Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Ági
agic83

Én nem leszek, de engedélyezem a talit, ha egy összefoglaló sms-t küldtök a számkivetettnek tali után ;) Net nélkül meg fog enni a penész... Kénytelen leszek egész nap aludni, meg majd kiülök a kertkapu elé és leszólítom az arra járókat egy kis traccsra :D

Kép

Ági
agic83

OK, Bori!
Elkérem Apától a verdát - szokjon most már át a bicóra. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

NÓRI Jaj de jó újra látni Téged itt! Attól féltem tovább tart az elvonó és a felépülés :lol: . De nem vagy Te olyan...
Kisbodakon lakunk. 400 lélek, szóval csak nagyfelbontású térképen látható :lol: .

Tegnapi 3 hós oltást egy picinke hőemelkedéssel átvészelte Levi (szerintem lehet a melegtől is, Apja szerint nem :wink: ). Ennek örömére ma behurcoltam a városba a kórházba, ahol beadták neki a Rotarix-et (háziorvos nem vállalja). Még jó, hogy telefonáltam tegnap a kórházhoz legközelebb eső patikába, hogy van e oltóanyag. Volt, félretették. Időpontra igyekeztem, erre az orrom előtt eladták a lefoglalt egyszem oltást (akkor lépett ki a csaj, amikor én be) :twisted: . Telefonáltak a következő patikába, át is mentek volna érte, (attól még nem lett volna gyorsabb), én mentem. Mérgemben elfelejtettem levendula olajat venni :evil: .
Mindegy, ez is megvan.

Tök kivagyok. Gyerekeim változatos formában, helyen és időben indulnak kirándulásokra. Minden reggel készíthetek, pakolhatok, koncentrálhatok. Mire mind elindul én már el is fáradtam. A lakás meg romokban.
pammut

Bori, megértelek, nekem csak két gyerekem van, de a múlt heti keresztelős készülődés így is taccsra tett :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

halihó!

Végre Nóri, hogy megjöttél, azt hiszem abban mindenki egyetért, hogy nélküled nem pörög úgy a topik, és nagyon jók a különböző helyzetekről szóló kis leírásaid. :D

irigyelünk ám titeket lányok a tali miatt, nagyon jók a képek és ki a fenét érdekelnek a bye-bye izmok??? :D Nekem is liffeg ha integetek :D

erusverus: Boti innentől fogva meg sem fog állni. Nem tudom mi a fene viszi őket rá, de Levi evés után is rögötn átfordul én meg lesben állok, hogy mikor jön vissza a cucc.. :shock:

pammut: tökéletesen átérzem a helyzeted. Nálunk is a héten oviba is, suliba is mindenféle program, lakás szalad, Levi meg várja hogy szórakoztassam :)

kismaki: na megy a töltés?

Apropó : VÁmpír naplók rajongó van itt? Júliustól indul a sorozat elvileg az RTL-en. szerintem nagyon szuper

Voltunk csípőszűrésen. Minden rendben Levente vigyorgot dokkerbácsira mint a tejbetök :)
Zuzmooo majd leírom neked, hogy mire figyelj, mert amikor mi voltunk, volt vagy 10 baba, de szemfülességemnek köszönhetően kb 10 perc után behívtak minket. Ti a fsz. 2-be vagy fsz. 3-ba kaptatok időpontot?
stephie

Lányok!
Én olyan büszke vagyok a lányomra! :)
Itt volt ma a védőnő. A lakóparkban járt valakinél, és azt mondta, meglátta kint a kutyákat és gondolta, hogy itthon vagyunk. Csak azt akarta mondani, hogy látta Lili képeit az iwiw-en és el akarta mondani, hogy mennyire gyönyörű! :) Hát hízott a májam rendesen. Tudom, hogy egy elfogult p..a vagyok, de mit tehetnék! Ez a dolgom! :oops: :D

És azt is mondta, hogy lesz pénteken egy előadás Homeopátia a gyermekek egészségéért címmel (a gyerekorvosunk tartja), és menjünk el. És lehet vinni a babákat is, mert lesz rá személyzet, hogy elfoglalják a babákat. Én asszem, felkötöm magamra Lilit és úgy megyek át. Ha elalszik, elalszik, ha nem, akkor odaadom a védőnőnek megőrzésre - ha már így rajong érte. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát csajok én rohadtul irigy vagyok... Ha nem lennétek ilyen messze én is mennék talira, de így... :? Addig mondogatjátok, hogy milyen jó volt, hogy esküszöm felutazunk egy tali kevéért Pestre :roll:

Valamelyik nap megint begörcsölt a gyomrom. Igaz nem úgy mint a múltkor, de elég volt ez is. Móni köszi a homeos bogyó tippet, hát nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen hatásos és ráadásul ilyen gyorsan. Köszi mégegyszer. Na azt akartam ebből kihozni, hogy most iszom a gyümölcsös Holstent szénsav nélkül. :? Hát így már nem olyan finom, de megteszi :wink: Jó hideg és nem víz :lol: Nekem már ez is elég. :oops: Ti még nem unjátok az ásványvizet? Nekem már a könyökömön jön ki. :shock:

bellerreni
Eger

Sziasztok,
jelentkzem:) Bocsi a múltkori zagyvámért... megpróbálom érthetővé tenni.

Elég régóta álmom volt, hogy újságíró lehessen. Mikor Dincikém egy éves körül volt kaptam lehetőséget egy kulturális portálnál. Nagyon szerettem csinálni és egész jó visszajelzéseket kaptam. Mikor Dorci megszületett az írásra fordított időt csak éjszaka tudtam kiszakítani és még így sem tudtam olyan munkát kiadni a kezemből, amire büszke lettem volna. Így nehéz szívvel ugyan, de feladtam. Eléggé rosszul vettem ezt az akadályt és most jutottam el oda, hogy nem úgy érzem, a lányok miatt veszítettem el egy álmot. Hiszen lehetőségem - nagyon remélem - lesz még, az ő gyerekkorukat viszont nem fogom tudni visszahozni.

Azóta nyugisabb vagyok és is és a nagylányomon is pozitív változásokat látok.

A tali miatt és is nagggyon irigy vagyok ám!!

Kakti, engem érdekelne majd, hogy ezen az előadáson mit mondanak!

dalika

8) 8) 8) Tudtam Zuzmoo, hogy ha csak olvasó üzemmódban vagy, akkor erre a szóra tuti, hogy reagálsz! :P Csak ezért írtam :oops:

Jah, kifele is bele lehet tenni a babát, csak nem jó neki sem, a hordozónak sem. De mindenki a saját babájáért felelős. Elmondható, hogy mi hogy jó, de dönteni a szülők fognak.

zarja

Többgyerekesek:

nagy respekt a különböző korú nemű és érdeklődésű gyermekek full-time szórakoztatásáért, nem is tudom, hogyan csináljátok :oops:

Mi voltunk jógán, Berci megint nagyon jó kisfiú volt, szépen elfáradt a végére, úgyhogy mir anya gátizomtornázni, meg relaxálni akart, szépen be is aludt :) Tökéletes időzítés :)

Reni, sajnálom a gyomrot... Pedig már olyan régóta jól voltál! Figyi, gyere fel talira ide hozzánk, még aludni is lehet nálunk, ha nem bánsz matracon aludni!! Komolyan mondom, gyere fel hétfőn, és menj haza kedden reggel!

Dalika, így már érthető! Fel a fejjel!! Biztos lesz még lehetőséged. Mindenki félretette egy kicsit a karriert (még engem is beleértve, pedig nagy munkagép vagyok), de majd nagyobbak lesznek, és lesz több kapacitásod. És a leányaid meg így örülnek neked, és így szeretnek!!!

boruska

Nézzétek az én kis drága kosarasomat (szerelmes smiley): Kép

bellerreni
Eger

Reni, nagyon cukor! Az enyém meg az angol focimezt utánzó rugiban volt, de levettem róla, mert melege volt...

boruska

Sziasztok!
Le vagyok törve mint a bili füle, Eszti nem sokat hízott megint. Már van mérlegünk, mostantól szigorúan nézem, mennyit evett a kisasszony. Pedig nem látszik vékonynak, és annyira ügyes mindenben... Sztem nem feltétlen baj, ha lassabban hízik...

Erusverus, Eszter Losecet kap, és már alig bukik :D (ennyit meg a stridornak tulajdonítok)

Manóka ma kiakadt mint az órarugó, ha csak a védőnő közel hajolt, hát még ha a kezébe fogta...:D Senki mással nem csinálta még ezt :) Lepittyedt a szája, elkezdtek remegni az ajkai, a következő pillanatban pedig dühösen rázendített...

Ma úgy szeretnék hazamenni a Balatonhoz kicsit.... ! hónapja nem voltam otthon. Hányoznak az erdei séták, a Káli-medence... na majd augusztusban talán. :cry:
Vendég

Lányok, hétfői óhegyi talira csak Kakti reagált! És a többiek? Morci, Kismaki, Viki, Niki ill. bárki, akinek kedve van? Szilvi is lehet, hogy jön!! Nem vagyok erőszakos :)

boruska

Eszter! Nagyon szemfüles vagy ;) de legközelebb keresek egy popsiracsapós smileyt neked (csak most lusta vagyok)
zuzmooo

Boruska: mi szívesen megyünk, ha nem jön közbe semmi. Apa is jöhet?
Vendég

persze, az őrmester is csatlakozhat, ha nem untatja a csajduma :)

boruska

Sziasztok kedves ismeretlen ismerősök!

Szívesen csatlakoznék, látom nem üldözitek el az újakat.
Kisfiam szintén februárban született.

Pár hete olvasom a topikot.

Bővebben, ha megkapom az engedélyt a csatlakozáshoz.

:D

üdv.
zoja

zojafu
fujazo

Szia, Zoja

Nagy konjunktúra van :) és tényleg szívesen látunk mindenkit

Mesélj!

boruska

Szasztok! végre elaludt Samu.

Bori, miután kivettem a mei-tai-ból már nem hagyta hogy beletegyem a babakocsiba és végig üvöltötte (volna) az utat, ha nem sajnálom meg, és nem veszem ki. Így megint cipelhettem haza kézben. Mindenképp be kell szereznem egyet, mindjárt hívom is a Dédit- hátha...
Bezzeg Zsolti tegnap simán hazatolta az Ikeától sírva, nem vette ki :?

Nem van most időm végiolvasni, mert szalad a ház, ugye nem hari? :oops:

Dalika: én újságíróként, és tévésként is dolgoztam éveken át. Hát ez a szakma nem mindig leányálom. Nagyon nehéz egy igazán jó helyre bekerülni, és ne hidd, hogy a neves lapok a jó helyek. Ne legyél elkeseredve, amiért (MÉG) nem vált valóra az álmod. Engem (itt már többen tudják) számtalan újságírói állásomban nem fizettek ki. :( Legutolsó pocakos helyemen sem, sőt kiderült, hogy bejelentve sem voltam...Én saját magam döntöttem úgy többször, hogy abbahagyom és biztosabb meló után nézek. Mégis mindig visszatértem. Ezzel csak azt akarom bizonyítani, hogy nem szabad feladni, viszont gyerek mellett nem tudom, hogyan lehetne értelmes, minőségi cikket létrehozni...Szerintem várj még, addig írogass otthon, ha van kedved, hogy ne gyere ki a gyakorlatból, később biztos kerül valami!!! :wink: Ja, amúgy az éri meg szerintem a legjobban, ha hobbiújságíró vagy. Figyi, nem késtél le semmiről, írni mindig lehet, amíg csak élsz!!! :lol:

Kép
zsizell

A tali tényleg nagyon klassz volt, sajnáltam, hogy korán kellett hazaindulnom. Bori, hétfőn mikor lenne a tali? Nekem aznap tornám lesz (hacsak nem tudom elcserélni az időpontot), megint nem tudnánk sokáig maradni. Ha esetleg korábban taliztok, akkor ránk is lehet számítani. (vagy a hét bármely másik napján)

Ebben a nagy melegben nem álom a város autózás szempontjából. Ded persze tegnap az út felénél elkezdett üvölteni a hátsó ülésen, miközben a dugó közepén araszoltunk hazafelé. Jobb kézzel hátranyúltam és vakon próbáltam beletenni a szájába a teás üveget (saccperkábé, haladtam a hang irányába), bal kézzel váltottam és kormányoztam egyszerre. Meg énekeltem, jó hangosan (és hamisan), hátha az javít a kedélyállapotán. Hmm :roll:

Ma Csöppnyi a másik nagyi jelenlétében kiabált nagyokat (aki szerencsére nem vette magára), úgy fest, könnyű nála kiesni a pikszisből. Nagy merészen terveztem, hogy Apával egyik este elmehetnénk vigyorogni egyet a Dumaszínházra, de szerintem erre még pár hónapig nincs esélyünk.

Kép
juci-77

Üdv minden újnak! Én szívesen látok mindenkit! Bár én nem sokat érek a 3hsz-szel! :lol: Bori! Ha le tudom passzolni Lucát, felőlem ok. Mondjuk 8ra értem haza! Szóval árvízt nem kímélte az utakat! :evil: Eszter! Hogy csinálsz meggszörpöt?

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Óhegy Kőbányán van, ugye? Oda azt hiszem, el tudunk menni.... :) Hogy jutok el oda bkv-val? Vagy hogy keressek rá? :oops:
Vendég

Norci, hozhatod Lucát, elszórakoztatjuk, meg van egy csomó játszótér, meg korabeli gyerek!!

Időpont: ha Jucinak nem jó a hétfő, nekem a szerda is jó ugyanígy, ha mindenki másnak mindegy.

Igen, Kőbánya :) Mindjárt csinálok egy kisokost térképpel, hogy hogy lehet ide jönni :)

boruska

Nekünk a szerda is jóóóóó. :D (csak akkor apjuk nélkül)
Vendég

Lánykám ma már vagy a 6. :shock: kakás pelenkát gyártotta. Lehet attól, hogy piros gyümölcsös multivitamint ittam tegnap meg tegnapelőtt :?:
Vendég

egyszer már nekünk is el kellene mennünk a talira, de mindig van valami... de tervben van :wink:

üdv az újaknak, nem üldözünk el mi senkit :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Dalika,
én ugyan csak pr munkatársként újságírókkal foglalkoztam, de két picivel szerintem nagyon nehéz lenne... de lesz még időnk mindannyiunknak robotolni ne keseredj :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi, hát épp ideje lenne :)

boruska

Vettem a megrovást, ha jövő héten nem is, de utána felmutatok valamit, jó??? :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Én is már régóta olvaslak benneteket,január óta...bár az én fiam végül márciusban született,de februárra voltam kiírva.Akkor nem regisztráltam,nem mertem a megszokott csapatotokba írni,viszont így,hogy látom milyen kedvesen fogadjátok az újakat,gondoltam végre veszem a bátorságot és csatlakozom,ha nem bánjátok!Nem bánjátok???Csatlakozásdömping!!!! :D

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Kép

Kék nyíl: 85-ös busz az Örs felől
Zöld nyíl: 85-ös busz a Köki (Kőbánya Kispest) felől

leszállás mindekét esetben a Csősztorony megállónál

Figyelem, a 85E nem jó!!!!

95 meg a park alatt jár, de azt nem ajánlom, mert útfelbontás miatt terelik, talán nem is létezik az a megálló, ami jó lenne

Parkolni a Dér utcában jó, én is ott tárolom az autót

boruska

Bori, bár a gps odatalál, meg térkép is van, de ez a park a gyorsforgalmitól mennyire egyszerűen vagy bonyolultan megközelíthető?

KépKép

KépKép
beneildi

Erika, hahó, welcome :)

Duzzadunk :)

boruska

Hüpp-hüpp most szólt férjecském, hogy holnaptól 4-5 napig mennie kell homokzsákot pakolni. :cry:
Vendég

Még ilyet! Úgy szaporodunk megint, mint a bolondgomba! :lol:
Üdv az újaknak! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nahát, de szapora ez a mai nap :D Igazán csatlakozhatna már valaki Makóról is!

Újak és visszatérők... Tényleg, tudja valaki pontosan, hogy hányan is vagyunk?

Köszönöm a megértést LÁnyok! Mostmár az én lelkem is megnyugodott és azt hiszem a lehető legjobban döntöttem. Igazándiból talán az fájt a legjobban, hogy akitől támogatást reméltem, attól nem kaptam meg. HIába szerettem volna én esténként írogatni. Párszor megkértem az uramat, hogy altassa el ő a nagyot. Tíz perc sem telt bele és a gyerek már ott volt mellettem. Visszavittem a szobába és az uram a) aludt b) közölte, hogy ő nem tudja elaltatni. Egy idő után feladtam :twisted:
Ezért szeretném csinálni a blogot, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá.

Képzeljétek rendeltem egy fürdőrucit. Kétszer küldték ki... Kétszer kellett kifizetni :twisted: De visszaküldöm és visszaküldik az árát. MArha boldog voltam... De legalább jó lett a fürdőruci. :D

dalika

Na de, hogy leírjam az örömömet is: nagylányom napok óta a saját ágyában alszik!!! Sőőőőőőt, a bilivel is kezd barátkozni. Örömmámor :D

dalika

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erika87 2010.07.15 09:45-kor.

erika87

Anita: már nézem a klinikát. :D Sőt apát is függővé tettem. Megvan sértődve, ha nélküle nézem. Szuper. Mondtam neki, majd letöltöm a Paula és Paulinát és azt talán nézhetem nélküle. :lol:

Üdv az frissen regisztráltaknak.

Erika, micsoda szemei vannak Botondnak. :)
Vendég

Bocsánat Zsombornak. :oops:
Vendég

Dalika, gratula a fürdőrucványhoz, meg a bilihez!

Erika, gyönyörű a kissrác :) És te milyen szemtelenül fiatal vagy, ha az a 87 a születési dátumod... Te jó ég, 23 évesen én még minden este részegen jártam haza, neked meg gyereked van :)

boruska

Ja, és mondanám, hogy Berci idősebb vagy két-három héttel, de egyre kevésbé emelgeti a fejét, mert túlságosan el van foglalva azzal, hogy teli torokból üvöltsön, akárhányszor hasra rakom... :?
Mondom is neki, hogy rögtön járnia kell így, mert nem fog megtanulni kúszni :shock:

boruska

Köszike Zsombi nevében.
Szemtelenül fiatal....hát igen,korán érő típus...vagy mi.Gyorsan történt minden(3 éve vagyunk együtt):apa,esküvő, gyerek,de terveztük.Csak mi ilyen hirtelenek vagyunk (két kos). :D

erika87

Csak egy gyors hozzászólás: VÉGRE nekem is lesz Mei Tai!!!!!!!!!! Juppiiiiii :lol:

Kép
zsizell

Ja, és üdv az Újaknak!

Kép
zsizell

na, Szilvi, megrendelted? De ugye a bneten keresztül? Mert úgy van kedvezményed!! És melyik designt?

boruska

Zsombi meg nappal hason alszik,eddig letettem és aludt.Ma meg???Hát gyakorolgatta a feje emelgetését.de nehezen aludt...kicsit nyűgösebb is a szokottnál,gondolom az új tudománya miatt.

erika87

Sziasztok!
Üdv az új topiclakóknak!!!
Na, most én is úgy jártam, hogy mennyi mindenhez akartam hozzá szólni, erre elfelejtettem...most meg felébredt a csöppöm, megyünk mindjárt pancsolni.. ma egésznap kisruhában volt, aztán meg napozóban...végre! /aztán meg biztos unni fogjuk a forróságot! :lol: /később folyt.köv.

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?