Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Belluska köszönöm:) édes vagy mint mindig!!! Köszönöm:)

Kata gyere ám majd a hírekkel, nagyon izgulok érted!!!
Mai tesztet is látni szeretnék:P

Ladiva, Ancsa hogy vagytok kismamik?:D

Sonjus látom változatlan a helyzet, bízzunk a legjobbakba.

Babszi hogy áll az IR-ed? Mikor mész újabb vv?

Gabó hiányzol...

Puszilok mindenkit!!!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Laptetőmet Katának adnám:)

Kép

beus84

Beus, köszönöm kérdésed, hááát, nem tudom hogyan áll az IR :( Vagyis mindent csinálok, amit a dokik mondtak, és nagyon szigorúnak érzem magam a dologban, de azt nem igazán érzem, hogy haladnék. :( Július elején megyek kontrollra. Ez azt jelenti, hogy lassan fél éve szedem a gyogyót, szóval remélem alakul már a dolog. Eddig a belgyógyászok vállon veregettek egy csomó pénzért, hogy "csak így tovább"... Ez van. Január óta csúszik a lombik, és nem látom mikor lesz a következő dátum...
De Te és Kata bizony erőt adtok, mert rendbe tettétek az IR dolgot, és babásak lettetek. Szóval tényleg fontos dolog ez az IR :)
Beus, hogyan kell lúgosítani a szervezetet??
babszi

Kata
szuper hírek!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beus
Irigy-mirigy :lol: :lol: :lol: Grat az ikrekhez!!!!!!!! Tüneményesek már ilyen picin is! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Jó reggelt!

Megvolt a telefon, volt is nagy sikítozás :lol: :lol: Szerencsém volt, mert Zsuzsi S. dokit adta, és nem harapta le a fejemet a korai tesztelés miatt, sőt, szerencsém is volt szerintem, mert ő is azt mondta a 60-as hcg-re, hogy alacsony volt, de jó, hogy duplázódott, viszont emiatt jövőhét csütörtökön meg akar nézni, úgyhogy 1 hét múlva UH.

Dy,
tudom miért vagy irigy-mirigy, de nincs okod rá, mert Gréta olyan gyönyörűséges kiscsaj :lol: :wink:

Beus,
csak neked, ma utoljára:

Kép
i.kata

Kata!
Szépséges a mai csíkocskád is!Hurrá,hurrá!!!!!!!!
Milliószor ölellek!!!!!!!Biztos,hogy minden a legnagyobb rendben van és lesz is!!!!!!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

phpBB: Kép
belluska

Kata!
De jó! :D
Nagyon szép a teszted! :wink:
Hajrá csütörtöki UH! Mennek a drukkok továbbra is! :D

Ancsa!
Gyere minél hamarabb a mai UH eredményével! Nagyon kíváncsi vagyok, hányan vagytok! :wink:

Ladiva!
Te is gyere hamar a 10. heti UH-d után!!! S szuper lenne, ha képet is tudnál feltenni! :D
hbzs

Ancsa,
millió drukk a mai uh-hoz! :lol:
i.kata

Kata!
LÁtod, minden a legjobban alakul! Nagyon szurkolok továbbra is, és küldöm a mai babaragacsokat is! Hajrá duplázódás!

rodina74

Kata
nagyon cépcéges a teszted!!!!!!!!!
Lassan akkor mehetsz vissza a haematológusodhoz is.... :lol: :lol:
Babaragacs megy ezerrel!
...... majd a kistesó remélhetőleg iker lesz... :lol: :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Dy köszönöm, hogy megdicsérted a kis manóimat, és nagyon nagyon szorítok, hogy neked is ikerbabáid legyenek:) Gréta valóba gyönyörű baba:) gratulálok hozzá.

Katám köszönöm, hogy felraktad a tesztet, annyira jó látni :wink: :wink: ez szuper, hogy már jövőhéten mehetsz UH-ra nagyon izgulok.
De azért remélem, hogy már nyugodtabb vagy:)

Ancsa nagyon várunk!!!!

Babszi én lúgosító ( PH ) teát ittam naponta többször nem valami finom, de jó. és igyekeztem olyan ételeket enni, amik nem savasak, hanem inkább lúgosak.
Én találtam egy cikket a neten, így jött hozzám a lúgosítás.
Nézz bele:http://www.lugositas.info/lombikbebi__lombikbebi_program__meddoseg

Kép

beus84

Képpel nem szolgálhatok, csak jó hírrel: minden rendben van a babával :)
Vendég

Ladiva!
Szuper! Nagyon örülök! :D Már nagyon vártalak! :wink:

Ancsa!
Merre vagy?
hbzs

Sziasztok,

Kata,

nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drukkolok a jövő heti uh-hoz is! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Kata!
Nagyon örülök Neked! Minden rendben lesz az UH-n is!Nagyon drukkolok!

puszi Mindenkinek!
szilvi
bné_szilvi

Ancsa!
Mi volt UH-n?
Látom hogy itt vagy! Mesélj, nagyon izgulok, hogy minden rendben van-e!

Kata!
Szép a csíkod! Gratula! Drukk az UH hoz!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Kata!
Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak gyorsan egy pár sor:
KÖSZÖNÖM A SOK DRUKKOT NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Két dobogó szívű gyönyörűségünk van! :D :D
19 és 14mm-esek!A nagynak szép erős a szivecskéje,a picuri még gyengécske-vele még bármi lehet! :(
Annyira boldogok vagyunk,hihetetlen hogy velünk ekkora csoda történik!Leírhatatlan..................

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Ez szuper!!!! Annyira örülök, és gratulálok!!!! :D
Puszi nektek!
hbzs

Ancsa! Ez fantasztikus!!!!!! El sem tudom mondani mennyire örülök nektek!!!!! Még meg is könnyeztem a soraidat! Sok-sok puszi! És nagyon vigyázz magatokra!
Ilyenkor egy perc alatt elfelejti az ember azt a sok-sok év szenvedést és már csak a jó marad. :)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok

Ancsa
!!!!! :D micsoda jó hírek, gratulálok a két gyönyörűséghez! Ne izgulj, látod Beusnak is megerősödött a kisebbik picurkája :lol:

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

salygabó

Sziasztok!Elsősorban szeretnék gratulálni Beusnak a két gyönyörű kisbabáért,nagyon szép a fotó!Szivből jövő gratulációm tiéd Kata,és Ancsa!Szoritok továbbra is Szonjusnak,együtt várakozok Babszival,Hbzsvel,és mindenkivel akit kihagytam...Ladiva neked is gratulálok!Belluskám csokollak!Puszi mindenkinek!

salygabó

ANCSA!!!!!!!!

Micsoda fantasztikus hírrel jöttél!Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!
Akárcsak Beuséknál nálatok is erőre kap majd a kisebbik picurka,ne aggódj!Utoléri a "nagy tesót"!
Nagyon vigyázzatok magatokra!Annnnnnyira örülök!Olyan sok jó történik most itt a topikban végre!Puszillak benneteket Ancsám! :P

Gabókám!
De jó,hogy jöttél!Karolina baba gyönyörű!!!!!!!!
Írjál még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindent akarunk tudni rólatok! :wink: Puszi!

Úgy örülök,hogy a kis táblázatunk nagy mértékben átfog rendeződni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Olyan szuper!

belluska

KATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira, de annyira boldog vagyok, hogy sikerült! Tiszta szívemből gratulálok!!!!!! Pocaksimi ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Megkönnyeztettél a hírrel... :wink:

Kép

BEUS! ANCSA!
Nektek is nagyon örülök és szívből gratulálok a sok-sok csöppséghez!!! Vigyázzatok nagyon magatokra és a pocaklakókra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pocaksimi nekik is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P :-P :-P

Kép

Belluska!
Puszi a gyerkőcöknek, mindketten tündériek!!!! :) :) :)

Gabó!
Puszillak benneteket!!! :D :D :D

Többieknek sok-sok kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teszek fel egy pár képet Natiról, egy elsőnél bohóckodtunk egy kicsit...

Kép Tiszta anyja... :)

Kép Cumi mánia... :)

Kép Köntösben

Szép estét mindenkinek!!!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kép

bocsánat, majd még kicsit csinosításra szorul

(Kata, téged elrejtettelek egy kicsit, remélem nem baj :) )

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Minnie!

