Új privát üzeneted érkezett!

Holnap reggel 9-re megyek négyes tesztre, amiben benne van az AFP is. Az eredményt 1-4 napra ígérik, de megpróbálom az AFP holnap délutánra kikönyörögni! Majd hazafelé bemegyek még egy kismama boltba, valami szép felsőrészt kéne vennem az esküvőre. MAjd elmegyek az IKeába, kell vennem egy-két apróságot. Aztán haza, és majd 17,40-re megyünk a doktornénihez! Kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen a babával is és a teszt eredményekkel is.

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bikfy, drukkhegyek mennek!

Rodi, neked is, de tuti MINDEN rendben van! :wink:
Ügyes voltál a leütéssel, gratula! Nekünk is angelcare-ünk van, de meg nem mondom, melyik típus, lehet, hogy ez az. :oops: Bébiőrrel, pelenkatárolóval.
Védőnőhöz holnap megyek, házidokihoz csütörtökön. Neki mondom az epegörcsöket majd.
10+2-n vagyok ma, vonalzót majd kb 4 hét múlva csinálok. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Rodina, drukkolok a 4es teszthez, meg h gyorsan meglegyen az eredmény és megnyugodj!!!

Bikfy! Küldöm reggel a stráfkocsi sz@rt a vizsgához!

Bazsa, na látom, csak megjött végül. Élvezd a Balatont, s majd a köv. ciklusban új erővel mehet az inszem.

Bumi! Babaragacs akkor tripla adagban megy. :D

Beze, örülök, h minden okés, szépen növöget Ketteske odabent. Jó sűrű heted lesz ennyi jövés-menéssel.

Mné! Nektek is drukkolok, h holnap kellemes élményekkel gyertek el az Intézetből és főleg úgy, h átlátjátok az egészet.

Aviubi! Fiacskádnak gyógyvudukat küldök!

Vius! A Zuram is riogat a nagy vízzel, már '56-ot emlegeti, az nagyon nem lenne jó, mert akkor az Anyum háza is úszna...

Jaj, nekem ma csodás napom volt. Gyakorlatilag 6 hete vagyok itthon a 2 Gyerkőccel és az utóbbi napok időjárása miatt is kezdtem már befordulni. Úgyhogy mára szabadnapot kaptam a Zuramtól. Semmi különöset nem csináltam, de mégis olyan jó volt. Reggel zuhanyozhattam, hajat moshattam, ameddig csak jól esett, Ő reggeliztette a Gyerekeket, Ő öltöztette Őket, rakott rendet. Együtt bementünk a városba, ahol szétváltunk. Én mentem csavarogni, vásárolni, aztán Anyumhoz a lányszobámba. Ők meg haza. Vettem Nekik szörf ruhákat (olyan érzékeny a bőrük, hiába kenem naptejjel, és nem gagyival, mégis hamar piros a bőrük), Fiamnak fürdőgatyát, mert majd megy az Apjával uszodába. Meg pólókat, rövidgatyákat. Magamnak egy táskát és újságokat. Délután Anyunál lógattam a lábam, kávéztam, olvastam, rejtvényt fejtettem. Este 6-ra értem haza, akkor kezdődött a fem3-on a Wallace & Gromit, és volt időm végignézni, mert pont fél8-ra értek haza az Enyémek. Mintha kicseréltek volna. Égő vagy sem, van 2 Gyerekem, de néha olyan jó egyedül lenni. :oops:
Vendég
 

 
 

Sziasztok,

Bikfy,

nagyon drukkolok mára, még 8 előtt remélem belefér!
És persze a kocsi kaki szintén megy :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Majd írok ám bővebben, csak most el kell szaladnom reggelire kenyérért.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Itt is vagyok,

nem szültem meg, bár ha Danika születési idejét nézem akkor már csak 5 napom van :roll:
De dokim ezen a héten még 100%, hogy nincs és a férjem lányának ballagása szombat-vasárnap lesz, és azt kérte tőlem, hogy ha lehet addig ne szüljek meg. Én meg megígértem, mintha bármi beleszólásom lenne a dologba :lol:

Géphez meg mostmár nemcsak az időhiány miatt nem jutok, hanem Danika pénteken felmászott az asztalra és a tűzőgéppel agyon akarta csapni a laptopomat, úgyhogy el kellett tennem és csak most vettem elő, de épp felébredt a fiatalúr, úgyhogy valószínű megint el kell raknom.

Aagassi,

egy pillanatig se legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy néha élvezed az egyedüllétet.
Nekem egyenlőre csak egy gyerekem van, de nagyon ki tudok készülni néha, kettővel lehet meg is fogok őszülni.

[color=blue]Rodina[/color],

nekünk Angelcare 301+ pelenkakuka van, imádom. Bár a kukához annyi a hozzáfűzni valóm, hogy amíg a hozzátápi nem kezdődik addig a kakis pelus is belemehet, utána már nem szűri ki a szagot :oops:
Jótanács még, hogy a kukabetét bele, kb 2500 Ft egy, de ha veszel egy nagyobb szemeteszsákot és egy ürek kukabetét karikába belefűzöd ugyanolyan jól tudod használni mintha eredeti kukabetét lenne benne. És ezt kb 30 Ft-ból megúszod így. Nekem anno ezt a tanácsot Dita adta és nagyon igaza volt.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Monic, már kérdezni akartam, hogy egyben vagy-e még, de ezek szerint igen. :D Hú, nagyon a finishben vagy, várod, vagy inkább izgulsz picit?

Aagassi, szerintem se legyen lelkiismeret-furdalásod, igenis kell néha az egyedüllét, pihenés, feltöltődés. Lexi egyedül is ki tud borítani, már most félek, mi lesz, ha egyszerre 2 fog ordítani. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szép napot!

Bikfy: Drukkk!!!!!!!!

Rodi: Jó zsúfolt lesz a mai napod! :) Biztos minden rendben lesz a dokinál!

AAgassi: De jó hogy a férjed így lefoglalta a gyerekeket! Nem semmi tőle. Örülök hogy feltöltődtél. Én amikor kivagyok egyedül elszoktam menni soppingolni és már az is nagyon jó, hogy nem kell hazarohannom.

Most szaladok, mert közben bent vagyok a munkahelyemen.

Majd délután jövök, hha minden jól alakul.
Ja és én meg pénteken megyek vérvételre. Nem érzek semmit, de most valahogy kezdettől fogva reménytelenül állok ehhez a hónaphoz.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok csajok!

hát nem is tudom,hogy kezdjek bele...
tulajdonképpen búcsuzni jöttem...
ne haragudjatok,h elhagylak benneteket, de egyszerűen teljesen be vagyok már zazulva! mindennap foglalkozom a gyerek témával és ez nagyon nem tesz jót! Nem tartott sokáig itt a kerrierem, de azt hittem jót tesz nekem ez a fórum. nagyon jól is esett,amit kaptam tőletek, annyira aranyosak vagytok, de higyjétek el, nem jó ha sok az agyalás! Amikor Kiki elvesztette a babáját én teljesen befordultam és megijedtem... Túlságosan is magamon viselem már problémáját is,pedig nekem is van bőven...
Remélem nem haragszotok,de most úgy érzem ki akarok kapcsolni és ez a fórum így nem fér bele az életembe!
Nagyon fogtok hiányozni és nem biztos,h néha nem lopakodok mégis be,h megnézzem mi van veletek,de megpróbálok azért teljesen elszakadni...
ha valami igazán jó dolog történik veletek, szívesen elolvasom priviben,és ne haragudjatok meg ezért,de a rosszat nem szeretném inkább tudni... nagyon tud fájni...
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm,amit kaptam tőletek, igazán jó emberek vagytok és borzasztóan jól esett a törődés.
Sajnálom,hogy ilyen gyenge vagyok és magatokra hagylak benneteket...
Mindenkinek kívánom,h teljesüljön vágya és minél hamarabb boldog család legyetek mindannyian!


Kép
Vendég
 


Sziasztok! Én is jelentkezem... :oops:
Az előbb írtam egy iszonyat hosszú hszt, aztán a vége előtt félrenyomtam... :evil: , úgyhogy most próbálom újrapötyögni...

Szóval jöttem, mert hiányoztok, vagyis mert zugolvasok, de nem írok sosem, aminek az oka talán a lehangoltság lehet. Teljesen lenyomott a rossz időjárás, és a tetejébe a családok sem könnyítik meg mostanában az életünket.

Bazsa! Sajnálattal veszem tudomásul a döntésédet. :cry: Én is voltam hasonló helyzetben, mikor túlságosan magammal cipeltem más terheit, ezért én is szkítottam egy időre a fórummal úgy egy éve. De nálam sem tartott sokáig.
Remélem hamar megtalálod a békédet és a boldogságodat!

Bikfy! Drukkoltam, hogy sikerült a vizsga?

Rodina! Egész nap az agyamban voltál, remélem már megnyugtattak a dokik. Mert az tuti, hogy minden rendben van!!!

Syl! Gratula a kistesóhoz, és hogy minden rendben van!!! :lol:

Beze! Lassan te is letudod az első harmadot! :shock: Folyton meglepsz, mert nincs vonid, így csak pislogok, hogy rohan az idő!!!

Monic! Húúú, te már nagyon a célegyenesben tartassz!!! :shock: :lol:

Aagassi! Kell a feltöltődés, ez nem szégyen! :lol: Szuper párod van!!!

Nati! Hiányzol!!! Sokat gondolok rád!

Kiki! Kívánom, hogy hamar gyógyuljanak a sebeid! Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rátok!

Babicsek! Drukkjaim folyamatosak, és én hiszek ebben a ciklusodban!!! :lol:


Mi megvagyunk.
Holnap megyünk 4D Uh-ra. Már nagyon várom! :lol: Remélem megmutatja magát a kistesó, és akkor már nevén is szólíthatjuk.
Illetve megfelelő színekben folytathatnám a vásárlást. :wink:

Szerdán meg Pest, Mens, Tűű doki. Mert a cukorterhelésemet Valicskó doktornő magasnak ítélte, így átirányított Pestre, és Tűű fogad. Remélem tud segíteni, hogy ne legyen baj. Egyenlőre szigorú diéta megy, de a mennyiségek nem stimmelnek, most érzem, hogy több kell nekem...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bumi! Nagyon szorítok neked!!! :D

Beze! Tényleg, növöget már a pocak? :wink:

Aviubi! Gyógyulást a gyerkőcöknek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok

Bazsa sajnálom de megértelek.Remélem azért egyszer visszajössz.

Bikfy na milyen lett a vizsga ma többször gondoltam ám rád.

Luczus remélem megmutatja magát a kistesó.

Nálunk pörög az élet a nyaralónk úszik Darinka tiszta hiszti ha felveszem nem jó a lerakom nem jó ha hintázunk nem jó a sétálunk nem jó minden percben visít.

MEgyek mert megyek altatni.

Majd jövök sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius! Darinkának bújnak már a fogai?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Vizsgin túl vagyok. 27-en voltunk beugrózni, 4-ünknek sikerült. Én köztük voltam. A tételem már nem volt olyan nehéz. Remélem sikerült. Csütörtökön kiderül.
Vizsga után hatalmasat aludtam, utána anyummal csavarogtam, vásárolgattam. Jól esett, mint Aagassinak.

Aagassika!
Holnap megsütöm a meggyes sütikédet. Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Örülök, hogy kipihented magadat.

Rodi!
?????????????????????????????

Bazsa!
Sajnálom. Remélem egy kis pihenés után vissza jössz. Hidd el, mások is éreztek már így. Aztán visszatértek. 8) :wink:

Luci!
Tüű segíteni fog. Rossz a cukrod? :shock:

Babi!
Nagyon szorítok. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Viusom!
Azt mondják, hatalmas víz fog még jönni. Máris úszik a nyaraló? Te jó ég!
Dari ilyen kis nyűgi mostanság? Régen hangját sem lehetett hallani. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bezém!
Köszi a drukkolást, ari vagy. Remélem, jobban vagy és nem fájsz már annyit.

Moncsi!
Már izgultam érted, azt hittem, megvan a kistesó. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hali
Bikfy
Örülök hogy sikerült a vizsga

Luczus van már neki 6 foga de alul megint bújik ha jól látom.

Tényleg Rodina merre vagy ?Remélem minden rendben volt az orvosnál.

Megyek pihizni majd még jövök.

Jó éjt!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


bazsa, sajnálom, de megértelek.

Lucuzs, remélem, megmutatja magát a kistesó. Sokat mozog?
Ha megleplek, az jó. :wink:
Pocak nem növöget egyáltalán, de már túltettem magam ezen, majd csak elindul. :roll:

Bikfy, ez természetes, hogy szorítottam, szerintem 5-ös lett. :D

Vius, Dari szerintem a fogzáson kívül a frontokat érzi, nem is csodálom, hogy nyűgös. Kitartást!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy! Gratula a beugróhoz!!! Ügyes csaj vagy!!! :D

Vius! Már 6 fog?! :shock: Atyaég!!! :lol: :lol: :lol:

Rodi????

Bikfy! Hááát, rossz, talán tényleg, bár a laboros határokba bőven beleférek, de Valicskó azt mondta náluk ez már sok.
az éhgyomri cukor 4.1
a terhelt meg 7.2- erre mondta, hogy magas, mert 7 fölött annak számítják
Úgyhogy szerdán megyek okosodni, remélem egy szigorú diétával megúszom!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beze! Igen, mostanában már sokat mocorog a kistesó, sőt pénteken végre apa is megérezhette. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Rodina,

mi volt tegnap?

Lucuzs,

drukk a mai 4D-hez, biztos, hogy kiderül a baba neme, nagyon kíváncsi vagyok :wink:

Bikfy,

gratulálok, hogy sikerült bejutnod vizsgázni, biztos, hogy sikerült!

Beze,

a szülés sokat jár mostanában a fejemben, de nem félelem hanem izgalom van bennem. Danikával 13 órát vajúdtam, de minden perce megérte, és most sem lesz másképp.
Rodinak is üzenem, hogy mostmár minden éjjel álmomban vagy szülök vagy ringatom a kisbabámat, akit ha megkérdezik mikor született nem tudom megmondani :oops: Ami így is van rendjén, mivel ezt lehet még ő sem tudja...
Nagyon jó érzés, teljesen más mint amikor Danikát vártam, mert mostmár értek a babákhoz, így a napjaimat nem az aggódás teszi ki, hogy vajon jól bevan-e pelenkázva, jól fel van-e öltöztetve....
Szerintem a kórházban is lazább leszek majd. Remélem...

Én 8-ra megyek a védőnőhöz, vizelet, vérnyomás, súly,babaszívhang vizsgálatra.
A gond csak az, hogyha én meglátom a védőnőt mindig felmegy a vérnyomásom...
Majd jelentkezem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok

Monic remélem minden rendben lesz.Nekem is mindig akkor volt magas mikor a védőnőnél voltam itthon mindig normális volt a vérnyomim.

Rodina baj van hogy nem jössz?

Bikfy remélem azért ma pihizel egy picit.!!!

Lehet Beze hogy frontot is érez de amugy szerintem tetszik neki a hangja és sikoltozik.Már most is.

Luczus mikor nekem csinálták a terhelés azt mondták 7,8 elfogadják kismamáknál.nekem 8,1 lett nem kelett olyan durva diéta de azért diétáznom kelett mint ne mondjak elég nehéz volt.
Mi épp tegnap este mértük itthon kaja után egy órával akkor 7,6 lett de majd el kell mennem vérvételre.

Megyek gyorsan megfőzök mert jön a meleg és az emeleten már most meleg van.

Majd jövök még.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Bikfy: Én is nagyon gratulálok a vizsgához! Akkor mostmár ha minden igaz, csak egy van hátra, és utána jöhet a jól megérdemelt pihenés! Nagy kalappal a következőhöz is!

Tegnap voltunk első konzultáción. Nagyon kedves és szimpatikus a dokibácsi. Elmondta, hogy milyen vizsgálatokat kell megcsináltatnunk, és ha minden lelet megvan, akkor indulhat a dolog.
Mivel még soha nem vizsgáltak hüvelyi UH-gal, így ő tegnap megtette. El is keserített az ez eredmény. Kiderült, hogy az egyik petefészkem a méhem mögött lehet, és így egyáltalán nem látni, a másik pedig hozzá van tapadva a méhfalhoz, és még az átlagosnál kisebb is. De mire ezeket kiderítette. Össze vissza nyomirgálták a hasam. Voltam ma a háziorvosomnál, hogy fordítsa már le a leletet, amit kaptam, és magyarázza el nekem, halandónak, hogy ez most mit is jelent. Mondta, hogy egyenlőre még nem lehet semmit sem tudni. Majd az átjárhatósági vizsgálaton kiderül, hogy nincs- e a petevezetékben törés, ami esetleg elzáródást okoz. Hát mit mondjak, nem nyugtatott meg.
Volt valaki, akinek hasonló problémája volt? És mi van akkor, ha nem átjárható a petevezeték? Akkor hogyan tovább?

Szép napot mindenkinek!

Mné
mné
 
 


Sziasztok!

Bazsa!
Sajnálom, hogy elmész, de reméljük te sem bírod sokáig bnet nélkül!

Moncsi!
Látom már ezerrel a célegyenesben vagy. Dancit is ilyen idős terhesen szülted, ha jól emlékszem.

Luczus!
Sajnálom a kicsit magasabb cukrot, reméljük tényleg megúszod diétával.


Én tegnap is , meg ma is rengeteget melóztok/tam. Reggel voltam progi vv-n, de eredményt nem tudok. telóznom kellett, és azt az üzit kaptam, hogy mától elhagyhatom a dééli utrót, péntektől meg a reggelit is. gondolom ez azt jelenti, hogy jó a progiszintem.

mennem kéne hétfőn vv-re, de vasárnap egy hétre Lengyelországba utazom, így ez ugrott.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok! Megjöttünk a 4D-ről! A kistesó jól van, mindene a helyén, tündér volt, szopizta az ujját, éééééééééés, úgy tűnik nagyobb esélyünk van egy kisöcsire. :lol: :lol: :lol: Bár elég jól takarta magát a lábával meg a köldökzsinórral, de a doki fiút mondott. :lol:

És akkor egy kép:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


bocs, hogy ilyen halovány, de nincs jobb, amúgy épp az ujját szopizza

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Halihó
Bocs lányok, hogy nem jelentkeztem. A dolgaim kicsit feltorlódtak, tegnap este is 10 után értünk haza, mert még voltak intézni valóink, és anyuékhoz is be kellett ugranunk. Aztán apa ma és holnap is itthon van, és a lakás még mindig felfordulásban. 2 hét múlva itt vannak a hugiék is, és az esküvővel kapcsolatban is még egy csomó intézni valóm van, ja és még ruhám sincs! Szóval, azt sem tudom, mit csináljak. Most nem annyira vagyok kímélő üzemmódban!

A négyes teszt eredménye, köztük az AFp is pénteken lesz meg. Majd dél és négy között hív a biológus, hogy mi az eredmény. Nagyon izgulok, alig várom már, hogy péntek legyen!
A babánkkal minden rendben van, már jó nagy! A nemét tegnap sem tudta megmondani a doktornő, mert a sarka végig ott volt, így takarta. Szerintem, ha most nem látszik semmi, akkor inkább kislány lesz! Végül is nekünk mindegy, csak egészséges legyen!

Bikfykém!
Biztos sikerült vizsgád! Már csak egy van, jaj de jó! Utána jöhet a baba!

Vius!
A nyaralóban sok mindenetek volt, ami kárt szenvedhetett? Nagyon sajnálom, hogy ennyi bajt okoz ez az árvíz!

Lucuzs!
Sajnálom a cukrot, de én sem tartom magasnak. De hát a dokik tudják. Remélem Tűü doki majd valami kíméletes megoldást mond! Gratulálok a kisöcsihez!

Monic!
Elhiszem, már, hogy nagyon várod Dávidkát! Olyan jó lehet látni azt, akiről 9 hónapig ábrándoztál. Remélem a 13 óránál csak kevesebb lesz a szülésed. Azért, ha majd mész szülni, írj vagy üzenj valakinek, hogy tudjuk, és szurkolhassunk!
Remélem a mai védőnőnél minden rendben volt.

Mné!
Örülök, ha meg vagy elégedve a dokival! Csináld meg minél hamarabb a vizsgálatokat, hogy tudjatok kezdeni. Ha nem vagy átjárható, az azt jelenti, hogy biztos, hogy lombik kell. Egyelőre ne aggódj, a vizsgálatok eredménye majd mindent eldönt!

Bazsa!
Nagyon sajnálom, de megértelek. Ugyanazt tudom mondani, amit Kikinek is írtam. Majd gyere vissza, vagy adj életjelet magadról, hogy minden rendben. De azért sem fogunk haragudni, ha majd legközelebb egy pozitív teszttel jössz vissza!

Beze!
Hát lassan te is meghaladod az első trimesztert! Hogy állsz a hányingerrel? Van még? Pocid növekszik már?

rodina74
 
 


Rodi! Örülök, hogy minden rendben van!!! :D A péntek mindjárt itt is lesz, főleg, ha ennyi dolgod van. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Lucuzs,

először is szeretnék gratulálni az egészséges babácskához, már most 18 hetesen is annyira szépséges!
(Danika és Dávidka ilyenkor inkább csak ufófejűke volt) :oops:
És hogy kisfiú, ahhoz is, meglátod imádni fogod, és ahogy napokkal ezelőtt írtam a fiúknál senki nem tudja jobban imádni az anyukájukat, majd meglátod :wink:

Kiki, Bazsa.

sajnálom a döntéseteket, de megértem.
Titkon remélem, hogy mihamarabb visszatértek, hisz a 2 év fórumozásom alatt már sokan próbáltak elmenni, de a szívük vissza húzta őket :wink:

Rodina,

biztos, hogy jó lesz az AFP és a 4-es teszt.
Kitartást és sok energiát kívánok a ruha kereséshez és a szervezkedéshez!

Tegnap védőnőnél megint magas volt a vérnyomásom, itthon meg teljesen normális. Már kétszer feleslegesen elmentem a belgyógyászatra ahol szintén nem volt magas, úgyhogy most már úgy döntöttem, hogy nem megyek, mert egy egész délelőttöm rámenne feleslegesen.
Ma voltam ctg-n, először minden rendben volt, aztán férjem felhívott, hogy a cégben gond van (ami persze megoldódott mire hazaértem), és a telefonhívás után akkora fájásokat mutatott a gép, hogy Danikával még a szülésem alatt sem voltak akkorák. Izgultam is rendesen, hogy hazaengednek-e, de mivel a héten még nincs dokim, az ügyeletes orvos meg rá sem nézett csak aláírta. Amit most az egyszer nem bánok...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bumi,

olvastalak a beültisben is, különleges a mostani lombikod, rengeteg olyan dolgot kapsz amiről még nem is hallottam.
Remélem meghozza a sikert!
A kérdésedre válaszolva, igen, Danikát 36 hét 6 naposan szültem, úgyhogy ha Dávidka ehhez akarja tartani magát akkor szombaton szülök :lol: (de női megérzésem, hogy Dávidka kivárja a végét)
Jó utat neked Lengyelországba, vigyázz nagyon magadra!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Mi ez a pangás itt napok óta? Merre vagytok?

Én most jövök egy bankettról, jó volt, de olyan meleg van a suliban, hogy meg kell bolondulni. 3 óránként le kell tusolnom. 1 hete meg még fűtöttünk. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok

Luczus csoda szépek vagytok!!gratulálok!!!

Monic hogy bírod ezt a meleget?

Bikfy remélem nem sokára találkozunk!

Beze Nati Babicsek Aagassi merre vagytok?

Rodina a nyaralóban amit csak lehetett felpakoltunk az emeletre de így is lesz mit suvickolni a sok iszap meg sár meg fertőtleníteni is kell.
Nem egy palota a vigyiló de nekünk pont megfelel hogy kikapcsolódjunk de idén megint nem fog sikerülni mert már most rengeteg szúnyog van pedig nem is lakunk közel a vizhez de sajna a múlt heti esők pocsolyák ezekben kikeltek a dögök.
úgy megyünk babakocsival sétálni hogy szúnyoghálót teszünk rá

Hétvégén lesz bababörze kiugrok megnézem meg van e még a sport kocsi mert a miénket ki nem állhatom (zsír új)és néztem egyet igaz nem új de jó állapotban van és 5000 ft
Ma kapott Darinka egy csillag medencét ma 3szor fürdött benne tökre élvezte.
Hoztam pár képet is.Nagyon meleg van a klimát ki be kapcsolgatom lehütöm az emeletet kikapcsolom ha felmelegedett újra bekapcsolom most is megy.
Képzeljétek Darinka nagyon szorgalmasan gyakorolja a négykézlábra állást ma kezdte el intezíven.nem sokára megtanul mászni mert most még csak kúszik de azt már tök gyorsan és ügyesen.

Mára köszönök sziasztok jó éjt
Kép Kép Kép Kép Kép Persze az esti fürcsi is ebben volt!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Timejka!!!!!!!!

Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok

CSajok merre vagytok????

Dy Grétának sok boldog névnapot.

Timejka neked pedig boldog születésnapot!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius
Drága vagy!!!!!! :!: :!:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eltüntem. Most is csajók egy pici időm van, ugyanis holnap megyünk nyaralni, és még rengeteg dolgom van. Az elmúlt hét is a szervezéssel, rohangálással telt. Ez jó, mert nemvolt időm agyalni, hogy sikerült-e az inszem. Nem érzek semmit...
Most 3 hétig nem leszek, de amint tudok írok az eredményről.
Képzeljétek kiderült, hogy Bencének a kötőhártya gyulladása nem az volt, hanem allergia. Ma voltunk szemészeten.

Bazsa! Nagyon sajnálom a döntésedet, de ha neked így jobb akkor jó, és az a lényeg, hogy megerősödj, és mihamarabb jó hírekkel gyere vissza!

Többieknek millió puszi!

aviubi
 
 


Sziasztok!

Bikfy! Gratula a hétfői beugróhoz, meg a vizsgához is, tutira jól sikerült! Akkor már csak 22-re kell koncentrálni és utána hawaii!!! Remélem, a nyáron megnyugszol, és szedsz magadra egy-két kilót is, mert ez a vizsgaidőszak nagyon látszik!

Monic! Hogy vagytok ebben a hőségben, Dávidka még odabenn?

Bumi, nagyon drukkolok Nektek! Remélem, Lengyelországban kellemesebb a klíma és jól érzed magad!

Lucuzs! Ez az uhu-kép annyira jóóóó!!! Olyan klasszul elkapták a pillanatot, és helyes nagyon a Baba!

Beze, remélem, ezek a fránya epegörcsök alábbhagynak Nálad, hátha ez is olyan, mint a hányinger, h elhagy a 12- hét táján!

Mné! Örömmel olvasom, h haladtok és szimpatikus az Intézet, az rengeteget számít!

Rodina! Holnap péééénteeek és végre 1000%-ig megnyugodhatsz! Találtál azóta ruhát? Hogy álltok a szervezéssel? Azért ne hajtsd túl magad!

Bazsa, szomorúan olvastam, h Te is elköszöntél; hiányoznak a pozitív hsz-aid, meg a képeid, meg Te! Remélem, kipihened magad a Balatonnál s újult erővel jössz ismét! Addig "ereszd ki a gőzt"!

Vius! No, szúnyogból van itt is bőven; ha nem a napon dekkol az ember, már támadnak is. Mi lesz még, ha elvonul az ár?! Darinka nagyon édes az új fotókon is, látom, a medencét valóban élvezi! :)

Amióta bejött ez a döglesztő meleg, mi az udvaron élünk, a Gyerekek pacsálnak; illetve a héten kétszer kimentünk D-ra, a fürdőbe is, így elviselhető a hőség.

Fiam igazi ebihal, nagyon élvezi a vizet, bátran bukik is; Lányom meg pont az ellenkezője, már a kicsi medencébe se hajlandó beleülni, amibe korábban igen, mert a fürdőben 2 napja nyelt némi vizet. Úgyhogy Ő medence helyett ma is egy lavór vízben áztatta magát a teraszon, abban nagyon elvolt, élvezte. Annál nagyobb mennyiséget egy darabig nem nagyon akar látni...

Közben meg ugye tanév vége van, s nekem le kellett zárnom a naplóimat, beszámolót írni, stb. Ezzel el is ment a délutáni alvások ideje, amikor egyébként tudtam volna jönni netezni. No de az előbb befejeztem minden ilyen jellegű dolgomat.

Tegnap du. alvásidőben meg be kellett mennem a munkaügyeshez a szabadságaim miatt. Annyira el vagyok keseredve...a hivatalok csak tökölnek, a szabadságom egyre fogy, a gyed-et meg nem tudom intézni, mert senki nem ért ehhez a helyzethez; félek, h elfogy minden szabadságom, mire elintéződik minden.

Holnap estefelé megint kimenőn leszek, a suliba megyek, meghívtak egy év végi bulira.
Vendég
 


Sziasztok!

Timejka!
Boldog szülinapot! :wink:

Dy!
Grétának boldog névnapot!

Vius!
Cuki ez a kiscsaj!

Aagassi!
Megcsináltam a zabpelyhes-meggyes sütidet. Nem jött ki a tepsiből. Sebaj, kikanalazzuk. :lol: Mondjuk nem vártam meg, hogy kihűljön, lehet, az volt a hiba.

Ennyire látszik rajtam a fáradtság? Anyuék most nem vették észre, de te is és a fodrászom is kiszúrta. Gáz? Nagyon? Most küzdök nagyon, hogy pár kiló feljöjjön. Nem is annyira figyelem a diétát. Azért ennél az ultrakönnyű súlynál már én is meglepődtem. 43 kg. Mi lesz itt még? :shock:

Te is beszámolókat írtál? Vazze én még most is azt csinálom. Holnapra kész kell legyen. Majd felkelek még hajnalban. Napközis beszámoló, angol szakköri beszámoló 2 osztályról, ilyen papír, olyan TIK, elegem van már. De ha kell, fél lábbal is kibírom, már csak napok kérdése.

Hajrá újabb kimenő! Hallottam a menüt, Józsi 1 hete azt szajkózza. Nekem meg minden nap csorog a nyálam a játszón. Hát szabad ezt? :lol:
Mi hétfőn főzünk halat, alig várom. Aradi féle finom halászlé. Biztos szuper lesz. :wink:


Kicsit gagyi napom volt ma, húgomhoz betörtek, elvitték a laptopját, a fényképezőjét, a legjobb parfümjeit, meg még ki tudja mit. Még mindig a helyszínelőket várják. Sok a dolguk, majd talán hajnalban oda érnek.
Unokatesómat bevitték a kórházna hasnyálmirigy gyulladással. Megállapították, hogy súlyos anyagcsere zavara van. Állítom, Metabolikus X szindrómája van. Kíváncsi vagyok, mit mondanak majd nekik.

Szóval itt az élet zajlik, ti meg eltűntetek. Tessék jönni.

Puszi mindenkinek és jó éjt! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Dy,

Grétának nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Timejka,

boldog születésnapot!
De jó lenne ha jelentkeznél pár sor erejéig!

Bikfy,

kitartás, már nem sok van hátra!

Mi még egyben, mindjárt indulunk babaúszásra, apa most először alig várja, eddig nyűg volt neki. Mi mindenre jó a meleg... :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szia Drága Moncsim!

Örülök, hogy még egyben. Ezek szerint meg is fogod várni a dokit.

Kistesót is fogod vinni a babaúszásra? Nektek bejött? Na nem mintha aktuális lenne a kérdés számomra. Hacsak nem annyiból, hogy rettegek a víztől és megfogadtam, a gyerekem előbb fog megtanulni úszni, mint járni, mert egyébként egy csomó élményből kimarad.

Jók legyetek, este jövök.

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejkának írok egyet iwiw-en, mert nekem is nagyon hiányzik. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Monic,Bikfy
Köszönjük szépen,nagyon aranyosak vagytok!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Hali lányok

Látom mindenki a hűvös medencéket választja én is gondolkodom a hétvégén elmegyünk D-re de még nem biztos.

Tegnap vettem a drágámnak egy másik sport kocsit.mert a mi volt azt ki nem állhatom!

Megyek gyorsan megfözök és utánna viszem a drágámat fürdeni a medencébe

majd jövök még
sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Aviubi!
Nagyon jó nyaralást kívánok, és nagyon szurkolok a pozitív teszthez!
Örülök, hogy Bencusnak nem kötőhártya gyulladása volt, hanem „csak” allergia! Vigyázzatok magatokra!

Lányok, alig van időm bármire is. A párom is már a sok itthon melótól kissé ideges, bár ő akarta ezeket a dolgokat megcsinálni. Van, amiről én le is akartam beszélni, de nem lehetett, hát most már látja, hogy igazam volt. El van fáradva. A lakás még mindig úgy néz ki, mint ahol robbantottak! Hol egy szerszámos ládát, hol egy glettzsákot, hol csavarkulcsokat kell kerülgetni!

Most hívtak, és megvan az AFp eredményem: 1,1 MoM. A négyes tesztnek köszönhetően a Down kórra a kockázat 1:100.000-hez lett, és a nyitott gerincre is 1:6200-hoz! Elküldtem az eredményt a doktornőnek smsben – ezt beszéltük meg – és csak annyit írt vissza, hogy csúcs! Jó fej volt! Szóval most már megnyugszom és elhiszem, hogy novemberben anyuka leszek!

Timejka!
Utólag is, de nagyon boldog születésnapot kívánok!

Dy!
Grétának nagyon boldog névnapot kívánok!

Bikfy!
Nagyon sajnálom a hugodat, remélem a biztosító fizetni fog! A betörőt meg sajnos, majdnem biztos, hogy nem fogják megtalálni!
Unokatesódnak meg javulást kívánok, bár fogalmam sincs mi ez a betegség! Nagyon szurkolok, hogy csak jó híreket mondjanak neki!

Monic!
Hogy bírod ezt a meleget? Dávidka még nem akar kijönni ebbe a jó időbe? Ahogy közeleg a szülésed időpontja, annál gyakrabban jársz az eszembe!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Voltam vérvételen, ami persze hogy ----- lett, úgyhogy nem sikerült. De most ez valahogy nem ver a öldhöz, tudtam hogy ez lesz. De sebaj, még próbálunk egy ötödiket, aztán meglátjuk hogy belevágunk e 1 lombikba.

Köszönöm a drukkjaitokat.

Aviubi: Jó nyaralást nektek. Merre mentek?

Aagassi, bikfy: átérzem a munkával kapcsolatos érzéseiteket, én is ezeket csinálom. Hétfőtől meg biziírás, naplórendbetétel, szóbeli érettségi. Még szombaton is mennem kell érettségire.

Ez a meleg engem teljesen tönkretesz. Kismamik én nem is tudom ti hogy viselitek. :shock:

Luczus: nagyon szupi a képetek a babáról. :)

Rodi: Örülök hogy minden OK. Élvezd csak a kismamiságot most már semmi sem állíthat meg novemberig. :wink:

Hétfőre várom a menzimet, de a kaáliba már be is írtak UH-ra hétfőre. Remélem tényleg jön.

Az az igazság, hogy már nemis agyalok ezen a témán annyira. Ma például azon gondolkoztam hazafelé, hogy kell ez a tortúra nekem egyáltalán? Akarok én még egy gyerkőcöt egyáltalán? Szóval nem vagyok magamban már olyan biztos. Hullámzóak a gondolataim.

Monic: Hogy vagy? Te mint "legnagyobb" pocakosunk?

Bikfy: 43???? Ne csináld mááár! Atyaég. Egyél sokat!
Hozzánkk tavaly nyáron trtek be, de a bitosító még azóta se fizetett. :roll: Megáll az eszem, hogy ilyen szarházi emberek vannak, hogy ezt csinálják, hogy elveszik a másét.

Na most elmegyek pihizni. Kitartást mindenkinek ebben a melegben.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!
Sajnálom, hogy nem sikerült!
Lehet, hogy most a sikertelenség miatt érzel így! Majd eltelik egy kis idő, és meglátod, hogy akarjátok-e ezt a - te szavaddal élve -tortúrát! Szerintem, most fogsz tudni egy kicsit pihenni, leülepednek a dolgok, és tudni fogjátok, hogy mit tegyetek!
Azért én nagyon szurkolok nektek, és alakuljon úgy, ahogy nektek a legjobb!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Babika!
Sajnálom. :cry: Olyan nagyon szívemből írtál. Nem is mertem leírni, de sokszor én is ezt gondolom. Kell ez nekem? No nem a gyerek, mert arra vágyom, de ez a tortúra. Se nyaram, se telem, se őszöm, se tavaszom. Még nem írtam a dokinak sem, pedig arról volt szó, ha megjön a mensim. Ha most júliusban műtét, akkor oda a nyaram is. Akarom? Nem tudom. Hétfőig még gondolkodom. Lelki beteg vagyok, boldog akarok végre lenni. Le akarom rázni már magamról ezt a hülye terhet. Persze bántana az is, ha nem tennék meg mindent érte. Szóval lehet, hogy ezt a műtétet még bevállalom, aztán ha lesz baba lesz, ha nem, akkor ennyi.

Rodim!
Örülök a csúcsszuper eredménynek. :wink:

Vius!
Milyen a babakocsi? Képet kérek! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Többiek? Merre jártok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok

Gyorsan mert megyünk apával melozni. MAma fog Darinkára vigyázni

Bikfy rakok képet de ez nem a miénk de holnap lefotozom és felrakom a miénket amúgy ilyen mint ez csak narancs meg fekete Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Laptetűt fel ajánlom az össze leendő kismamikának!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: