Sziasztok!
Voltam ma dokinál és MINDEN RENDBEN!!!! Zárt a méhszájam megfelelő méretű a méhem és a hüvelyváladékom is normális. (Emiatt egy kicsit aggódtam, mert néha soknak érzem, de az orvosom megnyugtatott.) Meghallgattuk a baba szívverését Dopplerrel, olyan erősen zakatolt!!!! Nagyon élveztem!!!!!!!!!!
Elvileg holnap mentem volna a 18. heti genetikai uh-ra, de mivel 2 és fél hete voltam fizetős 4D-s uh-n és ott minden rendben volt, azt mondta a dokim, hogy egy hét múlva menjek. Nekem igazából mindegy, hogy mikor megyek, mert a héten sok dolgom van, így gyorsan fognak peregni a napok.
Szerdától újra dolgozom... na jó, nem sokat, csak 3 napot. Érettségiztetni fogok, utána pedig kiveszem a nyári szabimat, hogy ne kelljen novemberig a 60 %-os táppénzen tengődnöm.
Zsuzsi: Örülök, hogy jelentkeztél, már hiányoltalak!!!!! szép a babakocsi, remélem sikerül majd eladnod... Nekünk 3 babakocsija van (volt) Bencének, így a Zuram hallani sem akar arról, hogy bármelyiket is lecseréljük.
Mondjuk a nagy mélykocsi pont jó lesz a téli babának, mert szuper módon lehet téliesíteni. Jó vastag a lábzsákja.
Panka inkább "sétálós" baba volt, hogy nem használtátok sokat a kocsit????
Mona: Először is gratulálok az unokatesódnak, gyönyörű a kis Betti!!
egyébként tudom hogy mit érzel... Én is éreztem hasonlót... Először akkor, amikor a húgom hamarabb ment férjhez nálam és szült gyereket... Aztán nagyon boldog voltam, amikor várandós lettem Bencével, elképzeltem, hogy most engem fog úgy körülugrálni a család, mint korábban a babavárás során a tesómat. Erre két héttel utánam ő is bejelentette, hogy terhes... Csúnyán hangzik, szégyenlem is magam miatta, de ekkor eltörött a mécses... Dühös voltam rá, hogy miért nem kerülhetek egyszer az életben én a középpontba... (Tudjátok, középső gyerek vagyok és kicsi a korkülönbség közöttünk...)
Pedig nagyon szeretem a húgomat és örültem annak, hogy ő is babát vár...
Kati: Neked csak annyit mondanék, hogy a szép nagy kertetekben mostantól már NE nyírd Te a füvet!!!!
Zsóka: Üdv. itt közöttünk! Nagyon nehéz lehet most Nektek, de amíg egy pici remény is van arra, hogy baba van a pocakodban, ne add fel!!!! Vagyunk itt egypáran, akik átestek már egy vagy több vetélésen és most mégis növesztjük a pocakunkat!
Ha körülnézel itt a Babaneten, több olyan topikot fogsz találni, ahol hozzád hasonló problémával küzdő lányokkal beszélgethetsz. A vetélésem után én sem ebben a topikban kezdtem a "pályafutásomat". Eleinte nem írtam sehova, csak olvastam. De annyi bizonyos, hogy a sima olvasástól is nagyon sok lelki támaszt találtam itt...
Minden jót kívánok Neked és arra kérlek, hogy bízz Magadban és az orvosaidban!!!! Egyszer Nektek is lesz BABÁTOK!!!!!
Bogárka: milyen volt a napod???? Ha tudsz, majd írj róla, kíváncsian várjuk!!!! (Na meg a tesztelést is!!!!!
)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.06.14 20:43-kor.