Hát Nati csodás!Az első kép olyan cuki! :lol: :wink:
Akarok tudni rólatok többet!!!Hogy telnek a napjaitok.....stb.!!!!!Puszi nektek!!!!!

Fitie!

Köszönjük a táblázatot! :D És olyan jó látni,hogy mennyien fent vannak már a legfelső emeleten!

belluska

Fitie!

Nem találom Katánkat a táblázatban... :roll:

puszi

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie
azért mert elrejtettem egy kicsit :)

fitie

Belluska!

Köszönöm Nati baba nevében is! :)

Nati baba már lassan 4 hónapos lesz, 5340 gramm és kb. 64 cm, egyre jobban és gyorsabban növekszik... Már elkezdtük enni az almát, őszibarackot és a krumplit, a többi finomság most fog következni. Szerencsére jó evő, szereti a pocakját (lekopogom...).
Nagyon sokat "beszélget", a fogantatásának 1. évfordulóján (06.15.) hasra fordult, egyre többet nyálzik, olyan mintha jönne a foga, de ez még szerintem odébb van, bár néha sírdogál, mikor fáj neki... :cry:
Szeret játszani a babatornászóval, imádja a pihenőszékét. Röviden ennyi... :P

Még mindig felfoghatatlan számomra, hogy Ő van, pedig nap mint nap látom, játszok, beszélgetek vele, de mégis hihetetlen... Attól félek, hogy egyszer majd csak felébredek... :roll:

Puszi

KépKép

Kép
minnie manó

Belluska!

Képzeld esténként elmesélem neki a fogantatása és születése történetét, olyankor mellettem fekszik az ágyba, néz a nagy szemeivel és a cumija alatt mosolyog és magyaráz, olyan, mintha értené, amit mesélek neki. Nagyon furcsa, de egyben szuper érzés is!!! :P :P :P

KépKép

Kép
minnie manó

Fitie!

O.K.! :wink:

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Minnie, Gabó,
de jó hogy jöttetetek!!! Gyertek kicsit vagy nagyon gyakrabban, ahogy az időtök engedi.
Mindkét csajszi gyönyörűségesre sikerült :lol:

Ancsa,
Beussal jócskán javítjátok a statisztikát, szépen bedupláztál te is:-) Drukk a kisebbik ikernek az erősödéshez!

Fitie,
köszi a táblázatot! Nagy mester vagy, mert engem úgy elrejettél, hogy magamat sem találom :lol:
i.kata

Minnie!
Nagyon rohan az idő!És elhiszem,hogy még mindig szinte felfoghatatlan érzés,hogy van most már nektek Nati akit annyira vártatok!
Mikor Katánk megszületett én is sokszor csak ültem mellette és gyönyörködtem benne és százszor és ezerszer végig pörgettem magamban az utat amit végig jártunk és nap mint nap hálát adok istennek,hogy velünk is megtörtént akkor a csoda.Na meg aztán még egyszer! :wink:
Élvezd minden percét a gyönyörűséges kislányoddal töltött időnek! :P
Már most siratjuk párommal ezt a pici korukat,hogy mi lesz ha már nem tudom majd naponta százszor puszilni őket!....... :oops:

belluska

Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Annyira annyira boldog vagyok!!!
Ancsa!!! szívből gratulálok sorstársam:P:P:P :wink: :wink: :wink:
Nyugi a picike miatt, nekem is ugyanezt mondták, hogy bármi megtörténhet még, de bizzál benne, mert megfog erősödni. Az én babáim között is a 12. hétre 1mm különbség volt. Nekem is az első UH-n 13mm és 22mm voltak ha jól emlékszem:)
Nyugi!! Nagy ölelés!!!!

Minni Nati baba álom szép, folyamatosan figyelemmel kísérem iwiw-en is:)

Kata pocakod hogy van?

Gabó olyan jó hogy jöttél végre!!! Úgy hiányoztál:):):)
Karolinának nagy cupp:):)

Fitie gyere kicsit sűrűbben
:wink:

hbzs, Belluska, Ladiva, Sonjus Nagy ölelés!!!!

Kép

beus84

Szép reggelt mindenkinek! :D

Gabó, Minnie!
Annyira jó, hogy jöttetek! Egészen megörvendeztettétek a lelkemet!!! :wink: :lol: Lánykáitok gyönyörűségesek!!! :D

Minnie!
Az az első kép Natiról azzal a nagy vörös hajjal, fantasztikus!!! Tényleg tiszta anyja!!! :lol: Elhiszem, hogy felfoghatatlan a csoda - hát még, ha majd meg is ismétlődik, ahogy Belluskáéknál is! :wink:

Gabó!
Te is írjál többet is Karolina babóról, jó? :wink:

Fitie!
Az én 2. lombikomat írd át légy szíves áprilisról augusztusra. S persze így a szurik sem mennek még... Köszi! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hbzs 2010.06.18 07:46-kor.
hbzs

Ancsa drága!
Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy ilyen sikerrel jártatok :)
és drukkolok, hogy a sok várakozás dupla gyümölcsöt hozzon nektek :)
(a melóhelyen ér sírni? :oops: )

Kata!
Örülök, hogy mindenki örült veled az Intézetben is :)

Boldogságos babavárást kívánok nektek!
Remélem hamarosan eljön a még várakozók ideje is ;)
sonjus

Sonjus, ti mikor folytatjátok?

Kép

Kép
kamilla306

Kép

fitie

Szaisztok!

Beus,
köszi, pocakom ma jól van. Tegnap voltunka temetésen, ott végig nagyon fájt, sokat kellett állni.

Fitie,
próbálkozol? :lol:

Ma megint elmentem egy uccsó vv-re és ma már 360 lett az eredméyn:-) Kezd belehúzni a kicsikém :lol:
i.kata

Kata

lebuktam :lol: :lol: :lol: de ez így már jobb, nem?
360? jaj de jó!!!! :D :D :D
pihenj sokat!

fitie

Sziasztok,

Kata,

hűűűűűűűűha, tényleg nagyon összeszedte magát a baba, csodálatos eredmény a 360 :lol: :lol:
Vigyázz nagyon magatokra!
Az arcodról elmúltak már a piros hajszálerek? Gondolom továbbra is oltani kell magad.

Gratulálok a többi kismaminak is, itt aztán babaeső van a javából, és ennyi iker :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Fitie,
nem lett sokkal jobb, de lehet azért, mert már annyian vagyunk, hogy ilyen sokat ront rajta a kicsinyítés. :wink:

Monic,
elmúltak már a foltjaim szerencsére, talán kevesebb, mint egy hét alatt. Na de a combjaim olyanok most, mint amit boxzsáknak használnak, mert "szépen" lilulnak a szurim helyei :? Hogy lesz ebből így nyaralás, még azt hiszik az emberek, hogy ver a férjem :lol:
Már alig van 2 heted....nagyon izgi :lol: :lol:
i.kata

Kata!
Szuper a 360!!! :D

Fitie!
Köszi a módosítást! :D
Tegnap este láttam, hogy néhány percig egy pdf-es, letöltős, külön ablakban nyílós változat volt fent - az szerintem jobb lenne, csak azt kellene megoldani, hogy a táblázat jobb széle ne csússzon másik oldalra. Lefelé természetesen csúszhat, ha akar - főleg, hogy remélhetőleg folyamatosan bővülünk... :wink: :lol:
hbzs

Hbzs
rajtam nem múlik :lol:

1276859394.7993.pdf

mondjuk így valóban sokkal jobban látszik minden

fitie

Fitie, bocsánat, részemről is lenne javítás, 32 év, 2011. január és 6. lombik.

Puszi.
Vendég

Kép
Kép
i.kata

Fitie,
csak kipróbáltam valamit, de így elég macerás :?
i.kata

Kata
ok, de szívesen hallgatom a javaslatokat :)

Ladiva
:))))
:shock: 6. lombik? ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Amúgy hogy vagy? :D vonalzót nem csinálsz?

1276861128.015.pdf

fitie

Köszi Fitie a javítást. Vonalzót majd kicsit később csinálok.
Vendég

Fitie!
Szerintem ez a pdf változat tökéletes! :wink:
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?