Nika, nagyon helyes a fiad es latszik rajta, hogy ugyes, okos!-ez most nyalasnak tunik de tenyleg ez a velemenyem. A pottyei is csak elmulnak mar vegre!
Nita, akkor Ti mar ugy igazibol strandoltok csak otthon??!
Kepzelem mi megy akkor most Nalatok, ott az egesz utca es a baratok!:):) Persze csak ha nekik nincs medencejuk!:) Igy megy ez!:):):)
SalalaalaaaaaZsuzsi!! Alig varom az eredmenyed de ugyis minden tokeletes lesz, miert ne lenne??!!:)
Koszi a drukkot! Meg mindig nem jott meg de meg fog. Ma mar ket pattti idefigyeltazorromra!:) Ha valaki ram nez nem a szemembe nez mert a pattik elorebb vannak igy ezeket leskelik az emberek. Eleg vicces!!:):) Csak neznek erdekes arccal, mintha nem lattak volna meg pattanast. Kinyomni nem tudom mert olyan randaaaa veres:), rakentem korrektort de semmit nem er, huuu nagyon durvan nagy es voros. pfffuuu!!
Csillag koszi a cross ujjakat!:) Lehet hatasos lesz, vegulis amig nem jon piri neni addig van remeny. Neked evett vegul a gyerkoc valamit? Lehet a meleg miatt nem eszik. Csak iszik.
Kati, en mar egyre jobban drukkolok Neked! Akkor szombaton sem tesztelsz ez mar tuti? Ne felj, minden rendben lesz!! Ha ott a pocaklakod ujra, akkor ezer szazalek, hogy ott is marad Veled!:):) Hidd el, nem lesz semmi baj!
Rita, orulok, hogy jol viseled a terhesseget! De joooo Nekeeeeed!!!
Bettike mar igy elszaladt az ido???? 9. het??? A mult heten meg csak 6. hetes voltal!!:):) Legalabbis ugy tunik de persze nem, csak hu, nagyon rohan az ido!!! Es nagyobb mar a pocid? Erzed mar, hogy nott? Es milyen erzes??
Rita, hogyan tudom kiszamitani a Jonas napokat? Meg figyu nem ertem. A Jonas napon is teherbe lehet esni meg pe-kor is vagy hogyan van ez? Nekem tuti nem mensi utan van kozvetlen mert akkor mar ziher lenne gyerekem!:):) bocsi ha ertetlen vagyok.