Sziasztok!
Ma sétáltunk egy nagyot! Annyira jó volt!
Igaz meleg volt rendesen, de Kendra jól bírta!
Holnap megyünk intézni az egyszeri anyaságit és a családit, csütörtökön pedig a cégemhez megyünk ahol a TGYÁS-t fogjuk elintézni remélhetőleg! Legalább is én így tervezem! Remélem sikerül mindent elintézni, és nem kell többször elmenni sehová! Minden nyomtatványt letöltöttem, és ki is töltöttem, minden papír megvan, vagyis remélem!
Nálunk sincs külön napernyő, mi is úgy nyomjuk, mint Zsófesz-ék! Felhajtom a mózes fej részét, és egy textil pelust terítünk elé, hogy azért mégse tűzzön be a nap! Egyébként Kendra is egy bady-ban és egy vékonyka nadrágban van, plusz én még húzok egy zoknit is a lábára, mert szegénynek mindig olyan hideg! Akárcsak az anyukájának!
Egyébként Ti már levágtátok a gyerkőcök körmeit? Nálunk nem hosszú, vagy ilyesmi, de annyira éles, hogy amint lekerül a kesztyű, egyből karmolja a kis arcát. Ezért hiába van nagy meleg, a kesztyű a kezén van, mert egyből az arcához kap, és már karmolássza is magát!
A köldök-csonk úgy néz ki, hamarosan tényleg leesik most már! Most éppen úgy néz ki, mint egy ablak.
Az egyik fele már teljesen leesett, és van egy kis rész ami még tartja! Teljesen lefelé fordul, olyan kis csúnyácska szegény! De most már remélem tényleg hamarosan leesik!
Már alig várom!
Hibernia!
Azt hiszem tudom miről beszélsz amikor azt mondod, hogy a 4.-re kell felvinni a gyerkőcöt babakocsistól mindenestől! Mondjuk én "csak" az 1-re hozom fel, de nem egyszerű! Most még após segít, mert Laci mondta, hogy még azért ne nagyon cipelgessek ilyen súlyt, nehogy a belső varratokkal legyen valami! De ha már teljesen jól leszek, én fogom cipelni a kisasszonyt babakocsistól mindenestől!
Charlott!
Krisz tényleg szépen gyarapszik! Gratula! Mennyiket eszik egy nap? És egy etetéskor mennyit eszik? 3 óránként eteted, vagy "igény" szerint? Nekem azt mondták az "öregek", hogy ne keltegessem, a hasa úgyis felkelti majd! És igazuk van! Az elején én is keltegettem szegényt 3 óránként, de akkor volt, hogy alig evett, aztán 1,5-2 óra múlva jelzett, hogy éhes! Ezért is fogadtam meg, az "öregek" tanácsát, hogy a hasa úgyis felkelti! Szóval én e szerint etetek! De már így is elértük a születési súlyunkat!
Mayday!
A végén még Te is alkoholista leszel, de a szemed előtt a cél lebegjen!
:D:D:D Sok-sok tejcsi! Én úúútálom a sört, még a szagát is, ezért így nem próbálom ki! Inkább eszem a fincsi kajákat amiket anyós és anyukám főz, én abban hiszek! Sok-sok leves, gyümölcs és folyadék! Most is Kendra bevert 110-et!
És most húzz a lóbőrt!
Most megyek, de még lehet jövök! Bár nemsokára kezdődik Barátok Közt!