Új privát üzeneted érkezett!

Kép Az idei első liliomom;) Kép másik büszkeségem
Kép rózsáim
Kép pihenőszék;) Kép ...és végül Hanna baba,aki az unokahúgom és szerelmem...IMÁDOM!!!

íGÉREM TÖBB KÉPPEL NEM BOMBÁZLAK TITEKET :oops:

Sziasztok!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Olyan jó, hogy ennyit írtok, van mit olvasni:-)
Én már a héten szabin voltam, de iszonyatosan elszaladt ez a hét
:shock:
Pedig semmi extrát nem teszek, inkább én is csak dőlök egyik ágyról a másikra. Szerdán beszerelte a párom a mobilklimát(tavaly vettük). Így elviselhető, a lakás lehűthető 26 fokra :wink:

Jó annak aki mostanában láthatta uh-n babáját :-D és tök irigy vagyok az uh kiprobálása miatt is :-D éncsak juni 28-án megyek a genetikaira, bár a dokim mondta hogy menjek hozzá az afp levétele után, így lehet hogy a jövöhéten megyek hozzá. Csak sajnálok azért 8000ft-t kiadni, hiszen miota látott nincs uj leletem, mert az afp meg még nem lesz kész. Szívem szerint a genetikai uh után mennék csak. Na majd meglátom.

aranyoska: én is nagyon örülök, hogy minden rendben.
Szépek a virágaid, bár én allergiás vagyok rájuk :-) így amikor évvégén kapunk a gyerekektől csokrot, mindig anyumnak adom :-)
Viszont a "pihenőszéketeket" én úgy tudom hogy fürdőkádba szokták tenni, hogy ne kelljen a babát tartani, valami biztonsági fürdető...vagy mi. bocs ha hülyeséget mondtam, vagy félreértettem valamit. Lehet hogy a szobában is lehet használni :shock:
Amiatt meg érdeklődnék, hogy az én csomimmal mi újság? Maradt? küldjek pénzt?Tudod nálam volt félreértés a popsitörlőnél :P :P

Most megyek még gyorsan takaritok, mert holnap a fiamnak bulit szerveztünk. Leszünk vagy 20-an :-)

legyetek jók és legyetek jól! vigyázzatoka pocaklakótokra :-)

rabbe78
 
 


Szia RABBE!

;)A pihenőszékünk az valóban a kádba való:)Nem írtam oda,de úgy gondoltam;)

A motyód meg van,annyi a problema,h a pelusból nem lesz annyi amennyit kértél,de a popsitörlő meg van az utolsó darabig.De nem 15,hanem 12 db-osat kaptam,remélem ez nem gond.Ez nem 60.- csak 50.- .Még rá kell jöjjek mibe adom fel nektek.Amint meg van mindenkivel rátérek a továbbiakra priviben persze.;)De egy címed küldhetsz addig,oks?

Pussz...amúgy én is nagy takarításba kezdtem;)Lóg is a belem....

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 

 
 

Fúúú, Lányok, még az olvasásnak sem értem a végére, de muszi elkezdenem válaszolgatni, mert elfelejtem az elejét mire a végére érek!!! És csatlakozni szeretnék Aranyoskához, mert ez itt egy szuper csapat, és olyan jó, h itt mindent meg merek kérdezni… velem ez egyébként nagy baj, én vhogy így vagyok összerakva, a dokimat sem merem mindennel hívogatni, és régen amikor már az osztálytársaim bratyiztak a tanárokkal én akkor is megtartottam a tisztes távolságot… Szóval, én is köszi mindent.. jujj elöntöttek az érzelmek, ilyenkor mindig pityergek…
Khmm, remélem mindenkinek szuper jól telt a napja, mindenki megúszta napszúrás és leégés nélkül, hozzáteszem nem volt könnyű, mert elég meleg volt és mellette még fújt is szél, ami mindkét tényező esélyét növelte. Nekem a hátam nem úszta meg, kicsit piri….
1ébként, ma én is megúsztattam Boldit és sztem nagyon élvezte, éreztem ahogy bugyogott a pocakban. Meg amikor kijöttünk meg sem állt. A borda-ropogás miatt már nem aggódom, elképzelésem sincs, h mi lehet, talán az amit Eclipse írt. Boldi jól van és ez a lényeg!

Eclipse:nagyon szép a pocid, és nagyon jól nézel ki Te is!!!! A vizsgákhoz nagyon gratula, nem semmi amit véghez vittetek így együtt!!
A vizesedéssel kapcsolatban látom meg van az ember aki sokat tud segíteni Neked, vigyázz magatokra, amikor csak tudod, dobd fel a lábad. :-)
A kutya pillantását ismerem, tisztára, mint a mi Samunk… Ő igazából ott sincs, csak érzéki csalódás!! :D

Aranyoska, mi is meccset nézünk, de én szeretem, oooolllyyyan jót tudok aludni, h ennél jobbat már csak a Forma1-en tudok.. ez a zúgás, zümmögés isteni az idegeimnek. Meg hát készülnöm is kell, csak Fiam lesz vagy mi a fene. :D
Gyönyörűek a virágaid!!!!! És persze az unokahúgi egy csoda kiscsaj!!!

Ne haragudjatok, most ennyire futotta… a popsim is fáj gyorsan hanyatt vágom magam, úgy lehet jobb lesz. Mindenkinek cuppanos puszit küldünk és szép estét!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!
A 2009. novemberi topicból vagyok. Eladó egy két hónapot használt AVENT Isis kézi mellszívó tartozékokkal 8000 forintért

és egy szintén két hónapot használt Giraffe Club szürke-piros vízszintesig döntethető babakocsi, lábzsákkal, esővédővel és hordozóval 35000 forintért. Érd: priviben

Mindenkinek szép babavárást és örömteli babázást kívánok!

Judit

Kép
petra09
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla: 2010.06.13.


Kép

szisszka
 
 


Ma is 5 után keltünk, tegnap is :(
Kezdek most már kiakadni :(
Tegnap apa tovább aludt, meg délután is aludt... úgy jött haza persze este negyed 12-kor, h simán felébredtem rá, majd mesélt... de ma persze megint nekem kellett kelni, már nagyon fárad vagyok :( Lehet, h fogom magam, és beiktatok egy délutáni alvást. Úgy érzem magam mint aki végigbulizta az éjszakát és minimum 2 doboz cigit elszívott
:shock:

Dorka
Hatalmas gratula a félidőhöz!!!!
A képeket továbbra is várom :D


Csillag
Marci is nagyon szépen aludt délutánonként, de amikor most beköltözött a tesó a pocakba és leszoktattam a szopiról, a délutáni alvást is elhagyta.

Ágica
Azért vannak olcsóbban is légzésfigyelők, amik jók is! A teszveszen, vaterán, expresszen vannaK olcsóbban használtan, vagy tudtok bérelni is.
Nem feltétlenül az a legjobb mindig ami baromi drága, meg egy cikkben ódákat zengenek róla :) Marketing, pr... :)
Amikor Marcit vártuk, az én férjem sem jött el uh-kra, igaz, ő dolgozott, mg akkor még nem lehetett bejönni. Az sem volt teljesen biztos, hogy bejön velem a szülésre, mert azt mondta, h fél, meg h lel fog ájulni, meg nem akar szenvedni látni. Azért biztos ami biztos megvettük az apás szülés rucit. De azt hiszem, hogy az volt az egyik döntő pillanat, amikor megnéztük együtt az "Élet az anyaméhben" c filmet. A szülés napján kérdeztem, h bejön e velem, azt mondta, h bejön, csak lehet, h rosszul lesz. De aztán bejött velem, és nekem nagyon sokat jelentett, hogy ott van, fogta a kezem, bíztatott! Utána kérdeztem, h nem volt e rosszul? Azt mondta, h akkor eszébe sem jutottak ilyen dolgok, csak az, h együtt megcsináljuk, és a kezünkben tarthassuk a kisfiúnkat! Azóta mindenkinek áradozik róla, h mekkora élmény volt ez számára, és hogy örül, h nem hagyta ki, és most már nem kérdés, hogy bejöjjön e velem. A kapcsolatunkban is változást hozott ez, szerintem még közelebb kerültünk egymáshoz.
Az én anyukám is 5 gyereket szült, úgy volt, ha a Zuram nem jön be mégsem, akkor majd ő lesz ott velem :)
Szerintem párszor beszélgessetek még apával, novemberig ez még simán változhat! :wink:

Viko
Örülök, hogy rendben vagytok!
Tök jó, h leteszteleted az új masinát, majd nekünk is számolj be róla :)

Start
Gratula a mocorgáshoz! :)

Mikegirl
Örülök, hogy jól vagytok!
Bútorcserével csak óvatosan, vigyázz magatokra, nem hajt a tatár! :)

Vaya
Várom a képeket :)
Keresztfiadnak jobbulást!

Eclipse
Jajj, de jó, h jól vagy már! :) Én nm vagyok hajlamos rá, de ebben a melegben még az én lábam is bedagadt kicsit.
Kolléganőd: no comment :shock: Tipikus HP :D
Gratula a vizsgákhoz, ügyes vagy nagyon!
Tök jó, h békültök anyóssal :) Hurka-kolbász és társai: én imádom :D Még pocakosan is :lol: Sőt a kórházban szülés előtt azt adták ebédre krumolival, párolt káposztával :lol:
Szép a pocid :) A kutyus is aranyos! Na nekünk tegnap próbálkozott be az egyik kutyánk, kétszer felugrott a kanapéra, ilyenkor bünti van, nem jöhetnek be a szobába pár napig :lol:

Emese
Én is néztem tegnap meccset, de csak a felét tudtam megnézni :?
Én szeretem a focit, igaz mostmár általában az ilyen nagyobb eseményeket nézem, mint EB, VB. A forma 1-et meg ki nem hagynám :wink: Idén a Hungaroring sztem kimarad, túl nagy szokott lenni a meleg. Bár lehet, h a box utca látogatást azért nem hagyom ki :lol:
Szép lett a kerted :) Jajj, de kis cuki az unokahúgod! :)

Na, majd benézek még, de Marci-nyivák van...

[/b]

szisszka
 
 


Sziasztok!

Nincstúl sok időm írni mostanság,de olvasgatni azért szoktalak benneteket!
Pénteken voltam uh-n minden rendben van a bébivel! :D
A tábli még mindíg nem szinesedik nálunk,majd jövőhéten elmegyek a saját dokimhoz,és ott talán megmutatja végre magát a kis szégyenlős!

Na már szaladok is tovább!Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Régen voltam. :oops: De nem tudlak benneteket egyszerűen követni. Elkezdem írni a válaszokat piszkozatba, aztán abba kell hagynon, mire újra jövök, már egyáltalán nem aktuális :oops:

Afp-n kedden voltam, de nem hiszem, hogy táblázatba való lesz az eredményem a két picúr miatt. :? Igazából nem is izgulok miatta és nem is értem miért kell megcsinálni :roll: :roll: :roll:

Csak ámulok és bámulok :!: :!: , hogy ti milyen ütemben vásárolgattok! :shock: Én még egy kis zoknit sem vettem, sőt még nézegetni sem kezdtem el a dolgokat :oops:

Egész szépen színesedik a tábla, jövő kedden én is megyek UH-ra, kíváncsi vagyok lesz-e valami eredmény a nemeket illetően.

Én nagyon élvezem ezt a jó időt így, hogy nem kell dolgoznom. Itthon egy szál semmiben a hűvös lakásban, vagy kint az árnyékban a napágyon olvasgatok, álmodozom róluk, beszélgetek velük, mármint a kicsinyeimmel :lol: ... elvagyok.. persze ha menni kell valahová én is szenvedek.

Eclipse elhiszem, hogy megijedtél a lábdagadástól! Nekem is volt már, hogy egy kicsit dagi lett, ha pl. bevásárolni voltunk és sokat ácsorogtam, de mostanában fájdogál is a lábfejem. :(
Sőt a múlt héten és is egy kicsit betojtam, mert a jobb bordám alatt elkezdett elég érdekesen fájdogálni a az oldalam, főleg ha levegőt vettem. Egy-két napig úgy voltam, hogy biztos beszorult a levegő, megnyugodtam... de csak addig voltam nyugodt, míg be nem írtam a keresőbe a gúúglin. Na infarktust kaptam, amit ott olvastam.. máj, toxémia, hellp szindróma, azonnal kórház stb.... felhívtam a dokimat gyorsan. Megnyugtatott, hogy ne izguljak, nőnek a babcik, helyezedik a méh, változik az anatómia... pihenjek sokat és el fog múlni. Így is lett :lol: :lol:

Az én Uram nem viszi túlzásba ezt a meccs dolgot.. amelyik érdekli azt megnézi és kész, de nem mindenáron. Én is szoktam nézni ha van kedvem. :lol: :lol:

Pocakom jó nagy, majd hozok képet. :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Kép

Maccs
vörösmacska
 
 


sziasztok,

én is ideértem. :)

hát az egy hetet nehezen tudom visszaolvasni, de az elmúlt pár napot megpróbáltam.. :)

eclipse: örülök, hogy anyósoddal jóban lettetek.. hát igen, a kis unoka meg tudja dobogtatni a szívüket.. :)
szép pocid van :) a vizsgákhoz gratula! :)

aranyoska:örülök, hogy minden rendben volt a győri uh-n! :) most már megnyugodhatsz! :) szépek a virágaid! :)a foci téma ismerős.. most nálunk is minden nap ez megy... ezt az egy hónapot valahogy ki kell bírnunk.. :)

vörösmacs: szép poci! :)

dorka: gratula a 20, héthez! :)

ágica: üdv köztünk és gratula! :)

ebba: átérzem az árvíz helyzetet. Én is borsodi vagyok, vagyis a szüleim élnek ott, én már Pesten lakom pár éve...A szüleim Ináncson laknak, és náluk is már "csak" a pincében áll a víz.
:oops:

hayni: ez a jóga dolog tetszik. én is gondolkozom, valamit mozognom kellene, és mivel az elején nekem voltak barnázásaim csak az ilyen könnyebb dolgok a megengedettek. pont a napokban beszéltem a férjemmel, kellene járnom kismamajógára. :)

vikoo: örülök, hogy minden rendben van veletek!

az afp meg volt csütörtökön, már csak az eredményt várom.. a meleget én is nagyon rosszul viselem. csütörtökön sikerült is rosszul lennem, de szerencsére hamar magamhoz tértem. :)
mi szerdán megyünk 4d uh-ra már nagyon várom..
már én is lógok egy pocakfotóval, igérem, hamarosan töltök fel. :)

csak ámulok, milyen vásárlásban vagytok. :) én még nem merek, úgy beszéltük meg a férjemmel, hogy majd szeptembertől.. most csak egy-két apróságot vettem, na meg inkább saját magamnak ruhákat, mert szükség volt már a ruhacserére. :)

start téma: hát én picit tartok tőle, elég könnyen össze tudok szedni ilyen helyeken dolgokat.. én azt hiszem, ezt a nyarat kibírom majd úszás nélkül. nagyobb bennem a félsz.
:oops:
vigyázzatok magatokra ebben a melegben! :) puszi

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Afp-n kedden voltam, ==> tiszta lüke vagyok, hogy ilyet írok, dehogy kedden voltam!! csütrötökön 16+0-n, mint henne, épp most látom teljesen egyidősek vagyunk :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok! Én is vagyok ám, csak nincs erőm írni, sőt annyit termeltek, hogy néha olvasni sem. :shock: :oops:
Meg nálunk extra fordulaton pörög az élet mostanában, amit nem bánok, mert legalább az idő is rohan. :lol: Csak nem tudom, mikor fogok kipurcanni, remélem csak azután, hogy elvégzem az előre kitőzött feladatokat.

