Új privát üzeneted érkezett!

Bogárka: még nem dobhatom ki a tételeket, mert ez csak modulzáró vizsga volt, az OKJ vizsga majd Július 8-án lesz...

Bettike sok sikert délutánra, majd írj, hogy mi volt a dokinál!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


köszi monolux :) jövök...

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi, integralt teszt.. minden rendben lesz, ne aggodj.-konnyu ezt mondani tudom, de mi mas lenne, ha nem szuper minden eredmeny!!!

Mona, jahh, hogy ez OKJ-s vizsga, aaa, ertem. Es mi lesz a szakkepesitesed pontos megnevezese?-uuu, ez baromi hivatalosan hangzik. :lol:

Gergo jobban van, ez remek!!!:):)salalalalala-Zsuzsi utan szabadon:)

Bettike, olyan tojasos izem nem volt, kremes volt vegig. 17.-18. napra tetted a pe-t nekem:) es 16-17-18 napon volt kremes, 19. napon alig, szombaton szinte mar csak...inkabb semmi, mint valami ekkor mar inkabb ovus hasfajasom volt, de ezt penteken is ereztem mar. Sztem egy nappal korabban kellett volna apara ugrani, nem a 18.on de hat olyan faradt volt szegeny. Allandoan tesojahoz jarkal a korhazba+dolgozik. Talan meg igy is volt nemi esely. Talan. Szted?
Es vegul de nem utolso sorban nagyon gondolok majd Rad delutan!! Fel5!! Nem felejtem am!! :D :D Aztan gyere es meselj! Pussz!
Vendég
 

 
 

Betti: Én is drukkolok Neked ma délután!!!! Gyere amikor tudsz, hogy megoszthasd velünk a boldogságodat.

Én ma elég sz'rul vagyok... Olyan alacsony a vérnyomásom, hogy tiszta kómában vagyok. 80/40 körül mozog. Most iszom a második kávémat, de az meg nem túl jó a babának...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Zsuzsi, koszi az infot PAPP-A TESZT! :lol: :)

Virag, eld tul ezt a napot. Biztosan az idojaras teszi. Bar nemtom otthon milyen ido van. Szerintem ha csak ma dobsz le ket kv-t az nem gond. Vagy probald meg a zold teat, allitolag az is jo. :?:
Vendég
 


jövök majd persze :)

KépKép
bettike83
 
 


Bogárka most az élelmiszer és vegyi áru eladó képzésre járok, de van már egy Okj-s végzettségem, az a Titkárság vezető.

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, akkor sokat tanultal mar.:) Ez jo!! Nem gondolkodsz/tal egy fosuliban? Mondjuk egy kereskedelmiben? 4 ev, az igaz, de azzal fonokoskodhetnel..akar.. de fizut tobbet lehet bezsebelni.:) Es aki 100%ot ir!!:):)

Bettiiiiii, nemsokra indulsz!!:):)
Vendég
 


itt van a kis drágám Smile szépen pulzált a szivecskéje,hihetetlen megható volt Smile a doki 1 héttel kisebbnek mondta,de pé szerint pont 8 hét ma. Kép

KépKép
bettike83
 
 


Bettiiiii!! Ugy vartalak mar a beszamoloval, a foto plusz raadas volt szamomra!:) Orulok, hogy kepet is tettel fol!!!:):) Nagyon szep a Piciketek!! Gratulalok Picikehez is, a mai elmenyhez is, egyszoval mindenhez!!:-):):) :D :D
SokSokSokSok.... Boldogsagossagot!!!!:)
Es minden rendben, ugye? Meselj, mit mondott az orvos?:)
Vendég
 


Betti: Jaj de örülök!!!!!! Gratulálok!!!!!!!! :D :lol: :D :lol: :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


minden rendben hála az égnek,tegnap nagyon rossz napom volt,kibuktam,de ma semmi baj.a pici édes volt :) megnyugtatott :) legközelebb 12 hetes lesz.
és menni kell védőnőhöz.

KépKép
bettike83
 
 


Bogárka gondolkodtam egyszer a főiskolán, de az én céljaim ettől nagyon messze vannak...nekem a család, a gyermekvállalás sokkal fontosabb. Ezzel a sima OKJ-s végzettséggel is lehetek boltvezető helyettes, ha úgy alakul...igaz, hogy nem sok a fizetésem, de a pénz nem minden...engem egy baba tenne igazán boldoggá!


Bettike nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek!!! Nagyon édes a Picikéd!!! Gratulálok még egyszer!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


tényleg édes :)

KépKép
bettike83
 
 


betti: nagyon gratulálok nektek! azt akartam kérdezni, hogy a család tudja már? és a tágabb környezet?

nekem ma is fájdogál, picikét görcsölget, szúrkálódik a pocikám.még korán van, hogy megjöjjön. ma még csak 23.nap vagyok. :(

én már nagyon várom a napsütést! szerintem ezért nem is találnak meg a gólyák minket, mert elfújja a szél őket, vagy eltévednek a színes felhők köztött...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Betti-nagyon édes kis pocaklakód van!!!! Gratulálok! :)

Kati-lehet h más miatt szurkál! Nyugi! ;)

Képzeljétek voltam dokinál. Minden ok. Megvolt a vv is, holnap megyek az eredményért amivel hétfőn v kedden megyek vissza a dokihoz. Hát kíváncsi vagyok...

Kép
pampalini
 
 


pampa: nagyon szupi, h minden ok.eddig veled! a véred is ok. lesz. szorítok.
nem is gondolok arra, amire te, mert már éreztem ilyen hasifájást. nem gondolom, h az előző hónap után már itt lenne velünk valaki.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pampi:majdnem egyszerre van a szülinapunk! 20 nap különbség.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, igazad van, egy diploma nem er fel egy gyerekkel sem. Lehet barmennyi diplomaja, nyelvvizsgaja az embernek, egyik sem er annyit, mint egy gyerkoc!:):)
Vendég
 


Kati: Nekem 3-ból 3X sikerült első próbálkozásra! :wink: :oops:

Pampalini. Kíváncsian várom, hogy mit mond az orvosod a vv eredményekre!

Mona: Teljesen megértelek a családalapítással kapcsolatban. Ha meg mégis tanulni szeretnél, azt akár babával is lehet. :wink:
A második diplomámat én is 2 munkahely mellet csináltam (az majdnem annyi "elfoglaltság" volt, mint egy gyerek). Délelőtt rendes suliban tanítottam, délután nyelviskolában és még magántanítványaim is voltak...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok!!!!

Zsuzsi drága......KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Betti nagyon édes a kis pocaklakód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virag, nem vagy semmi! Ennyi melo mellett suliba jarni, vizsgakra keszulni, lediplomazni.. En azon csoptarsaimat csodaltam meg akik gyerek mellett vagy nagy pocakkal vegeztek a fosulit. En gyerek es pocak nelkul is keszvoltam, mai napig nem ertem, hogyan voltak kepesek erre. :shock:

Pampalini, egri vagy? Hellyel-kozzel, en is!:) Majdnem. Oda jartam suliba es Eger mellett laktam.:) Szivem csucsokje!:)
Vendég
 


pampalini

örülök h mindent rendben talált a doki,de a vérből remélem kiderül h miért is nem jött össze eddig a baba.mert valami oka van.és ha legalább megtalálják akkor gyorsan kezelhetik és te is hamar babásodhatsz :)

köszönöm a gratut :)

nálunk mindenki tudja már pár hete,örültek neki :)

KépKép
bettike83
 
 


Csajok, megvan az AFP vizsgálat eredménye és jóóó lett!!! Úgy örülök!!!!!

Voltam turiban délelőtt és olyan jó felsőket találtam magamnak nyárra hogy csak na!!!!! 7 db felsőért fizettem kemény 2550 Ft-ot! Ügyi voltam, mi?????
Sajna annyian voltak, hogy nem volt idegzetem Bencének is nézni valamit, pedig őt eddig soha nem hagytam ki... :oops: Pocaklakónak meg ugyebár még nem veszek semmit....

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag örülök, hogy minden rendben van Veletek!!!! Nemsokára 20 hetes leszel! :) nagyon repül az idő...

Akkor jól jártál ma, tényleg nem került sokba, én nézegettem kismamis felsőket, mondjuk újat és 4000-nél olcsóbban nem láttam sehol....

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


csillag

ügyi voltál,turiban olyan jó kis cuccok vannak és azért nem mindegy mennyiért.mert ezen az pénzen jó ha 1 dbot kaptál volna,sőt,még kellett volna hozzá tenni.hát egy sima kinai felső is 3000ft körül van...és a turiban néha olyan jó cuccok vannak,vétek lenne otthagyni.

én multkor 200ftért vettem toppot,de olyat amibe mér fér a poci,alul kicsit bővebb.. :)

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok!!!!!!!!
Virág nagyon jó vásárt csináltál:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Betti: Ezek a felsők is olyanok, mintha butikban vettem volna őket. Nagy részük olyan mell alatt megkötős, alul pedig kicsit bővülő. Csinosak, elég hosszúak, így nem fog kilógni belőlük nyár végén sem a pocakom. Ami meg még pluszban jó, hogy tiszta pamutból vannak. Elég kényes bőröm van és szenvedek a műszálas cuccoktól, a kínaiban pedig szinte csak olyat lehet kapni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

én sem szeretem a műszálas cuccokat,meg a bőröm sem birja.
ezeket milyen helyről vetted?csak kismami cuccokat árulnak?

nálunk van ilyen,használtat árul a csaj,van baba ruha is meg kismama ruha is.beviszik bizományiba a ruhákat és ha el kel akkor fizeti nekik a tulaj.és olyan gyönyörű babarucik is vannak,tényleg csak pár 100ftért.multhéten gyönyörködtem bennük :) de venni még nem veszek semmit,ráér még.

KépKép
bettike83
 
 


Betti: Ez egy cég (Háda kft) és az ország több pontján vannak boltjaik. Nálunk Győrben 5 boltjuk van. Ebből egyben csak gyerekruhákat, játékokat lehet venni, de ez drágább, mert nem kilóra megy, hanem darabonként vannak árazva a rucik. Mondjuk még így is sokkal olcsóbb, mintha rendes boltban venném meg. Itt szoktam venni Bencének kabátot kb. 1500 Ft körüli áron.
Aztán van olyan boltjuk, ahol felnőtt- és gyerekrucik is vannak akkora helyen, mint egy iskolai tornaterem. Na, itt voltam ma....Ki lehet fogni igazi kismama ruhákat is, csak türelem kell hozzá. A ruhák hosszú sorokban vannak felakasztva vállfára és bizony át kell nézni az egész sort.... Ez engem nem zavar, kicsit kikapcsolódok közben....

Mind az öt boltjukban havonta lecserélik az egész árukészletet, így újra lehet menni "vadászni". :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


jó vásárlást csajok:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszi!!!! :D :lol: :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Ilyet pisiltem reggel :))))
Kép :) [/img]

Csillagvirág
Én is a győri turiba járok. Tegnap is voltam, 3600-ért egy csomó mindent vettem, egy cipőt is.

Na az előbb beírtam, egy csomó mindent, aztán eltűnt. Most meg nincs témaelőnézetem. Majd még írok, most megyek keltem a családot.
Vendég
 


brita: gratuláloooooooooook!!!!!!!
hanyadik napon vagy? tünetek? mióta próbálkoztok?

nekem is eltűnt az előző hozzászólásom... :?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


brita

ez aztán gyönyörűséges tesz ám,pont olyan mint az enyém volt pé után 20 nappal :) :) :)

gratulálok és gyere mesélj mit érzel? :)

KépKép
bettike83
 
 


Brita: Ez szuper!!!!!! De jóóóóó!!! Hol tartasz most???? Mikor mész dokihoz?????

Akkor Ti itt laktok valahol a környékünkön! Elárulod nekem, hogy hol??? (Lehet priviben is...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


szépen lassan mindenki pocakosodik :)

KépKép
bettike83
 
 


Rita, gratulalok!! Nagyon szep a teszted!!!:):) Engem is nagyon erdekel hanyadik napon vagy!:)
Vendég
 


Brita: aztaa: itt csöndben bezebrásodtál :):):) Nagy nagy gratula :)

Bettika: csodaszép pocaklakód van Gratulálok :):):)

Pampa: örülök,hogy eddig minden rendben.Hidd el hamarosan hozzátok is beköltözik egy kisbaba:):):+++++++++++

Csillag: ügyes voltál és igenis kell neked is gy kis idő hogy csak magadra gondolj.Ettől nem leszel rosszabb anya mint bárki más :)én mondjuk nem nagyon tudok turiban venni magamnak semmit mert én nem vagyok 38-as méret de a gyereknek mindig onnan veszek nagyon olcsón nagyon jó cuccokat.Meg én a tesz-veszről szoktam gyereknek ruhacsomag formájában nagyon jó áron jó minőségű használt rucit venni :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: Én is szoktam Tesz-veszezni! :D Szerintem is jó ruhacsomagokat lehet kifogni. :)
Gergő jól van????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


én is szoktam néha licitálni,de annyira nagy értékű dolgokat nem merek valamiért.meg amig itt megkapom olcsón majd a kisrucikat,meg persze megnézhetem őket,addig nem veszek licitálos oldalról.de persze ha vmi megtetszik akkor megveszem,néha én is látok olyan csini rucikat.meg most kismama bandázst akarok rendelni.

KépKép
bettike83
 
 


brita.ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN.GRATULAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csillag, gratula az afp-hez, és örülök, hogy ilyen jó cuccokat sikerült kifognod. :D

betti, szép a picitek!

Nika, örülök, hogy Gergő meggyógyult. Ciklusban hogy állsz?

Csütörtökön voltam uh-n, minden rendben, kistesó 36 mm, haematoma eltűnt, nagyobb is, mint 10 hetes. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze szuper hírek.gratula és örülök,hogy minden rendben!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze: Juppppiiiiiiii!!!!!!!!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Brita szívből gratulálok Neked/Nektek a Baby-hez!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


sziasztok:))))
kitta24
 
 


Szia Kitta!

Tervezgetős vagy pocakos fázisban vagy?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!
4+5. napban vagyok, ha jól számoltam. Szóval ez még nagyon az eleje, most már hasfájásom is elmúlt, semmi tünet. A rosszullét az elsőnél is pont a betöltött 6. héten kezdődött.
Egy kis haspuffadás van néha, de ez nem feltétlen fogható a babára.

Csillag
Nyúl hegyen lakunk. Mindig abba a turiba járok, ami az okmányirodánál van. Ti hol laktok? Priviben is leírhatod.
Vendég
 


Kitta: üdv közöttünk :):) mesélj magadról

Beze: most leszek pé közelben :) apának mondtam két naponta szex :d :oops: :oops:
Szupiiiiii hírek . De jó hogy minden ok lassan tehetsz fel babás vonalzót

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?