Új privát üzeneted érkezett!

Szia Évi, kinél voltál és melyik városban? Egyébként amit Lara írt az a teljes valóság.

Ki fogja a táblázatot karbatartani? Kép Mert ahogy a mostani történéseket elnézem lesz munkája...

Nálam még egyébként annyi hibádzik, hogy 33 éves vagyok és 10.15-én tesztelek, nem 16-án. Tudjátok nem mindegy 1 nap is nagyon hosszú főleg ha az utolsó a teszt előtt!! Kép

L(Még 4-et kell aludni a tesztig)
lullaby
 
 


Ja most látom már, ugyanahhoz járunk! Nekem nagyon szimpi, bár elég távolságtartó, de én maximálisan megbízom benne. Eléggé egyetértünk a gyógyszerhasználat, meg a kezelések terén is. Én szeretem, hogy ő a dokim, bár remélem már nem sokáig...Kép
lullaby
 
 


Evike,

múlt hónapban volt az 1. inszemünk. Ezt egy külső laborból hozott spermakép alapján írta elő a doki, azután már az inszemnél kiderült, hogy az akkori szép számoknak semmi köze a valósághoz. Úgyhogy túl kevesen vannak a kiskatonák a további inszemhez, ezért megyünk most már az 1. lombikra még ebben a hónapban.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 

 
 

Evike, folyt.

Szóval Kovács doki: én nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindent elmagyaráz, szinte nem is kell kérdezni. Ma pl. felhívtam telefonon, de nem ért rá. Elkérte a számomat és fél óra múlva már vissza is hívott. És fejből vágta, hogy 4 nappal ezelőtt mikről beszéltünk. És annak is örülök, hogy fiatal. Nekem eddig csak idősebb dokijaim voltak, de azok mind nagyon mogorvák voltak.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lányok segítsetek! Ma délután 2 alkalommal is a hüvelyembe és a méhembe nyillalt a fájdalom. Alig tudtam ülni is. Aztán elmúlt. Most épp vörösbort kortyolgatok, nem is fájok, viszont hányingerem van. De ez is csak hullámokban. Lehet, hogy a túlstimu most jön ki???

Lara, Bzsuska Kép kis kiegészítés a táblázathoz. Ezek után én már nem csinálok semmit. Kép Ezt nem lehet túlszárnyalni. Kép
Én a budapesti Kaáliba járok, orvosom: Dr Krizsa, 1. lombik volt (petevezetők átjárhatatlanok) és 41 éves vagyok.
Ja és jó lenne a nick neveket is beírni, mert hosszasan kellett gondolkoznom, hogy Orsi és Dóri kicsodák. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


ZsuKép Transzfer utáni 15.napon kellett tesztelned, és ha neg.,abbahagyni? Mert nekem a tesztet is csak szerdán kellene megcsinálni a doki szerint, és aznap menni uh-ra. Csak ha megjött volna, akkor kellett volna már aznap menni.Kicsit más a rendszer. Ui. nálunk nem volt HCG vérvétel, csak egy tesztet csináltam.
persze, tudom, hogy poz. lett volna, mert 35.cn.-n csináltam Kép Kép
Szóval adataim a tábl.-hoz: Anna/Dévai/1.lombik volt szept.-ben-transzfer időpontja: szept.22./teszt: okt.8.neg.
Neked mikor lesz a köv. stimu??

Lara Kép Akkor Ti hamarosan kezditek a stimut. Milyen injekciókat kapsz? Én Menogon és Puregont kaptam a Serophen mellé.

ManóKép Örülök, hogy jobban vagy. A dokival beszéltél, hogy mennyiben befolyásolja a transzfer kimenetelét? Hiszen Nálad talán enyhébb lefolyású volt a hiperstimuláció, nem?

Lullaby Kép 4nap, huuu!!
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok!

Egyetértek, hogy nagyon szuper lett a táblázat köszönöm a segítséget és hogy ilyen csodasépen megcsináltad Zsu, Lara te ügyesen beillesztetted.

Évi!
Nekem is a petevezeték átjárhatóságival kezdték én a sófeltöltöset választottam (8.000.-), a doki szerint is elég volt.

Üdvözlök mindenkit a csapatban, csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hogy egy jó team jött itt össze. Lehet bármit kérdezni valaki biztos tud rá válaszolni!!! Kép

Jut is eszembe Orsiról nincs semmi híretek? Izgulok érete.

Azt vállalom, hogy az adatokat összegyűjtom, de valamiért én nem tudok mellékletet feltölteni, mert gondolom a jpg. file-t úgy illesztetted be Lara?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Manó! van rosszabb is mint a túlstimu, ha emlékszek hogy jártamKép
pihenj sokat, megvallom nekem is nehéz volt, én is örök ozgó vagyok, de a terhesség alatt is végog feküdni kellett, hozzá lehet szokni a pihenéshez is, ha tudod miért kell akkor könnyebb. Szupi férjef van (az enyém is ilyenKép)

Anna! szia, remélem te is hamarosan babás leszel.

Évi! csak akkor van értelme ha insze, felmerül, lombiknál ne, kell HSG.

bocsi, lehetne olvashatobb a táblázat? Nagyobb betü, esetleg más betütipus.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!

Sajna még csak botladozunk! Halvány gőzöm nincs hogy kell ilyen izét csinálni! Ez is képként van ide beszúrva, lehet azért rosszabb a minősége! Elnézést a hibákért és ha bárkinek bármilyen ötlete van az szóljon! Majd még a színeken is javítok mert így nem tetszik, csak próbálgatok!

Anna!

Nekem is csak tesztem volt! És én is az utolsó pillanatig reménykedtem de sajna a végeredményt tudod!Kép Nekem okt 17-22-e között lesz a beültetés.

Woodi!

Az természetes ha nyilamlik az ember. Én volt hogy derékszögbe álltam! Ez lehet valami jónak az előjele de sajna a gyógyszerek is okozhatják! Igyál rengeteg vizet (ha esteleg túlstimu lenne)több mint 3 litert naponta! Ne izgulj nem lesz semmi baj!

Orsi jól van! A másik topicban olvastam hogy a fiúknak eszük ágában sincs kijönni még(hál Istennek). Sőt lehet hogy már az infúziót sem kell kapniuk!Kép

Szóval ennyi!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!

Dóri Kép Karmen Kép

Köszi a drukkot, jó érzés, hogy így törődtök velünk!

Zsebi Kép Woodi Kép Lullaby Kép

Köszi a bíztatást, végül tegnap délután ötkor teszteltem egy negatívat, és négy órával később meg is jött. Úgyhogy ebben volt egy kis pszichés gát is valószínüleg.
Csütörtökön beszélek a doktor bácsival, és kiderül, pontosan mikor lesz a nagy nap (két nagy nap)!

Zsebi Kép Lara Kép
Szuperek a táblázatok, és egész meghatódtam, mert én még egy táblázatban sem voltam benne!
Nagyon felpezsdült itt a társaság - nagyon együtt van a csapat! Kép Kép Kép

Anna Kép
Én is gondoltam Rád, és én is átnéztem a másik topikba tegnap, de én is úgy éreztem, hogy én már teljesen ide tartozom. Maradj velünk Te is! (Rövid ideig, vagy hosszabb ideig, de akkor már "bennfentes tanácsadóként", mint Dóri és Karmen.

Gondolok Orsira és Cateye-ra is. Egyiküknek még egyben kéne maradnia, a másikuknak viszont már itt az ideje, hogy hárman legyen!

Én is hárman szeretnék lenni, Kép
előre az ikrekért! Kép

Milena
milena
 
 


Milena!!!

Nagyon sajnálom! De tudod: Előre az ikrekért és fel a fejjel! Nemsokára 3 buborékról kapsz majd UH felvételt és belőlük majd valaki(k) úgy megkapaszkodnak a pocakodban hogy majd csak kilenc múlva dugják ki a fejecskéjüket! Ugye így lesz!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Milena Kép Végre hallok Rólad!! Mindig vártam,hogy írsz, tudtam, hogy majdnem egyszerre lesz a stimunk. Hát ,akkor Te jössz!!
ZsuKép Akkor ennek most sikerülnie kell, igaz? És mikor van a punkciód? Valamikor a héten?
Akkor izgalmas hetünk lesz!!
ELŐRE AZ IKREKÉRT!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anna!

Sajna csak a jövő héten! De azért előre az ikrekért!KépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi, hogy bevettetek a táblázatba, aranyosak vagytok.

Potykamanó, csak azért írok, hogy ne izgulj annyira, nekem is kellett infúzióra járnom minden 2. nap, összesen hatszor. Sőt, nekem barnázgatás is kezdődött, és mégis sikerült!

Mindenkinek kalappal! Izgulok értetek!

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika
 
 


LaraKép, ZsuKép

Isteni lett a táblicsku!!! Pont ilyet álmodtam meg, csak a szám.tech. dolgokkal állok még hadilábon, és megvalósítani nem tudtam. De hát így teamben tényleg jó dolgozni!
Most tényleg csak úgy sugárzik ebből a topikból a sok-sok babacsábítgató-energia. Olyan jó, hogy így összetartunk!!!

LaraKép
Akkor most te fogod gondozni ezt a táblázatot? Vagy Zsu vállalja magára? Ha senki, akkor én megpróbálom a lehetetlent, és összeszedem a tudásom, és nekivágok a rendszeres táblázatkarbantartásnak. Kemény, de kedves kötelességKépKépKép
Egyébként + adat rólam: 24 éves vagyok, Bp.Kaáli, Kulin dr., 5.lombik sikerült. A készülődés nagyon stimmel.

EvikeKép
Üdv. köreinkben! Maradj velünk, és gazdagítsd a Kaális fotóalbumotKép

Milena,
annyira sajnálom!
De te erős lány vagy, és mész tovább a kijelölt úton a babáid feléKép Már várakoznak rád, de türelmesek, jól elszórakoztatják egymást. Ne izgulj, majd mi izgulunk helyetted is!!! Csütörtökön gondolok rád, hogy mielőbbi időpont legyen kitűzve!

WoodiKép
41 éves vagy??? Akkor még inkább le a kalappal a szervezeted előtt! Ha az én csibetestem (24) produkálna/produkált volna ennyi petesejtet/embriót, én milyen boldog lennék/lettem volnaKép Persze így is boldog lettem, de a sok petesejt/embrió azért nagyságrendileg nagyobb esélyeket nyújt. Valószínűleg rendben vagy hormonálisan, és nagyon jól reagáltál a stimura. Ez biztató. Nagyon nagyon bíztató. Persze nem szeretnék semmit elkiabálni. SzorítokKép

KrisztaKép, ManóKép, LullabyKép

Nyugalom és béke, csajszik! Úgy érzem, közületek valaki már most kismami. Nem tudom, melyikőtök az, és ez csak afféle megérzés. De most mindhárman higgyétek, hogy ÉN, és aztán cáfoljatok is rám, hogy bibibí: mindhármunknak sikerült!!!

ZsuKép
Jövő hét? Már itt van a nyakunkon!!! Alig várom, hogy érted is izgulhassakKép

ZsebiKép
Készülődés szerepel a neved mellett a táblicskuban. Elvesztettem a fonalat. Hol is tartasz te most tulajdonképpen? Mert ugye érted is szeretnék konkrétan szorítaniKép

KarmenKép Kriszta/LujzikaKép, PetyaanyaKép
Orsi hiányát nehéz - nem is lehet - pótolni, de mi Kaális mamik tartsuk itt a lelket a leendő kismamikban, jó?
Mit szólnátok egy új topikhoz? "Kaális párok fóruma - babás topikKép"
Sokan vagyunk és LESZÜNK!!! akik átjöhetnének majd ide /is/. Karmen neked is írnék sokszor Orsival/Liluval kapcsolatban, de itt nem szeretném ezzel traktálni a reménybeli kismamikat. Itt lehetne ilyesmiről is nyugodtan eszmét cserélni. Aztán teletömnénk azt a topikot, és ez meg üres maradna...
Mit szóltok? Véleményeket kérek szépen!

Puszi nektek: Dóri
kardalus
 
 


Jó reggelt Csajok!

Tegnap megpróbáltam beszerezni a Suprefactot, sajna nem jártam sok sikerrel.
Lányok! Ha valamelyikőtök tud olyan gyógyszertárról, ahol be lehet szerezni, légyszi írjátok meg! Az se baj ha esetleg vidéken van, megoldom.

Anna Kép
Bizony, október 25-én kezdődik a stimu. Feltéve, ha addig lesz gyógyszer.

Nekem mindegy ki csinálja a táblázatot, ha gondoljátok akár én is szívesen karbantartom.

Na, szép napot mindenkinek Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Szia Lara!
Az Én párom spermaképét is egy külsős laborban csinálták, lehet, hogy akkor már az sem "jó"?
Örülök, hogy mindenki meg van elégedve Kovács doktorral.
Csak az nem volt tiszta számomra, hogy miért nem próbálják meg először kideríteni mi lehet a bajom, miért nem esek teherbe, ha minden leletem jó?
evike1975
 
 


Szia Zseboroszlán!
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de mi az a sófeltöltős átjárhatósági. Nekem a kontraszt anyagosat ajánlotta. Vagy ez ua?
evike1975
 
 


Lara Kép A Déli gyszertárban voltatok? Ott állítólag mindig minden van.
Dóri Kép Tegnap olvastam végig, sok mindenen kellett keresztül mennetek, hogy sikerüljön a bébi, nagyon gratulálok és irigyellek a kitartásodért.
ZsuKép Kép Akkor ez most tu.képpen a második lombiknak számít, nem? A fagyis transzfer önmagában nem számít kísérletnek! és olyankor állítólag nem is kell várni három hónapot?? Neked kellett?
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Kardus!
Szombaton kezdtem az injekciókat Suprefactot kapom amíg meg nem jön és utána ultrahang és utána Gonal!

Evike!
Laraáék esete ezzel a spermaképpel nem mindig igaz sajnos ők ilyen szempontból rosszúl jártak, mert már lehet hogy az első lombiknál tartana, ha nem húzzák az időt egy felesleges inszemmel. Nálunk annyi volt a párom spermaszáma a Kaáliban is mint az andrológusnál ahova 3/4 évig jártunk. Sikertelenül! Fel a fejjel! Meg itt mindenképp csinálnak a férfiaknak új spermaképet akár milyen friss is az előző, legálábbis lombik előtt biztos, nekem ezt mondta a doki. Nekünk 2 hetes volt a spermakép amit vittünk és nem fogadták el.

