Új privát üzeneted érkezett!

Szép a babakocsid.

Mentek zenélni?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Vius, köszönöm a hiányolást, aranyos vagy! Mostanában csak olvasni van erőm, írni nem.
Dari nagyon édes! :)

Rodi drága, gratula a csúcs-eredményekhez, nagyon örülök!
Poci szerényen növöget, sok még nem látszik.

Aagassi, köszi, aranyos vagy. Az epe nem köthető héthez, Lexivel kb félideig szenvedtem, most nem tudom, meddig fogok, most előbb kezdődött, és sajnos rosszabb is. :?
Annyira szeretem olvasni a gyerekeitekről a beszámolódat, mindig feldobnak. :D

Bikfy, műtét után azonnal babás leszel, meglátod. :wink:

Babi, sajnálom, és megértelek. Szerintem tartsatok egy kis szünetet, Lexi előtt én is beiktattam, 2-őt is, muszáj volt, különben azt hiszem, becsavarodtam volna. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bumikám!

Hogy állsz? Láttad, Katusnak pozi a tesztje. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Sziasztok!

Láttam hát, viszont Kata nem kapott ovitrellet a beülti után, én viszont csütörtök este nyomtam még 1/4-et, így nem jelent semmit a teszt.
Holnap viszont utazunk reggel Krakkóba, így holnap tuti nem tesztelek. Hétfőn vagy kedden meg vagy jön a piri, és akkor tudjuk az eredményt, vagy nem és akkor már tuti eredményt mutat a teszt.

Műtétről: aminek meg kell lennie azt úgy sem tudod elkerülni. Én mindent megtettem, hogy ne kellejen a műtét, de aztán csak az ídő múlt és mégis kellett a műtét. Előrébb járnánk ha hamarabb túlesek rajta. persze más kérdés, hogy mikor mentek nyaralni, és hogy abba bekavar-e.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok,

Bikfy,

köszi, hogy megírtad ide Kata tesztjét, mert nem volt időm átolvasni a Forgácsba.
Úgy örülök, nagyon boldog vagyok :lol: :lol: :lol:

Bumi

nagyon jó utat nektek, drukkolok, hogy neked is sikerüljön. :lol:

Nekem ma épp 2 éve volt a punkcióm Danikával. :lol:
Ma voltunk a férjem lányának ballagásán, nagyon meleg volt, én csak a végére mentem oda.
Viszont holnap én tartom a nagy ballagási ebédet, úgyhogy tuti nem lesz időm netezni.
Mindenkinek szép hétvégét addig is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok! Én is jelentkezem :oops: , bár már ég a pofám mennyire nem vagyok, még azt sem csodálnám, ha már nem emlékeznétek rám. :oops:

Bikfy! A műtéten túl leszel és akkor meglátod, hogyan tovább!!! :D

Bumi! Nagyon drukkolok neked!!! Jó utat! :D

Babicsek! Szomorúan olvastam, hogy most nem jött össze... :cry: :cry: :cry:

Rodina! Szuper, hogy ilyen tökéletesek az eredményeid!!! :lol: Végre átadhatod magad a felhőtlen boldogságnak!!! :lol:
Milyen jó fej dokid van!!! :D

Monic! Nem semmi feladatokat kapsz még így szülés előtt! :shock:
Nagyon jól nyomod!!! :D

Beze! Azért majd mutizhatnál pocifotót!!! :wink:

Vius! Imádom nézni a képeket Darinkáról! :lol:

És akkor kicsit magunkról/magamról is:
Szerdán voltunk Pesten, találkoztam Tüű dokival, mindent átbeszéltünk. A lényeg, hogy ez terhességi cukorbetegség, de időben elcsiptük, a doki szerint kemény diétával megfogható. A HbA1c eredményből látta, hogy általában nem magas a cukrom, "csak" ettől a cukorsziruptól szállt el. Ezért sem szabad nekem többé ilyet.
Szigorú diétát írt elő, pontos menetrendet kaptam, egy hónapig kell ezt tartanom, majd újra vv., de már kímélő reggelizős, és az eredményt emailben megszakérti, ha kell változtatunk.
Ami gáz, hogy összesen 10 kg hízást engedélyezett a betöltött 8. hónapig, és sajna már 7 megvan belőle. :oops: De szigorúan kell venni, ha mégis jönnének tovább a kilók, akkor még kevesebb szénhidrát, helyette több fehérje.
Nagyon remélem, hogy ezután minden ok lesz. És persze nem kicsit lelkifurdalásom is van, mert magamtól is lehetett volna annyi eszem, hogy nem hagyom el a diétát... :oops: :oops: :oops:

