Kati
Nem lesz gond, csináld meg csak hétvégén a tesztet. Megértem hogy félsz a csalódástól, de legalább már ebben a hónapban próbálkozhattatok újra, és legalább te is az a könnyen teherbeesős fajta vagy. És a statisztikák szerint is, most csak jó jöhet! Drukkolok! Tudod a szombat reggeli tesztelés nekem is bejött a 31. napon.
Nem biztos, hogy vírus, egyszer tiszta libabör vagyok, úgy fázom, meg zoknit veszek fel, aztán később meg melegem van, és dobok le mindent magamról. Éjjel is alig tudtam aludni, 26 fokra hült le reggelig a szoba.
Bogárka
Na majd mindjárt megkeresem, és belinkelem az oldalt, ahol részletesen le van írva, hol és hogyan tudod kiszámolni, tényleg egyszerű, pedig én nem vagyok nagy számítógép guru, és matek zseni.
Vannak olyan nők, akik menzesz utolsó napjaiban is teherbeeshetnek már, persze ilyenkor azért kevesen bújnak össze. De gyakorlatilag menzeszes ciklus után bármikor lehet peteérés, néha csak egy jó szeretkezés, orgazmus is kiválthatja. Szóval nem biztos hogy középidőben van. Nekem szinte biztos hogy nem, mert Reginánál biztosan a 7-11 nap között volt valamikor, ugyanis akkoriban külföldön dolgozott a férjem, és csak ezidőtájt volt itthon.
Ezért is ajánlják azt hogy a menzesz után minden másnap bújj össze a pároddal, akkor nagy az esély, hogy összejön, és még hőmérőzni, számolni sem kell.
Állítólag a jónásnapokat azoknak ajánlják, akik már régebb óta próbálkoznak, mert állítólag ilyenkor tutti megfogan a baba.
Persze ez sem 100 %-os, Regina egyáltalán nem ezeken a napokon fogant, és nem fiú, hanem lány lett. De ezért egy próbát megér.
Itt tudod kiszámolni:
http://eletora.blogspot.com/2009/08/jon ... nyseg.html
Illetve itt van a leírás, hogy melyik oldalon, és mit kell bejelölnöd, mert angolul van.