Nem ugyanaz a só és a kontrasztos feltöltés. A sós esetében ha jól tudom nem annyira láthi, ha van valami baj, míg a kontrasztanagosnál teljesn ki tudják mutatni. A sóst úgy csinálják, hogy egy katétert vezetnek a méhedbe és feltöltik ezzel a sóoldattal (vagy mi) utána ultrahanggal megnézik, hogy merre ment az oldat és látni lehet, hogy a petevezetéken átfolyt avagy sem. Lehet, hogy neked azért ajánlották inkább a kontrasztanyagosat, mert nem tudják mi a baj. Nálunk tudták, hogy a párommal van baj, de a törvény előírja, hogy a nöknél ezt meg kell csinálni. A dokim pozitívan állt a dologhoz és azt mondta tételezzük fel a baj egyedül jár és csak a páromnál van baj és így elég a sós. Azt tudom, hogy a kontrasztanyagos 25.000.- forint. Amúgy nem fájt ez a beavatkozás max annyira mint amikor megjön és görcsölsz inkább kellemetlen volt.
A Kaálinak van honlapja és ott részletesen leírják ezeket a beavatkozásokat, ha gondolog olvasd el ott. Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Egy kicsit köszi megnyugtattál ezzel a spermaképpel. AKkor úgy tűnik ezt az átfújást semmiképpen nem "úszom" meg..persze mindent a babáért :-)
Nálatok mi a következő lépés? Sok sikert és pocakosodást!
evike1975
 
 


Evike Kép
A mi első spermaképünk a Családtervező központban készült. De ez nem jelent semmit, a külső laborok nem rosszak. A ti eredményetek biztos megfelel a valóságnak, ezen ne izgulj Kép De ha esetleg mégsem, az itt a kaáliban úgyis hamar kiderül.
Milyen leleteket vittetek még?

Anna Kép
Persze, a Déliben kezdtünk. Azt mondta a gyógyszertáros, hogy nem szállít a gyártó és ők meg sajnos nem tudják legyártani. Kedves, nem? Hívtam a Kaálit is, azt mondták, hogy még van egy hetem próbálkozni, hátha hozzájutok valahogy. Ha nem, akkor a jövő héten írnak fel helyette egy másikat (Decapeptyl), de ez jóval drágább.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
remélem is hogy jók a párom leletei :-)
Hormon leleteket vittem még meg volt a régi dokimnál UH, peteérést nézni. a 16-ik napon voltak 9 és 12 mm-es a tüszőim. Szerinted azok elég nagyok?
evike1975
 
 


Evike!
Ha már a hormonleletek és az átjárhatósági is megvan, azt hiszem, kezdhetitek az inszemet. Nekünk volt HIV és hepa B leletünk is, de nálunk ennek csak a lombiknál volt jelentősége. Szóval szerintem hamar indulhat nálatok is az akció.
Tüszőméretben még nem igazán műveltem ki magam, de a tapasztaltabb csajok biztos tudnak erre mondani valami okosat.

Dóri!
Csináljátok meg a babás topikot, és rohanunk át odaKép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


EvikeKép Attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. Ha harminc v. azon felül, akkor még jó lehet, de ha 28 körüli, akkor bizony elég kicsik ahhoz, hogy megrepedjenek. Persze nem mindenkinek középidőben van a tüszőrepije, úgyhogy akár jó is lehet. A dokid mit mondott rá?
LaraKép megyeszékhelyek központi gyógyszertárait felhívhatnád telefonon, úgy biztosan meg tudják mondani. Pl a tatabányai -mert itt lakom- Hunyadi gyógyszertár telefonja: (34)310-428 Itt is elég sok minden meg szokott lenni, és nincs olyan messze Budapesttől

ZseboroszlánKép Drukk a tüszőnövesztéshez...Kép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anna!
28-30 naposak a ciklusaim, akkor ez (9-12mm) szerint nem jó eredmény. A doki azt mondta elég nagyok, de nekem is gyanús volt, hogy itt mintha nagyobbakról hallottam volna. Remélem csak nem akkor volt a tüszőrepim :-)
evike1975
 
 


Lara, esetleg lombikos más topikokban megkérdezhetnéd, hátha maradt valakinek és még nem járt le.
Nagyon nagy élet van itt, alig győzöm utolérni ebédidőben a fórumot Kép Támogatom az új fórum ötletét, és remélem, hogy karácsonyig mindannyian átmehetünk oda.

Potyka, a szurogatás szerintem is normális jelenség, biztos a helyüket keresik a babócák Kép Próbálj meg a túlstimuval egyáltalán nem foglalkozni, mert amitől félsz, azt sajna könnyen "megteremted" magadnak. Nekünk most ki kell "élveznünk" ezt a pár napot, amíg még csak magunkért vagyunk felelősek KépKép
Évike, nekem kontrasztanyagos feltöltésem volt, K. dr csinálta. Semmi különös, kicsit kellemetlen, kb. mint egy rákszűrés. Viszont tök jól látható volt, hogy hol szűkebb a petevezető, meg milyen ott belül. Utána vérzett egy kicsit, de kaptam ott helyben egy tisztasági betétet, és azzal el is voltam egész nap. Utána még egy kicsit fájdigált, mintha meg akarna jönni aztán.. túl is voltam rajta, mehettem is az inszemreKép

Elmegyek ma aquafitness-re, mert ott nem zötyögök annyira Kép

Jó pihit, és sok türelmet Mindenkinek!
L (még 3 nap)
lullaby
 
 


Lányok, a sors iróniája....
Elküldtem az előző üzenetem, aztán kimentem pisilni.. és tessék, barna már-már véres plecsnik a fehérneműn. Ami sajnos, -mivel én most nem szedek semmit- csak egyet jelenthet...KépKépKép
Hogy kell sírós fejet rajzolni?
L
lullaby
 
 


Lullaby!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Igazán sajnálom!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lullaby, nagyon sajnálom,hogy nem sikerült pocaklakónak lenned.De majd a legközelebbi inszem már biztosan sikeres lesz. Kitartás!!!
evike1975
 
 


Lullaby Kép
Nagyon-nagyon sajnálom! Pedig annyira szurkoltam. De mindjárt itt a következő, ne keseredj el légyszi, légyszi, légyszi!!!

Anna,
még nem adtam fel, egyenlőre a bp-i gyógyszertárakban próbálkozom. Köszi a telefonszámot, ha itt nem találok és Nálatok van, akkor irány Tatabánya.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Én a Károlyi Patikában minden gond nélkül szereztem be igaz akkor még lehet nem volt készlethiány Újpesten van. Leírom a címét és a telefonszámát kérdezd meg hátha náluk van. Budapest, 1041 Nyár u 42. 390-0528. Én egyik nap megrendeltem másnap mehettem érte. Járj sikerrel Kép

Lullaby!
Nagyon sajnálom! Kép
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hát én sehogy nem tudom ezt a fránya táblicskut fölrakni! Csak így! Jobb mint a semmi! A másik topicból már kértem segítséget!Kép Egyébként szívesen vállalom a vesződést! Egy feltétellel: fél év múlva mindenki mellé zebrát akarok rakni! Úgyhogy húzzon bele mindenki!Kép

Zsu!

<!--attachment: Munkaf_zet1-119834.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*19.5**Munkaf%fczet1%2exls --><center><pre>
Kép
Munkafüzet1.xls (19.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


bocsi. Elírtam az előbb nagy bánatomban..nem neked kell pocaklakónak lenned, hanem pocaklakókat kívánok neked!!!
evike1975
 
 


LaraKép

Neked olyan ügyesen ment a táblázat elkészítése, szerintem csináld te a karbantartást is. Mi lányok pedig majd szállítjuk az adatokat. Talán annyit még hozzáfűznék, hogy az kerülne legfölülre, aki legközelebb áll a teszthez, és így menne lefelé.
A Suprefact problémáról: szerintem kukkants be néhány lombikos topikba. A Szülészetek, kórházak topikban van több is. A BMC, Dévai, stb. Itt megkérdezhetnéd a topik lakóit, hátha van valakinek otthon felesleges. Biztos akad ilyen. Én jópár ml. Suprefactot dobtam a kukába, mert nem volt kinek adjam, és nagyon sajnáltam, mert már akkor hiánycikk volt.

AnnaKép

Köszönöm a kedves szavakat. Szeruntem közepes erősségű volt az én csatám a babánkért. Ha pl. Kriszta/Lujzikára gondolok... Szóval így utólag már olyan könnyűnek tűnik minden, főleg, ha nehezebb esetekről olvasok. Persze vannak biztos befutók is. Akiknek pl. elsőre összejön és még lefagyasztott babáik is maradnak, no meg 4 támogatott lehetőségük.
Én azért írom egyébként le olyan sokszor, hogy 5.-re sikerült, mert szeretném, ha ti, akik még vártok a manócskára, nem adnátok fel 1,2,3,4 alkalom után, mert előttetek lenne a pozitív példa, hogy akár 5.alkalommal is kopogtathat a gólyaKép

EvikeKép
A külső laborból hozott eredmények valóban változóak, bár a spermaszám is napról napra változik. Az biztos, hogy a Családtervezőben szinte mindenkinél nagyobb számot mondanak, mint amit máshol mérnek. ebben a topikban többen is jártunk ott, és senki párjának nem volt olyan magas a spermaszáma, mint ott. Nálunk pl. 16 mió/ml. volt az eredmény, a Kaáliban mért pár százezer/ml.-hez képest...
De a Krio, ahol mondjuk fizetni kell a vizsgálatért, nagyon pontos, és technikailag abszolút profi eredményeket hoz. A kórházak andrológiai részlegei is többnyire jól állapítják meg az eredményt. Szóval bízzunk benne, hogy nálatok valóban "jó" a jó.

MoncsKép, FodrászKép

Sajnálom, hogy ilyen borús most a hangulatotok. Persze tudom, hogy egy sikertelen próbálkozás után az ember keresi az okokat. Én 4 sikertelen lombik után lettem várandós. Az embrióink szirmocskái változatosan néztek ki. Hol 5-6 sejtesek voltak, hol csak 4. Legutóbb - amikor végre kismama lettem - ugyanolyanok voltak, mint mindig. 4-5-6 sejtesek. Persze, ha benneteket megnyugtat, kérhetitek a továbbtenyésztést. Ez a D+ módszer. Ilyenkor 3-4-5 napig éldegélnek a sejtecskék a táptalajon. Sajnos, többségük elpusztul, mert ez nagy tortúra nekik. De amelyik kibírja, az már blasztociszta állapotban /azaz többszáz sejtesen/ kerül a méhedbe, és nagyobb a megtapadás valószínűsége, mivel edzett, bombaerős embriókról van szó. Viszont min. 4 egészséges embrió kell a D+ módszerhez, mert nagy a lemorzsolódási arány. Más feltételek is vannak, de erről pontosabb infót az orvosotoktól kérjetek. Ha jól tudom életkor, és az IVF/ET próbálkozások eddigi száma is meghatározza, hogy elvégzik-e ezt a fajta speciális eljárást. Egy biztos: ha túl sok embrió pusztult el a továbbtenyésztés során, és elmarad az ET, a próbálkozásotok nem számít majd bele az 5 támogatott programba, mert ez nem volt teljes kezelési ciklus.
Mindezt tájékoztatásképpen írtam le nektek, a vélemények nagyon megoszlanak erről.

Mindenkink puszi: Dóri
kardalus
 
 


Sziasztok! Kép

Lullaby Kép
Sajnálom Kép

Zsu Kép
Köszi az együttérzést, mit tagadjam, még mindig sz.r negatív tesztet látni. Kép Még mindig képes vagyok meglepődni...

Dóri Kép
Neked is köszi a vígasztalást, és azt is, hogy "erős lánynak" neveztél. Én mindig is kis béna gyengének tartottam magam, de mostanában kezdem azt hinni, hogy igenis erősek vagyunk, ha ezt túléljük!
Egyébként leginkább az altatás miatt izgulok. Tudom, hogy ez nem is igazi altatás, de mégis.
Lányok! - Aki már átélte, - milyen? Olyan kábítószer, amitől hülyeségeket beszél az ember, vagy csak elalszik, mint egy darab fa, aztán pedig felébred és kész?
Babás topiknak én is szívesen tagja lennék! Sőt, szerintem csinálhatnánk egy képcsarnokot is, mellé is írhatnánk, kinek milyen módszerrel sikerült végül, hogy ezzel bíztassuk az utánunk következőket!

Anna Kép
Neked mikor van a következő beültetés? Ki kell várnod a három hónapot?

Milena
milena
 
 


MilenaKép

Az altatás egy klassz dologKép Ettől ne félj! Az anesztes orvos kitapogatja a vénádat, majd beszúr egy tűt. Nem rosszabb egy vérvételnél. Aztán indul az infúziós palackból a narkotikum. Először megszédülsz, majd fémes ízt érzel a szádban, végül...szundikálsz csendesenKép
Többnyire arra ébredsz, hogy szólítgatnak, simogatják az arcod, majd az őrzőbe tolnak. Ott aztán rengeteg a babás kép! Attól majd teljesen kijózanodszKépKépKép
Egyébként a punkció utáni fél-egy óra a döntő. Ha akkor nem görcsölsz be - a többség nem teszi -, akkor valószínűleg már nem is fogsz. Ha igen, kapsz az aranyos nővérkéktől fájdalomcsillapítót. Én 5 punkcióból 4X nem görcsöltem beKép

LullabyKép

Drága-drága Lullaby... Annyira sajnálom... Igazán szerettem volna, ha sikerül. De nem szabad feladnod, ugye? Te erős lány vagy, akinek a kis manócskája egyelőre jól érzi magát a felhőcskén, amin csücsül. Talán karácsonyi ajándék szeretne lenniKép Számolj csak utána, mikor lesz a köv. inszemKépKépKép

Mindenkinek puszi, és megsúgom: kész a babás topik egyel lejjebb... Lehet költözködni lányokKépKépKép

Dóri
kardalus
 
 


Drága Lányok, Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatásokat. Tudom előre kell nézni..., csak hát annyira bíztam benne...
No de majd legközelebb.. és akkor tényleg karácsonyi ajándék lesz a zebra Kép
További szép napot Nektek!
L
lullaby
 
 


Lányok! Segítséget kérnék. Megyek Krizsához 18-án konzira, nagy halom lelettel, a Szabolcsból. Inszemeken vagyok túl, most javasolták nekem az IVF programot.Most fog megjönni is, 18-20-a körül. Ha azt mondja Krizsa, hogy egyből belevág, akkor mi lesz a várható menetrend? PCO-s vagyok (bár eléggé a határeset, mert a hormonok viszonylag jók), egyéb probléma nincs. Azt tudom, hogy fogigátlót kell szedni, de hány napig? és a Suprefactot vagy a Decapeptylt utána kell elkezdeni, vagy közben? és hány napig? gondolom utána megjön a vérzés, és utána kezdődhet a stimu. Közben valamilyen egyéb vizsgálat kell majd az altatás (punkció) miatt? Ugyanis engem januárban műtöttek, és akkor megvolt az EKG, röntgen, vérvétel. Legyen szíves világosítson fel egy jótét lélek... :-)) köszi
snori
 
 


DóriKép Nekem 3blasztocisztát ültettek vissza ....

Nóri Kép Itt is szia!!! Kinőttük az inszemes topicot Kép

LullabyKép Sajnálom! Az a lényeg, hogy ne add fel!! Tényleg mindig csak előre nézz! Kép

Milena Kép Holnap tudom meg a részleteket, reggel megyünk a doki bácsihozKép Neked lassan igencsak felpörögnek az események, igaz?? Az altatás a legjobb az egészben, én ráadásul tök jó kedvvel ébredtem, olyan mármorosan.. és egy 7-es szám volt a tenyerembe írva, az volt az első, amit megmnéztem...
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Nóri!

Üdv a klubban! Ahogy mondani szoktuk: Ne maradj sokáig!Kép

Alapvizsgálatok: HIV, vércsoport, hepatitis A, B, rákszűrés, belgyógyászat, EKG, Chlamidia, toxoplazmózis, tüdőszűrő, hormoneredmények, alap vérvétel. Hát lehet hogy kihagytam valamit!Kép Bocsi érte! Szóval elkezded szedni a fogamzás gyogyit(20-28 napig, attól függ) Ha megjön kb akkor kell kezdeni a Suprefact, Gonal-F koktélt. Kb 6-7 napig szuriznak. Ezután jön egy UH. Az UH-n kiderül hogyan tovább és megmondják a leszívás időpontját. Altatással csinálják és nem érzel semmit. A petesejtjeidet összeengedik a fickókkal és másnap telefonálni kell hogy megtermékenyültek-e. Ha igen akkor megkapod a beültetés időpontját. (1-2 nap múlva). A beültetés olyan mint egy rutin vizsgálat! Semmit nem érzel. És most jön az egészben a legrosszabb: két hetet várni kell a tesztig!Kép Szóval kókuszdióhéjban ennyi!Kép Ha rám hallgatsz kezdd el megcsináltatni az eddig még hiányzó vizsgálatokat és akkor azok is a hátatok mögött lesz! ELŐRE AZ IKREKÉRT!!! Kitartást és babósodást kívánok!
Az én dokim is Krizsa doki! Lassan nyithatunk egy fan klubbot!Kép

Zsu!

(Bocs ez elég tömörre és személytelenre sikeredett, de így volt a leggyorsabb)

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lara!

Ezennel rád testálnám a táblázatot! A többiek rád szavaztak! Kép

Zsu!

(Azért neked is lehet beleszólási jogod!Kép)

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lara Kép Blaha/Csillag gyógyszertár tel:314-3695
Itt érdemes megpróbálnod és ajánlom minden budapesti figyelmébe, mert itt nem az 1 db-os Gonalt tartják, hanem a 10 db-ost, de megbontják. Az 1 db-os 4.000 fölött van, míg a 10 db-os db-ja 3.640-re jön ki. (Az infót kaptam, én nem voltam ott, mert mikor tudomásomra jutott, már a végén jártam.)
De mindenképpen fel kell hívni őket a Gonal előtt, hogy van-e nekik.
A Suprefactra meg kérdezz rá, hogy biztosan be tudják-e szerezni (ha nincs nekik), mert most hiánycikk.
Sok sikert.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok lányok!

Két napot kihagyok és már követni sem bírom az eseményeket....Igérem, minden nap jönni fogok, nehogy kimaradjak a nagy család történéseiből KépKép

Lullaby drága druszám,
Én nem mondom azt hogy sajnálom, még ne add fel, lehet hogy a barna ellenere van ott valami !! Péntekig, vagy amíg meg nem jön rendesen minden lehetséges !!! Én még mindig drukkolok Kép

Lara, Zsu, Manó és mindenki aki segített összehozni a táblázatot, nagyon szupi, nálam az egyetlen kiegészítés, hogy Kovats doktorno az orvosom. Olyan jó rajta lenni a listán Kép Azt hiszem Lullaby es Milena utan en jovok a teszttel, remélem a zebrások között leszek KépKép
Manó,
sajnálom hogy te is átestél a hiperstimun, de hátha ez fog segíteni Kép
Woodi,
Örülök hogy ilyen stramm a szervezeted, hidd el, felveszed a versenyt minden huszonévessel Kép
Milena
Neked is megy a drukk a tesztig, neked kell elol jarnod a jo példával Kép
Zsu, ZSebi,
Ezerrel szorítok, remélem mire ti kezdtek, addigra en mar zebras leszek
Lara,
Sok sikert a gyogyszer vadászathoz, szerencsére sok a segítő kéz nálunk Kép
Dóri,
Jó hogy újra itt vagy, a próféta szóljon belőled. Én is pályázok arra, hogy hamarosan atkerüljek az általad indított topikba. Karácsonyra remélem már legalább 4-5en ott leszünk innen !
Mandaran Anna, Snori,
Üdv a csapatban, ne maradjatok sokáig, menjünk inkább a babás topikba.
Fodrász,
Nekem a párom szedi a MACA-t, nem is teljesen rendszeresen, napi 2-3-at, attol függ hogy van itthon. Most telt le a 3 honap, es most mutatkozott a hatasa. Ilyen spermaképeink voltak:
Majusban MACA előtt 50 mio, 20 % jól mozgó, júliustól szedte a MACA-t
Szeptemberben 40 mio, 30 %, októberben 45 mio 40 %
Reméljük hogy ez a szép javulás plusz az én 4 clostis petesejtem jövö hetre babat növeszt Kép
Szerintem mindenkepp erdemes megprobalni, artani nem art, de nem mindenkinek segít. Próba cseresznye...
Evike,
Üdv itt nálunk. Nekem volt kontrasztanyagos átjárhatóságim. A sosrol nem tudok, ami nekem volt, az szerintem alaposabb, sajnos nalam rögtön ki is mutatta mindket oldalon az elzáródást. Előtte nekem is minden hormoneredményem rendben volt. De hiába a szép peték, ha nincs hol lejutniuk a méhbe. Igy ezt a Kaáliban mindenképp megcsinálják, hogy el tudják dönteni, inszem, vagy lombik kell-e. Engem elküldtek laparra, ahol végül is átjárhatóvá tettek, igy most inszemelünk...Remélem eredményesen. Neked is sok sikert, itt jo kezekben vagy.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Zsu,
köszi az infót. Amúgy a neved alapján ismerős vagy, csaknem a "már megint megjött"-ből?
Két kérdésem lenne még:
1. ezt a rengeteg vizsgálatot megcsinálják a Kaáliban? Bár gondolom az EKG-t nem, az ilyeneket hol csináltattátok, ahol viszonylag gyorsan túl lehetett lenni rajta?
2. 30 év alatt, ha semmilyen szervi probléma nincs, szerintetek mekkora a siker esélye a lombiknál? tudom, hülye kérdés...

Na, akkor mondom én is a jelszót: ELŐRE AZ IKREKÉRT!! :-))))

Nóri
snori
 
 


Zsuzska! a táblázat is igy nagy segitség, sajna irtam most nincs idöm segiteni benne. De igy is köszönjük. Most sokkal jobb, már olvasható!!

Milena! Sajnálom, hamarosan biztos babás leszel. Olyan kiváncsi vagyok a történetedre de elakadtam az olvasással, nem is igen jut rá mostanság idöm. De remélem folytatod!

Evike! Nekünk 1 hónapos volt a spermakép, elfogadta a Kaáli. Ugy látszik ebben sem egységesek.

Lullaby! Sajnálom, jo lett volna már valakitöl végre egy örömteli hir!!

Nóri! Szerintem az esély ugyanakkora mert 30 év felett a peteérés lesz ritkább nem a megtapadással van a gond.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Nóri!
Igen, jól emlékszel! Megint megjöttös vagyok én is!Kép
Az összes vizsgálatot próbáld meg az otthoni körzeti orvosoddal és nőgyógyászoddal megcsináltatni mert így ingyenbe van , a Kaáliban meg kemény összegeket kell leperkálni!
Neked még van annyi idő a lombikig hogy mindent meg tudj időben csináltatni. Vannak vizsgálatok amelyre sajna két hetet is kell várni. (pl HIV, rákszűrés, Chlamidia stb.)

És ami a legfontosabb: óriási esélyed van arra hogy nemsokára mami legyélKép!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszi a segítséget a gyógyszervadászatban. Ha minden igaz, a Délibe érkezett egy szállítmány, úgyhogy már riasztottam a páromat, hogy rohanjon.

OK, meggyőztetek, magamra vállalom a táblicsku karbantartás felelősségteljes feladatát Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Csak próbálkozom....

Kép

Jó lesz? Javaslatokat, észrevételeket várok Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Nekem nagyon tetszik a táblázat! Gratula, ügyes vagy. Kívánom, hogy a Déli Gyógyszertárban járjatok sikerrel. Kép

Nóri!
Én is a Krizsa dokihoz járok és nekem más módon kell szednem a gyógyszereket. Leírom hátha érdkel. A ciklus 19. napjától kell kapnom Suprefactot, ha megjön a 3-6-ig napig ultrahangra és vérvételre kell mennem (közben folyamatosan kapom a Suprefactot) majd az uh. és a vér alapján megállapítják hány adag és hány napig kell kapni a Gonal-t, majd még egy uh. amin megnézik a petesejtet ha jó akkor megmondják a leszívás napját, ha nem akkor még egy pár Gonal és utána leszívás innem meg ugyanaz mint Zsu-nak. Én több szurit kapok, de nem kell fogigátót szednem. Kép

Milena!
Drukkolok holnapra és minél előbb írd meg mi történt? Mennyi Gonalt kapsz egy nap? Meg mindent Kép
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?