Kedden ugyebár voltunk 4D-n, ahol megtudtuk, hogy kisfiúnk lesz, így már könnyebb volt a vásárlás másnap Pesten. Vettem fürdőlepedőket, lepedőket, takarót, bodyt, kocsikabátot, persze fiúsakat. :lol: Meg magamnak nyári kismama toppokat. Ja és amit nem mondok, a Baby Outletben voltunk.
De ugye nem ezért mentünk fel, hanem mert a endokrinológusom soknak találta a terhelt cukromat. Hát sajnos itt nem is kaptam jó híreket: ez bizony terhességi cukorbetegség. De a doki azzal bíztat, hogy szerinte szigorú diéta elég lesz, és nem lesz semmi gond, időben elcsíptük. Ami még gáz, hogy összesen 10 kg hízást engedélyezett a 8. betöltött hónapig, amiből már 7 kg megvan. :oops: :oops: :oops: Én is éreztem, hogy ez nem normális, de a védőnőm csak legyintett rá. :evil:
Na de most már sinen vagyok, és a kistesóért mindent megteszek, és nem lesz több gond!!!!
Csak azért a lelkifurdalás mardos rendesen, hogy magamtól miért nem volt annyi eszem, hogy komolyan vegyem a diétát. :oops: :oops: :oops:

Aranyoska! Utólag is boldog szülinapot! Nagyon jó meglepit talált ki a párod!!! :lol:

Eclipse! De jó, hogy lassan elcsitulnak a hullámok az anyósoddal! A nyugalom nagyon kell egy kismaminak. Lassan vége a vizsgáidnak, nagy gratula az eddigi eredményekhez!!!
A kolléganőd meg hihetetlen egy nőszemély!!! :evil:
Nagyon szép kismami vagy!!!:lol:

Vörösmacs! Nagyon szép pocakod van! És két babóval sem nagy, az enyém eggyel is jóval nagyobb! :oops: :D

Én holnap megyek dokihoz meg védőnőhöz is, erre a strandolós témára mindenképp rákérdezek.
Csütörtökön meg genetikai uh! Már nagyon várom! :D

Rodina! Itt is gratula a szuper eredményekhez!!! :lol:

Dorka! Már te is felezős vagy! :shock: Gratula!!! :lol:

Mi meg nagyon megiramodtunk a párommal, gőzerővel készül az új szoba, most épp, mert volt egy kis lóvé anyagot venni. Aztán ha ez elfogy akkor megint pihi. Közben pedig az öcsémék is szépítgetik az 5 év alatt lelakott házunkat, itt is ott is festegetnek. :D

Ma meg elkezdtük leszedni a meggyet, és már rotyog az első adag lekvár a tűzhelyen! :lol:
Egyszóval nincs megállás! :lol: :lol: :lol:

Bocs, most többre nem tellik tőlem, mert már nagyon késő van, és még rendbe kell szednem magam holnapra, amúgy is ragadok a melótól meg a melegtől :oops: , már vágyom a tus alá! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Aranyoska! Még neked akartam írni, hogy nagyon örülök, hogy megnyugtattak Győrben. És nincs semmi baj!!! Szuper! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok, szomszédaink költöznek haza Németországba,ésmivel nem terveznek több babát,eladják a KOMPLETT BABAFELSZERELÉST.
Quinny babakocsi, philips babaőr, pelenkakuka, baldahin, függöny, lámpa.... kiskád, állvány, biztonsági fürdető...

érdemes megnézni, minden Bp.2 kerületben van, innen lehet elvinni.És az árak irányárak. :)

http://picasaweb.google.com/11345920212 ... directlink

freestyler
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla: 2010.06.14.

Kép

szisszka
 
 


Sziasztok!

Tegnap sikerült végre pihenni, és Marcit is sikerült rávenni az alvásra, 2 órát aludtunk délután, szuper volt! Tegnap néztünk F1-et is, izgi volt :lol:
Ma pedig tök kipihent vagyok, sikerült 6ig aludni :)

Start
Gratula a félidőhöz Neked is! :)

Kankalin
Szupi, hogy minden rendben veletek! :) Jajj, pedig olyan kiváncsi voltam, hogy öcsi vagy hugi lakik a pocidban. Remélem nekem szerdán kiderül, már nagyon be vagyunk sózva :)

Macs
Én csak rucikat vettem még, pár unisex darabot, csak hogy ne egyszerre kelljen, hanem apránként, mondjuk nekünk azért az alapok megvannak szerencsére (babakocsi, kiságy, meg ruhák is vannak)
Mennek a drukkok keddre, hogy látszódjon a kismacskák neme :) Majd mesélj mindenképp!
Gratula a pocakhoz, szép formás :)

Henne
Biztos jó lesz az afp-d! :)
Jujj, akkor te is szerdán mész uh-ra? De jó :)
Tényleg nem kell elkapkodni a vásárlást, ráértek szeptemberben. :wink:

Lucuzs
Mégegyszer gratula a kisfiúhoz! :)
Tök jó, hogy vásárolgattatok! És voltak jó dolgok a Babyoutletben?
Sajnálom a terhességi cukorbetegséget, de a lényeg, h minden rendben lesz, ha tartod a diétát! Kitartást kívánok hozzá!

szisszka
 
 


Sziasztok!

Luczus!
Nagy-nagy gratula a kisöcsihez! :D :D És,hogy fogják hívni a kislegényt?? :D
Sajnálom a cukor témát,de ne aggódj nem lesz semmi gond,jó hogy kiderült mostmár majd odafigyelsz a diétára! Szerintem ne legyen lelkifurdalásod azért mert nem gondoltál erre hamarabb,nem tudhattad!
A mai védőnő,és doki látogatás után gyere ha tudsz beszámolni! :) Kíváncsi vagyok mit mondanak strandolás ügyben!

Holnap én is megyek tanácsadásra,szerdán meg a saját dokimhoz hátha kiderül a neme a bébinknek! :D

Sziszka!
Örülök,hogy végre sikerült egy kicsit pihenned! :D Marci már nem szokott aludni ebéd után?

Henne!
Várjuk a pocakfotót,és majd írj mi volt a 4D-n. :D

Vörösmaccs! Csini kismama poci!!! :D :D

Aranyoska! Gyönyörű virágok vannak a kertedben! :D

Eclipse! A te pocid is nagyon csini! :D Örülök,hogy nem lett semmi baj a lábdagadással! A kolléganőd pedig egy már elnézést magánakvaló bunkó! :evil: Bocsánat de kijött belőlem a sztorit olvasva! :oops: :oops:

Vikoo! De jó neked erre az Uh tesztelésre én is szívesen jelentkeznék! :D :D Szupi lehet!!! :D Tegnapnem jelentkeztél merre csavarogtatok??? :D :D

Na lépek! Puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Sziasztok!

Sziszka!
Köszönöm a jó tanácsot,még megpróbálom a páromat rá beszélni.Bár az a nagy gond vele,hogy rosszul van a tű látványától is(tűzoltó) :D
Ha minden kötél szakad anyu jön be velem szülni.Köszönöm,hogy betettél a tábliba.

Henne!

Köszönöm az üdvözlést,örülök,hogy itt lehetek veletek.
Még nem vettem semmit,nagyon babonás vagyok ilyen téren.Nagyon sok mindent kapunk a családtagoktól és a kolléganőimtől,de még azokat sem merem elhozni.
Nagyon bolond vagyok??????????
Sőt anyukám éveken át gyűjtögette,hogy majd az unokának jó lesz,de még elő sem vettem.
Októbernél hamarabb semmit nem merek a lakásba hozni. :oops:



NEKEM SZERENCSÉM VAN A PÁROM UTÁLJA A FOCIT :D :D :D :D
Egész hétvégén víz helyett mondhatni csak dinnyét ettem.Nagyon jó volt.Ajánlom nektek is.
Nagy meleg volt a hétvégén,pedig vasárnapra vihart mondtak,de nem volt semmi :(
Szép napot kívánok.

ágica78
 
 


Sziasztok Csajok!

Most egy kicsit lemaradtam, pörögtek az esmények a hétvégén is :D Én továbbra is elég rendesen aggódom a mélyen fekvő méhlepényem miatt. :(
Pénteken ballagáson voltunk, jól éreztem magam, szombat, anyukám, mamámék, vasárnap Andris szülei, fagyizás, teraszon ücsörgés barátokkal, aztán jött a barátnőm, aztán meg a másik barátaink.
A strandot végül nem mertem bevállalni.

Sophie, hogy vagy?

Gyancsi, voltatok vásárolni?

Ebba, te szó szerint HŐS vagy!!!!!!!!!Örülök hogy jobb a helyzet!
Nagyon bízom benne, hogy már rendben lesznek a dolgok.Borzalmas,a mi történt!
Na, és sikerült meghallgatni a szívhangot apával?

Hayni, mikor mész legközelebb jógázni?

Rodina, gratulálok a szuper eredményehez!!Ja, meg a szuper légzésfigyelőhöz is!! :D

O.Ági, nekem is minden nap változik, hogy meddig maradok itthon, de én is még szeptemberben is jönnék két hetet, de szertenék nyárra beiktatni pihenést, júliusban másfél, augusztusban 2 hetet!
Vettetek bútort?

Csillag, nagyon köszönöm a méhlapényről az infót!Hogy van a pocakod?Pihentél a hétvégén?

Vikoo, örülök nagyon, hogy minden rendben volt! :D Ez a tesztelés meg egyenesen szuper!!!

Start garatula a mocorgáshoz, és gyere ám az eredményekkel! :D

Mikegirl, de jó, hogy elmúlt az a fránya maszatolás, de használd ki még ezt a hetet, és pihenj!Megnéztem a bútort, gyönyörű! :D

Vayacon, én sem szeretnék ide visszajönni dolgozni, igazából azt kell eldöntenem, mi is szeretnék lenni.Te már tudod a célt?

Eclipse, nagyon édes a pocakod, a kutyusotok is :D
Nem csodálom, hogy megijedtél a lábad miatt, tényleg szerencsés vagy, hogy van egy Erikád, és megnyugtatott :D
A kolléganődre inkább nem is mondok semmit :twisted:
Szuper, hogy anyósoddal kezdenek alakulni a dolgokjó irányban, és jó fej vagy, hogy te is nyitni próbálsz felé!!!
A vizsgákhoz gratulálok!!!Nagy kalappal a hátralévőkhöz!!!

Aranyoska, nagyon szép a kert, a pihenőszék is szupi, és Hanna baba is gyönyörű, huncut a mosolya :D
Strandon voltatok akkor ugye?

Rabbe, milyen volt a buli?

Szisszka, húú de jó, hogy végre kipihented magad!!!Mi a mai terv?

Vörösmacs, édes a pocakod! :D

Henne, vásárlás-mi is megpróbálunk apránként mindent megvenni, hogy ne legyen egyszerre túl sok, mert a spórolásra nem biztos, hogy képesek vagyunk!

Kankalin, gyere majd, hogy mi volt az u.h-n és a tanácsadadáson!

Lucuzs, gartulálok a kislegényhez!!! :D 1 kislány és kifiú :D
Gyere, azért, hogy mi volt a dokinál, arra is kíváncsi vagyok, hogy a strandról mit mond.

Húú, befejezem, mert extra sok lett!Pedig még annyit tudnék írni :D

Ja, a képek.Ne haragudjatok, de nem fotóztam, de valamelyik nap a héten szabin leszek, és pótolom :D

Mindenkinek köszönöm szépen a félidős gratulációkat!!! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ágica! El is felejtettelek üdvözölni téged! :oops: Örülök,hogy te is csatlakoztál! :D Lehet ,hogy mire eljön a nagy nap a párod is rászánja magát,hogy bemenjen veled! Nekem bejött a párom,nagyon izgult de azt mondja élete legszebb pillanata volt ahogy látta megszületni a kislányunkat,és a köldökzsinórt is ő vágta el. Olyan büszke volt! :D

Dorka! Akkor tartalmas volt a hétvége! :D Ne aggódj nem lessz semmi gond,csak nyugi,na és a pozitív gondolkodás!!!!! :D Küldök neked sok ++++++++++++++++++energiát!!! :D Pussz!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Jó reggelt Csajok!!

Ebba- Örülök, hogy javult a helyzet nálatok árvíz ügyileg!!Nagyon szép tőled-tőletek, hogy ennyit segítettetek, le a kalappal :wink: Egy pocifotót majd tegyél fel ha tudsz a pocidról :D

Eta- Merre jársz??

Hayniii- Szerintem én ugyanígy azt hittem volna, hogy lehet zuhanyozni a jóga után, mint te :wink: Gyakorold a meditálást , tuti, hogy menni fog :wink:

Rodi- Kitartás a lakás rendbe tételéhez, gondolom, hogy ez most így kismamiként még jobban megterhelő!!!!De nagyon jó lesz mikor kész lesztek vele :wink: Gratula a légzésfigyelőhöz, én is ezt a típust néztem ki, hogy ha vennék légzésfigyelőt akkor tuti ezt választanám :wink:

Ági-Sikerült megvenni a bababútort?

Csillag- Te mindjárt kapsz a popódra!!!!Mi az, hogy nyavalyogsz és nyamvadt vagy?????Ne kelljen oda mennem :D Ne viccelj, azért vagyunk itt egymásnak, hogy a gondokat is megosszuk, ne csak az örömöket......Van akit nem visel meg egyáltalán a terhesség, van aki pedig nehezen viseli....Mindenki más, úgyhogy nem vagy te ezért nyamvadt egyáltalán :wink: Mai dokihoz egy nagy kalappal, hogy rendben legyen a méhszáj :D

Sophie- Mi újság a barnázással???Elmúlt?

Szisszka-Nem is tudtam, hogy érdi vagy :D Mert én Törökbálinti, vagy is hát Anyumék laknak ott, oda megyünk haza innen mikor megyünk :D Helló szomszéd :D ...Sajnálom , hogy nem tudod magad rendesen kipihenni, délutáni szieszta simán belefér szerintem :wink: ...Most olvasom, hogy még is sikerült a pihi, hurrrááááá :lol:

Ágica-Nekem is az a megérzésem, hogy kisfiú lesz az én kisbabám, a 12 hetes UH-on már elvileg 70%-ra megtudták (volna) mondani....Most csütörtökön megyünk legközelebb, nagyon kiváncsi vagyok :D Tegnapelőtt is vele álmodtam és azt, hogy kisfiú volt.....Én mostanában szinte minden nap a terhességgel vagy a babával kapcsolatosan álmodok :shock:

Vikooo- Örülök, hogy minden okés Boldi babával :D Grátisz Uh meg aztán nem semmi, nagyon jóóóó lehet :D :D :D Sezrintem sem jelent rosszat az a kattanás, de kérdezz rá a dokinál ha legközelebb mész!

Start- Gratula a rugdosáshoz :D

Én vagyok ez egyetlen aki még nem nagyon érzi???? :?

MikeGirl-Remélem elmúlt a depis időszakod, ez a nyomott idő is tuti, hogy közrejátszott!!..Nagyon szép ez a Faktum bútorcsalád :shock: :D :D ...Még, hogy én bomba nő??????Köszi, egy pöttyet elnézted, de azért jól esik :D :D Már 2,5 kg hízásnál tartok!!!

Tényleg csajok ti hogy álltok a kilókkal??

Vaya- Várom nagyon a képet a szerzeményeidről!!Én is most már elkezdtem mondogatni Apjuknak, hogy lassanként mi is neki állhatnánk ezt -azt megvenni...Bár lehet úgy fogjuk csinálni, hogy kinézzük a dolgokat és majd ha hazamegyünk akkor otthon megvesszük :wink: ....Voltunk végül vásárolni, de semmi különöset nem vettünk, tisztítószereket, meg kaját,én szerettem volna egy melltartót, de erre a mellre alig van választék!!! :wink: ...Remélem keresztfiad jobban van már!!

Eclipse- Sajnálom, hogy ennyire megijedtél!!Remélem már megnyugodtál és a dagadás is lement a bokádról!Kolleganőt szard le!!Gratula a jó vizsgaeredményekhez :D....Hát Anyósod meg nem semmi, a lényeg, hogy helyreállt a béke :D ...Kutyi nagyon cuki :lol:
Gyönyörű a pocakod :wink:

Aranyos- Strand jó lehetett :wink: Érdekes , hogy az én párom ugye focista ( volt) de még sem nézi annyira a meccseket általában a tv-ben, viszont a VB-t ő is árgus szemekkel figyeli :D Mondjuk engem nem zavar,mert én szeretem nagyon a focit :wink:
Meseszépek a virágaid, unokahugid pedig zabálnivalóóó :lol:

Rabbe- Irigykedem a klíma miatt, nagyon szuper lehet :wink: Én is már jó rég láttam a babámat, de most csütörtökön végre megnézhetem :D 28-a is gyorsan eljön :wink:

Kankalin- Örülök, hogy minden okés a babóval :wink: Szerintem kislányod lesz, ha ennyire szégyenlős :D

Vörösmaccs- Nagyon örülök, hogy jól vagytok, gyönyörű a macska lak :D :D Drukkolok, hogy holnap megmutassanak magukból valamit a kismacskák :D

Henne-Jó, hogy te is jöttél :wink: Örülök, hogy minden okés, pocifotót várjuk ám nagyon :D

Lucuzs-Sajnálom a terhességi cukrot, de ne félj diétával simán kordában lehet tartani....Egyre több kismama szenved tőle sajnos, de a diéta mellett még akár picit fogyni is lehet tőle, úgyhogy no para :wink: Minden okés lesz!!!!Ezek szerint akkor jó a Baby Outlet???Tervezzük mi is , hogy megnézzük :D

Dorka- Akkor nálatok is mozgalmasan telt a hétvége :wink: Igen, vásárolgattunk, de semmi extrát, azt hiszem fentebb már leírtam :wink: Melltartót szeretnék még nagyon, mert csak 1 db van ami jó, legalább 1-2 kéne még :wink:

Nálam gyorsan eltelt a hétvége, ami nem is baj, mert csütörtökön végre láthatom a kisbabánkat, majdnem egy hónapja láttam utoljára, már nagyon várom, számolom a napokat :D :D :D
Szombaton dolgoztam , aztán jöttek a párom Bajai barátai, átutazóban voltak, mert mennek Hollandiába dolgozni és megálltak nálunk...elvileg csak egy fél órára, de végül itt alvás lett belőle :D Vasárnap pedig egy óriásit lustálkodtunk :D :D

Mindenkinek szép napot!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Dorka:ne aggódj a méhlepény miatt.Nem tudom mennyire emlékszel rá,de az elején nálam ugyanez volt a probléma,h nagyon mélyen tapadt a lepényem,de az orvosom megnyugtatott.Azt mondta,h nem kell aggódni,mert a terhesség előrehaladtával,ahogy nő a méhed,úgy a lepény is arrébb fog mindig egy kicsit "csúszni",és a végén teljesen eltűnik a méhszájtól.Nekem is teljesen zárta,de az nagyon ritka,h az a 9.hónap végére is ott maradjon és elzárja az utat a babu elől.
Felhívták a figyelmem,h előfordulhat,h bevérzek,de megkért nyomatékosan az orvos,h,,ne kezdjek el pánikolni,hanem menjek szépen be a kórházba(bár ott sem fognak semmi különöset csinálni velem,csak megfigyelnek pár napig),de ez még mindig nem azt jelenti,h bármi baja lenne a babának.Csütörtökön pedig azt mondták,h már jobb helyen van,tehát elmozdult onnan.
Én nagyon szorítok,h nálad se legyen másképp!!!! :wink:

Gyancsika:ne szerénykedj!!!Csini kismami vagy!!!!!De természetesen ez minden kismamára vonatkozik,mert mi lehetne más egy kismama,ha nem gyönyörű???Igazam van vagy igazam van????;)
Én 3 kg plussznál tartok eddig.Meg lettem érte dícsérve, :oops: pedig én többnek érzem;)Csütörtökre szorítok!!!!

Köszönöm szépen a kerttel kapcsolatos bókokat,büszke is vagyok a kis virágaimra,csak egyre inkább nehezemre esik gondozni őket...fárasztó:(
Az unokahugim,meg szerintem is egy huncut kis tündér..imádom nagyon.Mindenkinek ilyen kisgyereket kívánok :wink:

Lucuzs:sajnálom a cukor roblémát,de rosszban a jó,h még időben nyakon lett csípve és tudsz rá figyelni;)..és köszönöm Neked is a győri drukkokat!!!

Foci téma:nekem sincs vele bajom.....csak nem szeretem azt hallgatni egész nap,h így a foci meg úgy a foci!Jönnek a csapattársak akkor a csapból is ez folyik;)

Lányok lassan megint kezdhetjük a táncot járni,mert megint beköszönget a szar idő...rohadjon meg. :twisted:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Ágica, az én férjem is utálja a focit :D
Érdekes dolog ez az apás dolog. Én imádom, ha Andris velem jön az u.h-ra, de pl. a nőgyógyászhoz soha nem jön be velem.
Szülés ügyben pedig kijelentette, hogy ő bent szeretne lenni, és kész, ami nagyon jól esett nekem.
A gyerekcuccokkal kapcsolatosan nem vagy bolond :D Én is így gondoltam aza elején, csak nekem aztán megváltozott a véleményem.

Gyancsi, szerintem is tök jól nézel ki :D Képzeld, pénteken én is melltartóra vadásztam, és vettem is, szerencsém volt a C&A-ban nagy melltartó leárazás volt.De sajna csak egy fehéret sikerült beszerezni, pedig többet szerettem volna.De így is 1490,- volt :D
4D-re mentek csütörtökön?

Aranyoska, köszönöm a nyugtató szavakat, biztosan így lesz, ahogy te is írtad :D
Itt egyik pillnatban süt a nap, a másikban borús az idő, de nem esik szerencsére az eső.Igazából nekem most jól is esik ez a kis hűsebb idő, amit azért annyira hűvösnek nem mondanék, mert azért meleg van.

De attól függetlenül csajok, én ma is szenvedek melóban, olyan egy negatív vagyok :( Pedig 1 hónap múlva otthon leszek 1,5 hetet, de az még olyan soká van :(

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!!!!!

Eclipse,
megkérdezhetem, hogy: HOVA DIÉTÁZOL??????????? Most nulláztad magad. Vagy ez jó? Úgy értem egészséges??? Mert akkor megértem a te életstílusodba teljesen ez illik bele. Én nem tudok odafigyelni, hogy mit mikor és mennyit. (3,70 plusznál tartok) 8)

Aranyoska meg minden focit nem annyira kedvelő csajszi,
ha a párotok szereti a focit a legjobb ha ti is megszeretitek. Hülyén hangzik de én is kb. 10 éve vagyok fociőrült mióta kicsit belemásztam és elkezdtem érdeklődni egy pl. ilyen VB iránt. Ki kivel játszik ki a legesélytelenebb (mindig annak drukkoltam) stb. Szuper tud lenni. Csomó minden van egy meccs mögött. Mennyivel kell nyerni, mi megy a másik csoportban, pletyik és egyéb hírek. Csak egy tanács volt a könnyebb elviseléshez. :oops:

Holnap lesz a genetikai UH HK-nál. Valakinek nincs pont ekkorra időpontja??? :?:

Pihenőszékbe, mármint nem a fürdős változatba hány hónapos kortól lehet belerakni a babát?

Dorka,
a tervem szerint most kipróbálom a terhes tornát.

Gyancsi,
a mozgást még én sem érzem, vagy legalábbis nem tudom, hogy mit kéne éreznem (pillangó efektus stb...). Csinál furcsa dolgokat a hasam, de ki tudja??????? :wink:

Csajok, ne kérjetek bocsánatot a "butának" hangzó kérdések (ahogy néha írjátok), sok fénykép, sok comment stb. miatt. Akit nem érdekel az a rész az átpörgeti. Én személy szerint imádom nézni a feltöltött képeket.

Szép napot!!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 


Haynii,
Lucuzs meg én PCOS-betegek vunk, abból a topikból jöttünk ide babásan.
Inzulinrezisztenciám van, családilag örökölt a metabolikus szindrómára és cukorbetegségre a hajlam, így a diéta nem passzió, hanem kötelező, és ez és a sportos életmód az egyetlen mód hogy egészséges maradjak sajnos. :( Igyekszem minden erőmmel nem hízni és nem terhességi cukros lenni.

Lucuzs,
nagyon sajnálom a terhességi cukrot. Ha jól emlékszem, te abbahagytad a metet? Én tartottam, meg nagyjából a diétát is, bár nem mondom hogy nem voltak kilengések, de összességében azt hiszem, jól állok, de úgyis csak 3 hét múlva a cukorterhelésen fog kiderülni :roll:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Bocsi Eclipse, nem tudtam! :oops:

Kép
Kép
haynii
 
 


Hayniika:félreértettél :lol:

Szó nincs arról,hogy,ne szeretném a focit....sőt nő létemre túlságosan is megszálott sportmániás vagyok és hamarabb leülök sport csatornát nézni,mint bármi mást.Kézilabda és amerikai foci témában például még a párom is tőlem kérdez :oops: ,pedig őt sport témában nehéz túlszárnyalni :wink:
A VB meccseit is nézem,mert érdekel,csak abból volt már picit elegem,h még meg sem kezdődött,már hetekkel előtte ezt hallottam állandóan,mert,ha jött egy haver azzal jól ki kellett tárgyalni az esélyeseket,utána jött a másik haver,azzal előről ugyanez...aztán így tovább :roll: :lol: Most már olyannyira benne vagyok,h a párom és a csapattársai beadtak 2000.- fejente és mindenki letippelte előre az összes csoportmeccs eredményét,köztük én is(kis segítséggel)éééés a pontok alapján vezetek....eddig :wink: :wink: :wink:

Szóval sportot kedvelő anyukák jó szórakozást,a nem kedvelőknek pedig kitartás!!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska,
akkor bocsi és HAJRÁ ELŐRE!!!!!!!! Forza Italia!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Az eséjtelenek közül pedig hajrá Szerbia!!!!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 


Úgy értem:
"Az esélytelenek közül pedig hajrá Szerbia!!!!!!!" :oops: :oops: Mindig is problémám volt a ly és a j betükkel. Útálom őket, feleslegesen bonyolítják az életem. :twisted:

Kép
Kép
haynii
 
 


Haynii::wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


sziasztok,

lucuzs: gratula a kisfiúhoz! :) sajnálom a cukros dolgot..

dorka: hát a munkahelyemmel én is így vagyok..nem hiszem, hogy majd vissza akarok menni.. vagyis arra részlegre ahol voltam, oda nem..

gyancsi: elhiszem, hogy már nagyon várod a csütörtököt. :)

vörösmacs: igen, egy idősek vagyunk, és napon is voltunk afp-n. :)

igen szisszka, én is szerdán megyek uh-ra. már nagyon várom, egy hónapja nem láttam az én picikémet. és reméljük, a nemére már nem csak tippelni fognak. :)
ma valahogy semmihez sincs kedvem, így nem sok mindent csináltam..:) most egy kis pihi, aztán rájöttem, lehet unatkozni fogok itthon nyáron, így lehet megcsinálom a szakmai nyelvvizsgámat. legalább leköt picit. :)
szép napot nektek!

puszi és pocisimi

ígértem képet.. ez kb 2 hete készült, majd csinálok újat. :)

Kép

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


sziasztok!

bocsi, hogy nem voltam megint egy ideje, de mára bepótoltam végre az olvasást! ;) hurrá!

köszi az érdeklődést! sajnos még mindig van valami, bár nem mennyiség, meg nem marad annyira látványos nyoma a tisztaságin, de azért csak nem normális ez!? vagy ki tudja!

szóval szerdán lehet, hogy felmegyek vérvétel után a dokimhoz, és beszélek vele, illetve kértem időpontot a G1-be is, mert annyira idegesít, hogy nem érzem még most sem biztosra a Picúrt, és folyton az jár a fejemben, hogy vajon mi a helyzet odabent!

volt egy rémálmom is, de el sem mesélem! nem akarom a frászt hozni senkire, meg nem is igazán hiszek benne, csak azért most megint bennem a para! :S

ne haragudjatok, de nagyon nem tudok reagálni, mert már itt ültem jó ideig, hogy végigolvassam a fórumot, szóval most kicsit ledöglök az ágyra és nézem a tv-t, amíg a kislurkóm alszik!

este megpróbálok jönni, és akkor reagálok mindenre! :)

Start, Dorka, Akra, gratula a félidőhöz nektek! :)

Eclipse, örülök, hogy anyóssal rendeződnek a dolgok! amúgy a Te anyukád, ha jól tudom, messze lakik... ha megszületik a babó, akkor azért fel tud utazni hozzátok segíteni neked, vagy anyósra leszel utalva?

Lucuzs, gratula a kisöcsihez! mi lesz a neve? sajnálom, hogy előjött a terhességi cukrod! :( az IR miatt nézték ilyen hamar a terhelt cukidat? nekem eddig egy tesztreggelis volt, bár a doki szerint ezt hetente ismételgetni kellene, de nem vitt rá a lélek, majd lassan elmegyek újra egy ilyenre, de szerintem az eddigi 1,3 kg hízásom nem feltétlen gyanús jel!

Aranyoska, nagyon klassz fotókat tettél fel! gyönyörűek a virágok, és a kiscsajszika is! :)

Szisszka, még akár talizhatunk is szerdán az SZTKban, ha úgy alakul! :) én délelőtt, de inkább reggel felviszem Benit anyóshoz a Gellért-hegyre, aztán megyek a laborba, meg a Horváth dokihoz! utána a G1, ha itt nem küld át az UH-ba, mert már megőőőőőőrülök! örülök, hogy tudtál pihizni végre, lehet, hogy rendszeresíteni kellene a délutáni összebújós alvásokat Marcival, és bár Beni 8 hós kora óta nem szopizik, nagyon sokáig babakocsiban kellett rángatva elaltatni, aztán kipróbáltuk az együtt nagyágyba fekvős alvást, és most ez van. én bizergálom az ő haját, ő meg az enyémet! :)

na most már tényleg megyek, ennyi jutott eszembe hirtelen felindulásból, a többit majd pótolom!

ja, és szuperek a pocis képek! én még mindig nem teszek, mert szerintem nincs babás hasam, szóval még várom kicsit!

jajjj, még egy. első gyerkőcös anyucik, megnéztem, én Benivel a 20. héten éreztem először a mocorgást, szóval még nincs veszve semmi! nekem annó is mellső fali volt a lepényem, mint most, és akkor is, sőt, kövérebb voltam picivel, mint most! :S

sophie27
 
 


Sziasztok Lányok,

Tegnap valóban nem voltam, küzdöttem a meleggel, itt borzalmas volt, mert a szombattal ellentétben nem fújt a szél és konkrétan egy perc alatt felforrt az agyam. Estére már annyira, h még hányingerem is lett, pedig nekem aztán nem is volt…
Szisszka, nagyon sajnálom a korai kelést, de jó, h legalább egy icipicit tudtál pihizni tegnap… A tábla már nagyon szép színes, olyan jó lenne ha már mindenki tudná, milyen nemű babát hord a szíve alatt. Az AFP-s statisztikára pedig külön kíváncsi vagyok..

Vásárlás: Tavaly Bendinél, mint már korábban írtam is, rendesen rémálmok gyötörtek, addig amíg be nem szereztem álmaim tárgyát. Sajnos azt is figyelembe kellett vennem, h egyszerre nem tudunk annyit költeni, így egy hónapban megvettem a légzésfigyelőt, majd a pelenkázót, kiságyat, mikor pedig jött a börze, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, a legtöbb mini ruhát, apróságot, forgót, zenélőt, ágyneműt, ott szereztem be potom pénzért és alig használtan, vagy tök újonnan. És akkor még ott volt a karácsony, a fűtés, és a szülés ára… csak úgy repkedtek a 100ezerek… Most persze könnyebb, és nincsenek is rémálmok, de tény, h el kell kezdeni időben!!!

Vörösmaccs, olyan szép a pocid, gömbölyödnek a kiscicák! Pihizz amennyit csak tudsz!

Lucuzs: Gratulálok a kis krapekhoz. Mi lesz a neve?
Hogy van a terheléses vércukor? Mert nekem majd csak a 24. hét körül kell mennem először, arra emlékszem, h Bendinél kétszer voltam, de a magán dokim most csak egyre fog elküldeni…
Ti voltatok már korábban is, vagy csak a 24.re mentek? Remélem nem lesz semmi baj, vigyázz nagyon magatokra és egyél sok egészséges finomságot.

Ancsi, én már érezgetem Boldit, hol jobban hol nem… Van, h napok kimaradnak, főleg ha pörgés van, de hát még nagyon kicsik, szóval így van ez jól. Mikor csinálta a szonográfus 18+4-nél az Uh-t, Boldi meg sem állt, és őszintén semmit sem éreztem belőle… Hamarosan beindulnak és akkor nincs megállás, este majd felébrednek, mert a nagy melegben úgy is csak kuksolni fognak és akkor egész éjszaka megy majd a rugiii….
De jó Neked, h álmodsz Vele! Én csak egyet álmodtam, Bendi angyalkává válása után. Akkor azt álmodtam, h mint ott volt velem a szülőszobában, és épp a kistesó született és mikor a kezembe adták és mondták, h kisfiú, nem hittem a szememnek, olyan kis ráncos, vén öregemberes volt, és én Bendire néztem, aki meg olyan tökéletes… Akkor még nem foglalkoztam a kistesóval, csak örültem, h láttam Bendit, de most már tudom, h az egy üzenet volt, amit megkaptam!!! :D
Fúú, akkor nagyon drukkolok csütörtökre, én már mindenkivel úgy izgulok, olyan jó érzés mikor megtudod ki lakik odabent.
Tényleg Ti kibírnátok, h ne kérdezzétek meg, h kisfiú vagy kislány van a pocakban?
Kb.: +3 kg-nál tartok

Szülés: A Férjem mellettem volt Bendi születésénél, 1ébként is így beszéltük meg, de abban a helyzetben még sokkal jobban esett. Mikor megszületett csak annyit mondott, h nagyon büszke rám, azóta i ez cseng a fülemben. Akkor, ott ez volt minden amit kaphattam, és egy életen át nem felejtem el.

Haynii, csatlakozom a „j” és „ly” utálatához, nem csak, h a mindennapjaimat, még az egész gyerekkoromat is megkeserítették. Szégyen, nem szégyen, nekem semmi hallásom nincs, ami még nehezebbé teszi a hallás utáni megkülönböztetést. Amit lehet megtanultam, de néha még azokat is keverem. :D

Henne, szép a poci, Te is milyen vékony vagy….

És Sophie, én is a 20. hét körül éreztem először Bendit, de onnantól nem volt megállás… Már csak napok és nem lesz kérdés, h a pocak mocorgás eredete a BABÓ!

pusziii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Na megjöttem a dokitól! Hát az van, hogy nemcsak papíroztunk, hanem alaposan meg is vizsgált. Mert mondtam neki, hogy reggel felkeléskor vizes, tiszta, híg folyásom volt, nem sok, de épp elég ahhoz, hogy a combom elázzon tőle. Bár nem izgultam, jónak láttam ezt közölni vele, és azonnal mondta is, hogy akkor most megvizsgál, nem vár a csütörtöki uh-ig.
És persze mindent a legnagyobb rendben talált, a méhszáj zárva, magzatvíz van bőven, szívhang ok, és szivárgásra utaló jel sincs. Levett valami kenetet, azért hívnom kell nemsokára, hogy miújság.

A strandolásról megkérdeztem, azt mondta meleg vizen kívül mehet a medence és a természetes víz is, de azárt ne ugorjak hatalmas talpasokat, ami felér egy hüvelyöblítéssel. :lol:
Délelőtt a védőnőm a természetes vizeket mondta inkább, de a dokinak inkább hiszek.

Többen kérdeztétek, hogy mi lesz a kisöcsi neve: hát most azt kell, hogy mondjam passz.:oops: :lol: A 4D UH-ig biztosak voltunk benne, ha kislány: Fruzsi, ha fiú: Balázs. Hát fiút mondott a doki, és mi a párommal már a folyosón egyszerre mondtuk, hogy akkor ezt a névadást még át kell rágnunk, valahogy nem tűnt Balázsnak. :lol: De még van időnk, és a végén lehet mégis Balázs lesz! Egyenlőre nagy a bizonytalanság. :lol:

Eclipse! Igen, én elhagytam a metet, de ezt nem bántam meg. Csak, hogy a diétával nem foglalkoztam. :oops:
Viszont ahogy sejtettem, csak Pesten veszik 7.0-tól terhességi cukorbetegségnek a terhelt cukoreredményt. Ma a védőnő meg a doki is a 7.7-es határt magyarázta, meg hogy másoknak sokkal magasabb is szokott lenni. De én a Mensnek hiszek, és nyugodt vagyok, mert most már odafigyelek, és odafigyelnek rám.

Ja, még jó, hogy van itthon vércukormérőm, mert a nődoki megpendítette, hogy be is feküdhetnék folyamatos cukormérésre a kórházba. De aztán azt mondta, itthon is meg tudom magamnak oldani és 4 hét múlva vár az egy nap alatt elvágzett 5 alkalmas mérési eredményekkel.
Hát örülök, hogy ezt megúsztam!:D

Na megyek, felhívom a dokit! Majd jövök referálni! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Na a kenet is rendben! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs: Örülök, h minden rendben volt a dokinál.. Nekem is van vmi folyás félém, de az enyém, nem híg, hanem inkább nyúlós, és sárgás, kaptam boraxos gömböcskéket, de ez sztem már elkísér a végéig. Nekem egyébként mióta az eszemet tudom volt, szóval én már akkor kezdek el parázni ha nincs. :D
Szép név a Balázs, de maajd ráéreztek arra, h mi is az ami illik majd a Babóhoz!!

..és a 19. heti poci fotó:

Kép 2in1 :D

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo! Eredetileg nekem is a 24. héten kellett volna mennem terheléses vérvételre, de mivel nálam eleve is volt gond, a gyógyszeremet meg el kellett hagynom, ezért kérte a doki a korábbi vv.-t.
Úgy működik, hogy éhgyomorra vesznek vért, majd meg kell inni kb. 2 dl vizet, amibe 75 g cukrot kevernek, és ezután 2 órával újabb vérvétel.

Nagyon csini pocak!!! :lol:

Itt mindenki olyan vékony, és csini kismami!!! :shock: :lol:
Csak én tartok már 7 kg hízásnál :oops: , bár mindenki azt mondja, hogy nem lehet rajtam észrevenni, csak a pocakom nagy. De én érzem, hogy nem ok.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs,
én is 7,7-et tudtam.
Hát nagyon kíváncsi leszek a sajátomra... :roll:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Szisszka! Ma megkaptam az AFP eredményemet is, így végre én is tudom küldeni: 1,01! Ezek szerint is fiam lesz? :wink:
A védőnőm szerint a vizeletem ph-ja is a fiút támasztja alá. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok

Eclipse sajnálom hogy bedagadt a lábad. Remélhetőleg a melegtől és nincs semmi nagyobb gond. Kolléganődre nem is találok szavakat. Én a helyedben otthagynám őket a búsba.vizsgához gratula

Aranyoska én nem kádba való pihenőt vettem, hanem olyat amibe be lehet rakni a babát nézelődni, lehet benne hintáztatni sőt el is lehet altatni benne mert vizszintesre dönthető. itthon jó szolgálatot tesz majd vihetem magammal és közben nézelődhet a pici. legalábbis remélem hogy beválik. virágok szépek nagyon

Nálunk nincs gond a focinézéssel mert a vb-t én is szeretem. mikor kicsi voltam akkor is néztem apukámmal (bátyám meg le sem tojta :). mondjuk az én párom kissé fanatikus néha még nb2-es meccseket is megnéz na akkor már én is besokallok

Macs örülök hogy jöttél bár olvaslak a másikban is :) pocakod tök szép formás. durva hogy neked beszélt az elhizásról annak idején a doki... már nagyon kivi vagyok milyen lesz nálatok a nemek aránya ;) vásárolgatni szerintem csak azért érdemes elkezdeni hogy ne egyszerre adjunk ki annyi pénzt mert azért sok minden kell. igy meg meg lehet csipni jó áron dolgokat a neten

Lucuzs sajnálom a cukrot de majd szépen diétázol és kordában tartod a kilókat. tesóm több mint 20 kilót hizott első terhességnél és nagyon nagy babája született igy ő is cukorgyanús. de most odafigyel az evésre és szinte nem is hizott az első három hónapban. neked sem lesz gond csak kicsit nehezebb lesz ami az evést illeti. de nyugi én sem a vékony kismamák táborát erősitem, szerintem emiatt nem kell paráznunk a lényeg hogy odafigyeljünk hogy mit eszünk és akkor nem leszünk bálnák :D

Sziszka örülök h tudtál végre pihenni. olyan jó hogy mindig küldöd a táblit hála érte

Dorka biztosan nem lesz gond azzal a lepénnyel. mikorra tervezed hogy abbahagyod a melót? nekem vannak terveim, valószinűleg online marketinget webszerkesztést fogok tanulni. ez kicsit kapcsolódik a szakmámhoz is a tartalomszerkesztéshez értek (online újságirás) úgyhogy talán nem lesz olyan nehéz a váltás. és te gondoltál már valamire milyen irányban mennél?

Zsófi biztosan rendben lesz minden. egy plusz vizsgálat azonban úgy gondolom ártani nem árthat legalább te is megnyugszol valamelyest

Vikoo olyan szépeket tudsz irni Bendiről mindig meghatódom. nem semmi álom..

Nálunk az egész család beteg, keresztfiamat 39,3 lázzal vitték az ügyeletbe vasárnap. tesómat jól megijesztette az orvos valami hülye betegségre gyanakodott ami fulladással is jár. ma a háziorvosnál kiderült hogy fertőzés irt fel antibiotikumot az orvos. Nekem hol fáj a torkom hol elmúlik. Ma is elég ramatyul voltam, kis hőemelkedésem is volt. vettem tantum verdét remélem ez megoldja a dolgot. orrdugulásra esetleg tudtok valamit?

Holnap megyek 18. heti uh-ra alig várom, hogy lássam Noni babát :D majd irok mi volt

Kép
vayacon
 
 


Jó reggelt!

Mai táblink: 2010.06.15.


Kép

szisszka
 
 


Sziasztok!

Még élünk csak egy kicsit mint szürke szamár a ködben.
Látom mindenki jól van, nőnek a pocakok, és fejlődnek a babák!
Én egy kicsit megijedtem mert mostanában nem feszül annyit a pocakom: ( Az afp-m meg túl alacsony.....
de mindegy is. MEGVAN A VIZSGA ÉS AZ ÚJJABB PAPÍROK!
Itt a nyár, és végre nekiállhatok ma babaszobának.

Nemrég láttam valaki írt a vérnyomásáról, hogy alacsony. Az enyém is az, de állítólag egy-egy kávé belefér: )

nekem muszáj innom egyet reggel: B

nem ígérem hogy visszaolvasok mindent, de igyexem visszakerülni a keringésbe.
élvezzétek a napot és a sok D-vitamint: ))

szép napot: ETa

jövő hónaptól tááppppppppppénz, PIHI, JÖN HAZA A HUGOM!!!!

Királyság lesz: ))

na mentem pusz

Kép
Kép
eta
 
 


Kankalin
Gratula a félidőhöz! :wink:
Marci azóta nem alszik ebéd után, amióta leszoktattam a szopiról, ez nem rég volt, akkor amikor megtudtuk a kistesót... most megpróbálkozom visszaszoktatni a délutáni alvásra :roll:

Ágica
Nem kell szerintem rábeszélni a párod, h menjen be veled a szülésre, de szerintem sokat segít, ha beszélgettek a dologról :) Apa ugye velem volt a vajúdásnál, utána már fel sem merült benne, h a szülőszobába nem jön be. Most meg már mindig mondja, hogy tuti bent lesz velem :)
Amikor Marcit vártuk, nekem rémálmaim voltak, h a gyereknek nem lesz semmije. Aztán a nagynénéméktől kaptunk babakocsit, meg egy csomó ruhát, és utána nyugodtan aludtam. Én is csak azért veszek dolgokat, mert van ami épp jó áron van :wink:

Foci: Nálunk sem néz apa focit. Én régebben nagyon szerettem, sok bl meccset néztem, a vb-ket meg ki nem hagytuk volna az uncsitesóimmal (lányok) És nagy Beckham fan voltam :D

Dorka
Ne aggódj a lepényed miatt, csak ne erőltesd meg magad, minden rendben lesz!
A fotókat továbbra is várom :)
Most, hogy van rá lehetőség, apa is jön velem uh-ra, de nőgyógyihoz ő sem jön be velem, az nekem valahogy furi is lenne.

Ancsa
Hát laktam Érden is :D Most Szigetszentmiklóson lakunk :) Egyébként az nagymamámék meg az unokatesómék Törökbálinton laknak :D

Kg-k: hát én +4-nél tartok :lol:
Megnéztem, Marcival is ugyanennyit híztam.

Hajni
A pihenőszékbe újszülött kortól beleteheted a babát :)

Henne
Unatkozni fogsz nyáron??? Ahhh, de jóóóó :) Énisénisénis akarok unatkozni kicsit :lol:
Szép pockod!

Tanulás: tényleg érdemes a baba előtt tanulni, mert tapasztalatom szerint utána már nemigen van ideje rá az embernek. Az első pár hónapban amig nem áll be a napirend, addig pl. húzós. És nem minden babaának alakul ki hamar a napirendje, meg az simán borulhat is. Meg jön a hasfájás, aztán a fogzás... Aztán elkezdődik a felfedezés, pakolás kúszás, mászás, lassan a járás... :) Szóval lesz program ám :lol:
Amikor Marci elmúlt egy éves, akkor volt egy nyugisabb időszak, akkor kezdetem bele a suliba. Aztán most ez a harmadik félév valahogy nem úgy jött össze...

Sophie
Akkor lehet, h összefutunk :)
G1-be mikorra mész? És a vérvételre?

Lucuzs
Örülök, hogy minden rendben! Köszi a strandos infót! :)
Igen az afp szerint is fiú :)
Jó, hogy meg tudod oldani az otthoni vércukor mérést!!!!

Viko
Szééép pocak! :)

Vaya
Biztos tetszeni fog a babának a pihenő szék. :)
Keresztfiadnak jobbulást! Majd mesélj mi volt uh-n, meg kérünk szépen képet is :)

Majd mindjárt dobok egy afp-s táblit is... :D

szisszka
 
 


Afp-s tábli:


Kép

szisszka
 
 


Eta
Gratula a vizsgákhoz! :wink:
No para, sztem mostanában nem is kell úgy feszülnie a pocaknak! :wink:
afp-d mennyi lett??? Lehet, h korán voltál, azért lett alacsony...
Küldd már el légyszi te is az értéket!
Szupi, hogy neki állsz a babaszobának, mik a tervek????

szisszka
 
 


HALI Sziszka!

Köszi a megnyugtatást! a mom kell ugye? az 0,58

A szoba ,macerás lesz, mert egy régi és szarul megcsinált házban lakunk, aminek a fala ettől a sok esőtől penészedik... úgyhogy szigetelni is kéne meg parkettát cserélni.
de persze utánna falfestés valami jó színre..... teljesen be vagyok zsongva: )

kiságy, meg ilyenek nagyjából meg is vannak..... már el is terveztük mi hol lesz, csak apa sokat dolgozik, én meg egyedül nem akarok emelgetni.

Mert most egy kicsit lerakat jellegű az a szoba amit át szeretnénk alakitani

na nem untatlak. szép napot

Te már érezted ahogy mozog???

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!
Nagyon sok jó dolgot írtatok.
Ma voltam vérvételen(afp,Hbsag,vérkép),nagyon jól vették a vért.Pedig nálam ez csoda számba megy,már nagyon sok kolléganőmet izzasztottam meg :oops:
Már alig várom,hogy megmozduljon a picikém,már nagyon izgatott vagyok.Már nem sokat kell várnom tudom.

Képzeljétek el a párom eljön velem a dokihoz 28-án.
Ő ajánlotta fel magától,szerintem már nagyon kíváncsi a babára,mivel én már láttam őt ultrahangon ő pedig még nem.
Furdalja az oldalát a kíváncsiság. :D :D :D :D
Örülök neki nagyon.
Szép napot.
Ágica

ágica78
 
 


Helló mindenkinek!

Aranyoska- Köszi neked is :oops: És igazad van, mi itt mindannyian nagyon csinos, szép és sugárzó kismamik vagyunk :D

Dorka - Az , hogy lehet, hogy a nőgyógyászhoz nem megy be a férjed de az Uh-ra igen?Az nem együtt van??Nálam a nőgyógyász csinálja az UH-ot a rendelőjében :wink: ...Akkor jól jártál a CUnd A-ban, majd még én is megyek szerintem a héten melltartó vadászatra, nekem meg pont egy fekete van és fehéret szeretnék :wink:

Hayniii- Mai genetikai Uh-hoz egy nagy kalappal, drukkolok :wink:

Henne- Azta, milyen vékony vagy :shock: Nagyon cuki a pocakod :D Holnapra szorítok, hogy picúrka megmutassa magát :wink:

Sophie-Pihengess amennyit tudsz, hogy elmúljon teljesen a barnázgatás!!Köszi a mocorgással kapcsolatban amit írtál, gondolom akkor vagyunk egy páran akik később érzik csak :wink:

Vikooo-Én tuti nem bírnám ki, hogy ne kérdezzek rá, hogy kisfiú vagy kislány lakik a pocakomban...Annyira szeretném a nevén szólítani , meg ruhácskákat illetve hasonlókat másmilyet vesz az ember egy kisfiúnak, mint egy kislánynak, már csak praktikussági szempontból is mindenképpen szeretném tudni :D ...Nagyon szép a pocakod!!

Lucuzs- Még van időtök kitalálni a nevét :wink: Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Vaya- Mára szorítok az Uh-ra :wink: Remélem már jobban vagytok te is és a keresztfiad is!!

Eta- Végre jelentkeztél :D Irigykedem a táppénz miatt, na majd nálam is elválik, hogy hogyan áll a nődoki a dologhoz ha megyek csütörtökön :wink:

Szisszka- Na hát akkor még is csak van kötődésed Törökbálinthoz :D Tök jóóó!!Beckham nekem is nagy kedvencem ( volt) :D És nem a focitudása miatt :lol:

Ágica- Örülök, hogy megy veled a párod az Uh-ra, nagy élmény lesz neki az tuti :D

Na én meg megyek füvetnyírni, aztán bolt és főzés!

Mindenkinek szép napot!
Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!

Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ja és egy tegnapi pocakfotó ( 17 hetes):
Kép

Puszi

KépKép
gyancsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: