Új privát üzeneted érkezett!

Én is a Brendonban vettem a szellőztető izét. Ha esetleg valaki szeretne, és jó neki a fekete, ajánlok egy biznyict. Ha szerez bézst, odaadom a feketét és még 2000Ft-ot! No? :lol:

Itthon folyton mennek a klímák. Főleg a tetőtérben. Így olyan 26-27fok van "csak". De az enyimek 23-24fokban vannak tartva, szóval ez nem olyan gáz.

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Kismaki: A héten én is napozóban altattam. Ma egy rövidujjú bodyban alszik+zokni és egy textilpelussal takartam csak be. A szobában 30-31°C fok van.

Ági

KépKép
agci

Bori!
A dokink tegnap valami LEDUM nevű homeopátiás cuccot javasolt a csípésekre.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti koszi hogy leirtad,eneklesre nem vallakozom de ha melegebb lesz a medence en is beleviszem Nocit.

nalunk 26fok van,semmi hutes nelkul,csak szimpla verett fal,plusz tegnap raktak ra a szigetelest :wink:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Villonek boldog nevnapot!

Geri, Teged akartalak megkerdezni oltasilag hogy alltok? Szabolcsnak meg a bcg sincs beadva, a tobbi sincs, nem vettem meg a kulfoldi oltoanyagot(2hos, 4 hos).
az a helyzet, hogy rengeteget kellett orvoshoz jarjunk, persze mind maganba, persze mas megyeben, mert ami nalunk van a nullat alulrol sem kozeliti(egyszer eljartuk ezeket, elvittek egy halom penzt es idot, ertekes idot, amig egyre romlott az allapota), azontul a ferjem nem dolgozik, mivel sehogy sem fert bele a munkahely melle heti 4 orvoshoz menes mas megyebe(sajnos 2--3 honapos koraban ilyen atlagot hoztunk ki, most mar "csak" heti egyszer jarunk).
a dokinenink meg rabeszelt, hogy a rota irto fontos, mivel masodik gyerek, abbol az elsot megvettuk, meg meg kell vegyem az ismetol oltast, de nincs kedvem a kotelezo oltasok helyett is megvenni a kulfoldieket, oszinten penzem sincs nagyon ra, mert most a hitelunk a tartalekunkat eszi fel... es ami penzt idaig en kaptam, annal tobb elment szabolcsnak a kremjeire, orvosokra.
Ugyanakkor a dokineni nagyon stresszel, hogy vegyem mar meg, hogy legyen beadva(igaz csillanak mindent megvettuk, de egyreszt akkor anyagilag sem igy alltunk messze masreszt akkor a roman oltoanyag nagyon szar minoseg volt, most ugyanaz, mint a kulfoldi, csak nincs...)
szoval mit csinaljak, tenyleg nem tudom, hogy pl ebben a honapban hogy fogok kiadni 300 lejt a rotarixra es meg ugyanennyit a kotelezo 2 hosra... +a dokik (mar voltunk 2 maganrendelesen ebben a honapban brasso+csikszereda, jovo csutortokon megint megyunk udvarhelyre) es a kezeleshez szukseges kremek, gyogyszerek, homeos bogyok messze elviszik azt az osszeget, amit en kapok gyermekneveles gyanant. a ferjem, hogy mikor fog tudni dolgozni ujra az ebben a helyzetben irto kerdojeles.... szoval Ti hogy alltok, megvetetik veletek a kotelezo oltasokat? megeri magyarorszagrol hozatni?
koszi
csisza

olyan meleg van nalunk is, hogy Szabolcs alig aludt... nagylanyom pedig lazzas es hany, allitolag a melegtol. de o legalabb alszik szegeny.
elokeszitettuk a medenceket, remelem holnap furodnek.
mei-tai: ma beletettem, kacagott hahotazva utanna beajult(pedig ma az elalvas irtora nehezen ment). szoval asszem mindketten elvezzuk.
csisza

Csisza!

Nálunk ingyen vannak a kötelezők...

Nem akarok hülyeséget mondani, de ha lenne EU-tajkártyátok, nem érné meg itt beadatni (már ha azt fedezi, de sztem fedezi) Mennyire laktok messze?
Úgy sajnálom ezt a mizériát... Ilyenkor befogom, hogy mégsem olyan szar itt, mint néha érzem!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nori!
nekunk is ingyen van a kotelezo!
csak eppen oltoanyag nincs....
amikor meg a nagylanyom volt ekkora, akkor a roman oltoanyag annyira szar minoseg volt, hogy ihajj(lazz, nem eves, stb) akkor megvehettuk 75-100 euroert darabjat, meg is vettem, hogy keruljuk a mellekhatasokat. de most szabolcsnak ennel sokkal tobb penzbe kerult a kezelese. raadasul a dokinenink szolt, hogy most nem kell megvenni, ivel ugyanaz a hatoanyag, vegre jop minusegu lenne, ha lenne...
itt az atopias kremekbol egyet sem fizet az egeszsegbiztositas, maganorvost sem, tulajdonkeppen semmit sem!!!!
az intezmenyt amelyik az oltoanyagot gyartja bezartak felujitasok miatt, es ugy kepzeltek el, hogy addig ugyse szul senki. marpeddig szult egy halom anyuka es b@sszak meg, oltoanyag nincs... meg azota sem kezdtek el gyartani, most jutott eszukbe, hogy kene talan venni(ez is erdekes, mi megvehetjuk, ok nem...). amig lessz licit, vasarlas, es szetosztas addigra szabolcs kb a 18at betolti es lehet addigra ujraindul a cantacuzino is(aki gyartja).
tolunk a magyar hatar erosen messze van, a benzinara kb az oltas ara is( darabja 75-100eur)
csisza

csisza, nem is mondtad, pontosan merre vagytok Erdélyben!

boruska

Anita! Szerintem az a videó már régebben készülhetett...

Kismaki,
ha szeretnél kendőt próbálni, gyere el a budaörsi hordozós klubba! Minden hó első szombatján van, ott próbálhatsz kendőket és nagyon segítenek is a csajok! Igazán rendesek ám! Én tervezek menni, nem bonyolult eljutni oda.

Kattkathoz hasonlóan majdnem egy hete készülök, hogy ma el ne felejtsem: Boldogságos névnapot Villőnek!
Kép

Nóri,
imádlak! :lol:

Ézsóné, szupi képek!

Mei-tai próba megvolt, de elveszik benne a csajszi, azt hiszem, egy kicsit még nőni kell hozzá. De nagyon tetszik! Szerintem nekem a háton hordozást fogja megkönnyíteni.
ktc

Boruska!
en sepsiszentgyorgyon elek:)

Ktc! probald meg ugy, hogy egyet csavarsz a derekpanton es maris idealis meretu lessz a Mt! (pl en karcsusitottra csinaltam, egyet csavarva most pont ekkora a terpesze, mikor egyet no, kiengedem a csavarast es a nagyobb terpeszmeretet veszi fel akkor is fixre, szamitasok szerint. aztan lehet, megsem, de hatha...
csisza

csisza, tényleg? Voltam ott tavaly előtt ősszel, munkaügyben, fantasztikus élmény volt, hogy mennyire magyar volt az egész város ott bent a nagy román torokban.

boruska

na, közben befejeztem a munkát, szép álmokat, alvó lurkókat mindenkinek!! :)

boruska

Boruska! nem josztok meg errefele? szivesen latunk:) mi a munkad?
nalunk a lakosok kb 70%a magyar. udvarhely a legmagyarabb varos, ott alig 3% a roman lakos. legalabbis utolso adataim szerint, ami elegge regi, azota valtozhatott is.
amugy barkit szivesen latunk, helyunk az van boven:)
szeretek itt elni, nalunk minden meg van halva, de brasso 30 km, ferjem is en is oda jarunk dolgozni(marmint a ferjem most nem, de mar 7 eve ott dolgozott), nalunk nincs fizetes. viszont a gyerekeinket itt kepzeljuk el csakis, szerencsere mindketten idevalosiak vagyunk, pedig kolozsvaron "talalkoztunk".
csisza

Norcogó!
Küldtem mélt neked.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

monyo: Tetszett neki. Meg a sok gyerek. Csak ne lett volna ilyen meleg. A MT-ban jól összeizzadtunk hazáig.

boruska: Nekünk a Halicar-t javasolta a védőnő szúnyogcsípésre. Homeós, de még nem kellett kipróbálnunk. Viszont ez a galatik bio számlájára írható. Pedig ma is rengeteg szúnyog volt.

ktc: MT- Nálunk is hajtani kell egyet a derékpánton hogy Barbus ne vesszen el benne.
vicky79
Budapest III. kerület

