Új privát üzeneted érkezett!

Gyancsi!

Ez nagyon aranyos kép,nagyon csinos kismama vagy.
Én azért nem teszek fel képet,mert duci vagyok egy kicsit alapjában is.
Nem zavar,hogy most még nagyobb a hasam de szégyelős vagyok. :oops:

ágica78
 
 


Sziasztok Csajok!!! :D :D :D

Táppénzen vagyok :D Tegnap megmarhultam, és kiírattam magam a hétre, úgyhogy az ígért képeket már rakom is fel. :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

Mai pocak :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 

 
 

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de azért olvastalak Benneteket!!!!! :oops:

Csak megerősíteni tudom azt, amit itt már többen is írtatok, hogy Mindenki kivétel nélkül gyönyörű kismama!!!!!

Szisszka: Köszönjük az AFP-s táblát! A délutáni alvásról csak annyit, hogy Bencének is voltak időszakai, amikor nem akart délután szunnyantani, de szerencsére mindig sikerült visszaszoktatni. Egy hete cseréltük le a rácsos ágyát és attól féltem, hogy mostantól indul majd a ki-be mászkálás, de szerencsére nem. Délután ugyan nem mindig alszik, de este soha nem jön ki. :D
A hétvégén egyik nap ő is 5-kor kelt reggel és trappolt át a szobánkba, de mivel mi maradtunk az ágyban, odafeküdt közénk. Bár elaludni sem ő sem én nem tudtam, mégis még fél hétig henteregtünk. :) Másnap fél hétkor ébredt, ugyanúgy áttrappolt hozzánk, de mivel látta, hogy most sem mozdulunk, visszament az ágyikójába és még fél órát ott heverészett. :)

Sophie: Ugye elmentél dokihoz, hogy megkérdezd mitől lehet a barnázás???? Nagyon várom, hogy elmeséld, hogy mit mondott!

Ági: De jó, hogy elmegy a férjed az uh-ra!!!! Nagy élmény lesz neki az biztos!!!!!
Az én férjem bejött velem a szülőszobára (vajúdóban nem voltam, mert már 4 ujjnyira kitágultam mire bementünk a kórházba). Sok erőt adott nekem! Érdekes, hogy az érintése ott abban a pillanatban nem esett jól... Szegényem próbálta simizni a pocakomat, de megkértem, hogy inkább ne csinálja, csak legyen mellettem!

Gyancsi: Az én dokimnak sincs uh-ja, a rendelőjében csak manuálisan vizsgál. (Uh-ra a kórházba megyek.) Azt én sem tudnám elképzelni, hogy a férjem bent legyen egy ilyen vizsgálatnál. :wink:

Eta: Jó készülődést a babaszoba rendezéshez!!!!!!
Nálunk nem nagyon kell venni semmit... Majd csak téli rucikat, de azt most még nem lehet kapni...

Aranyoska: Gyönyörűek a virágaid!!!! Ügyes kis kertész vagy!!!! Az unokahúgod meg egyszerűen zabálnivaló kis huncut lady!!!!

Rabbe: Jól sikerült a buli?

Henne: Gyere és meséld el mi volt az uh-n! Nagyon kíváncsi vagyok!!!!

Vörösmacs: Hú de jó, remélem hamarosan Te is megtudod, hogy kik laknak a pocidban!

Lucuzs: Ne aggódj a cukor miatt, bár biztos nehéz lesz tartani a diétát, de jó kezekben vagy!!!!!


Most több minden nem jut eszembe... :oops: Tutira kihagytam valamit...

Én tegnap voltam dokinál, minden rendben van. Csak manuálisan vizsgált, szerencsére a méhszájam teljesen zárt és a méhem mérete is megfelel az adott terhességi kornak. Megnézettem vele a hüvelyváladékomat is, mert - bár nem okoz panaszt - mégis soknak érzem. :oops: Azt mondta, hogy tényleg igaz, hogy kicsit több az átlagnál, de normális. (Mondjuk akkor is sok volt, amikor Bencét vártam, de azért biztos ami biztos, megkértem, hogy mondjon róla véleményt.) Aztán meghallgattuk a baba szívverését Dopplerrel. Olyan erősen zakatolt! Mondta is a dokim, hogy biztos felébresztettük a vizsgálattal, ne erre mondtam, hogy ez nem így van, mert már a váróban is rugdosott. :lol:
A mocorgásról jut eszembe, képzeljétek el, hogy néha már látom a hasamon ahogy ki-kirúg egyet! (Most is épp helyezkedik odabent. :lol: )
A genetikai uh-ra majd hétfőn kell mennem. Már nagyon várom!!!! Mondjuk gyorsan el fog telni ez a hét, mert holnaptól újra dolgozom. Na jó, nem sokat, csak 3 napot. Érettségiztetni fogok, utána pedig megengedték, hogy kivegyem a nyári szabimat. Így majd csak szeptemberben kell újra táppénzre jönnöm. Anyagilag bizony jól fog esni ez a két hónap teljes fizu...

Na, most mennem kell, tálalok a népnek! Milánóit főztem.

Vigyázzatok magatokra! Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kép

Babakocsi :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

Új séróóó

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Csajok!

Szóval táppénzen vagyok, egész héten, tegnap érzetem, hogy fáradt vagyok, nagyon húzódik a pocakom, minden bajom volt, nagyon szenvedtem, így rászántam magam.
Ezt úgysem most számfejtik, meg nem a világ vége talán, annyival nem lesz kevesebb a fizetésem.
Húú, nagyon jó itthon :D :D :D

Csatlakozom Hajnihoz, én is imádom nézegetni a képeket :D

Henne, nagyon édes a pocakod!!!

Sophie, megértem, hogy azért aggódsz, de a doki mondaná, ha gáz lenne, az tuti!A g1 az u.h?

Lucuzs :D Szuper, hogy minden ok, és köszi, hogy rákérdeztél a strandra :D Ja, és én nem mondanám magam vékonynak.Igaz, hogy 70dkg-t híztam, de az eredeti súlyom életem eddigi legnagyobb súlya....

Vikoo, neked is édes a pocakod!!! :D

Vayacon, igazából kisebb szünetekkel szeptemberig szeretnék dolgozni, de nekem 2011. dec-ben le is jár a szerződésem.
Én sajnos nem találtam meg még azt, ami igazán érdekel.De a tiéd jó ötlet :D Gyógyuljatok meg mindannyian, gyrsan.Orrdugulásra én csak orrsprayt szoktam.

Eta!Gratulálok!Örülök, hogy jöttél :)

Ágica, örülök, hogy a párod meggondolta magát!:)

Gyancsi, nekem nem nagyon csinál u.h-t a rendelőben, pedig van, a kórházba kell menni a kötelezőkre.Nagyon édes a pocakod! :)
Fűnyírás?De régen nyírtam füvet.Fűnyírás közben szuperül lehet barnulni :)

Szissz, szuperek a táblák!Most is jársz még suliba?

Csillag, örülök, hogy minden ok:)Hétfő, az már mindjárt itt lesz, és újra láthatod:)

Megyek, megnézem, mit morog a kutyám, mert rám hozza a frászt!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert délután még megyek egy konferenciára és érzem hogy muszáj hunynom egyet.

Megvolt a genetikai uh, minden rendben volt Noni babával. Képet most nem kaptam mert a kórházba kellett menni nem magánrendelésre. De egy hét múlva kérek :) Aranyos volt a baba, keresztbe volt a kis keze. Szép egyenletesen növekszik most is 2 nappal nagyobbnak mérték a koránál (mint eddig mindig).

Bakterológiai leletem és afp is negatív. Utóbbival rontom a statisztikát mert fiút jelez. nem tudom melyik kell mom érték 1,17, korrigált afp mom 1,37

szaladok mert még körmöznöm is kell

Kép
vayacon
 
 


Helló csajok!
Dorka! Nagyon jó a hajad, bár nem láttam korábban. Nekem is volt hasonló, csak nekem mindig szaladgálnom kellett a fodrászhoz utána, mert nekem makacs hullámos hajam van, az itthoni vasalást sem szereti...

Vörösmacs! Annyira kíváncsi vagyok, az ikerek nemére:)

Szuperek a poci fotók:) Imádom nézni őket.
És ki hogy áll vásárlással?
Képzeljétek, ma egy szülő felajánlotta, hogy kölcsönadja nekem az övlehúzóját. Tudjátok, a biztonsági övhöz valót. Olyan jól esett:) Cuki csaj!!!!

Én is csináltam ma egy fényképet, mert a kedvesemet nem tudtam rávenni. Mikor ő ráért, én már aludni akartam, mikor én akkor meg ő pókerezni:)

Kép


Remélem, jól töltöttem fel:)
Holnap megyünk 20 hetes UH-ra! Már alig várom. Majd jövök a hírekkel.
pussz


Kép
ebba
 
 


sziasztok!

hát, tegnap este megint a ügyeleten ültünk... már totál kiakaszt ez az egész helyzet! :( annyira jó lenne csak élvezni a babavárást, de így valahogy nem is élvezem!

mikor feljöttünk a játszóról délután, elmentem wc-re és egy hatalmas adag barnás cucc volt a papíron. persze ismét levert a víz, mert ez eddig említett barnázásaim ehhez képest, mintha nem is lettek volna! szóval irány az SZTK. Szisszka, a Zsigmond vizsgált meg, de sajnos uh nem volt már az épületben, így továbbirányított a kórházba, ahol újra megvizsgáltak, és így, manuális úton mindent a legnagyobb rendben találtak, aztán jött az uh, ahol szintén minden okés volt, jó volt látni a babámat, olyan kis aranyosan mocorgott, én meg jól megnyugodtam!

mivel holnap rendel a dokim az SZTKban, bemegyek hozzá a vérvétel után, 9re, szóval Szisszka, én akkor leszek ott a házban... ti azt hiszem, hogy később mentek. ugye?

szóval azt mondta az ügyeletes dokibácsi a kórházban, hogy magnerotot javasolna, de beszéljem meg a dokimmal, meg uh kontroll és még ez van a papíromra írva, amit nem tudok, hogy mit jelent... :S

javaslat: quitas, szoros TG obs :roll:

a haematoma még mindig megvan, ez ürül ki nagy valószínűséggel, mert más problémát nem láttak. de idegesítő, hogy néha előjönnek a tünetek, pedig odafigyelek, hogy mit csinálok, stb. és mégis! :( na. holnap jól kifaggatom a dokimat...

köszönöm, hogy gondoltatok rám, én már sokszor nem is merem mondani, hogy mi van, mert annyira félek, nehogy valakire a frászt hozzam!

a pocakfotók még mindig szuperek! ;) én sem teszek egyelőre, a korábban leírtak miatt... majd, ha már egybe pocakom lesz. most még hurkás! :( és bár érzem a hasam, most is húzódik, szóval tudom, hogy nő, meg minden, de akkor is...

ja, és tegnapi méretek 108mm CRL, 36 mm BPD és olyan 16-17 hetes terhességnek felel meg! ;) szerencsére a babával tényleg minden a legnagyobb rendben, csak már én fonom be a szemöldököm lassan! :(

na. megyek, ledőlök, tényleg jövök most már bővebben is, és nem csak magunkról, de most pihizek, amíg Beni hagy! :)

sophie27
 
 


Sophie: Megijedtem, ahogy elkezdtem olvasni a soraidat, de örülök, hogy a babával minden rendben!
100 %, hogy a haematóma miatt van a barnás "cucc"... Ezért javasolták nekem is, amikor a vérömlenyem volt, hogy legalább két hétig feküdjek és kizárólag WC-re menetelkor keljek fel. Ja, és írtad, hogy összebújtatok Apával, hát ezt most semmiképp ne tedd!!!!!! Haematóma mellett ez szigorúan tilos!!!!!!

Amit a leletedre írtak, pontosan nem tudom, hogy mit jelent, de az utolsó szó, az "obs." az "megfigyelés"-t jelent, tehát valamilyen szoros megfigyelést javasolnak.

majd írd meg, hogy mit mondott a saját dokid! Addig is pihi ezerrel!!!! Most már tessék szót fogadni!!!

(Van egy elméletem a haematómára, de lehet, hogy totál hülyeség... Te is írtad, hogy nem sokkal a teherbeesés előtt volt missed ab-od, hát nekem is... lehet, hogy emiatt egy kicsit gyengébbek vagyunk az átlagnál...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, nekem anyósom tegnap azt mondta, hogy lehet, hogy ikreknek indult, és abból lett a haem... de szerintem csak ő akarja mindenáron belém beszélni, hogy ikreim lettek volna! ;) én nem tudom, hogy mitől függ ez, egyik doki sem mondta még, de persze tök hihető a Te elméleted is, bár nekem volt eü küretem is utána, amikor elvileg mindent kitisztítanak! :S

amúgy apával nem olyan volt az összebújás, csak nem akartam részletezni... igazából csak nekem volt jó :oops: szóval olyan behatás nem történt de ezek után nem is fogunk semmit sem csinálni, bár nekem a 12 hetesnél azt mondta a dokim, hogy pár nap szünet, de semmi egyéb szankció!

amúgy akkor én is szinte csak feküdtem, sajnos nekem nem szívódott fel olyan hamar a dolog, mint neked :( a leletet megkérdezem, de most gondolkozom, hogy a TG lehet terhesgondozás esetleg!?

holnap reggel 9re megyek a saját dokimhoz, akkor kifaggatom!

sophie27
 
 


Sziasztok!

Bocs, de csak most tudnék csatlakozni hozzátok ha még lehet?!
Végül is nem vagyok elkésve mert 1 hete derült ki, hogy már 16 hetes terhes vagyok.Semmi jele nem volt.
Van egy 10 hónapos babám,talán ezért nem foglalkoztam a "jelekkel" sem:)

Kép
Kép
telokin
 
 


Sziasztok!

Úgy örülök, hogy mindenki jól van, növögetnek a babák és a pocik. Megprobálok mindjárt én is késziteni egy poci képet. Pár hete készitettem betettem egy mappában ide agépre és tegnap véletlenül kitöröltem az egész mappát :shock:
Jaj! Olyan finom barack illat terjeng a lakásban(hétvégén rengeteg gyümit vettünk), mindjárt éhen halok rá :-)

De azért gyorsan befejezem az írást.
Név szerint nem tudok írni, mert nem jegyzeteltem csak ami hirtelen jön ;-) :

Először is Sophinak külön: tessék pihenni!!!! Jól van a babád, de a szervezetednek segíts azzal, hogy pihizel! Jobban ürül az a hem. Drukkolok, hogy minél előbb elmúljon. :-)

Pociképek: Hát valami csoda szépek :P Nekem is hasonló,mindjárt mutatom. Bár nekem az alapkilóm több volt, mint ahány kilók most vagytok :lol: :lol:

Aki volt mostanában uh-n tegyen fel képet, mert már olyan rég láttuk.. :lol:

Igaza van aki szabira ment, szép az idő kell a pihi :-) nekem ez már a 2. hét itthon. Holnap állatkertbe megyünk a nagyfiammal. Aztán még akar strandra is menni, de mostanában hol beborul hol 1000-el süt a nap :shock:

Vörösmacs: Milyen neműeket szeretnétek? (azon kivül hogy mindegy csak egészségesek legyenek?) Kiváncsi vagyok kik laknak a ocidban. Olyan izgi lehet kettő, persze nagyon fárasztó is lehet, főlega végén na meg amikor megszületnek. De gyönyörű ajándék! :wink:

Vizsgázók: vannak még vizsgáitok? vagy már pihi?

Nálunk hétvége: köszönöm a kérdéseteket, nagyon jól sikerült a buli. 11 nagyfiu volt-huuuuuu de hangosak voltak! Pedig az udvaron voltunk... Kaptun k kölcsön légvárat így azon tomboltak majdnem mindig :lol: Mivel nagyon meleg is volt, így ösztönöztük őket hideg vízzel :lol: :lol: Lufiba(nagyba) tettünk vizet és azt dobálták. Kb 100 lufi bánta, de nagyon jól szórakozott mindneki. A tortát hajnalban sütöttem meg,(nem tudtam aludni 2 óra alvás után fél 1-kor keltem aznap) de legalább a hajnali hűs levegővel át is szellőztattam a lakást. Volt epres-vaniliás gyümitorta és egy barackos-túrótort. Isteni lett mindkettő.

Lenne egy kérdésem, akik már érzik a babát: én is már a 10 héttől éreztema bubikat, mostmár elég határozottak a mocorgások, DE mindig csak a bal oldalt érzem a hasamon....Nem idegesit csak kiváncsi vagyok, hogy ti mindenhol érzitek? Sokszor úgy kidudoritja magát, hogy szinte az egész babát kilehet tapogatni. Annyira nekivefszül a a hasamnak a kis drágám! Annyira szeretem őt, már most!!! Bár ebben a nagy melegben mélyebbre húzodik, ritábban mocorog....

:) :)

hu, azt hiszem sokat irtam, mindjárt ügyködök egy képet is :-)
Puszi mindenkinek

rabbe78
 
 


Sophie: Nekem is volt küretem december közepén... Pont ezért gondoltam arra, hogy emiatt lehetünk egy kicsit gyengébbek... Mivel mindketten szültünk már, gondolom Nálad sem kímélő módon történt a méhszájad tágítása... és ugyan engem is "kitisztítottak" teljesen, de azért mégiscsak matattak ott bent... Keletkezhetett olyan mikrosérülés is a méhben, ami alapból nem okoz gondot, de terhességnél igen...
Na, de kár ezen filózni, a lényeg, hogy a kis "lakókkal" minden rendben legyen!!!!

Telokin: Üdv a csapatban! Jó ez a kis meglepi baba!
:lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok! :)

Nagyon nagyon szépek a pocakok!!!! Mindenkinek milyen szépen gömbölyödik már! Gratulálok!!!!

Eta
Majd szépen sorban megcsináljátok a szobát :)
Ha van kedved, te is tegyél képet a kiságyról, ilyenekről, kiváncsi vagyok rá! :)
Babakocsit vettetek végül?
Igen én már régóta érzem, hogy mozog a babó, már kb. a 13. hét óta.
Te is érzed már?

Ágica
Örülök, hogy a párod úgy döntött, hogy elmegy veled uh-ra! Majd szépen lassan beejön ebbe a dologba, a végén aztán tényleg lehet, hogy bent lesz veled szülésnél.
Én is mondtam Apának, hogy nagyon sokat tud segiteni az, h ott van :) És tényleg, nekem nagy erőt adott :)
Én korábban mentem be a kórházba a védőnőm tanácsára, mert akkor Százhalombattáról mentünk, azt mondta inkább legyünk bent előbb, mint később. Egy ideig a vajúdóban voltam, amig visszaküldtem apát dolgozni, utána meg kint a váróban bohóckodtunk, aztán mentünk a szülőszobába.

Ancsa
Hihetetlen, hogy te mennyit pörögsz :)
Szép a pocakod, látványosan nőtt a múltkori óta!!!!!

Dorka
Jól tetted, h otthon maradtál :) Szép a pocak, jó lett a hajad is :wink: A babakocsi is hipi-szupi!
Most nyári szünetem van, augusztusban lesz egy pótvizsgám a vámból. Utána szeptemberben kezdődik a suli. Még egy évem van hátra a bankiból. Meg elvileg októberben lesz egy pénzügyi-számviteli okj-m, ha összejön a 15 ember. Azt jó lenne megcsinálni szülés előtt.

Csillag
Én is igyekszem visszaszoktatni Marcit a délutáni alvásra! Jó lenne, ha aludna a tesóval délután :)
Örülök, hogy a doki mindent rendben talált!
A babát én is eddig leginkább egy oldalon éreztem, a jobb oldalon, a szívhangot is ott szoktam megtalálni. Most az előbb éreztem őt bal oldalon...
Milyen tantárgyból érettségiztetsz?

Vaya
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Beírom mindkét értéket a tábliba, a korrigáltat zárójelben :) De amúgy igen, elvileg 1 felett fiú :D

majd jövök még
[/b]

szisszka
 
 


Szisszka: Én lenni angoltanár. :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok

szépen gömbölyödnek azok a pocakok :-) szoktam olvasgatni, amiket írtok nagyjából... de bevallom estére mostanában elég fáradt vagyok és kissé depis is... lehet, hogy az idő, meg a nagylányom is kis terroristává változott + még a munka....

én is általában az egyik oldalamon érzem a picit szabályosan kiül, és szerintem teljesen kitapintható :-) másik oldalon is érezem néha...

vásárlás... hát én semmit sem vettem, szerintem nem is nagyon fogok... pedig pár 56-os cucc kéne, mivel enikőnek nem igen volt, vagy csak kölcsönbe, de 3 hetesen már 62-est hordott.

az ággyal vagyok gondban, hogy megvegyük-e a nagyágyat a nagylánynak, mert amíg elvan a rácsosban nem akartam erőltetni, de azt se szeretném, hogy úgy érezze a kistesó kitúrja az ágyikójából, és mivel este legalább 1-1 1/2-ed órát még szeánszozik egyedül az ágyában félek ha ki tudna jönni akkor kijönne nézni a miami csi-t:-)

kád téma én is csak javasolni tudom amit műanyag pihenőszéknek írtatok? nem is tudom mi a neve, vagy van olyan kád is ami olyan kiképzésű, hogy benne van... (kisleányom még mindig egy ilyenben fürdik személyes sértés ha nagykádban kell ott csak tusolni hajlandó]

légzésfigyelőnk nekünk is volt kölcsönben baby controll egy évig használtuk majdnem.... elején riasztott párszor tévesen be kellett állítani jól az érzékenységét.

Ja amit én nagyon szerettem és most is fogok venni az a kókuszpólya...

pihenőszékünk nekünk is volt, etetésre használtam csak amíg nem tudott ülni a babuci, pedig én is azt hittem nagyobb haszna lesz...
hordozóba néha beraktam enikőt, de miután visított ha nem hintáztattam vele gyorsan leszoktattam róla :-)

tervezem esetleg egy spéci körforgó beszerzését olyat amit nem kézzel kell felhúzni, hanem elemes
és nem csak egy féle dallamot tud :-)

aminek nem láttam hasznát az a bébitornázó, de lehet, hogy nekünk volt rossz, ilyen műanyag magára húzta, nem érte el, valamit mindig trükközni kellett, de a legnagyobb móka az volt mikor az lábát nyalogatta... inkább valami jó színes játszószőnyeg

na ennyi jó pihenést mindenkinek :-) Kép a kis terrorista

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Kismamarucik akár egyedi méretre is olcsón.
Szoptatós hálóing 3990 ft.
Kismama halásznaci 3500-tól. www.gportal.hu/elenorkismamaruha
Nem zavaró szándékkal került be ez a hozzászólás a topikba.
Szép estét!

lasaguilas
Budapest XI. kerület
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla: 2010.06.16.

Kép

szisszka
 
 


Tegnap már nem tudtam folytatni, mert a fiúk folyton adtak valami feladatot :lol:
Egyébként olyan hülyén aludtam az éjjel, alig aludtam valamit, meg éberen. Lehet, hogy az idő miatt is, de az uh miatt annyira, de annyira izgulok, hogy csak na. Nem is tudom mikor izgultam ennyire utoljára... :oops: Na nem azért, mert valami baj lenne (tudom,hogy minden rendben), hanem annyira kíváncsi vagyok, hogy kisfiú vagy kislány :D
Jajjj, ráadásul a szúnyogok is betámadtak az éjjel, mert elfelejtettük bedugni a szúnyogriasztót :? Egy csomó helyen megcsíptek, meg többször is felkeltem rá, h zümmög a fülembe a kis dög :twisted:
Fél 6-kor ki is dobott az ágy.

B@sszus milyen idő van már.... :twisted: Baromi hangosan dörög az ég.

Kinga,Mikegirl
Gratula a félidőhöz!!!!

Ebba
De jó hogy te is csináltál pocakfotót! Szép pocid van neked is, szépen gömölyödik! :)
Jujj, de izgi, te is ma mész uh-ra :)

Sophie Drága
Annyira sajnálom, hogy ennyit rohangáltok dokihoz, de a lényeg, h a babóval minden rendben!!!
Aztán ha tudsz, jelentkezz, hogy mit mondott a dokid! Lehet, hogy majd gyakrabban kell járnod hozzá ezek szerint, de a lényg, h minden rendben legyen.
Mi csak 11:15-re megyünk ma.
Mostmár tessék szigorúbban venni a pihenést!!! Jó lenne, ha lenne segítséged, ha valaki néha vigyázna Benire... De szerintem Beni is tud alkalmazkodni a helyzethez, és ha megszületik a tesó, akkor az is egy új helyzet lesz, és azért valamicskét ahhoz is alkalmazkodnia kell majd...:roll:

Telokin
Üdv itt, hát persze, hogy lehet csatlakozni :) Nahát, akkor jó kis korkülönbség lesz a gyerkőceid között :) Gyere és mesélj magatokról még egy kicsit :)

Csillag
Angol tanár? De jó :) Én nagyon szeretem az angol nyelvet, de a középfok előtti szinten valahogy megrekedtem...
Lehet h azért mert akkor már nem volt túl jó a tanárom, meg a gimi sem volt életem legrózsásabb korszaka suli szempontjából... :oops:
Egy ideje elkezdett izgatni a spanyol is :lol:

Nyusztika
Naggggyon édes a kis terroristád :) Hát, ha csak pár 56-os cucc kell, akkor ráértek még azzal a vásárlással. A kérdésem még mindig áll : Nem akarsz bekerülni a táblinkba? Ha igen, akkor küldd el az adatokat :wink:

Játékok:
Babatornáztató: nekünk az volt játszószőnyeg helyett, habtapi szőnyeggel. Nem valami nagy extra márka, tescoban vettük, van rajta egy zenélős szines gömb ami forog, a két oldalán csörgők, meg lelóg róla két plüss, meg két csörgő. Marci 4 hósan kapta ajándékba a déditől, nagyon szerette. Előtte elvolt simán pár játékkal: volt egy plüss Malacka amit nagyon szeretett nézegetni, meg csörög is, volt pár csörgője, meg ilyen puha babakönyvek.

szisszka
 
 


Sziasztok!Köszi a köszöntéseket!
Igen valóban jó kis meglepetés volt a terhességem kiderülése,főleg hogy a szülinapomon derült ki!!!
Elírtam:lányom Virág már 11 hónapos(12.-én töltötte be)csak olyan furcsa, hogy már ekkora.10 hónapos kora óta megy,tehát ez a pakolás időszaka.
Szegény tegnap hőemelkedéses volt és mint most kiderült még most is az.Szerintem a fogai miatt.
Akkorát dörgött az ég!
Azt hiszem ma nem nagyon tudunk kimenni.
telokin
 
 


süss fel nap..... grrrrr ezt az időt

azt hittem már elküldtem a táblás cuccot, privibe, de úgy látszik nem sikerült
31 év, 2. gyermek (lejánynak néz ki), 2010.09.09-én szülés (ma vagyok 19 h + 1 nap)Győrben....
ennyi rohanok

szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Szép jó reggelt!

Ágica- Köszi a képdicsit :wink: Azért megnéznélek én is téged, ha majd úgy gondolod azért tegyél fel képet :wink:

Dorka- Ügyes vagy, hajrá táppénz, legalább kicsit kipihened magadat :D POcakod nagyon cukker, babakocsi király és a hajad pedig nagyon dögös :D :D

Csillag- Na így már minden világos az Uh-val kapcsolatban....Nálunk a nőgyogyi rendelőjében van az Uh, ráadásul általában hüvelyivel szokott nézni, pedig van mind a két fajta :wink: Hát az számomra is kicsit vicces mikor jön a "pénisszel" :D De hát ez van :D Engem még manuálisan sosem vizsgált, na majd lehet , hogy holnap :wink:

Vaya- Örülök a jó eredményeknek :wink:

Ebba- Azta te milyen vékony és csinos vagy :shock: :D :D Hát nem csodálom, hogy a katonák azt hitték csak leakarod őket építeni, mert valóban nem igazán látszol terhesnek :D

Sophie- Ez szerintem is a haematoma továbbra is, sajnos az ellen nincs ellenszer csak is a pihenés....Sajnálom, hogy így megkeseríti a napjaidat, remélem most már kiürül végelegesen és nem okoz több riadalmat neked! :roll:

Telokin- Üdv a csapatban :D Még mindig ámulok, hogy ennyi idő után is jönnek újak.....Gyerekek mi volt itt februárban??? :D :D Mesélj magatokról!Jobbulást a gyerkőcödnek!

Rabbe-Jó lehetett a buli nálatok, majd tegyél fel képeket ha lesz időd, szivesen nézegetném :wink: Na meg a pocakodról természetesen :D Sajnos ezzel a babamozgással kapcsolatban nem tudok segíteni, mert én még nem nagyon érzek semmit :wink:

Szissz- Köszi neked is a képdicsit, szerintem is nőtt a hasam, bár reggel még mindig csak alig észrevehető, viszont estére megtáltosodik :D

Nyusztika- Nagyon cuki a kis terroristád :D Látszik rajta a "jóság" :D :D Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat!! :wink:

Én már olyan régóta tervezem, hogy megkérdezem.....Nem csinálnánk a nyáron egy fórumtalálkozót???? :D Én annyira szeretnélek titeket élőben látni, az teljesen más, mint a neten keresztül..... :wink: Olyan jó lenne, bár tudom, hogy nehezen összehozható, mindenki nyaral jobbra-balra....de mégis hátha!! :lol: Hmmm?????

Lányok tegnap nem sok mindent csináltam, főztem, mostam, bevásároltam, kipakoltam a ruhásszekrényt, összehajtogattam újra a ruhákat és áttettem a hálószobai szekrénybe őket, így azt a szekrényt ami a gyerekszobában van, szét lehet szedni....Lassanként elakarjuk kezdeni csinálgatni....Eddig úgy voltam vele, hogy várjunk, de már nem bírok magammal :D Ma valószínű elviszem a barátnőm kisfiát sétálni , hogy ő tudjon közben takarítani!

Mindenkinek szép napot!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Gyancsi,
a találkozó ötlet nekem is nagyon tetszik bár nagyon nehezen összehozható. Viszont ha meg sem próbáljuk, akkor a lehetetlenre csökken az esély.

A genetikai UH-n minden rendben volt. Okésok vagyunk. Mondjuk HK megtámasztotta a fejét és közelebb ment a monitorhoz (tudjátok az a "Gondolkodó" póz), de semmi csak mondta az adatokat. Lehet, hogy mindig így ül csak én nem figyeltem eddig. :lol: A végén ő szolt rám, hogy ha kicsit lejjebb csúszok, látom ám a képernyőt. Akkor vettem észre, hogy mozdulatlanul, lélegzet visszatartva ültem. Szuper baba! Imádom!!!!!!!!!!

Emlékeztek, amikor a hepatitisz vizsgálatról beszéltünk, hogy miért is fontos még akkor is, ha anno megkaptuk az oltást? Hát ezt találtam:
"a hepatitisz B, (HbsAg, azaz fertőző málgyulladás) szűrés a várandóság 16. hetében. Ez a lelet fontos, hogy a várandós kiskönyvhöz tűzze, mert ha a szülésnél nem ismert az eredmény, akkor az újszülöttet azonnal elkezdik immunizálni"

Ja, még egy (főleg az első babásoknak):
Kaptatok Felicitas Várandós Mamák könyvecskét a védőnőtől? Nagyon hasznos, én most kaptam rá. :D

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok Lányok!
Előkerültem a nagy nyaralásból. Igazából 4 napra mentünk a Balcsira, a többi napot otthon és a nagyiéknál töltöttem, töltöttük a fiammal. Jó volt lazítani, és nagyon nehezemre esett ma dolgozni jönni, de muszáj, mert megígértem, és számítanak rám. Itt van a nagyim, átutazóban USA és Erdély között, és sokat vagyunk most anyuéknál, hogy Szilárd is jól kidédizhesse magát.

Velem minden rendben, voltam dokinál, ahol megint totál elbújt Gombóckám, esélyünk sem volt benézni a lába közé. Megvolt az afp vérvétel, és az eredmény is megvan. Tökéletes lett, 1,1 az értéke. Közben megnéztem a Szilárdét is. Hát az afp alapján lánynak kellene lennie, mert nála 0,83 volt. Akkor lehet, hogy most az 1,1-el lányom lesz :roll: :?:

Visszaolvasni sajnos esélyem sincs, ezért milló bocsika, de igyekszem visszakapcsolódni a társalgásba, már amennyire a munkám engedi.

Üdv az újaknak!!!

Gyancsi!
Taliban benne vagyok, ha a kiszemelt időpontban ráérünk. A szervezést nem vállalom fel. Neked lenne kedved hozzá?

Nyusztika!
Biztos, hogy szept 9-re vagy kiírva? Furi lenne, ha ma vagy 19 hetes. Szerintem elírtad a kiírás dátumát :)

Szissz!
Fentebbi eredményeimet beírhatod az afp táblázatba :) csak hogy rontsam egy kicsit a statisztikát :wink:

29-én megyek genetikára HK-hoz, és remélem, nála kiderül a neme is. A fiamét is ő mondta meg :)

Ja, és így néz ki az én 17 hetes pocakom. Szerintem simán verem a 20 hetes kismamikat :lol:
Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok :!:
Tegnap voltunk dokinál. Minden rendben van a babácskáinkkal. :lol: :lol: Férjuram is bejött megint UH-ra, a doki végigméricskélte, végigmutogatta minden porcikájukat, kivéve a lábak közét. :( Azt mondja még nem látszik, de ő biztos látta, csak még nem akarta mondani, mert nagyon jó a kliniikán a gépe, nagyon jól látszódtak a picúrok! De sebaj.
Az a lényeg, hogy minden okés velük, tegnap 16h5n-on voltunk,
A baba 17 hetes 5 naposnak megfelelő,
a B pedig 17 hetes 1 naposnak. Tehát szépen fejlődnek, mintha csökkenne a méretkülönbség köztük!

Voltam genetikai tanácsadáson is, hát nem javasolták egyértelműen a magzatvízvételt, mert 36-37 év még nem a világvége és nem rossz Uh vagy rossz AFP miatt kerültünk oda, hanem szimplán a kor és a lombik miatt. Szóval ránk lett bízva a döntés. Persze vállaljuk, jövő hét szerdán már mehetünk is amniocentezisre. :shock: Az orvosom nagyon mellette van, de hát nem ő szenvedett 5 évig, hogy jöjjenek a babák. Szóval alávetem magunkat, de nagyon félek!
Július 1-n megyünk magzati szív Uh-ra. Aztán meg valamikor a 18-21. heti genetikai UH-ra, azt mondta a dokim beszéljünk majd telefonon, hogy mikorra kell mennem a genetikára az eredményért és akkor egyszerre letudjuk a következő UH-t is.
Meg is vizsgált, meg volt pisiteszt is, illetve lett volna, de én rendelésre nem tudok pisini. Vizsgálatkor mindent a lehető legangyobb rendben talált. :lol:

Nagyon szép kismamik vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Hajni grat az uh-hoz. Én azt a kiskönyvecskét már kiolvastam, sőt a hétvégén találtam egy jó kis bababoltot a környéken mert muszáj volt vennem egy nyári terhesnacit és szólt az eladócsajszi, hogy náluk be lehet váltani a kupont!
Nekem szólt a védőnő, hgy a hepatitisz eredményre nagyon vigyázzak, mert a babuskák kapnak oltást ha nincs meg.

Spohie nagyon ijesztő, de hála nincs semmi baj a babussal, ennek örülök, nagyon! Drukk, hogy így maradjon!

nyusztika hát ez a bicajos angyal, hát hogy is mondjam, valami tünemény gyönyörű csajszika! :lol:

telokin, üdv Kép

Maccs
vörösmacska
 
 


Lányok!
Jól tudom, hogy a hepatitiszt az afp-vel veszik le, és ugyanazon a leleten lesz rajta? Ki emlékszik már vissza, hogy mi volt 3 évvel ezelőtt :roll:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Haynii,
gratulálok!!!

Angie,
örülök hogy minden rendben!

Vörösmacska,
nagyon örülök a szépen fejlődő kiscicáidnak!!!

Ma hajnalban megszületett egy kedves barátnőm kislánya!
Olyan szépek, már láttam fotókat!! :D :D

A tegnapi vizsga szemét szívatós volt, az 3-as lett és nagyon örülök neki.
Ma voltam az utolsón, nagyon remélem hogy az is görbül!!!!

Puszi mindenkinek!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Igen, egyszerre vették le, de nem hiszem, hogy ugyanazon a leleten van, mert nálunk úgy van, hogy az AFP-t védőnő kapja, hepatitist pedig egyből a doki.

Eclipse hármas nagyon jó! :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Köszi Vörösmacs!
Biztos, hogy akarod ezt az amniot? Én 39 leszek pár napon belül, de az uh leletek alapján nekem nem javasolta HK. Azt mondta, hogy ennyi szenvedés után inkább ne kockáztassak. Mi van, ha elmegy a baba, és hol lesz még esélyen újból teherbe esni és azt megtartani.
Nem akarlak eltántorítani, de inkább gondold át még egyszer. Lehet, hogy a dokit magát akarja bebiztosítani, nehogy bajba kerüljön, hogy nem mondta és beteg babák lesznek, de mennyi az esélye, ha semmi jel nem utal a betegségre.
Ki csinálná egyébként az amniot?

Eclipse!
A hármas nagyon jó! Gratula, és drukk a holnapi görbülethet :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Megvolt az uh, minden rendben a babával, megvan mindene, szépen fejlődik. Viszont elvileg ma 18+4 vagyok, de 19+5-nek tűnik a méretek alapján. Egyébként 310 gramm :)
És mi is a kékek táborát erősítjük, kisfiúnk lesz :D
Képet majd teszek majd ha apa átküldi nekem.

Ancsa
Én benne vagyok a taliban :wink: Biztosan össze tudjuk hozni valahogy :)
Méghogy nem sokmindent csináltál :D

Hepatitis:
Nekem a kiskönyv hátuljába volt beletűzve a hepatitis eredmény. Azt hiszem azt a dokitól kaptam meg, de már nem vagyok benne 100%-ig biztos. A doki is meg a védőnő is a lelkemre kötötte, h tűzzem be a kiskönyv hátuljába. Szüléskor meg elkérték a kiskönyvet egyébként is.

Angie
Örülök, hogy jól telt a pihi, meg hogy minden rendben. Beírtam az afp-t a tábliba. Na az a helyzet, h nekem Marcival 0,9 volt és ugye fiú lett, most meg 1,08 és szintén fiú :D
Kíváncsi vagyok, ti mit láttok majd uh-n :lol:
Gratula a pocakodhoz, nagyon szép :)

Macs
Szuper, hogy veletek is minden rendben!

Eclipse
Gratula a vizsgákhoz, tuti, hogy ez is sikerült!!!! :wink:

szisszka
 
 


Angie,
a lombik illetve az ICSI eljárás miatt akarja a dokim, hogy meglegyen az amnio. Bár látod a genetikus nem eröltette. AZ ICSI az az eljárás, amikor nem csak egyszerűen összeengedik a petesejtet 500.000 spermával és rájuk bízzák a döntést, hanem célzottan 1 db spermiumot befecskendeznek a petesejtbe.
Hát ha minden igaz a Tóth Pál Ernő csinálja, de nem vagyok benne biztos. Sajnos nem merem megtenni, hogy nem megyek el, holott érzem, hogy nincs semmi bajuk és nem is az eredménytől tartok, hanem a vetéléstől!
Most olvasgatok ilyen témájú oldalakat, fórumokat, bár még egyetlen egy vetéléssel sem találkoztam, de megannyi beteg gyerekkel, persze főleg olyanoknál, akik azért kerültek oda, mert az UH eltérést mutatott, vagy rossz volt az AFP, vagy a kombinált teszt.

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok csajok!

Mindenkinek nagyon szép a pocija! Gratula mindenkinek! Idén nyáron én is kihagyom a strandolást biztos ami biztos! Tényleg klassz amikor csuklik, olyant még nem éreztem, bizti jó lehet! Viszont egyre erősebben érzem ahogy mozog és rúgdal a drágám! Aktív baba szerencsére!
puszi mindenkinek!

Kép
Kép
start7
 
 


A tényleg klassz amikor csuklik után ? akart jönni.

Kép
Kép
start7
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Hát nálunk ma szakad az eső… :-( Asszem ma kezdem a táncot elölről, mert tény kicsit túl melegre sikeredett a múlt7, de azért ez sem jó…
Ma reggel Boldi pocak is megérezte a 15 fokkal hidegebb időt, és rögtön nekiállt feszíteni, nyilallni. Magnerottal kezdtem… MA pihi lesz!!!

Nyusztika: a kókuszpólya Nekem is a nagy álmom, a szopiparna.hu-n gyönyörűek vannak és olyan jó bújós anyagból vannak.

Lányok, én benne vagyok egy taliban, csak ne a nagy melegben, mert feldobom a pacskerem… viszont lehetne egy olyat is, mivel eléggé szét vagyunk szóródva az ország minden részén, h kinézni egy köztes helyet, ahol van is vmi, vagy természetes víz, vagy állatkert vagy vmi és akár vmi olcsó helyen szállást foglalni egy éjszakára. Csak azért gondoltam, mert 1ébként nagyon rohanós lenne. Ha meg mondjuk egésznap 30-35 fok van nem biztos, h túl aktívak lennének… Így meg esetleg lehetne hozni a már meglévő porontyokat, Párokat, Férjeket is. Csak egy ötlet volt.. elméletben mindig nagyon jó voltam! :D

Vörösmacs: örülök, h minden rendben volt és a babák gyönyörűek lehetnek, én még mindig el sem tudom képzelni, h milyen lehet mikor két kicsi szív dobog a pocakodban… ami viszont nagyon fontos, h nem szabad félni, ha kell (bár, pont én mondom… mind1) inkább beszélj többször a dokival! Beszéljétek át, néhány szó is megnyugtató lehet a szájából, pl, ha már csak annyit mond, h az ő praxisában még sosem fordult elő vetélés ettől a vizsgálattól, akkor az már megint egy plusz löketet adhat. Viszont én hiszek abban, h ha bízol magadban, a testedben és a babákban, pozitívan gondolkozol és sikerül ellazulni, akkor minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!! Mi drukkolunk nagyon!!!

Szisszka, gratulálok a kipöcsöshöz. :D Milyen szép nagy baba!!! Röhögni fogok, ha többen leszünk majd októberi babapottyantók, mint novemberiek…. Ha, így növekednek, simán benne van a pakliban.

Hepa: én Bendinél, SZTK-ban csináltattam, és az AFP-t a védőnő kapta, a hepát meg a dokim. Most viszont magánba csináltattam és 1 hét alatt megkaptam a magánrendelőn keresztül.

Eclipse: Nagyon gratulálok a vizsgához!!!!

Angie: Szép a pocid!!! Te is csini vagy!!!

Most ennyi, mindenkinek pusziiii, pihizzetek sokat!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni most nincs idő,csak jöttem a hírrel,hogy voltam UH-n minden rendben van a babóval! :D Szépen növöget!

Sziszka! Rózsaszínre szinezhetsz minket! :D :D Kislány a szentem,és én annyira fiút éreztem. Most nem zárta össze a lábait ,mutatta nekem is a doki a monitoron,és ott bizony tényleg nem volt fütyi.Anna Sára lesz a neve! :D :D

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Sziasztok!

Tegnap hirtelen eltüntem, mert anyum feljött, aztán meg férjuram is hazatért :-)
Ma meg ismerősöknél voltunk, délután meg dokinál voltam. Csak uh-ozott, tuti fiu. már a 2 zacsiját is láttuk :-) Bent vlt a fiam is és a doki olyan kedvesen, ráérősen megmutogatott mindent neki. Sőt a képet kimondottan neki készitette :lol: Ki sem birom a kezéből venni,alig engedte hogy az apuka is megnézze :-) oolyan édesen feküdt, hason a méhlepényen(mindig azon pihizik) lábait maga alá húzta és csak a buksiját forditotta felénk és kukucskált az uh-ba. És csak tátogott, mosolygott... Annyira de nanyira édes volt. tarja a korát és 174 gramm volt.

sajnos nem sikrült tegnap pociképet csinálnom, valahogy telcsivel nem ment... :-(
Majd megkérem párom, hogy csináljon és kicsinyitse le.

Tali: jó ötlet ha lesz időpont szólajtok :-D

Vörösmacs: eéőször az jutott az eszembe hogy én tuti nem csináltatnám meg, de aztán ahogy írsz róla....tuti nem lesz baj, ha ilyen pozitivan állsz hozzá, csak nyugi.....drukkol érted innen mindenki!!!!

Holnapra mozit terveztünk be, de hogy hova és mit azt még nem tudjuk.

2 napja nagyon jól alszom: 10 óra is megy:-)mostmár, az eddigi 2-3 órákhoz képest ez számomra nagyon megnyugtató :-D

Gratulálok akik megjöttek az uh-ról és kiderült a nemük!!!

Jó éjt mindenkinek, most mennem kell. Puszi

rabbe78
 
 


Még egy esti bejelentkezés mivel apa délután óta egyfolytában a telefonon lóg :shock: De már két napja folyamatosan telefonál, és még azt mondja basszus, h én telefonálok sokat.
Múltkor úgy meg volt sértődve, h 20 percet beszéltem az egyik osztálytársammal, hihetetlen :shock:

Telokin
Jobbulást a kislányodnak, nagyon szép neve van :)
Te nem szeretnél bekerülni a tábliba? Ha igen, küldd el nekem az adataidat. Inkább ide a fórumba írd, mert a privit nem mindig kapom meg.

Nyusztika
Nem kaptam privit, de már be is írtalak a tábliba :)

Kankalin
Gratula a csajszihoz, már be is jegyeztem :)

Start
Tényleg szupi érezni a csuklást, akinek nem az első terhessége, sztem az könnyebben észreveszi, hogy ez már az :) De egy ritmusos kis remegés ... vagy hogy írjam le :D Tényleg mint amikor csuklik az ember :D

Viko
Nekem a két napos kalandtúra elég bonyolult lenne. :roll: :oops:
Mert mi a kutyákat nem hagyjuk egyedül. Max pár órát szoktuk őket itthon hagyni, de akkor is szigorúan a lakásban, nem a kertben.
Már volt, hogy eltűntek, volt hogy összeestek... A boxerek nem bírják sem a nagy meleget, sem a hideget...
Totyának gyenge a szíve és allergiás a méh csípésre, plusz már 10 éves, ami a boxereknél már ajándék azt mondják. Alfit meg ha túlságosan felidegesítik (pl. egy másik kutya) akkor összeesik.
Úgyhogy ilyenkor két napra kutyaszittert kellene kerítenem... :roll:

Sophie
Mi volt a dokinál????? gyere és mesélj!!!! Uh-n is voltál????

Na, elköszönök, mert már hulla vagyok... reggel jövök :D

szisszka
 
 


sziasztok!

visszaolvasni még nem volt időm, csak gyorsban Szisszka hsz-ei közül mazsoláztam ki, hogy mi is a babóka neme! gratula a kisöcsihez! :) jajj. és milyen volt a szonográfus néni? magától mondta a nemét, vagy rákérdeztetek? :)

én is úúúgy várom már, hogy kiderüljön!

na, de rólunk annyit, hogy mondta a doki, hogy szedjem a magne B6ot, meg, hogy ez a haem. ürülése miatti vérzés, vagyis barnázás, és, hogy nem szabad megijedni, sajnos ez ilyen... ha görcs lenne, vagy friss piros vérzés, illetve nagy mennyiség, akkor menjek, de amúgy ez teljesen normális dolog! remélem, hogy a magnézium (bár nem tudom, hogy miben tud segíteni) megteszi a hatását, és 2 hét múlva már nem lesz a haem.-ből semmi! már nagyon várom, hogy végre kiürüljön, felszívódjon!

aztán az AFP vérvételen is jól megszívtam, mert hiába a sűrgősségi sorszám, hát vagy 1/2 órát vártam, mire behívtak, igaz a papírokat hamar bevették, de a vérvételre szerintem sokat kellett várnom, főleg, hogy csak öregek voltak, és szinte én voltam egyedül ilyen elsőbbségi sorszámmal! na mindegy. 9re felértem a dokihoz, és ez volt a lényeg!

aztán megvizsgált, full zárt méhszáj, és kicsit ki is piszkálta a cuccost olyan vattás pálcikával, hát az nagyon nem volt kellemes, de gondolom csak meg akart bizonyosodni, hogy ott bent sem piros a vér...

utána anyósnál voltam, Benivel szundiztunk ebéd után, én vagy 2 órát, ő meg vagy 3-t, szóval jó volt a délután.

na. megyek, mert be kell hoznom a barátok közt lemaradást, ma apa altatja Benit! :) majd jövök olvasni, meg írni is, remélem, hogy még ma, de, ha nem, akkor holnap tuttti! :)

sophie27
 
 


Sziasztok!
Most írok ide először... de látom vannak ismerősök :D nem is egy!

Vaya, a mai hsz-ben figyeltem fel, h. van ilyen topic is... eddig nem kutatgattam :D

Én, ahogy a vonalzómon is látszik, ma vagyok 19. hetes és voltam genetikai uh-n a kórházban, minden okés, akkora, amekkorának lennie kell és nagyon boldog vagyok!
Délután kicsit görcsölt az alhasam, de rájöttem, h. nem a méhem, hanem a bableves... immáron 3x babrált ki velem, azaz én saját magammal! :lol:

Holnap próbálok majd kicsit képbe kerülni, ma már ezt nem erőltetném... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Jó reggelt! :)

Mai tábli 2010.06.17.

Kép

szisszka
 
 


Dobok egy afp-s táblit is

Kép

szisszka
 
 


Ja, és gyorsan a kép a pöcsösről :P aztán befogom :D
Kép

szisszka
 
 


Halihó!

Navared, Telokin külön sziasztok!

Egy napot hagytam ki és máris telejegyzeteltem egy a4-st!
Mindenki elemében van ezek szerint, hála az égnek: )

Ágica!

A duciság ilyenkor legális: ) a páárod meg tök fog csüngeni a képen az UH-n, az tuti. Mikor mi együtt mentünk alig akart elkísérni, most meg már Ő kérdezi mikor m,együnk, és megállás nélkül kérdezi a dokinőt, hogy ez mi az mi: )) Szupi lesz! Majd mesélj!

Gyancsi!
Én bárhol bármikor, bárkivel szívesen találkozom, csak egy kérésem van: ne szeptember elején oké???
Jó a pociképed, és a szoba is tetszik. Milyen lesz a gyerekszoba? Vagyis inkább babaszoba?

Dorka!
Igazad van! Pihenj és kicsit felejtsd el ezeket a roma fórumokat: )
Ami a babakocsit illeti: még vacillálunk. azt reméljük hogy hirtelen feltűnik egy szuperszónikus és szuperolcsó darab csak nekünk. Meg aztán annyiyra kicsi a lakás ,hogy egyenlőre nem is tudnánk hova rakni.... Majd egyszer csak hopp és rászánjuk magunkat.

Vörösmacs!
Drukkolok az amniohoz! Tesóm azt mondta Ő nem csinálná meg még egyszer , mert nem egy kellemes dolog. De TE érzed! HAJRÁ!
Mekkora a pocid?

Csillag!
Tök jó lehet hogy látod is mocorogni! ezt már nagyon várom! Én néha azt hiszem Ő az de aztán rájövök hogy csak a szuszogásom miatt van :lol:
Az érettségihez meg kitartást! Mennyire jók angolból a fiatalok??

Angie!
Remélem lebarnultál: )), és kapott elég D-vitamint a pocakod: ))
Merre felé voltál?
Az afp együótt van a hepával, csak nem egy papíron kapod meg az eredményt, mint azt már többen megírták: )

Rabbe!
Ami engem illet már nem vizsgázom többet! Befejeztem ezt a sulit! Ritka szar hely,l de mindegy, vége van hmmmm
Majd csak novemberben vizsgázom pelenkázásból :wink:
ne aggódj az oldal miatt, a lényeg hogy mozog, és érzed: )

VAYA!
A noni baba pontosan milyen névnek a becézése??
És a körmözni az nálad mit jelent? csak nem manikűrös vagy???
mesélj a genetikairól, mennyiben más mint a többi?? én 23 án megyek,l és ettől még tartok egy kicsit.....

Haynii!
Neked is Grat a genetikaihoz. Mesélsz kicsit?

Ebba!
Mi volt az UH-N???
Ami a vásárlás illeti: sajnos eddig csak egy kismamanaciit vettem...
Minden mást leörököltem a tesóimtól, ami valahol tök jó, de már azért vennék is pár saját darabot....
Ami vicces összesen van a szüleimnek 9 unokájuk, és egy kivételével mind fiú. A lány meg 16 éves, így sokféle babarucit , kapok csak éppen mostani kislányrucit nem: )) Azt még vennem kell párat (szerencsére)

Vikoo!
Amit a találkozóval kapcsolatban felvetettél az egy szuper ötlet!
HAJRAAAAA: )) Esetleg ötlet?

SZISSZ!
Babakocsi nincs még, de nézelődünk. Mindenki más helyet ajánl, hogy az tök olcsó... Megnézzük mindet aztán majd nyár végén beszerezzük(valószínű a legdrágábbat)
A szobáról majd csinálok előtte- utána fotót.. Egyenlőre minden ott van, és olyan mint egy raktárszoba: )
A kiságyat kölcsön fogjuk kapni egy rokontól, csak majd egy új szivacs kell bele. Amit így megspórolunk azt belefeccoljuk a babakocsiba. Aztán ha jön a második baba: )) akkor veszünkegy emeleteságyat.. feltéve hogy addigra nem költözünk el innen.
De ha kell tipp, van egy hely(Bp-en) ahol tök olcsón vannak jó kiságyak!
Remélem mostanában jobban alszol. Én 3kor megébredek és utána nem tudok visszaaludni, és ezért egész nap nyűgös vagyok.. Borzalmas, de legalább a focit tudom nézni: )

Sophie:
Mi az a barnázás, már bocs ha ez evidens kérdés... Remélem nincs nagy gond!

ECLIPSE!

Gratula már előre is a sikeres vizsgádhoz: )) Biztos sikerül! Aztán pihi ugye???

Nyusztika!
Köszi a sok infót a dolgok hasznosságáról! Mi az a kókuszpólya? Mármint miért gondolod hogy azt érdemes beszerezni?
Írj minél több tapasztalatot hadd tanuljak: )) Előre is köszi:


húú ez hosszú volt...... bocsi ráértem: ))

Pusssza Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Jajj még egy kérdés úgy mindenkihez: )

Én hetekkel ezelőtt, mikor még azt sem, tudtuk fiú-e vagy lány, elkezdtem gizikézni a babót.

Szerintetek ez véletlen,vagy csak jelezte hogy ő gizella lesz és kész. Az a baj hogy én régen utáltam ezt a nevet, de egyre jobban tetszik, és még a vezetéknevéhez is passzol. De attól félek hogy csúfolni fogják... HMM Mi a véleményetek??

Na megyek mert meló van!

Még pár hét és SZÜNETELEKKKKKKKK

Szép napot Eta

Kép
Kép
eta
 
 


sziasztok!

üdv minden új jelentkezőnek, gratula, és gondtalan babavárást!

Gyancsi, nagyon jó ötlet a tali, de nálunk is inkább az egy napos variáció jönne be, mert apa ilyesmikre nem nagyon vehető rá, egyedül Benivel meg azért nagyon necces, szóval nekem is inkább a szimpla tali ötlete tetszik! :)

Nyusztika, nagyon helyes a nagylánykád! megkérdezhetem, hogy mióta használjátok a futóbicajt és mennyire szeretitek? bár gondolom, hogy nagyon. mi is ilyesmit tervezünk Beni 2. szülijére... ez milyen márka? köszi előre is az infókat!

Vörösmacs, nagyon örülök, hogy jól vannak a kiscilák! szépen nőnek ők is! nem semmi! az amnióhoz kitartást, és sok pozitív energiát! biztosan minden okés lesz! ha már elhatároztad, hogy mentek, akkor csak pozitívan! ;)

Szisszka, nagyon szép a pici fiacskátok! nem semmi méretek! ő sem lesz pici babuka...

amúgy az AFPre azt írtam, hogy az 1 körüliek azok nagyon vegyesek mindig... de persze ez csak egy játék, azért én már nagyon várom, hogy meglegyen a mi eredményünk is... Beninél 1,4 volt, ha jól rémlik! :) egyébként mikor hoztad el az eredményed? 1 hét alatt megvan? ja, és még egy kérdés, akik mostanában voltak vérvételen... 1 vagy 2 kémcsővel vettek? mert én két vonalkódot kaptam, de csak 1 csővel vettek, és 1 vonalkódot ragasztottak csak rá... az AFPset, a Hepa+HIV vonalkód rajta maradt a papíron... :roll:

Eclipse, gratula a jó vizsgaeredményekhez! tök jó, hogy már túl vagy rajtuk! biztosan az utcsó is görbül! szóval nyugi! :)

Kankalin, gratula a kislánykához! nagyon szép nevet találtatok neki! ;)

Angie, üdv újra itt! jó munkát, már a körülményekhez képest... az AFP és HEPA lelet két külön papírka! mindkettőt betűztük a kiskönyv hátuljába! amúgy lesz még egy vizsgálat, majd a 36. hét körül, a strepptococcus tenyésztés, azt is célszerű betűzni hátulra!

na. kb. írtam mindenkinek, persze tudom, hogy nem, de igyekeztem! :) most megyek mosást beindítani, stb. stb. kajánk van, már csak nokedlit kellene csinálni! :)

jók legyetek. szebb napot mára a tegnapihoz képest! :)

sophie27
 
 


Eta, nálunk a szomszédasszony Gizella, de Gizónak hívjuk, és szerintem nincsen semmi baj ezzel a névvel! :) ha a gyerekek meg csúfolni akarják egymást, akkor megteszik, és nem pont azért, ami a neve... :S

sophie27
 
 


ja, és Eta, nem értem a kérdést a barnázással kapcsolatban. az nem vili, hogy nekem miért van, vagy az, hogy az micsoda? :)

egyébként a bp-i kiságyas az csak rácsoságy, vagy rendes gyerekágyak is vannak? köszi az infót előre is!

sophie27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: