Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

jó pár napja nem voltam, sok minden összejött.. :oops: a férjem szakvizsgázott, itt voltak a szüleim, ráadásul vizsgaidőszak van, tele vagyok vizsgákkal..

Ma vizsgázom, meg szombaton még kettőből.. vasárnap visszaolvasok, és ígérem, reagálok dolgokra. :)

mi ma vagyunk 16 hetesek, megyek afp-re, du meg controlling vizsgára... :)

puszi Nektek, :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Jó reggelt Csajok!

Vikoo-Igen , én is úgy tudom, hogy a természetes vizek ( tavak, tengerek) a legjobbak egy kismamának fürcsire :wink: De most már én is rákérdezek a nődokimtól jövő héten!!Amúgy isteni volt tegnap az úszás ( 25 hosszt úsztam, az tőlem mint anti sportolótól nagy szó ám :D )..Képzeljétek , hogy szerdánként és péntekenként 30 fokosra melegítik fel a medence vizét, annyira fincsi volt, úgy lubickoltam benne, mint egy kis bálna :D ...Ami képeket én eddig rólad láttam, hát nem tűntél épp nagydarabnak, sőőőőőt.....Szerintem a világítás lehetett rossz :wink:

Ági- Nagyon szépséges a pocakod :D :D És ez a dekorgumi, hát ez számomra tökéletes :shock: :wink: És ezt csináltad első nekifutásra????Nem semmi, nagyon ügyes vagy :!: :!:

Sophie- Még 3 hét??Már olyan türelmetlen vagyok :D

Ágica- Üdv, Isten hozott nálunk :D Hol bújkáltál eddig te lány???? :lol:

Dorka-Képet, képet , képet a babakocsiról!!!!! :D :D Nagyon kiváncsi vagyok!!!!Miért bántátok meg otthon egy picit a hordozót?
Köszi amit a légzésfigyelőről írtál :wink: Lehet nekünk is egyszerűbb ha otthon bérlünk egyet az első 1-2 hónapra aztán viszlát :wink: ...Örülök, hogy kutyuska már a régi :!: Mai Uh-hoz egy nagy kalappal!!

Szissz- Igen, most gondolkodtam , hogy szerintem akkor inkább bérelni fogunk otthon légzésfigyelőt..... :wink:Egyébként úgy tervezem, hogy a baba szobájában fogok aludni az első egy-két hónapban.....Eddig azt mondtam Csabinak, hogy szeretnék oda egy ágyat, aztán rájöttem, hogy egy-két hónapra minek???Majd bedobok oda valami szivacsot a földre, vagy van felfújhatós ágyunk is, bőven megteszi szerintem arra a rövid időre!!! Hűű, ennyiért is vannak kiskádak???? :shock: :shock: Bakker, nagyon nem vagyok képben, én meg azt hittem, hogy amit néztem az milyen olcsó :D :D Na akkor azt hiszem még futok egy-két kört az ügyben :D

Henne- Kitartás ehez a sok vizsgához, na meg egy tökéletes AFP eredményt neked :D

Lányok nekem ma csak főznöm kell, meg meglátogatom az egyik kolleganőmet....Lehet a zoknis fiókban is rendet rakok :wink: ...Ma csak a lábamat merem kidugni a napra , mert a dekoltázsomat picit megkapta tegnap pedig 15 faktoros tejjel kentem :shock: Ez a nap már nagyon fog lányok, mindenki árnyékba :D

Puszillak titeket!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Hűűű én ma nagyon aktív vagyok itt :D amúgy meg lusta :D

Henne
Drukk a vizsgákhoz, és az afp-hez! :) Aztán majd ha lesz időd, gyere és mesélj :)

Ancsa
Én jópár dolgot kinéztem az Ikeában :D Úúúúgy szeretem :D
Kiskád:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70098121

közben eltűnt a bevásárló lista... (page not found... grrr...)
ha elérem belinkelem a többi dolgot is...

A nappal tessék vigyázni! Tegnap a hiradóban mondták, h uv riasztás is lesz, és 15 perc alatt akár égési sérülést is lehet szenvedni :shock: Úgyogy vigyázzatok, meg igyatok sok folyadékot!!!!

szisszka
 
 

 
 

Szissz- Ez tényleg jó ez a kád :D Igazad van,én tényleg arany árban nézegettem eddig :D :D Pedig ez tökéletes ennyiért!!Egyébként én is imádom az IKEA-t, főleg a kis kiegészítőket(képkeret, dekoráció, polcok stb), háztartási eszközöket ( pl reszelő, tálca, evőeszköz), mindent.....Úgy eltudok ott órákig bóklászni, hogy csak na.....Csak ez nagyon veszélyes, mert mindent megveszek amire nincs is szükségem :D :D
Jöhet a lista, kiváncsi vagyok :D ...Mi bababútornak a Leksvik sorozatot néztük ki ( kiságy, pelenkázó komód, ruhásszekrény) :D
A nappal vigyázok, ma csak a lábamat dugom ki a napra, a többi felemmel az árnyékban leszek :D

KépKép
gyancsi
 
 


Csajok, én is órákig tudok bóklászni az Ikea-ban, csak én is rendszeresen elszálltam, de ez már nincsen így-LISTA!!! :D
Amúgy mi is ezt a kiskádat néztük :D Úgyvárom már a jövő hónapot, hogy menjünk és vásároljunk :D

Szissz, mi meg azAga utca 1-ben laktunk a barátnőmmel, aki még mindig ott lakik.Én nagyon szerettem ott lakni, csak a szerelem hazahúzott, miután befejeztem a sulit :D

Henne, drukkolok délután, és ha lesz időd gyere!!!A vizsgákhoz pedig nagy kalappal!!!

Gyancsi, a hordozót azért bántuk meg, mert 3000ft-al többe került, mint amit megbeszéltünk, de kiderült, hogy ez modernizáltabb, így mondtuk, hogy ok, aztán itthon gondolkodtunk, hogy használtan kellett volna megvenni.De szép nagyon :D
Mindegy, ez a pénz nem a világ vége, igaz?

Lucababa az első 6 hónapban velünk lesz 1 szobában, aztán költözik.Én ragaszkodom hozzá, úgy leszek nyugodt :D

Csajok, én ma szó szerint nem dolgoztam semmit, nagyon gáz.11-kor meg megyünk ki kajáért, aztán ebéd, aztán 12.30-ra jön értem Andris, és megyünk is az u.h-ra. :oops:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Szép jó reggelt/napot mindenkinek!

Üdv a frissen érkezetteknek!

Éljenek a "Verdák"! Imádom! Semmi erőszak nincs benne csak tömény szórakozás. Már alig várom, hogy együtt nézhessem a meséket a babóval.

Légzésfigyelő megvéve, szopipárna megérkezve. Tegnap kipróbáltam aludni vele (mármint a szopipárnával :lol: ). Sajnos az ágy végébe száműztem kb. 5 perc alatt. Nagy, kemény és hangos!!!! Majd megtanulom addig is marad a két kispárna. :?
Azt hiszem, ennyit kap Mátéka ebben a hónapban.

Ma is átadták a helyet a metrón. Nem fogadtam el, mert három megállót mentem, de szuper érzés volt.

Éjszaka két macska "bagzott" (nem tudom, hogy jól írtam e :wink: ) az ablakunk alatt. Nagyon utáltam. Először olyan volt mintha egy kisbaba sírna. Nem tudom, hogy halottatok-e már ilyet de nem kívánom senkinek. Szörnyű!!!! Utálom őket (kivéve a házi cicákat, de azt se az én lakásomban, BOCS érte).

Ja megvan az előléptetés. Most már mindenki tudja, hogy babás vagyok szóval lassan léphetek is. Juli. 1-re tervezem. Simán el leszek otthon. 8)

Szép napot mindenkinek!
U.i.: Ma kipróbálom a jógát (Erikánál), már alig várom.

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok!!!!

Leírom a tapasztalataimat azokról a dolgokról, amikről mostanában folyik a dumcsi:

Légzésfigyelő:
Nekünk volt az első pillanattól kezdve, mert Bence külön szobában is aludt meg nem is... Na ezt elmagyarázom. Lakásbővítésben voltunk, a születése előtt kész lett minden, de a mi új hálónkat nem lehetett használni, mert az engedély szerint csak "padlástér" volt, így a végleges engedély előtt nem lehetett berendezni... Addig úgy aludtunk, hogy Bencéé lett a mi régi hálószobánk, ami szinte egybe van építve egy másik szobával úgy, mint egy szoba+hall. A kettő szoba között van egy ajtó, ami mindig nyitva van. Így szinte egy légtérben voltunk, de azért mégsem... (Remélem érthető volt. :oops: )
3 hónap után mentünk messzebbre Bencétől az új hálószobába.
A légzésfigyelőre azért is volt szükségünk, mert a kórházból hazajövet kiderült, hogy Bencus csak hason szeret aludni (ez a mai napig így van!) és az bizony veszélyes. Senkinek nem ajánlják. Szerencsére nem lett belőle baj! Hiába tettem le hanyatt fekve, addig nyűglődött, amíg meg nem fordítottam. Akkor aztán azonnal csönd lett és ment a szunya ezerrel.

Mérleg:
Nekem csak azért volt, mert kaptam kölcsön a barátnőmtől. Így se mértem minden szopit, mert megőrültem volna. Az előírt mennyiségeknek a töredékét ette meg Bencus, mégis szépen gyarapodott a súlya. (Havonta 80 dkg-1 kg körül mozgott a hízása.)
Ne felejtsétek el, hogy minden nőnek más összetételű az anyateje. Van, akinek zsírosabb, van akinek vizesebb, tehát nem mindig a mennyiség számít.

Kiskád:
A mi házunkban csak zuhanyzó van, ezért olyan kádat kerestünk, ami elég nagy ahhoz, hogy ne csak az első pár hónapban legyen jó. Nem volt drága, állvánnyal együtt kb. 5000 Ft volt. 1 m hosszú ún. piskótakád és a mai napig abban fürdik a majdnem 3 éves gyerekem.
Az állvány azért jó, mert szülés után bizony nem fogtok tudni kényelmesen hajolgatni. Tudom, hogy ott vannak az újdonsült Apukák, aki szívesen fürdetik a babát, de sajna az én férjem zenekari művészként, zenetanárként inkább délután és este dolgozik, így a fürdetés az én feladatom volt a kezdetektől...
Egyébként a kádat oda tudom tenni közel a zuhanyzóhoz, így a zuhanyrózsával fel tudom tölteni vízzel, Apa pedig kiönti a vizet, ha hazajön.

Most ennyi jutott eszembe...

Az uhu-soknak, vizsgázóknak megy a drukk!!!!
Üdv. az újaknak!

Vigyázzatok a napozással!!!!!!
Puszi!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap voltam a dokinál, szokásos sztk, mindent rendben talált, a pozi tesztem óta először megvizsgált manuálisan, méhszáj szépen zárt, szex mehet továbbra is, a baba szívhangját is meghallgattuk, szép erős volt.
52 kg vagyok, tehát 20. hétre nullázódtam, ennyi voltam a terhesség előtt, innentől indul a gyarapodás.
Kaptam receptre vasat, Malfert. Vérvétel nem volt, csak a doki szerint elég sápadt vagyok, nem árt (mondjuk ez igaz).

4 hét múlva kell menni, cukorterhelésre meg vissza.

Még 2 vizsgám van és ki vagyok mint a liba.

Melóban egyre rosszabb a helyzet.
Úgy fogok lelépni egyik napról a másikra, hogy csak néznek majd, és nem fog érdekelni, hogy oldják meg az új betanítását.
Én nem akarok itt dolgozni.

Haynii,
gratula az előléptetéshez!!! :D

Nem tudtam értelmesen visszaolvasni, elénézést kérek a többiektől!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Hűűű Lányok van termés, alig győzőm visszaolvasni, nemhogy még reagálni is. Annak örülök a legjobban, h mindenki jól van. Tényleg vigyázzatok magatokra, mert iszonyú meleg van kint….
Nem tudom ti, h vagytok vele, de én Bendinél is és most Boldinál is a vizet alig tudom meginni, reggelire általában hohesc, majd pedig zöldtea ami lemegy. A két pocak között, meg előtte is kizárólag csak vizet ittam, max. citromot csavartam bele, de most, a fene sem kívánja.
Ti mit isztok és mennyit sikerül ledönteni egy nap?

Eclipse: gratula a zárt méhszájhoz, és az 52 kg-hoz is. Sose voltam annyi. :D ..és valszeg már nem is leszek!
Kitartás a vizsgákhoz és a melóhoz. Figyi, nem tudom milyen viszonyba vagy a dokiddal, de beszélj vele, h neked már sok a munka, stresszel és nem érzed jól magad, meg szokták érteni, ebben a melegben meg pláne.

Haynii, a szopipárnából ki kell venni egy kis tölteléket, h kényelmesebb legyen. Én elég jó alvó vagyok 1ébként is, így pl sosem zavart a zizegése a párnának, nekem ő legjobb barátom, nélküle már elég nehezen alszom. Barátkozzatok vele és majd megszokjátok. :D
:) Haynii, tudom milyen mikor a macskák bagzanak, ennél már csak az dühítőbb, mikor erre a kutyák megállás nélkül ugatnak.
Érezzétek jól magatokat a jógán!!!

Dorka, ne bánjátok azt a 3000 Ft-ot, főleg ha biztonságilag is jobb. Csak ez számít!!! Jujj, most vagytok a dokinál!!! Ez olyan izgi, megy a drukk!!! Holnap pedig mi is megyünk 14:45-re.

Ancsi, ma én is csak a lábamat dugtam ki a napra, de szó szerint égetett, aúú.

Henne, kitartás a vizsgákhoz, és persze drukk mára!!

Ágica, gratulálunk Nektek… Én is Boldi baba is. :D

Kép

Kép
vikoo
 
 


Helóka!


Délelott írtam jó sokat de minden elszállt.

Gyorsan leírom a lényeget. Voltam dokinál ma mindent rendben talált.Ma már hasi UH-át csinált és manuálisan vizsgált meg. Kicsinkóm nagyon cuki volt hasra volt fordulva. Nemét nem tudtuk meglesni de majd legközelebb. fo hogy jól érezze magát a picurka.

lassan megyek munkiba nagyon meleg van és röstellek ilyenkor autóba ülni. Olyan mintha szaunába ülnék be.

18. hetet írta a doki rákérdeztem azt mondta nagyobbacska az utolsó menzimhez képest.nem tudok most adatokat mert rondán írta be a könyvecskémbe találgatni meg nem szeretnék.

Udvozlettel Rita

KépKép
ritya
 
 


sziasztok!

na, most tudtam jönni. délelőtt főzés, meg pici játszózás, de tényleg hőség van, így kb. 1/2 óra után feljöttünk! gyerekem még alszik, bár szerintem már nem sokáig! :)

Vikoo, nem akartalak megbántani, remélem, hogy nem tettem. ha azt mondod, hogy kövér voltál, akkor oké, biztosan így is volt :roll:

uh-soknak, többek között nektek is mennek a drukkok! nekem még tényleg sok van hátra, lehet, hogy megfűzöm apát egy fizetősre... nem 4D csak sima, az 5e Ft a G1-ben! :)

kiskád témához, nekünk is az IKEAs van, azt tettük bele a nagykádba, állványunk sosem volt, de nem is nagyon fért volna el! Beni imád pancsizni, így elég hamar ment a nagykádba, na jó, mióta kb. ülni tud egyedül, és ott garázdálkodik!

légzésfigyu kölcsönbe volt nálunk is, szeretnék most is és azt ajánlják, hogy leglább a gyerkőc 1 éves koráig használni kell! mi is az első 3 hónapban Benivel is egy szobában aludtunk, de nem egy ágyban, csak utána élesítettük be! szerintem, ha tehetitek, inkább béreljetek! senki nem bocsátaná meg magának, ha gond lenne!

tegnap sajnos csak az AFP beutalómat kaptam meg, így arra jövő szerdán megyek! az hány nap, hét alatt készül el? Szisszka, ti hányra is mentek szerdán?

Dorka, gratula a babakocsihoz, hordozóhoz, na meg, hogy a kutyus jól van! :) uh-ról majd hozz infót!

azt nem is értem, hogy van a 18. heti uh, és után a 20. héten is van? vagy ez egy és ugyanaz? kicsit el vagyok tévedve...

strandolás, szerintem is, aki hajlamos minden nyavalyát összeszedni, az nagyon vigyázzon magára, és inkább a természetes vizeket részesítse előnyben, amúgy mi itt a Balcsin voltunk medencében, bennem fel sem merült, hogy gond lenne! 26-28 fokos lehetett, ebbe Benit is bevittük és nekem is kellemes volt, szóval szerintem, ha nem esik rosszul, és nem kaptok el könnyen mindenfélét, akkor no para! én is úgy kívánnék valami strandolást a 7végére! iszonyatosan meleg lesz...

Ági, nagyon klassz lett ez a dekorgumist felirat és egérke! nagyon ügyi vagy! hol lehet ilyesmit beszerezni, és milyen kiszerelésben van? mint a gyurma???

újaknak üdv itt!

Eclipse, a vizsgákhoz kitartást, na meg gratula a szuper vizsgálati eredményekhez! a melóhelyet pedig szard le, és húzz el betegállományba, ha teheted!

Henne, vizsgákhoz továbbra is kitartsát neked is!

nem is tudom, hogy mit akartam még, pedig biztosan van, amit kihagyok... bocsi érte. további szép napot! ébred a gyerkőcöm! :)

sophie27
 
 


Drága Sophie, tény, h a hormonjaim dolgoznak, DE még így sem könnyű nekem olyat mondani, amitől én megbántódnék. Van egy egészséges önkritikám, humorom, és csípős nyelvem, éppen ezért olyan boldog a házasságom is. :D bocsi, h ma nem írtm, de nem bírok sokáig megmaradni egy helyen, állandóan csak megyek, h érjen egy kis légáram... ezért is nem baj ha az ember lánya egy picit nagyobb darab, jobban fel tudja fogni a szelet... :D
Mindenkinek pusziii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Helló lányok!

Megjöttem Győrből és ugyan azt mondták,amit itt Sopronban,h valóban ott a két kis pötty a babócám kis szivén,de,ne izguljak,mert rendellenességnek semmi nyoma..és amíg az eredményeim jók(márpedig jók)addig le kell tojni azt a két pöttyöt :oops: Remélem így is marad :?

Hatalmas és formás már az én kicsikém :oops: Órákig tudnék benne gyönyörködni,de Győrben nem szaroztak ,kb. 5 percet voltam bent.

Délután meg elmentünk strandolni egyet Siegendorf-ba.Leszámítva,h onnantól kezdve,h kiértünk elment a nap és elő sem bújt addig amíg el nem indultunk haza...és befagytam a vízbe(szóval voltam kb. 10 percet)..nem volt rossz :wink:

Majd holnap jelentkezem bővebben...

Szép estét mindenkinek!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!
Ma vagyok 15 hetes és 5 napos :D .
Jártam én már sok helyen,de most végre itt vagyok köztetek. :D :D
Igen szeretnék a táblába bekerülni.
Olyan jó,hogy ilyen sokan vagyunk akik novemberben fognak szülni.
Nekem ő lesz az első babám és ezért nagyon izgulok.
Főleg,hogy sok tortúrán vagyok túl.
De most már boldog vagyok nagyon és örömmel várom az én kis babámat.
Szép jó éjszakát mindenkinek.

ágica78
 
 



ágica78
 
 


Sikerült sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Köszönöm a segítséget.Nagyon örülök. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ágica78
 
 


Sziasztok Csajok!

Ágica!
Üdv köztünk:) Jó hogy jöttél te is:)

Csajok! Köszi a dícséreteket:) Igazán jól esett. egyébként ha valakit érdekel a dolog, akkor papírboltban, hobbiboltban, de még a Brico Store-ban is lehet kapni. Mindenféle színben A4-es méretben lehet kapni a "lapokat" kb 300 Ft-ért, ha jól emlékszem. Utána meg jöhet a kreatívkodás. Ollóval, vagy pengével könnyen vágható, ragasztható, rajzolni is lehet rá. Szerintem jó szórakozás. A neten egyébként érdemes körülnézni, mert jó ötleteket lehet találni.

Eclipse!
Sajnálom a melós dolgokat. Én is hasonlóan élek meg minden napot bent. Nagyon nehezen viselem a stesszt és sajnos már bent is eltörik a mécses :(

Fáradt vagyok. Megyek aludni.
Vendég
 


Jó reggelt!

Mai tábla: 2010.06.11.

Kép

szisszka
 
 


Sziasztok!

Ma megint 5kor keltünk... pedig azt hittem már hogy csak átmeneti állapot volt... bár ha apa halkabban készülődik, lehet, hogy nem kelünk fel

Akra
Gratula a félidőhöz!

Olyan jó, ahogy szépen sorban lépgetünk a félidőbe. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan telik az idő! Nemrég még a pozitiv teszteken, az első uh-kon, szívdobogásokon izgultunk, küzdöttünk a rosszullétekkel... most meg már lassan a felén túl vagyunk!

Ágica
Beteszlek a táblába, de akkor légyszi küldd el az adatokat, hogy be tudjam írni :) köszi! :)

Ancsa
A leksvik sorozat tök jó, tetszik nekem is! :wink:
Amiket én néztem ki:
pelenkázó:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20045205

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70103207

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40093059

Dorka
És mikor laktatok ott? Én 2003-ban elköltöztem a Zuramhoz.
Mi volt az uh-n?

Hajni
A szopipárna alakul ám, pl. a golyók is összemennek benne egy idő után :) Szerintem nagyon kényelmes aludni vele. Számomra az alváshoz sokkal hasznosabb volt, mint a szoptatáshoz! :lol:
Hajrá júli 1! :) Az mindjárt itt van :)

Eclipse
Örülök, hogy minden rendben van veletek!!!!
Gratula a nullázódáshoz, hihetetlen vagy :) Nem fogsz sokat hízni!
Meló :( Meddig akarsz dolgozni?
Az utolsó 2 vizsgához drukk!

Viko
A vízzel én is úgy voltam, h képtelen voltam meginni, de ebben a melegben az esik a legjobban! Nem is tudom mennyi ásványvíz fogy nálunk egy nap, Marci is azt issza, szerencsére nem ragaszkodik a cukrozott lötyikhez...

Rita
Szupi, hogy minden rendben veletek!
Kitartás a munkához!

Sophie
Hogy-hogy csak az afp beutalót kaptad meg? Vissza kell menned külön a uh beutalóért??? :shock: Nekem a Zsigmond számolt, aztán mondta, h kb. egy hónap múlva találkozunk, jó akkor adjunk egy uh beutalót is :) Nekem azt mondta a 19. héten menjek :D
Afp: egy hét alatt készül el! Ott veszik le neked a fehérvárin az SZTK-ban?
Mi 11:15-re kaptunk időpontot uh-ra, apa visz kocsival, utána meg rohanunk, apa hazahoz minket, ő meg megy vissza dolgozni.
Uh a 18-20 héten van valamikor, betöltött 18. héttől lehet menni, orvosa válogatja, h kit mikor küldenek... :) Szóval csak 1 uh van :)
Strandolás: apáék egész héten belépőt sorsoltak az oázisba reggelenként...
Mennék én is strandolni, de apa szombaton dolgozik, a tanévzárós városi banzájon.

Emese
Jajj, szuper hírekkel jöttél! Látod, mondtam én, h nem lesz semmi baj! :wink:

Ági
Én télapóra meg karácsonyra csináltam dekorgumiból csipeszfigurákat :D Imádom, hogy olyan könnyen kezelhető :)
Valahol még sablonjaim is vannak... :roll:

szisszka
 
 


Sziasztok!
32 éves vagyok,november 26-ra vagyok kiírva.Még nem tudom,hogy fiú vagy lány.
Az én megérzésem az,hogy kisfiú :D
Afp eredmény még nincs.
Szép reggelt mindenkinek.

ágica78
 
 


Ágica
Be is írtalak :wink:
Legközelebb ha teszek táblit, már benne lesztek :wink:

szisszka
 
 


Szisszka!
Köszönöm szépen,aranyos vagy. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szép napot kívánok.

ágica78
 
 


Sziasztok!

Dorka örülök, hogy jobban van a kutyusotok.

Ági Barnabás nagyon szép név jó hogy rábólintott a párod. pocakocska nagyon helyes

Aranyoska nagyon szép a pocakod.

Hayni sajnos tegnap nem tudtam menni jógázni dolgoztam 6ig :( de most az a terv hogy ha megyek másfél hét múlva dokihoz, kiiratom magam és végre lesz időm. eléggé kiakasztottak ugyanis a munkahelyen, és nem érdemlik meg hogy tovább maradjak. ráadásul én kb annyit kapnék táppénzre mint amennyi a fizum (mivel most részmunkaidőbe dolgozom)

Újpesten a központban az áruházban vettem a kismama gatyókat amit megvettek a kínaiak. nagy kiárusítás van most. nagyon jó az anyaga 7000ről volt leértékelve. de nincs sok kismama cucc amúgy csak egy-kettő

Akra szóval a babád nem jogász lesz :D ha már most utálja :D:D vagy csak nem akarja hogy anya fárassza magát

Szisszka édi lehetett Marci. ABC Design pihenőszéket veszünk, olyan hintáztathatós..

Ez az afp dolog eddig elég vegyes képet mutat :P

Nyusztika gratula a kiscsajhoz :D már ideje volt a lányok táborát erősíteni :D

Strand: én sem igazán merek vizbe menni. inkább majd csak térdig

Gyancsi én sem biztos hogy veszek légzésfigyelőt tesómék gyerekeinek sem volt. legfeljebb akkor veszek ha lesz valami probléma. bár lehet hogy még meggondolom magam. én sem alszom a szopipárnával de napközben nagyon jó pl tévézésnél. jó ez a kukis történet :D

Ágica üdv nálunk. gratula a babához. nemét tudod már?

Ritya szuper hogy minden rendben volt az uh-n

Aranyoska tényleg ne foglalkozz a pötyökkel ha azt mondják minden rendben.

velünk semmi külcsi már alig várom h csak a maszek melóimat csináljam kb még két hét. a hátralévő időben pedig én is tanulást tervezek magánszorgalomból, angolt meg webszerkesztést az elonál

kádról és pihenőszékről majd küldök képet, ma este megyünk érte. mi 5500ért veszünk álvánnyal együtt, de szerintem nem fogom megbánni. én is sokat fürdetem majd egyedül és ez olyan hogy be van építve a biztonsági fürdető ha meg nagyobb a másik oldalon tud majd fürcsizni. később a zuhanyzóba szeretnék dézsát, remélem majd tudok olcsóbban szerezni

Kép
vayacon
 
 


jó reggelt!

Szisszka, ja, persze az uh beutalót is megkaptam, meg kértem július 2-ra időpontot a dokihoz is! szóval meg van a pakk...

jajj, most csak egy gyors kérdés, mert már megint történt velem valami... ne haragudjatok, hogy ilyen témát érintek, és 2. kisgyerekes anyukaként lehet, hogy nem kellene ezen ennyire paráznom, de nem tudom, hogy mit tegyek! :(

tegnap együtt voltunk az urammal, és ma reggel pisilésnél barna volt a papír! :( pedig nem fájt semmi, meg ilyesmi... szokott, vagy volt már valakinél ilyen? :( :oops:

sophie27
 
 


Sziasztok Csajok!

Megvolt az u.h, minden ok, egészségesek vagyunk, mint a makk :D De a mi kis nyuszikánk a változatosság kedvéért ismét befelé fordult, és csak bújt az anyukájához :D
Viszont a doki, nagyon nem is találok rá szavakat, milyen volt.Mondtam az elején, ha látja a nemét, arra kérem szépen, árulja el. (azért jó lett volna a megerősítés) közölte, hogy menjünk a magánrendelésre, mert itt nem nézi.
Majd kérdezte, hogy van e vérzés?Persze pánik rögtön.Válaszoltam, hogy nincs, nem is volt, erre közölte, hogy nagyon lent van a lepény.De aztán mikor látta, h.nagyon megijedtem, hozzátette, hogy nem gond.Szerintetek csajok?

Aranyoska, ha ott is azt mondták, hogy minden ok, akkor minden ok!Makk egészséges Rebeka baba!!!Jaj, annyit gondoltam rátok!
Ebben a 100 fokos hőségben képes volt a napocska elmenni?Hihetetelen!

Haynii, garatulálok az előléptetéshez!
Macskák-húúúú én is gyűlölö hallani, tényleg mintha baba sírna.
Jóga milyen volt?

Csillag, magatokról nem írtál semmit, hogy vagytok?


Eclipse, kitartást kívánok neked mindenhez!!!És sok erőt is!!!
Meddig szeretnél még dolgozni?
Igazából nekem sokkal könnyebb a helyzetem, vizsgáim sincsenek, de a meló megvisel engem is.Kicsit most máshogy fogom fel a dolgokat. Deén úgy tervezem, hogy júliusban 1,5 hetet, augusztusban 2 hetet otthon maradok, szeptemberben meg már csak 1 hetet dolgozom, aztán vége!De pl. jövő hétre is szeretnék 1 nap szabit.Pihennem kell!
De nagyon felnézek rád a kitartásodért!!!

Vikoo, drukk az u.h-ra.Én rengeteg ásványvizet iszom, meg még kólát néha, de én azt eléggé szeretem!!!

Ryta, neked is gratula a jó u.h-hoz!!! :D

Sophie, a 18 ill.20.heti u.h egy és ugyanaz, legalábbis szerintem!

Ágica, szuper lett a vonalzód!!!!!!!!!

Ági, köszi a dekorgumis infót, én mindenképpen kipróbálom!
Te meddig szeretnél dolgozni?

Szissz, sajnálom a korán kelést!Nem lehet, hogy a meleg is közrejátszik?
Én 2004-2007 között laktam ott :D
Úgyhogy pont elkerültük egymást!
Képzeld, én is azt az 5 fiókos szekrényt írtam a kistára az ikea-ban, meg azokat a dobozokat is néztem, de azt látnom kell élőben.

Csajok, tegna voltam fodrásznál, és újra barna a hajam a fekete után!Több, mint 3 órát ültem ott, de nagyon tetszik, és frufrut is vágattam :D
És az én Andrisom szárította a hajamat, mert jóban van a fodrász csajjal(velük dolgozik)és olyan édes volt, tisztára még szerelmesebb lettem!!!!

Puszi mindenkinek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Szia Sophie, nekünk volt ilyen, még Bendinél a legelején, de nem lett semmi baj… viszont le lettünk tiltva róla. Most Boldinál mi már nem is nagyon merünk hancúrozni, főleg, h alapból is volt egy kis barnázásom… 1ébként majd most, ha megyek, szeretnék rákérdezni, h mi legyen a továbbiakban…
DE, ne izgulj, ha nincsenek görcsök, sztem nincs baj… Ha megnyugtat, inkább hívd fel a dokid, hátha meg akarna nézni.

Tényleg, második kisbabások, kérdés: Bendinél a 34. héten volt egy csepp vér a bugyimon, hívtam is a szülésznőm, mert a dokimat nem szeretem mindennel zavarni, és mondta, h biztosan nyílt egy kicsit a méhszájam. Végül igaza lett, mert a következő vizsgálatnál már 1 ujjnyira nyitva volt. Ti éreztetek, vagy tapasztaltatok vmi hasonlót? A múltkori görcsök után ezzel nyugtattam magam, h biztos nincs baj, mert nem volt semmi oda nem illő dolog a bugyimon.

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vayacon, mi mindig egyszerre írunk :D
Sajnálom, hogy veled is ilyen szar a helyzet melóban :( Én is angolt szeretnék majd tanulni, de nme tudom, hogy képes vagyok e rá igazából önszorgaloból.
Erre a melóhelyre ár nem jöhetek vissza, úgyhogy növelnem kell az esélyeimet, próblok előre gondolkodni.

Sophie, velem még nem volt ilyen, de én a helyedben rácsörögnék a dokira vagy a védőnőre, de szerintem nincs gáz, mindenesetre pihenj!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


dokim csak jövő szerdán rendel... (ebből az egy szempontból rossz, ha nem magándokihoz jársz... :S)

most arra gondolok, hogy lehetett még bent a méhemben valami abból a heamatómából, és lehet, hogy az ürül így ki? nem tudom. még egyeztetek a férjemmel is, aztán, ha más nem bevitetem magam a rendelőbe! ma úgyis kocsival ment...

Vikoo, köszi az infót!

nálam úgy indult be a szülés, hogy ültem a kanapén, olyan 12 körül lehetett, és egyszercsak éreztem, hogy valami folyásom indul! nagyon meglepődtem. elmentem a mosdóba, és az már olyan picit rózsaszínes volt. felhívtam az SZTKt és berendelt a doki, mert meg akarta nézni, hogy nem a magzatvíz folyik-e. aztán átküldött a kórház szülészetére is, de végül hazaküldtek, mert tök zárt voltam, és az a papír sem színeződött el úgy, ahogyan kellett volna. szóval akkor még hazajöttünk, illetve bementünk még éjjel, de akkor is elzavartak, és végül reggel uh után már nagyon sűrűn jöttek a fájásaim, akkor felmentünk a szülészetre, és kiderült, hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok. felvettek az osztályra olyan 1/2 11 körül, és 15:09-kor megvolt Benikém! :)

boldog Barnabás névnapot mára! ;)

Dorka, dobj fotót magadról! biztosan jó lett a hajad! :)

Aranyoska, örülök, hogy minden okés a kisbabuval! :) a fürdőzés jó lehetett, bár kár, hogy a napocska elment és a víz is hideg volt! :S de azért legalább kikapcsolódtatok picit! :)

sophie27
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Dorka- Szerintem mi is ezt a kiskádat fogjuk megvenni, ennél jobbar ilyen áron nem láttam :D Úgyhogy köszi Szisszka :D ..A képeket várom ám még a szerzeményekről :wink: Ne bánjátok a hordozót, ha biztonságosabb simán megérte a 3000 Ft-tal többet :wink: A hajadról is dobhatnál fel képet! :wink: A dokira inkább nem írok semmit, az ilyen minek megy erre a pályára :?

Hayniii-Akkor mi kezet foghatunk szopipárna ügyben,engem is kikészít a zizegése, ahogy mozognak a golyók benne, én is ráfeküdtem és 2 perc múlva ment a levesbe :D ...Jajj tudom milyen mikor bagzanak a macskák, tényleg iszonyúúúúúúú :?

Csillag-Mi újság nálatok???Magatokról nem írtál, remélem minden okés :wink:

Eclipse-Irigykedem az 52 kg-ra, én is majdnem annyiról indultam, 52,5-ről, most meg már 55 vagyok :shock: :shock: Nagyon durván jönnek a kilók mostanában, hetente akár fél kg simán...Oda kell figyelnem, tegnap is bolognai spagettit vacsoráztam, amúgy meg mindig csak gyümölcsöket szoktam, hát meg is látszik egyből rajtam :wink: Sajnálom a meló dolgot, hagyd ott őket minél hamarabb!!!!

Vikoo-Én izesített ásványvizet iszom sokat, meg jeges teát ( tudom, hogy ez utóbbi nem a legjobb, de néha úgy megkívánom) :roll:

Ritya- Örülök, hogy minden okés nálatok is :wink:

Sophie- Szerintem ha félsz inkább nézesd meg magadat a dokiddal, de szerintem csak olyasmi lehet, hogy felsértettétek a hüvely falát, vagy valami eret vagy hasonlót..... :roll: De a legmegnyugtatóbb akkor is az amit a doki mond!

Aranyoska- Örülök, hogy minden rendben a kisbabátokkal :wink: Nem volt nap Siegendorf-ban???Itt egész nap sütött nálunk :D Akkor jól kifogtátok!!

Ágica-Ügyes vagy, sikerült a vonalzi :D Örülök, hogy minden rendben nálatok!!Akkor te is a hónap végén szülők táborát erősíted, én is, 22-e az én napom elvileg :D

Ági- Nekem is annyira megtetszett ez a dekorgumi, ma szerintem utána olvasok a dolognak :D

Szissz- Nagyon jó cuccokat néztél ki :D Pont ilyen fiókos szekrényük van tesóméknak, imádják :D Tényleg , éljen a félidő :D :D Lassan mi is elérjük mindaannyian :D :D

Vaya- Sajnálom nálad is a munkahelyi gondokat, szerintem ne dolgozzatok annyit lányok, főleg ha több pénzt sem kaptok, nem ér annyit az egész, hogy idegeskedjetek!! :wink: Várom a képeket :D

Csajok én ma lehet megyek a barátnőmmel vásárolgatni, de az is lehet, hogy meggyőzőm,hogy menjünk inkább strandra, mert ma állítóalg 36 fok lesz ( bár nem úgy néz ki, mert konkrétan nem is süt a nap :wink: ).

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok csajok!
Végre, majd egy hét után tudok visszatérni. Már teljesen elmúlt az árvíz helyzet, de nagyon nagy drámák zajlottak a környéken:(
Tegnap délután, mielőtt elment az utolsó tűzoltó brigád is, Csont Csaba (Ékövizig árvízvédelmi osztályvezetője) kijött még egyszer, és azt mondta, hogy még 3 napja nem adott volna egy lyukas garast sem Ongáért(itt lakom), majdnem úgy jártunk, mint Felsőzsolca...Gondolom, hallottátok:( 5000 fős a községünk, és kb1500 rendőr, tűzoltó, katona +4 katonai helikopter erősítette a gátat.
No de túl vagyunk rajta!!!!
Egész nap kint voltam, és segítettem az ellátásukban szegényeknek. Hideg limonádét, meg kávét meg estére teát főztünk. Szendvics készítés, ilyenek.
De hát ugye én nem homokzsákolhatok....
Most már csak a pincénk van tele vízzel, de itt mindenkié.


vikoo! Bár mostanság nem volt idő meg energia rá, a párom nem mer hozzám nyúlni. Na? Azt mondja, ő nem bántja a fiát:)

Dorka! nem semmi a a doki! Én lehet, hogy elbőgtem volna magam.. A magánrendelés beszólása meg..ÁH


Haynii! Jóga? milyen volt? Én már ne is tudom, mit mozogjak, mert ha kibírtam ezt a 7 nap talpalást, akkor ezzel az erővel már futhatnék is megint :) 10óráztam a gátaknál...

vayacon! Nekem képzeld el, napról napra nő a pocim. De tényleg! Még hétfőn azt mondták a katonák, nem hiszik, hogy kismama vagyok, csak le akarom koptatni őket, szerdán már elhitték:)


Voltam a védőnőnél, és képzeljétek, olyan aranyos volt, hogy miután meghallgattuk a gyerkőcöm szívhangját, adott hazulra egy régi dopplert, hogy apa is meghallgassa.

JA!! ÉÉÉÉÉS!!! este végre nyugalomban, csendben voltam hanyatt fekve, kezem a hasamon: Akkorát rúgott, hogy éreztem. Csabit odahívtam, és a köv.-t ő is érezte :) :)

Na pussz.
Megyek a suliba bizonyítványt írni, mert a tanítópárom Felsőzsolcai, és tele van a házuk vízzel:(
Táppénzen vagyok, de ennyit megtehetek érte, szegényért.


Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

A jóga szupi volt. Kicsit beégtem! Én még olyan "testmozgáson" nem voltam, ami után nem kell letusolni. Vittem is mindent, papucs, törcsi, stb.... Úgy néztem ki, mint a málhás szamár. No mindegy az ember holtig tanul. Gondolhattam volna, hogy nem olyan lesz, mint a normál jóga. :lol:
Magáról a jógáról: El kell, hogy mondjam, inkább materialista vagyok és a természetben hiszek mint ....-ben de ez akkor is sok volt. Az elején elhatároztam, hogy azért is megcsinálom. Beszélni fogok a babámmal és a meditációnál is oda fogok figyelni. Hát el is aludtam már csak arra emlékszem, hogy 1..2...3..4..5
Összességében jó volt tiszta energikus voltam utána. Tetszett a gát izom torna. Sajna ezt heti 1x nem elég csinálni, de tök jól elmagyarázta, hogy is kell végezni ez a gyakszit. Erika meg egyenesen szuper aranyos csajszi. Végűl el kell, hogy mondjam, ha hiszel ebben az egészben szuper tud lenni. Én még gyakorolom, de rajta vagyok az ügyön. :D

Ebba,
megint fej-fej mellett haladunk. Nekem is a z utóbbi héten nőtt a hasam és kezd egy igazi terhespocira hasonlítani. Röhögnék, ha holnap én is kapnék két rúgást a hasamba. :lol:

Szép napot mindenkinek,

Hajni

Kép
Kép
haynii
 
 


Bocs lányok, hogy mostanában egyáltalán nem tudok jönni, és nem tudok reagálni a történtekre. Nagyon szurkolok mindenkinek az AFP eredménye és a 18. heti genetikai ultrahangra. Akiknek meg van már a jó eredmény, annak gratulálok!

Mi elkezdtük a lakást egy kicsit gatyába rázni, így sokat dolgozunk, festünk, ablakot pucolok, függönyt vasalok, takarítok! Szóval sok a munka, ja és közben a 26-ai esküvőre is kéne készülni, de még a ruhám sincs meg.

Az AFp –s táblázat miatt küldöm az én eredményem, 1,1 MoM lett! Mivel négyes-tesztet is megcsináltattam, így a Down kór kockázata 1:100.000-hez lett, és a nyitott gerinc 1:6200-höz.

Szóval nagyon örülök, mert így már teljesen megnyugodtam!
Képzeljétek a teszveszen olyan szerencsém volt a múlt héten, hogy 28.000 Ft-ért meg tudtam venni az álmaim légzésfigyelő és bibiőrét! Ennyi pénzért megkaptam a Angelcare Ac 401 légzésfigyelőt, hozzá a captiva pelus szemetest, és hozzá 2 bontatlan szemeteszsákot is! Olyan szép állapotban vannak, hogyha nem tudnám, hogy használták, akkor vadi újnak hinném!

Mindenkinek nagyon szurkolok az eredményekhez!

rodina74
 
 


Dorka!
Nagy bunkóság a doki részéről, hogy magánrendelésre küld a baba neme miatt. Egyébként szerintem ne aggódj, ha tényleg baj lenne, akkor azt mondták volna.
Hogy meddig dolgozok? Ez naponta változik, mármint a szándék. Vannak olyan napok, amikor úgy megyek haza, hogy soha többé nem megyek vissza, aztán persze másnap reggel megint kezdődik minden előröl. Egyébként azt tervezem, hogy a nyáron elmegyek betegállományba pár hétre a melegre hivatkozva, aztán végleg csak október elejétől maradnék otthon. De majd meglátjuk.

Légzésfigyelő
Én nem fogok venni, mert nővéremtől megkapom az övékét. De ha nem lenne akkor is mindenképpen vennék. Bébiőrt viszont vennünk kell hozzá, mert ebbe nincs beépítve. Ez is nagy dilemma. Én egy Tefal bébiőrt néztem ki, amiben van lámpa is, ha a baba felsírna és a hatótávolsága is igen nagy. Már puhítom apát, szerintem meglesz
Mérleg
A mérleggel úgy vagyok, hogy szerintem nem kellene feltétlenül vennünk, mert bérelni is lehet és pár hónapnál tovább úgy sem használjuk. A párom viszont venne, szerintem ezt rá bízom.

A hétvégén megyünk bútort nézni/rendelni. Nekem nagy álmom egy óriási pelenkázó, ezért a Faktum bababútorait nézegetjük. Az elképzelés az, hogy veszünk egy nagy pelenkázót, aminek aljába van elég hely a ruhácskáinak, meg egy átalakítható ágyat és a játékoknak egy nyitott polcot. Szekrényt majd akkor, ha már ketten lesznek, addig nem akarjuk bezsúfolni a szobát.

Na ideje dolgoznom.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Köszönöm az érdeklődést, magamról tényleg nem írtam...
Nem akartam nyavalyogni, valahogy úgy érzem, hogy én vagyok itt a legnyamvadtabb...
Nagyon rossz napom volt hétfő estétől kedd estig. Nem tudom, hogy miért, de elkezdett nyomni, feszíteni, keményedni a hasam és a pihenésre se múlt el. Kedden délutánra elvállaltam egy magánórát (másfél óra angolozás, mert jól jön egy kis plusz pénz a táppénz mellett), de iszonyat nehezemre esett egy helyben ülni. Előtte vinnem kellett Bencét Anyuékhoz, utána meg érte menni, hááááát, kocsival járok mindenhova, de azt hittem leszakad a hasam mire hazaértem...
Aztán szerdára hipp-hopp elmúlt. Nem tudom mi volt a baj.
Dokihoz hétfőn megyek, majd megnézi a méhszájamat. Remélem nem kezdtem el kinyílni...
Szerdán egész nap Anyuéknál volt Bencus, így totál nyugiban tölthettem a napot. Kifeküdtem a kertbe napoztatni a hófehérke lábaimat, ami nagyon jól esett.
A férjem a héten még nagyon sokat dolgozott, így ő most nem tud nekem segíteni, de a jövő héten már nem lesz zenesuli, így csak esténként kell mennie a színházba, ahol szintén az utolsó előadásokat nyomatják... Utána egész nyáron itthon lesz velem. Csak néha kell mennie egy-egy koncertre. Imádom a nyarakat, mert mindig mindketten (azaz hárman, sőt, jövőre már négyen) itthon vagyunk!!!!

Mindjárt folytatom, csak gyorsan ki kell főznöm a túrógombócokat... :roll:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Szörnyű ez a meleg, elviselhetetlen :shock:

Vaya
Majd muti a pihenőszéket :) A kád is biztos szupi! Meg ha zuhanyzótok van, akkor tényleg jó, ha ilyet vesztek.
Egyébként én is elgondolkodtam a pihenőszéken, de majd meglátjuk, hogy fér bele a költségvetésbe. Apával azt beszéltük, h amit kapunk pénzt (anyasági + az önkormányzattól), azt eltesszük oltásokra. (pl. rota vírus elleni oltás ha jól tudom 36.000 ft...)

Sophie
Inkább telcsizz be az sztk-ba, ha gondolod. Nekem múltkor azt mondták, hogy ha gond van, bármelyik doki megnéz. De lehet, h kapcsolják is azt aki épp bent van, és azt meg tudod kérdezni, h mi tévő legyél.
Mi rendszeresen együtt vagyunk, még sosem fordult elő ilyen, Marcinál sem. Mi csak a 36. héttől voltunk letiltva. Szóval okosat mondani nem tudok.

Dorka
Micsoda paraszt volt az a doki :shock:
:D De durva, hogy ugyanazt a szekrényt néztük ki :D Mi akarunk egyet a tesónak, meg egyet Marcinak.
Igen, ezek szerint elkerültük egymást, bár sokat jártam anyuékhoz mindig, meg nem is költöztem messze, csak Érdre.
2007-ben meg tényleg sokat voltam ott, mert akkor voltam pocakos Marcival.
Muti muti az új frizkót :lol:

Viko
Nekem ilyen rózsaszínes maszatom a szülés előtt volt (konkrétan a szülés napján), nekem csak akkor ment el a nyákdugóm. hajnal 4kor kezdődtek a fájások, 11-re mentünk be a kórházba, akkor 2 ujjnyira volt nyitva a méhszáj. De Marci csak 20:30-kor született meg.

Ancsa
Akkor ezek szerint jó szekrénykét néztünk ki :D

Ebba
Örülök, hogy jobb a helyzet felétek és gratula a mocorgáshoz!

Csillag
tessék pihenni, ne pörögj! :wink:


Marci ma hihetetlen rosszcsont és akaratos, lassan megőrülök tőle... A kisebb is folyton mocorog a pocakban, úgyhogy a gyerekeim ma csoportosan garázdálkodnak...
Apa lassan jön haza, de akkor sem lesz egyszerűbb, mert ebéd után megy pihizni, mert este még műsor van... és holnap is dolgozik... :roll:

szisszka
 
 


Na... folytatom!

Sophie: Én ugyan totál szextilalomban vagyok, de szerintem könnyen meglehet, hogy még a haematómából ürült valami. Azért gondolom, mert nekem is volt vérömlenyem ami a 12. heti uh-n már nem látszott, mégis előtte nap, amikor a dokim megvizsgált manuálisan, volt pár csepp barnás vér este és másnap reggel a tisztaságimon.
Az uh-s nő szerint max. a nyakcsatornából ürülhetett még valami.

Dorka: Nekem is mélyen fekvő a lepényem és annyit tudok a dologról, hogy jobban kell kímélned magad, mint annak, akinél normális helyen van. Nem szabad nehezet emelni(max. egy ásványvizes palackot), nyújtózni, sokat hajolgatni. Ha görcseid vannak, szedj magnéziumot. A férjeddel való összebújásra kérdezz rá az orvosodnál. Elvileg nem szerencsés, ha méhösszehúzódásod van (orgazmus), mert ha rajta van a lepény a belső méhszájadon, akkor könnyen leválhat egy része, ami miatt romlik a lepény keringése és ezáltal a baba tápanyagellátása...

Eclipse: De jó, hogy minden rendben volt a dokinál. A vizsgákhoz kitartást kívánok! Minden elismerésem, hogy ebben a döglesztő időben is képes vagy a tanulásra!

Aranyoska: Nagyon szorítottam tegnap Nektek! Biztos, hogy nem lesz semmi baj! Érzem!!!!!
Strandolás jó lehetett!

Ági: Szuper dolog ez a dekorgumi! Lehet, hogy én is kipróbálom...

Szisszka: Ez a korán kelés... nagyon sajnálom. Pláne úgy, hogy nincs délutáni szunya. Szerencsére Bence megszokta a "nagyfiú" ágyikót és most alszik délutánonként is. (kop-kop-kop)
Tetszenek a cuccok, amiket kinéztél az Ikeában és jó áron is vannak.

Vaya: Jól teszed, ha elmész táppénzre, ha a pénzed se lesz sokkal kevesebb, akkor meg pláne!
Várjuk a képeket a szerzeményekről!

Vikoo: Én nem véreztem akkor, amikor elkezdett nyílni a méhszájam. (Ez a 36. héten derült ki.) Csak akkor kezdtem vérezgetni, amikor tényleg a szülés indult be a 39. héten. (De az is lehet, hogy az a nyákdugó volt...) Tök jól elvoltam itthon a 10 perces fájásaimmal, amik éjszaka kezdődtek. Még aludtam is... A magzatvizem nem folyt el, de mivel NST időpontom volt, reggel bementünk a kórházba. A kocsiban láttam az órán, hogy 4 percenként jönnek fájások, ezért megvizsgált a dokim. Na akkor láttam, hogy barnás-véres volt a gumikesztyűje. De akkor már több, mint 4 ujjnyira ki voltam tágulva, gondolom ezért. Emiatt vajúdóba már nem küldtek, hanem egyenesen a szülőágyra, ahol vártak még pár fájást, megrepesztették a burok és egy óra múlva megszületett Bence. :D

Gyancsi: Jó kikapcsolódást a barátnőddel!

Ebba: annyit gondoltam Rátok az árvíz miatt. Örülök, hogy Titeket nem öntött el a víz! De azért egy hős vagy, hogy napi 10 órán keresztül ott voltál és küzdöttél azokért a szegény emberekért!

Rodi: Örülök, hogy jók az eredményeid! Remélem most már megnyugszol!!!!
A légzésfigyelő tényleg jó vétel volt!!!

Most mennem kell, megpróbálom lefektetni Bencust. Bocs, ha valakit kihagytam... :oops:

Puszi!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!
Alig győztem olvasni ezt a sok sok infót.
Sophie!
Nem szabad megijedni a barnás folt miatt,menj el az orvosodhoz persze de addig is ne stresszelj,mert az sokat árt a babának.
Rodina!
Én is olvastam egy légzésfigyelőről,de az 42 ezer forint lenne.Jó lenne ha én is megtudnám szerezni egy kicsit olcsóbban.Ha drága ha nem akkor is fogunk venni,mert én így nyugodtabb leszek.Én minden kismamának nagyon ajánlom,hogy vegyen. :D
Gyancsi!
Örülök,hogy tetszik a vonalzóm,úgy örülök,hogy végre sikerült :D .Már kezdtem azt hinni,hogy ennyire béna vagyok,de úgy néz ki valamit rosszul csináltam.Nagyon örülök neki,hogy pár nap különbséggel fogunk szülni,ez nagyon jó. :D :D
Mondhatni,hogy párhuzamosan lesznek majd a vizsgálataink.
Vayacon!
Még nem tudom,hogy fiú vagy lány lesz a babám.De van egy megérzésem,hogy kisfiú nem tudom miért de egyre jobban érzem.
Menni szeretnénk 4D ultrahangra és ott remélem 100%-ban ki derül :D :D .

Remélem oda majd jön a párom,mert eddig nem tudtam őt elcsalni ultrahangra sem.Mindig attól fél,hogy engem szenvedni lát és azt nem akarja.Aranyos ugye?
Ezért nem is jön be majd a szülésre sem,anyukámat akarom,hogy velem legyen.Ő már szült 5 babát,mondhatni rutinos :D
Szép napot kívánok!

ágica78
 
 


Ágica!
Ez a légzésfigyelő is 40 ezer forint körül van, és két érintőlapos! Ez a legjobb, amit lehet kapni! Túl sokat is tud, de állítólag nem jelez be feleslegesen! Egyébként nézz szét a vaterán vagy a teszveszen, ott is nagyon jókat lehet kifogni!

Viko!
Én nem tudok neked segíteni, mert még nem volt ilyenem. Ha aggódsz, akkor inkább nézesd meg magad még ma egy dokival!

rodina74
 
 


Sziasztok, már itthon is vagyunk. Minden rendben volt, nálunk 20 perc alatt végigpásztázták a gyerkőcöt. Nem szarozott a szonográfus nő, de nincs panaszom, minden mm-ét megnéztük. És rendben volt minden!!! Gyönyörű, örökmozgó kispasi! Lehet nem kellett volna megzabbantani azt a fél kg porcukros epret, meg Apa kérésére a bonbont. :D Boldi keze-lába járt, szegény nő, már kínjában nevetett, alig tudta bemérni, de végül sikerült minden… olyan kis formás mindene, azt mondta, h két héttel nagyobb a koránál, legalábbis a mért adatok alapján. Olyan kis cuki volt, nem hiába szerelem első látásra!!!
És képzeljétek jöv7-en érkezik egy csudamodern masina a rendelőbe és felkértek tesztelésre, fúúú alig várom, bámulhatom a babómat, ameddig ők méregetnek, meg fókuszálnak. Cserébe meg remélem kapok egy szép képet…
Hűű, Lányok megint jó sokat írtatok…. Gyorsan eszem vmit és utána jövök!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok! Sikerült megint megérkeznem!
Képzeljétek hétfőn éreztem először a picurit! S azóta minden nap rúgdal egy kicsit, még aprón de jól érezhetően! Mi majd június 29-én megyünk a 22.heti uh-ra, hú már nagyon várjuk! A férjemmel mindig együtt megyünk az uh-kra, immádja látni a picit, s hogy előtte milyen izgatott! Már szeretnénk látni is, de olyan csodás érezni!
Ágica: üdvözöllek köztünk, örülök, hogy ti is babát vártok!
Jó eredményekhez mindenkinek nagy gratula, s remélem, hogy mindenkinél minden a lehető legnagyobb rendben lesz!
Puszy nektek!

Kép
Kép
start7
 
 


Vikoo
NAgyon örülök, hogy minden rendben van! És látod, minden rosszban van valami jó!

rodina74
 
 


Vikoo: Szuuupiiiiii!!!!! Örülök, hogy minden rendben Veletek! Az extra uh meg hab a tortán!!!!! :D :D :D

Start: Ugye milyen jó érezni a babát??? Semmihez sem hasonlítható!!!! (Az enyém is épp most köszöni meg a vacsit. :D )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Csajok!

Már négy napja, hogy felétek se néztem :oops: :oops:
Feküdtem, azaz fekve dolgoztam, azon a gépen nem lehet netezni, és ráadásul be is gubóztam. Legalább egy hete a saját privát mailjeimet se néztem meg :oops: Azóta se.... nemtom mi van velem :shock: Most meg apa elment bulizni - valami projekt záró. Szóval lesz időm bepótolni a hiányzásomat. Előre is bocs, ha hosszú leszek.

A maszatolás elmúlt, még egy hét itthonlét, aztán megyek vissza dolgozni. (Dokival megbeszéltem.)

Amúgy folyik a bútorcsere Atinál. Csütörtökön kiszállították, tegnap már a nagy ágyban aludt. A bútorok hétvégén lesznek összerakva, az új lámpát is akkor szereli fel apa. A kimélő életmód miatt enyém a szekrényekből való ki és bepakolás: ruhák, játékok. Most per pill átmeneti állapotok uralkodnak :?

Start - gratula az első mozgásokhoz!! :)

Vikoo - szuper nagy babó, 2 hét - ejha :) A szupermasina szuperképét felrakod majd? Mi is hadd gyönyörködjünk.
Az elején, tágulásnál nem volt vérzés.
A Ca erőszakkal azért csak óvatosan!!!
Én megmondom őszintén, a napokat sem számoltam, hogy mikor lehet esély babára. Csak úgy szabad folyást engedtem az érzelmeknek, helyzetnek, és így alakult. De hát mint tudjuk, a tuti az az, amikor megszületik picúr és látom, hogy mi is a helyzet :lol:
Gyümi: most kezdem elhagyni a konzerv őszit, már van kinti, nem fóliás eper, meg nektarint eszek, vettem már sárgadinnyét - de azt a fura pici golyót, ami inkább zöld belül, nagyon dinnye illata van, az íze az kevésbé az. Amit láttam a piacon meggy és cseresznye - nem néztek ki vmi jól a sok eső miatt. Aztán persze még ritkán alma - azért nem vagyok annyira oda.

Ágica - üdv!!! Az első kisfiúnknál eleinte az én páromnak is ez volt a véleménye. Nem akar szenvedni látni. Aztán magyaráztam neki, hogy az Ég áldjon meg, nem tudom mi vár rám, mit kell teljesíteni, úgyhogy annyit legalább tegyen meg, hogy ottv an! - Most biztos jó barátságtalannak tűnök :lol: Sajnos én egyszerűen nem tudtam elfogadni a kihátrálását. Aztán az élet megoldotta, császár lett a vége :lol:

Csillagvirág - milyen ügyin szültél!!!!
Nemtom, valahogy nekem is kényelmetlen érzés a pocim. Olyan, mintha nagyon lent lenne, nyom, húzódik.

Szisszka - ez a meleg engem is nagyon zavar, és a java még hátra van... A nagytesó szitu hasonló: időnként a hajam hullik Atitól, hogy hogy tud viselkedni :shock:
AFP-s tábla jóóóóóó. Jó nagy a Te pocakod is.
Igaz, hogy nem feltétlen kell minden nap fürdetni a pici babákat. Én csak azért ragaszkodtam hozzá, mert a napirend része volt, és így tudta, hogy mi után mi jön.
Ati gyümiben is dettó. Szinte semmit nem eszik meg. Banán, egy kis alma, pár szem eper tejszínhabbal. Hiába kínálgatom......
Egyébként köszi a rózsaszín sort.

Ági - Faktum - Atinak is ilyen bútora van. Ezt kapja most a kistesó. Konkrétan ez ezekkel az elemekkel:
http://www.minimano.hu/termekeink/babab ... szoba.html
A mérleg nekünk saját, ha egynél több gyerekben gondolkodik az ember, szerintem érdemes venni. Én a parázós fajtából való vagyok :oops: :oops: Mindig tudni akartam, hogy mennyit evett.
A bébiőr pedig mindig jó szolgálatot tesz. (Angelcare-nél bébiőr és légzésfigyelő egy csomag) Nekünk a mai napig használatba van, mert kétszintes a házunk, de visszük minden hova. Nyaralni, nagyszülőkkhöz. Pl. mamáéknál Ati babakocsiban kint volt, mi a házban ebédeltünk, és hát hogy tuti meghalljuk, ha bármi van.
Szép pocak :) A kampányt illetően pedig ügyi voltál.

Rodina - :? :? Ati születése előtt festettünk. Sz@r volt: sok piszok, rengeteg pakolás, brrrrrrrrrrrr.

Hayni - jóga sztori :lol: :lol: Az előléptetéshez gratula!!!!

Ebba - örülök, hogy nem lett nagy gáz az árvíz miatt. Egyébként meg egy hős vagy!!!! Katonák és a pocak :lol: :lol: És gratula a kezdő rúgáshoz!!!!

Szülésbeindulás nálam - állok a szőnyeg szélén éjfél körül a hálószobában az ágy mellett, és egyszer csak zutty - elfolyt a magzatvíz. Mire a kocsiban ültem, már 2 perces fájásaim voltak. (Persze estefelé fájdogált a hasam, de nem gondoltam, hogy ez már az.....) Szóval a császárom nem programozott volt, kis Ati döntötte el, hogy most akkor inkább kint szeretne lenni :)

Az angolt nekem is erősítenem kell. Nyelvvizsgával szeretnék visszamenni dolgozni.

Sophie - az én dokim azt mondta nekem hétfőn, hogy ilyen idős terhességnél a vérzés - igazi - a problémás. A többinél nem kell parázni.

Vayacon - a biztonsági fürdetővel beleér a baba a vízbe? Bocs a hülye kérdésért, de amiket láttam, azokban épphogy érte a víz. A dézsa szuper, olyanunk is van. A kiskád után Ati félt a nagy kádban (140x140-es), abban viszont biztonságban érezte magát. És jóval kevesebb víz is kell bele.
Szerintem az a jó kád, amiben van dudor, ami megtámasztja a baba popsiját. Az egyik oldalon belül háttámlaszerúen van megcsinálva, fekvőre, ott gumis, hogy ne legyen hideg, de pelus szerintem akkor sem árt rá, a másik oldalon meg normálisan, mondjuk akkora, amikor már tud ülni. Ebben a típusban - márka tökmindegy - szerintem egyedül is tök jól boldogul az ember.
De tök igaza van annak, aki azt mondja, hogy nem kell túllihegni, mert a kórházba egy kézbe, csap alatt fürösztik a pár napos babákat.
Kismamiknak fürdés - fürdés napján este egy Floragyn kúp fel - activia alulról, tejsav baktériumok :lol:

Szopipárna - én csak alváshoz használtam, használom most is. Én nagyon szeretem. Fekve a legkényelmesebb szoptatni, mert ahogy nő a baba, na meg éjjel félálomba, adott esetben hulla fáradtan nem annyira jó már tartogatni.

Aranyoska - annnyira jó, hogy szivecskével is minden rendben!!!! Nem semmi poci :)

Henne - kitartás, mennek a drukkok!!

Dorka - dobjál fotót babakocsiról. Lécci, lécci.

Kutyus - beagle-t vennék én is :lol: De dorka kiskutyusa is nagyon helyes :wink: Remélem már nyoma sincs a rosszullétének.

Luczus - talán összejön, hogy legyen egy kisfiúnk és egy kilányunk is :wink:

Gyancsi - micsoda bomba nő vagy. Ha megnő a pocid, úgy fogsz majd kinézni, mint aki lenyelt egy kosárlabdát. Bomba test, és egy helyes kis dudor elől :lol:
Sztem tök jó időpont a fél 8 fürdetésre.

Hu, azt hiszem végigolvastam mindent, és írtam egy csomót.
Nem várok tovább apára, megyek lefekszem.
Szép álmokat mindenkinek!!!!!

mikegirl
 
 


szép jó reggelt

megvan a kiskád és a pihenőszék :) tegnap elmentünk érte nagyon szuperek. dobok mindjárt képet róluk

Zsófi a tesómnak is volt ilyen miután együtt voltak a párjával de nem lett semmi baja. szerintem neked sincs de azért majd emlitsd meg a dokinak

Dorka de jó hogy láthattad a picurt. ez a doki ultra bunkó hihetetlen hogy egy magánrendelő kell ahhoz hogy normálisan bánjanak az emberrel. nekem ettől elszáll az agyam. biztos nem lesz semmi baj! én is kiváncsi vagyok az új frizkódra :) lassan nekem is be kéne iktatnom a fodrászt..

Dorka nekem csak az az egy szerencsém hogy otthonról dolgozom de folyamatosan tartom a kollegákkal a kapcsolatot és még igy is fel tudnak idegesiteni. ilyen emberekkel sosem dolgoztam még együtt.. én sem tervezem hogy visszamegyek sőt a cél a karrierváltás, remélem birni fogom a gyerkőc mellett.

Ancsa voltatok végül vásárolni vagy strandon?

Ebba nem semmi helyzet volt nálatok. Nagyon sajnálom azokat akiknek tönkrement a háza emiatt. főleg szegény idős embereket. örülök hogy túl vagytok rajta. Aranyos a pocakos sztorid hát én is azt várom hogy hirtelen beindul. Már nagyon várom látványos legyen, mert lassan jön az ötödik hónap..

Haynii jót mosolyogtam a jógás történeteden. mintha magamat látnám én mikor először mentem jógázni pár éve akkor szerelkeztem igy fel még cipőt is vittem :) ott se zuhanyzott senki már csak azért is mert volt egy zuhany és volt hogy huszan is voltunk az órán. szerintem ehhez a meditációs dologhoz nem úgy kell hozzáállni hogy csodát vár az ember hogy majd érzi hogy beszél hozzá a babája meg ilyenek. egyszerűen csak el kell engedni magunkhat és ha a végén úgy érezzük hogy feldobodtunk tőle meg hasonlók az már tök jó. szerintem ez nagyon jó hatással lehet a babóra. persze mindenki más valakinek jobban fekszik a sima terhes torna nincs ebben semmi rossz. és sokszor el szoktak aludni az órán múltkor is szuszogott valaki :D

Rodi biztos szupi lesz a lakásotok. tök jó hogy sikerült megszerezni a légzésfigyelőt

Csillagvirág sajnálom a pocifájást de nyugodtan ird ám le azért vagyunk hogy meghallgassunk. remélem most már nem lesz ilyen

Szisszka na jól viselkednek már a bébik? :D

Ágica hát kiváncsi vagyok bejön-e a megérzés. nekem is először fiús megérzésem volt, de aztán egyre inkább rámtört hogy lehet mégiscsak lány. főleg amikor 12 hetesen keresztbe rakta a kis lábait az olyan csajos volt

Vikoo szupi hogy minden rendben veletek

Start de jó lehetett érezni. én is én is :P

Mikegirl hát ezen nem is gondolkoztam hogy beleér-e a baba. meg is nézem mindjárt :) de igazából amig pici addig ez olyan sokat nem számit meg akkora a másik oldala ahol nincs ilyen rész hogy ott is lehet pancsiztatni ha nagyon szereti. az egész kád hatalmas. szóval én úgy érzem hogy be fog válni. meg most számolgattam hogy ha külön megveszem a kádat a biztonsági tartót meg az állványt ugyanott vagyok pénzben. szóval szerintem jól jártunk.De szép bútorokat kap Ati, nagyon csinike szobája lesz. Ja most látom ez a kistesóé lesz :)

Szegény keresztfiacskám beteg, láza is van, meg hányt. vele is álmodtam, olyan kis elgyötört volt az arca alig tudott rám mosolyogni :( megyek is hozzájuk ma istápolni a kis drágámat. délután meg elmegyünk valahova sétálni vagy fagyizni Apával

Még egy kérdés: abban tudtok segiteni hogy tudom kitisztitani a kádat illetve a pihenőszéket? előbbinél ugye fertőtleniteni kellene utóbbinál meg a huzatot kicsit megtisztogatni. én annyira nem értek hozzá mit lehet használni

Kép
vayacon
 
 


Jujj, Lányok most nagyon buta dolgot fogok kérdezni, DE két napja nem hagy nyugodni, szóval, mikor oldalra fekszem le, és Boldi fent van a köldökömnél, vmi kattan egy nagyot, nem hangos csak érzem, én úgy képzelem el, h a bordáim vmivel érintkeznek. Tegnap megint ez volt, de akkor már láttam a lelki szemeim előtt, h biztos Boldi vmelyik testrésze és akár el is törhetem… Vhol tudom, h ez butaság, de belefúrta magát ez a gondolat a fejemből és a visszatérő kattanó érzés kicsinál. Szerintetek mi lehet ez??? Sajnos majd csak este leszek, de előre is kösziii, puszi és szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


próbáltam feltölteni a képeket amit mailben kaptam de nem sikerül. úgyhogy majd lefotózom és azt felrakom de az még nem most lesz bocsi

Vikoo ilyet még nem hallottam nem tudom mi lehet ez, de biztos nem a baba csontja azt még nem hallanád. dokitól nem tudod megkérdezni?

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Lányok!

Elnézést hogy megint nem olvasok eleget vissza....

Sajnos tegnap este rám tört a frász, nehogy már jó legyen...
Mikor hazaértem, észrevettem hogy a bal lábamat szétvágta a szanda pántja, a jobbat nem. Tehát bedagadt a bal lábam, és nem is kicsit.
Persze azonnal el kezdett bennem szirénázni a vészcsengő, úristen mi van ha terhességi toxémia, ilyen korán, ilyen kicsi babánál :cry: :cry: :cry: A bokacsontom meg az inak nem is látszottak egyáltalán.

No, azonnal telefon Erikának (hálistennek hogy van, csak kevés van belőle, sok Erika-dúla kéne a sok kismamának az országban).

Mondta, ne ijedjek meg, lehet hogy csak a melegtől és a túlterheléstől van, meg az irodában egész nap lóg a lábam, és a vénás vérkeringésem családi örökségként úgysincs a topon.
Van-e vérnyomásmérő? Nincs.
Telefon a Kedvesemnek. Ő lemondta az esti edzést, ment az anyjához elkérni a hiper-szuper hiteles mérőt.
Óránként mértük egész este, de 118/75 és 110/70 között volt, tehát OKÉ.
SMS Erikának... jó, akkor nyugodjak meg, ma petrezselymes krumpli és csalántea kúra... ami éppen nem passzol a diétába, de most szükség van rá.

Huh. Az ellenségemnek sem kívánom ezt az ijedtséget.
Persze megint szóba került, hogy HÚZZAK A VÉRBE a melóból, végre!

Apropó, meló:
Az egyik kolléganőm teljesen hülye. Mondjuk ezt eddig is tudtuk.
Annak kapcsán, hogy amikor kedden vizsgázni voltam, neki kellett elküldeni 4-5 mailt meg feladni 2 rendelést, teljesen kiakadt, és olyan e-mailt küldött nekem hogy én lesz@rom a céget, semmit nem csinálok, és neki kell helyettesítenie, ami őt súlyosan akadályozza az értékesítői munkában, és k@rvára elege van belőlem, szó szerint, és mikor fogom én őt helyettesíteni?
Meg hogy én egésznap CHATELEK és nem dolgozom!!
Amikor rendre én zárom az irodát, és estig bent vagyok! Arra fel, hogy éppen megnéztem az emailemet meg a Neptunon a vizsgajegyemet, és ő ezt látta...

Hát nem is írok ide semmit, mert ki kéne cenzúrázni...

És ezért törjem magam, hogy csak a vérbunkóságot kapjam vissza...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A keddi EU-m 4-es lett, amivel megint messze túlteljesítettem a tervezetet... :shock: eddig 4,4-re állok, és kiszámoltam hogy ha az utolsó két vizsgám 2-2 lesz, akkor is 3,8 lesz az átlagom. Nem is kellene ennyit tanulni :roll: Érdekes hogy ez a legjobban alakuló félévem, a 4., pedig pont most vagyok babás meg agyonterhelt.
Amikor munkanélküli voltam, és otthon ültem, akkor sem ment így :shock:

Még valami pozitívum: talán emlékeztek még rá, hogy összevesztem az anyósommal, miatta költöztünk el, és hogy azt mondtam hogy nem fog unokázni és hogy gond van a baba lakhelyének a bejelentésével..

No, megoldódott!!! :D :D :D

Túlságosan örül az unokának, és már nem is emlékszik rá, hogy mi összevesztünk, és mindig pakolja a páromnak a kaját, hog vigye nekem...
Igaz nem igazán sikerül neki kismamának valót főznie, de a jó szándék az nagyon benne van. A levesek azok nagyon jók, de azon kívül hurka-kolbász-sült oldalast kapunk :lol: :lol: amit rendre a párom eszik meg, de nem baj :D :D

Szóval ezért a 24. héten el fogjuk vinni a nagyit is a 4D-Genezisbe, akkor fogunk mozizni egyet, biztos tetszeni fog neki.

No, ennyi.
Várom a magántanárt, házhoz jön, a keddi vizsgára felkészíteni... még kettő van, kedd-szerda, és ha nem lesz UV, akkor túl leszek a diplomához vezető út felén (2/3,5 év)

És még néhány fotó:

1. A kutya meg van sértődve mert apa nem vitte el futni magával :lol: Én letakartam, mert azt nem szereti, hogy ugyan húzzon már le az ágyról, de nem reagált rá :lol:

2. Aktuális ma reggeli pocakfotó, a háttérben a "rendcsinálás" káoszával....

Kép A kutya meg van sértődve

Kép

Kép

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Vikoo,
gratulálok az UH-hoz, a termetes legénykéhez!!!
És irigy-mirigy az UH-teszteléshez :lol: (nem is)
A babának a méhedben van a legbiztosabb, legfinomabb helye.
Annyi magzatvíz, burok, egyéb membránok veszik körül, hogy hacsak extrém mechanikus behatás nem éri a pocidat (baleset), a babának semmi baja nem eshet!!!
Így vagyunk kitalálva, hogy védelmezzük őt!!!
Szerintem a saját, bordaközi, csonthoz tapadó inaid mozdulnak el a mozgással. Szerintem ez teljesen ártalmatlan.

Lucuzs,
neked még nem is gratuláltam a csodálatos ujjszopizós kisöcsihez!!!! Ne haragudj... :oops: :oops:


Egyéb vásárlásokhoz, meg babamozgásokhoz gratulálok!!!

Puszi mindenkinek!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Szia lányok:

Ti aztán tudtok termelni;)

Vikoo:elképzelésem sincs mi lehet,mert még sosem hallottam ilyesmiről,de,ha nyugtalanít kérdezd meg az orvost,mert,ha rágódsz az egyikőtöknek sem jó. :wink: Biztos nincs gond!!!

Vayacon:nagyon kiváncsi vagyok a pihenőszékre,meg a kis kádra;)kádat mi kapunk,de a pihenőnk már meg van(kék ugyan,de maci formájú...édes)várom a képeket.Keresztfiúcskádnak jobbulást...egy kiadós fagyi majd megold mindent;)
A takarítós,fertőtlenítős rész engem is érdekelne...

Gyümi:én kopasz barack,őszibarack és eper fun vagyok...az jöhet minden este.:P A főtt ételt nagyon nehezen tolom le ebben a melegben,de szegény apa is,(ma is gyümilevest fogunk enni)

Mikegirl:ne csodálkozz,h picit befordultál,ezt a meleget nehéz is lereagálni,nekünk meg most különösen szerintem.Én sem csinálok mást a kötelezőkön kívűl,csak egyik ágyról áthömbölgök a másikra;)

Kiváncsi leszek az AFP-s statisztikáinkra,mert nálam élből borult a rendszer.1,31-es Mom értékkel és a kislánnyal;)Kivi leszek hányunknál jön be a végén.

Tegnap is strandoltunk,isteni volt és Beki baba is élvezte,nagyon jó volt kicsit mozogni,és ahol most voltunk a víz is isteni volt.Pocira ügyeltem,h mindig le legyen takarva és kentem magam észnélkül,de nem is égtem most le,hála égnek,mert amúgy rettentő szar bőrőm van...égek és nem barnulok.Ma nem megyünk,mert rengetegen lesznek és azt nem szeressük,ráadásul VB van lányok!!!!!!!!!

Nem tudom ti,h vagytok vele,de én már napok óta csak ezt hallgattam,h "jajj,legyen már péntek,pfffúúú mindjárt kezdődik a meccs" :shock: :roll: :wink: stb..Megőrít néha ezzel a focimániával.Megjegyzem most is focizik ,mert 2 napos torna van nekik....ebben a melegben.Noooormális????? :wink: :wink: :wink:
Gyanítom ma 1 órától is meg van a programunk...meccsnézés :lol:

Szeretném megköszönni mindenkinek,h ennyire szorított a győri kitérő miatt....el sem tudjátok képzelni mennyire jól esik a támogatásotok és az együttérzésetek.Örülök,h megalakult ez a topik,mert nagyszerű kis csipet csapat verődött össze;)Szeretek itt lenni(pedig nem is ez lenne a helyem) :wink:
De ti itt tudnátok hagyni egy ilyen jó kis társaságot???

Dorka?örülök,h jobban van a kutyusod,eltudom képzelni mekkora kő esett le a szivedről. :wink:

Vaya,Ágica:én amikor kiderült,h babát várok azt mondtam,h biztos kislányom lesz,mert valamiért volt egy ilyen megérzésem.Pedig előtte mindig fiús anyukának képzeltem magam...és egyenlőre úgy fest,bejött a megérzés;)

Start:gratulálok a mocorgáshoz...ez egy isteni semmihez sem hasonlítható érzés;)Én a csuklásától voltam teljesen padlón..az valami mesés;)

Senki,ne haragudjon,h nem írtam neki külön,de mindenkit elolvastam,de most ennyire futotta az erőmből.Megyek kicsit takarítok...amíg nyugi van;)

Szép napot és hétvégét mindenkinek :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Eclipse:édes a ti kiskutyusotok is
....és a pocakod már nagyon szépen gömbölyödik neked is;)
Örülök,h nőtt az anyós népszerűségi indexe...rendesek vagytok,szép gesztus,h elviszitek őt is az ultrahangra.Tudja már?vagy meglepi lesz???

Húúú az az oldalas nekem jöhetne;)jó fokhagymásan;)

Végül teszek fel pár képet a kis kertemről...remélem nem baj,most kezd színesedni...és magunkról.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: