Sziasztok!
Mondhatnám, hogy napos délelőttöt és csodás délutánt mindenkinek! Az idő Ercsiben Fantasztikus! Már ki is teregettem egy adag Kendra ruhát, és most a textil pelusok vannak a gépben! Annyira szép idő van, hogy csak csuda!
Már alig várom, hogy Laci hazaérjen és levigyük egy körre Kendrát!
Mayday!
A vonalzó szövegét úgy "loptam" egy másik vonalzóéról! Ott kisfiú volt, én pedig átírtam kislányra!
A Nagyonbaba oldalon barangoltam valami klassz szövegért, és ezt találtam!
De láttam a Ti vonalzótokat is!
A köldökcsonkhoz tényleg gratula! Már én is alig várom, hogy leessen. Bár a védőnéni azt mondta, hogy a 7végén le is fog esni, hát majd kíváncsi leszek rá!
Zsófesz!
Kendra jó sokat eszik már! Most reggel 110-et vert be!
De megfigyeltem, hogy eléggé változó a dolog, mert ha előtte jól bekajál akkor nem eszik meg 70-80-nál többet, de rá 3-4 órára a 100-at simán lenyomja!
Elhízni az anyatejtől? Szerintem nem lehet!
Cyntia!
A vérzés mindenkinél változó! A doki nekem azt mondta, hogy a belső varratok míg felszívódnak, az alatt lehet hullámzás szerűen vérzés. Tehát lehet, hogy egyik nap semmi, másik nap pedig tökre sok van! Az, hogy kinél mikor szívódnak fel a belső varratok változó és ez által a vérzés is változó. Van akinek 3-5 hét van akinél 6 hét! A szopizásról csak azt tudom mondani, hogy Kendra is a kórházban olyan kis bénán szopizott, aztán szóltam az egyik csecsemősnek, hogy segítsen, mert biztos rosszul csinálok valamit. Jött és azt mondta, minden ok, csak a mellbimbómat Kendra a nyelve alá teszi, így nem tud vákuum képződni, és nem tud szopizni! Ekkor kaptam egy bimbóvédőt, és csodák csodájára, Kendra úgy elkezdett szopizni, hogy már mérhető volt a változás! Lehet neked is be kéne egyet szerezni! Bár ez csak az én tapasztalatom, de lehet meg kéne kérdezni a védőnőt, hogy ő mit tanácsol!
Charlott!
Mi is azt tervezzük, hogy ma visszük ki először Kendrát egy hosszabb útra! Az ablak nálunk most is nyitva, sőt már nyitva is volt, hiszen attól mert az idő rossz volt, néha egy kis friss levegő nem árt, sőt! Szóval azért én is kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az első séta! Aztán úgy terveztük, hogy ha holnap is ilyen klassz idő lesz, akkor lemegyünk anyához kajálni, persze Kendrával együtt! Már alig várom! Majd mesélj milyen volt!
Most megyek, majd még jövök szerintem!
Jó sétálást!
Puszi