Új privát üzeneted érkezett!

Angie nekem csak a legelején volt, azóta nem feszül. szerintem ebben a viszonylag korai szakaszban nem feltétlen baj ha nem érzed pár napig a mozgást. nem hiszem hogy gond lenne

Kép
vayacon
 
 


Angie: Nálam Bencénél volt az, hogy az első 3-4 hónapban nagyon feszültek a melleim, utána meg szinte egyáltalán nem. Most is inkább csak estefelé érzek némi feszülést.
Mocorgásból is kevesebbet érzek mióta nincs az a h.lye frontokkal teli idő.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Csajok!

Gáz van.....barnázás. :cry:
Szigorú fekvés, holnap már nem megyek dolgozni, csak délután dokihoz.

Láttam ezen az oldalon - vissza nem tudok olvasni most - Angie, Te is izgulsz, hogy mi van. Reméljük, nem lesz gond. És azt is, hogy rajtunk kívül mindenkivel ok minden.

mikegirl
 
 

 
 

Angie, mikegirl: csak semmi izgulás!!!! nyugi!
Angie: Patrikom sem nagyon mocorog mostanában, volt hogy két nap nem is érztem.... ilyenkor abban sem vagyok biztos utána hogy valóban őt érzem, pedig elég erősen érzem időnként.... a mellfeszülés nekem is elmúlt többször is-több napra-de aztán ujra itt volt/van. persze már nem annyira mint az elején. Már nem kellemetlen. csak nyugi!

Mikegirl: pihenj! csak pici barna vagy sok? nem hinném hogy nagy baj lenne ennyi idősen. lehet hogy csak valami ér pattant el, ha barna akkor az nem friss.... mióta és mennyi mennyiségileg? Nem voltatok együtt pároddal? Görcs? ha nincs az jó! Okvetlenül írj majd minél előbb mi van! nagyon drukkolok!!!! Küldöm a pozitiv energiákat!!!!!

rabbe78
 
 


Aranyoska!

Köszi a táncot! abba ne hagyd!!! :-)

rabbe78
 
 


Mikegirl: Nem mélyen tapadó a méhlepényed? Az okozhat kisebb-nagyobb vérezgetéseket a 2. és a 3. harmadban...
Most tényleg csak feküdj és menj mielőbb orvoshoz!!! Nagyon sokat gondolok Rád és jelentkezz, ha tudsz!!!

Angie: Egész nap Te jársz a gondolataimban... Remélem azóta már érezted a babátokat és megnyugodtál!!!! Írj! Nagyon várjuk a híreket!!!!

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Angie nekem már elég régóta nem feszül a cicim, de nem tulajdonítok neki jelentőséget. Te se tedd! :wink:

Mikegirl pihenj, biztos nem lesz semi baj! Drukkolok!

Már múlt hét óta érzem, hogy kaparásznak odabent a bébik. Főleg ha nyugiban vagyok, hol a felső poronty, hol az alsó kölyök kaparászik belülről. Hihetetlen furi érzés, nagyon tetszik! Kíváncsi vagyok mit mondok, majd ha kirúgják a ház oldalát! :D
Sikerült végre a HK-nál 14 hetesen 1 naposan (több, mint egy hete) készült videofelvételből képet csinálnom.
Felső az A baba, alsó a B baba.

Kép

Maccs
vörösmacska
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla 2010.06.07.

Kép

szisszka
 
 


Ma is 5:10-kor keltünk :shock: most hulla fáradt vagyok.

Ma megyek védőnőhöz, délelőtt. Még tömegközlekedve nem voltam, remélem odatalálok :D

Csütörtökön jó volt anyuéknál :D Utána Marci itthon kisangyal volt :D

Vikoo
Akkor majd tegyél babaszoba képet :) Biztosan nagyon szép :)
Én képtelen lennék tudatosan figyelni, h melyik oldalamon fekszem :D Én összevissza fekszem, néha még félig hason, én hasonalvó vagyok :D Szülés után alig vártam, h hasra feküdhessek, de akkor meg még a cickók miatt nem tudtam :D

Dorka
Remélem már nem fáj a lábad!

Csillag
Nekem is alacsony a vérnyomásom. Nekem mondták, hogy igyak kávét nyugodtan, napi 2 tejeskávé megengedett!

Sophie
Én legközelebb 16-án megyek az SZTK-ba, 11:15-re, akkor megyünk uh-ra. És Te? Az én dokim minden nap rendel :P
Most nem tudom, h csak az én dokimnál van ez, vagy mindegyiknél, de múltkor kértem telefonon időpontot, mondtam, h a Zsigmondhoz. Kérdezték, h kismama vagyok e, mert vannak a kismamáknak külön fenn tartott helyek, igy mehettem rögtön másnap.
Édes Beni a videókon :D
szivhanghallgató: hát nem mindig lehet megtalálni a baba szívhangját egyből... sőt... bár én nem vagyok parás ebből a szempontból.
Nem tudod, h van e itt a közelben kismamajóga vagy valami kismama torna?

Nyusztika
Nálunk Marci a kezdetektől tudja a tesót!

Eclipse
Gratula a vizsgákhoz, nagyon ügyes vagy!!!!

Vaya
Remélem már elmúlt a torokfájás!

Ági
Örülök, h minden rendben veletek! A wellness tök jó lehetett! :wink:

Eta
Neked is gratula a vizsgákhoz! Ügyes vagy! :)
Már nincs több vizsgád?

Angie
Majd gyere mesélj, milyen volt a Balcsin! Szuper idő volt a hétvégén!
Nekem most a mellfeszülés az elején nem volt. Pár héttel ezeleőtt volt pár napig, aztán elmúlt. de ez biztos azért, mert Marcit nem rég szoktattam le a szopiról... És múltkor nekem is volt olyan, h nem éreztem pár napig a babát, szóval ne aggódj, biztosan minden rendben van!!! Irj majd, h mi volt a dokinál!


Ani
Üdv újra itt és gratula a teszthez! :) Gyere mindenképp és mesélj, hogy vagytok!

Ebba
Sajnálom az árvíz helyzetet felétek :( Szörnyű :cry: Remélem mielőbb jobbra fordulnak a dolgok!

Emese, Dorka
Köszi naptáncot! bejött :D :wink:

Mikegirl
Remélem semmi komoly! Nem lehet baj, ez egy tök jó kis szerencsés topic, csupa-csupa egészséges pocaklakóval!!!! De írj majd mindenképp, h mi volt a dokinál! Tessék pihizni!!!!!

Macs
Gratula a mocorgáshoz! :wink: Édesek a kismacskák a képen!!!! :)


Uh, bocsi, h ilyen sok lett... :oops:

szisszka
 
 


Angie, Drága, nekem nem is volt cicifeszülés…a mérete változott, de olyan sunyiba, h már csak a szopis melltartón vettem észre. 1ébként, én úgy tudom, h ebben az időben, már változik a hormonszinted. Bendinél, úgy fájt a mellem, h az első pillanattól nem tudtam hason aludni, de sztem a 12. hét környékén elillant. Nem is sokkal lett nagyobb, viszont, már a 25. héttől rengeteg előtejem volt! :) Szóval, ne izgulj, nincs semmi baj!!!
Boldi sem mocorog annyit, és az is olyan, mintha csak a szempilláival rebesgetne…

Mikegirl, Ne izgulj, én végig barnáztam és nem volt semmi baj. Az első 12 hétben nem bíztattak, mert akkor még nem tudták megmondani, h honnan jön, de utána már teljesen nyilvánvaló volt, h nem a babától. Így ugyan veszélyeztetett terhes voltam, de csak arra kellett figyelnem, h ne nagyon erőlködjek, meg nem mertünk a Férjemmel együtt lenni, nem volt javasolt. Az oka 1ébként a méhfalra letapadt hajszálerek megpattanása. Azért csak barnás, és nem friss vér jött, mert a mennyisége nem volt túl sok inkább csak a folyásom színezte be. Para volt, és jobban kellett figyelnem, de ellene nem tudtam tenni semmit. A Dokim is csak annyit, h mikor mentem boraxos lötyivel átöblített és az összehúzta azokat az ereket. Nem lesz semmi baj!!!!!

Vörösmaccs, olyan szépek a kismaccsok… És de jó Nekik, már bent sincsenek egyedül… :D

Jó reggelt Szisszka, vagy jó napot?! Délután pihizzetek egy kicsit!
Ma, már tényleg jövök a képekkel, sőt poci fotó is fog jönni, múlt7-en pocsékul voltunk, de a 7vége, hűűűű, de csuda jó volt!!!
Szisszka, Dunaharasztiban biztosan van kismamajóga, én azzal szemeztem… Miklóson meg úgy tudom kismama torna van.

Mindenkinek verőfényes, kacagós szép napot! Azoknak, akik dokihoz mennek, tényleg nyugiiii, nem lesz semmi baj, de legalább megkukkanthatjátok. :)

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Többen kérdeztétek, hogy merre voltunk wellnessezni. Bükfürdőn, a Hotel Caramelben. Két medence van a szállodában, az egyik melegvizes, annak a közelébe se mentem. A másik hidegebb, de azért az sem úszómedence hőmérsékletű.

Most mennem kelll dolgozni.

Szép napot nektek.

Ági
Vendég
 


Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így nyugtattok és bíztattok. Tegnap este tévézés közben végre éreztem ugyanazokat a mozgásokat, mint korábban. Én is elbizonytalanodtam, hogy esetleg korábban nem is a babát éreztem, de tegnap tagadhatatlanul ugyanúgy mozgolódott a hasam, elég határozottan. Én is a korábbi frontos időre tippelek, na meg elég tele voltam idáig széllel, ami szintén piszkálhatta Gombóckámat. Az utóbbi időben a bélrendszerem is nyugiban van.
Reggel most megint éreztem némi cicifeszülést, de ahogy felkeltem az ágyból, teljesen megszűnt. Szerintem ez is normális dolog. Szilárdnál baromira fájtak az elején, még oldalban a karommal sem érhettem hozzá, de arra már nem emlékeztem, hogy meddig volt ilyen erős. Ennél a babónál, és az előzőnél sem volt jelentős cicifeszülés már az elején sem. Biztos, a többedik terhességnél a szervezet már jobban tolerálja ezeket a hormonokat.
Ma délután okosabb leszek, a dokinak írtam egy kérdéslistát :)

Mikegirl!
Én is arra tippelek, hogy valami lepény dolog lehet a dologban. Orvos mindenképp lásson, de szerintem nincs nálad sincs komolyabb gond. Mintha az elején is barnázgattál volna?

Macs!
Gyönyörűek a babók. Örülök, hogy jól fejlődnek, és ügyesen megegyeznek a kaja osztozkodásában :) Érdekes lehet ez a többes mocorgás!

Most rohanok, mert doki előtt még egy rahedli dolgot el kell itthon és a városban is intéznem.

A naptáncunk meghozta a hatását :lol: :lol: :lol:

További szép napos napot mindenkinek :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jó reggelt!

Aranyos- Na nekem is pont így szokott csinálni a hasam tüsszentésnél, de nekem is általában ha fekszem :D Na most jól megnyugodtam :D

Csajok köszi mindenkinek a "nagy dologhoz" hozzáfűzött mondatokat, lehet, hogy rákérdezek a dokimnál majd, de lehet hogy nem :D Végül is már mindjárt jobb, mint a székrekedés, nem igaz?? :D

Vikooo- Én még egyelőre a babám mozgását sem tudom megkülönböztetni a bélmozgásomtól :D Jó kis Anya vagyok, mi?? :D :D Én is nagyon várom a képet a babaszobáról :wink:

Kankalin- Tuti, hogy a melegfrontot érezted, mert itt beköszöntött a hétvégén a nyár :D

Eclipse- Hű ez jó lehetett ez a sámánkodás :D Ide is küldhetnéd hozzám a fickót :D A párod nagyon ügyes, hogy megint ilyen távokat bevállalt, le a kalappal :wink:

Vaya- Örülök, hogy jobban vagy!! :wink: Remélem , hogy nem a jógán szedtél össze valamit!Voltak esetleg betegek a foglalkozáson??

Sophie- Meg vagy dícsérve, 1,3 kg az tényleg nem sok!! :D Örülök, hogy minden okés a pocaklakóval :wink: Én ma reggel ráálltam a mérlegre.....Nem kellett volna...3 kg -nál tartok :shock: Kicsit megpróbálok most odafigyelni, saláta lesz husival és punktum :D
Azt nem is tudtam, hogy a Budaörsi bolt is már Brendon :shock: Na jó , hát nem tegnap jártam arra azért azt elárulom :D :D

Angie- Szerintem is minden tünet változik, egyik nap enyhébb, másik nap erősebb, harmadik nap meg semmi...Tuti, hogy minden rendben van :D Abból gondolom, hogy nekem szinte semmilyen tünetem nincs az elejétől fogva és állítólag így is ott a baba a pocimban! :D De azért menj dokihoz , hogy megnyugtasson, de tuti, hogy minden okés odabent!!!!!Gyere a hírekkel!

Mikegirl- Szorítok, tessék szigorúan pihenni!!!!Minden rendben lesz, gyere majd a hírekkel te is a dokitól!

Rabbe, Csillag- Hogy vagytok??

Vörösmaccs- A és B baba is meseszépek :D :D :D

Ebba- Sajnálom az árvízhelyezetet! :?

Szissz- Marci mindig ilyen korán kelő volt??Azért 5.10 az nem semmi :shock:

Nekünk nagyon gyorsan eltelt a hétvége!!Iszonyúan szép idő volt, 25 fok, ragyogó napsütés! :D Szombaton voltunk mindenfelé nézelődni, Ikea, Baumax, Bauhaus, Kika stb....És képzeljétek találtunk bababútort az Ikea-ban, ráadásul igazi fenyőfából van, nagyon szép!!Ja és olcsóbb, mint amit amúgy kinéztem, úgyhogy szerintem ez lesz :D Tiszta boldog vagyok, annyira jó ez az időszak, ez a tervezgetés, álmodozás :D :D Aztán vasárnap ablakot pucoltunk, kitakarítottuk a lakást, aztán estére meg meghívtak a barátaink minket egy kis borgácsozásra, annyira jó volt :D :D

Mindenkinek szép napot!!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Húú, most az előző oldalra nme tudok visszaolvasni, szétvet az ideg!

Angie, örülök, hogy érezted a mocorgást!Nem lehet semmi baj!!!
Én is mindig írok listát!Gyere mindenképpen, hogy mit mondott a doki, gondolok rád!!!!!

Mikegirl, pihnegess, és mindenképp gyere délután, persze, ha van rá idő, hogy mi volt!!!!
Drukkolok neked is nagyon, de hidd el, nem lesz ott semmi baj!

MERT EZ EGY EXTRA SZERENCSÉS TOPIC, ÉS EGYIK POCAKLAKÓVAL ÉS EGYIK KISMAMÁVAL SEM TÖRTÉNHET SEMMI ROSSZ DOLOG!!!!! :D :D :D

Aranyoska, a naptánc tényleg megtette a hatását!!!!!!!!!!!!! :D
De szuper!!!!!!!

Vörösmacs, nagyon édesek a kiscicák!!!!

Szissz, szegénykém!Ma is nagyon korán keltél!Marci miért ébred ilyen korán?A frontok?
Sok sikert a tömegközlekedéshez!!!Gyere, mesélj majd, hogy mi volt a védőnőnél!

Gyancsi, most még otthon vagy?

Nekem is nagyon rossz napom van!!!Kb 2 órát aludtam az éjjel, most meg összevesztem az egyik roma vezetővel, akinek végülis félig meddig igaza van, de nem érti meg, hogy én nem tudok csodát tenni egy személyben, én csak közvetítő szerepet látok el.De mindegy!!!
Elegem van az egészből, pedig júniusra nem is tervezek pihit, majd júliusban másfél hetet!

Puszi mindenkinek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kedves Kismamik!

Gremese vagyok a 2007 szeptemberi babák topikból, és hoztam nektek valamit. :)

Gremese Kismama bandázs
közvetlenül a készítőtől


Most egy bandázs áráért kettőt választhatsz!

Ha már gömbölyödik a pocakod, a nadrágod még rád megy, de a cippzárt már nem tudod összehúzni, akkor lehet szükséged egy kismama bandázsra. Eltakarja a nyitott cippzárt, hűvösebb időben melegít, egyébként meg egy nagyon hasznos darabja a kismama ruhatáradnak, mellyel divatosan tudsz öltözködni. :)
Anyaga 95% pamut, 5% spandex. Nyúlik a pocakoddal együtt! :)

Jelenleg kapható színek: barna, almazöld, fekete, homok, orgonalila

Kép


Kismama bandázs mérettáblázat:

S: Derék 65-80 cm Csípő 80-95 cm
M: Derék 80-95 cm Csípő 90-105 cm
L: Derék 95-110 cm Csípő 100-115 cm
XL: Derék 110-115 cm Csípő 115-130 cm
XXL: Derék 115-130 cm
Magassága: 35 cm

Ára: 2 db-nak 1.500 Ft, ajánlott postaköltség: 390 Ft.
Ha valakit érdekel, keressen priviben! :)

További kellemes pocakosodást! :)

Üdv.
Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


Kép 18 hetes Boldi pocak

és mindjárt jönnek a babaszoba képek... :)

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Angie: De jó, hogy írtál! Annak meg pláne örülök, hogy érezted a babátokat!!!! Biztos, hogy minden rendben van! :)

Vörösmacs: Nagyon jó lehet egyszerre két babuci mocorgását érezni!!!! Nagyon szép a kép Róluk!!!!

Szisszka: Sajnálom a korán kelést!!! Elhiszem, hogy fáradt vagy! Nálunk a húgom szenved amiatt, hogy a kisebbik lánya mindig fél 6-kor kel... Tudom, hogy milyen rossz lehet...

Remélem odataláltál a védőnőhöz! :wink:

Vikoo: Örülök, hogy jobban vagy és hogy jól telt a hétvége! ezen a héten mész genetikai uh-ra?

Gyancsi: Te kis energiabomba! :lol: Csak úgy sugárzik a boldogság az írásodból!!!! :wink:
Köszönöm az érdeklődést! A hétvégénk vegyesen telt. A férjem fogfájással kínlódott... A múlt héten betömték neki az egyik bölcsességfogát (nem fájt neki, csak lyukas volt), de szombatra úgy begyulladt, hogy csak jajgatott... Nem tudom másnál hogy van ez, de ha az én férjem egy kicsit is rosszul érzi magát, akkor itt a világvége... Ma délután rendel a fogorvosa, biztos ki fogja húzni... A baj csak az, hogy az Uramnak szaxofonoznia kell a héten minden nap a színházban, mert előadás van és nekik nincs helyettesük.
Bence viszont rettenetesen élvezte a jó időjárást. (Lányok, köszi a táncot! :wink: ) Kapott pótkerekes "nagyfiú biciklit" és azzal rodeózott Apával. Olyan teherbírása van, hogy 1 órán keresztül tekerte szinte megállás nélkül. Pedig eddig még csak a lakásban bicózott egy kis triciklivel.
Aztán szombaton szétszedtük a rácsos ágyát, úgy, hogy most leesésgátló van az oldalán. Ennek is nagyon örült és egyfolytában mondogatja, hogy "nagyfiú ágyikóban" alszik. Ja, már amikor alszik.... Félek, hogy kezd leszokni a délutáni alvásról. Nem tudom, hogy ez örökölhető-e, de a férjem is kb. ennyi idős volt, amikor már nem igényelte a délutáni szunyókálást. De azért még nem adom fel, végül is az is jó, ha csak egy kicsit elfekszik és pihen...
És végül magamról. A vérnyomásom továbbra is nagyon alacsony, de most nem vagyok annyira rosszul, mint a múlt héten. Biztos, hogy a frontok is rátettek egy lapáttal. Mindenkinek köszönöm, aki válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésemre és most már nyugodtabban iszogatom a napi 1-2 kávét.

Na puszilok Mindenkit!!!! Nyár van nyár, röpke lepke száll virágra.... :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Vikoo, olyan szép a pocakod!!!!! :D :D :D
Várom a babaszobás képeket is!De el sem tudod képzelni, mennyire!!! :D :D

Csillag, ahogy olvastam,a mit írtál a bicóról, a rácsos ágyról mosolygok magamban, mint a tejbe tök :D :D :D
Örülök, hogy jobban vagy már, mármint vérnyomás ügyben!Mennyi amúgy neked?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka: Úgy 80/40 vagy 80/50... :roll:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


További pocik képeket várok!!! :D

Addig is néhány kép:

Kép Ágyikóóó

Kép Szopiszék :D

Kép Pelenkázó

Kép Pancsiii

Hát, így... a ruhácskák még a kiságyban, a dobozok a szekrényben. Szóval semmi nincs még a helyén. :)

Kép

Kép
vikoo
 
 


Csillag, nekem 81/55 volt kedden.Érdekes, én nem nagyon érzem szerencsére.

Vikoo, csodaszép a babaszoba.
Kérdés: kádnak olyan tartót, hol vettetek?Mert én szeretnék, de horror árakon adják őket, legalábbis, amit én néztem.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


sziasztok!

gyönyörű időnk van! egy a gond csak, hogy Beni a méregdrága napkrémtől kifoltosodik... királyság! vehetek neki újat, ismét méregdrágán! :S

védőnénivel találkoztam, és rákérdeztem a derekamra. azt mondta, hogy sima gyógynövényes sportkrémmel is nyugodtan kenhetem, mert az csak helyileg hat úgyis! szóval, ha lesz legközelebb ilyesmi, akkor majd már tudom!

Vikoo, nem semmi poci! :)

Szisszka, én szerdán, 9-én megyek 12:20-ra! én dokim az ottani főorvos, ő csak szerintem szerdánként rendel... majd, ha esetleg szabin lesz, akkor megyek a tiédhez! Beninél úgyis ő volt, aki felvett a szülészeten! :) meg hazaküldött 2x :( :D

Marci nem túl kegyes hozzád mostanában! :( azért remélem, hogy délután tudsz vele pihenni! mi mostanában pofátlanul sokáig alszunk... de megvan ennek is a böjtje! így később is fekszünk! :S

Maccs, édesek a cicuskáid! :)

Dorka, próbálj meg nem stresszelni, ez árt a babócának is! :( na meg a szépségnek is! :D

Mikegirl, nagyon sajnálom a riadalmat, de biztosan minden okés lesz! tessék pihengetni! aztán adj helyzetjelentést, ha voltál dokinál!!!

Angie, örülök, hogy újra érzed a manócskát! azért nézzen rád doki, de biztosan nálad is minden okker lesz!

Gyancsi, azért írtam, hogy az már szintúgy Brendon :) de elhiszem, hogy nem ugrasz haza minden 7végén egy kis shoppingra! :D

a 7végéd jól telt nagyon! a miénk is! voltunk IKEAba, meg epret szedni egy közeli szedd magad földön! isteni epre volt! és bár nem szabadott volna, de azért pár szemet bekaptam úgy csak szimplán mosatlanul is... :oops: biztosan nem ártott meg!!! de nem tudtam ellenállni!

Ebba, hogy vagytok? otthon még??? remélem, hogy nektek nem kellett kiköltözni! :( legyen most kánikula, hogy rendeződjön a helyzet! mi majd akkor kuksolunk a hüvös lakásban...

Lucuzs, mi volt a vásárló körúton? nem nagyon jössz mostanában!? remélem, hogy minden okés! ;)

most megyek leszedem a ruhákat! jók legyetek!!! :)

sophie27
 
 


..és végül, minden macis!!!

Kép Kiegészítők...

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sophie: Bocs, hogy beleszólok, de a naptejjel kapcsolatban nem biztos, hogy csak a méregdrága a jó. Bencének rendkívül érzékeny hófehér bőre van és nekünk bevált egy DM-es krém. A nevét most nem tudom megmondani, mert ma délután Anyunál van a gyerkőc és vele együtt a krém is, de 30-as faktorszámú, fehér a doboza és rá van írva, hogy SENSITIVE, tehát illatanyag mentes. 1000-1200 Ft körül van az ára...

(Előtte én is Vichy-t használtam, de ez ugyanolyan jó.)


Vikoo: Nagyon szuper a szoba. Nekünk is van olyan barna macink, amelyik a pelenkázótokon csücsül. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, köszi az infót. nekünk is van amúgy, sundance a neve, ha jól rémlik, de mikor pár hete voltam a melanóma szűrésen, a bőrgyógyász felhívta a figyelmem, hogy csak, és kizárólag patikában beszerezhető naptejet használjak, mert a drogériákban kaphatók "csak" a napsugarak egyik káros hatása ellen véd, a másik ellen meg nem. most nem az UV A és B-re gondolok, mondta is a nő a nevét, hogy mi az, ami ellen ezek nem védenek, de már nem tudom, illetve ezeket tudom mondjuk EP kártyára is venni, ha van rajta éppen fedezet, a DM-est meg nem! :( de azért köszönöm. van olyanunk is itthon, most egyelőre ezt használom, aztán meglátjuk, hogy erre nem lesz-e kiütéses! :)

ja, és nehogy sznobnak tartsatok, nem gondolom, hogy csak a méregdrága a jó, csak azért az ilyenektől tartok, és, ha tehetem, megveszem azt, amit a bőrgyógyász mondott! igazából nem is az volt a lényeg, hogy mennyibe került, hanem, hogy tök jó, hogy híres krém, és mégis mennyire érzékeny a babák, gyerekek bőre, hogy még ez sem mindig jó nekik! :)

de amúgy majd megtapasztalják az első gyerekes anyucik is, hogy amit kapunk a kórházban felicitas csomit, ha még van ilyen, abban előszeretettel adnak Johnson&Johnson fürdetőt, és a legtöbb baba arra is kiütéses lesz, pl. az én fiam is ekcémára hajlamos sajnos, szóval még jó, hogy ennyi fajta kencét lehet beszerezni manapság... :D

sophie27
 
 


Hát, ennyi, így állunk most… az uccsó hónapra vannak már csak dolgok. Fertőtlenítés, mosás, vasalás…

Csillag, kösziiii, az a MOL-os maci, imádom… Még Bendike kapta karácsonyra, de jó lesz majd az öcsinek is. Meg majd még szeretnék Nektek mutatni egy macit, levendulás illatú magok vannak benne, rendkívül puha és világ aranyos, be lehet tenni a mikróba, vagy csak a radiátorra és hosszú ideig tartja a meleget. Ez jó, mert ugye téli babák lesznek és ha majd megyünk vhova, akkor tudjuk vinni, vagy csak beteszem a kiságyba, h addig is melegítse az ágyat. :) elméletben már nagyon megy, sajnos nem tudtam kipróbálni, de majd Boldinál!!!
Mi pénteken megyünk kukucskálni és már nagyon várjuk!!!


Sophie, megkaptad a privim?

Dorka, a kádat, állvánnyal együtt vettem a vaterán… Stabil, van két polc, amit szintén jól ki lehet használni, és a kádból le lehet engedni a vízet egy szeleppel… Sztem jó lesz, de majd meglátjuk a gyakorlatban. 1ébként piszok olcsón jutottam hozzá, oké, nem új, de a fertőtlenítő az úgy is játszana.
..és kösziiii, a Tiétek is biztosan csodaszép lesz!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sophie: melyik gyógyszertárban kapható krémet nem bírja Beni bőre?
Nekünk a Vichy is jó volt, meg egy rettentő kicsi és drága krém is, aminek Bioderma a neve...

Ja, és Sophie-nak igaza van a Johnson&Johnson termékekkel kapcsolatban!!!! Az újszülöttek jó részénél kiütéseket okoz! Én sem ajánlom senkinek!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Vikoo, megnézem... nem kaptam értesítést! :(

ez a mikrózható maci, és társai a patikákban is kapható! jó lehet a levendula még a nyugodt alvást is elősegíti! :) hátha beválik nálatok!

sophie27
 
 


Csajok, köszi a drukkokat, eredményes volt!!!!!

Mivel is kezdjem.....talán azzal hogy a táblázatban át kellene színezni a kék csíkot rózsaszínre :lol: :lol: :lol: Záporoztak a könnyeim, nem bírtam abba hagyni a sírdogálást. Kislányunk lesz, hihetetlen!!!!! (Apa állította, hogy csak fiút tud.)

Az elszineződött maszatnak az oka nincs meg. Méhszáj zárt, lepény fent, tök messze. Gyerkőc keresztbe. 35 dkg - egy hét alatt kb. 10 dekát hízott. Jól tartom :oops: Az uh egy héttel idősebbnek írja, mint amennyi.
Most 3 hét itthon lét, fekvés, pár nap múlva hívnom kell, hogy fekvés hatására elmúlt-e a dolog.

Ca pótlás - napi 2 Calcium sandoz pezsgőtabletta. Most kérdeztem meg a dokimat. Úgyhogy be is vásároltam belőle, mű vagy nem mű, én inni fogom. Persze eszek actimel-t és tejtermékeket, de biztos, ami biztos.

Vissza foglak olvasni benneteket részletesen, csak most spurizok az ágyba. Szét idegeskedtem magam, ráadásul 12-től ugra-bugrálok. Gyors ebéd, készülődés, utazás, dokinál várni, hazautazni.

Angie, remélem Te is csupa jó híreket kaptál :wink:

mikegirl
 
 


Angie, Mikegirl,
hálistennek hogy nincs nagyobb baj!

Mikegirl, de bizony ám hogy 1 héttel idősebbnek látszik a kisasszonykád!!!

Én is pont 18 hét 5 napon voltam, és 26 deka volt a baba, és mondták hogy teljesen hétnek, napnak megfelelő súly.
De innentől kezdve rohamosan szedik magukra a tömeget, így a 35dkg szerintem is egy picit idősebb babáénak felel meg!

:D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok! Én is vagyok ám! :oops:

Sophie! Köszi a hiányolást! Igazából lelkifurdalásom is van, mert nincs is nagyon kifogásom, miért nem írtam. :oops: De talán a leginkább a lehangoltság az oka, amit szerintem a folyamatos rosszidő okozott. Most viszont két napig szuper idő volt, de ebben a pillanatban már megint esik nálunk. :evil:
Azonban mindig olvasok, és figyelem a híreket!!!

A Johnson cuccokkal kapcsolatban megegyezik a véleményünk. A kórházakat ez a cég telenyomja a termékeivel, de én már ott is a saját törlőkendőmet használtam. Most pedig már popsikrémet is biztos vinni fogok magammal. Az a baj a Johnsonnal, hogy tele van illatanyaggal, ami egyáltalán nem hiányzik egy kisbaba bőrnek. Bogi úgy illatozott a kórházban, mint egy virág, fürdetés után már szinte engem zavart.

Vikoo! Nagyon szép a pocakod!!! És a szoba is, azzal a sok macival!!! :lol: :lol: :lol:

Angie! Drukk, hogy minden rendben legyen, de már úgyis megnyugodtál reggel, a doki is csupa pozitívat fog mondani!!!

Mikegirl! Szóval mégis inkább kislány!!! :lol: :lol: :lol: Hát ez aranyos!!! Végülis még időben kiderült!!! :lol: :lol: :lol: Jól tudom, hogy nagy vágyatok teljesült?
Pihenj sokat!!! És minden rendben lesz, főleg, hogy nem találtak semmi eltérést!

Macs! Nagyon szépek a babáid!!! :lol:

Aranyoska! Jól megkésve, de gratula a félidőhöz!!!! :lol:
Folyton te meg Eclipse korát csodálom, és irigykedem. :oops: Először csak a 16. hetet szerettem volna elérni én is, de mindig újra és újra megtetszik a következő szám is. :lol:

Eclipse! Nagyon keményen nyomod ezt a vizsgaidőszakot, meg a munkát egyszerre. Csodállak, én a háztartással alig bírok.:oops: :D

Sophie! A bevásárlás szerdán lesz Pesten, ha lesz rá idő. Akkor megyünk a diabetológushoz is.

Remélem szerdára már az én sorom is kiszínesedik a táblában! Mert holnap délután megyünk 4D-re!!! :lol: Már nagyon várom!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szia Eclipse!!!! :lol: Holnap te is felezel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Csillag! Nekem 90/50 szokott lenni a vérnyomásom, de én se érzek semmit, viszont nekem mindig ilyen alacsony.
Kávét nem iszok, nem is ittam sohasem, de a védőnőm sok folyadékot javasolt, ennyi.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs:

Kihez mész 4D-re?
Bikkeshez???
Köszönöm a gratulációkat,meglátjátok ti is hamar itt fogtok tartani.Nekem annyira gyorsan mennek a hetek :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska! Igen, a Bikkeshez megyünk. Múlt héten felhívtam, hogy szerdáig kellene időpont, holnap negyed 5-re kaptunk is. :D Csupa izgatott vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

Ja, és pénteken végre apa is érezhette, hogy a kistesó mocorog. :D Nagyon boldog volt, már régóta várta a pillanatot. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla 2010.06.08.

Kép

szisszka
 
 


Sziasztok!

Ma is korán keltünk, 5 előtt 5 perccel... :shock: érdekes lesz ez igy :D
Tegnap voltunk védőnőnél, minden rendben.

Kismama torna: kaptam végülis infót, h ki tartja itt, kaptam telószámot is, majd felhívom, h mikor van stb. stb. jól esne egy kis kikapcs :D

EMESE
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOOOOOOOT!!!!!!!!!!
:lol:
Kép

Eclipse
Gratula a félidőhöz!!!!!!!!!

Viko
Délután a gyerekem nem alszik már sajnos :( Pedig tudnám élvezni a pihit délután!
Most néztem, hogy Ti meg Dunavarsányban laktok :wink: Tök jó, hogy vagyunk itt páran, akik viszonylag közel laknak :)
Szép a pocakod kismami! :)
A babaszoba is nagyon szép :) Én is ilyen szopiszéket kaptam apától nemrég :) Én olyan kádat szeretnék, amit a nagykádra lehet rátenni, kiindulva abból, hogy Marci milyen pancsolást rendezett le mindig. Csak azok olyan drágák egy kiskádhoz képest, nem tudom érdemes e ennyit költeni pár hónapra... mert aztán 4 hónaposan Marci a nagykádban fürdött már.

Angie
Örülök, hogy megnyugodtál ! :)

Ancsa
Marcinak időszakai vannak :D Van, hogy korán kel, van, hogy később. Egy ideje beálltunk arra, hogy 6 óra, fél 7, max. 7-kor kelt.
De volt olyan időszaka is, hogy csak 8kor kelt fel.
Tény, hogy mi is korán fekszünk, apa miatt, általában este 8kor, max 9kor ágyban vagyunk...

Dorka
Grr, remélem ma jobb napod lesz, meg sikerült pihenni is!

Csillag
Férjednek jobbulást!!!!!
Nálunk is hasonló a helyzet, összedől a világ :D

Sophie
Nálunk nincs délutáni pihi :? amióta leszokott a cicizésről nem hajlandó délután aludni :? Amúgy meg pörgés van, folyamatos játék... Viszont este 8kor tuti alszik a gyerek :D
Jajj, én is láttam a "szedd magad" epret :) Én is úúúúgy mentem volna, de apa közölte, h sokan vannak. Pedig imáááádom az epret!
Naptej: a gyerekorvosnál nem kérdeztél rá erre? mert nekünk annak idején (még Battán), a gyerekorvosunk egyből rákérdezett, ahogy jött a jó idő, h írjon e fel Marcinak napkrémet. A gyógyszertárban keverték ki, és ha az orvos receptre felírja, akkor olcsóbb szerintem... :roll:
nekünk szerencsénk van, mert Marci bőre nem érzékeny, és avonos gyerek naptejet használunk.

Mikegirl
Gratula a kiscsajszihoz! Már át is színeztem a sort a tábliban :)
Örülök, hogy minden rendben van!


AFP:
Lányok, akinek meg van az afp eredménye, pötyögje már be nekem, mert szeretném én is megcsinálni a táblázatot, amibe beírnám az értéket, meg h végül kisfiú vagy kislány a baba :) Csak kiváncsi vagyok az összefüggésre, meg h mennyire jön ez be. De csak ha nem bánjátok... Próbáltam visszakeresni az értékeket a régebbi hsz-kben, de lehetetlenség!
Előre is köszönöm :D

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!

Hát, sajnálom, hogy ezzel kezdem, teganp tényleg extra szarul alakult a napom és az éjszakám is.
Hazértem, vittük ugye a kiskutyámat állatorvoshoz veszettség elleni oltásra, ami után baromi rosszul lett, nem tudott lábra állni, összeka...ilta magát, hányt, nagyon durván nézett ki.
Andris vissszavitte, közölték, hogy nagy volt az adag+valami allergiás reakció.
Hazértek nem evett, inni ivott szerencsére, lefeküdt a fürdőbe és kis sem jött.Az éjjel meg borzalmas volt, egész éjszaka virrasztottam vele, hányt, ment a hasa.Reggel, mikor otthon hagytam, azt hittem, hogy megszakad a szívem.Szegény kicsikém, annyira sírt.De egyszerűen már nem vehettem ki szabit.
Csajok, bocs, hogy a kutyusummal jövök, de én őt nagyon szeretem, túlságosan is.
Igazából tegnap azt beszélgettük anyával, hogy ez az aggodalom majd a babánál a többszöröse lesz, és meg kell tanulni kezelni.Nehéz lesz!

Sophie, mit vettetek az ikeaban?
Júliusban mi is tervezzük, már várom nagyon :D

Mikegirl, szívből gratulálok!!! :D Látod, hogy minden rendben, hiszen nem lehet baj!!!
:D
Pihengess sokat!!!!
De jö, nagyon örülök!

Eclipse, félidő!!!Gratulálok!!!
Húú, csajok azért telik az idő...

Lucuzs, nagyon örülök, hogy jöttél :D
De most már akkor jobb a hangulatod, ugye?
Az a bolond időjárás mindenkit lehangolt! :(

Szissz, húúú tényleg ma is korán volt ébresztő!De te is lefekszel Marcival este aludni 20 órakor?
AFP MOM index: 0,89

Aranyoska, Nagyon Boldog Szülinapot Neked!!!

Képzeljétek el, tegnap este nagyon erősen mozgott a kisbabánk, biztos érezte, hogy valami nem ok.
De nem akarok idegeskedni miatta.
Ma még a romákat is fel kell hívnom, hogy nem tudok segíteni az ügyükben.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Bárcsak péntek lenne!

Bocsánat, a negatívkodásért!

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Jó reggelt Csajok!!

Dorka- Sajnálom, hogy nem voltak jó napjaid mostanában, remélem javul a helyzet :wink:Kutyusodnak jobbulást, remélem mára már jobban lesz!!!!! Elvileg csütörtökön-pénteken és szombaton kéne mennem dolgozni, de csütörtökön-pénteken nincs kedvem ( olyan munkakörbe vagyok megint ahol állni kell tök sokat), így szerdán lemegyek a dokihoz és kiiratom magamat arra a két napra :D

Vikoo- Nagyon cuki a pocakod :D :D Látom Hello Kitty-t szereted..... :D Nekem is van pipere tükröm, papírzsepi, a telefonom háttérkép is Hello Kitty :D :D ...Na majd ma nyomok fel én is poci fotót, de nem ér kiröhögni :D ...Baba szoba nagyon szééééép :D :D Nagyon tetszik, hogy minden macis!!

Csillag-A bölcsességfog az nagyon szar, főleg mivel gyakran fájdogál....Én már 3 db-tól megszabadultam szerencsére, de úgy , hogy én könyörögtem a fogorvosnak , hogy húzza ki :D Állítólag nincs is rágó funkciójuk, csak arra jók, hogy begyulladjanak :roll: Párodnak kitartást!...Kisfiad cuki lehetett a bringán :D Ezeknek a gyerekeknek sosem merül le az aksijuk :D

Sophie- Eper????Hmmmm, imádom :D :D Én is úgy mennék szedni, itt is tele van mindenhol eper földdel, de még sem jutok el valahogy odáig :wink: Hány kg-t szedtetek???Nem hiszem, hogy megártott volna pár szem mosatlan eper!! :wink:

MikeGirl- Hatalmas gratula a kiscsajhoz :D :D Ez annyira szuper, teljesült a vágyatok még is csak :D :D Nagyon örülök a boldogságotoknak :D És annak is, hogy minden rendben!!!Pihengess amennyit tudsz!

Lucuzs-Nagyon drukkolok, hogy ma megmutassa a kisbaba, hogy mi rejtőzik a lába között :D Gyere a hírekkel, nagyon kiváncsi vagyok!! :wink:

Hát nálunk nem tudom mi lesz ha jövő héten kiderül, hogy még is lány...Apjuk már kiöntötte gipszből a Levi feliratot a baba szoba ajtajára :D :D :D Nincsenek kétségei, mondjuk nekem sincsenek, nem tudom miért, de szinte biztos vagyok , hogy kisfiú lesz :D Na majd jövő héten kiderül :wink:

Aranyoska- Boldog születésnapot Kívánok :D :D :D

Szissz- Én is úgy tervezem, hogy fél 8 körül lesz majd a fürdetés aztán 8 -kor alvás a babának! :wink: Szerintem addigra én is hulla leszek :D ...Ezt a kiskád dolgot , én sem tudom, hogy csináljam....Nem lehet az elejétől kezdve a nagy kádban fürdetni??vagy kell rá tenni egy kisebb kádat?

És akkor pocifotók:

15 hetes reggeli:
Kép

15+4 délutáni:
Kép

Azt hiszem kifekszem napozni egy kicsit :D

Mindenkinek szép napot!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Szép napot mindenkinek!

MikeGirl,
gratula!!!!!! Biztos megható lehetett. :D

Csajok! Király volt a tánc! Imádom ezt az időt! Tegnap vettem szopipárnát. Azt ami már korábban is szóba került, Lenici74 a TeszVeszről. Ja és köszi a bébi őrös, légzésfigyelő infókat. Apa ráállt a netre és megkereste a legolcsóbbat. Végül AC301 mellett döntöttünk. Egy dologhoz ragaszkodott, hogy új legyen (garancia). Ma megy érte. Tegnap lefoglalta telon.

Aranyoska,
lehet még rendelni a következő fordulóra? (Popsitörlő, víz és pelus majd ha lesz)

Eclipse,
megvolt a páromnak a műtéte. Kicsit nem úgy zajlott, ahogy azt elképzeltük, de túl van rajta. Majd leírom priviben a részleteket.

Képzeljétek. Valamelyik nap terhes gatyót vettem fel és átadták a helyet a metrón. Nem gyenge!!!!! 8)

Gyancsi,
a tüszinél én mindig megszorítom a hasam és akkor nem nyilall. A wc szokások nálam is egyeznek. Én nem aggódom emiatt.

Vikoo,
nekünk is van MOL macink. Tök jó puha, imádom.

Kép
Kép
haynii
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Mikegirl, nagyon-nagyon örülök az örömötöknek, h kislányotok lesz (meg persze annak is, h nincs baj a babával, még az is lehet, h tényleg vmi hasonló a szitu mint nálam volt)… azért most egy kicsit én is elbizonytalanodtam. Nem tudom, Ti mennyire hisztek ezekben az előre jóslásokban, de nálam mondjuk Bendinél alapból nem jött be. Buktam a 700 éves kínai jósnaptárt, a naptármódszert. Boldinál, pedig a Jónás módszert, és az ingát. Vagy lehet, h mégsem. :D 1ébként Nekünk teljesen mind1, de tény, h a gyermekkori álmom egy kislány, a szívem vágya pedig egy kisfiú…
A CA, normál esetben is kell, mármint, h ekkora adagban. Nekem még a pezsitabitól is hányingerem van… Nekem még anno a védőnő azt mondta, h elég heti 1 pótlásnak, aztán mondjuk akkor már nagyobb pocakos voltam.. most meg ugye pont a csontok fejlődése van soron, lehet megerőszakolom magam és nyomom a lötyit.

Lucuzs, köszi a dicsit.. :D Nagyon örülök, h Rátok találtam, mert tényleg nagy segítségemre lesztek majd, jajj milyen kis önző vagyok. :D. Szóval, olyan jó, h vagytok itt már babás mamák, így van tapasztalat, és az bizony aranyat tud érni!!
Jujj, most olvasom, h ma mentek 4D-re, ugye teszel majd fel képet??? Ez egyben a genetikai uhu is?
De jó, Nálatok már a Férjed is érezte? Ha Boldi mocorog is, akkor azt csak én érzem, még nem látszik a pocimon, és nem is nagyon lehet érezni. :(

Szisszka, lassan már teljesen mellőzheted az alvást. :D
Sajnos nekünk a középső szinten csak zuhanykabin van, a legalsón van csak kád, de azt a fürdőt nem szeretem… meg ugye a babaszoba legfelül van, szóval, Apa meggebedhet mire felhozza majd a pancsivizet. 1ébként, nem tudom hallottatok-e róla, vagy ez már egy régi dolog, de a most szült barátnőim, már nem mindennap fürdeti a csemetét, hanem csak minden másnap. Ancim erről még nem hallott, én sajnos nem jutottam el idáig, de állítólag ez most a védőnők ajánlása…

AFP eredményem:
16+3 , 0,93 Mom

Kérdés, Ti most milyen gyümit tömtök magatokba, csak, mert én egész télen nyomattam a narancsot, ami szuper is, mert rengeteg kálcium van benne, meg rostok, szóval, esténként 1 kg simán lement. De most az epret leszámítva nincs nagyon semmi.. én pedig, úgy kívánom a lédús gyümiket, már odáig fajultam, h konzerv barackot ettem. :(

Dorka, milyen kutyusod van? Hogy hívják? Jobban van már? Biztosan nem lesz semmi baj, víz mindig legyen előtte, nehogy kiszáradjon… És fel a fejjel!!

Én most megint nem érzem olyan aktívan Boldit, most meg biztos a meleggel van baja… :D

GyAncsi: nagyon édes a pocid!!! A napozással pedig óvatosan, nem nagyon szereti a testünk, legalábbis amiket olvastam, meg amit magamon tapasztalok, huhh. Azt tudni kell, h mi ugye víz mellett lakunk, és én már áprilisban totál fekete voltam. Most áprilisban csak a melegtől, nem a naptól ám, de napszúrást kaptam. :( annyira nem bírom a napot, h csuda. Hulla sápadt vagyok, szinte már zöldes árnyalatom van.

A pocis képeket továbbra is várom!!!

Mindenkinek nagyon szép napot, ha mentek vhova, víz mindenképp legyen nálatok, nagyon meleg van!!!!!! puszi

Kép

Kép
vikoo
 
 


Angie, voltatok dokinál?Gyere mesélj!!!Gondolunk ám rád!!!

Gyancsi, jól teszed, hogy otthon maradsz!!!
Ott is ilyen jó meleg van?

Szuperek a képek!!! :D
Tényleg délután mindnekinek nagyobb szerintem a pocija :D
Jó napozást, de azért vigyázz magatokra!
Húú, én szerintem még soha nem voltam ilyen fehér :?

Hayni, és milyen volt a szopipárnával aludni?
Megkérdezhetem, hogy hol találltátok a légzésfiygelőt, és mennyiért?
Andris is mindenképpen szeretne, én mondtam, hogy inkább béreljünk, de köti az ebet a karóhoz!
Metro :D Nekem nincsen kimondottan terhesgatyóm, de hapl. szabadidőgatyóban vagyok, akkor sokkal jobban látszik a pocakom, mint farmerban.Bár azért már nekem azt gondolom, mindenhogyan látszik, legalábbis remélem!
:D

Vikoo, én őszintén bevallom, hogy ettem néhányszor epret, de igazán most semmit, mert semmi olyan nincsen.
A kutyusom:Dorka, egy bichon havanese kutymorgó, és nem tudom sajnos, hogy van, nem tudok hazajutni hozzá, mert dolgozom, és Andris hozott, nincs autóm, busz vonatfelejtős sajna, mert extra szar a közlekedés!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Jaj, Lucuzs elfelejtettem, drukkolok délután!Gyere ám a képekkel!! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép Kicsikutyám és én

Gondoltam megmutatom nektek a kiskutyámat, bár lefelé néz, de szeretem ezt a képet, kb 3 hete készült :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Lucuzs szorítok!!!!

A szülinapi köszöntőt pedig minden kis angyalkának köszönöm szépen!!!!!

Haynii:popsitörlőből és cumiból most is tudok küldeni,ha kell.Pelus nem tudom lesz-e még,és ,ha lesz mikor.Sajna:(

Gyancsi:nagyon csini vagy!!! :wink:

Dorka:remélem a kis jószágot már jobban van...én maximálisan átérzem a helyzeted,mert én meghalnnék a kutyánkért.Nekem ő egy családtag,ő a kisfiam;)Amikor megjöttünk a dokitól is,azt mondtam neki,h "hugicád lesz édesem"Szóval...ennyire :roll:

Mikegirl:gratulálok...jajjj,de jó,h egy újabb kiscsajszival bővülünk :wink:

Eclipse:isten hozott a félidősek táborában;)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska, nektek beegle (jaj, nem tudom, hogyan kell írni) kutyusotok van, ugye?
Egyébként én is hasonlóan gondolkozom, nálunk is családtag, pedig régen nagyon elleneztem, hogy kutyus van a lakásban.

Csajok, nem tudom, ma mikor fogok hazajutni, de azt hiszem megőrülök addig! :(

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Akra,Dorka:még pár nap és ti is töltitek(hogy megy az idő) :roll:

Képzeljétek a védőnőnél meghallgattuk a kis Rebekánk szivét ,és elsőre megtalálta nekem a nőci...úgy dübörgött,mint a gyorsvonat.Persze a könnyeimet folyattam egyből és nyeltem a taknyom :lol:

Apa éjszakás volt és reggel még találkoztunk mielőtt indultam volna védő csajszihoz,és meglepett szülinapomra nagyon....
Egy hete Ausztriában az XXL Lutz-ban volt egy fehér szekrény,amin nekem nagyon megakadt a szemem,mert szép,praktikus kialakítású és le volt árazva 99euróra,de szórólapos kuponnal csak 79euró..és MEGVETTE nekünk;)
Annyira örülök neki...majd küldök róla meg a többi bútorról fotót,de 8 héten belül lesz csak elhozva,mert nem volt raktáron.
De így legalább a festés ideje alatt nem kell kerülgetni.
Nálunk ugye a kiságy és a pelenkázós komód is hófehér és halvány sárga...szerintem gyönyörű lesz;)

MÁS:LáNYOK :Közületek küld valaki valamiféle ajándékot,adományt Borsodba?
Én arra gondoltam,h kiselejtezem a ruháinkat,és elvitetem a katasztrófa védelmisekkel...én annyira sajnálom őket!!!
Láttátok a hírekben,h megszivatták őket a bútorokkal(odavitték a kamionnyi bútort,amíg a híradósok ott voltak,aztán eltűnt a média és a bútorok is)GUSZTUSTALANOK!!!!

Ne haragudjatok,de hamar kihozzák belőlem az állatot az ilyen mocskok.Sérti az igazságérzetemet!

Na megyek készülődni,mert délbe megyek a gondozóba.

Széép napot mindenkinek!!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Dorci:igen beagle-nk van,a világ leggyönyörűbbje :oops: Kép

...és így kunyerál,ha kell neki valami,márpedig neki mindeg kell valami :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Dorka,
Szopipárna még csak érkezőben. Majd leírom milyen. :D A légzésfigyelőt a férjem intézi. Ahogy elérem, megírom az infót.

Aranyoska,
visszakeresve ezt az infót találtam:
"Törlőkendő:Aloe Vera-s Pampers.van 12 illetve 15 db-os.50.- és 60.-/csomag" még mindig így van? Lehet kartonnal rendelni? Ha igen akkor hány csomag van benne? Víz elfogyott? Bocs a sok kérdésért. :lol:
Én hivatalból segítek az árvízkárosultakon. Az összes kollegám védekezik én meg viszem a napi ügyeket (kimélős terhes beosztás). Ezen kívül minden este megsiratom őket. Komoly, tiszta gáz, de sírok a híradón. Én, aki sosem..... :oops: Ja és felhívtam a segélyvonalakat és Őrbottyánban a benzinkúton gyűjtenek nekik ahová ásványvizet fogok átvinni. Ennyi! Még mindig kevésnek érzem. Mindenemet odaadnám nekik kivéve a babámat és a férjemet. :lol:

Kép
Kép
haynii
 
 


Dorka,
http://tucsokbababolt.hu/
32.900 ft
+ AC Captiva kuka

Kép
Kép
haynii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: