Új privát üzeneted érkezett!

Ez viszont jó hír, mert akkor nem álpozitív a teszt, hanem tényleg elindult valami. Ne add még fel, kérlek!!!!

Hány sejteseket kaptál vissza?

Kép

Kép
kamilla306

2 blasztót. Ezért is mertem tesztelni...
i.kata

Kata, szerintem egyáltalán nem kellene aggódnod. Én amikor legelőször pozitív tesztet csináltam én utána, szinte teljesen meg is nyugodtam, és már nem teszteltem. Nem agyaltam rajta hogy most erős-e a csík vagy halvány. Még egy utolsó tesztet csináltam a hivatalos napon, és utána se többet. A húgomnak pedig a ciklus 35 vagy 36. napján mutatott + előtte végig negatívot. A halvány csík is csík, az is terhességet jelent. Szerintem inkább csinálj egyet a hivatalos napon, és addig pedig ne is idegeskedj, az a lényeg, hogy megmutatta magát a 2 csík
:wink: :wink:

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Kata
tudom hogy nagyon ideges vagy, de próbálj megnyugodni, mert most tényleg csak ártasz magadnak az idegeskedéssel. Nekem is nagyon-nagyon halvány volt az első teszt, pedig én a hivatalos napon teszteltem először és 5 percig semmi, de semmi sem látszott. Úgy mentem vissza megnézni a tesztet hogy mikor mutat már valamit, mert amúgy én már akkor tudtam hogy sikerült. Pepe elég lustácska volt minden téren, a 6 heti uhu-n még szívhangja sem volt, Tanár úr is tök lemondó volt velem kapcsolatban, mondta hogy következő héten azért csináljak még egy tesztet és ha az pozi csak akkor menjek vissza. Szóval nem kell előre semmilyen következtetést levonni, csak bízzál magadban és pihenj! puszi!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Beus, Fitie,
köszi, hogy tartjátok bennem a lelket, nagy szükségem van rá.

Beus,
tudom hogy hülyeség ennyit tesztelni, de 4 év próbálkozás, 5 beültetés és egy baba elvesztése után nagyon nehéz nyugodtnak maradni. Óriási a para, hogy most végre minden rendben legyen, és én a tesztekkel próbálom magam nyugtatni, hogy "na ma is erősödött", de ez eddig ne jött be ennél a beültetésnél.

Fitie,
nem is tudtam, hogy Pepe ilyen nehezen indut be. Gondolom már mindent bepótolt. :lol:
i.kata

Kata
nagyon nem volt egyszerű az eleje, főleg hogy én a 12. hétig barnázgattam is. bár a legijesztőbb ez volt, amikor mondták hogy már kellene lennie szívhangnak, és látod mindent behozott. most éppen bemászott az íróasztal melletti gurulósba és rámolja kifelé az apja cd-it, csak a bokája látszik ki :lol: :lol: :lol:
tényleg ne idegeskedj, tudom nem egyszerű de próbáld meg. relaxáljatok a pároddal! nézzetek valami jó filmet, egyetek egy nagy adag epret :)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
el tudom képzelni mekkora kópé lehet a kisfiad.
Igyekszünk nem idegeskedni, de sajnos nem megy túl jól :oops:
i.kata

Kata
mikor kellett volna hivatalosan tesztelned?

fitie

Drága Katám. Én elhiszem, hogy borzasztóan izgulsz, de hidd el, hogy ilyenkor a legfontosabb, hogy nyugodt maradj. Nem szabad soha feladni, harcolni kell, ahogy eddig is tetted. Próbálj meg nyugodt maradni, bízzál a sikerbe többet úgyse tudunk tenni, hogy megtapadjanak a babácskáid.Én nagyon nagyon nagyon szorítok neked, és itt mindannyian.

Kép

beus84

Ó lányok, mire jöttem :)

Ancsaaaaaaaaaaaaaaaaa és Kataaaaaaaaaaaaaa!
Szívből gratulálok, nincsenek is szavak, hogy kifejezzemel mennyire örülök nektek :D és drukkolok és minden rendben kell hogy legyen!!!!

Bocsi mindenki mástól, nem nagyon olvastam vissza :oops:

helyzetünk változatlan :(
sonjus

Katám
merre vagy?

fitie

Sziasztok!

Ma reggel megint teszteltem halvány pozitívat, de hogy megnyugodjak elmentem hcg vv-re.
Most hívtam őket az eredmény miatt és csak 60 lett, a nő a telefonban kevésnek találta, azt javasolta menjek vissza 2 nap múlva és ha duplázódott, akkor rendben van a terhesség.
i.kata

Kata!
Kép

Nyugiiiii!!!!!!

Lebegjen előtted Némóka, neki is kevéske volt a hcg-je, aztán Réka már milyen nagy csaj. :wink:
20150601134430

Desviki,
pont most kerestem vissza Némóka és Monic eredményét :lol:
i.kata

Kata
de mikor kellett volna hivatalosan tesztelned? :)
szerintem is fel a fejjel! relax, no para!

fitie

Fitie,
csütörtökön. De tudod, én 5 naposakat kaptam vissza.

Itt vannak az értékeke:
3 napos transzfer esetén már a 9. napon általában mérhető a HCG termelődése:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Ha ezeket nézzük, akkor nekem a 13. napot kell figyelembe vennem.
Más intézetekben néznek vérből HCG-t. Visszanéztem régi ismerős értékeit, és neki 11. napon volt közel 33. Neki pl. a doki lecserélte a Decát szurira és lehet az mentette meg a terességét.
i.kata

Sziasztok,

Kata,

nagyon szurkolok továbbra is neked. Két nap múlva duplázódni fog az érték, majd meglátod!
Körzeti dokival intézted a vérvételt?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic,
köszi a drukkot!
Magánlaborban voltam, ott ahol az inzulinomat szokták nézni.
i.kata

Kata ne aggódj. Tudod, hogy kis jégvirágokat kaptál vissza, egy picit lassabbak, bár szerintem minimális a lassúságuk, de megtapadtak, mert megy a hcg és ez a lényeg:)
Majd anyuci méhébe megerősödnek!!
Hajrá!! Ölellek!!!!

Kép

beus84

Kata!
Ne aggódj! Minden rendben lesz, és szépen elindul felfelé a hcg-d! Látod mennyien szurkolunk, úgyhogy csak minden rendben lehet!
Küldök jó sok babaragacsot a babáknak! Ölellek!

rodina74

Katusom!
Nagyon várlak a duplázódással és a jó hírrel. :wink:

KépKépKép
bikfy

Sziasztok.
Kata nagyon várlak a mai hírekkel!!
Mennyi a vv?

Én tegnap voltam UH-n a 12 hetesen.
Hál istennek minden méret jó. 60mm és 61mm
Kép

Kép

beus84

Csúcs szuper ez a kép!!! Nekem sose sikerült mind a kettőt egyszerre elkapni, csak részletekben.

Kata! Nagyon drukkolok a mai vv-hez!!!!!!

Ancsa! Te ma mész UH-ra, nem? Jelentkezz utána mindenképp!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Ja, nem bocsi, még csak szerda van. Akkor holnap mész.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Kata!
Nagyon drukkolok!!! Remélem, jó hírekkel jössz a vérvétel után! Nagyon várlak! 8)

Beus!
Nagyon édesek a babák! S szuper, hogy még mindig ilyen szépen elférnek egy képen mind a ketten!!! :D
hbzs

Beus,
ez a fotó nagyon jó lett, hogy mindketten rajta vannak:-)

Most jött meg a vv eredménye, és 125 lett:-) Elvileg ez sem éri el a határt, de az szuper, hogy két nap alatt duplázódott :lol: Holnap azért azt hiszem elmondom a dokinak ezt, amikor telefonánom kell.
i.kata

Kata!
Ez nagyon jó hír!
Lehet, hogy a fagyi miatt tényleg lassabban indultak be a dolgok!
Nagyon szurkolok továbbra is! A dokinál ne hagyd magad!
Küldöm a mai babaragacsokat is! Puszi

rodina74

Kata!
Ez nagyon jó! Nagyon örülök! :D
És a csíkok milyenek? Gondolom, teszteltél is, nem? :wink:
Puszi neked, és drukkolok továbbra is! :D
hbzs

Kata!
nagyon izgultam és drukkoltam, örülök az eredménynek!!! :)

A táblát odaadhatnám valakinek? :oops:
Nem hinném, hogy mostanság többet tudnék jönni, mint az utóbbi időben.
sonjus

Kata!
jaj de örülök! szerintem is a duplázódás számít! :D nagyon izgultam én is, de ennyi drukk nem lehet hiába! :D

Sonjus
ha nincs jelentkező akkor átveszem én, ugyan sokszor én sem tudok jönni, de legalább lesz ami motiváljon :lol: :lol: :lol:

fitie

Köszi Csajok!:-)

Sonjus,
én még nem merem átvállalni, mert szerintem hétfőn már megyek vissza dolgozni.

Hbzs,
felteszek párat:
Ez a 2 teszt hozta rám a frászt
Kép

Ez a tegnapi és tegnap előtti, de érdekes, hogy a tegnapi is halványabb volt a tegnap előttinél. :roll:
Kép

Ez pedig a mai:
Kép
i.kata

Na látod!!!!!!! Mondtam, hogy nem szabad feladni.
Nagyon szupi!!!!!!!
Ez a legutolsó teszt már nagyon gyönyörű!!!! És az a fontos, hogy duplázódik a hcg tehát fejlődik a terhesség rendesen.
Remélem most már megnyugodtál picit! Annyit gondoltam Rád!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Katus!
Lalusnál kb. olyan volt az első tesztem, mint neked ET+12nél.

küldök neked vudut! Kép duplázódj! duplázódj!duplázódj!duplázódj!duplázódj!duplázódj!duplázódj!duplázódj!
20150601134430

Hát nem tudom, Kata! Nem biztos, hogy jó ötlet elmondani, hogy te vérvételen voltál, meg tesztelgettél idő előtt. Lehet, hogy nem örülnének a magánakcióknak. Emlékszem, mikor én telefonáltam, hogy van egy kétcsíkos tesztem és szeretném, ha egy vérvétel ezt megerősítené, akkor elküldtek melegebb éghajlatra, hogy ők nem szoktak hcg vérvételt csinálni, csak UH-t a 6. héten és várjam szépen ki.

Kép

Kép
kamilla306

Kata!
Jól van, megvannak a szép csíkjaid! :wink: A holnapi még szebb lesz, s így nyugodtan telefonálhatsz már a Tanár Úrnak - elvégre csak holnap kellett volna először tesztelned! :wink: :lol:
hbzs

Desviki,
köszi a vudut! Tudod, az mindig jó jön:-)

Kamilla,
nemtudom, még alszom erre egyet. De szerintem ennek a vérvételnek hátránya nem volt. Nem tőlük kértem, magam mentem utána. És ha esetleg most csökkent volna, akkor legalább azt tudtam volna, hogy valami elindult, mert a teszt holnap már nem mutatott volna semmit.
Gondolom nem csak poénból csinálnak a többi intézetben vv-t. :roll:

Hbzs,
persze-persze, csak holnap telefonálok.
i.kata

Talán ezért is mondja a Tanár úr, hogy szigorúan be kell tartani a két hetet. Akkor elkerülhetőek a felesleges ijedelmek. Emlékszem én 12 napig bírtam. Aztán 12 napon délután csináltam egyet lh teszttel, mert állítólag az előbb kimutatja mint a hcg teszt. Aztán ezt még annyira nem mertem elhinni, mert hát mégse terhességi teszt.... és 13 napon reggel csináltam egy rendeset. Nekem mondjuk bazi erős csíkjaim voltak, dehát tudjuk miért....:)

Kép

Kép
kamilla306

SZiasztok,

Kata,

gyönyörűek a tesztek és a duplázódás is tökéletes, egy hajszállal több is mint a kétszerese :wink:
Nagyon drukkolok továbbra is, rengeteget gondolok rád!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Én nem azt mondtam, hogy rosszul tetted, hogy elmentél! Sőt!!! Csak én nem mondanám el. Amúgy nem értem, hogy ők miért nem csinálnak vv-t, mikor mindenhol máshol igen.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
azért szeretném elmondani, mert még így is jócskán a minimum alatt vagyok.
Gondolom, hogy ezért nem lenne szabad tesztelni, de ha most ez sem sikerült volna, akkor is örültem volna annak, ha az kiderül, hogy legalább beágyazódott, de utána történt valami gebasz. Ilyen szempontból szerintem "hasznos" a tesztelgetés. 5. beültetés volt, én már nem tudok csak úgy ölbe tett kézzel ülni és várakozni. Igaz sosem bírtam ki a 14 napot tesztelés nélkül.
Más intézetekben egyébként ahol vérvétel is van, ott a punkciótól számított 14. napra hívják vissza a pácienseket. Nekem ha ez rendes ciklus lett volna, akkor én már ovulációtól számítva 18. napon vagyok.

Monic,
köszi! :lol:
i.kata

Kata!
Én elmondanám. Több infó alapján pontosabban lát majd a Tanár Úr, és jobb döntést tud hozni, hogy hogyan tovább. Lehet, hogy téged leszúrnak majd, de a babá(i)dat megmentik! S ez a lényeg! :D
Jól emlékszem, hogy most semmilyen támogató gyógyszert nem kapsz?
hbzs

Szerintem a Tanár úr teljesen lényegtelen dolognak tartja, hogy kinek mennyi a hcg-je, mert, ha nem így lenne, akkor ők is csinálnának vérvételt. De én tényleg megértelek téged, mert abban igazad van, hogy nem mindegy, hogy beágyazódott és nem maradt meg, vagy be se ágyazódott, mert az két külön probléma. Amúgy szerintem a Tanár úr is azt fogja majd mondani, ha elmeséled a sztorit, hogy a duplázódás a fontos és nem az érték és meg fog nyugtatni, hogy minden rendben van.

Most már tényleg érdekel, hogy mit fog mondani, annyit beszéltünk róla. :)

Kép

Kép
kamilla306

Kata
szerintem is jobb ha tájékoztatod a dokikat. és szerintem nem kell attól félned hogy leharapják a fejedet :) megdicsérve valószínűleg nem leszel, de szerintem jobban fognak veled örülni a sikernek minthogy letoljanak holmi előre tesztelésért :)

fitie

Utro-t szedsz, nem????
Azt mindig adnak!

Kép

Kép
kamilla306

Kata!
Nagyon szép az utolsó teszt!!!!!!!!!!Semmi gond nem lesz!
Nagyon örülök a duplázódásnak!!!!!!!Puszi!!!!!

Beus!
Örömkönnyfakasztók a kicsikéid!!!!!
:P :P :P :P
Olyan gyönyörűek és szuper felvétel!Puszi!

Ancsa!
Nagyon várlak a hírekkel holnap!!!!!!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska

Utrót kell szednem. Először 3x2-t kellett, aztán a barnázás miatt T. úr felemelte 3x3-ra.
Egyszer már volt egy ilyen "meccsem" T. úrral, amikor az egyik inszemnél volt pozitív és negatív tesztem is. Akkor én is azt kérdeztem bemehetek-e hozzájuk hcg vérvételre, és T. úr fel volt kissé háborodva, és csak annyit modott, hagyjam abba az utrót. :roll:
Később S. dokinak elmeséltem, kissé leesett az álla :roll:

Bátor leszek és elmondom holnap töviről-hegyire (remélem S. doki lesz éppen telefon közelben) :lol:
i.kata

Kata!
Gyönyörűséges a ma reggeli teszted! Nagyon örülök!

Én nem ismerem a Tanár urat, de szerintem mond el a vv-t. Max telefonon keresztül leszúr, de semmit nem veszthetsz vele! Sőt!
Hajrá baba/babák!
Nagyon szurkolok!

rodina74

Katus!

Napi jó 40x néztem át ise, hogy van-e eredményed. És íme megérkezett. Nagyon erősen drukkolok, és hiszem, hogy minden rendben lesz.

Én is elmondanám a dokimnak, még ha le is szid. Elég széles a hátad, elbírod a kritikát. Na meg nem is azért jársz oda, hogy szeretgessenek, ölelgessenek. Azt megteszik otthon. Ha meg durván beszólna a doki, akkor kikérném magamnak, nyilván 5. beültetésnél már nem láblóbálva ül otthon az ember. De semmi ilyen nem lesz, minden úgy jó, ahogy csináltad. Mindennek így kellett történnie.

Nagyon örülök Nektek továbbra is. :wink:

KépKépKép
bikfy

Rodi, Bikfy,
tündérek vagytok! :lol: :lol: :lol:
i.kata

Kataaaa! Aaaaaannyira örülök nektek, nagyon nagyon drukkoltam!!! Én lelkis vagyok - napokig rágódnék azon, ha T. úr (vagy bárki bármiért) leszúrna. De szerintem nagyobb ennek a dolognak a feneke, és az ég világon nem fog más történni, mint veled örülnek. Mondjuk, én a telefonhoz eleve Sipos dokit kérném, bár nem tudom "szabad"-e ilyet csinálni :)
Nagyon szépek a tesztek, most már bizakodjál, mert a babó kapaszkodik!!!
Puszi!
babszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?