Új privát üzeneted érkezett!

vick
nagyon szépek a gyerkőceid!!!!nagyon jó olvasni ilyen pozitív hozzáállású anyukát!!!Én példát vehetnék rólad, bár igyekszem, időnként nálam összedől a világ.
nono,
részvétem a migrén miatt, nekem is volt valamelyik nap,és borzasztó volt, küzdöttem az algopyrinnel, de hatása nem sok volt a migrénes gyógyszert meg nem lehet a szoptatás miatt,A végén már üvegből ette Liza a reggel lefejt tejet, mert késő este már olyan hányingerem volt, hogy nem bírtam őt szoptatni.
esték,
nálunk a nagy gyerekek kivétel nélkül minden este összevesznek valamin(elég csak valakinek csúnyán nézni) és nem bírom őket leszoktatni erről.Ezt elviselni a babával a hasamban viszont sokkal rosszabb volt, idegesebb voltam tőlük,úgyhogy megértelek.
panny,
ma gödöllőn voltam szervízben
süni69
 
 


Süni!

Milyen szervíz,kocsi?

Nono!

Ne csináld már!!!!
Csak azért bíztatunk h jobban érzed magad.....amikor velem történtek az én kis "tragédiáim"ki volt az aki azonnal bíztatott priviben???..hát te!!..pedig senkinek,ahogy neked sem volt fogalmad róla hogy min megyek át és érzek...mégis elfogadtam a bíztatást mert tudtam hogy jószándék vezérelt....egyátalán nem azért írunk sok"okosságot" hogy te ne merd leírni amit valójában érzel!!!!!!!

Lécci ne lépj le...te vagy a topic egyik pillére..nekem nagyon hiányoznál....

esténként nálunk is vannak ám csaták gondolhatjátok...3 fiú:::)))...néha kivagyok tőlük...érdekes hogy néha meg egész jófiúk:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


panny,
bocs, persze hogy kocsi, csak túl röviden írtam!!
Már kivagyok ettől a hülye esőtől, bár a bezártságnak is megvan a pozitív oldala, így a 6-7. hét tájékán érzem először, hogy élvezem a babázást, örülök hogy szopizik, ha kétóránként akkor kétóránként, ha négyóránként akkor négyóránként.De három hete csak kóvályogtam itthon, hogy mi a fene történik velem, miért nem kerít hatalmába a nagy anyaság érzés.
nono,
tudom hogy veled is az történik, hogy nem a "társadalmi elvárásnak" megfelelően működsz, én sem értem ilyenkor magamat, és ha neked most az jót tesz, hogy egy kicsit magadba fordulsz (nekem is volt pár hete hogy nem beszéltem nem írtam senkinek) tégy úgy, de igenis helye van az őszinte érzések leírásának, csak hát különbözőek vagyunk.Aki nem találkozott még ilyen most benned kavargó érzésekkel, annak furcsa ez, és én is, aki alig ismer várja a felőled érkező egyre jobb híreket (mert én úgy látom, hogy a lelked azért javulgat).De ha mégsem, akkor is!!!Persze hogy csak azt tudom írni, fel a fejjel és kitartás.Én várom rólad a híreket!!!
süni69
 
 

 
 

Jaj, Nono!

Tudom nem sokat számít, de én teljesen megértelek. Voltam - nem pont ilyen - de hasonló helyzetben. Írj azért néha, hogy vagy/vagytok.


Szerintetek normális az, hogy a 2 év 4 hós fiam eléggé érthetetlnül beszél? Fura, mert vannak szavak, amiket teljesen jól mond, mondatokat is, használ ragokat, nyelvtanilag is fejlődik. Aztán van, hogy fél percig lelkesen magyaráz, de egy kukkot sem értünk belőle. A bátyjai ekkora korukban már szebben beszéltek.
Viszont ma magától kérte a bilit. :D Már nem veszek nagy csomag pelenkát. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske
Bence is mond dolgokat, amit nem értek...ilyenkor hívom Bercit, hogy tolmácsoljon... :roll:
Hajrá bili!!! :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


sziasztok!

tegnap hazajottunk és minden a legnagyobb rendben. A szulés és az utana par nap a szulootthonban maga volt az alom. soha nem akartam elhinni, aki azt mondta, neki nem fajt a szulés sem a fajasok. pedig most sajat magam is kiprobalhattam. Mai napig alig akarom elhinni, h igy is lehet szulni!!!
Elisa egy igazi kis tundérke! rendkivul nyugodt baba, sokat alszik, szopik rendesen. Barcsak igy maradna minden! Apa és a nagytesok nagyon buszkék és imadjak! én pedig rozsaszinben latom most a vilagot. Egcsi, Panny drukkolok, h a kovetkezo nektek is kislany legyen! annyira szuper érzés! és annyira mas egy kislany mar most, mint a fiuk voltak!
Fanetta! igazad volt! a boldogsaghormonok most is elontottek, pontosan ugy mint az elozo két szulésnél...
Ja és amin megdobbentem. tudjatok az UH-s doki megjosolta, h 40 cm és 3500 gr lesz és jun 1-én fog szuletni. Na minden igy volt, csak egy nappal hamarabb jott, biztos rasegitettunk mi is, mert elozo nap megmasztunk egy kisebb fajta hegyet. a fréjem félt is, h mi van ha ott indul be a szulés! :))

Nono,
én mar lirtam egyszer mit gondolok. nem volt tul pozitiv az a hsz-m, a tobbieknek nem is igen tetszett szerintm. én ismerem ezt az érzést, h micsoda oriasi nyomas, h egy terhességenek orulni KELL és most nem tudsz. nekem is lelkiismeretfurdalasom volt akkoriban, kinek ne lenne... légyszi ne tunj el. azért van ez a topik, h elmondhasd, amit masnak nem tudsz. a tobbiek pozitiv beallitottsagat tisztelem, és szerintem ok csak tartani akarjak benned a lelket, nem feleslegesen okoskodni. az tuti, h kicsit masképp fogod latni a dolgokat, h megvolt a 12 heti UH és elmult a hanyinger.

Olvasgattalak am bennetket a héten, mert a telefonomon van internet. én is azt vallom, h a haz van miértunk, amikor nagyon el vagyok havazva, mint pl tavasszal a terhesség és a sok sok munka miatt, en fogadok bejaronot. nekem megéri, h a hétvége nem takaritassal telik, persze igy is sok mindent én csinalok. Most per pillanat nem érdekel, h nem all minden az élén. a férjem csinalta amit tudott, amig nem voltam itthon. és akinek gondja vana a vasalassal, annak ajanlom a szaritogépet. ha az emeber ugyesen hasznalja, szinte alig kell vasalni. én a ruhak nagy részét egyenesen a szekrénybe teszem.

Fozés: nagyon fontos nekem, h rendes kaja legyen. sok mindent fagyasztunk le, amit csak elo kell venni. semmi készételt, konzervkajat nem veszek. a gyerekek szeretnek enni, rengeteget sportol mindketto, muszaj nekik vatozatosan enni. régebben a férjem is fozott, jol tud(ott) fozni, de mostmar nincs ideje soha. Viszont most két hétig itthon lesz apasagi szabadsagon, igy a gyerekek sem mennek a menzara majd, hanem minden délben vasarnapi ebéd lesz itthon!!!
s.orsi
 
 


csak most latom, h félrenyomtam. Nem 40 cm, hanem 49!!

Banghamrol nem tudtok semmit? Miota szult, nem jelentkezett. Vagy igen?
s.orsi
 
 


Sziasztok!

nem, nem jelentkeztem, de minden rendben velunk, csak a szokasos formamat hozom!

Eloszoris nagy gratula Orsinak, orulok, h minden a legjobban alakult es en csak irigykedek a kislanyert! nem mintha elcserelnem kis Imret egyert, de azert elfogadnek egyet, ha el lehetne intezni szules, terhesseg, elso par honap nelkul. :roll:

Nono!
Kitartast neked, szerintem irj leide mindent, ami az eszedbe jut, mi csak biztatni, nyugtatni szeretnenk, de ha nem megy, ugorj csak at!

Marti!
orulok, h hallunk ujra rolatok, nem konnyu a helyzeted, nem is tudok okosat mondani :? A gyerekek viszont aranyosak, jo kezekben van a kis hugi :wink: Mi az, ami nagyon bejott nektek Angliaban, h nem is gondolkodsz a hazajovesen? Ha jol emlekszem a noveredeknel laktok, van valami tervetek?

Panny!
Jo, h te is ujra itt, szurkolok ezerrel!

Rendmania, tisztasagmania: nem errol vagyok hires, de a ferjem sem. Most azon torjuk a fejunket, hogyan lehetne a gyerekeket atverni, h ok megis (kicsit) azok legyenek :lol:

Ujaknak udv!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Kepek:
Kép Kis Imre Kép elso seta elott Kép seta Kép nagyfiammal Kép kicsik Kép bolcsoproba Kép utolso...

Bocsi, h sok lettem, de azt hiszem meg nem kuldtem kepet, gondoltam megmutatom a kis - nagy csaladot...

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


bocsi az ismetlesert, ez akart lenni Kép

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Kép

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Moni!

Nagyon szépek a srácok,igazán büszek lehetsz rájuk!!!

Orsi!

Klassz h már otthon vagytok és minden okés!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Orsi
Welcome Back! :D Apjuk beígérte harmadiknak a kiscsajt! :wink:

Moni
Gyönyörűek a gyerekek! :)

Voltunk kempingezni, majd hozok képeket. Dög meleg volt, de a vízben ki lehetett bírni. :D Este kicsit gázos volt az elalvás a 4O fokban, de túléltük. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

nono
Ne haragudj, én nem akartalak megbántani! Igazad van, az érzéseket nem lehet befolyásolni,csak gondoltam, ha próbálsz pozitívan gondolkodni a negatív gondolatok ellenére, akkor talán később átfordul pozitívra. Amúgy van egy ismerősöm, akinek a barátnője ikrek után tudta meg, hogy megint ikreket vár. Ő leült a lépcsőre és csak sírt. Úgy volt, mint te,hogy hirtelen 4 gyerek,mi lesz most vele! Aztán szerencsére ügyesen megoldotta, mikor megszülettek az ikrek. Biztosan neked is így lesz! Gyere nyugodtan,nagy lelkiismeret frudalásom lenne, ha miattam nem jönnél! :(

orsi
Jó, hogy ilyen szépen ment minden! Maradhat is így. :wink:

bangham
Szép családod van, sok boldogságot nektek!

Nálunk sajnos elég sok minden összejött, sok negatív dolog, de remélem mostmár leáll, mert kezdek besokallni.
Jó éjt!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Hali Csajszik, nagy a pangás!

Hoztam az ígért képeket.

Kép Kép Kép

És végül az állatvilág, Bence fényképezte. 8)
Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


NONO: a "más életét megoldaná, a magáéban meg vacakol"-t elsősorban magamra értette, tudod, saját tapasztnyalat :wink: , de szerintem vagyunk így ezzel még egy jó páran.

Még valami: tényleg csak "erősíteni" próbálunk" a sok okoskodással, és a pozitív oldal hangsúlyozásával átbillenteni.
És minden elismerésem, hogy őszintén vállalod a gondolataidt, érzéseidet!!!!!

[quote="boeske"]
írta:
boeskeSzerintetek normális az, hogy a 2 év 4 hós fiam eléggé érthetetlnül beszél?

És az, hogy az én 2,4 évesem is??? :D :D :D pl: Fanni-Jaji, igen-átám, mese-ásá, ápám-lámpa Na ezt értse meg valaki! Atöbbi halandzsáról nem is beszélve. De hát ez van: lassúbb a beszédfejlődése.

Bangham: szimpi a fejed!!! :lol: Jók a képek!!! Az is teccik, ahol rajtad vannak keresztül-kasul -a harmadik is nem fért volna rád??? :lol: :lol:

Egcsi: a képeken olyan, mintha nyár lenne !! :lol: :lol: :lol: (de azért mi hozzánk is eljött már a nyár!!!)
Húúú, mekkorák a fiaid!!!! Kész nagylegények már!! (úgy untam, régebben a felnőttek" mekkorák lettek ezek a gyerekek" felkiláltásait, és nem egyszer én is ilyeneken kapom magam. Tényleg ők "szemléltetik" igazán az idő múlását.

6 hetesek leszünk 3 óra múlva, és még mindig meglehetősen stabilan áll a köldökcsonkunk. Elhasználtam már 3 üveg alkoholt, és felírattam a negyediket :shock: :shock: :shock:
A sebészek szerint nem volt rendesen elszorítva születése után, ezért ragszkodik a kölök még mindig, a már említett, anyjához való kötődés tárgyi emlékéhez. Remélem azért érettségi előtt csak leesik.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Moni,
nagyon szép csaladod van! Hogy fogadtak a nagyok a picit?

Egcsi,
szuper lehetett a hétvégétek! és tényleg nagyok a fiaid! én is utaltam kiskoromban, a "hogy megnottél!!!" szoveget, de tényleg automatikusan kicsuszik az ember szajan.

Fanetta,
6 hét és még ott a koldokcsonk?? nem semmi! azért egyszer csak leszarad mar. egyébként hogy vagytok? Milyen élesben a 3 gyerek? Vagy még tovabbra is ott van anyukad?
Nalunk itthon van Apa még a jovo héten is és utana ugras a mékyvizbe, mert elutazik egy hétre kulfoldre! még jo hogy a fagyszto tele van fozve.

Nono,
haat sajnalom, h egyelore nem jossz. Pedig nagyon érdekel, mi van veletek!!!

én még tovabbra is a boldogsagban uszom, nehéz visszazokkennem az életbe! ez minden alkalommal igy volt, amikor szultem. A kicsi rengeteget alszik, na de azért hétfon este megmutatta, h sirni is tud am! fardsagaban! és én is vele sirtam. Tovabbra is a mi agyunkban alszik éjjel, ragaszkodik hozza. Haat. ilyen tapasztalatom még nem volt eddig. de igy marha jol alszik az egész csalad, egyelore...
s.orsi
 
 


Fanetta
Köldökcsonk :shock: Hát tényleg ragaszkodó fajta.... Igen nyár van, tegnap árnyékban 45 fok volt. 8)

Orsi
Fiúk hogy állnak a csajszihoz? Féltékenység? Érdekelne a szüléstörténeted... 8)

Elkezdtem a sulit és a túlélésre játszom. Ma két fogalmazást kell leadnom, még szenvedek az egyikkel. A tanár nem gáz szerencsére.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi,

milyen sulit? bocs, de elég lyukas az agyam mostanaban...

a fiuk nagyon szeretik a picit. buszkén mesélnek rola mindenkinek, tegnap eljott par szomszéd latogatoba, és a sracok, rogton benyomtak az "én vagyok a legjobb nagytestvér" produkciot.
és érdekes, pont a nagyobbik produkalja magat sokat, sok butasagot csinal, h felhivja magara a figyelmet, de o eddig is nagyon féltékeny volt az occsére...

Szulés roviden:
Vasarnap (maj. 30) reggel elmentem CTG-re, a kedvenc szulésznom volt a szulootthonban. Mondta, h mar két ujjnyira van a méhszaj, szoval turelem. itt elég valtozékony ido volt és délutan elmentunk turazni. Philippe, a férjem, megmaszatott velem egy kisebbfajta hegyet. Mivel mar mindent kiprobaltunk, na ez végul segitett. Ejjel kettokor fekudtem csak le és mar akkor is voltak fajasaim. De elaludtam, fél 6ig és 5 perces fajasokra ébredtem. Aztan egy ido mulva szoltam Philippe-nek, h én nem vagyok benne biztos, mert nem faj ugyan, de a fajasok rendszeresek. Na mindegy, elmentem zuhanyozni, hajat mosni, 7kor aztan felhivtam a szulésznot, mondta, h szerinte még korai, de menjek be, csinal egy CTG-t és megvizsgal. Elmentunk, még a gyerekektol is el tudtam bucsuzni, tok jo volt. A szulészno aztan mondta, h szerinte mar induljunk a klinikara, én meg mondtam neki, nem értem nem faj semmi. Httfo reggel, egy oras dugo, 3 perces fajasokkal. Philippe kicsit stresszelt. 10re értunk a klinikara és mikor becsengettunk a szomszédom jott ajtot nyitni, aki szulészno. Ez nagyon megnyugtatott, hogy pont o is szolgalatban van, féltem ettol a francia szuléstol rendesen. Olyan sok rosszat hallottam...
Oranként szépen egy cm-t tagult a méhszaj és délben még mindig semmi nem fajt, mar 7-8 cm-re voltam. Mondta a szulészno, h kossuk mégis be a periduralist, mert a baba feje nem akar beilleszkedni, még mindig lebeg, és ha elfolyik a magzatviz 1:10hez az esélye, h eloreesik a koldokzsinor és akkor csaszarmetszés. Kozben mondta Philippe-nek, h szerinte elmehet ebédelni még, na ettol sirva fakadtam. Bar semmit nem csinalt, mert nevetgéltunk, meg viccelodtunk végig, de csak a gondolatatol, h kimegy rosszullettem. Megjott az aneszteziologus, minden flottul ment. Egy oran keresztul semmit nem éreztem, kozben elfolyt a magzatviz, kicsit zoldes volt, erre fel bekototték az oxitocint, h gyorsabban menjen a dolog, telefonalt a dokim, h elmehet-e még enni, mondta a szulészno, h igen, de csak rohamléptekben. Amikor elment a magzatviz, a baba szépen befordult ahogy kell és mire megjott a doki, mar toltunk. 2 tolasra kint volt, félig ulo helyzetben, addigra mar elmult az érzéstelenio hatasa és nagyon jol éreztem a fajasokat, de nem szenvedtem egy percet sem! És minden fajas kozt a szulészno mondta, h tegyem oda az ujjam, mar érezni a fejét, mar csak 2 cm-re van. Fantasztikus élmény volt. Soha nem akartam elhinni, h igy is lehet szulni. Rogton a hasamra tették a picit, aztan elvitték, az apja ment vele és mikor visszahoztak par perc mulva, mindenki kiment, hagytak minket harmasban, probaltam szoptatni is, de csak puszilgatta a cicit. Alig sirt csak nyavogott mint egy kiscica. Egy éjszakat a klinikan kellett maradni, de kaptam egy agyas szobat, nagyon kedves volt a személyzet, de a zold magzatviz miatt egész éjjel jartak a lazat mérni, vért vettek tole, stb, elso éjjel nem aludtunk semmit. Masnap délben mentovel atvittek minket a szulootthonban, ahol két éjjel egymas utan a kedvenc szulésznom volt szolgalatban. Nagyon nagyon jo volt ott nekunk, nyugi volt, mindenki segitokész volt, stb. Kb mintha nyaralni mentem volna, jol kipihentem magam. Elisa az elso két napban szinte egyfolytaban a cicin logott, aztan csutortokre megjott a tej és kb 3 perc alatt jol lakott én meg majd meg bolondultam a sok tejtol. Szerencsére semmi nem tomodott el, rengeteg melegzuhany és kis masszazs segitett. Most mar kezdunk vmi rendszert talalni. Igény szerint szoptatok. Ma éjjel pl szopott este kilenckor, utana elaludt, aztan éjjel kettokor és reggel 6kor és 9ig aludt. De az éjjelek nagyrészét velem egy agyban tolti, mert nagyon ragaszkodo tipus. Bar ma éjjel egy részét a sajat agyaban aludta. Tegnap volt a csecsemos megmérni. 3650 gr, szoval a tejcsi elég, minden ok.

na kicsit hosszu lett, bocsi...

Hol vagytok tobbiek? Még nincs hétvége!
s.orsi
 
 


Elküldtem a hozzászólásom és eltűnt. :shock: Na, akkor mégegyszer. :roll:

Orsi
Fősulira járok, az angolt csinálom most a nyári időszakban. Ez amolyan gyorstalpaló, 8 hetes kurzus.
Szép szülésed volt, öröm ilyet olvasni. A fiúk aranyosak lehetnek. Jó, lesz megvédik majd a hugicát később is. :wink:

Mi simogatós állatkertben voltunk tegnap, összeszervezkedtünk a fiam legjobb barátjával a suliból. Hát, az én gyerekeim angyalok voltak a kissráchoz képest. Gondolhatjátok.... :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Orsi
Gyönyörű szülésed volt, jó hallani, hogy ilyen is van. Mikor kiemelték Vincét rögtön az arcomhoz nyomták a kis fejét( császár volt, megölelni sem tudtam, mert le voltam kötve) és végig ott volt, míg összevarrtak. Olyan jó illata volt, és olyan boldog voltam én is!Átérzem a te szülésedet!

Egcsi
Az állatsimogatós jó lehetett! Jó ötletet adtál. Csak ne lenne ilyen bitang meleg és ne lenne Eszterkém meg Apa lázas. Így elég nehéz megoldani a levegőztetést.

Szép hétvégét nektek!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Ervick
Láz monnyon le! Benyaltak valami vírust? Nálunk most 3 napig csak 3O körül lesz a hőmérséklet. Az nem olyan gáz, ki is puceválom hétvégén a kocsimat. Lehet apáét is, ha jól viselkedik. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi,

én is mindig akkor jovok ra, h az én gyerekeim normalisan elevenek, amikor talalkozok egy-két nagyon gaz gyerekkel!!!
s.orsi
 
 


:lol: Ez így van. :lol:

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Egcsi
Mandulagyuszija van Eszternek, ma el is kezdtem az antibiotikumot, bár gyógyszerellenes vagyok, de erre nincs más megoldás. Apa jobban van.

Akkor itt most melegebb van, mint nálatok??? Megyek oda! :wink:
Jó takarítást!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Milyen szép szüléstörténet! :)
Még Tündi is kel éjjelenként, van hogy 3x is szopizik. A nagy meleg miatt éberebben alszik mint eddig, pedig csak egy kombi van rajta. A nagyobbak nagyon élvezik persze a jó időt, egész nap kint játszanak a kertben.
Hú, 45 fok árnyékban??? Akkor még itthon összetehetjük a két kezünket!
Nagyon jók a képek, mindenkié. Nonot nagyon sajnálom, remélem mihamarabb visszatér, mert én is nagyon kíváncsi vagyok rájuk.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Nono
Ma voltál dokinál? Mi volt, mesélj! Nem fogok többet belepofázni a dolgaidba, csak gyere kérlek!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


sziasztok!

ne hagyjuk mar kihalni ezt a topikot! hol vagytok???

Nalunk minden a régiben, ma voltunk a picivel feji UH-n, mert vannak olyan piros szuletési foltok az arcan, ami elméletileg el fog mulni, de meg akartak vizsgalni, h belul nincs-e nagyobb részen... minden normails.
s.orsi
 
 


Orsi

Biztos mindenki nyaral.... :wink: Szupi, hogy minden rendben van Elisával. (Nagyon tetszik a neve, annyira kedves és csajos. :D )

Nálunk nem történik semmi, járok suliba és utálom az esszéírást továbbra is.... :?
Anyósom érkezik egy hónap múlva, utána majd megyünk egy csomó helyre, Legoland, óceán....jönnek a szülinapok.
Nagy nehezen kitaláltam mit vegyek Bencének, olyan nehéz, mindenféle játék van, mert Bercinek már megvettük anno...

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Mit veszel Egcsi? Nem mondom el Bencének! :wink:

Orsi
Ez remek hír!

Nekem sajnos mára az összes gyerekem beteg, mindnek tüszős mandulagyuszi. Ahogy kell lázzal, rossz étvággyal. :cry:
Ráadásul elmegy a férjem hajnalban 2 napra dolgozni,majd holnapután éjjel jön csak.
Nem baj, erős leszek és kibírom (merthogy én sem vagyok jól). :)

Jó éjt mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Vick
Frankó...ezek a betegségek a legjobbkor jönnek mindig... :roll: Persze, hogy kibírod, de nem irigyellek, meg persze az aprónépet sem. :(

Bence kap egy mágneses építőjátékot, egy tv-hez csatlakoztatható cuccost ami tanítja a formákat, színeket, betűket, számokat, egy kisasztalt két székkel és egy reflexfejlesztő játékot, kidugja a fejét a pocok a lukból és kalapáccsal rá kell csapni...remélem az állatvédők ez utóbbiért nem köveznek meg. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Mi is megvagyunk!!!! És hiányolunk doktornono!!!! És kifáncsiak vagyunk a 12 hetes uh-ra!!! És........

Egcsi: én táncszőnyegen láttam olyan pockost: ott rátaposni kellett a pocok fejére.

Ervick: hess, hess csúúúnya gyuszi!!!!!

Orsi: télleg szép szülésed volt!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Non
Bújj elő és mesélj mi a helyzet!

Uxi és Panny is eltűnt.... :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


na ma kicsit rossz passzban vagyok. egész nap rohantam, gyerekkel borgyogyaszhoz kontrollra, utana a szulésznohoz, mert ugy latszik méhsullyedésem van, elore esett a méhnyak a huvelyben, marha szar érzés, allitolag intim tornaval majd helyreallithato, de még korai elkezdeni. tegnap egész este sirtam, mert eddig minden olyan szuperul ment, hétfon apaval mar bunoztunk, de a szulészno szerint a kettonek semmi koze egymashoz...
délutan pedig a kisebbik fiam fazekas szakkorének a kiallitasan voltunk, nagyon szuper volt, de faradt vagyok, apa is ingerult volt ma, bar még itthon van, de fél labbal mar dolgozik, muszaj, nagyon le van maradva...
*megyek, mert a pici ébredezik, vacsora jon..
s.orsi
 
 


Orsi
Jobb napokat! :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Csak beköszönök, mostanában nagyon kialvatlan vagyok, nem vagyok jó semmire. Teljesen kész vagyok, kb. egy éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem, de mióta Samu megvan, az is ritka, hogy 3-nál kevesebbszer kelljen kelnem, mióta Emi itthon van, 4-5-ször költ fel a két gyerek.
Csak Beni nem kel. Asszem lassan begolyózok.

És jövő héttől már Emi sem megy oviba, ő ugye napközben sem alszik, tehát reggel 6-tól este 8-fél 9-ig be sem áll majd a szája.
:roll: :roll: :roll:

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


uxi
Sajnálom! Valahogy hasonlóan vagyok én is, néha mint egy zombi.

orsi
Nem hagzik túl jól ez a dolog, remélem azért rendbejösz mihamarabb!

egcsi
Nagyon jó kis ajándékok!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Uxi,
én is éltem zombi modjara a 2. szulésem utan, kb 1,5 évig. Volt olyan, h Alex egy éjjel 6x kelt és a nagyobbik akkor volt masfél éves. ehhez képest most moka kacagas a kiscsajjal. Mar 3 napja nem aludt a mi agyunkban, mar csak az este 7-10 kozotti idoszakot kellene megoldani. Akkor ugyanis csak anyan vagy apan alszik, ha lerakjuk rogton kipattan a szeme és panaszkodik. A hasa nem faj, mert nincs ez az orakig tarto vigasztalhatatlan siras, egyszeruen csak kozelségre vagyik.

az egy kicsi és egy pici nagyon megerolteto, és neked még van mellé egy bébi is, de mi nok, mindent kibirunk, ugye! nem kuldod nyaralni a nagyokat?

Egcsi,
koszi a dicséretet Elisa nevéhez! nagyon nehezen valasztottunk, de olyan jol raillik. és ami a legfontosabb volt szamomra, minden nyelven kimondhato!!!
tényleg szuper ajandékokat talaltal! nalunk is ez a gond, h a kicsi orokli a batyjatol a nagyobb ajandékok jelentos részét, mint bicikli, stb. a ruhakrol mar ne is beszéljunk. de ritkan panaszkodik emiatt. szerencsére.

Szombaton Maté fiam 8 éves lesz!!! Kap egy kis satrat, matraccal, stb, mert allandoan satorozni akar (a kertben) :) meg persze a fr valogatott VB mezét, meg majd elvisszuk egy jatekboltba Lego Technicset valasztani, mert nalunk a Lego elmaradhatatlan ajandék nala, minden alkalommal azt kér pedig mar Dunat lehetne rekeszteni vele, annyi van itthon... Mondta még tegnap, h akar egy WII jatékot is, mondtam neki, h azt a zsebpénzébol sziveskedjen venni, ha annyira kell...

Fanetta,
azt hiszem koldokcsonkban a nyomotokba lépunk! 2,5 hét elteltével még betonkeményen all a csonk!

Nono,
UH-n minden ok volt?
s.orsi
 
 


Orsi
Szupi ajándékok amiket Máté kap. Nálunk nincs (még) Lego őrület, belegondolni sem merek milyen kupi lenne... :roll: WII nekünk is van, egyenlőre az eredeti sport és Fitness CD -k vannak csak, de lassan igény lesz másra is. Berci Mariot szeretne.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Uxi: hát nem lehet most könnyű neked!!! Éjjelre el kellene hintened egy kis álomport a lakásban!!! 8) 8)

Orsi: valami másban kellene a nyomunkba lépjetek, ne ebbe a fránya köld9kcsonkos sztoriban. Ugye tegnap voltunk 7 hetesek, és a felső része, ég mindig áll, mint a beton. A negyedik üveg alkoholt kezdtük meg :shock: :shock:

Fanni Erdélyben anyumnál: olyan furcsán, kissé idegenül cseng a hangja a telefonban :wink: ....és bár 2 gyerekkel lényegesen könnyebb, mégis hiányzik az a lendület és életvidámság, a mit ő szokott beleadni a "családi csomagba".

Mi tegnap Pátyon voltunk, "mininyaraláson", egy szipi-szupi csapattal.
Ott történt az eset. Tudni kell, hogy a nagyobbik fiam "szobatisztul ezerrel", csak fogalomzavarai vannak olykor. Szóval szólt, hogy "kákám" elvittem a wc-re, ahol persze semmi, visszament a kertbe, majd miközben én épp szoptattam kicsit, oda bogyókázott. És hát "tetten érték", a kis hamist. Annyira jó lett a kép, hogy felteszem (a jobb oldali kis srác volt a "bűnsegéd" ,mert ugye "tettesek közt cinkos aki néma" :lol: ).Íme:
Kép
Itt meg néznek nagy ártatlanul, mintha mi se történt volna :)
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2010.06.18 12:51-kor.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Fanetta,
nagyon édes sztori!!!
csak érdekesség képen mondom, h Csehorszagban még a korhazbol hazamenetel elott leszedik a babkrol a koldokcsonkot, és allitolag meseszép koldokuk lesz tole! viszont anya legyen a talpan, aki azt az ordirtast el tudja viselni!! -ezt egy baratnomtol tudom

Egcsi,
nekem az WII a rémalmom, a mario cartot hatarozottan utaltam. Most a PES foci van nekik, azota semmi massal nem jatszanak. pedig szerintem a legjobb az WII Sport volt...
s.orsi
 
 


Hali!

Hát én is le vok kötve a srácokkal itthon az tuti :shock:

Egcsui,Orsi!

Mi az a WII???Valami olyasmi mint a PSP??

Én ilyen játékokat elvből se veszek Márknak pedig ő is akarna...ne üljön nekem a TV meg a számítógép előtt egyenlőre...itt a angy kert...hál'istennek náluk a haverjaival itt a környékben a bicajozás most a divat...egész nap kinnt lógbnak ha jó idő van..enni-inni bejönnek aztán megy tovább a tekerés :wink: ..este alig akarnak bejönni mióta vakáció van.

Nagyfiamnak hétfőn lesz az évzáró...nagy meglepetés nem lesz mert kitűnő lesz.(még szép ha már ennyit tanultam vele :twisted: :roll: :wink: )

Fanetta!

A régi márciusiakkal volt a mininyaralás Juditéknál?Nem ismerem fel a másik kisfiút :oops:

Édesek a képen!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny,
neked is ugyes a kisfiad! képzeld itt mar aprilis végén megmondjak mindenkinek, h jovore mehet egy osztallyal tovabb vagy sem. az utolso két honap nem tudom mire jo az iskolaban igy... Nalunk még két hétig van suli, utana 2 honap szunet.

Az WII egy tv-n jatszhato interaktiv jaték. CSak azzal vigasztalom magam, h ez azért jobb a kicsi kézben foghato videojatékoktol, mint pl a DSI.
Mi is vartunk az utolso pillanatig, 7és fél éves volt Maté, amikor megkapta. és meglepo modon, az a 6 éves occse jatszik vele foleg (o abszolut fuggové valna, ha engednénk!), napi 20-30 perc a megengedett adag! esos napokon azért praktikus, mert vannak ugyességi jatékok is, mint pl az WII Sport, amitol még izomlazat is lehet kapni!
s.orsi
 
 


háj lányok, sok a víz errefelé, kiöntötte az ürgéket a lyukból...én is kimászok...

vagyunk. uh 25-én pénteken. képtelen voltam olyan időpontot találni h mindenkinek stimmeljen és mivel a lánykámnak már nincs ovodosz így itthon nyaral és azt nem tudom h oldottam volna meg h uh meg turka vizsgálat a nődokinál meg még a két gyerek se szedje szét rendelőt. apjuknál iszonyat hajtás szabizni nehezen tud de muszáj neki és csak a köv péntek megfelelő. akkor már 12+2 napos leszek de mivel a 12. hetu kötelező uh-t a 11-13. hét között kell hivatalosan elvégezni még pont jókor megyek.

nem tudom milyen hírt hallok, lelkem fura, már nem tudom minek örülnék...korábban tudtam h egyet akarok és egy maradjon...na ez elmúlt de még ott nem tart h kettő kell...ez valamilyen defektes köztes állapot. kicsit aggódom de már nem azért h megoldom e a feladatot ha meglesznek mert megoldom, ettől sem félek már. szoptatni nem fogok ez szinte tuti. no nem azért mert én csuklóból elutasítom hanem mert egyiknél sem sikerült pedig a LLL tanácsadója is kint volt vagy 3x és mégsem ment. Így erre előre készülök h ne érjen lelki sokként h megint nem megy. persze h megpróbálom, mindenképp de most számítok majd rá h nem fog menni esetleg h nehogy megitn depibe döntsön.

apjukkal megvagyunk, köv hét szerdán van a szerződés asszem, ja nem csütörtökön. ha megvan akkor pénteken foglalózunk valszleg egy öreg házat és építkezni kezdünk...jó mi ikerterhesen a 4. hónapban...hehehe...de semmi nicns a közelben ez alkalmi vétel lenne, és végül családi házunk lenne vagy 800nm telekkel és félpénzen mert a tulajnak nagyon kell a zsé és menne.

fizikailag is megvagyok, eddig (na ez a durva) ez a legkönnyebb terhességem. az émelygésen kívűl nem volt vészes, de az is ment, inkább az energiahiány okoz némi fennakadást mert a gyerekek az elsők, tiszta ruha kaja van de a rend...csajok én aki imádta a rendet, az volt a kikapcsolódás h elszöszöltem vele és rámolásztam most meg...vazzeee....nagyon gáz, 2 hónapja nem mostam fel...porzsívó 2 hetente kerül elő.....bakker lassan jönnek a csótányok. A gáz h én ülnék a kupi tetején mint kiskakas a szemétdombon de apa nem viseli és cseszkurál. Pedig mondtam neki h a szervezetem visszavette a tempót, h két életet és két embert teljes szervrendszerét növesztem épp és ez nem olyan kismeló de szte elhagyom magam....úhogy ebből van vita....ha olyan az állapotom a lelkemre veszem ha meg nem akkor beszólok ha az sem akkor elengedem a fülem mellett...de főleg a lelkemre veszem.
hétvégén a Balcsin voltunk, én nem fürdöhetek de klassz volt nagyon 3 napig félpénzen az omv kuponokkal.

na asszem nagyjából pótoltam amit kellett.
szval így.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


visszaolvastam de olyan egoista módon csak magamról írtam de ígérem majd pótlom csak indul a csapat a játszóra és még kell nekik ruci.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Fanetta
Ez haláli... :lol:

Panny
Gratula a kitünőhöz! :D
Amióta szünet van, az én gyerekeim sem ülnek a tv meg számítógép előtt, kint vannak a többi gyerekkel.

Nono
Örülök, hogy jöttél! :D Alakulsz, alakulsz.... :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nono
Jó hogy jöttél! Elárulom, hogy nekem is az iker terhességem volt könnyebb. Kb.tízszeresen. :D

Fanetta

Kép :lol: Kis maszat! Nagyon szép a kisfiad!

Panny
Ügyes kisfiad van! Büszke lehetsz rá!

Végre meggyógyultak a gyermekeim! Ma voltunk már kint hosszabban sétálni is!
A földhivatalban is jártunk. odaértünk 11 előtt 1-2 perccel. Berohanok a papírokkal, látom, nincs ott a sorszámhúzó gép. Kérdek egy nőt, nem tudja, hogy kell kérni sorszámot? Mondja, hogy lent a portánál. Visszaszaladok, erre közli a portás bácsi, hogy elkéstem, 11-ig lehetett kérni, majd htfő reggel legközelebb. Kérdezem: Mennyi az idő? Mire ő: 11 óra 1 perc. :twisted:
No comment!

Na azért a kedvem nem tudta letörni, beültünk egy cukrászdába! :D

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Mi vásárolni voltunk, apjuknak kellene új bakancs, de a magas lábfeje miatt egy rémálom találni. :roll:
Bakancs nem lett, de hazaküldtem őket, én meg vásároltam tovább. Terápia. :wink: :D Vettem magamnak egy halászgatyót, két pólót és egy táskát. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Vick,
szuper, h meggyogyultatok!
sorszam: no comment!

Nono,
Nnna végre! orulok, h irtal!

Hulla vagyok. a szulinapi bulitol. Ma 13 fok volt, szakadt az eso egés znap! még jo, h van lego meg ilyenkor aldom a hires neves WII-t. Maté nagyon orult a satornak! olyan ritka ilyen boldognak latni, mindig duzzog vmiért. (én is ilyen voltam kicsinek... most visszakapom szazszorosan!)

A picit viszont teljesen atallitotta ez az ido, meg a nagy felhajtas. Még mindig alszik, pedig ilyenkor mar régen tul szoktunk lenni a furdésen. Nem tudom milyen lesz az éjjel...
s.orsi
 
 


s.orsi: ha végre leesne magától, utána is meseszép köldöke lenne :lol: :lol: :lol: :lol:

panny: Pumperka Zsombja a másik gyerek.
Tényleg ügyesek a gyermócáid!!!

Nono: jó dolog az ürgeöntés!!! olykor szükség van rá!!
5 év múlva jókat röhögsz majd magadon, és azon, hogy mennyire paráztál, és milyen szépen megoldódott, megoldottad mégis a dolgokat.
És amikor jeges koktélt iszogatsz a napernyő alatt a 30 fokban, és az 5 éves ikreid perig ott játszanak egymással a homokozóban, a gyönyörűszép házatok kertjében, jussak eszedbe :lol: :lol: :lol:

A nagyobbik fiamnak torokgyuszija van -hát tényleg lefoglal a két prikulics -pedig ugye a jányom nincs is itthon :roll:
A kicsi nem kapta el -remélem ezután sem fogja (jó lehet az immunja, mert a múltkori takonykort és kötőhártyát is megúszta).

Nekemis tecc a WII -de mi még kicsik vagyunk ahhoz....(bár Fanni már ügyesen játszott vele a múltkoriban) ..khm, khmm...szóval mégsem annyira :)

És még valami: úgy néz ki, szobatiszták lettünk (persze, lehet, hogy elkajabálás lesz), de tegnap és ma sem ment bele egyszer sem a gatyába, a kakánál is szólt, és ezúttal a wc-be pottyantotta, nem a kertbe : csak úgynéztem ki a fejemből.
Szóval a recept a szobatisztaságra: egy kaki a kertbe+egy jó kis torokgyuszi :lol: :lol:
Cserébe viszont ismét begyulladt a mellem: szóval megyek is pancsi+masszírra.

F.márti és Bangham!! Néha idetolhatnátok ti is az orrotokat!!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?