Ktc Én is épp a mei tai "tekerését" akartam ajánlani. Levinek is nagy még, de rövidítve jó volt.
Ma kézbe is alig vettem a gyerkőcöt, nemhogy hordozóba tettem volna, így is melege volt mindkettőnknek. Egész jól bírta, na de aztán este fürdetésre kiakadt. Így épp csak átöblítettem, húztam rá egy bodyt és cicit neki. Még szopi közben is hüppögött.
Anyósom ma bejelentette, hogy holnap jön. Klafa. Vasalás mániás, én meg itt állok a vasalatlan heggyel. Hogy ne érje szó a ház elejét, nekiállok... :cry: .
És elérkezett a várva várt (?) nyári szünet. Sajna jó példával kell előljárjak gyermekeimnek, szóval csak késő este fogok nethez jutni :( .
pammut

Itt egy jó link a mei tai-ról és használatáról. Videók elől- és háton hordozásról, hosszú mei tai body felhajtásáról.

http://hugipakk.blog.hu/2008/03/24/baba ... hasznalata
pammut

Zsuzsa!

Te, mint orvos, szted mi a fenét csináljak? Most hívott a húgom, hogy anyámnak valószínűleg kisebb infarktusa volt. 180-as vérnyomi, mellkasfájdalom, szédülés...stb. Kihívták az ügyeletet, de NEM JÖTTEK KI!!!!! Annyit mondtak, hogy vegyen be 2 Andaxint. Nagyanyám beadta (nagyapámat a 3. infarktusa vitte el) majd most jobban van. Kb 1500éve bagózik és rohadtul nem teszi le!
A lényeg, hogy azon kívül, hogy visszarugdosom a kardiológusához, (aki leszarja, mert már rég emelni kellett volna a vérnyomáscsökkentőjén) vigyem be valami kórházba? Vagy mi a tököm van ilyenkor?

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nóri, köszi. Valamikor elautózunk akkor Brendonékhoz. Jó lenne olyat venni, ami hordozóba és babakocsiba is jó. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri! Bár nem engem kérdeztél...

Legkésőbb reggel vidd be a kórházba, hogy csináéjanak egy EKG-t, hogy mekkora terület halt el, ha valóban infarktusa volt. És ne gyertek el ameddig nem írnak fel neki nyelv alá fújandó Atropin nélkül, amit egy újabb rohamnál tud használni.

Hát nem irigyellek, ugyanis a mamád ha így akar élni így is fog cigivel, magas vérnyomival, te meg izgulhatsz érte. De felelős NEM vagy az életéért. Ez az Ő döntése.

Kitartás!

Móni
kokonya

Jo reggelt!
Csisza- hat, en azzal kezdtem a korhazban, hogy amikor meglattam a gyerekorvost, adtam 50 eurot, es lett BCG meg hepB oltasunk. A haziorvosunk meg egy baratnom, igy megkaptuk a masodik hepB, meg a 2 hos draga kulfoldi oltoanyagot. A 4 hot mar mi se kaptuk meg, de azt mondta, hogy ebben a honapban fog kapni. Ha nem, akkor megveszem. Beszerzesi ara 180 ron, en ugy kapom, de kuldeni nem hiszem, hogy tudnek- hogy olcsobban kapd meg-, mert ha jol emlekszem huteni kell, de megkerdezem. De ezt a honapot meg szerintem vard ki, hatha rendezodik a helyzet. Lanyod jar mar ovodaba, hogy ennyire ragaszkodik a haziorvos a rotahoz?
Nori- az Eu-s kartya csak surgossegre vonatkozik, meg szentgyorgy kb 450 km-re van a hatartol, ha jol emlekszem.
geri79

Nori- engem se kerdeztel, de sajnos nekem is van tapasztalatom Minnel hamarabb EKG, es jo lenne kontraszt anyaggal megnezni a tobbi er allapotat, mennyire vannak eldugulva. Apamnak, mire ilyen vizsgalatra kerult, 90 szazalakban volt eldugulva az egyik fo koronaria, pedig az utolso pillanatig tunetmentes volt. De szerencsre eroltettem az orvohoz menest, es igy idoben tettek be stentet, mert az elso idegeskedesnek, vagy vernyomas felszokesnek valoszinuleg szomoru vege lett volna... Ja, es o is 40 evig bagozott, a vege fele mar 3 dobozzal naponta. Arrol meg ugy szokott le, hogy beneztem a szajaba, es kozoltem, hogy rakot megelozo elvaltozas van a szajaban, ha most nem teszi le, rovid idon belul mar folosleges is lesz. Kicsit meglepodott, de hatott...
geri79

sziasztok.

hogy aludtak a babaitok :?: Noci szenvedett igy felkelt joparszor.

csisza,szep mei tait varrtal,en is varrtam egyet de nem lett valami szep,de ahsznalhato,bar ilyen melegben nem tudom magamra kotni,hozzamragadna a gyerek.
sajnalom az oltas koruli mizeriat,nalunk ingyenes az oltas.szinte minden honapban megyunk oltasra,rohadtul elegem van mar belole.
BCG et a szuletesenel megkapta,mar ki is fakadt neki,szepen gyogyul.
szekelyudvarhely kozel van hozzatok :?: ott mar voltam.

Nori sajnalom anyukad esetet.mamanak is van nyelv ala tablettaja,mar kellet alkalmazni sajnos,de igy is ketszer szelutest kapott :cry:

Kép
monyo83

Nóri: csak most olvastam mi történt anyukáddal :( Ahogy a többiek is írták, jó lenne minél előbb egy ekg és cseréljetek kardiológust, ha nem kezeli rendesen. és kellene egy teljes kivizsgálás, hogy milyen állapotban vannak az erei.
Ha megint előfordulna, hívjatok mentőt. Azt hiszem nekik kötelező bevinni a kórházba (bár ezt Ronci biztos jobban tudja) és hátha anyukád is kicsit megijedne és letenné a cigit...
zuzmooo

Kép Eszter

Előkerült végre az adatkábel...
Vendég

Nikolett,Eszter gyonyoruuuuu :D

Kép
monyo83

Este már nem írtam, de kalandos volt a délutánunk. Megjártuk az ügyeletet meg a kórházat is.
Persze nem Lilivel, hanem a szomszéd lány babájával, aki leesett az ágyról. Szerencsére jól van, de 24 órás megfigyelésre benntartották. Tanulság? SOHA DE SOHA ne hagyjátok egy pillanatra sem egyedül a babátokat! Ha muszáj egyedül hagyni (pl. míg wc-re megy az ember), akkor még ha sír is, kiságyba, vagy földre játszószőnyegre. Onnan már nem esik lejjebb.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

[quote="monyo83"]N írta:monyo83ikolett,Eszter gyonyoruuuuu :D

Köszi! :oops:
Vendég

Nálunk néha apa felejti a pelenkázón, meg az ágyon. :evil: Mondtam neki, hogy már simán "elmászik.

Köszönöm a válaszokat a kiütés ügyben. Valamennyit halványodott este óta.

Nálunk elég jó volt az éjszaka, azt leszámítva, hogy felkelt 1 óra felé. Adtam neki vizet, ivott is, de nem nyújtotta neki azt az élményt, mint a szopizás és kapott cicit. Majd aludt 8-ig. Nálunk ez nagy szó. :shock:

Láttátok, hogy hétfőre felhőszakadást mutat a köpönyeg. :shock:
Vendég

Köszi a szúnyogcsípős válaszokat!

Eeeelképesztően meleg van, ide süt a nap, hiába van minden függöny behúzva, megrohadunk. A gyerek egy szál pelenkában izzad... :(

Nóri, én is ezt mondnom, bár nem értek hozzá, de húzni be a kórházba! (Tán már ott is vagytok) Inkább ott röhögjenek ki, minthogy bármi baj egyen. Tudod, én is hasonló egészségű és szokású anyukával küszködök, és neki is szúrogat a szíve ebben a kánikulában...

A férjem mesét olvas fel a gyereknek, nagyon vicces a kis fahangján, mint egy iskolás :) Gyerek gagyog közben :)

Kismaki, néztem, rohadjon meg, lehet, h esni fog. Csak abban reménykedem, hátha csak éjszaka :( Lányok, hát akkor vhogy elbulizunk nálam, körberakjuk a gyerekeket a nagyágyon :)

Niki, édes a kis Eszter, milyen szépen tartja magát!

Csisza, marketingkutató vagyok, kellett kintre egy magyar nyelvű moderátor egy magyar fókuszú kutatáshoz, akkor voltam kint. De hát ez ilyen egyszeri eset volt.

boruska

Sziasztok!

Reni,Zsombi is dettó ilyen, izzad nagyon és gyöngyözik a homloka szopi közben és az apja is ilyen.....vagyis neki nem szopi közben gyöngyözik,csak ha melege van. :D

Csisza!
Nekünk tavaly Székelyudvarhelyen volt az esküvőnk.A férjem odavalósi,a családja nagy része ott lakik.Gyakran megyünk arra,bár mióta született a bébike,azóta nem voltunk.

