Új privát üzeneted érkezett!

Kata, köszönöm a kérdésed! Sajnos fogalmam nincs mikor kezdek, mert az IR még a levegőben lóg :( Belgyógyászok hátba veregetnek eszméletlen pénzekért, hogy csak így tovább, és nem kapok tanácsot sehonnan :( Szeptembertől elsőseim lesznek, nem hiányozhatok, mert nem csaphatom be őket beszoktatási időszakban...Ha augusztusban nem vállalnak el az intézetben, akkor lehet csak decemberben próbálom meg a lombikot, de igazán nem tudom mit csináljak. :o Azon kívül, hogy nektek drukkolok :)
babszi

Beus,
jó, ezket lehet csinálni, de azért csak óvatosan :wink: Tegnap már én is mostam:-)

Babszi,
akkor nem vagy könnyű helyzetben :cry:
Képzeld, múlt héten a beültin 2 csajszi is IR-es volt rajtam kívül és az egyik a Tűű dokihoz jár, és azt mondta neki, hogy 12. hét után ha rendben van az IR, akkor elhagyhatja majd a bogyókat.
A másik csajszi lényegében a mi dokijaink utasításait követi és neki azt hiszem a Sipi mondta a kontroll előtt, hogy az éhgyomri vv után ha már megitta a cukros lötyit, akkor vegye be a gyógyszert.
Na most ezekre varrjál gombot, nekem meg kimondottan mondták, hogy ne vegyek be gyógyszert :roll:
i.kata

Nahát!!! Én sem vettem be gyogyót a cukros lötty előtt se, után se! Az a baj, hogy Sipit is olyan nehezen lehet elkapni... Kifaggatnám én, de nem tudom elkapni. Úgy voltam vele, hogy júliusig talán rendbe jövök végre, és akkor a nyáron meg lehet egy lombikkal próbálkozni, de sajnos egyáltalán nem látom, hogy lesz valaha időpontom - februártól húzom az egészet... Illetve IR január óta, de febr.ban lett volna a lombik. Voltam két belgyógyásznál is, semmit nem tudnak tanácsolni, csak vállon veregetnek. Ha pedig elkezdődik az év, akkor meg nem csaphatom be a szülőket, gyerekeket. Viszont nem élhetem úgy az életem, hogy "biztosan sikerül", és akkor nem kell dolgoznom... Vissza kell mennem dolgozni, ha nem sikerül a lombik, tehát korrektnek kell lennem, úgy érzem. Sok helyről megkaptam már a magamét, hogy miért nem első a baba... bizonyos fokig lehet csak első, hiszen keresztülvihetem az akaratomat, de hogyan számolok el, amikor a sikertelen próba után visszamegyek...? Húúú, remélem érted. Nagy dilemma...
Fránya IR....Pedig nagyon szigorú vagyok ám magammal szemben!!!
babszi

Babszi,
én azt mondom, hogy próbálj meg jövő hét elején hívd fel Sipost az intéeztben, és kérdezz rá, hogy beveheted-e a gyógyszert a vizsgálaton. Ha igent mondd, akkor menj el egyből a vv-re, vagy nem is, inkább várj vele július közepéig/végéig. Addigra javulni is fog remélhetőleg és már a kezedben lesz a papír mire megint kezdik az intézetben a munkát szabadság után. Hátha egyből kezdhetnél.
i.kata

Jó reggelt!

Hát.....szokás szerint nem bírtam magammal, és amit nagyon szégyellek, hogy kitűztem magam elé a hétfőt, hogy addig ki akarom bírni és ez sem sikerült :oops: :oops:

Tegnap délután: ET+7 (nagyon-nagyon halványka)
Kép

Ma hajnali 2-kor: ET+8
Kép
i.kata

Bocsi, a bepofátlankodásért: csak i.kata-nak szeretnék gratulálni és egy nagy ölelést küldeni!:) Sok szeretettel gratulálok Kata, annyira, de annyira örülök neked!!!:))) Puszi
Vendég

Wow, Kata!!!! Gratulálok!!!!!
Micsoda hét! Először Ancsa, aztán Te!!! Szuper!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
kamilla306

Én is bepofátlankodok :oops:

Kata!
Kép
Csak csendben és halkan, gratula!!!
20150601134430

SZÉP reggelt!!!! :D :D :D :D :D

KATA!!!!
DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!Úgy örülök!!!!!!!!Aztán csak így tovább!!!!!!!!!!!!
Pihenj sokat!!!!
Puszillak!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Mindenkinek nagyon köszönöm a velem örülést! :lol: Twist, Desviki, természetesen nektek is nagyon köszi!
De tudjátok, csak jövőhét csütörtökön tesztelhettem volna, szóval ez csak egy előzetes volt 8)
i.kata

Sziasztok!

Kata!
Nagyon jóóó! Gratula!!!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Kataaaaaaaaaaa áááááááááááááááááá ez szuper!!!!
Szinte tudtam:D Annyira, de annyira örülök!!
EBBŐL MÁR NEM LESZ NEGATÍV!!! Tudom.

Millió ölelés!!!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Beus,
:lol: :lol:
Neked megint új vonalzód van? Ez is nagyon tetszik :lol:
i.kata

Igen, így jobban nyomon lehet követni, hogy mennyi idős vagyok.
Jajjj Katám annyira boldoggá tetted a napomat:) Köszönöm!!!!

Kép

beus84

Sziasztok! :D

Hát, Kata, nagyon örülök! Már vártam a bejelentést, mert biztos voltam benne, hogy elkezdtél tesztelni, csak abban nem voltam biztos, hogy ezt nekünk is elárulod előre... :lol: Köszi szépen, hogy megtetted!!! :wink: :lol:

Beus!
Szuper a vonalzód! :D De nem akarsz ikres vonalzót csinálni? :wink: Azok olyan különlegesek - mert keveseknek adatik meg ez a dupla (stb.) csoda! 8)
hbzs

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül :oops:

Gratulálni jöttem...

Kata! Nagyon örülök!!! Szépek a tesztek!!! :-D további drukkok!!!

Ancsa! Te tesztsorozatodat is láttam, nem semmi, jó korán pozitívat teszteltél!!! :-D Drukk az UH-hoz!

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Gratulálok az új Kismamiknak!!!
szilvi
bné_szilvi

Kata, annyira tudtam, hogy teszteltél! Gratulálok, igazán szépen látszik a második csíkocska. Puszillak.
Vendég

jaj Kata!!!!
nagyon csendben, de tiszta szívből gratulálok!! :D :D :D :D
köszönöm hogy hiányoltál, szoktalak olvasni titeket de az írásig nem jutok el. Peti nagyon lefoglal, igazi kis gézengúz már.

Ancsa, Szilvi, Beus, Ladiva
nektek is szívből gratulálok! olyan jó hogy így megtelik a topik pocakosokkal :D

Mikor lesz a leállás az intézetben tudja valaki pontosan? Májusban kellett volna mennem 3. napi vv-re de nem tudtam megoldani, így most mennék júniusban ha még dolgoznak.

puszi mindenkinek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Csajok,
annyira meghatottatok, hogy ennyire örültök, tiszta könny a szemem.
Sajnos ma egy rossz dolog is történt velünk, mert férjem nagymamája reggel meghalt. :cry:

Szezsókám,
nagyon édes vagy, köszönöm!

Ladiva,
megvolt a vérvétel és majdnem másfél órát vártam, mire behívtak és kérdezték van-e panaszom, válaszoltam nincs, erre mondta a dokinő, hogy akkor szúrjam magamat ugyanígy tovább. Rákérdeztem, hogy már meg is lett a vv eredménye? Erre közölte hogy az csak hétfőre lesz meg. Ha nem kérdezek rá, akkor nem is mondja ezt külön, de szerencsém volt hogy megírtad az infókat, mert így még hétfőn fel kell őket hívnom. Egy hónap múlva újabb kontroll, de akkor szabin lesz mindenki, kivéve a Pál dokit, úgyhogy hozzá kell majd mennem. Róla tudsz valamit?

Fitie,
látod, tudtam én hogy milyen hírrel kell előcsalogatni téged :wink: :lol:
Én úgy tudom kb. mostanában lesz a leállás és talán egészen augusztusig.

Hűűű, de tud valaki pontosabbat??? Mert nekem jövő héten hívnom kell még őket. :roll:

Mindenkit puszilok!
i.kata

Fitie, Kata!
Június 20. után már nem csinálnak punkciót, azaz valameddig vannak még utána, s júliusban állnak le. Augusztustól pedig újra dolgoznak.
Szóval, Kata, a te jövő heti jó híredet még mindenképpen megvárják, de az első UH-dat már nemigen csinálják meg, hacsak nem könyörögsz ki egy előrehozottat! :wink: :lol:
hbzs

Kata sajnálom a férjed nagymamáját:(

Szerintem is könyörögj ki egy UH-t legalább, hogy hányan vannak a pocidba:) Remélem 2 :P:P:P

Kép

beus84

Kata!
Bocsánat, majdnem elfelejtettem: fogadjátok őszinte részvétem a férjed nagymamája miatt! :(
hbzs

Fitie!
De jó, hogy újra jöttél! De mivel olyan régen nem voltál, lemaradtunk Pepe első szülinapjáról... :( Ezért egy kicsit (3 héttel...) megkésve, de így utólag nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok neki!!! :D Biztos készültek szupi képek is róla! Nem tennél fel, légy szíves, belőlük? :wink: :lol:
hbzs

Szia Kata, fogadjátok férjemmel részvétemet. A Pál dokiról semmi hírem nincs, én eddig csak a Nemesnél voltam, meg a te dokinődnek a nevét szoktam hallani. Mindenesetre jó fukar volt azzal az infóval, hogy az eredmény még nem volt meg és hívd őket. Ha nem kérdezed, akkor valóban nem mondja? Nemes doki mindig úgy vetet vért, hogy van egy lap, amin a nem sűrgős és van egy lap, amin a sűrgős vizsgálatot kéri. A sűrgős megvan egy óra alatt.

Szerintem még fognak fogadni UH-ra, én úgy gondolom, hogy június 20 után nem csinálnak punkciót, de még ott lesznek egy darabig, pár napig, vagy akár egy-két hétig, mert elég sok adminisztrációjuk van, szerintem a leállás első heteit, napjait biztosan kihasználják arra, hogy ezeket nyugodtan elintézzék és szerintem a rövid, kezelést nem igénylő embereket, a terhes UH-sokat, egy-két receptfelírást még biztosan fogadnak. Azonban hívd őket, az a lényeg, amit ők mondanak.
Vendég

Ladiva,
nem, tuti nem mondta volna, mert már megírták a zárómat, és nyomtatták a receptet is. Közben rákérdeztem és akkor még azt is mondta, hogy akkor hétfőig még ne váltsam ki a receptet. De a legjobb: akkor lesz kontrollom, amikor a dokinőm szabin lesz. Majdnem eljátszották velem, hogy akkor menjek a másik dokinőhöz majd kontrollra, aki délután 2-től rendel. Ez nem is lenne gond, de mivel reggel 7-kor szúrom a Clexant, ezért 10-11 között le kell vegyék a vért. Kitalálták, hogy megírják előre a vv-es papírt, menjek el reggel, és majd délután megint menjek vissza a helyettesítésre. :roll: Végülaz asszisztensnek jutott eszébe, hogy menjek majd a Pál dokihoz, de szerintem csomagolhatok majd hideg élelmet, mert pár napig egyedül ő lesz a 4 doki közül :?

Hbzs,
köszi az infókat az intézetről. Remélem még bevállalnak uh-ra, mert hirtelen azt sem tudom kihez tudnék menni. :roll: :oops:

Köszönöm a részvéteteket!
i.kata

Kataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Nagyon nagyon drukkolok, és halkan gratulálok neked!!! Húúúú, de jó, de jóóóóó, annyira örülök!!!! Millió puszi!!!!

Őszinte részvétem! :(
babszi

Sziasztok Csajok!

Katusom!
Te aztán szépen megetettél. Azt írtad, nem jössz 2 hétig, így nem is olvastalak. Ma úgy éreztem, meg kell nézzelek. És mit látok?

Én úgy, de úgy örülök, mintha nekem sikerült volna. Sírok, meg sírok, meg sírok. A leg őszintébb szívvel kívánok Nektek minden jót. Mamát sajnálom. Azt szokták mondani, egy jön, egy megy. Nagyon durva szöveg, de úgy tűnik, igaz.

Tudod, milyenné tetted az estémet?:

:lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

KépKépKép
bikfy

Amúgy bocsi, de tisztára megszelesedtem. Mindenkinek gratulálok, akinek már sikerült és mindenkinek drukkolok, akinek hamarosan sikerülni fog. :wink:

KépKépKép
bikfy

Ezt még 10x meg kell néznem. Nem tudok vele betelni. Gyönyörű. Olyan boldog vagyok. :lol:

KépKépKép
bikfy

Kata!

Nagyon,nagyon,nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
Tudtam,hogy tesztelsz már,de nem szoktad elárulni :lol:
Ez már csak erősödni fog drága Kata!Hurrá,hurrá....!
Fogadjátok részvétem a nagymama miatt!
:cry:

Beus!
Tetszik ez a vonalzó is,de én is nagyon örülnék egy IKRES vonalzónak! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: Puszillak!

Szilvi!
Nagyon szupi a te vonalzód is!!!!!!!

Fitie!
Puszi Pepének!!!!!!Szoktam ám leskelődni az iwiwen! :wink:

Szuper hírre néztem be ma(és pont ma ilyen későn),nagyon örülök,annyi jó történik mostanában és ez most olyan boldogsággal tölt el!Csak így tovább!!!!!!

phpBB: Kép
belluska

sziasztok

Kata
jaj a nagy örömködésben én is elfelejtettem a szomorú hírt, részvétem a nagymama miatt.

Hbzs
:D csak a Te kedvedért :wink: :lol:
Kép

Kép

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie!
Pepe olyan helyes srác!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Imádom a gyönyörű szemeit!

belluska

Fitie Pepe nagyon édesss:):)
Olyan szépek a szemei:) :wink:

Belluska majd csinálok ikres vonalzót, de azt úgy akarom, hogy majd ha lesz róluk 4D-s képem, akkor azt valahogy megszerkeszteni.

Ancsa drága hogy vagy? Érzel valamit? :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét.

Kép

beus84

Jó reggelt!

Bikfy,
hidd el nem akartalak átrázni, tényleg nem akartam jönni 2 hétig, de nem tudtam megállni :oops:
Remélem hamarosan én sírhatok a te teszted láttán :wink:
Köszönöm, hogy ennyire örülsz! Puszillak!

Belluska,
ismersz te engem, mint a rossz pénzt :wink:
Amiket feltettél pár napja képeket.....annyira édesek!!!! Kata egy igazi mini nő, annyira csajos :lol: És rengeteget nőttek mindketten :lol:

Fitie,
Pepe is egy tünemény :lol: Nagyon hincut szemei vannak:-)
i.kata

Katusom!
Nincs maid? Vagy most már kivárod a hétfőt? :wink:

Tényleg nagyon örülök. :wink:

KépKépKép
bikfy

Hi!

Kata!
Részvétem a mama miatt. :(
Ma reggel nem csináltál tesztet? :wink:

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Hogy Ti milyen kis mohók vagytok?! :lol:
Hozzáteszem, az asót hajnalban csináltam, ilyet csináltam tegnap is, és szerintem halványabb lett :cry:
Aztán nem bírtam magammal és csináltam egy másik fajtát is fél órája, az a kék csíkos. :lol:
Nagyon parázok.... :( :(

Kép
i.kata

Kata!
Nem tudom te hogy vagy vele, de én pl éjszaka 1-1,5 óránként járok pisilni, napközben meg 4 órát is kibírok pisi nélkül. Szerinted melyik pisi lenne koncentráltabb?

Nem lesz ott gond!

Bumi

bumi1979

Fitie!
Pepe ennivaló!!! :D És gyönyörűséges!!! :wink: Oda lesznek a lányok érte!!! :lol:
Köszi szépen a képet!!! 8)

Kata!
Nyugi! Most, ebben a hőségben sokat iszol, így sokat jársz pisilni, s ezért nem olyan koncentrált az anyagod... :wink: :lol:

Milyen új kis Katás képről maradtam le? :shock: Én nem emlékszem rá, hogy néhány napja raktál fel ide, Belluska, képet a gyerkőcökről... :( Vagy nem ide tetted? :roll:
hbzs

Sziasztok!

Katuska!
Ne izgulj! A kocka el van vetve. Tudod, csak árthatsz vele. Én amúgy mindkettőn szépen látom. Nyugalom!

Bumi!
Te mikor adod elő azt a pozi tesztet? Neked is rettenetesen szorítok. Akkor a régi csapatból már csak Mara, Timejka és én lennénk várakozó állásponton. De már mi se akarunk sokáig parkolni! :wink:

KépKépKép
bikfy

Kata!
Nekem tetszenek a csíkjaid!!!!!! :wink: Nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata tényleg egy mini nő!Hallanád a dumáját!

Hbzs!
Iwiwre tettem fel! 8)

Gabó,Minnie,Wepe,Zsuzska!
Gyertek már ti is írni legalább egy picit!Kérlek,kérlek....! :cry:

belluska

Sziasztok,

Kata,

gyönyörűek a tesztek, további drukkokat küldök az erősödéshez+++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én a maiakat is nagyon szépnek látom. :wink: Tudod, mondtam én, hogy a júniusi lombikok a szívem csücskei :wink: (Danikával épp ma 2 éve volt a punkcióm)

Férjed nagymamáját nagyon sajnálom, részvétem :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Bumikám,
már én is nagyon várom a te pozitív tesztedet!!! A halvàny teszt előtt majdnem 5 órán keresztül nem pisiltem, míg az erősebb előtt 1,5 órát

Bikfy,
nem kell már sokat várnotok :wink:

Monic,
tudom, mondtad hogy ez szerencsés hónap:-)

Belluska,
el tudom képzelni Kata dumáját, de azért néha idézhetsz tőle:) :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2010.06.12 15:21-kor.
i.kata

Bocs, hogy én is bepofátlankodom ide!

Kata!
Nagyon-nagyon gratulálok neked! Szépségesek a csíkjaid és ezek már valóban csak erősödni fognak! Meglátod, így lesz!
Nagyon szépen látszanak!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hurrá! Hurrá! Hurrá!Hurrá! Hurrá! Hurrá!Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá!

rodina74

Rodina,
neked is köszi!

Kimondhatatlanul jól esik, hogy ennyien gondoltok rám! :lol:
i.kata

Jó reggelt!

Kata! Teszteltél ma reggel?
Ne aggódj, még nagyon korán van ám! Nem is szabadott volna még tesztelni! Még jó, hogy halvány a teszt! Majd a hivatalos teszted erős lesz!!! Nyugi!

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt!

Egyre halványabb.... :cry:
A mai már olyan halvány, hogy nem is látszana a fényképen a 2. csík. :cry: :cry:
i.kata

Kaptál valami olyan gyógyszert, ami HCG tartalmú?

Ne add még fel!!!! Én még szorítok!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Nem kaptam semmi HCG-s gyógyszert, mivel fagyis beültetés volt.
i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?