Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dorka,
sajnálom a kutyusodat, remélem most már jobban van.

Gyancsi,
tök jó ötlet a gipszből a baba neve. Kreatív párod lehet:) Én is alkottam a múlt héten, csak én nem gipszből, hanem dekorgumiból. Ezek az első próbálkozások voltak, nem lett tökéletes az eredmény, de az hiszem fejlődőlépes vagyok . Majd teszek fel képet az eddigi alkotásaimról.

Aranyoska!
Engem is nagyon megvisel amiket a tévében látok Borsodról. Mi az adományvonalat hívogatjuk rendszeresen. Máshogy nem tudunk segíteni, remélem az így küldött pénzt valóban megkapják a rászorulók.
Vendég
 



Ezt is néztük csak sajnos az AC301 elfogyott!

Kép
Kép
haynii
 
 

 
 

sziasztok!

próbálok lépést tartani, de nem egyszerű! :) néha úgy belendültök, hogy az csak na! :)

Vikoo, tegnap megnéztem, lehet, hogy már írtam, kész az agyam, szóval válaszoltam a prividre! ;) és bocsi, hogy csak ilyen sokára...

gyümi fronton eléggé vérszegény a kínálat. ráadásul Beni csak a banánt, nagy kegyesen az almát hajlandó megenni, szóval nem is nagyon van más itthon, illetve most az eper, de aztán slussz! :( pedig én is imádok szinte mindent! ja, de tegnap láttam az auchan-ban már ribizlit, cseresznyét, s. dinnyét is, persze, hogy milyen az ízük...

de amúgy azt mondják, ha már nincs éppen szezonja valaminek, akkor inkább a fagyasztottat együk, illetve adjuk majd a babáknak, mert abban több a vitamin, mint a konzerves változatban! szóval megpróbálhatod akár azt is! ;)

Dorka, nagyon sajnálom a kutyit! remélem, hogy ma már minden okés lesz vele!

ikea-ban egyelőre semmit, csak összeírtuk, hogy mi kellene, aztán majd jól átrendezzük a gyerekszobát, és akkor majd beszerezzük, amit kell. egyébként rakodós szekrényt néztem, amibe műanyag dobozokat lehet betenni, és ebben lehetne mondjuk a játékokat tárolgatni, meg fali lámpát, mert Beni sokszor kéri, hogy kapcsoljunk lámpát, így meg tudná oldani magának is, de ez még csak egy terve! :)

de jó, hogy már ilyen erősen mozog a babátok! bár igaz, Te vagy a legidősebb babával a pocidban! én is úgy várom már, meg gondolom, hogy apa is, de nekünk még várni kell! :(

kutyusos közös fotó nagyon helyes! csini vagy nagyon!

Gyancsi, majd dobj fotót a gipsz remekműről! :) én párom "csak" a zenében kreatív, amúgy ilyesmikkel nem szokott foglalatoskodni! :S

ne aggódj azon, hogy milyen nemü a babó! Te HKnál voltál, nem!? szerintem ő azért nem nagyon szokott tévedni, bár azt nem értem, hogy miért is kell ilyen korán, nem nálad, hanem úgy általában mondani valamit, ha abban nem biztos a doki! nem? persze tök mindegy, hogy milyen nemű, de azért csak beleéli magát az ember picit, aztán meg esetleg csalódik! szóval szerintem jobb, ha már csak a tutit mondják! itt több uh fotónk is egyértelműen látszott, hogy kukis, vagy puncis a babó! :)

pocifotók nagyon cukik! én majd csak akkor teszek, ha magam szerint is kismamás már, nem csak hájas... :roll: :oops:

Mikegirl, nagyon örülök a jó hírnek, hogy minden okés, na meg gratula a kislánykához! :)

pihizz sokat! többet tényleg nem tudsz nagyon tenni :( de ez hidd el, pont elég lesz!!! ,)

kálciumra rákérdezek a dokinál, bár én allergiás is vagyok, az augusztus szokott a leghúzósabb lenni, szóval lehet, hogy jobb, ha már most elkezdem, egyrészt a baba miatt, másrészt meg magam miatt is!

Eclipse, gratula a félidőhöz!!!!

Aranyoska, Neked pedig nagyon boldog szülinapot! ;)

Lucuzs, örülök, hogy jöttél, és remélem, hogy most már nyoma sincs a lehangoltságnak! itt a szuper idő! tessék időnként hírt adni magatokról! mindenkit érdekel, hogy mi van veletek! ;) okés?

a 4D-ről pedig majd hozzál híreket, képeket! drukkolunk, hogy minden jól menjen!

Szisszka, nem semmi Marci! :( és ilyenkor, amikor ennyire korán keltek, ekkor sem lehet rávenni egy pici pihire? ebéd utáni sziesztára? remélem, hogy Beni megtartja jó szokását még sokáig, és alszik ebéd után, mert amúgy ő is pörög egész nap, de úgy veszem észre, hogy neki, szerencsére, még szüksége van a kiadós alvásokra! :)

kismama torna még mindig ott van az okmányiroda mellett, valami garázs félében? régebben én arról hallottam, de sosem voltam! :S

naptejjel kapcsolatban, gyerekorvos nem kérdezett rá, de majd én jól rákérdezek... amúgy a la roche félét vettem! a bőrgyógyászaton is ilyen mintát osztogattak, bár az azért volt, mert ez a cég szponzorálja a melanóma napot!

AFP statisztika jó ötlet! kíváncsi leszek a végeredményre! :)

Haynii, gratula a légzésfigyuhoz! szerintem jó vételt csináltatok, bár nekünk a baby control volt, de erről is csak jókat hallottam! ;)

na, azt hiszem, hogy mindenre reagáltam... vagy legalábbis remélem! közben meg is ebédeltem. ma pari levest és mákos tésztát csináltam! valamelyik nap, pedig karfiolt fogok, mondjuk rakottat!

holnap pedig megyek a dokihoz beutalóért. kíváncsi leszek, hogy mikorra rendel vissza az AFP miatt! ;)

én amúgy jól vagyok. csak Benivel a napon aszalódást díjazom kevésbé! :S pedig ez még csak a kezdet... ma is 10 után mentünk csak le, és olyan 1/2 12 körül jöttünk haza nagy harcok árán! ő még maradt volna! aztán mind a ketten (hárman) lezuhanyoztunk, szuper volt a felfrissülés, de már megint kész vagyok, melegem van, stb. stb.

szóval fel kell kötni a gatyót, mert azért, mert anya terhes, vagy éppen olyan napja van, azért még ki kell menni a játszóra...

közben mosok is. csak éppen az összehajtott ruhák gyűlnek a fotelban, főleg a gyerek sok cucca, és nem is igen van kedvem elrámolni, pedig mennyivel pofásabb lenne úgy a szoba!

egy kis segítségre szükségem lenne, hátha tudtok ötletet adni... gyerek heverőt keresek! újat szeretnénk, Beninek, ha minden igaz, de mostanában már csak ez az ágyrácsos, matracos megoldás dívik. nem?

na jók legyetek, és bocsi, hogy ilyen sokat írtam! :)

sophie27
 
 


Sziasztok! Megjöttünk a 4D-ről! A kistesó jól van, mindene a helyén, tündér volt, szopizta az ujját, éééééééééés, úgy tűnik nagyobb esélyünk van egy kisöcsire. :lol: :lol: :lol: Bár elég jól takarta magát a lábával meg a köldökzsinórral, de a doki fiút mondott. :lol:

és akkor egy kép:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Sajnos, nem jutottam géphez tegnap óta, és most is csak beugrottam mondani, hogy minden rendben volt tegnap a dokinál. Szépen mozgolódott. Nem mérte le, de megnézte, hogy mindene rendben van. Elég gyenge felbontású az uh készüléke, így azt sem tudta megnézni, hogy mi van a lábaközött. Annyira bújt most is, és szokásához híven hassal lefele belefúrta magát a burok falába, hogy a lába közé esélyünk sem lett volna benézni. Így hát még várnunk kell ezzel egy kicsit. Ma voltam AFP vérvételen, elvileg ezen a héten elkészül, és hív a dokim.

Visszaolvasni esélyem sincs. Bocsi :oops: :oops: Majd igyekszem jönni, csak most pár nap rohanás és nyaralás következik.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Lucuzs:

GRATULÁLOK és nagyon édes a kis drága,ahogy szopizza az ujját;)

Ugye milyen szupi a Bikkesnél mozizni????Mi apával imádunk odajárni és szuper képeket csinál és ad;)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jó estét lyányok!

Mindenkinek gratula a jó eredményekhez.... csak a statisztika kedvéért afp: 1,23
holnap uh talán kiderül valami a neméről is... vagy nem :-) Amennyi kék csík van talán most már jönnek a lyányok.... az nem lehet h novemberben csak fiúkák születnek, vagy mégis?

Kép
Kép
nyusztika
 
 


bocsi a rózsaszín csíkosoktól, csak hát ugye a kék csíkok egyértelmű fölényben!

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Dorka, nagyon ÉDES a kiskutyád, teljesen elolvadtam tőle… sztem bennem már ezerrel bugyog az anyai vér, mert én mindentől ami pici, cuki, bújós és lehet róla gondoskodni elolvadok. Még az sem baj ha szőrős. :D
Nekem is van szopi párnám, és imádom!!!! Én kivettem a töltelékéből, meg azért most már több mint fél éve használom, tehát kicsit össze is szuttyadtak benne a golyócskák, de most pont kényelmes. Éjszaka meg zizegek össze-vissza, de vicces látvány vagyok, mesélte a Férjem, h végig a lábam között van és úgy forgok jobbról-balra. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Azt, h szopiztatni, h lehet vele azt nem tudom, a barátnőim pl nem szeretik, de éjszaka még mindig vele alszanak. :)

Aranyoska, nekünk is beagle-ünk van, Teo, őt örökbe fogadtuk, és van egy Labradorunk, Ő Samu. Samu pici kora óta itt van és totál azt gondolja, h még mindig baba kutya és állandóan mászik fel az ölünkbe. Persze most vagy 35 kg. Teoka, viszont nagyon cuki. Kicsit magának való, de Samuval imádják egymást, ami érdekes benne, h a fajtájánál sokkal kisebb, olyan, mintha még mindig kölyökkutya lenne.
Istenke éltessen ezen a szép napon és gratulálok a szép ajándékhoz is, várjuk a képeket.. Biztos meseszép lesz Rebeka birodalma.

Sophie:megkaptam, holnap válaszolok.. :D


Lucuzs: Nagyon édes a kisfiatok, vagy kislányotok??? Gyönyörű ez a kép róla!!!! Megkérdezhetem, h hova jártok és, h mennyibe került? Ez megfelel a genetikai uh-nak? Ahova én járok ott a genetikai uh alatt csak vizsgálat van, mozi nincs. :-( ahova mozizni járunk az viszont drága.. :-(

Kép

Kép
vikoo
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla 2010.06.09.

Kép

szisszka
 
 


Sziasztok!

Ma 6kor keltünk!!!! Hurrráááá! El sem tudom mondani, mennyit jelent nekem a plusz 1 óra alvás :D

Dorka
Remélem, hogy ennél már csak jobb napjaid leszenk!!!!!
Nagyon édes a kutyusod!
Sajnálom, hogy rosszul lett :( Remélem már jobban van! Én teljesen megértelek, nálunk hasonló a helyzet, ugyanígy vagyunk a mi kutyáinkkal :) Ilyet még nem is hallottam egyébként, h nagyobb adagot kapott a kutyus, ez durva. Mondjuk nekünk szerencsére nagyon szupi állatorvosunk van, igaz, h nem olcsó... Mi már mindenfélén túl vagyunk a kutyákkal, műtétek, összeesés, lábfájás... stb...

Hello Kitty: Én is nagyon szeretem :D Nekem is jó pár hello kittys ruhám, és apróságom van :D A hugom is nagyon szereti :D

Ancsa
Szép pocak :)
Nálunk Marcinál a fürdetés úgy volt, h egy kisasztalra tettük a kádat, úgy fürdettük Marcit. Tesz-veszen, vaterán láttam mostanában elég olcsón kád állványokat (semmi extra, sima állvány) 1500 ft magasságában...

Hajni
Örülök, hogy sikerült légzésfigyelőt venni :wink:

Viko
Az első 1-2 hétben én is lelkesen fürdettem Marcit, aztán már nem minden nap, igaz, ő téli baba, ezért. De nekem anyukám is azt mondta, h amig picik nem is kell feltétlenül minden nap fürdetni...
Marci csak a banánt hajlandó megenni, más gyümöcsöt nem.
A barackot konzerv formában, vagy az almát sütiben :D Múltkor én is ettem amúgy konzerv barackot :D Én szinte minden gyümölcsöt imádok. Ja, Marci tavaly még tolta a dinnyét is, idén nem tudom mi lesz. Az epret nem volt hajlandó megenni...

Emese
Cuki a kutyusotok! :)

Ági
Várjuk az alkotásaidat :)

Sophie
Marcinak is szuper alvókája volt, ebéd után simán lenyomott 2 óra alvást. De ahogy leszoktattam a szopiról, a délutáni alvás is elmaradt :( Tegnap ebéd után betettem neki a verdákat, azt nézte, és elszunnyadt egy fél órára :D
Amúgy egész délelőtt kint voltunk, aztán délután is, feltöltöttük a medencét is Marcinak. Negyed 8-kor kidőlt a gyermekem.
Kismamatorna: annyit tudok, h Szilágyi L. utca. Az ott van? Csak mert nekem fogalmam sincs, h itt mi merre :D
Azért óvatosan a nappal, vigyázz magadra!

Lucuzs
Nagyon édes a babátok a képen! Én azért beszineztem kékre a sort, ha nem bánod! :) Legfeljebb majd cserélünk :D

Angie
Örülök, hogy minden rendben van! Jó nyaralást!!!!

Nyusztika
Te nem szeretnél bekerülni a táblába? Ha igen, akkor írd meg az adatokat és beteszlek! :wink:
Drukk az uh-ra!

szisszka
 
 


Ja, és tegnap esti pocak fotó :lol:

Kép

szisszka
 
 


no, hát sehol senki :roll:

Afp értékeket pedig várom szeretettel :lol: (visszaolvastam egy csomót, de csak pár emberét találtam meg)
akié már megvan:
Aranyoska
Eclipse
Dorka
Kankalin
Mikegirl
Vikoo
Nyusztika

szisszka
 
 


Szisszka:épp ugyanolyan a pocim formája,mint a tiéd!!!!;)

Lehet,h csalóka a kép,de innen egy picit csúcsoskásnak tűnik,és ez nekem is meg van,főleg esténként.:)

Jajjj csajok,képzeljétek...tegnap este feküdtem az ágyon és egyszer csak elkezdett csuklani a kislányom :oops: Hát én azt hittem elbőgöm magam,mert ez annyira csodálatos érzés volt.Teljesen szemmel látható volt a ritmusos és erőteljes kis mozgása.
Egyből hívtam is apát,aki sajna dolgozott tegnap éjjel és mondtam neki,h a kislányomtól kapott szülinapi ajándék a legcsodásabb.Még ő is majdnem megkönnyezte és sajnálta,h lemaradt róla :cry:

Vikoo:egy ismerősöm szerint az egyik legjobb választás a beagle,mert a gyerekekkel iszonyatosan jól bánnak és nagyon okosak.Bár ez nevelés kérdése is szerintem.Volt olyan ismerős akinek a boxerei viselkedtek úgy,mint a kis angyalok,ha gyerek volt a közelükben:)De egy biztos,a mi kis kutyink jó bátyja lesz a Rebekának;)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Ritkábban tudok jönni, de azért követlek titeket.

Mikegirl nagyon örülök hogy minden rendben a babával. Látom örültök a kishuginak :D:D

Vörösmacs nagyon édik a babák

Gyancsi nem láttam betegeket de az én mandulám elég érzékeny könnyen elkapok bármit ha valakiben akár csak lappang. de hál isten az ijedtség nagyobb volt, nem tartott sokáig már jól vagyok. édibédi pici poci :D

Dorka próbálj nyugodtnak maradni bár elhiszem h nagyon idegesitőek tudnak lenni a munkahelyi gondok. de peregjen le nemsoká már úgysem kell ilyenekkel foglalkoznod

Vikoo gyönyörű a Boldi pocak. meg a babaszoba is :)

Lucuzs itt is gratula az öcsikéhez

Szisszka húúú nem semmi mekkora a pocakod :D

Nekem az AFP eredmény nincs még meg majd ha megyek vissza 2 hét múlva. de biztos jó, mert azt mondta a doki szól ha valami gond van. de megirom majd ha meglesz

velünk amúgy minden okés, semmi különös nem történt most. babácskát én még mindig nem érzem csak akkor egyszer azt a 2 pici buborékot ha ő volt egyáltalán. vettem tök jó terhes gatyókat olcsón 70 százalékosan az újpesti áruházban. pénteken meg megyünk egy fürdőkádért (állvánnyal) és egy pihenőszékért. használtan vesszük jó áron

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Ma már jobb a kedvem, próbálok pozitívan állni ahhoz, hogy meggyógyul a kiskutyám.
Már jobban van, volt olyan kaja, ami már megmaradt benne.Kedvetelen még picit, de úgy gondolom, hogy biztosan meggyógyul :D :D :D
De azért nagyon, várom, hogy hazérjek!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!

Aranyoska, nagyon édes a kiskutyád!!!!!!!!! :D Jaj, de jó lehetett hallani a szívhangot :D Én is szeretném már!!!
Hány órára mentek Győrbe holnap?
Csuklás, te is hallottál? :D De jó lehetett!!!De kár, hogy nem volt otthon apa!De biztosan lesz még ilyen!
A szekrény az tuti jó lehet!Kíváncsi vagyok rá, nem teszel fel képet?

Hayni, köszi az infót a légzésfigyelőről!
Azt hiszem, beruházunk egyre!Andris nagyon szeretné!!!

Ági, magadról nem írtál!Hogy vagytok?

Sophie, én még a szárítóról is sokszor lusta vagyok leszedni a ruhákat :( Én az ikea honlapon csinálok mindig ilyen bevásárlólistát, mert mindig sok mindent veszek, amit nem tervezetm, így ezt sikerül kiküszöbölni :D

Lucuzs, gratulálok, újabb sztárfoto született!!!Nagyon édes!!!

Angie, de jó, hogy jöttél!!!Örülök, hogy minden okés!!! :D
Érezzétek jól magatokat a nyaraláson!Pihenj sokat!!

Vikoo, köszi a dícséretet.Én is jobban elolvadok most az ilyen kis állatoktól, bár én nagyon imádom a kutyusokat, bár érdekes, hogy a kóbor kutyáktól sokszor tartok, pedig soha ne bántottak!

Szissz, nagyon édes a pocakod!!!!
De jó, hogy ma már picit tovább tudtál aludni.Nagyon kíváncsi vagyok az afp-s statisztikára!!!
Érdeks ezzel a dokival sem volt soha baj, maximálisan megbíztam benne mindig, nagyon jónak tartom, nem is igazán értem, hogy mi történt.Hozzá tudnak nőni az emberhez ezek a kutyusok! :D

Csajok ma már remélem tényleg elhozzuk a babakocsit, ahordozót meg az aventos cumisüvegkészletet!Már nagyon várom :D

Most megyek ebédelni, de még jövök :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorci: a szekrényre sajna várnom kell nekem is,mert nem volt raktáron,és azt mondták ,h 8 héten belül bármikor jöhet. :?
Amikor telefonáltam Győrbe,csak annyit mondtak,h csütörtökön menjek és,h reggel 9-től ott vannak.Aztán,h hány órát kell majd a váróban töltenem azzal,h eszem a kefét...passz,de remélem hamar végzünk :oops: A csuklás pedig a legszebb ajándék amit kaphattam az én kis punisomtól,még most is könny szökik a szemembe,ha rá gondolok :oops: IMÁDOM!!!


Megpróbálok én is csinálni egy pocifotót,ha sikerül hozom;)
..és Jó étvágyat Dorka;)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Most van egy kis időm ebéd előtt, gondoltam beköszönök.

Hihetelen, hogy mekkora pocakok vannak már:) Egyébként az enyém is nagyon sokat nőtt az elmúlt hetekben. Nagyon vicces, mert ez az első hét, hogy kifejezetten kismama gatyóban, vagy szoknyában vagyok a munkahelyen. Mókás, ahogy az emberek rádöbbenek, hogy babát várok.

Egyébként továbbra is nagyon jól vagyok. Annyi változást vettem észre, hogy egyszerre csak nagyon keveset tudok enni. Gondolom már nincs elég hely a gyomromnak.

A Manócska egyes napokon nagyon aktívan ficánkol. Legalábbis én úgy gondolom, hogy azokat a furcsa érzéseket már ő produkálja. Egyébként az is nagyon mókás, hogy amikor hanyatt fekszem, akkor a hasam különbözö pontjain kidudorodások keletkeznek, ilyenkor elég jól ki lehet tapintani, hogy kb merre járhat.

Korábban már írtam, hogy a Barnabás névért kampányolok otthon. A párom rábólintott, most már Ő is így nevezi. Azt hiszem a táblába is bekerülhet.

Szissz!
Az afp eredményemet még én sem tudom, a védőnő felhívott, hogy megérkezett hozzá és rendben van, de az eredményt el is felejtettem megkérdezni. Hétfőn megyek hozzá, akkor majd megírom.

Dorka!
Majd tegyél fel képet a kocsiról.
Vendég
 


Kép poci fotó 06.09. Kép büszkeségem.....szintén...:)

Hát ezek volnának a jelenlegi állapotok;)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!!!!!!

Szisz,
AFP 1,27

Vaya,
holnap jóga?
Terhes gatyó, 70%, Újpest? Hol?

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
haynii
 
 


Szisszka, hát eddig hol dugdostad ezt a szépséges pocakot??? Milyen csini vagy!!! :D
Na majd én is csinálok olyat, h reggel és este is lekapom a pocim, mert estére én is mindig úgy érzem, h akkora nagy már, másnap reggel meg sosem értem, h mit voltam úgy oda tegnap.. :)

Aranyoska, nagyon szép és mekkora a Te pocid is!!! Szépek leszünk novemberre. :D Komolyan mondom én poci függő lettem… Bendinél még semmi sem volt, de már akkor is imádtam nézegetni másokét. :D
És milyen szép ajándékot kaptál a kis hercegnőtől. Nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de én nagyon hiszek abban, h ott bent a pociban gyakorlatilag mindent „látnak”, éreznek és tudnak. Bendivel különleges kapcsolatban voltam, részben azért is mert nagyon aktív baba volt, és mert mivel az első perctől itthon voltam vele, rengeteget beszélgettünk, pl.: a 20 hét környékén lett volna egy talim pesten, de elkezdtem barnázni és felugrottam a barátnőmhöz pihizni, kértem Bendit, h mocorogjon egy kicsit, h tudjam jól van. Azonnal megindult és én tudtam figyelünk egymásra.

Ági, jó étvégyat!!! A Barnabás pedig nagyon szép név.

Mindent összegezve nagyon szép pocik vannak itt.. ez olyan jóóóóó. :-) Jók legyetek Lányok, és igyatok sokat!!! puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm szépen a sok dícséretet a kis babóról.:)

Aranyoska, Szisszka jó nagy pocakotok van már...egyébként nekem is hasonló, de van akin ilyenkor még alig látszik valami.

Nekem is folyamatosan mozog a babám, főleg miközben a büntetőjogot magolom, rúgdos, hogy "HAGYD MÁÁR ABBA!":)

Luczus nagyon-nagyon cuki a kis bébike.:)

AFP eredményem:0,71-korán küldtek:(

Lenne még egy kérdésem a tapasztalt anyukákhoz.
Érdemes mérleget venni és állandóan mérni, hogy evett-e eleget a gyerkőc???annyi féle tanácsot kaptam ezügyben, hogy már nem tudom, vegyek-e vagy sem.Van aki azt mondja,h igenis mérni kell, van olyan barátnőm,aki pedig esküszik rá,h csak felesleges idegeskedés méricskélni, a védőnő úgyis szól,ha gáz van.

Szép napot Nektek!

Akra

Kép
akra
 
 


Sziasztok!!!!

Gyönyörű pocikákat láttam!!! Az enyém is alakul, majd teszek fel képet, csak nem tudom, hogy hol van az a kábel, amivel összekötöm s fényképezőgépet a számítógéppel... :roll:

Az AFP eredményem: 1,08 MoM

Bocs Csajok, de most nincs időm írni... Majd később jövök!

Puszi

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na, csajok végeztem a kajával, dolgoztam is azóta egy minimálisat, most úgydöntöttem, hogy írok. :D

Aranyoska, neked is nagyon szép pocakod van!Én is csinálok most már újat úgy döntöttem!!! :D Én is úgy gondolom, hogy a csuklás lehetett a legszebb szülinapi ajándék, amit kaphattál! :D És gondold el, jövő ilyenkor már ott lesz veled!!!
Remélem nem kell sokat várnod Gxőrben, mindenesetre reggeltől gondolok Rátok!!!!

Ági, örülök, hogy sikeres volt a Barnabás kampány! :D
A kocsiról teszek fel képet!

Vikoo, én is hiszek abban, hogy mindent hall odabent a kisbabám.
Meg tudod, én azon is szoktam gondolkozni, hogy hihetetlen, hogy mennyire szeretem, és mennyire várom idekint!
Ezek a világ legjobb érzései! Soha nem gondoltam, hogy képes vagyok ennyire önzetlen, tiszta szeretetre!
Annyira szeretném, hogy Andris is érezze, ahogy mocorog, és benne is induljanak be az apai ösztönök maximáliasn.Beindultak, már felfogta, de olyan jó lenne, ha érzhetné azt az ajándékot, örömöt, amit én.De hát ez ugye kivitelezhetetelen, mert nem az ő pocakjában lakik Luca baba.

Akra, örülök, hogy jöttél és minden rendben van!Sok vizsga van még?

Csajok, én is holnap megyek 20.heti u.h-ra.Várom, de azért picit izgulok.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Itt vagyok én is... melegszik az ebédem :D
Marci már evett, most verdákat néz.

Voltunk az előbb boltban és olyan édes volt, ahogy meglátta a Kinder pinguit egyből mondta, hogy ájj-ájj (ami a reklámban van ice-ice pingvin :lol: ) De egyébként nem tömjük csokival meg ilyesmivel.

Köszi mindenkinek a pocak dicséretet :D

És köszönöm az afp eredményeket, majd teszek táblit is róla, h eddig hogy állunk :)

Emese
Nagyon szép szülinapi ajándékot kaptál! Tuti fogja még apa is érezni :) Lezs még alkalom! Szép a pocakod kismami :)
Holnapra mennek a drukkok ezerrel! De tuti minden rendben lesz!!!

A mi boxereink nem angyalok :D Nagyon édesek, imádni valóak, imádják Marcit az első pillanattól. Csak viselkedni nem tudnak a drágák :D De pl. engedik, h Marci felüljön a hátukra. Vagy van, h Marci fekszik a kutyákon, úgy nézik a mesét :D

Vaya
Naaa, akkor jól kifogtad a nadrágokat :) Ügyes vagy :)
Milyen pihenő széket vesztek?

Dorka
Örülök, hogy jobb a kedved és hogy javul a kiskutyád! :)
Én is mindig csinálok ikeás bevásárló listát :D
Aztán írj majd, hogy elhoztátok e a dolgokat! :) Kíváncsi vagyok, majd muti muti muti :D
Holnapra pedig mennek a drukkok!

Ági
Várjuk a pocakfotót :) Gratula a mocorgáshoz! :)
Gratula Barnabáshoz, be is írom :)

Viko
Reggel nekem is kisebb a pocakom :D Én is mindig kommunikáltam Marcival a pocakban :)


Akra
Marcival ilyenkor még alig volt hasam :D
Szerintem az afp eredményed is tökéletes :) mikor voltál egyébként? (csak mert írtad, h korán küldtek)
Drukk a vizsgához! sok van még?
Mérleg: nálunk úgy volt, hogy a kórházban én minden etetés előtt és után mértem Marcit, kiváncsiságból :)
Amikor hazamentünk, akkor mondta a gyerekorvos, h heti 1x mérjem le a gyereket, h mennyit hízott, ezt az első 6 hétben kellett, ebben az első 6 hétben heti 1x jött hozzánk ő is, meg a védőnő is. De erre a 6 hétre nem érdemes szerintem mérlget venni, mert ahhoz képest baromi drágák! (szerintem) Lehet kölcsönözni szinte minden bababoltban kb. 1500-3000 ft/ hónap.
De a védőnőt is megkérdezheted, mert ők szoktak kölcsönadni mérleget (ingyé) :wink:
Mi az első 6 hétre kölcsönözni fogunk, ezt már lebeszéltük apával.
De tényleg elég heti 1x mérni, nem kell folyamatosan ;) A baba szerintem úgyis jelzi, ha éhes!

Csillag
Nekem is 1,08 Mom lett az afp-m :lol:

szisszka
 
 


sziasztok

jók a pocifotók :-) én még nem csináltam.....
lyányok a lyányok a lyányok angyalok, úgy néz hugicája lesz a lánykámnak, feltéve, hogy nem kerül elő sehonnan egy kukac.... de elég jól mutatta a hátsót aranyom, határozottan lánynak nézett ki, doki is azt mondta, de ugye biztos ha kint van :-) további szép napot mindenkinek!

Akra: mérleg ... én csak idegeltem magam vele tefal digitálisat vettünk, nagyjából jól mér, de pont arra, hogy mennyit evett a gyerek, tehát 40 meg 60 miliket nem fog pontosan mutatni sőt.... arra hogy hetente aztán havonta megmértük arra jó volt.... 20 ezret biztos nem ér... mi annyiért vettük anno.... büntetőjogot meg teljesen felesleges tanulni :-) azt semmi pénzért nem éri meg

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Nyusztika
Gratula a hugicához! :)


No, akkor egy afp-s tábla :D az utolsó oszlopba majd azt írom, h milyen nemű baba született :)

Kép

szisszka
 
 


Húúú, köszi Sziszka erre nagyon kíváncsi leszek!!!
Köszi, nagyon szuper lett! :D
A verdák az egy mese, ugye, mármint, hogy nem sorozat, ugye?
Sajnos nem láttam.Marci, ennyire szereti?
Húú ikeába, majd csak júliusba megyünk, tervzgetés megy egyenlőre! De élvezem!!!

Nyusztika, gratulálok!!!!!!!!!!Újabb kiscsajszi!

Lányok, strand kérdéssel ti, hogy álltok?A vízbe belementek?Olyan tanácstalan vagyok, mindenki mást mond!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka
Hát én is nagyon kíváncsi vagyok :D
Bár nekem Marci alapból cáfolja, mert 0,9-el fiú lett :D Bár nekem akkor a nőgyógyi is azt mondta, h tuti fiú afp alapján.
Ikea tuti jó lesz, mi is akkor megyünk majd, ha apa kap bónusz pénztet :D
Strand: nekem azt mondták ne nagyon menjek. Marcival nem is voltam. Azt mondták, hogy ha mindenképp vízbe akarok menni akkor inkább velencei tó vagy balcsi... de nem tudom, sztem én most se megyek.

szisszka
 
 


Helló Lányok!!

Haynii- Ügyesek voltatok akkor a légzésfigyelővel kapcsolatban :D Eltudta hozni a párod végül???

Lányok én vagyok az egyetlen aki nem akar légzésfigyelőt venni csak bébi őrt??? :oops: :oops: Szerintetek felelőtlen vagyok??Nem tudom, de nekem valahogy eszembe sem jut, hogy lehet valami gáz.....Ez optimizmus vagy naivság??? :roll:

Vikoo-Én banánt, őszibarackot, epret, almát szoktam nyomatni...Tegnap vettem szőlőt és isteni volt ( valami olasz import, de akkor is) :D Óvatosan napozgatok, vagyis hát a hasamat mindig hideg vízzel locsolgatom, így az mindig hűvösben van, nem szeretném ha Gombócka felforrna :D ....Nekem is van már szopi párnám, de engem idegesít benne, ahogy hallom, hogy mozognak a gyöngyök :shock: Hát attól én nem tudok aludni :D

Dorka-Örülök, hogy kutymorgó már jobban van, akkor ha lassan is, de javulgat! :wink: ...Én tuti, hogy bemegyek a vízbe strandolásnál :D....Aki érzékeny a fertőzésekre annak állítólag jó ha feltesz egy tampont egy kis Canesten krémmel és ez megelőzi a fertőzést!

Aranyoska- Nagyon szép a pocid :D :D Mekkora már!!!! Mondjuk több, mint 1 hónap van közöttünk, pont azt néztem :shock:
Bizti szép a szekrény, majd dobj fel róla képet!Nagyon szép helyen laktok egyébként, nekem nagyon tetszenek a házak a háttérben :D ...Hát ennek a kutyi pillantásnak nem nagyon lehet ellenállni :D ....Bizti nagyon édes volt a csuklás, igazán szép ajándékot kaptál a kislányodtól :wink: ...Ma mentetek Győrbe vagy holnap fogtok???Elkerülte a figyelmemet....

O.Agi-Nálunk Apjuk nagyon kreatív ( a barátnőm szerint nő :D ), mindig tervezget, rajzolgat, szereti maga csinálni a dolgokat, mondjuk számomra is nagyobb az "értéke" az ilyen díszeknek stb :wink: ...Szuper, hogy sikeres volt a Barnabás kampányod :D

Sophie- Persze,dobok majd képet a feliratról, ha teljesen kész lesz, még csiszolni kell, meg valami fa táblára akarja ráragasztani! :D...A baba nemével kapcsolatban....Szóval HK nem mondta ki, hogy milyen nemű, mert ő is azt mondta, hogy 70 % még nem nagy arány, ezért nem mond semmit.....Viszont tesóm aki velem volt a vizsgálaton, 2-szer is tök hangosan felkiáltott, hogy : Ott a kukija!!!...Na most HK meg csak mosolygott, nem mondott rá semmit!!Szóval ebből gondoljuk, hogy 70 % , hogy fiú, különben csak mondta volna, hogy szó nincs róla :D

Lucuzs- Gratula a kiskukishoz :D :D Akkor nem sokára mind a két tipusú gyerekből lesz neked egy otthon :D :D

Angie- Nagyon örülök, hogy minden okés nálatok, mondjuk meg sem fordult a fejemben, hogy másképp lenne :wink: Gyere majd ha lesz időd!!

Nyusztika- Gratula a kiscsajhoz!!!!!!! :D :D Sűrűsödnek a rózsaszín csíkok!!!

Szissz- Szuper, hogy ma tudtál kicsit tovább aludni!! :D Már nézegettem is a Vaterán kiskádakat, 3-4000 Ft-ért már vannak használtak, úgy is kifertőtlenítem :wink: ...Itt kint is az a divat, hogy csak minden másnap fürdetik a babákat....Én minden nap szeretném!...A pocakod egyszerűen zabálni való :D

Én is imádok ám pocak fotókat nézegetni, annyira szépséges mindegyik és olyan felfoghatatlan számomra, hogy én is rendelkezem egy ilyennel, hihetetlen :D Olyan boldog vagyok, nem akarom, hogy ez az időszak léget érjen :D ...Nálunk a párom már most iszonyúan cuki, mindig simogatja a hasamat, minden reggel és este, vagy ha haza jön, beszél a pocimhoz, köszönti Levi babát :D Tudom, hogy nagyon jó Apuka lesz belőle!!!!IMÁDOM mindkettőjüket :D

Vaya- Örülök,hogy nem lett nagyobb dögvész , gyorsan kiheverted :D Majd kérünk ám képeket a szerzeményekről ( kád stb)

Akra- Bár nem engem kérdeztél ( mert még nem vagyok gyakorló Anyuka), de én tuti nem veszek mérleget...Szerintem is csak egy újabb stressz forrás, úgy is annyit eszik az a gyerek amennyit tud és akar, többet beleerőszakolni úgy sem lehet :D Ha nagyon lesoványodna, azt te is meg a védőnő is azonnal észreveszi szerintem!!!De ez az én véleményem, biztos van aki másképp gondolja!!!

Csillag- Várjuk a képet!! :D

Lányok ma voltam a barátnőmnél, babysitterkedtem és napoztam egyben, mivel a kertben vigyáztam a kisfiára :D Este pedig úszni megyünk Apjukkal :D Tudunk élni, mi???? :D Mondtam is a páromnak, hogy ennyire jó dolgom nem tudom mikor volt!! :D Ma voltam a házi dokimnál is, holnap és holnapután itthon maradhatok, egy szó nélkül kiírt :D

Mindenkinek szép napot pocakos társak :D

Puszi
Ancsa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyancsi 2010.06.09 15:12-kor.

KépKép
gyancsi
 
 


Szissz- Még neked akartam írni, hogy sajnos nekem nem lesz AFP eredményem, mert itt kint nincs :( ...Bár ha a nyaki redőből indulok ki, lehet, hogy jobb is, nincs amin stresszeljem magam :D

KépKép
gyancsi
 
 


Dorka, nekem is nagy bajom a strand és wellness kérdés… én tavaly ki is kértem a dokim véleményét, akkor még csak 12 hetes voltam. Azt mondta, h a strandokat egyáltalán nem ajánlja. Továbbá, h a 28fok alatti természetes vizeket támogatja, és h sokat úszkáljak! Mint ahogy tavaly is, idén is sokat megyünk majd pancsizni Balcsira, én azt szeretem a legjobban. Mivel mi a ráckevei Duna ágnál lakunk, még 2 éve ki sem lehetett rángatni a vízből. Bendivel már nem voltam ilyen bátor, pedig soha senkinek semmilyen baja nem volt. Félek a fertőzésektől, nem vagyok rá hajlamos, de ilyenkor olyan sok minden változik a nő testében, nem most szeretném elkezdeni… de jó lenne, ha minél többen rá tudnátok kérdezni a dokitoknál, engem érdekel, h mi más orvosok véleménye.

Ancsi, nem vagy felelőtlen… nekem az volt a végső csepp a pohárban, mikor megtudtam, h kispasink lesz. A pasikkal mindig csak a baj van!!! :DDDD
Sajnos a baráti körünkben a légzésfigyelők használata életet mentett. A keresztfiamnál, sorozatosan bejelzett pár hetesen, így mentek is alvásvizsgálatra. Annyira mélyen tudott aludni, h csuda… igazából, ha azt nézed, h elég ha csak egyszer bejez, de akkor életet ment, már megérte. De mondjuk az is hozzá tartozik a történethez, h Gergő most múlt 3 hónapos és már jó ideje nincs baj… sztem a kritikus első 3 hónapra bőven elég akár bérelni is, és így legalább Te is meg tudnál nyugodni, meg az a készülék amit béreltek is biztos, h jó, mert ott figyelik, h milyet adnak ki, arról nem is beszélve, h nem drága…
Napozás: az sem baj, ha locsolgatod a pocakot, de arra jobban kell figyelni, h a tested ne melegedjen fel nagyon, mert az vérbőséget okoz, ezért nem lehet szoliba és szaunába, meg meleg vizes vízben ücsörögni (részben). Nekem vmi ilyesmit mondott a védőnő, mondjuk én azóta nem is nagyon bírom, forr az agyam. :-(
A stranddal kapcsolatban pont ma reggel volt a CSakCSajokban, h a tampon nem a legjobb, mert az is beszív vmennyi vízet, de mindenképp két fürdőruci, meg két törölköző és így a bacik egy bizonyos fajtáját már ki is zártuk… Sajnos a kismamákra nem tértek ki, pedig füleltem nagyon.
Mi vettünk mérleget, de csak azért, mert a bababörzén nagyon olcsó volt vmi 4000.ért vettem a brendonos, még garis készüléket. Mivel első baba, nem tudom, h fogok reagálni ha csak azt látom majd, h szívja, szívja, de, h mennyit azt még csak megbecsülni sem tudom. Arról nem is beszélve, h ha még mondjuk ne adj isten sírós is lesz.. Úgy előttem van, ahogy mondom Apának, h na akkor most rohanjon el és szerezzen be egy mázsálót. Mondjuk, Ő 1ébként nagyon könnyen megoldotta volna a dolgot, mert felhozta volna a pincéből a halmérőt… :)

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Íme az ígért pocakfotó: Kép
Vendég
 


És az első próbálkozásom a dekorgumival. Nem tökéletes, de maj Kép d lesz jobb:)
Vendég
 


Jujj, Ágiiii, de szép minden, mármint a pocid, meg a dekorgumi is. Figyi-figyi, h csináltad??? Olyan szép lett, és mi a nem tökéletes benne??? Én is szeretnék ilyet…
Visszatérve a pocidhoz, sztem kb nekem is ekkora, és milyen kis formás…
Én is akartam esti poci képet csinálni, le is fürödtem, meg felvettem egy éppen rám jövős rucit, és a Férjem olyan képeket csinált rólam, h majd a sírógörcs kerülgetett. Mentségére szóljon, h tényleg kicsit sötét volt már és teloval próbálkozott, de a tényen miszerint ultra dagi voltam rajtuk nem segített semmi… töröltem is őket. Mindenkinek szép estét!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


sziasztok!

csak gyorsban elolvastam. holnap jövök. minden okés volt ma. sajna uh nem volt, így még várnom kell 3 hete... :S

Vikoo... ultra dagi! TE! :D heheheh! :) ne viccelj. max. felpuffadtál...

na, jó éjt! holnap jövök és írok! puszi!

sophie27
 
 


Sziasztok,

légzésfigyelő... nekem nem volt. Mi mindig együtt alszunk a legkisebbel,nemfeltétlen egy ágyban,de érintésközelben. Azt tartják,hogy ha gond i lenne,de hallja a szülei egyenletes légzését,visszarendeződik.Ill.tudom,h mindig felébredek,bármi is van. (láz, hányás, alvajárás...,és a nagyoknális!!!)

DE soha senkinek nem mondanám,hogy ne vegyen. Amúgy a bölcsőhalál megfigyelések szerint mindig úgy kovetkezett be,h egyedülvolt a baba. Ne hagyjátok őket magukra, külön szobában,pláne babakocisban teraszon. Nem tűnik fel, ha pl.amózes befülled. És nagy cuccot még le sem tudják rúgni magukról.

freestyler
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla: 2010.06.10.

Kép

szisszka
 
 


Jó reggelt Lányok!

A tegnapi traumán lassan túljutok. És igen Sophie, dagi voltam, leginkább magamhoz képest. Sajnos ez nem puffadás, mert a fejemen látszik a leginkább, de katonadolog, majd 6 hónap múlva lemegy rólam a víz, után meg majd a többi is, szépen lassan.
Örülök, h minden rendben volt. A 3 héthez pedig sok türelmet kívánok…

Ancsi, milyen volt a tegnapi nap, jót uszisztatok???

Szisszka, köszönjük a táblát, látom ma már f8-ig sikerült elhúzni, még mindig jobb, mint 6-kor. :D

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!
Remélem én is csatlakozhatok a csapathoz. :D
Én is novemberre várom a kisbabámat(nov.26).
Tétényiben fogok szülni,nagyon jó dr.-nőnél.
Már alig várom,hogy a kezembe fogjam a babámat.Jövő héten megyek afp vér vételre.Nagyon remélem nem lesz semmi baj.
Szép napot kívánok mindenkinek.
Ágica

ágica78
 
 


Sziasztok Csajok!

Azt hiszem, ma extra meleg napunk lesz!!!Már most úgy tűz a napocska!

Teganp megvettük a babakocsit :D A hordozó drágább lett, mint amivel számoltunk, de aztán úgy voltunk vele, hogy már ezt kiválasztottuk, nem keverünk vele, de aztán otthon picit megbántuk.
Csajok, olyanok voltunk még 2 gyerek, szétszedtük, összeraktuk, átalakítottuk, tologattuk! :D Olyan szép! :D
Aztán Andris anyukája is átjött megcsodálni :D

Képzeljétek, a kiskutyám rendbe jött :D :D :D Teganp már újra hiperaktív volt!Nagyon boldogságos vagyok! :D

Aranyoska, lassan 9 óra, gondolunk Rátok!!!!!

Gyancsi, iagzából én is csak bébiőrt szeretnék, azt is csak a kutya miatt, hátha bemegy hozzá, vagy nem tudom.Légzésfigyelőhöz csak Andris ragaszkodik, de bérelni fogjuk, nem veszünk, bár ő ragaszkodik a vásárláshoz, de majd rájön, hogy bérelni fogjuk :D
Mérleget pedig tutira nem veszek!
Andriska is beszél rendszeresen a pocakomhoz :D Úgy imádom!!!
Milyen volt az úszás?
Én komolyan nem tudom, hogy mi legyen a strandolással, annyira mennék vasárnap, olyan sokan mennek ki barátok.

Vikoo, én is a ferőzésektől félek starnd ügyben, meg attól, hogy igazából mindig olyan hidegnek tűnik a víz, és hogy nem okoz-e esetleg összehúzódást vagy bármit!
Te nőszemély, az eddigi képek alapján egy percig sem gondolom, hogy te dagi lehettél a képeken!!!

Ági, nagyon édes a pocakod!És a Barnabás felirat is szuper!Én is szeretnék ilyet!! :D

Sophie, örülök, hogy mindn ok volt,és kár, hogy nem volt u.h.
Gyere, és mesélj ám!

Szisszka, ma mikor volt ébresztő?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ágica, örülök, hogy jöttél! :D :D Gratula a pocaklakóhoz! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Tegnap délután kimentünk a kertbe Marcival medencézni, amikor már nem tűzött a nap, jól el is fáradt. Bejöttünk, vacsi, fürdés, és 7kor már aludt is :D
Én is aludtam már negyed 9kor. :) Elalvás előtt még bekapcsoltam a magzatfigyelőmet, és hallottam meg éreztem a mocorgást, majd sikerült megtalálni a szívhangot, és a babám szívdobogására aludtam el. :)
Viszont szüléssel is álmodtam, egyszer azt, hogy ikereket szültem, pedig csak 1 babára számítottunk, és nem értünk be a kórházba :shock: Aztán meg azt, h erős fájásaim voltak, de végül abbamaradtak és napokig kellett a kórházban dekkolnom :shock:
Viszont ma is tök jól aludtunk, egészen negyed 7-ig :D

Ancsa
Nekünk nem volt se bébiőr, se légzésfigyelő, viszont Marci ágya a miénk mellett volt. Lehet, hogy ha külön szobában lett volna, nekünk is lett volna...:roll: Bár, hogy őszinte legyek, én nem tudom elképzelni, hogy a babámat külön szobába tegyem, miután hazajöttünk a kórházból, hiszen 9 hónapig voltunk együtt elég szoros kapcsolatban... Mondjuk ebben biztosan az is benne van, hogy anyukám is úgy csinálta, hogy az első 3 hónapban a pici mindig velük egy szobában volt, utána került át babaszobába/gyerekszobába.
Szóval ha nálatok külön lesz a pici, akkor elég lesz, ha az első 3 hónapra, max. 6 hónapra béreltek légzésfigyelőt!
Most bébiőrt én is szeretnék, de csak nappalra, h halljam, ha ébred. Marcit én hurcoltam magammal a babakocsiban a lakásban, de most a tesóval ezt majd nem igazán lehet, mert Marcitól nem tudna pihenni.
Kád: húú, akkor te hiper-szuper kádakat nézhetsz :) Mi 800 ft vettünk kiskádat Marcinak a tescoban, az első pár hónapra teljesen megfelelt, 4 hós korától meg a nagykádban fürdött, biztonsági babafürdetőben, aminek tapadókorongok vannak az alján, ott aztán pancsolhatott kedvére. Ezt most már a kiskádban is fogjuk használni, h ne kelljen tartani a babát. Most meg az ikeában néztem kiskádat, kb. 1200 ft-ba kerül.

Mérleg: mi az első 6 hétben használtunk, amikor a védőnő meg a gyerekorvos jött hetente 1x, és be kellett diktálnom, h mennyit hizott a gyerek egy hét alatt. De nem is mértem többet heti 1-nél. Utána meg úgyis minden hónapban kell járni tanácsadásra, szurira, ott úgyis lemérik a gyereket!

Viko
Szerintem tudni fogod, h eleget eszik e a babád vagy sem :)
Én egyszer ijedtem meg, h úristen keveset eszik a gyerek, el is mentem a gyerekorvoshoz, és felirattam egy doboz tápszert, amit kiváltottam, de sosem bontottuk ki, de megnyugtatott, h ott van. Kiderült, h kevesebb lett a tejem, mert megjött, de aztán helyre állt minden. Van még amikor a babaknak növekedési ugrásuk van és olyan, mintha sosem lenne elég a tej, de az is beáll pár nap alatt. Szóval túlparázni sem kell a dolgot :wink: Aztán meg ha úgy adódik, hogy pótlás kell a babának, akkor sem dől össze a világ :wink: Olyan 5-6 hós kora körül volt h este elalvás előtt adtam Marcinak tejpépet, fél adagot, szigorúan kanállal. Bár a cumisüveget nem fogadta el, inni is pohárból kapott.

Ági
Nagyon szép a pocakod!!!! És nagyon jó lett a kis alkotásod!!!! :) Ügyes vagy nagyon!!!!! :)

Sophie
Örülök, hogy minden rendben! :)

Freestyler
Te nem szeretnél bekerülni a tábliba?

szisszka
 
 


Köszönöm szépen,hogy csatlakozhatom.Nagyon jó,hogy sok kismamával tudok beszélgetni.
Nagyon aranyos vagy. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Gratulálok én is a pocaklakódhoz.
ágica78
 
 


Dorka
Dejó, dejó, örülök, hogy megvettétek a babakocsit, hordozót! Majd muti muti muti!!!!! :)
Örülök, hogy rendbejött a kutyuskád! :)
Hova mennétek strandra? Max lógatod a lábad :)
Én egyébként imádom a vizet, a strandokat, tavakat :) És az utca végén, kb. 5 perc sétára tőlünk itt egy strand :D

Ágica
Üdv itt! Én is a Szent Imrében fogok szülni :D
Gyere és mesélj még magadról!
Első baba? Tudod már, h kisfiú vagy kislány?

szisszka
 
 


Szisszka!
Igen első baba,már nagyon várja az egész család a kis jövevényt.
Még nem tudom,hogy kisfiú vagy kislány lesz-e.Bár nekem olyan érzésem van,hogy kisfiú :) Pedig mindig azt hittem,hogy nekem csak lányom lehet.
Nagyon kedves dr.-nőnél fogok szülni.most ment át a honvédból.
Egy kicsit nagy volt a kárváriám addig amíg idáig eljutottam.
Először azt hitték,hogy polipom van ez volt február végén.Április közepén pedig már 7 hetes kismama voltam.
De most már minden rendben van kisbabát várunk :D :D :D :D
ágica78
 
 


Szissz, csak Komáromba mennénk strandra, ahol lakunk, de olyan bizonytalan vagyok, még abban is, hogy jó-e nekem kint lenni anyni, illetve nem is nekem, hanem Lucababának.Tudom, hogy kicsit túlaggódom. :oops:

A kocsiról majd teszek fel képet, ah eljutok addig, hogy lefotózzam, egy kicsit túlsűrítettük uyge magunkat a héten progarm ügyileg!!!

Jaj, azt nem is tudom, hogy írtam-e, hogy m a13 órára megyünk a 20.heti uh-ra :D Kicsit azért izgulok, de úgy várom, hogy újra lássam a pici babámat :D

Szissz, már olyan régóta akarom írni neked, hogy néztem az iwiwen, hogy az Aga utcai ált.iskolába jártál, én meg ott lkatam albérletben a fősuli idején :D
Ma mit fogtok csinálni?

Ágica, akkor nektek sem volt egyszerű, de most már itt a picikétek!!! :D Hányadik héten jársz?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ágica
Gratulálok! A lényeg, h minden rendben veletek! :)
Te nem szeretnél bekerülni a táblinkba? :D

szisszka
 
 


Dorka
Jól van, jól van, azért majd várom azt a fotót!
Mai uh-ra mennek a drukkok ezerrel, bár minden rendben lesz tuti. Szerintem ilyenkor mindenki izgul :) Én is úgy be vagyok sózva a jövő heti uh miatt :D
Hát ha annyira szeretnél, menj strandra ;) Aztán majd meglátod, hogy lesz jó nektek :wink: Esetleg hívd fel a védőnőt és kérdezd meg őt a strandról, h neki mi a véleménye. Nem baj, ha sokat vagytok kint, mi is viszonylag sokat vagyunk kint Marcival! Csak próbálj azért árnyékban lenni.
Jujj, de durva, h ott ott laktál! Én a Nagyszőlős úton laktam :D a buszgarázzsal szemben, abban nagy csúnya zöld házban :D Anyumék még mindig ott laknak :D

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: