Új privát üzeneted érkezett!

NóriKép
Én Kovács dokihoz járok és nekem ugyanaz lesz a lombik menete, mint Zsebinél.

Lányok!
Most hívott a férjecském, megvan a Suprefact!!!Kép

ZsebiKép
Nekem is Gonalt kell kapnom majd, mennyibe kerül?

MilenaKép
Akkor holnap minden eldől? Hajrá, hajrá!

Mindenkinek megy a drukk!!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
A Suprefactot 6.480.- vettem. A Gonalt abba az újpesti patikában amit írtam már neked vettem és ott ötös csomagolásban tudták beszerezni a 2X5 10 db. kiszerelés került 36.808.- forintba Érdemes a nagyobb kiszerelésest venni, mert úgy valamivel olcsobb 10 db-nál négyezer forint, nem sok, de sok kicsi sokra megy. Főleg ha ez nem lesz elég és kell venni még.

Tényleg valaki nem tudja sokkal több szokott kelleni a Gonal-ból mint 10 db? Lehet, hogy ez alkat függő, illetve hogy ki hogy reagál.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

Hogyhogy neked nem kell fogigátlót szedni? van valami olyan dolog, ami nálad ezt indokolta? azon tanakodám, hogy nekem a következő ciklus 19.napja az november 10.körülre fog esni, és ha onnan elkezdeném a Suprefactot, akkor az már a lombik program kezdete lenne. Na mármost nekem esélyem nincs így, hogy 3 hét alatt minden szükséges papírt beszerezzek, merthogy csak 18-án lesz konzi, onnantól kéne kezdeni a "versenyfutást". Vagy van?
Nem lenne egészségesebb elképzelés még most 2 inszem ebben az évben, és csak január végén kezdeni a lombikot?
snori
 
 

 
 

Lara,
Szuper lett a táblázat, köszi, hogy engem is belevettél...(29 év)
örülök, hogy megvan a gyógyszer!!!
evike1975
 
 


Lara, tök jó a táblázat!
Hogy vagytok Potyka, Woodi?
Kriszta neked is nagyon megy a szurkolás!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lullaby
 
 


Sziasztok!

Karmen Kép Anna Kép

Köszi, hogy leírtátok, milyen az altatás. Nem hangzik rosszul, mégis nedves lett a tenyerem, miközben olvastam...

Karmen Kép

Majd folytatom, de mostanában annyi minden történik, hogy már nem győzöm! De örülök, olyan izgalmas ez az időszak! Kép

Nóri Kép
Üdv bandában!
De látod, már van egy új fórum alattunk, bármikor át lehet csusszanni!

Lara Kép
Még szuperebb a táblázat! Kép

Zsebi Kép
Holnap jelentkezem!

Ja, mielőtt elfelejtem, szeretném közkinccsé tenni, amit a pszichológusomtól kaptam házi feladatnak (merthogy nekem még ilyenem is van a nemes cél érdekében). Kép

Szóval, a beültetésre való felkészülésképpen el kell képzelnem belülről a méhemet. De nem úgy, mint egy biológiakönyvben, hanem úgy, mint egy olyan helyet, ami eddig talán nem volt olyan szép, de mostanában napról napra szebb és otthonosabb lesz, és alig várja, hogy megérkezzenek a kis lakói.

Ez a feladat annyira megtetszett, hogy felvetettem, hogy én le is rajzolom. És tegnap este neki is álltam. Kép
Rajzoltam egy sziklakertet, ami elég kopár, de már van benne egy patak, és látszik a napocska. És minden nap fogok bele rajzolni néhány virágot Kép meg kis fácskát Kép vagy katicabogarat Kép, és így napról napra puhább lesz ez a kis fészek, ahová a két babácskámat várom. Kép Kép

Szép álmokat mindenkinek
Milena
milena
 
 


Lara,
Nagyon klassz a tablicsku, ügyes vagy, és nagyon köszönjük a karbantartást KépKép
Örülök hogy sikerült gyógyszert szerezni, aztán csak szépen készülj a novemberre Kép es a karácsonyra Kép

Lullaby,
En jol vagyok, még egy hét izgulás. Mintha kicsit feszülne/fajna a mellem, de nem akarom bekepzelni magamnak Kép Nem mult el a barnazasod ? Remélem még nem jött meg ! De ha megis, akkor a neked is a Karácsonyi meglepire kell készülnöd Kép Kitartás !!!
Milena,
Ez nagyon szép gondolat, én is olvastam már az agykontrollos könyvben a belső 'vetítés'-ről. Esténként néha én is próbálkozom hasonlóval. Sőt az inszem után amíg az ágyon pihentem, elképzeltem a hatalmas, szép, kívánatos 4 petémet, amint a rengeteg kiskatona megrohamozza és mindenki megpróbál befurakodni Kép Remélem legalább egynek sikerült is, és már szépen megágyazott magának a puha fészkemben... na jó, nem viszem túlzásba...
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Nori!

Nem tudom,hogy nekem miért nem kell fogigától, de az biztos, hogy aki kap fogigátlót az kevesebb injekciót kap aki nem kap fogigátlót az többet. Szerintem az itteni lombikosok között csak Zsu szedett fogigátlót, de ebbe nem vagyok 100 %-ig biztos.

Nem elkeserítés képpen mondom, de amikor először voltam konzultáción az egy szerdai nap volt. Nekem azon a héten fért volna bele csak az átjárhatósági (mert azt mindenképpen a 14. napig kell megcsinálni). Krizsa doki azt javasolta ne kapkodjunk csusszon egy hónapot és mindenre rendesen lesz idő (leletek és átgondolni az egészet) belementem és végülis nem bánom, mert így is sokat kellett mászkálni és sok leletre két hetet kell várni (Chlamidia, és egy két véreredmény). Ne izgulj hamar tellik ilyenkor már az idő bármikor kezdik is. Illtve lehet, hogy nem is kell lombik neked és akkor már biztos nekiállnak az inszemnek. Kép A karácsonyfa alatt neked is lehet baba! Kép

Lányok!
Tudjátok min agyaltam ma tudom tök hülyeség, de mégis megosztom veletek. Én kb. július vége augusztus elje óta olvasom a Kaális párok forumát és azóta még egy pozitív teszt sem sikerült. Ezzel sak azt akarom mondani, hogy ezen sürgőssen változtatni kell ez így nem mehet tovább. Úgyhogy elsősorban Kriszta, Manó, Woodi tesség pozitív hirekkel jönni és utána jövünk mi a második eresztés és így tovább .... Olyan jó lesz ha a táblázatban mindenki neve előtt legalább egy embrió képe ott lebegne és persze utána a babák.

Mindenkinek drukkolok!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,

Én rajta vagyok, szívesen lennék az első ))) Bár még jobban örülnék, ha Lullaby-nak is pozitiv lenne pénteken a barnazgatas ellenere.
Aztán nem bánom, jöjjön utánunk mindenki szép sorban KépKép

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Csajok,

A lényeget elfelejtettem megkérdezni. Ma elfogyott a Duphastonom, es helyette utro-t kaptam. A doktornő azt mondta, hogy lehet szájon át is bevenni. De a gyogyi papirjara az van irva hogy csak hüvelyen at alkalmazható. Azért mégis be lehet venni szájon, vagy mégsem ?
Reggel még itthon tudom hüvelyen at, de du 4-kor a munkahelyemen nehezen fog menni. Hüvelykapszulat szajba venni meg kicsit morbid.
Ti hogy csinaljatok, van külön szájon at vehető verzió a gyogyszertarban ?
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


KrisztaKép

Be ne vedd a hüvelykapszulát szájon át!!! Utrogestanból van szájon át szedhető készítmény is. De az más, mint a hüvelykapszula. Szóval inkább oda tedd, ahová való... Másrészt a hüvelyben sokkal jobban kifejti a hatását a progeszteron, mert helyileg pont ott hat, ahol a leginkább szükség van rá.
A munkahelyi felhelyezés már bonyolultabb, mert utána kellene egy picit pihenni, még feloldódik, és felszívódik. Talán tedd fel a lábad az íróasztalra, és mondd azt, hogy lement a vérnyomásodKép

LaraKép
A táblicsku tökéletes. Én is készítgetem az egyel lejjebb lévő topikba a babák-anyukák táblázatát. De nem megy könnyen. Majd sikítok, ha elakadtam, jó? Cserébe pár héten belül költözködhetsz is át odaKép

LányokKép

A fogamzásgátló és a Suprefact ugyanazt a célt szolgálja. Kinél mi válik be. Ez csak a stimuk közben/után derül ki. Nálam 4X fogigátlós stimu volt, és az utolsó 5.-nél indult a Suprefactos. És nekem épp akkor sikerült. De pl. egy barátnőm fogigátlóval indult neki, és elsőre sikerült, ikrekkelKép Egyébként a Suprefactot fogigátlós stimunál is szokták használni, de akkor nem a tüszőérés leállítására. A tüszők növekedését serkentő szurik mellett is szokták adni. Ha jól tudom segít kordában tartani a tüszőcskéketKép

Igyekezzetek át a lenti topikba!!!

Puszi: Dóri
kardalus
 
 


Dóri,

Nagyon köszi a segítséget, tudtam hogy reggelre meglesz a válasz KépKép Akkor próbálkozom a hüvelyi módszerrel....Este beszámolok róla !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok lányok!Kép
Tegnap voltunk a Dévainál, term. senki nincs a pocakomban, úgyhogy három hónap pihi után nekiugrunk a következőnek.
Mindenkinek drukk!!
anna
A táblázat szuperjól néz ki!!! Kép KépLégyszi javítsatok: 2.lombik készülődés -januárban lesz...Kép Olyan sok idő!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Szia Anna,
Nagyon sajnálom, de ne keseredj el a 3 hónap pedig gyorsan el fog repülni.
Nagy drukk januárra!!!
evike1975
 
 


Sziasztok Lányok!

Anna ne keseredj el, most jönnek majd az ünnepek, évvégi hajtás, januárban legalább nyugodtabban csak a bébikre tudsz majd koncentrálni és a nyári terhességnek egy csomó előnye van: gyümölcsök, kevesebb ruha stb. Kép

Nálam is esedékes a táblázatjavítás: készülődés a 3. inszemre! Beszéltem ma a dokival, elkezdek gyógyszert szedni, meg kapok majd 3 szurit is a jövő héten, (még nem tudom milyet, mert este megyek fel a receptekért), aztán jövő hét szombat UH, és utána való héten vmikor inszem! Megy ez mint a karikacsapás Kép

Woodi, Potyka!!!! Mi van veletek?
Orsiról van valami hír? Ugye még egyben vannak?
Évike, ha nálatok minden Ok akkor, lehet, hogy együtt izgulhatunk?
Kriszta, nagyon szorítok neked!! Olyan jó lenne, ha valaki elindítaná a sort, mert ahogy a mondás tartja, ha egyszer egy üzlet beindul... Kép
Megy ma valaki a bp-i Kaáliba?

Mindenkinek nyugodt, szép napot.
Üdv
L.
lullaby
 
 


Sziasztok Kép

Ma voltam a 3-6. nap közötti UH-n és vérvételen. Sajnos az még nem derült ki, hogy mikor lesz a punkció, Kép, viszont a hormoneredményeim jók Kép (azonnal kiértékelték, nem két hét alatt, mint egyes kórházakban) Kép.
Az UH-ra úgy készültem, hogy hasi lesz, mivelhogy megvan, úgyhogy tampont raktam fel, elég ciki volt. Egyszer kiküldtek pisilni, aztán még egyszer, mikor elárultam, hogy mi a helyzet.
És a Gonal injekcióhoz két doboz is kell egyszerre, nem úgy, mint a Suprefacthoz, ahol nemtudomhány hétig elég az egyetlenegy doboz! Még szerencse, hogy gyanús volt itthon, hogy milyen sok dobozzal kaptam, és kettőt elvittem Gonalból a biztonság kedvéért!

Úgyhogy újabb és újabb izgalmak és meglepetések, de legalább nem unatkozunk, zajlanak az események!

Anna Kép
Azért addig is nézz be hozzánk, az olvasgatással is megy az idő!

Kriszta Kép
Megvalósult álmokat kívánok!

Milena
milena
 
 


Lullaby! Én holnap megyek Kaáliba! Segíthetek valamit?

Anna!

Tudom sovány vigasz de tényleg elrepül az idő! Az eleje nehéz csak! Mi négy hónapot vártunk az előzőnél! Az elején nehéz megemészteni hogy megint csak várni, várni de aztán belejön az ember és sokkal kevesebbet gondol rá hiszen minek sanyargassa magát! Arról nem beszélve van egy jó hosszú őszi szünetünk(menjetek el valamerre kirándulni), utána meg ott a Karácsony ami mindig vidám és békésKép! És már itt is a január. Csak kitartást és jó kedvet tudok neked kívánni!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Köszi Zsuzska, nincs semmi segíteni való, csak én ma este megyek, aztán gondoltam, jó lenne valami ismerős "arc" Kép
lullaby
 
 


Sziasztok lányokKép

Ma voltam a hiszteroszkópia utáni kontrollon Kulin dr.-nál. Minden rendben, úgy tűnik. Idézek: "A méhnyálkahártya gyönyörű három rétegű. Olyan, amilyennek lennie kell." Jó volt ezt hallani, függetlenül attól, hogy egy spontán ciklusban ezzel nem sokra megyek... Ja, és van egy szép nagy tüszőcském a b.o.-i petefészkemben. 2-3 nap múlva reped. Férjecském ironizált is, hogy kerítsek addig valakit, aki segít megtermékenyíteni... Persze ez jó, hogy ilyesmivel tud viccelődni, mert legalább nem rágódik rajta, hogy neki ez nem jöhet össze spontán. Bár, ki tudja? Novemberben megy leszoktató programra /Antidohány Bt./. A dokink szerint ez nagyon jó módszer, és valamennyire javulhat a spermiumok minősége. Aztán elkezdjük a cinket, a szelént, az E-vitamint, és a Maca Vibe-t is. Ezt szokták leginkább javasolni férfiaknak. Étrend: halacska, sütőtök, tökmag, dió, mogyoró.

Én is nekilátok a szervezetem felkészítésének. A cink, a szelén, az E-vitamin nálunk nőknél is hatásos+magzatvédő vitamin+cickafarkfűtea. Na, így indulunk most neki az igazi készülődésnek. Pénzt is gyűjtögetünk, aztán hajrá!!!

ManóKép, WoodiKép
Hol vagytok? És hogy vagytok reménységeim?

KrisztaKép
Remélem Utro bent tartja a kiscsibéket az anyukájuk puha fészkében.

LullabyKép
Remek csaj vagy, hogy már a következőt tervezed/szervezed. Így kell ezt csinálni! Rendesen megjött?

MilenaKép
Az izgalmakhoz sok erőt! Majd a poz.teszt utáni első UH-on hogy fogsz izgulniKép De nem sajnállak érteKépKépKép

ZsuKép
Mikor lesz az első tüszőszámláló UH-od?

Mindenkiért szorítok! Borús az égbolt, túl sok kisbaba csücsül a felhőkön, és eltakarják a napot. Mi lenne, ha lecsalogatnánk onnan őket? A nap kisütne, mi meg tele lennénk apró csecsemőkkelKép

Dóri
kardalus
 
 


Sziasztok! Mindenkinek köszi a vigasztalásokat!!Kép Persze, hogy itt leszek , csak hétfőtől megyek vissza tanítani, úgyhogy kevesebbet lesz alkalmam netezni.

Milena Kép ZsuKép Ti jöttök!!! Nektek biztosan sikerül most.

Volt valaki közületek genetikai vizsgálaton? Milyen esetekben csinálják és miből áll?
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anna,
nagyon, nagyon sajnálom. De nemsokára itt a következő. Hamar eltelik ez az idő, csak foglald el jól magad, csinálj sok programot.

Lullaby,
Sajánlom és irány a következő! Hajrá, hajrá!

Mindenkire gondolok!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Ha valaki ismeri itt Lujzát akkor nekik mondom hogy olvastam a másik topicban hogy kisfiuk lesz!

Nem semmi!KépKépKépKépKépKépKépKép

Ők voltak azok akik már elindították az örökbefogadást 5 sikertelen lombik után és mi történt? Spontán baba közbevágottKép! Annyira szuper!!!! Olyan boldogok lehetnek!Kép Én rengeteg erőt merítek az ő történetükből!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Milena!
Mennyi ideig kell kapnod előre láthatólag a naip kettő Gonalt? Nem kellemetlen így az ultrahang, hogy megvan? Kép

Lullaby!
Rettentően sajnálom! Hihetetlen, hogy ilyen pozitívan tudsz gondolni a következőre! Kidrukkoljuk, hiszen ahogy Kardus mondta sok baba ül a felhőn ahonnan gyorsan le kell őket csapolni! Kép
Szeretném megkérdezni pusztán csak kíváncsiságból, hogy mennyibe kerül egy inszemináció?

Zsu!
Én nem ismerem Lujzikád, de távolról is gratula neki. Biztos hihetetlenül boldogok.
Lányok elindult a lavina van egy baba, mindenkinek kívánom hogy sikeres tesztje legyen!

Anna
Könnyű ezt mondani, de tényleg hamar eltelik ez a három hónap készülődés a karácsonyra meg minden és már itt is van. Feltöltődsz az ünnepek alatt boldogsággal és biztos meg lesz a zebrás eredménye. Kép

Kardus!
Nektek is sok kitartást kívánok a cigi projekhez és neked a vitaminokhoz, örülök, hogy kicsit jobb színben látod ezt a dolgot! Fel a fejjel a következőnek sikerülnie kell!!!! Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok!
Tegnap és ma nem voltam jól. Bár nem fulladtam, de a hasam akkora, mint egy 4-5 hónaposé. Felpuffadtam. Akármilyen kicsit eszek, iszok rögtön úgy érzem, hogy szét akarok repedni. Levegővételkor meg fájnak a petefészkek. Kép Szóval csupa rossz. Ma felhívtam Krizsát, mert ez már kicsit megijesztett. Megnyugtatott és egyek sok fehérjét, igyak sokat, pihenjek, ahogy a legjobb és pár nap múlva majd csökkenni fog. Azt is mondta, hogy lehet, hogy ez jó jel sajnos, vagy hál istennek. Kép Sajnos, hogy bálna lettem, de talán hál istennek, hogy ... Kép
Tehát fekszem, mert az a legjobb. És rettentő sokat alszom.
Köszönöm mindenkinek, akinek hiányoztam Kép, üdvözlöm az újakat. Kép Milyen furcsa! Pár héttel ezelőtt én voltam az új Kép
Manó Kép Eltelt 1 hét! Most már visszafelé számolunk! Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi!
Kitartás biztos meglesz az eredménye a "szenvedésnek" nemes kincsért/kincsekért küzdesz! Már csak egy hét és ti lesztek a legboldogabbak Kriszta után, mert ugye neki sikerül 20-án nektek 21-én Manóval! Kép Hajrá Triumvirátus!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok,
Dóri,
Egész jól megoldottam az utro projectet a munkahelyemen...bar kestem egy fel orat...Ma is nagyon feszülnek a melleim...titkon reménykedem, de csak nagyon halkan Kép Nektek sok sikert a leszokáshoz és a vitaminkúrához ! Nálunk tényleg segített a MACA a kiskatonákon Kép
Lullaby,
Ezek szerint már eldőltek a dolgok. Akkor előre a következő inszemre és karácsonyi meglepi a családnak KépKép Milyen szurit fogsz kapni ?
Örülök hogy nem törtél le, igy is kell. Majd legyszi önts belém erőt jövő heten, ha szükség lesz rá..

Woodi,
Jobbulást kívánok, pihenj és igyál sokat. Gondolj arra, hogy nagyon megéri, és az eredmény mindenért kárpótol. Kitartás, már csak 1 hét , utána meg az a pár hónap bálnásodás Kép

Anna,
Sajnálom, de mint már mindenki kifejtette, január a legjobb időpont lesz neked Kép

Manó, Milena,
Nektek is kitartást és boldog megtapadást !
Zsu, Woodi,
Már csak pár nap és nálatok is beindul a gépezetKép

Kívánom mindannyiunknak a mielőbbi babaesőt Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Zsebi,
Bocs, az előbb rád gondoltam a pár nap mulvánál...És köszönöm a drukkot Kép
25 ezerbe kerül az inszem, a gyógyszerköltség viszont szinte semmi (1-2 ezer Ft)
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Szia Mindenkinek!

Nem nagyon olvastam most vissza csak futtában, bocsi érte, de nem nagyon van már energiám itt ülni az asztalnál, tételeket dolgoztam ki napközben és már elég sok volt, kissé hasogat még a petefészek, de azért jól vagyok, csak mindig így estére erősödik fel, kissé meg is puffad.

Woodi - ezzel kapcsolatban tanácsolom Neked,mert látom most meg Te lettél rosszul, tehát - reggel kezdd el inni az ásványvizet, de úgy hogy du. 16-ig bemenjen a 3 liter!!!! Nagyon fontos!! én 2 litert ittam előtte és "leszidtak" , hogy nem elég, meg kell lenni a 3 liternek és azért délutánig, hogy ne estére terheld a szervezetet, mert estére amúgyis puffadni kezd még egy darabig. Vigyázz magadra, nehogy odajuss ahova én. Tessék inni! És fehérjebombák pl: 3 tojás + 2 teáskanál vaniliás cukor erősen összemixelni vagy turmixolni és zutty meginni. Ez még finom is így és jó fehérje bevitel. Túróból is alkothatsz finomságokat.

Na puszi mindenkinek akiknek hiányoztam azoknak kettő is!

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok!

Csajok! Tudom, hogy nem nagy tétel, de ha esetleg valakinek gondja lenne a Closti beszerzése körül, akkor az inszemből megmaradt 1/2 üveg (5 szem) Clostimat szívesen odaadom.

Voltam dokinál, az EKG teljesen rendben van, este megyek a vérvétel eredményeiért. Remélem a pajzsmirigyes dolog is rendben lesz.

Mindenkinek szurkolok!

Pusz: Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Heló csajok!
Érdekes, de nekem sem az előzőnél, sem most nem állította le petefészkeket. vajon mitől függ, hoyg kinek igen, kinek nem??Kép
Akinek kevés a mensije, mit csinál, hogy több legyen? Most bőszen elkezdtem inni a málnalevél-cickafark keverék teát, folyamatosan inni fogom, aztán majd beszámolok.
Aranyosak vagytok, jó hogy Rátok mindig számíthat az ember. Megyek vissza tanítani, ma is voltam bent a suliban, szerintem jót fog tenni, meg gyorsabban fog telni az idő.
Persze itt leszek Veletek, nagyon sok minden fog itt történni a következő hetekben!!
Úgyhogy minden stimusnak megy a drukk ezerrel a szép tüszőcskékért!!!Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


LaraKép szuper a táblázat! Minden fontos adat rajta van!!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Lara!
Tök jó, hogy minden eredményed jó és hogy már ilyen sok papírt beszereztél. Ügyi vagy.

Majd ha legközelebb firssited a táblázatot beírod nekem a készülődés helyére, hogy okt 30-nov 5-ig lesz valamikor a leszívás,illetve a beültetés? Előre is köszönöm.

Manó!
Örülök neki, hogy már jól érzde magad. Köszönjük, hogy megosztottad valünk a hasznos információt, meddig és hogy kell inni a vizet, hogy ne legyél rosszul. Minden nap iszod ezt a tojásos koktélt? Reggel, vagy mikor?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Bocsánat mindenkitől, hogy csak magamról írok, de most alig van erőm és ráadásul hamarosan elviszik a gépet tőlem. Kép Fogalmam sincs mikor kapom vissza. Így nem fogok rólatok tudni semmit és ti se rólam. McDönciben van ingyen net? Mert akkor majd jövő héten átmegyek oda egy kicsit.

Tehát helyzetjelentés: Mára sem elttem jobban, sőt, most már a gyomromnál is tök kemény volt a hasam. Telefon Krizsának, azonnal menjek. Kaptam glükózt, meg fehérjét és térfogatnövelő folyadékot infúzióban. Jobb nem lett, sőt csak feszít ez is. A doki jóval biztat! Hétfőre reméli kicsit rosszabb lesz, mert akkor az a terhességet jelent. Hát jó kilátások.
Most fekszem ,mert ez a legjobb.
Manó Kép igyekszem én is sokat inni, mert nekem is keveselték a 2-3 litert. A tojást én inkább megfőzöm, mert a fehérjét nyersen még turmixolva sem.
Szorítok a készülődőknek! BZsuska, Milena, Zsebi és Lullaby Kép
Kriszta Kép neked meg zebrát kívánok!
Puszilok mindenkit, jó volt eddig köztetek és remélem minél hamarabb visszajövÜNK Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi!
Én is remélem hogy "rosszabbul" leszel és végre megnyitod a sort és babád lesz. Kitartás ez a pár nap megéri ezt a gyönyűrű élményt. Ha nem is lesze köztünk gondolunk rád és minden képpen próbálj meg a tesztről írni. Drukkolunk!!!! A Burgerkingben tuti van net legalábbis ami felénk van. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Dóri
Leírnád nekem, hogy milyen adagokban szedi a férjed a csodaszereket? A páromnál is a kiskatonákkal van a gond, hátha ezek a vitaminok segítenek egy kicsit. A diót csomagoljam neki uzsonnára?! Akkor előbb meg kell pucolnom a tavalyit... (ezt csak viccnek szántam). Egyébként kb. július óta olvaslak Titeket, és sajnos tényleg eléggé negatív a babásodási mérleg. De jön a karácsony, és remélem, hogy néhány angyalka elunta magát és meglátogatja a mamiját!

Kép
petyaanya
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem tudtam előbb jönni, eléggé magam alatt voltam.
Köszönöm, hogy nyilvántartásba vettetek, igyekszem én is, ne húzzam le a statisztikát.
Nincs jó hírem, kedden voltam a BMC-ben, és bár az orvos vállalná az esetemet, nem segít a donorkeresésben. Azt mondta, hogy akkor menjek újra, ha találtam segítséget.
És még csak 1 gondolat: nem tartja orvosilag etikusnak, hogy más pácienseket kiadjon, p.sejtet nem fog lopni senkitől, miattam.
És tudjátok mit mondott még??
"Maga azt gondolja, hogy ahol faüzem működik, ott forgács is juthat??!"
Úgy beszélt velem/rólam, mint egy piócáról, aki mások vérét szívja.
De kérdem én, az etikus, hogy vidéki nő 300 ezerért, pesti pedig félmillióért segíthet? Ráadásul rajtuk keresztül?!
Felháborítónak tartom ezt az egészet.
Olyan bizakodó voltam, most pedig újabb pofont kaptam.
Hát mitől lennék én más, miért kell engem megkülönböztetni bárki mástól, aki gyermeekt szeretne? Mintha én luxusra vágynék.
Kirekeszt az orvostudomány, orvosi etikával magyarázva, és üzletet csinálva más kesereve árán.
Na jó, nem panaszkodni jöttem.
És hiába lenne Kaális segítségem, természetesen ezt sem lehet megoldani. Bár ezen nem csodálkozom, valahogy sejtettem.
Igazából nem tudom, merre induljak tovább...
Menjek és jelentkezzem be a Kaáliba is? És még hány helyre? Van értelme egyáltalán?
Vagy indítsak egy topicot "pécsre járok" névvel, hátha csatlakoznak hozzám?
Adjatok tanácsot...
Bocs, ha lehúztam a hangulatot. Remélem mindenki jól van. Szép hétvégét kívánok Nektek!

Kattca
kattca
 
 


Kattca!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen bunkón bántak veled, először elhúzzák a mégzesmadzagot utána meg semmi. Én mindenképpen javasolnám próbáld meg a Kaálit, ott olyan emberségesek és ahogy az első konzultáción nekünk is monda a doki bácsi ő van értünk és nem mi érte. Ott biztos lehetsz benne, hogy a tiszta tényeket mondják el nem ültetnek bele a hintába. Nekem is rosszul esett amikor mondat milyen eséllyel csinálnak lombikot, de legalább tudom mire számítsak, sőt inkább azt mondta nem kell elkeseredni ha az első nem sikerül akkor áprilisban jön a következő.

Próbáld meg szerintem mindenképp vesztenivalód nincs. De ha gondolod úgyis megyek a jövő héten vagy az utána lévő héten valamikor akkor megkérdezem hogy állnak ehhez a kérdéshez. Illetve holnap is megyek de akkor csak szurira, de ha látom a doktor bácsimat akkor megkérdezem tőle!

Nem hangolsz le nyugodtan mond el a bánatodat, hiszen sajnos nem történhet mindig mindenkivel jó.
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


KattcaKép

Drága kicsi Kattca!!! Azt a BMC-s orvost többet ne keresd fel! Hogy faüzem, meg forgács???!!! normális ez? Milyen jogon beszél valaki/bárki így egy reménybeli kismamával? És pénzért lenne valaki donor???!!! Na, ez az, amit törvény tilt, és ami nem etikus! Ha jól tudom csak rokoni kapcsolat esetén jöhet szóba a donáció, mert így biztosítva van, hogy a donor motivált. Egyébként, ha idegen adja, felmerülhet, hogy miért? Csupán emberbaráti szeretetből? Arról a törvény még nem igen hallott. Pedig lenne rá jelentkező. Akár én, akár Karmen. És itt még többen is, Kattca, de nem lehet. Én úgy tudom, nem lehet.
Ha valakit egyébként is stimulálnak, és egyébként is petesejtleszívás előtt áll, nyilván egyszerűbben megoldható, hogy abból a 10-15 (ideális esetben) petesejtből néhányat nektek adományozzanak. De itt is felmerül a kérdés, hogy nem volt rokoni kapcsolat, nincs motiváló tényező, tehát a törvény nem engedi. Bár ez a jogszabály is, hol így, hol úgy lát napvilágot, már magam sem tudom, mikor olvasok a valódi törvényről.
Abban viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy egy ilyen orvosnál nem szabad tovább maradni. A Kaálit felhívhatnád. Ott nagyon empetikus szinte minden orvos. Nem tudom róluk elképzelni, hogy ilyen hangon beszéljenek veled. És akkor már egy intézetben lennél velünk! És így könnyebben működne, ha valaki mégis lehetne a donorod - akár én.
Más: az embrió adományozás nem merült még fel köztetek? Nekünk a Kaáliban mindannyiszor alá kellett írnunk, hogy a számfeletti embriókkal mit tegyenek: - lefagyasszák,
- megsemmisítsék (brrr...)
- adományozzák más gyermektelen pároknak.
Van, aki az utóbbit húzza alá. Ez egy jobban bejáratott út, bár itt egyikőtök sem lenne genetikailag anya/apa, de TE HORDANÁD KI, ÉS TE SZÜLNÉD MEG. Gondolkodjatok ezen is. Talán egyszerűbb lenne ezt megvalósítani.
Nagyon veletek vagyok!

AnnaKép
Nem állították le a petefészkek működését??? Ezt nem tudom elképzelni. Hogy indult a stimu? Mensi elmúlt és egyből ment a tüszőserkentő szuri?

PetyaanyaKép
Jó, hogy itt vagy!!! A babás topiknuk, ami pár napja indult szertettel vár téged, mint Kaális anyucit, és persze Petyát! Már csinálom a táblicskut oda, úgyhogy kérem szépen tőled a köv. adatokat: Petya szül.ideje,súlya, hossza, hányadik lombiknál sikerült, hogyan született, és te hány éves vagy. Péter a hivatalos neve?

A vitaminokat úgy szedje a párod, ahogyan a tájékoztatón van. A Macát 3X1 adagban szokták szedni - férjecském még csak most kezdi. Az olajos magvakban sok az E-vitamin, és az jót tesz a sejteknek. Amikor jól esik neki, egyen. de minden nap szerepeljen az étrendjén.

KarmenKép LujzikaKép

Tőletek ugyanazt kérem, mint Petyaanyától. Az adatokat írjátok meg, és megpróbálok felrakni egy táblicskut a kincseinkről! Orsitól is majd kérem az adatokat, ha meglesznek a srácok. Aztán, ha mi megnyitottuk a sort, vonulhatnak át a többiek is!

KrisztaKép
Te jövő héten kezdheted is!

Akinek nem írtam külön, arra is gondolok!

WoodiKép
Hiányozni fogsz. Kismamiként térj vissza, úgy, ahogy elbúcsúztál tőlünk!

Puszi: Dóri
kardalus
 
 


Sziasztok!

már írtam egy csomót aztán elszállt minden. most kezdhetem előlröl. A manóba! Na mindegy.

Szóval most olvastam vissza egy csomó mindent amiből kimaradtam és nekem szólt.

Kép Zsu - látom lassan lehet egyre erősebben szorítani Neked is!!! Melyik napon is lesz a beültetés, tudod már pontosan? - Lujza története tényleg nagyon bíztató - jó, hogy leírtad!

Kép Lujzika - Neked is köszönöm a megnyugtató sorokat. Nagyon bizakodó vagyok. De már tök jól vagyok, szurkálgat a hasam, főleg a baloldalon, de a rosszullét tovaszállt. Ez jó is, de remélem minden jel csak jó jel!!! Erre gondolok.

Kép Anna - igen, enyhébb lefolyású a hiperstimu és a dokibácsi jó jelnek mondta. Én meg hiszek neki és úgy legyen!

Kép Karmen - igen, én szoktam arra is gondolni, hogy legalább ez a drága jó férj megadatott, de remélem nemsokára kiteljesedik a boldogságunk és család is lehet belőlünk, mint ahogy az már Nektek sikerült!!!!

Kép Dóri - én kismami vagyok, úgyhogy bibí, mindhárman azok vagyunk - remélem egy hét mulva is ezt írhatom.
Látom egészséges lesz a nekiindulásnak minden szempontból - ez a dohányzás leszoktató program külön tetszik. Kívánom, hogy nem sokára tapasztaljátok meg az eredményes sikert is.

Kép Lullaby - köszi, remélem, tényleg annak a jele a szurkálás, hogy mocorognak a kispotykák, nyújtózkodnak, ásitoznak, kicsit vakaróznak és várják a napfényt...meg ilyesmi!!!

Kép Kattca - ne add fel és ne keseredj el. Én is azt mondom mint Zsebi Kép, hogy menni kell tovább, hagyd a francba azt aki így beszél Veled. Ne is nézz vissza, próbáld meg a Kaálit vagy akár mást, biztosan van aki akár orvost is tud ajánlani akihez fordulhatsz ezzel. Ha ZsebiKép megkérdezi már előrébb leszünk. Nekem is ha majd menni kell rákérdezek az én orvosomtól is, hogy milyen lehetőséget tud erre mondani. Én Szegedre járok. Biztos lesz megoldás, csak ne csüggedj és szerintem lesz donor aki ehhez önzetlen segítségből is közreműködését fogja adni, anélkül, hogy ötszázezrekkel dobálózna. Tarts ki!!!

Jó éjt, babás Kép álmokat Mindenkinek!!!

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Kép Woodi - jajj, elbújt az előbb előlem az üzeneted. Úgy legyen, hogy a babóka okozza ezt a rosszullétet és majd gyere beszámolni a pozitív tesztről. Kár, hogy nem leszeeeeel!!! Izgulni fogok érted!!!

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok,

Kattca,
Szerintem is probald meg a Kaaliban is, sőt akár röbb helyen, ki tudja hol jön a végén a segítség.Bár mi a BMC-ben nem voltunk de a János kórház andrológián kezdtünk, na nem is maradtunk sokáig....
Dóri ötlete az embrióval pedig meggondolandó...nagyon együttérzünk veled !!

Dóri,
Jövöööööök ! Sajna már nem érzem annyira a feszülést, akkor ez most rosszat jelent ? Még 5 hosszú nap Kép

Manó, Woodi,
Egy hét múlva már boldog zebratulajdonosok lesztek, addig csak szépen vedelni mint a kacsák KépKép
Zsu, Milena, Zsebi,
Szép sorjában ti is növesszétek a petécskéket, és hajrá KépKépKépKép
Lara,
Nagyon ügyesen karbantartod a táblicskut, köszönjük. Mindjárt eljön a november is, addig is készülj sok vitaminnal és edzz az ivókúrára, nehogy úgy járj mint Manó és Woodi.
Mindenkinek pihenéssel teli hétvégét,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kép Kriszta - nem jelent rosszat, tessék pozitívan hozzáálni - mondja a bagyolyka a verébnek - de úgy van!!! Te egy nappal előbb tesztelsz mint mi Woodival! De jó Nekeeeed!!!!Hamarabb fogsz örömmámorban úszni!

Kép Lara - 35 éves vagyok, majd bepingálhatod abba a szépséges táblicskuba. köszi, ja és a kisbabós képecskét is készítheted...Kép

Kép
potykamanó
 
 


Kép Zsebi - nincs mit, örülök ha néha én is hasznos lehetek. A tojásos koktél akármikor mehet én hol így hol úgy szoktam. Amikor kívánom, de minden nap, most egy darabig. Volt már reggel kettő este kettő is. Közben persze próbálok változatos lenni, nem egy megszokott étrend számomra ez fehérjedús menü, dehát mindent a cél érdekében.

Lassan talán mindenkinek válaszolok, bocsánat ha mégis kimaradt volna valaki.
Az ember ha egy kicsit kimarad, máris lemarad.

Szép álmokat, kismanósat!

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Hú!

Alig győzök visszaolvasni!Kép

Potykamanó!

Ez kezd nagyon izgi lenni! Annyira izgulok!!! Kriszta, Woodi, Potykamanó triumvirátustól megköveteljük a pozitív tesztet és jó példával motiválni bennünket, hátul kullogókat!!!KépKép

Kattca!

Csatlakozom az előttem szólókhoz: irány a Kaáli!!! Azt az orvost meg üdvözlöm!(mérgesfej)Hány évesnek kell lennie a donornak? Mert én 27 vagyok, sajna nincs még babám de tüsző most is van egy csomó! Ha tudok segíteni igazán szívből tenném!

Igen lányok van egy csomó-csomó gyönyörű tüszőm!!!Kép Csak van egy kis bibi! A méhnyálkahártyám 5mm!!!!Kép Ez nagyon vékony! Úgyhogy megy tovább a gonal-F (még több pénzKép)még három napig . Hétfőn UH és Szerda vagy csüt.-ön leszívás! Én már belefulladok a vízbe meg a yoghurtba!Kép Mit csináljak még? (attól a tojásos koktéltól felfordul a gyomromKép) Elkeserítő!!! Vagy lehet hogy nekem is el kellenne képzelni egy sziklakertet!Kép Este kipróbálom!Kép

Örülök hogy mindenki jól van és most már van hova igyekeznünk(Kaális babák topicKép)

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Kép Zsuuuuu!! - az a tojásoskoktél nagyon finom. Nem értem, itt soha senki nem nyalogatta el a nagymama sütije elől a cukorral kikevert tojássárgáját? Ugyanolyan finom, nem kell arra gondolni, hogy benne van a fehérje (hisz nekünk pont ez a jó és lényeges elem) is. De én persze senkire nem akarok ilyen malacságokat ráeröltetni, csak a jószándék vezérelt a tanácsadásban, mert nem kívánom senkinek hogy olyan rosszul legyen, mint ahogy én voltam.
Tök jó, hogy sok a tüsző, majd vastagabb lesz a nyálkahártya is ( tojáskoktél is segít Kép ), csak ne aggodalmaskodj, azon tudnak segíteni. Vagy a túrót keverd ki tejföllel és enyhén izesítsd és nyomasd befele fél kilójával, egyél hozzá fött tojást! Ez is fehérje bomba. Tudok még ilyen jó ötleteket. Szurkolok Neked!KépNagyon!!!
Dolgozni jársz még?

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Zsu!
Manónak igaza van, a túrót is eheted, abbban szinte bármit tehetsz édesen, vagy sósan és az talán nem olyan gáz mint a tojás nyersen. A nyers tojásért én se vagyok oda de talán be tudom vállalni a nemes cél érdekében. (Túrós palacsinta, túróval töltött tortaKép persze ha édes szájú vagy)!
Ezzel a sziklakerttel én tudod hogy vagyok? Azt gondolom azóta, hogy minen injekció egy butórka, vagy ruhácsak a babó szobájába és mire a sok injekció a végére ér addigra lesz olyan a szobácska amilyenbe az én babóm beköltözik, úgyhogy az enyém mégcsak félkész, de hiddel neked már csak a puha takaró (méhnyálkahártya) hiányzik, ami pár nap gonál+fehérje, tejtermék és tökéletes ágya lesz a babódnak 9 hónapig. Bizzál benne és a szervezetedben és sikerülni fog.

Kattca!
Voltam a Kaáliban a nővérkét kérdeztem meg aki beadta a szurimat, hogy hogy állnak a donoros dolgokhoz. Teljesen természetesenek vette a kérdésemet és járnak ide ilyen problémájú emberek. Ő szerinte is mindenképpen érdemes felkeresni az intézetet kérsz egy konzultációs időpontot a konzultáció ugyan 8000 forint, de én tudom, hogy itt nem hagynak cserben segíteni fognak hidd el és bizzál az orovosokban itt mindenki olyan kedves, meglátod teljesen más mint az állami kórházak.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


LányokKép

Nagyon fontos dolognak néztem utána! A méhnyálkahártyavastagító és a babatapasztó lányoknak szól ez elsősorban (tehát mindenkinek itt).

A TEJTERMÉKEKBEN ÉS A TOJÁSBAN SOKKAL KEVESEBB A FEHÉRJE, MINT GONDOLNÁNK!!!

Tápanyagokról szóló szakkönyvben néztem utána mi az, amiben sok van. Itt a lista, és csak mosolyogjatok bátran! Igen, igen, ezek mind-mind nagyon finom ételek. (Bár, én imádom a Manó által is említett cukros nyers tojást... Csak hát az orvosok szerint, akik ezt a könyvet írták, abban nincs is olyan sok fehérje.)

Készételek:1., csirkesült 53 (gramm)
2., szalontüdő zsemlegombóccal 50
3., csirkepörkölt,
vadas marhahússal 34
4., rántott ponyt 33
5., lencsefőzelék,
túrós csusza 28
6., Újházy tyúkhúsleves,
natúr sertésmáj 25
7., halászlé,
sárgaborsófőzelék,
rizseshús 24
8., rakott kelkáposzta 23
9., töltött paprika,
székelykáposzta,
túrógombóc 22
10., csirke raguleves,
töltött káposzta,
stefánia vagdalt 21
11., rántott sertéshús
stíriai metélt 20

Hideg ételek: 1., Óvári, Pannónia, Trappista sajt 29-28-27
2., Téli szalámi 25
3., Paprikás szalámi
Pulykajava felvágott 24
4., Házi száraz kolbász 23
5., Karaván és Bakony Cam. sajt,
Gépsonka,
Olajos szardínia 22
6., Körözött,
Rakott nyelvfelvágott 20

Csemegék: 1., tökmag 33
2., mandula 27
3., földimogyoró 26
4., pisztácia
sajtos pogácsa 22
5., túrós rétes 20

És ami engem a legjobban meglepett:
1 db. tojásban 5 g. fehérje van, 2 dl. joghurtban pedig 7 g...
A fenti ételek egyébként 10 dkg-ra vonatkoznak, a készételeknél pedig gramm/adag. Szóval válogassatok a finomságok közül!!! És vastagítsátok a fészkeketKép

Mindenkinek puszi és jó étvágyat!

Dóri
kardalus
 
 


A profilomban végre sikerült rögzítenem kislányom fényképét. Nézzétek meg! Itt 1 napos. Akinek tetszik, vegye le a mintát, és jövőre tegyen fel egy hasonló képet a profiljábaKép

Dóri
kardalus
 
 


Kardalus!

Gyönyörű a kislányod!!!Jelentem: minta levéve!Kép
És köszönjuük a fontos infókat! Már érzem is hogy vastagszomKép!

Többieknek is köszönök mindent!
Most viszont lenne egy kérdésem: Mitől van rózsaszínű folyásom? Volt valakinek ilyen? Remélem nem repedtek meg a tüszőcskéim! Egy kicsit megijedtem!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


ZsuKép

Nekem is volt 1X rózsaszínű folyásom (nagyon halvány rózaszín). Én is azt hittem, hogy megrepedtek a tüszőim, mert ugye a méhnyakban lévő Cervix-váladék tüszőrepi idején szokott "előkerülni" belőlünk. És a Cervix is nyúlós, nyákos, kocsonyás állagú fehéres- rózsaszín anyag. És nekem nem is kevés jött! Szóval be voltam gyulladva rendesen - ez a leszívás előtt napokkal történt -, és másnap rohantam is a Kaáliba.
ÉS EGYBEN VOLTAK A TÜSZŐIM!
Szóval, bár ijesztő tud lenni, de ne félj! Valószínűleg a sok-sok érőben lévő tüszőcske okozza ezt a tünetet.
Mekkorák voltak az utolsó UH-on?
Ha főleg 18 mm alattiak, akkor még valószínűbb, hogy nincs semmi gáz. 18-22 mm között fordul elő leginkább spontán ovuláció, vagy efölött. De ez is nagyon-nagyon kis százalékot érint lombikprogramban, és te ebbe nem esel bele, mert nem eshetsz bele! Nem engedjük!!!
Köszi a dícsérő szavakat! Tiszta szívből kívánom, hogy még ebben a ciklusodban a pocakodba kerüljön a kisbaba, akiről majd felteszed azt a képetKép

KrisztaKép

3 nap sincs a zebráig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MilenaKép

Kérjük szépen a híreket!

LullabyKép

Tőled is!

WoodiKép ManóKép

Annnnnnnnnnyira szeretném, hogy kismamik legyetek! Olyan hősiesen bírtátok a megpróbáltatásokat! 4 nap sincs, és minden kiderül. A hiperstimus lányokról sokan hangoztatják, hogy könnyebben fogadják be a kis embriókat, és nagyobb az ikerterhességek aránya is. Hát, akkor...

LaraKép

Aki ilyen prímán karban tartja a táblicskunkat, feltétlenül nagy pocakot kell növesszenKép Nagyon sokat gondolok arra, hogy az első lombikprogram babát tegyen a - na, nem a karácsonyfa alá - hanem a pocidba.

TöbbiekKép
Senkit se felejtettem el! Veletek vagyok lélekben!

Puszi: Dóri
kardalus
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?