Új privát üzeneted érkezett!

Na, úgy látom itt ciánoztak :)

Mindenki családi életet él, gondolom.

Én bezzeg úgy összebalhéztam az emberemmel, hogy felkötöttem magamra a Bucit, és elhúztam egy órára sétálni.
Ahogy vártam, mikor visszajöttem ugyanúgy ült a számítógépnél...
Nem kell vkinek egy alig használt férj? :evil:

boruska

boruska: Dolgozik apjuk vagy játszik? Ha játszik meg szórakozik, akkor csapd le a biztosítékot és mond hogy elromlott. Lehet rászakadni a gyereknevelésre.
vicky79
Budapest III. kerület

Délelőtt kinyaltam a lakást, elmosogattam, elraktam a romokat, kimostam, kiteregettem, sütöttem cicegét, délután elmentünk úszni. És utána rájöttem elrontottam az egészet: unatkoztam, nem tudtam feltalálni magam. Ráadásul Bulcsú is unatkozott, és ő se bírta feltalálni magát, csak az én vánnyadt képemet nézegethette a tegnapi nagy buli után. Ergo szórakoztatni kellett ettől még jobban unatkoztam. Nem sokáig váratott magára a rosszkedv se, hiszen milyen anya, nő az akinek itt van gyönyörű fiacskája és unja már a vele való játszadozást. Szenny vagyok.

zarja

Eszter!
De gyagya vagy! :) Semmit nem lehet a nap 24 órájában csinálni úgy, hogy néha ne unná az ember. És igen, előfordulhat, hogy fárasztja (és ezáltal untatja) az embert a babázás, hiszen a nap 24, a hét 168 órájában ezt csináljuk. A zapák meg kiélvezik azt a pár órácskát este (már amelyik). :? De ettől még nem vagy szenny! Csak gyagya! :lol:

Teszek egy képet én is Mei Taiban pihenő Liliről (bálna anyját nem ér kiröhögni), és egy olyat is, ahol befotóztunk oldalról, hogy látszódjon, mit is csinál elbújva (így szopizik egy igazi rocker)! :lol:

Kép

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Boruska! Rúgd p.csán az apjukat hátha észhez tér!

Eszter te tényleg gyagya vagy... :lol: Kaktinak igaza van. Szerintem néha mindenki unja egy kicsit a babánt, de ettől még nem vagy szenny! Ha valaki azt mondja, hogy soha nem volt olyan pillanata amikor unta, az szerintem hazudik... :roll:

Kakti! Jók a képek :wink:

És íme rólunk is a Mt-s kép amit már ígértem: Kép Kép

Jóccakát

bellerreni
Eger

eszter: Én imádom hogy ellezdtem vezetni. Apjuk is kénytelen volt ellenni a gyerekkel és nagyon jól megy már neki és én is kikapcsolódom. Azért persze aggódtam az elején, de a drágáim állták a sarat. Nem hiszem én sem hogy ne lenne aki ne unná a helyzetét néha. Én még mindig azt kérdezem hogy mi a fene történt az én nyugodt kis életemmel? Ez a gyerek most már mindig itt lesz. Jól meggondoltuk mi ezt? Nem bántam meg, csak kicsit olyan az életem mint amin átment egy tornádó.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti, de cukik vagytok! Emőke szabályosan szopizza az ujjacskáját, édesen cuppog rajta.

Zarja, én is éreztem már lelkiismeret-furdalást, hogy inkább letettem Emőt, mert nem volt kedvem fogni (nehéz is, már 5,6kg!!!!!!!!!), ettől nem vagy szenny! (Különben én is az vagyok...)

Voltunk ma Budaörsön hordozós klubban, nagyon jó volt! Megmutattak egy háti kötést (batyu), de nem volt alkalom próbálgatni.
ktc

Eszter, ne butáskodj már! Amikor ma hazaértünk a babausziból, aludt a gyermek. Addig bepakoltam mosógépet, mosogatógépet, jól összevesztünk a nagyon apával. (Néha úgy viselkedik mintha nem is az ő kölke lenne. Grrr!!!!) Aztán felébredt Milán, nekem meg jött a kétségbeesés, hogy most mit fogunk csinálni délutánig, amíg megyünk ki a meccsre, meg a meccs utáni banzájra. Aztán előszedtem a játszószőnyeget és játszottunk. De nekem is vannak napok amikor rámtör, hogy akkor most mit "kell" vagy fogok csinálni. És nem emlékszem hogy Benivel mi volt annak idején.

Kakti, nagyon édes Lili ahogy szopja az ujját. Tök sokat változott. :)
Mi vettünk tegnap Milánnak cumit, mert az apja nem hagy békén. Én rákötöttem ma délután mikor kimentünk a pályára (hogy ne morogjon az ember), gyerek persze nagy ívben tojja le és köpi ki. Én meg jókat derülök rajta. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla Én nem hiszem, hogy egy ekkora gyereket még cumira lehetne szoktatni :roll: . Levibe is már hiába tuszkolja a nővérkéje :D . Ha kell neki vmi, akkor önkiszolgál valamelyik ujjával :lol: .

Ktc Jó nektek: annyit olvasok a Budaörsi klubról. Sokan járnak oda.

Hm. Van amikor én is kissé tanácstalanul lesem kicsi fiam: akkor most gügyörögni kéne neki. Ebben nem mindig vagyok jó :oops: . De általában akad elég családtag, aki szívesen :D .
Zarja mától én is "vidítom" Levi szemét. Remélem használni fog. A melegítés a kúra része, vagy jó hidegen is ?(Levi nem bánja.)
pammut

De jók ezek a Mei-taios képek!!! :D :D :D

Tudom unalmas már ez a "szaranya" duma, de én még soha nem írtam.
Szóval először és utoljára.., tegnap szaranya voltam, Bazsut lefektettem és elmentem egy barátnőmmel megnézni a Sex és New York 2-őt.
Képzeljétek még abban is ment ez a szaranya szöveg... :lol:

Viki, nekünk is ilyen szőnyegünk van! Nagyon bejött, van hogy egy órát elnézegeti a színeket, figurákat.. :D
Vendég

Sziasztok!

Íme egy webshop, ahol szép, minőségi német árukat, ruhákat, játékokat lehet kapni!

Pár kattintás és pár napon belül az otthonodban foghatod a kezedbe a terméket! Garancia, jótállás, számla alap!

www.bevina-natur.eu

Kérlek, hogy ha Téged nem is érdekel, ne töröltesd a linket!
4 gyermek édesanyja a tulajdonosa a webshopnak, egyelőre ennyi a jövedelme kizárólag, ami itt befolyik!
Hátha másnak fontos lehet, hogy itt ez a link!

Megértésedet köszönjük!
kiskincsunk

Jó reggelt!!

Kipuffogtam magam tegnap, meg megbeszéltem apával, hogy ez így nem megy, és legyen szíves változtatni... Majd meglátjuk...

Berkó hatalmasat aludt, bár vszeg inkább csak elcsúsztunk az alvással, mert 9 helyett olyan 10 körül került ágyba. (Mivel aludt rajtam a hisztisétám közben, tükre nem volt álmos :oops: ). Szóval reggel fél 8ig nyomta. Én ugyan hajnali fél öttől kezdve ébredtem félóránként, de így is jó volt lustizni

(amúgy kéne vmit csinálni az alvásommal, állandóan fent vagyok éjszaka, és nem tudok visszaaludni. Citromfűteát próbáltam, de az csak az esti elalvásban segít, amivel nincs gondom, de az éjszakát nem oldja meg. Ja, és a homeós Sedatif PC se jött be :( )

Egyszerűen őrület, mit gütyög a gyerek, teljesen el vagyok olvadva tőle! De eddig még soha nem sikerült felvennem videóra, pedig olyan büszke vagyok rá :) Hosszú kombinációkat mond. (heőőőeeelőőőőe? váhááú?, és tényleg felviszi a hangsúlyt a végén, mintha kérdezne :) )

Nagyon várom a holnapi talit! - mi az árvízhelyzet? követi vki?

Kakti, Reni, csuda helyesek vagytok a mei-tai-okkal! Majd rakok fel én is, csak olyan trampli vok rajta :(

szaranyák :) én meg most elmegyek templomba, a Berkót meg itthagyom az apjára, hadd bondingoljanak :)

boruska

Pammut: jó kérdés, én ha hidegen próbáltam hatalmas hiszti és ellenkezés fogadott, míg ha langyosan, olyan volt, mintha nem is a szeme körül matatnék. De nekem se volt mindig kedvem langyosítgatni azt a 20 milcsikét.

zarja

Bori!

Nekem az alvászavaraimra a Nervenpflege nagyon bevált! Ha gondolod, viszek neked néhány bogyót holnap kipróbálásra! Ez egy tisztán növényi eredetű cucc. Gyógynövények porítva élesztővel tablettázva. Semmi mesterséges cucc.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Pammut, én is azt mondtam apának hogy most már nem fog rászokni a cumira. (Megjegyzem én nagyon nem is bánom.) :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bori, egy pohár vörösbor?? :wink: :D
Ha nem szoptatnék, biztos innék néha. Az könnyen elaltat.. :lol:

Akkor most hol is lesz holnap a tali? Ha úgy jön ki, elmegyek!
Vendég

Hahó!

Itt vagyunk mi is. Mei tai-jal próbaúton: :)

Kép

És egy mai kép:

Kép

Kép
erusverus

Erusverus, nagyon szép ez a pöttyös mei-tai!! :)
Mintha rajtad valahogy máshogy lenne megkötve, de lehet csak a képen látszik úgy. Nem a popsijánál megy a pánt? Majd a lába alatt?
Vendég

Funky, nagyon egyre jár az agyunk! :) Én is pont azt néztem a már feltöltött képeken, hogy ki, miként kötötte meg. Szerintem mi egy kicsit bénán... Jobban tetszik az, hogy először a lába felett jön a pánt, majd alatta vissza. Legközelebb már így fogom megkötni. ;) :)

Kép
erusverus

Kép a hordozós klubból - a kendő már az enyém! 8)

Kép
ktc

de jók a képek lányok, tiszta hordozós topik lettünk :)

Kakti: megvettem a kis karikákat, tényleg nagyon szuper, köszi az ötletet
kipróbáltuk babakocsiba, sőt még a kiságy rácsán is. Levinek nagyon tetszik.
Lili nagyon vagány ahogy tömi be a kis kezét

Reni: Kornélnál ez a terepszínű puttony ezzel a sapival....tiszta kommandós :)

Én úgy szoktam kötni ahogy Gremese tette fel az ő képét. Hátul a kis gerincénél keresztbe, ebből adódóan egyik oldalt térd felett, másik lábnál alatta fut a MT.

Eszter: nem vagy szaranya és punktum :)
stephie

Csajok!

Kopaszi gát a vizirendészet ügyelete szerint holnap is nyugodtan látogatható lesz! Mehet a tali!!! :wink: :) :) :) :) :) :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Erusverus! Kössétek magasabbra a babát. "Rázzátok" bele úgy, hogy a pántokat "V" alakban a magasba emelitek, és szó szerint belerázzátok a kicsit. Ne lógjon, mert akkor húz benneteket előre, nem lesz kényelmes.
Akkor jó, ha egy puszit tudsz nyomni a homlokára. :)
A pántokat keresztezheted a pospsija alatt (a pántokat ekkor a lába felett viszed), majd kereszt után a lába alatt viszed hátra.
Úgy, ahogy bellereni kötötte. Kakti-é is lóg egy kicsit. (Virágot átnyújtó ölelős segítő szándékú szmájli).
Nem baj, ha nem megy elsőre a kötés, én is néha újra kötöm a sajátomat, mert nem mindig tökéletes elsőre.

Szépek vagytok! :D

A Vándor Topik Mei-Tai-ra idáig van 3,5 jelentkező. Ha szeretné valaki kipróbálni, írjon bátran privit! :)

Ne haragudjatok továbbra sem, hogy a topikotokba írok, kicsit szégyenlem is magam, de ugyan akkor remélem, hogy segítek.

Kép
Kép
Kép
gremese

stephie: Nekem is Emese kötötte meg, de nekem mind a két pánt a lába alatt megy. Keresztbe a hátán és utána a két lába alatt hátra.

Nálunk így néz ki most a gát:

Kép

Az ott a vízben a hajókikötő.
vicky79
Budapest III. kerület

Emese: Már hogy a fenébe ne segítenél. Köszönjük az infókat. Tegnap nekem is újra kellett kötnöm már magamon Barbust, de még így is lógott egy picit. De majd csak belejövünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Halihó csajok!

Én is itt, csak anyuciéknál voltunk utána meg mentünk sétálni, mert itthon egyszerűen nem alszik a drágám. Egész nap egy szál bodyban volt, mert olyan meleg van nálunk. Olyan jóóóó, már alig vártam. :lol: Éjjel ki miben altat? Nálunk már nincs body csak egy vékony pizsi és kész, de gondolkodom, hogy hogy lehetne még kevesebbet adni rá. Este is 27 fok van bent :shock:

Emese! Köszi szépen, hogy megdícsértél :roll: Én is ezt a belerázós kötést csinálom :lol:

Na menek mert még sok a dolog.

Szép estét mindenkinek.

bellerreni
Eger

Emese, köszönöm a segítséget, aranyos vagy, hogy írtál! Éreztem én is, hogy valami nem stimmel a kötéssel... Gyakorolnunk kell még.
Minden jót! :)

Kép
erusverus

Reni, nálunk éjjel 22-23 fok van, így még adunk Botira egy body-t és egy rugit is. Mindig betakarom egy vékony pléddel is, de nem baj, ha lerúgja magáról, szerintem nem fázik.
Szerintem, ha nálatok ilyen meleg van, akkor elég Kornélnak az, amit írsz.

Kép
erusverus

Gremese, köszi a segítséget!

Íme, rólam is MT-s képek (a tehenet nem nézni!!)

Kép

Kép

boruska

ja, és még vmi: sütöttem muffint (ill. épp most sül): banános-kókuszosat és dupla csokisat, talin megkóstolható!!

boruska

alvás: nálunk vhogy lehűl éjszakára, szóva nálunk rövid ujju body + vékony rugi + hálózsák (takarót lerúgja) + rá még egy taki (azt úgyis lerúgja :) ) Meg fázós a szentem, reggelre egy jégverem a keze

boruska

és raktam fel új videókat (most már eldugulok) :)

Játszószőnyegen elefánttal:
http://www.youtube.com/watch?v=5VDIYU9jGnY

Papával angolozik :) :
http://www.youtube.com/watch?v=kflbR7Mv5e4

boruska

Hallóóóó!
Nyújtott hatású ciánozás volt? (de hülye vagy, Katika, hát milyen lehet még???) :roll: :lol: :lol: :lol:

Én holnapra kókusztekercset gyártottam (csak kicsit kevés lett a rum aroma, mert az előző körre elhasználtam egy jórészét), és asszem Ági is süt vmit! :) Éhen nem halunk, az tuti! :)

Akkor még egyszer a pontosítás kedvéért:

13:00 Kopaszi-gát parkoló (bejárat a Dombóvári út felől van)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti Nem tudom Morcoska olvas e minket, de említsétek meg a MT próbálási lehetőséget. Hátha őt is érdekelné.

Gremese Én meg úgy érzem, hogy protekciósak vagyunk, mert van egy külön saját MT szakértőnk :D . Köszönjük a lehetőséget meg a segítséget!
pammut

Jo reggelt!
Hat, en csunya lemarados vagyok, de igy utolag is boldog nevnapot es hofordulot az illetekeseknek, es gratula minden sikeresen vizsgazonak!!!!!!!!!!!
Csajok, nem er am igy izgatni a tavol lakokat, nem eleg hogy taliztok, de meg sutiztek is.. Kerunk legalabb kepeket, hogy meg jobban tudjuk csorgatni a nyalunkat! :lol:
Emese- nagyon kedves reszedrol a felajanlas, en is feliratkoznek a listara, ha vallalja valaki, hogy elkuldi ide a messzi tavolba.
Na, a hetvegen befejeztem az eloszoba festeset, ennek oromere Joco vett meg festeket, es mondta, hogy akkor kezdhetem a nappalit. :evil: De muszaj butykoljen, mert a keresztelot mar ott szeretnem tartani, Joco meg este 8 utan jar haza(mikor kolok mar alszik :cry: ) , es meg hetvegen is dolgozik, ugyhogy nem sok valasztasom van.
Keresztelo ruha- mivel a romanok 6 hetes korukig megkeresztelik a babakat, igy mondanom se kell, hogy 6.5 kg-os baboca nagylaba ujjara jonnek fel kb, arrol nem is beszelve, hogy milyen ocsmanyak Ugyhogy valoszinuleg kap egy kis inget, meg egy szep nadragot, es annyi, nem lesz semmi pucc.
Meg egy csomo mindenre akartam reagalni, de elfelejtettem :oops:
Na, megyek protkot gyartani, mig fel nem kel ifjabbik.
geri79

Jajj, Lányok!
Itt rohangálok, mint a mérgezett egér, és pakolászom, hogy semmit ne hagyjunk itthon! :lol:

Boruska!
Viszek neked bogyókat! :wink:

Pammut:
Biztos vagyok benne, hogy olvas, de most hétvégén voltak azon a gyönyörű helyen, amiről dobott fel ide képet pár hete! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Egy protko legyartva, varom baba ebredjen.
Meg Abel sem forgolodik, pedig o az egyik legidosebb baba. Felhuzza magat ulesbe, sot, felall, es lepeget, egesz repertoarja van mindenfele gugyogesbol- a legujabb az, hogy olyan hangot ad, mint egy beka "kv", es ezt beleszovi beszedbe, kacagasba, es nagyon elvezi, hogy o mar milyen hangokat tud kiadni. Maskulonben meg sem erdemlek ilyen jo babat, egesz nap vigyorog, beszeleget, meg alszik is minden kaja kozt, es nem sir, ugyhogy en teljesen elszoktam a babasirastol. Ha nagy ritkan legorbul a szaja, meglepodom, es azt se tudom, mit kezdjek vele. De szerencsere pillanatok alatt megvigasztalodik, es mar vigyorog is.
geri79

Jó reggelt!

Igaza van Gerinek! Nem ér ingerelni a távol élőket... Elég "büntetés" az nekünk, hogy nem talizhatunk :cry:

Az én kisfiam még mindig alszik :lol: Jól teszi a drágám. Mondjuk egész nap nem túl sokat alszik. Úgy 3 x 20 percet :roll: Utána megyünk sétálni, mert gyönyörű idő van. Én már napozóban viszem ki. Van még ilyen "merész" aki ennyire levetkőzteti a dedet?

Zuzmoo! Tudom, hogy kisebb gondod is nagyobb, mint az én szemviszketésem :oops: és bocsika, hogy ilyenekkel zaklatlak, de nincs valami ötleted rá? :roll:

Szép napot mindenkinek.

bellerreni
Eger

Reni!
Tegnap Lili egész nap kint volt a kertben egy vékony rövid ujjú body-ban, meg egy napozócuccban. :)

A szemedre nem próbáltál Visine-t?

Fényképezőgép bekészítve, majd a g-mail-en lesznek képek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Ma útjára indul a topik mei tai, egy keresztpántos modell zsebbel.

1. Pammut
2. ktc
3. szana80
4. geri79

1 hét próbaidő után mindenki küldje tovább az utána következőnek. A vándort meg is lehet venni menet közben, ilyenkor újat küldök. Az ár 12.900.- - 15%, és állomásonként 200 Ft-tal lesz olcsóbb.
Ha valaki szeretne feliratkozni, szóljon! :)
Kellemes hordozást! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

LÁNYOK!

Viszek egy napernyőt, hátha nem találunk árnyékos helyet. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok.

Én is megvagyok csak nem volt időm írni. Szegény férjecskémnek sokat kellett dolgoznia az árvíz miatt, mi meg vidéken voltunk.

A talit már én is várom, remélem odatalálok. Mi kendőzni fogunk, mert a babakocsit nem fogom cipelni a bkv-n. Sütit azt sajnos nem tudok vinni, mert tegnap este 9-re értünk haza és már nem tudtam sütni. Remélem nem baj. :roll:

Tényleg lányok, kell majd valamelyik babának abban az időben ennie, amikor ott vagyunk? Szerintem az én kicsi lányomnak kellene. Hogy lehetne megoldani?
Vendég

Kismaki!
Tuti, mindenkinek benne lesz egy kajaidő.
Morci hoz sátrat, abban meg tudod oldani diszkréten elbújva. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Erre a talira még nem, de a következőre már tuti elmegyek és ezt nyugodtan vegyétek fenyegetésnek! :wink: :lol:
Most inkább kihagyom, sütim sincs és egy hajmosás is rám férne, inkább nem így mutatkozom be. :roll:
Tényleg ti már hányszor találkoztatok???
Vendég

Reni, szerintem a szemed mutasd meg egy dokinak, ha nem múlik a viszketés. Lehet valami fertőzés. A páromnak is volt ilyen két hete, csak egy kicsit piros volt és viszketett, neki tetran kenőcs segített.
Vendég

Funky! Lehet az lesz, bár nekem nem piros és csak a jobb viszket...

Csajok! Mindenki a talin van? Unatkozoooom... Alszik a gyerkőc pedig nekem mehetném van... :? Pfffff.

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Reni! én se vagyok talin.természetesen!
Kérdezted valamelyik nap a pelust: tudtam volna többet is venni, de nem gondoltam hogy valakit is érdekelne, mert mindenkitől olyan messze vagyok. Most nincs, azért táraztam be én is 6csomag 3-as pelust.. gyanítom, ki fogjuk nőni idő előtt, mint ahogy az már lenni szokott.
Ja! Az előbb Blanka hátról hasra fordult. Szerintem véletlenül, mert leraktam a hátára, aztán oldalra fordult, ahogy evés előtt szokta, majd mivel még nem voltam a megszokott helyen: tovább fordult. Aztán ott nézett rám, hogy akkor most mi legyen???? :lol:
Kb 1hónapja háromszor hasról-hátra fordult, de azóta se csinálta. Mondjuk nem is nagyon fekszik sose hason. Hát kiváncsi vagyok mikor kezdi el folyamatosan a forgolódást. Biztos elég lesz majd bepelenkázni őket!!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Geri!!!
Én is feliratkoztam a mei tai listára.. ha hozzám jön hamarabb, akkor szívesen tovább küldöm neked, innen már csak egy köpésre laksz.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Reni: így látatlanban nem sokat tudok mondani: Lehet allergia, bár az inkább mindkét szemet érinti, lehet egy kezdődő kötőhártya gyulladás, árpa, lehet szárazság...
Ha nem csipásodik és nem látod pirosnak, első körben próbálj ki egy műkönnyet (napi 3-5x). De a Visinet felejtsétek el!!! Legalább is a classic-ot. Az csak arra jó, hogy összehúzza az ereket, szépen kifehéredik a szemed, viszont tartós használat után elhagyva, sokkal rosszabb lesz Jó műkönny pl a TearsNaturale II., Refresh, Optive...ezek 1000Ft körül vannak, de olcsó és van akinek beválik a sima patikai Oculogutta viscosa (FoNo) is.
Ha mégis fertőzés, a Septosyl szemkenőcs recept nélkül kapható.
zuzmooo

Hát persze mi se vagyunk talin :( . Viszont Levi megkapta a 3 hós oltást. Stramm férfi: még csak meg se rezzent mikor megbökték. Egyenlőre jókedvű. Aludt vagy 3 órát, de ezt tegnap szuri nélkül is tudta. 30g híján 7 kg. Holnap meg megkapja az első rota ellenit.

Jó meleg van. Szaporodnak a szúnyogok. A pincénkben 30 cm víz áll. És még jön befelé. Bár a Duna nálunk tegnap már apadt kicsit.

Gremese mei tai-a már útban van felém. Már nagyon várom. Olllyan kíváncsi vagyok.

Zarja Úgy tűnik nálunk is beválik a szemvidító fű. Levi szeme szebb, mint amikor csöpögtettem. A melegítés kérdését a Jóisten megoldotta :D . Legalábbis a nap nagyobb részében. A csésze az ablakban melegszik a napon :lol: .
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?