Ezen kívül vásárolgattam is, 2 órán keresztül a Baby Outletben. :oops: :lol: Apa meg addig Bogival játszott mindennel. :lol:
Vettem fürdőlepedőket, meg lepedőket, takarót, bodyt, kabátot a kisöcsinek. Magamnak toppokat, Boginak gumicsizmát. :lol:
Nagyon jól esett!!! :lol: A párom előtt meg le a kalappal, mert egy szó nélkül tűrte. :lol:

A hetem tiszta őrült volt, és a jövő héten is ez várható, dokitól dokiig fogok rohangálni, meg védőnő, aztán csütörtökön genetikai uh. Közben pedig gőzerővel készül a szoba, mert megint tudtunk egy kis anyagot venni. Plusz öcsémék is jöttek/jönnek pár napot, és itt-ott javítgatják az 5 éves festéseket. Szóval szépülünk!!! :lol:
Az idő meg repül, lassan felezek!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok! Folyton olvaslak titeket, de írni nem mindig sikerül erőt gyűjteni. :oops: Meg szenvedünk a nettel, mert itt a világvégén (Sopron üdülőterülete) folyton ingadozik a térerő, sokszor írni sem enged, legalábbis elküldeni már lehetetlen. :evil:

puszi mindenkinek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bumi!
Hűha, alig várom akkor a hétfőt. Szurkolok tiszta szívemből.
Már nem is emlékeztem. Neked miért is volt műtéted? A csokiciszta miatt? És hisztero? Írnál nekem erről többet? Azért jól esik, hogy így bíztatsz. Megvallom, félek tőle nagyon.

Moncsi!
Szívesen. Én olyan, de olyan boldog voltam. :lol: Önként vállaltad a ballagási ebédet? Nem semmi bige vagy! Le a kalappal! :lol:

Lucikám!
Mi minden szépet vettél? Pocakfotót is rakhatnál ám. Örülök, hogy Tüű dokival mindent átbeszéltetek, cukrot sajnálom. Tartsd nagyon keményen a diétát és akkor nem lesz gond.
Nekem sem mehet többet cukorszirup. Azt mondta, szó sem lehet róla. Én meg önként és dalolva engedelmeskedem. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Luci, pocifotót inkább te mutathatnál, nekem még alig van mit. Bezzeg esténként. :roll:
Diétához kitartást, hát nem irigyellek, kemény lehet nagyon!

Két mai kép Lexiről.

Kép
Kép

Jobb színe van, mint nekem. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Már én sem vagyok a régi, ami az írásokat illeti. :oops:

Mostanában valószínűleg kevesebbet fogok tudni jönni, mert kezdődik a szóbeli érettségi, csütörtöktől szomabtig ott leszek, aztán meg hétfőtől szerdáig. Úgyhogy zajlik az élet, meg egy csomó bizonyítványt meg kell írnom még. Holnap már bele is vetem magam, mert szerdára kész akarok lenni vele. Utána erre sem elsz időm.

Ma megjött a menzim. Hétfőn elmegyek UH-ra a Kaáliba.
Kérdeztem az orvost a lombikról. Hát nem semmi mennyi vizsgálatot meg kellene előtte csináltatni. Belgyógyászati vizsgálat, kardiológia, clamidia vizsgálat, HIV teszt mindkettőnkmek, meg közzben egy rákszűrés. Ennyit jegyeztem meg. Ez már aztán nekem tényleg tortúra. Nemtudom mi legyen. Meg valószínű Debrecenbe kéne járkálnom, nemtudom hogy bírnám munka mellett, amikor vagy 4-szer minimum mennem kéne. Leghamarabb már csak szeptember október körül van időpont. Lehet hogy előjegyeztetem magam, aztán max. lemodjuk ha mégse.

Bikfy: Hát ezt a műtétet tudd csak le, meg ha van még vizsgálat azokat is, mert azért sosem lehet tudni mikor kellenek a papírok.
De tényleg olyan reménytelen a helyzetünk. De lehet hogy csak azért érezzük így mert fáradtak vagyunk.

Nekem mondjuk ez a nagy meleg mindentől elveszi a kedvemet. :?

Beze: Nagyon édi Lexike. Olyan cuki az a kis virágos polója. :)

Vius: Jó munkát nektek!

Monic: Jó sütés főzést. Tegnap mi is Budapest környékén voltunk ballagáson.

Luczus: Nem semmi ez a diéta. Sok kitartást hozzá. Hogy elszaladt az idő. Ez a következő 20 is ilyen gyors lesz.

Nálunk szalad a ház. Apus ablakot cserélt a spajzba, minden kivan pakolva a konyhába, lépni is alig lehet ott. Közben mosom az összes ruháját, még a tisztákat is a szekrénybő, mert azt mondja hogy a sok eső óta mintha dohos lenne a szaga. Úgyhogy nem győzök teregetni, meg beszedni ami megszáradt. Kimostam a kispárnákat is meg a paplanját a gyerkőcnek. Szóval nagy pörgésben vagyok. De hát ezeket ki is kéne vasalni meg össze kellene hajtogatni. Szóval szt sem tudom mit csináljak, így nézzétek el nekem ha nem minden nap jövök.

Ja és tényleg van valakinek infója a HÍV meg a chlamidia szűrésről? Mennyibe kerülnek azok? Mikor van eredmény, kihez kell menni beutalóért? Mind a kettő vérvételes?

Puszi nektek!

Kép
babicsek
 
 


Még egy valamit muszáj leírnom. Hoztam a Kaáliból egy kis füzetecskét ami a lombikról szól és most ebből idézek nektek:

"Nem kétséges, hogy akár a környezetből,n akár a személyiségből eredő stresszhatások nagyon jelentősen befolyásolhatják a termékenységet. Újabb vizsgálatok kimutatták, hogy az egyik legfontosabb tényező, amely paradox módon a termékenységet csökkenti, a gyermek utáni fokozott vágy. amennyiben valakinél a szexuális élet kizárólag a "gyermeknemzésre" irányul, úgy ez a szexuális funkciók és termékenység károsodásához vezethet.

Azok a nők, akik állandóan izgatottan várják a következő vérzés elmaradását, és annak bekövetkeztét kudarcként élik meg, gyakran depresszióssá válnak. a gyermekvárás hiábavaló folyamatában a szerelem és a harmónia is csökken a partnerek között."

Szóval mától ezt alkalmazom:
Kép

:D :D :D
babicsek
 
 


Babi, köszi. A cikkel teljesen egyetértek, csak sajnos nehéz alkalmazni, hogy ne erre koncentráljunk. Saját tapasztalatból tudom. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bezém!
Nagyon szép a kislányod. :wink:

Babi!
Nagyon köszönöm, hogy leírtad, amit a Kaális füzetben olvastál. Mondjuk én pont ma mondtam anyumnak (mamacsibének :lol: ), hogy én annyira ráuntam erre a gyerek témára. És most először talán tényleg komolyan is gondoltam. Elegem van. Nem panasz gyanánt írom, nehogy azt higgyétek, csak tényleg besokalltam. Én most úgy gondolom, hogy fogok jönni, meg írogatok is, mondjuk az más kérdés, hogy miről. De most vágyom egy szép nyárra. Szeretnék pár kilót magamra szedni és csak pihizni és semmit tenni. A diétámat ebben a hónapban nem nagyon tartom, ma reggelire pl. krémest ettem. Picit lelki furdim van, mégis boldogabb vagyok. Ettem vagy 3 szelet dinnyét, tegnap sárga dinnyét, szóval cukrot cukorral. Ez a hónap csak az enyém. És igenis boldog leszek. :wink: Gyerekkel, vagy a nélkül.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok

Bikfy örülök hogy nem vagy elkenődve és ez a hozzáállás tetszik büszke vagyok rád előbb utóbb neked is lesz babád.

Babicsek sajna a menzit de jó is mert új remények

Beze szegény Lexinek biztos melege van


Nálunk is nagyon meleg van Dari ma sokat lubickolt a medencében most épp a lábom között mászkál és harap pakol nem akar aludni.
Bocsi fénykép nem készült még a babakocsiról de potólni fogom ígérem.
Napról napra fáradtabb vagyok Dari lehúzza minden erőmet.Állandóa mennem kell utánna na de ez boldogság mert van kiután.
Ma voltunk bababörzén körbenéztünk de nem vettem nagyon semmit egy napernyőt az új babakocsira mert akárhogy előre húzom a tetejét nem takarja a szemből sütő napot és gondoltam veszek neki ne kelljen neki finytorogni.Még egy utazó ágyat szeretnék de azt majd később de nem is láttam kint a börzén.

Megyek mert apa lelógva az ágyról elaludt és még az autóval is be kell állni.

Sziasztok!!Jó éjt

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Nálunk semmi extra nem történik mostanság, csak vagyunk ebben a dög melegben.

Ill. talán annyi, h a melegnek köszönhetően Lányommal is haladunk a szobatisztaság felé...mivel szinte egész nap pucéran szaladgálnak az udvaron, ma pl. csak bilibe pisilt napközben.

Ilyenek vagyunk mostanában:
Kép
Vendég
 


Beze, Lexike édes nagyon! Pihegjetek ebben a hőségben! Az a rohadék epegörcs meg igazán békén hagyhatna...

Babicsek! A lesz@rom kapszulát én minden áldott reggel bevettem, míg dolgozni jártam...hatásos! :D Köszi a Kaáli-s idézetet, bár már/még nem érint közvetlenül a téma.

Bikfy! Talán nem szentségtörés azt a műtétet halasztani mondjuk nyár végére, őszre. H tényleg legyen egy rendes-pihenős nyarad. Ezt Nektek kell tudni, megbeszélni.

Bumi! Babaragacsokat továbbra is teleportálom, várjuk a híreket!

Moncsi, remélem, sikeresen, nem túl fáradtan élted túl a ballagási ebédet! Azért nem gyenge dolog volt ez Tőled!!!

Vius! Milyen volt a bababörze amúgy? Mindig elhatározom, h kimegyek, de vlhogy semmi kedvem nem volt most elmenni itthonról. Hallod, Darinka jól leköt! :)

No lépek, kéne aludni is...
Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Aagasssika!
Neked holnap vérvétel, utána meg Tüű doki? Hozzá úgy szerettem menni. Annyira megnyugtató. Gyerekeid édesek. Kisfiad már szobatiszta? Vagy még ő sem?

Műtét legyen meg, méghozzá mihamarabb. Tegnap döntöttünk így. Aztán majd lesz valahogy.

Vius!
Alig várom, hogy talizzunk. Már nem sok idő.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok,h ilyen ritkán jövök,de alig kapcsolom be a gépet!

Agassi:Nagyon szépek a gyermekeid! :D

Én most fogok menni csütörtökön megint uh-ra,2 hete voltam!
Remélem még mindig minden oké odabennt! :)

Nálunk ma jég esett,de már megint süt a nap ezerrel!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Bikfy, Aagassi, köszönöm, aranyosak vagytok!

Aagassi, hogy haladtok a szobatisztasággal?
Nagyon édesek a gyerekek!

Bikfy, én a helyedben megcsináltatnám a műtétet, aztán úgy állnék a dolgokhoz, ahogy leírtad. Hidd el, pikk-pakk kismama leszel, érzem!!!

Vius, hát nem is nagyon bírja Lexi a meleget, két napja nagyon hisztis.

:? :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajszikáim!!!

Ma is nagyon meleg volt.

Bikfy már én is alig várom hogy találkozzunk

Beze elhiszem hogy rosszul bírja de talán már jön az enyhülés.
Te hogy vagy epéd?
Ma nekem is görcsölgetett.

Aagassi szépek vagytok!!!

Bumi hogy vagy??

Syl biztosan minden rendben van

Rodina hogy vagytok?

Luczus ?

Babicsek vizsgáztatsz már?

Monic hogy vagytok?

Mi ma voltunk megint medencézni a klíma folyamatosan megy és még igy is meleg van.
Darinka ma feltérdelt az ágynál.
Mindjárt hozok képeket csak felrakom a gépre

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép Kép alváshoz készülödve Kép Kép térdelés Kép Kép konyhában Kép Kép az ígért kép Kép Én vagyok a legsunyibb

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok

CSajok merre vagytok?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius
Tündéri a sunyi kiscsajod!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Monic
még egyben????????? Hogy érzed magad?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Hoztam 1 pár képet én is. Remélem nem baj.... :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Hali

Dy Gréta nagyon boldognak látszik látom szereti ő is a medencét:)

Szépek vagytok!!!


Többiek merre vagytok???????????????????

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius
Gréta szó szerint állandóan vigyorog,örül mindennek.... :P :P
Medence? ki sem lehet rángatni belőle.... :lol: de gondolom,hogy Darit sem.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok,

Vius, Dy,

gyönyörűek a lányok!!!

Mi még egyben, most éppen úgy érzem, hogy ez mindig így marad... :?
Azt hittem, hogyha jön a lehűlés majd szépen megszülök, de lényegében nálunk talán ha 3 fokot csökkent a hőmérséklet, ez meg nem nevezhető drasztikus időváltozásnak.
Most egy kicsit depisnek és mogorvának érzem magam, szerintem elkapott a vége előtti türelmetlenség. :oops:
Holnap ctg és uh, legalább megtudom, hogy befordult-e már Dávidka, szerintem igen, de azért nem látok át magamon, az uh az biztosabb mint az én röntgen szemeim :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Ma reggel túléltem a vérvételt. A terhelést nem szeretném többet...majd mondom is Tűűnek. Elég érdekes érzés, kicsit mintha lebegnék egész nap, kótyagos a fejem és rettenet szomjas vagyok.
Csütörtökön randizok Tűűvel, remélem, jók lettek a leleteim, bár azokat holnap megkapom mélben.

Vius! Darinka hamarosan szaladni fog :) Klafa az új babakocsitok. Nekünk is hasonló van, csak az pierre cardin és halovány zöld-drapp. Van egy frankó hauck 3 kerekű is, de azzal nehezebben tudok buszozni.

Dy! Gréta is csupa mosoly baba, tündéri! És utólag is boldog névnapot Neki! (most esett le nálam... :oops: )

Beze! Bikfy! Fiam full szobatiszta. Lényommal haladunk, tegnap csont száraz maradt a délutáni alvás után is a pelenka, egész nap bilibe küldte a pisit...igaz, csak akkor, ha mi ráültetjük. Baromira tetszik neki, h megünnepeljük az eredményt :D A nagydolgot elintézi, ahol éppen rájön, erősen figyelnem kell. :lol:

Bikfy! Akkor hajrá műtét! Utána meg majd Rozi is beveti magát, Ti is és meglesz az eredmény!!!

Monic! Kitartás és remélem, a befordulás legalább kárpótol majd!

Többiek?
Vendég
 


Aagassi ez is piere cardin

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


VIUS DRÁGA!

SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok

Dy köszönöm szépen.

Többiek elloptak benneteket?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Minden rendben, de gyors leszek, mert még van dolgom, és csak nemrég értem haza értekezletről.

Szóval: Viuskám!

Nagyon-nagyon boldogságos névnapot kívánok!!!! :wink:

Dy!
Kislányod nagyon szépséges. Irigyellek is érte. :lol:

Aagassika!
Szegénykém. Túlélted? Nekem nem is engedi Tüű megcsinálni, mert az elsőnél nagyon rosszul lettem. Kíváncsi vagyok az eredményeidre. Szurkolok, hogy minden rendben legyen. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Köszi Bikfy pihizz is

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok Szép napot mindenkinek!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!

Akkor ezt a babakocsit benéztem :) azt hittem, top rider :oops:
És NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!

Bikfy! Milyen volt az Aradi-féle halászlé? :)

Hát én ma is sz@rul vagyok, remeg kezem-lábam, mintha egész nap éhes lennék, közben meg émelygek és szédülök, kicsit fáj a fejem. Nagyon kiváncsi vagyok, mit mutatnak a leleteim... :roll:
Vendég
 


Aagassi!

'Innye de jól informáltnak tetszik lenni. :lol: Szupi volt a hal, bár ettem már jobbat is, merthogy úgy jártunk, Éva mondta neki, rakja oda a halat, amíg mi értekezünk. Mire mindenki elmondta a beszámolóját, úgy elhúzódott az idő, hogy nemcsak megfőtt a hal, hanem 1x már ki is hűlt. Ezek után újra alá kellett gyújtani, a halhús nagyon megfőtt, a leve meg elfőtt. De nem szegény Zsolti tehetett róla. (Azért én így is 2 púpos tányérral megettem belőle. :lol: )

Nem voltál a nagy értekezleten. Nem tudtál jönni? Vagy férjed volt? Bár őt sem láttam.
Sajnálom ezt a hipózás dolgot, én az első után jártam így, de nagyon durván. Miért is erőlteted amúgy a terhelést? :shock: Nekem azt mondta Tüű, hogy nem mehet többször. Az csak arra kellett, hogy igazolódjon a PCOS, na meg nagyjából be tudja lőni a Met adagot. A hormonok utána úgyis mindent mutatnak. Ciklusod rendben, diétát tartod, gyógyszert szeded, elhízva sem vagy :lol: :lol: :lol: -tehát minden rendben lesz. De azért én is nagyon kíváncsi vagyok.

Csöppikéid mit csinálnak?


Többiek merre vannak?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok

Aagassi köszönöm!!

Majd jövök ám késöbb csak benéztem van e valami élet de sajna úgy látom nem nagyon van ....

Rodina?
Beze?
Babicsek?
Nati?Luczus?
Monic?Bumi?
Többiek?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Szia Vius!

Nem tudjátok, mi van Bumi tesztjével? Szerintem már tesztelnie kell/ett.

Bumikám!
Lombikinfót kérünk!!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

úgy emlékszem, hogy Bumi Lengyelországba utazott :roll:

Jövök bővebben is majd, de most az izzadság csordogál a homlokomon, nem bírom én ezt a meleget :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Vius, utólag nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Monic, hát nem irigyellek, kemény lehet. Dávidka biztosan nagyon jól érzi magát bent! Kitartás, már a finishben vagy!

Aagassi, te szegény, nagyon vigyázz magadra!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok

Beze köszönöm szépen.

Monic most hogy mondod rémlik valami mintha Bumi mondta volna hogy elutazik.

Ma voltunk a játszón itt nálunk az utca végén. mutatok pár képet.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dy! Vius!

Gyönyörűek a lányok! Látom a pancsit mindketten nagyon élvezik és szeretik!

Most volt időm kicsit leülni. Katát néztem még ma meg a másik topikban, annyira jó, hogy duplázódik a hcg-je!


Bumi Lengyelországban van, jól emlékszik Monic! Csak azt nem tudom, hogy mikor jön haza! De ő már biztosan tudja az eredményt!

Velünk minden oké.

Monic!
Minden nap nézem, hogy valamelyik topikban feltűnsz-e! Nagyon szurkolok neked! Alig várjuk már mi is Dávidka első képeit!

Bikfykém!
Meg van már a múltkori vizsgád eredménye? Bocs, ha már megírtad, akkor én vagyok a figyelmetlen!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodi, atyaég, rohan az idő, mindjárt félidős vagy, de jó! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Rodi!
Hát gondolhatod, nincs még meg az eredmény. És most már nagyon ideges is vagyok miatta, mert hétfőn van az utolsó időpont, ha nem sikerült, akkor újra kellene mennem, de még tanulni is jó volna. Erre még az eredményt sem tudom, és vagy 2 hete levizsgáztam. Ez nagyon dühít. Kedden meg anatómiából megyek, arra is készülök. Jó lenne ha már vége lenne.

Bumi!
Amint tudsz, gyere. De jó lenne, ha meglepnél bennünket! :wink:

Vius!
Dari olyan cuki. Ez a Domdoson van? Na majd megkuksizom én is.

Beze!
Te hogy vagy? Nem nagyon írsz magadról. Kistesó?

KépKépKép
bikfy
 
 


Hali

Bikfy igen a domboson van.
SZép nagy lesz csak a nagy kölykök szét fogják b.....ni.
Még át sem adták és már elkezdték szét b.....ni.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Hali!

Rodi
valóban!! most néztem a vonidat,és aaaaaaatyaééééég hogy szalad az idő.... :shock: :P POCAKFOTÓT AKAROOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Bikfy, ez tényleg dühítő! :evil: Netre nem rakják fel az eredményt?

Köszi, jól vagyunk, Lexi 1 hete f.ik, de ma szerencsére nem volt semmi, szerintem a 17. fog mocorog. Kistesó is jól van, gyönyörűen fejlődik, már 64 mm. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Na most lett meg a vizsga eredményem: 5-öst kaptam. Végre :?

KépKépKép
bikfy
 
 


Csajok, ma már nem leszek, mert tanulok, közben meg nézem a foci VB-t.

Puszi mindenkinek és jó éjt!

KépKépKép
bikfy
 
 


Még annyi, hogy megnéztem és Bumi vasárnap jön haza Krakkóból. Remélem, már szép zebrás tesztet hoz magával.

Mné!
Merre vagy? Voltál már petevezeték átjárhatóságin? Gyere, mesélj nekünk!

Bazsa, Babicsek és Kiki!
Gyüjjetek, mert hiányoztok. :wink:

Ja és írtam Timejkának levelet, köszöni jól van, és ígérete szerint egyik nap jön, mesél. Bencéje gyönyörű, őt meg boldognak találtam az iwiw-es képek alapján. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: