Új privát üzeneted érkezett!

Jaaajjjj, sajnálom Babaimado, hogy ilyen későn jött az infó! De legalább kipróbáltál alternatív megoldásokat is, ez később még jól jöhet, a picik úgyis folyamatosan fognak gondoskodni a szennyes utánpótlásáról :lol: Olyan precízen és lelkiismeretesen végzed ezeket a teendőket, mindig kiderül, hogy én mennyivel kényelmesebb vagyok a készülődés terén. De majd erőt merítek és én is összekapom a csomagokat a jövő héten!
Timi, igen, én is olvastam, hogy ezeket a hüvelyeseket, és általában a k betűvel kezdődő zöldségeket (kivéve a krumplit, mert az burgonya :D ) nem szabad enni az elején. Meg epret, magvakat és más allergizáló ételeket. Plusz csökkenteni kell a tej és tejtermék bevitelt is. Ezekről hallottam, na meg kb. a terhesen követett étrend megállja a helyét állítólag. Esetleg tudtok mást, amire figyelni kell?
Judit, azért annyira nem szörnyű a dolog, mert tényleg tele vagyok energiával, nincsenek már azok a délutáni bebambulások sem, mint a 4-5. hónapig. De a poci a védőnő szerint nem nőtt akkorát, egy hónap alatt 80 dkg jött fel, remélem, az mind a kis Blankára rakódott. Pár nap és kiderül, én is nagyon várom az uh-t :)

KépKép
Kép
szecs
 
 


Görcsölgetek, így aoum vörösborát kóstolgatom én, aki sosem iszik. Dokim és a szül.nő ajánlotta pár hete, de most ráfanyalodtam!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaim...mi ez a vörösbor? Én még sosem hallottam róla :o

Timi
Kép
vt72
 
 

 
 

VT APUKÁM vörös bora, csak elgépeltem. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


:D :D Ez aranyos tévedés :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Sziasztok!

Az összekészített holmikkal kapcsolatban: nekem a szülőszobába vitt dolgok közül az ásványvíz és a légzőgyakorlat volt a leghasznosabb (persze Apán kívül)!! A bugyim pedig eltűnt... :roll: és utána sem került elő :lol: .

Kép

Kép
ripley
 
 


Helyzetjelentés: Tegnap kellett hívnom a dokim, hogy mikor kell mennem legközelebb, mert mondta, hogy vagy jövő héten, vagy utána héten, nem tudja, mikor nem lesz, hívjam tegnap fel. Mondtam, hogy megint napok óta görcsölök, tegnapelőtt nagyon is!!Így abban maradtunk, hogy tegnapra áttesszük a vizitet. Jó hír: méhszáj csont zárt. Rossz hír: dokim júl utolsó 2 hetében nem dolgozik, az nekem a 38-39. hét. Remélem, a kislányom szót fogad és megvárjuk a dokimat.

Judit, mondtam a dokinak a kéz/lábzsibbadást. A válasza: terhestorna. Jó ideje abbahagytam, mert még jobban fájt a hasam meg a hátam közben, de nem mertem megmondani. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaim...én terhestornát a 9 hónap alatt egyszer vagy kétszer csináltam. De én lusta kismama voltam :oops:

A szabadság alatt van a dokidnak helyettese? Hiszen a terhesség végén már gyakrabban kell menni ctg-re is. GI-nél a 35. hét után hetente kellett.

Timi
Kép
vt72
 
 


Oh, Babai sajnálom, hogy görcsölgetsz. Még jó, hogy zárt a mszáj!
Nálam is hasonló volt a helyzet már a 25. héttől. Görcsölt, keményedett a hasam, még szúrt is, de a méhszáj zárva volt végig (ezt "programoztam") Viszont így nem terhestornászhattam :( , sőt kímélet otthon.
Timi, jól néz ki a borsópép!
Zalánnak is az alma a jolyjoker.
Megnéztem a fűthetőzokni linket - köszi :lol: ! Jó drágák.
Ma reggel is sötét van, pedig Győzőék mennének kirándulni az ovival. Remélem jó idő lesz.

Kép

Kép
ripley
 
 


Babaim én is sajnálom, hogy görcsölgetsz, próbálj többet pihenni, bár tudom, hogy ezt teszed, de ez a legjobb amit tudsz csinálni.
Köszi, hogy megkérdezted a zsibbadást, próbálgatom majd én is a terhestornát.
Bár eleinte nem javasolták, így nem is tudom, hogy az igazából miből áll, de majd utána nézek, mert legutoljára a G.I. is azt mondta, hogy próbálgassam, hátha az jó a vizesedésre is.
Örülök, hogy minden rendben van egyébként.

Jövőhéten én is megyek orvoshoz, remélem minden rendben lesz, mert nekem is szúrkálgat és keményedik a hasam, főleg ha többet megyek, pedig azt mondta, hogy sok-sok séta kell. Akkor megkérdezem, hogy Ő hogy lesz nyáron, mert én meg úgy tudom, hogy augusztusban megy szabira. Az viszont nekem nem a legjobb.

Szecs, te júliusban szülsz, G.I. akkor lesz? Kérdezd meg ma ha mész! És sok sikert, várjuk a híreket :-)

Hát igen ez a nyár ilyen, szabadságok ideje.

Timi ctg-t hányadik héttől csinálják? Hova kellett járnod a G.I-hez, a magánrendelőbe csinálta?

Kép
judit70
 
 


VT, igen, mondta, hogy intéz helyettest, mert a CTG miatt mindenképp kell. AZ nem gond, de szülni a saját dokimmal szeretnék. Az egész ember hihetetlen módon megnyugtató hatással van rám. 1-2 mondatot mond, halkan, nyugodtan, mosolyogva és az ember megnyugszik. Meg bármit el mersz neki mondani és azt hiszem a bizalom a legeslegfontosabb dolog ott, abban a helyzetben.

Judit, tudod, én nem G.I.hoz járok!!(Ezt a szabi miatt írtam.)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


babaim igen tudom, hogy te nem hozzá jársz és gondoltam, hogy szülni nála szeretnél. Nagyon sok jót írtál róla :-)

Kép
judit70
 
 


Judit...a 36 vagy 37 héttől volt hetente a ctg a magánrendelőben csinálta Gabi meg. Nem volt konkrét időponthoz kötve, mehetettem bármikor. A dokival nem is találkoztam, Gabi vitte be neki a papírt, aláírta aztán mehettem dolgomra :D

Amit javaslok, hogy a vizsgálat előtt érdemes majd enni valami szénhidrátot vagy almát...bármit, ami felébreszti a pöttömöt majd odabent.

Sose felejtem el, hogy egyszer szó szerint ráznom kellett a hasamat, hogy Zsolti felébredjen és lehessen normális ctg-t csinálni :lol:

Timi
Kép
vt72
 
 


Sziasztok!

Babaimado, örülök, hogy minden rendben van a picivel! Nem is írtad, hogy mekkora már, pedig kíváncsiak vagyunk ám :)
Judit, megkérdeztem a dokit szabi ügyben, nekem is eszemben volt, hogy itt az idő rákérdezni. Annyit mondott, hogy engem biztosan nem érint, tovább pedig nem akartam feszegetni a magánéletét, úgyhogy nem lettem sokkal okosabb. Ezek szerint júli közepéig-végéig biztosan lesz.
Ma viszont nem volt a Gabi, pedig 2-3 hét múlva esedékes az újabb vizsgálat és az első CTG :D :D :D Azt mondta a hölgy, aki helyettesítette, hogy holnap hívjam időpont ügyben. Ti hívtátok már rendelési időn kívül? Én csak egyszer, de mivel akkor nem volt annyira képben és olyan jó passzban (ráadásul nem volt nála a füzete), nem tudom, hogy melyik napszakban lenne érdemes rácsörögni. Van ötletetek?
Blankával szerencsére minden rendben, tankönyvszerű 2007g-ot nyom és szépen befordult a 'helyére' :D Doki rendes volt, mint mindig, pedig jó sok kérdéssel fárasztottuk Apával :lol:

KépKép
Kép
szecs
 
 


Szecs...örülök, hogy minden rendben van Blankával és Veled!
Gabit én általában 9 óra körül hívtam...ha jól rémlik két vagy három alkalommal. De a ctg-re nem lesz szerintem konkrét időpont..hisz ahhoz a doki nem kell, csak a papírra amikor ránéz. De szerintem ha jövő csütörtökön hívod, azzal sem fogsz elkésni semmivel :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Köszi szépen Timi!
Lehet, hogy csak azért volt múltkor olyan kedvetlen, mert már nagyon sok kismama ügyeit intézi. Ma majdnem másfél órás késés volt, mert a doki éppen egy szülést fejezett be. Annyi kismama volt, hogy el sem tudom képzelni, hogy ma mikor fognak végezni :shock:

KépKép
Kép
szecs
 
 


Igen...ilyen nálam is volt kétszer. A végén már elmentünk addig a férjemmel egyet plázázni...mert levegőt se lehetett venni a váróteremben. A férjem meg nem a türelméről híres...főleg ilyen helyzetekben. Viszont a havonkénti "mozizást" nagyon élvezte :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Szecs, most nem volt UH, így nem tudom, mekkora. Csak a méhszájat nézte meg a dokim és az szerencsére, idézem: "csont zárt".

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szecs, reggel 8-kor ha hívod Gabit, biztos eléred.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Szecs, örülök, hogy rendben vagytok mind a ketten! :-)
Köszi, hogy írtad a szabis dolgot, rákérdezek jövőhét csütörtökön én is! Lehet, hogy nem lesz szerencsém és éppen akkor lesz szabin amikor nekem kell majd :-(
Szóval rendes volt most is a doki bácsi, pedig írtad, hogy sokan voltak és mégis ilyen türelmes volt?
A Gabit én egyszer este 6 órakor hívtam (szerdai napon), akkor jó fej volt és türelmes. Utána mégegyszer így kellett időpontot kérnem, az kb. du 2 óra fele lehetett és nagyon rossz kedvében találtam, hallottam, hogy nyűg neki akkor velem foglalkozni és időpontot adni.
A múltkor amikor voltam, rákérdeztem, hogy mikor zavarhatom időpont ügyben, azt mondta, hogy bármikor, ha esetleg zavarnám, akkor úgy sem veszi fel, vagy kinyomja.

Timi, köszi, hogy leírtad a ctg menetét és körülbelüli időt, hogy mikortól csinálják.

Babaim hogy vagy?
Én még heti 3 x megyek dolgozni, de tegnap otthon maradtam és 9 óráig aludtam :-)
Úgy érzem, hogy fáradékonyabb vagyok már!

Kép
judit70
 
 


Én is egyre fáradékonyabb vagyok. 1/2 5-kor keltünk apával. 7-kor visszafeküdtem, részletekben aludtam 9-ig. Most kómás vagyok.. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Az előbb hívtam a Gabit és tündér volt :D Köszönöm a tippeket, a bátorításotok nélkül tuti nem mertem volna reggel hívni, hanem pont a kora délutánra voksoltam volna.
Nekem nem a fáradtsággal, hanem a torkommal gyűlik meg a bajom, mert ilyen időben sajnos könnyen meg tudok fázni és az azonnal a torkomra húzódik (a manduláimat szerintem gyerekkoromban ki kellett volna vetetni, mert sok a baj vele). Ahhoz, hogy a Gabival egyáltalán tudjak beszélni, le kellett nyomnom 2 dl meleg tejet (teából nem tudom, hogy miket lehet ilyenkor biztonsággal fogyasztani, csak a csipkebogyót, de azt hideg vízben kell áztatni, így az kiesett).
Babaimado, most úgyis a méhszáj miatt voltál nyugtalan, így nem akkora gond, hogy nem volt uh, bár gondolom az anyai szívedet megdobogtatta volna ha megint láthatod :) Én sem láttam az utolsó 3 alkalommal, mert mindig Apa felé van a monitor, meg már nagyon nehezen fér bele a képbe (elég régi a gép is). Én mindig csak a súlyáról kapok infót :D Szoktad otthon használni a magzati szívhang hallgató készüléket amit kölcsön kaptál?
Judit, drukkolok, hogy minden rendben legyen a jövő héten! Nem semmi, hogy még heti 3 alkalommal bírod a munkát, nem csodálom, hogy fáradékonyabb vagy! Azért pihenj amennyit csak tudsz.

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok pocakosok,
nem csoda, hogy fáradékonyabbak vagytok!
Minden pihenési lehetőséget érdemes kihasználni 8) .
Én is kóma vagyok. Zalán éjszakáztat :( . 6 hónapon keresztül szépen teltek az éjszakák, most meg 4x is felkel éjjel. Csak cicin nyugszik meg, de a sok tejtől utána meg fáj a hasa, és nyüglődik. Próbálom cumira szoktatni, de csak immel-ámmal kell neki. 2 hete vannak fogzási tünetei, de fognak még mindig nincs nyoma, szóval nem tudom, mi baja lehet :? .

Kép

Kép
ripley
 
 


Szecs...most eszembe jutott, hogy igen, az utolsó hetek uh-ját mindig apa élvezte jobban...szerintem GI meg örült is neki, hogy van "közönsége"...így mindig tök részletesen elmondta, hogy melyik csontocskát látja éppen. Én persze ebből semmit nem láttam...de örültem, hogy a férjem örül neki :)

Tényleg pihenjetek amennyit tudtok...aztán már kevesebb idő lesz rá!

Ripley...remélem hamar kibújik Zalán foga...és újra rendes alvókájú lesz. Bár az a "baj"...hogy 20 fog lesz összesen...két év alatt.

Nekünk már van 5 és mintha látnék újabb kettőt fölül...úgyhogy lassan megvan a harmada :D :D :D

Timi
Kép
vt72
 
 


tegnapi 30+6
Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaim, ez igen, szép nagy pocid van :-)

Úgy látom Fanni növekszik rendesen ahogy kell :-)

Gratulálok nektek!!!

Kép
judit70
 
 


Sziasztok!

Olvasgatlak ám titeket :lol:
Csak "szerencsére" nincs mit írnom, velünk minden rendben.
Vivinek kezd kinyílni a csipája. Ami nem annyira nagy baj, mert visszahúzódó, naív kislány. Az ő kezéből mindig ki tudják venni a játékot, nem harcol, szalad hozzám.
Na de itthon most azzal őrjít meg, hogy sikít. Csak úgy. De olyan magas frekvencián, hogy megzavarodok tőle. Kértem szépen, veszekszek vele, mintha a falnak beszélnék. Kezd akarata lenni. Ami nem baj, örülni kell neki :lol: Csak fárasztó.
Ja és egyre aranyosabb :lol:

No olvasgatlak tovább titeket :lol:

KépKép
b_judyt
 
 


BJudyt...örülök, hogy jól vagytok!
Én azt hittem, hogy a sikítás egy csecsemőkori hang-gyakorlat...Zsoltinak volt egy pár ilyen hete amikor "André"-nak hívtuk :D

Babaim...szép pocak, látszik, hogy Fanni jól érzi magát odabent :)

Végre jó idő van...megyünk is nemsokára délutáni sétára...hátha akkor alszik egy kicsit az örökmozgó kishercegünk :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Jó reggelt! Imádom, hogy süt a nap! :D

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Igen, én is imádom, hogy süt a nap, itt nálunk kint 30 fok van most.
Bográcsoztunk egyet! :-)

Kép
judit70
 
 


Én is szeretem...de azért a 25 fok maximum nekem bőven elegendő...az e fölötti, már nekem sok :(

Így is át kell alakítani az életünket...hiszen ha tényleg 30 fok körül lesz a hőmérséklet, akkor a séták is csak kora délelőtt és késő délután lehetnek majd. Közben majd itthon kell szórakoztatnom valamivel a fiatalurat...lehet, hogy megtanítom arra, hogy nappal is lehet itthon aludni :D :D

Timi
Kép
vt72
 
 


[quote="babaimado"]J írta:babaimadoó reggelt! Imádom, hogy süt a nap! :D


Én is!!! Olyan Jóóóó! :D

Kép

Kép
ripley
 
 


Igen hurrá itt a nyár, csak a lábam nem fogja bírni, már most éget a nap :-)
Tegnap azt hallottam, hogy a hét közepén akár 36 fok is lehet. Húúúúúú, és csütörtökön megyek az orvoshoz délután. Alig várom, hogy láthassam a picuromat, bár ma még nem mozgott és aggódom, és tegnap is nagyon ritkán éreztem, lehet, hogy Ő is érzi a meleget? Attól lehet ez vajon?

Kép
judit70
 
 


hello :)
Én negyed 2re megyek csütörtökön a 6hetes kontrollra, arról lehet megismerni, ha jön valaki, hogy egy cuki kislány lesz rámkötve :D
danann
 
 


Sziasztok!

Ripley, remélem mostanában nyugodtabban telnek az éjszakáitok!
Zsolti nagyon belehúzott a fogacskák gyűjtögetésébe, gratulálok Timi!
Judyt, ez így nem ér, hogy csak olvasol minket :) Tessék leírni a kis semmiségeket is! Különben miből fogunk okulni amikor megszületnek a kisasszonyok? Erre a sikítós korszakra például nagyon érdekelne, ha megtaláltad a megoldást :) De tényleg, ha csak a 'szürke hétköznapok' vannak, egy ilyen tündéri kislánnyal, azok sem mondhatók éppen szürkének, nem?
Babaimado, nagyon szép a pocakod! És olyan ügyes vagy, hogy egyedül ilyen minőségű képet tudsz csinálni magatokról! Sajnos nekem ehhez segítség kell... Mész mostanában vérvételre cukorügyben?
Judit, remélem azóta már mocorgott a pici! Majd az uh-n megnyugszol. Nekem mindig azt mondja a doki, hogy ha kétségeim vannak, menjek el a védőnőhöz/sztkba/kórházba stb., bárhová ahol sürgősen tudnak szívhangot hallgatni.
Hogy repül az idő! Danann, azt hittem, hogy még csak 2 hét telt el a szülés óta... Jó lenne megnézni benneteket, sajnálom, hogy lecsúsztam egy héttel
:(

KépKép
Kép
szecs
 
 


Szecs, ari vagy. Már nem kell több cukorterhelésre mennem. A legutóbbi jó lett. Egyébként egyre falánkabb vagyok.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Az szuuuper Babaimado!
Én szerdán megyek, remélem, hogy nekem is ez lesz az utolsó...
Meglátod, jön a kánikula és úgy kell majd magadat rávenned arra, hogy rendesen és rendszeresen egyél :D

KépKép
Kép
szecs
 
 


Judit, választottatok már nevet a kicsinek? (Ha titok, akkor tekintsd tárgytalannak a kérdést.)

KépKép
Kép
szecs
 
 


Babai, szép nagy pocakod van :) !

Judyt, Vivi még síkítva is édes lehet :lol: ! Talán csak próbálgatja magát, meg a te idegeid határát :wink: . Ez tényleg egy fárasztó időszak, kitartrást hozzá neked! Vivi beszél is már?

Danann, jó hogy benéztél. Hogy vagytok Linda babával?

Kép

Kép
ripley
 
 


Sziasztok!

Szecs, hát névügyileg nem jutunk dűlőre, ami nekem tetszik, az a páromnak nem, illetve fordítva. Úgyhogy eddig úgy néz ki, hogy a Judit névnél maradunk. Egyébként a páromnak nagyon tetszik, gyanús, hogy direkt nem akar más tetszeni neki :-)

Most délután egyszer éreztem egy pici mocorgást, de nem nagyon volt aktív. Azóta sem. Most még figyelem, és holnap meglátom, hogy mi lesz. Remélem, hogy most csak lusti a drága.

Judyt, gondolom jó éles hangja lehet Vivikének!

Tegnap volt itt egy 8 hónapos baba, hát azt hittem megzabálom, amikor nem Ő volt a középpontban elkezdett köhögni, hogy felhívja magára a figyelmet. Eszméletlen mennyi kis eszük van a kis babáknak.
Amikor mondtuk, hogy kuci-kuci, rögtön abbahagyta és vigyorgott.:-)

Danann örülünk, hogy jelentkeztél. Én 1/2 5-re megyek G.I-hez csütörtökön, így valószínű nem futunk össze.

Hogy bírjátok pocakos társaim ezt a meleget, most kint az ajtónk előtt 38 fokot látok.

Kép
judit70
 
 


ó reggelt!

remélem, nektek jobb éjszakátok volt, mint neked. Folyamatosan zsibbadt/zsibbadtak a kezeim (ez hetek óta jelentkezik, de most már gyakori kezd lenni, dokim szerint a torna segítene), illetve tegnap óta 4* görcsölt be a lábam, ebből éjjel 2*. A talpam és a vádlim. Még mindig fáj azóta is. Magnerotot szedek 3*1-et a dokim utasítására. Tehát Mg hiány sem lehet.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jó reggelt!

Babaim teljesen együttérzek veled, nekem negyed hónapja zsibbad a kezem, főleg éjszaka, de 2 hete már napközben is.
Tudom, hogy nagyon rossz, és tényleg alig tud aludni az ember sajnos.
Hát, a lábgörcs az meg aztán nagyon rossz tud még lenni. :-(


Tegnap este, és ma reggel már mocorgott a picurkám, de nem olyan nagyon mint szokott.

Kép
judit70
 
 


Sziasztok!

Én is eddig csak olvasgattalak benneteket.Múlt hét csütörtökön
voltam G.I.dokinál,huúúú 2 órát vártam ,mert du-n szülésnél volt.
Rákérdeztem a szabira aug 20-a után megy el 1 hétre,de akkor is Pesten lesz és jön ha kell.Ha a csütörtöki napot választaná a pici akkor sincs gond,azt mondta,akkor új időpontot ad a kismamáknak.
Bár nem tudom mi lesz ,mert a fiam 1.5 óra alatt megszületett,remélem a második is hamar meglesz:-)
Ki szül aug-ban? Én aug 15-re vagyok kiírva.
Van valakinek pikkelysömörrel kapcsolatban tapasztalata?
ildibildi
 
 


Sziasztok!

Ildibildi, én szeptember 01.-re vagyok kiírva, de állítólag jobban készülhetek az augusztusra, mint a szeptember elejére, csütörtökön megyek G.I-hez, azért én is rákérdezek majd magamra vonatkozóan a szabijáról. Azért ez jó hír, hogy így is elérhető lesz.
Remélem nekem most csütörtökön nem kell ennyit várnom.

Pikkelysömörrel kapcsolatban nem tudok segíteni.

Kép
judit70
 
 


Sziasztok!

Judit, szerintem nagyon klassz, hogy a te nevedet kapja a pici! A lényeg, hogy mindketten ezt találjátok jónak.
Babaimado, remélem tudtál aludni napközben! Én sem aludtam valami jól (mint általában). Sokat kell kijárnom pisilni és úgy tűnik, hogy Blanka éjszaka szeret a legjobban ébren lenni :D Lehet, hogy nem mondok újat, de a lábgörcsnél (vádli) erősen felfelé kell feszíteni a lábfejedet, vagyis pipát formálni vele. Nekem főleg úszás után volt ilyen.
Ildi, ezek nagyon hasznos infók, én pl. nem mertem rákérdezni a csütörtökökre. Ez nagyon megnyugtató, hogy ilyenkor is lehet rá számítani!

KépKép
Kép
szecs
 
 


Lányok, ez a meleg ez már sok...legalábbis nekünk :(

Ripley...Zalán hogy viseli?
Zsolti egy szál pelusban van itthon napközben...reggel alszik a séta alatt 8 és 10 óra között...de utána nem alszik. Délután már nagyon nyűgi volt...remélem megszokja szegénykém hamar, hogy a nyár meleg. A telet jobban viselte.

Ildi...pikkelysömörről nekem sincs infóm sajnos.

Timi
Kép
vt72
 
 


Szecs, még ma is fáj a vádlim a tegnapi görcs után. Bármit csinálunk vele.
Én is egyre többet járok ki wc-re éjjel, de én alapból is fel szoktam kelni min. 1x pisilni, most meg babásan most pl.3 alkalommal.

VT: hirtelen lett meleg, hétvégére valahol a neten 39 fokot írtak. Nem csoda, ha nehezen viselik a babák és a kismamák is és a mentő is sokat szirénázik a napokban, sztem a szívbeteg, idős emberek is nehezen viselik. Óriási a hőingás.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Hello!
Tényleg nagyon meleg van :shock: , olyan hirtelen lett ilyen!
Én jól bírom, hisz vártam már a nyarat :) . Na most jól megkaptam!
Zalán kis bodyban van itthon, sétálni pedig vékony r.naciban megyünk, olyankor elég bágyadtan nézelődik a babakocsiból és általában kevesebbet is eszik. Amit éppenséggel nem bánok :lol: .

Babai, igyál olyan sok folyadékot, amennyit csak tudsz. Ez a görcs miatt is, meg egyébként is fontos...bár így 'ztán még több pisilés lesz :) .

Judit, ha GI itt lesz Pesten a szabija alatt, akkor nem kell aggódnod az időpont miatt :)

Ildibildi, a p.sömör - úgy tudom - lelki eredetű probléma, de több infóm nincs sajna.

Kép

Kép
ripley
 
 


Sziasztok!

Ma délután látom a kis Juditkát bibibi................... :-)

Na félretéve a bohóckodást, azt szeretném kérdezni, hogy ha betegácsiba mennék júliustól, akkor a dokitól kell-e kérni valami papírt amit a körzetihez viszek (úgy tudom, hogy igen), valamint, úgy hallottam, hogy folyamatosan kell kérni tőle újabbat?
Babaim, Szecs ti mit tudtok erről, úgy tudom, hogy ti otthon vagytok betegállományban.
Nem tudom, hogy egyáltalán már most kérjek-e tőle ilyen papírt, mert július még arrébb van, nem tudom, hogy akkor elfogadja-e a körzeti doki még.
Köszi előre is.

A lábaim mint az elefánté :-(

Nem is írtam, hogy hétfőn jól megijesztett a picurka, de azóta azért mozgolódik :-)

Vigyázzatok nagyon a melegben!

Timi, ripley, b_judyt, és a többi anyuka, kitartás ebben a melegben, szegény picúrok is nagyon megérzik és nyűgösek gondolom.

Olvastam egy cikket: "Óvatosan a nappal, most akár 5-10 perc alatt is le lehet égni"

Kép
judit70
 
 


Jajj még azt akartam, hogy ha nem untatlak titeket beszámolok a G.I-nél való látogatásomról, hogy mi újság velünk! :-)

Kép
judit70
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?