!!!!!

Vigyázz magatokra nagyon!!!!!!!!!

szisszka
 
 


Lányok!

Most lehet, hogy tök nagy hülyeséget kérdezek, de ez eszembe jutott, és nem jutok dűlőre :lol:
Szóval, ahogy azon gondolkodtam, h lehet, h előbb születik a baba... ebből simán lehet akár október közepe is, nem?

Tehát akkor is téli overálba kell öltöztetni a babát? Vagy átmenetibe??? :lol:

Most ezen kérdésen gyötrődöm :lol: Látszik, hogy baromira ráérek :D

szisszka
 
 


Most csak gyorsan én is…
Kinga, nagyon gratula a hugicához, jók is a csajok, mi is hárman vagyunk és vagyok a legidősebb. Jó kis szövetségek tudnak kialakulni…
Flórának pedig sok +erőt küldünk!!!

Szisszka, fura vagy nem fura, ezen már én gondolkodtam, mondjuk nekem egyébként is ősparám, h túlöltöztetem majd a gyereket. Meg ugye téli baba lesz és nálunk 20-21 foknál nem szokott melegebb lenni, már előre látom, h minden lehetséges eszközzel fűteni fogok… bár a keresztfiam márc 1-én született és totál nem bírja a meleget, állandóan izzad, szóval neki alig kellett ruci.
Amin meg még ki vagyok akadva, h még márciusban is olyan baromi meleg volt a kórházban, h majd feldobtam a talpam, de még a kismamik is.
1ébként a biztos, h ha odáig eljutok akkor a kórházban a szülésznőm, vagy a nővérkék segítettek volna.. vagy nagyon naiv vagyok??

Jah, igen, még csak egy szó Sophihoz, nagyon szép a pocid és igen is látszik!!!! Én legalábbis nagyon látom!!! Szépek vagytok!

pusziii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Viko
Bennem is azért merült fel, mert Marci decemberi, akkor egyértelmű volt a téli overál.
Télen a házban nálunk napközben 20 fok van, este 21 - 21,5 -re állítjuk, max. 22 volt fürdéskor. Egyébként pl. kismama magazinban olvastam még annak idején, hogy a babaszobának 20-21 fokosnak kell lennie... elvileg...
Azt mondják, hogy a babát mindig úgy kell öltöztetni, h egy réteggel többet adsz rá, mint amennyit te felveszel.
Én télen Marcit így öltöztettem kintre: rövid vagy hosszú ujjú body, erre rá a plüss rugdalózó, erre kocsikabát vagy kis pulcsi, végül az overál. De ha pl nem rugdalózót adtam rá, hanem mondjuk nadrágot, akkor volt, h adtam alá harisnyát. És pesze a két sapi- a vékony pamut, majd rá a vastagabb. Nekem azt mondták, h ez igy jó...
A babakocsiba tettem egy plédet, arra tettem Marcit, de őt nem takargattam már be mindenféle pokróccal meg ilyenekkel. A babakocsihoz van egy lábzsák, azt rátettem még a kocsira (amúgy nem túl vastag, de vízhatlan)

Éjjelre sem szabad sztem túlöltöztetni egy kis hálózsák szerintem elég. Ha hideg van, akkor adatsz rá mondjuk egy hosszú újjú body-t és vastagabb hálózsákot. Ha nincs annyira hideg, sztem mehet a vékonyabb hálózsák is :wink:

de ezzel az októberi dologgal hadi lábon állok még mindig :lol:

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: