Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Ancsa!
Én is bíztatónak tartom az írásodat! :D Továbbra is mennek a drukkjaim!!! 8) S nagyon várom a szerdát! :wink:
hbzs

Ancsa, Kata!
A laptetőm a tiétek!!! :wink: :lol:
hbzs

Ancsa ne csigázz!! Mi van már? Ugye pozitív????
beus84

Ancsa! Kegyelmezz már meg nekünk!!!!! Egy nap ide vagy oda.......
:)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Milyen kis türelmetlenek vagytok!? :lol: :lol: De jól esik,hogy ennyire drukkoltok!
Az a helyzet,hogy pénteken csináltam két fajta tesztet!Az egyik, internetes teszt(már le is járt a szavatossága),aránylag szép erős pozitív volt!Viszont a másik,Gabriel teszt nagyon nagyon halvány! :evil: :( Bent voltam Tanár úrnál,és abban maradtunk,hogy szerdán csináljak Gabriellel megint,hogy lássuk erősödik-e!Sajnos még semmi sem biztos,és magamat sem akarom becsapni,álmokba kergetni!NAgyon nagyon bízok a babáimban!!!!!!!!!!Viszont már beleőrülök ebbe a bizonytalanságba.... :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Beu!
Hogy vagytok?Mikor mész orvoshoz?

Kép
Kép
ancsa81

Csajok,
én nagyon gyenge vagyok, nem tudom megállni, hogy ne írjak :oops:

Ancsa,
ne idegeskedj, tavaly, amikor terhes voltam a Gabirel nekem is mindig halványabb volt a többi tesztnél és hidd el, ha 10 félét nem próbáltam, akkor egyet sem :lol: Megkérdezhetem neked a beültitől számítva mikor volt a barnázás? Nekem vasárnap óta minden délelőtt van barna, ma mondjuk csak rózsaszín volt. T. úr azt modta szedjek 1000 mg C vitamint és megemelte az utrómat 3x3-ra.
i.kata

Kata!
Én sem tudtam megálni! :lol: Mondjuk én szinte csak olvastam,mert nem értem el csak a laptop egerét az ágyból!Azon nem múlik szerintem hogy írunk vagy nem!
Összesen 3 félét csináltam és csak a Gabriel az ami halvány!De ez pont elég ahhoz hogy kiidegeljen! :cry: Na meg az hogy nem érzek semmit!Rettegek a holnap reggeltől! :cry: Sokat fáj nagyon a hasam!Még Magne B6 mellett is! :(
Beültetés után 6 nappal volt egy elég sötét barna foltom!Utána már csak nagyon halvány foltok voltak 5 napig!Én eleve 3x3 utrót kaptam!Azt hittem mindenkinek ugyan úgy van! :shock: 2 lent egy szájon át!
Nagyon nagyon bíztató jel akkor!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Annnnnnnnnnnnnnnyira szoríííííííííííííííííítok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
3 teszt és mind pozitív..nincs okod aggodalomra.
Nekem az előző fagyisnál is csak 3x2 utró volt, de a rendes lombikoknál mindig 3x3.
Nekem a beülti utáni 3. napon volt egy nagyon kicsi barna, a 4-en egy kicsi barna + egy kis rózsaszín, ma meg csak egy kis r.szín. Igyekszem nyugodt maradni :roll:
i.kata

BIZTOSAN MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN VAN!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Helyezkednek a kis fagyibébik! :wink:
Pihenj,pihenj,pihenj........

Megnyugodni szerintem csak akkor fogok,ha UH-on látom a kis dobogó szívét/szívüket!Addig nem tudok.... :(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
pihenek, de már nehezen bírom ezt a nagy nyugalmat :lol: :oops:
Megértem az aggodalmadat :lol: De rád is vonatkozik a nyugi! :wink:
i.kata

Csak holnap szerettem volna megmutatni nektek,....

Fényképezővel nem tudtam úgy hogy látszódjon!Telefonnal:
Kép
Kiszáradva azért kicsit halványabb,mint volt,de így már megértitek az aggodalmam! :(

És a többi: :oops:
Kép
Ezek lejárt tesztek,de hátha hihetek nekik
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Wow!!!!!!
Tudtam! Tudtam! Tudtam! És nagyon-nagyon örülök!!!!!!

Te kis hamis!!! ET+4-től kezdve mindennap teszteltél!!!! :wink:
Az nagyon jó jel, hogy erősödik a csík napról-napra, mert ezek szerint minden a legjobban alakul odabent.

Biztosan ott van a baba, vagy ott vannak! És a barna meg a beágyazódás. Nekem is volt, mondjuk nekem nem akkor, hanem mikor meg kellett volna jönnie. Jól meg is ijedtem, de csak nagyon pici volt és el is múlt hamar.

A halvány csík is csík! A hcg nem kerül be CSAK ÚGY a szervezetbe. Holnap reggel bazi erős csíkod lesz, ez egészen biztos.
Vegyél One Step tesztet, az jó erős. :)

És majd légyszi-légyszi gyere át a topikunkba is holnap, mert biztos ott is nagyon fog majd örülni mindenki.

Puszi Nektek!

Kata! Most neked drukkolok nagyon!!!! ++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Ancsa,
nekem ugyanilyenek voltak a Gabriel tesztek:-)
Lehet felkészülhetsz lelkileg, hogy hamarosan nagycsaládos leszel. Már ET+5-nél is jól látszik a csík, lehet 2 lakód van:-)

Kamilla,
köszi :lol:
i.kata

Kata, Ancsa!
De jó, hogy jöttetek! Rögtön fel is pörgött a topik!!! :wink: :lol:

Ancsa!
Ezek nagyon szép csíkok! :D Szerintem nincs miért izgulnod! :D
Annyira örülök!!! :D

Kata!
Kitartás! Biztos rendben lesz veled is minden! :D Nagyon drukkolok!!!
Te hány napos babákat kaptál vissza?
hbzs

Hbzs,
5 naposak az én picikéim is :lol:
i.kata

Kata!
Nahát, de jó! :D Erre valahogy nem emlékeztem... :oops:
hbzs

Ancsa, csuda bátor vagy, hogy olyan korán elkezdtél tesztelni, ráadásul minden nap. Akkor ezek szerint a görcsök és a barna mindenképpen a beágyazódás jele volt. Amúgy a Gabriel kazettás teszt nekem is halványabb volt, kivéve a Gabriel After 3, mert az szupererős volt.

Kata, nálad is akkor nagyon biztató jelek ezek a beágyazódásra, pláne, hogy blasztókat kaptál vissza. Drukk nagyon.
Vendég

Na micsoda hírek:)
Ancsa semmi okod az aggodalomra, nem szabad arra gondolni, hogy nem leszel két csíkos, nekem az ET8 napon mutatták meg először magukat, és a 20-as teszten tök halvány volt a vonal.Pedig ketten vannak:D Úgyhogy nyugi!!Ott van(ak) a pocaklakó(k) :D:D

Drága Kata úgy örülök, hogy jöttél:) a héten írtam volna sms-t csak még gondoltam, hogy pihizel és nem akartalak nyaggatni.
Szerintem attól a barnázástól ne félj, hiszen a jó mély beágyazódásnak helye van:P

Én ma voltam UH-n:P Hál istennek minden rendben van, és eljutottam odáig is hogy képeket töltsek fel:)
Itt vannak együtt 8 hetesen
Kép
Itt pedig a mai UH mind a két kicsimről, az egyik 48mm a másik 50mm Kép
Kép

Ölelek puszilok mindenkit:)
beus84

Beus, nagyon helyesek a kicsik, tökéletesen emberke formájuk van. Hol készültek a képek? Gidainál vagy saját akció volt?
Vendég

Ladiva, köszönöm szépen ez most saját akció volt:)
Jövőhéten megyek a magzati diagnosztikára a 12 hetes UH-ra.
Ott szerintem lesz 4D kép is meg megcsinálják a kombinált tesztet.
Már nagyon várom:P:P
beus84

Akkor most ők 11 hetesek ezek szerint. Két héttel vagy előttem :)
Vendég

Beus,
gyönyörűségesek a babáitok!!! Annyira szalad az idő....jövőhéten már 12 hetes leszel. :lol: Nagyon szeretnék már én is itt tartani.

Ladiva,
te is mindjárt itt tartasz :lol:

Hbzs,
azért nem emlékeztél rá, mert az előző beültetésnél 3 naposakat kaptam vissza és akkor mondták, hogy a 2 maradékot megpróbálják elvinni blasztóig és szerencsére sikerült.
i.kata

Ladiva igen most 11 hetes vagyok. Neked van már képed a kicsi babátokról?

Drága Kata nagyon köszönöm, hogy megdicsértél, ez annyira jól esik a lelkemnek:) és még nekem is annyira hihetetlen.
Hidd el te is fogsz itt tartani ja és különben is te már most KISMAMA vagy!!!
beus84

Jaj, olyan öröm most olvasni ezt a sok babás sort, meg a sok várakozós, izgalmas sorokat! Annyira drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép
babszi

Beus, igen vannak képeink 6, 7, és 8 hetes korukról, de sajnos nem tudom feltenni őket, így marad a nézegetés.
Vendég

Ancsa!
Egyértelmű!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon örülök és már alig várom a holnapi fotót!!!!!!Ölellek!!!!!!

Beusom!
Cukik a babócák!!!!!!!!!!!!!!!!!Úgy repül az idő!!!!!!
Pihenj sokat!!!!!!Puszi!!!!!!!!!!!!!!!Valahogy oldjuk meg a vonalzódat!!!!!Már úgy várom,hogy legyen! :wink: Ja és látod,hogy felzárkózott a picur is!!!!Nagyon örülök!

Kata!
Drukk,drukk.....!Most veled "szűkszavú" vagyok,csak várom a sikert!NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Ladiva!
Pedig én is úgy megcsodálnám a kicsikédet! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Na, kicsit korán jöttem.
Ancsa! Várlak! :) :)

Beu!
Naggggggyon cukik!!!!!!!! :) Látom szépen behozta a lemaradást a picúr. Mikorra vagy kiírva?

Katának a mai napi drukkjaim:+++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Beus!
Annnnnnnnyira édesek a babák!!!!!!!!!Szépek nagyon!És tényleg repül az idő veletek!!

Kata!
Hogy vagy?

Ladiva!
Igazából egy hirtelen ötlet volt 4. nap reggel a tesztelés!Kiváncsi voltam hogy kiürült-e már a repiszuri!Erre ott volt egy nagyon nagyon halvány vonal... :shock: És onnantól nem volt megállás! :D :lol:

Kamilla!
Olyan aranyos vagy,hogy ennyit gondolsz rám!!!!!!!!!!!!KÖSZÖNÖM!!!!
Még megvárom az UH-ot!Majd utána benézek a lányokhoz!Még nem akarom annyira szétkürtölni!A család sem tudja,hogy megvolt a beültetés!Pedig már úúúúúúúúgy elmondanám.....

Belluska!
Azt hittem kikapok a korán tesztelés miatt! :oops: :lol:
Hogy vagytok?Keveset jössz mostanában! :(

Hbzs!
Neked is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És akkor a tesztek: :D :D :D ET+18
Kép

Még frissen fényképeztem éjszaka,szép erősek!
Most kiszáradva már sokkal halványabbak! :(

Kép
Kép
ancsa81

Remélem most már meg vagy nyugodva! :)
Nagyon- nagyon gratulálok!!!!
Mikor mész UH-ra?
Olyan kiváncsi vagyok hányan vannak. Tök jó lenne, ha ketten!

Kép

Kép
kamilla306

Köszi Kamilla! :D
Hááááááát,azért még UH-ig várok! :oops:
Jövőhét csütörtökön kell mennem csak!
Kiváncsi vagyok én is nagyon!Tőlünk jöhetnek ketten is!!!!!
Annyira emlékszem amikor találkoztunk az Intézetben!Akkor készültek az ikreitek! :D Milyen rég volt....

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok! :D

Beus!
Olyan szépek a babáid, olyan kis formásak! :D S a kisebbik is hogy behozta a lemaradását!!! :D

Ancsa!
Na, ugye, hogy nem volt miért aggódnod! :wink: Most már én is arra vagyok kiváncsi, hogy hányan vannak! :wink: :lol:
Gondolom, jövő héten mész az első UH-ra, ugye?
Szívből gratulálok!!!! :D

Kata!
Sok-sok drukk megy neked!!! :wink:

Mindenkit puszilok! :D
hbzs

Ancsa TISZTA SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK!!!!!
Látod látod mondtam én neked!!!!!!
Ja és remélem ketten vannak:P:P

MILLIÓ ÖLELÉS!!!!!!
beus84

Ancsa!

Ez igen!Szuper erősek a csíkok!Na vajon hányan lehetnek odabent? :wink: GRATULÁLOK!!!!!!! :P
Hát kikerekedett a szemem a 4. napi teszteléstől,de nem számít,a lényeg a lényeg!
:lol: :wink: :wink: :wink: :wink: Puszillak!

belluska

Jó reggelt!

Ancsa,
hát most mit írjak?! Inkább csak vigyorgok:-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugye a sorozatot azt 10-es teszttel lőtted?:-)

Én megvagyok, este nagyon feszített a hasam és iszonyatosan fel is fújódtam :roll:
i.kata

Ancsa, azt tudom mondani, hogy bátraké a szerencse! Ez a 4. napi tesztelés nagyon szokatlan, de szuper, hogy jól alakult minden.

Kata, hamarosan te is követed a sikerszériát.
Vendég

Sziasztok!

Ancsa, Nagyon gratulálok! Annyira örülök Nektek! Titokban leskelődtem utánatok! :oops: 8)

Kép
kata05

Ancsa! Nekem is sokszor eszembe jut a találkozásunk. Sajnálom, hogy neked még majdnem 3 évet kellett várnod. De a lényeg, hogy nem adtad fel és most itt az eredmény.
:lol:

Kép

Kép
kamilla306

Csináltam vonalzót, egyenlőre ez is megteszi:)

Kép
beus84

NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kata!
Örülök,hogy látlak!Köszönöm! :D

Kata!
Elvileg 25-ös tesztek!
Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!
Rólad mikor várhatjuk a híreket?

Beus!Aranyos lett a vonalzód!!! :wink:
De nem jól csináltad szerintem! :oops: A profil beállításnál kell az aláíráshoz bemásolni a kódot!Úgy ott marad és számolni is fog!

Csütörtökön megyek 10-re UH-ra!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, tiszta szívből gratulálok, minden elképzelhető jót kívánok nektek! Olyan kíváncsi vagyok leszel-e olyan szerencsés, mint Beus, hogy két babó legyen, de persze az egy is nagy kincs!!!!!!! :)
babszi

Babszi!
Köszönöm neked is!
Majd 7 év küzdelem után nekünk mindegy hogy hányan,csak jöjjenek! :D

Kép
Kép
ancsa81

Köszi a tippet Ancsa, látod, nem vagyok egy nagy
vonalzó szerkesztő:)

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Úgy látom sikerült.

Kép

beus84

Sziasztok!

Ancsa,
nekem még van egy hetem a tesztelésig. Azt hittem 10-essel teszteltél, hogy ilyen korán kimutatta, de ezek szerint tévedtem. :lol:

Beus,
nagyon jó lett a vonalzód:-)

Babszi,
te mikor kezdhetsz?

Fitie,
az előbbi kérdés rád is vonatkozik, na meg az is, hogy hova tűntél el ennyire????
i.kata

Sziasztok,

Talán nem zavarom a jól összeszokott csapatotokat, "átkukkantottam" ide a Gidai topikból, bár az az igazság, hogy már régóta olvasgatom a hozzászólásaitokat.
Mindenkinek aki babát vár szívből gratulálok jómagam is, és kívánom a lehető legnagyobb boldogságot "2 in1", hiszen csudajó lehet ez az érzés. Éppen ma reggel voltam vérvételen és olyan jó volt látni sok boldog kismamát. Amúgy tudat alatt is minden érzékszervem a babára vágyik, mert képzeljétek egy olyan felső volt rajtam, ami mell alatt van elvágva, és mindjárt kismamának néztek (pedig nincs hasam, és nem is a kismama-osztályon vettem a blúzt). Úgy látszik ez egy tipikus kismama-dezíjn.

Amit kérdezni szeretnék tőletek, mint tapasztalt lombikosoktól, hogy osszátok meg velem mikor milyen táplálékot kell kerülni ill. mit javasolt fogyasztani a cél érdekében - most készülök az első lombikra a férjemmel. Ladiva volt olyan kedves :lol: :lol: , hogy privi levélben már hasznos tanácsokat adott egyébről :lol: :lol: , de azt hiszem a bevitt tápláléknak is kell legyen fontossága. Korábbi levelekben olvastam C vitamint és kefír-fogyásztást. Egyéb esetleg?

vízililiom
vízililiom

Víziliom,
üdv a csapatban! :lol: Sok sikert az első lombikhoz, remélem olyan sikeres lesz neked is, mint Beusnak 8)
Az ételekkel kapcsolatban én is csak ezeket tudom ajánlani: fehérjedús ételek (én mivel nem vagyok nagy húsevő, így leginkább tejfölös, túrós ételeket eszem és minden nap iszok kefírt vagy joghurtot). Én valahol hallottam a narancsról is, hogy azt is javasolják, ez igaz is lehet a C vitamin miatt. Ami még nagyon fontos az a sok víz fogyasztás.
Lehet én néztem félre valamit, de számomra nem derült ki, hogy te is a Forgácsba jársz-e, vagy esetleg máshová?
i.kata

Sziasztok.

Kata :wink:

Vízililiom,
Hát igagazából, én nem nagyon válogattam meg az ételeket, de azt le tudom Írni, hogy miket csináltam, és ki tudja lehet hogy ennek köszönhetem, hogy elsőre mind a két pici velem maradt.
Én szinte minden nap tornáztam, és nem csak a fogyókúra miatt, hanem állítólag a méhedbe is serkenti a vérkeringést.
Hormon kezelés előtt egy hónappal elkezdtem lúgosítani, hogy ne legyen savas a szervezetem és közbe ittam az Aloe vera gélt, hogy ha van valami gyulladás a szervezetembe akkor az ürüljön ki.
Szedtem az Elevitet,+ 1000mg C-vitamint + Halolaj + folsav, huh nagyjából ennyi, ja és a beülti napjától szigorúan, szénsav mentes ásványvizet ittam abból is rengeteget.Remélem azért egy picit tudtam segíteni is.
Sok sikert, és kitartást az új életetekhez
:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

beus84

Vízililom,
nekem még a méhpempő jutott eszembe, én azt most szedem csak magában, tisztán.

Beus,
a beülti után is tornáztál?
i.kata

Kata nem tornáztam.
De hogy őszinte legyek, én a beülti után mindent csináltam, egybedűl csak nem emeltem nehezet, de főztem ,mostam ,takarítottam nem igazán mondanám, hogy nagyon kíméltem magamat. ( muszáj volt )
Mindig azt mondogattam, hogy most kapaszkodjatok, mert muszáj ezt és ezt megcsinálnom:)

Kép

beus84

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?