Niki,tényleg szép a csajszika! :)

Kismaki,láttam én is az időjárás jelentést,hát nem túl biztató.... :shock:

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Eszter nagyon aranyos, micsoda szemek, szepseges!

Kép

Kép
editmk

Intelligens krémest sütök a talira, de akkor még várom a fejleményeket.

Eszter tényleg nagyon aranyos és olyan fülbevalója van mint Barbusnak ha jól látom. Csak a miénkben piros a kő.

Ma lemértük a gyereket egy nem túl pontos mérlegen és pelussal együtt 5600 gr. Szerdán lesz 3 hete hogy a dokinál voltunk és ott 5360 volt. Nem nagyon eszik mostanában. Lehet hogy leszoktatom a gyümölcsléről, bár most annak is örülök hogy legalább az a gyomrában van. A tápot csak reggel eszi meg teljesen (170 ml), bár most 3/4 üveg bébikaját megevett. De nem vagyok nagyok megelégedve az evőkéjével. Szerintem a melegben nem akar nagyon enni. Szerdán leviszem megméretem.

Más: nagyon elkezdett fájni a bal térdem. Nem tudom rendesen behajlítani mert elkezd a sípcsontomig zsibbadni. Egyszer úgy éreztem hogy kimozdult mikor a hévről szálltam le Barbussal, de akkor nem fájt. De azóta egyre rosszabb. Olyan mintha egy kicsit meg is lenne a térdkalácsom dagadva ahol a folyadékos rész van. Mit lehet vele csinálni? Borogassam? Anyunak állandóan vizesedik a térde és a porccal is vannak gondok (már műtötték is). Remélem nem örököltem a hajlamot. :?

Hozok egy tegnapi képet a strandról.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Jajj,de szép Barbus!Nekem nem tűnik kicsinek!Mármint túl vékonynak.Hosszra mekkora?Zsombi 7800 gramm és 66 centi,de nem látom kövérebbnek.

erika87

Vicky:
térd gondokat nem kell bemutatni. Nekem egy kb. 30 centis vágás van a jobb térdemen. A dokimat - ha kell - jó szívvel ajánlom. Egy vizsgálatot mindenképp megérne csináltatni, lehet, hogy csak egy ideg csípődött be, de lehet, hogy egy apró porcdarab ment világgá!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni:
elfelejtettem írni az előbb:
sajnos elfogytak a mi Auchanunkból a body-k. Nagyon sajnálom!
De ha valaki, aki Auchan közelében van: megnéznétek, hogy nálatok van-e még? Két darabos, vékony pántos body-k voltak 799 Ft-ért. Voltak lányos meg fiús színek is. És - bár megígértem Reninek - nálunk sajnos nincs már. Lécci-lécci! Mentsétek meg a renomémat!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

erika: 60,5 cm-t mértek legutóbb. Mutatok egy másik képet, na ezen nem tűnik valami kövérnek. Bár a combjain vannak hurkák.

Kép

kakti: Hol rendel a dokid? Hétfőn elkérem az elérhetőségeit, oké? Addig lehet borogatni, vagy felesleges? Köszi és sajnálom hogy neked is ilyen gondjaid vannak. Anyunak egyébként laparral műtötték a térdét és edával.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
a dokim a Balesetin dolgozik (régebben volt az Uzsokiban is, nem tudom, ez most hogy van).
Majd megadom a számát. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Előre is köszi, mert egyre rosszabb. Terhességem alatt semmi baj nem volt vele és most tessék. szerintem az a baj, hogy sokszor emelek nehezet (gyereket) térdből, mert amikor a játszószőnyegről veszem fel, akkor elég kényelmetlen. Lehet hogy akkor a ramaty bokámat is megmutatom neki, mert az is kijár néha mostanában. Rehab vagyok. ÁÁÁÁÁÁÁ bocsi a nyígásért.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!
Barátnőm korababája most lesz (19-én) 4 hónapos. Ha rendesen születik, kb. másfél hónapos lenne. Már csak tápszert kap sajna, mert nincs már teje a mamának. Viszont szorulásos a kislány. Mondtam neki, hogy ti almalét meg kamillateát adtok, de lécci mondjatok bővebb infót! Etetés előtt vagy után, mennyiség, stb.

És ezt találtam:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... sebkonyvek
Letölthető kiskönyvek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Halihóóóó!

Anyuciéktól írok. Itt nagyon jó hüvi van bent úgyhogy úgy alszik a gyerkőc, mint a bunda. :roll: Délután meg pancsikázunk. A nagyok már fürödtek a nagy medencében én meg majd 3 után a kicsivel a kismedencében :lol:

Nóri! Remélem már jobban van anyud.

Erika! Akkor legalább nem vagyok egyedül az izzadós krapekokkal :wink: És te csinálsz valamit másképp. Mármint arra gondolok, hogy plussz vizet vagy hasonló. Én tegnap összesen fél deci vizet tudtam belediktálni. Az nem túl sok. Jah és nem semmi méretei vannak Zsombornak. Kornél idősebb és legutóbb 6000 g volt és 60 centi.

Kakti! Nagyon nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen, de nem kell magad törni ezért. Tegnap már csak pólócska volt rajta és kicsit jobb volt a helyzet, hogy nem tapadt rá teljesen, mint a body. Meg lassan már bodyt sem adok rá csak pelust. A MT az meg egyenesen kizárt :shock:

Viki! Barbussal szerintem nincs semmi gond. Nagyon szép kislány. Ez is olyan, mint a fejlődésük. Egyik ilyen másik olyan. Amíg nem fogy addig no para :lol: Jah és nekünk is olyan pancsikönyvünk van :wink:

Eszternek tényleg szépek a szemei. És persze ő maga is. :roll:

Na megyek én is pihikézek icipicit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bellerreni 2010.06.13 12:42-kor.

bellerreni
Eger

kakti: Nem tudom ez korababáknál is működik-e, mert nekik nőniük kell és a kamilla tea eléggé kitisztítja a beleit. De nekünk úgy kellett csinálni, hogy amikor 5 napig nem volt kaki, akkor 2 dl-be 1 filter és 20 ml-t adni a babának. Nekünk a védőnő 1 teáskanál cukrot is mondott, de én azt nem tettem bele (állítólag ettől még hatásosabb, de nekünk így is volt kaki 12 órán belül). A laevolac-ot is javasolták, de odáig már nem jutottunk el.
vicky79
Budapest III. kerület

reni: Akkor jó, ha szerinted sem túl sovány. Anyós szerint sem. Csak azért aggódtam egy kicsit, mert mostanában nem nagyon akart enni és a régi képein olyan kis pocakos volt.

Megint laptető, pedig nem vagyok terhes, mert ma csináltam egy tesztet a gyógyszer miatt és negatív lett. Mondjuk azt hittem egy ideig eltart hogy megint meghülyüljenek a hormonjaim, de ezek szerinte én így működöm. Április 23 óta semmi piri.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti, nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy a táplálásnál is a korrigált kort (amennyi lenne, ha rendesen születik) nézik. Nekünk Borival ilyen gondunk nem volt. Ebben az esetben ne adjon neki almalét!!!!!!!!!! Mint ahogy nem adunk egy átlagos másfél hónaposnak sem! A mozgásfejlődésben tuti a korrigált kort veszik alapul.
ktc

Mi legyen a holnapi talival? Mert még nem sütöttem meg a sütit.
vicky79
Budapest III. kerület

Reni,én ma adtam neki először vizet cumisüvegből.Először nagyon nézett,hogy mit akarok,csócsálta csak az cumit,ami víz belecsöpögött a szájába azt kiköpte,aztán harmadjára-negyedjére már szívott is belőle és nyelt is.
Vicky,én is akarok sütit sütni holnapra,de nem tudom el kezdjem-e?Rossz idő esetén is lesz tali???Vagy hogy lesz?

erika87

vicky Noci is detto ilyen mint a te lanyod.vekonyka.a dokino azt mondta okes.
3.5honaposan volt 5650gram es 62cm.

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok!

Nóri, remélem anyukád jobban van!

Hú, nálunk ma megtörtént a csoda. Milán döhér kis testével átfordult a hasáról a hátára. Aztán meg elkezdett ordítani, mert nem tetszett neki a hátán. :lol:

Kakti, szomszéd kisgyerek hogyan és honnan esett le?

Hogy némi vigaszt nyújtsak a panelosoknak, nálunk is qrva meleg van bent a házban, pedig kő, vályog és tégla. És redőnyünk is van, csak egész délután süti a nap a szobánkét.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ha valakit esetleg érdekel gyerekmintás tapéta, akkor most akcijóóó van itt:
http://tapeta-textil.hu/gyerektapeta-akcio

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: