Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Elnézést a zavarásért,de lenne aldó 1-2 nagyon szép állapotban való dolog.

Kislánynak vastagabb őszi-téli overáll 62-68-as
Hálózsákok,vastagabb 62-es méretben
Rugik,van köztük vadi új is
Badyk.

Képet tudok küldeni,többit pü.megbeszéljük.Írjatok bátran,árban megegyezünk.

További szép napot kívánok mindenkinek
csucsu99
Budapest
 
 


Dorka: Angie-nak teljesen igaza van! Azért nem kellene szabit kivenned, mert a terhesség miatt orvosi vizsgálatra kell menned.
Nekem meg is mondták amikor Bencét vártam, hogy innentől kezdve ha orvoshoz,védőnőhöz kell mennem, akkor csak be kell jelentenem és mehetek. Ja, és az ilyen hiányzás nem számít igazi hiányzásnak, tehát nem vonhatnak le a fizudból semmit!!!! Ezt jogszabály is kimondja!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok!

anyuéknál vagyunk mi is, csak éppen itt nincs itthon egyelőre rajtunk kívül senki :) tesóm gépéről meg olyan nehéz bejelentkezni, hogy már tök idegbeteg voltam, hogy nem jön össze... :S

lányok, azért ez az orvoshoz járkálós, meg elengedős dolog okés, csak, ha valaki egy egész napra tűnik el, szerintem azt azért kevés helyen tolerálják! pl. én is, ha mentem dokihoz reggel, és beértem 10-re, az okés volt, de mondjuk most Szigetszentmiklós és Budaörs között tömegközlekedve képtelenség lenne délután 3 előtt beérni, szóval akkor már inkább szabi! :)

ma sokkal jobb a derekam. holnap megyek a védőnőhöz, jövő héten meg a dokimhoz, majd megkérdem, hogy ők mit mondanak, mert eddig sosem szedtem magnéziumot, szóval rákérdezek azért náluk is! de köszönöm a sok kedves szót! :)

Csillag, nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól! remélem, hogy rendeződik a vérnyomid, bár ma én is nagyon fejfájós vagyok! :( lehet, hogy jön a melegfront, vagy mi a csuda! szóval elhiszem, hogy te ma még szarabbul vagy, mint amúgy, ezzel az alacsony vérnyomással! :( jobublást!!!

Aranyoska, jobban vagytok???

Dorka, örülök, hogy minden okés volt a dokinál! ;)

babakocsit sajnálom, de biztosan hoznak, ha megígérték, csak még egy picit várnod kell! ;) fel a fejjel!

Akra, nagyon édes a pici ficskád! :) de jó, hogy már Te is tudod, hogy ki lakik a pocidban... :)

Szisszka, druván korán keltetek ma... nem semmi Marci! Beni egész jól alszik, mióta elmúlt ez a villámbetegsége! persze közöttünk alszik, ma meg még kelteni is kellett, mert vérvételre mentünk, szóval már 1 óta alszik! :) (nekem is le kellett volna feküdnöm... szétmegy a fejem, de a fórum előbbre való :P)

Eclipse, hogy vagytok? remélem, hogy "csak" a vizsgák miatt nem jelentkezel!!! :roll:

vicces, hogy ti már mind az afp eredményeitekért mentek, én meg még a vérvételen sem voltam... :P még kb. 2 hét... Szisszka, Te mikor mész legközelebb az SZTK-ba? én jövő szerdán... a Te dokid melyik napokon rendel?

na, egyelőre ennyi, megnézem az előző oldalt is, mert tudom, hogy akartam még reagálni valamire...

sophie27
 
 

 
 

a babazenére visszatérve... nekem is van többféle, de ezeket inkább akkor hallgattuk, amikor már megvolt Beni, terhesen nem igen hallgattam kimondottan pocakosoknak szánt zenéket! :S pedig imádom, férjem zenél is, és a gyerek is nagyon muzikális! :)

ha valakit esetleg érdekel, pár videó a gyerkőc tevékenységeiről itt:

http://www.youtube.com/results?search_q ... ianyu&aq=f

szívhang hallgató kézikészülék... azért irigykedem ám! nekem Beninél sem volt, de most úgy gondolkozom rajta, csak, hát attól is parázom, hogy ha béna vagyok, és nem találom, akkor a szívinfarktus jönne rám. így szerintem inkább kivárom, hogy végre mocorogni kezdjen, és akkor már az is megnyugtat! :)

egyébként pár napja, mintha érezném, de már konkrét rúgásokat, mondjuk napi 1x, de persze lehet, hogy már csak bemesélem, így inkább még a nem érzek semmit tábort erősítem!

van még valaki, aki nem érzi a babát???

hát kb. ennyi, persze biztosan most is kihagyok csomó mindent... :S bocsi érte előre is!

jaaaaa, Aranyoska, gratula a félidőhöz! nálad aztán nagyon megy az idő! :)

sophie27
 
 


sziasztok....

lehet, h az időjárás én is nagyon nyomott vagyok... nekem a pulzusom szokott nagyon alacsony lenni 51-52... lehet ilyenkor még annyi sem

szívhallgatós infókat köszi... lehet be is szerzek egyet :-)

Akinek már van nagyobb gyerkőce... Ti már elmondtátok nekik a nagy hírt? Én még bevallom őszintén nem mertem....egyedül nem akarom apuka meg külföldön van...
további "napsütéses" szép napot mindenkinek!

ciao

Ny.

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Mh-i hiányzás: az "egésznapraeltűnést" természetesen sehol sem tolerálják, da a néhány óra belefér. De szerintem ki is lehet venni betegszabikat pár napokra, ha ilyen jellegű, több órás sorbanállós vizsgálatra megy az ember. Az én háziorvosom biztos kiírna, pedig ő az az óvatos fajta, hogy minden kétszer meggondol, nehogy bajba kerüljön egy ellenőrzésnél.

Zsófi!
Ne aggódj, és sem tartok még az afp-nél :wink: Nem sokkal járok előtted :D

Nyuszi!
Mi elmondtuk, de mi is csak a 12. heti genetika után, mert legutóbb hamarabb megmondtuk, és amikor meg kellett szakítani, szegényke nem értette, hogy most mi van. Most nagyon felfogja, minden este lefekvésnél nem csak az arcomra kapok puszit, hanem a kistesóját is megpuszilja, azaz a hasamat. Mondogatja is, hogy alig várja már Karácsonyt (mert ahhoz kötöttem a születést, mivel fogalma sincs, hogy mi az a november, így azt mondtuk, hogy karácsonyra már velünk lesz). Olyan kis okosak és értelmesek ezek a gyerkőcök!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok lányok!!!
Leírom újra,akit nem érint ,ne haragudjon érte.

Megjöttek a cuccok,aminek én személy szerint nagyon örülök,mert már féltem ,h segget csináltam a számból.Egyetlen egy szépséghibája van a dolognak,h a pelenka kevesebb,mint amennyit először mondtak.
Én arra gondoltam,h ha ez nektek sincs ellenetekre,h elosztanám annyi felé ahányan rendeltetek.De így 30 db-ra jön ki/kopf. :cry: Sajna én sem örülök neki és minden jogotok meg van arra,h felháborodjatok,de arra kérnék mindenkit,h most szóljon ,ha mégsem érdekli a dolog.

Akik nem tudják miről van szó:

Kapható
-NUK cumi 200.-/db zsír új eredeti csomagban(kék,rózsaszín,sárga,kék)színben.0-6hónapos korig
-pampers senzitive popsitörlő 12db-os 50.-/csomag(aloe verás)

és még pár apróság...ha valakit érdekelne.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Csillag, nekem is alacsony a vérnyomásom, de nem ennyire… sajnos nem tudok tanácsot adni, dokid mit mondott?

Dorka, nincs képed a babakocsiról?
Az a legjobb hír ilyenkor még, mikor azt mondja a doki, h zárt a méhszáj, engem is az tud a legjobban megnyugtatni.
Mi jöv7 pénteken megyünk genetikai uh-ra, már mi is nagyon várjuk!

Aranyoska, sajnos nem engedett be a g-mail fiókba, vmi nem stimmel.. :(

Babazene. Én imádtam a delfineket hallgatni, ill ami még a két nagy kedvenc volt az a lencsibaba, meg a Koncz Zsuzsának a Kisherceg című száma. A komolyzenéket nem bírták az idegeim, az alatt én nem tudtam relaxálni. :D

Angie: hát, gyakran én sem mernék inni… meg nem is bírom, a múltkori fájdogálásnál számoltam és a 3. korty után már lezsibbadtam. :-) Szóval, én csak akkor fordulok a bor jótékony hatásához, ha már semmi sem segít. :)

Ami még felmerült bennem mostanában kérésként, az az, h Ti figyelitek tudatosan, h melyik oldalatokon feküdjetek? Csak, mert mindenhol azt olvasom, h a bal oldalon való fekvés, segíti az anya és magzat keringését, és nem dagad fel a lába sem az ember lányának.. Hát, Bendi imádta, ha a bal oldalamon feküdök, de Boldinál nem kényelmes… Viszont a rögeszmém lett ez a dolog. Tapasztalatok?

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma megírtam az 5 kredites pénzügy-adótant és szerintem meglesz.
De még mindig 3 iszonyú nehéz vizsga van előttem :cry:

Aranyoska,
arra szeretnélek megkérni, hogy összegezd mindazt árban amit rendeltem, és írd meg nekem priviben mennyivel tartozom mert már fogalmam sincs semmiről :cry:
Hálistennek most kaptam adó visszatérítést.

Most nem tudok többet írni, kész vagyok, felborulok.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kép

Vikoo:amit a képen látsz az van...kivéve a pelust:(de később még nem kizárt ,hogy lesz.

Ha érdekelnek árak...szólj!Ez a kép volt a g-mail-en is,nem tudom mi volt a baj,engem elsőre beengedett.
felhasználónév:babanet2010
jelszó:november :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


ja és van sárga cumi is :oops:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Vikoo: Még nem beszéltem az orvosommal az alacsony vérnyomásomról... Majd legközelebb kikérem a tanácsát...
Én is olvastam a bal oldalon való fekvés jótékony hatásáról (ha jól tudom, ilyenkor felszabadul a nyomás alól a fő verőér és jobb lesz a vérkeringés).
Bencével képtelen voltam bal oldalon feküdni, mert akkor úgy nyomta valamimet, hogy lüktetésszerű zsibbadást éreztem az egyik bordámnál. Most ilyen gondom még nincs, viszont reggelre úgy fáj a csípőízületem mindkét oldalon, mintha késsel szurkálnának... Gondolom elkezdtek lazulni az ízületeim. Emlékeszem, hogy a kisfiamnál kb. félidőtől alig bírtam megemelni a lábamat, annyira fájtak... Ez a probléma valószínűleg azért jelentkezik nálam, mert csípőficammal születtem. Szerencsére teljesen rendbe jött, nincs látható nyoma a járásomon, viszont az egyik oldalam gyengébb egy kicsit, ami miatt tudat alatt is a másikat terhelem jobban... Szóval a gyengébb oldalam azért fáj, mert az gyengébb, a másik pedig a plusz erőltetés miatt...

Eclipse: Nagyon tisztelem az erődet és a kitartásodat, hogy így pocakosan képes vagy a tanulásra!!!! Kitartást kívánok a hátralévőkhöz!!!!

Nyuszti: Mi is elmondtuk a kisfiamnak, hogy jön a kistesó. Nagyon várja, sokszor emlegeti.

Sophie: Köszi a kedves szavakat! Sajnálom a fejfájást!

Dorka: Szoktad hallgatni Halász Judit Luca baba című számát????? :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Ma végre eljutottam kismama jógára, nagyon jó volt. Totál a hatása alá kerültem, a meditációs rész annyira szép volt, pár könnycsepp ki is csordult. Beszéltünk a babához is, mondjuk nem jelzett vissza de nagyon jó érzés volt, még sosem voltam ilyen közel hozzá. Szuper volt, ezentúl megyek minden héten.

Kép
vayacon
 
 


Jó reggelt! :)

Mai tábla: 2010.06.04.

Kép

szisszka
 
 


sziasztok!

ma megyek a védőnőhöz, de csak 1/2 12-re, az még odébb van... lehet, hogy rákérdezek a szívhang hallgatásra is! ;) hátha lesz ideje, bár igaz, hogy Benivel megyek, szóval vele is lesz dolgom bőven, mert mászik, pakol, és mindent, amit nem szabad! :)

Nyuszti, mi is mondogatjuk Beninek a tesót... de ő még olyan picike, meg amíg nincs hasam, ami látványos lenne, addig szerintem nem is nagyon tűnik fel neki, legalábbis nem érezteti! egyébként a héten itt volt az anyósom, mert én a bőrgyógyászatra mentem, és megmutatta Beninek a hűtőn kint lévő uh fotókat, és megtanította neki, hogy az a tesó... nagyon cuki volt, mert mikor kérdeztük, tudta, hogy az a tesó, csak azt nem tudom, hogy ez a kis fejecskéjében hogy is néz ki! :) mindegy. majd felnő, és megtudja, hogy mi is az, hogy testvére lesz! :)

Szisszka, jó a tábla, kár, hogy nálam még semleges zöld.... :S remélem, hogy hamarosan megtudjuk a nemét, mert jó lenne már neveken agyalni! :)

Vikoo, bal oldalon fekvést talán én is tudtam anno Beninél, de egyelőre, amíg nincs nagy hasam, addig úgy fekszem, ahogy kényelmes. amúgy régebben úgy aludtam, hogy félig hason, és a lábam alá gyűrtem a takarót, szóval még így is szoktam, ja, meg most erősen korlátoz Benike helyzete is a nagyágyban, szóval van, hogy a falra tapadva alszom :D ez van! remélem, hogy sikerül a nyár folyamán hozzászoktatni a kis ágyacskájához! :)

Vaya, klassz lehetett a jóga, bár én még sosem voltam, de eddig eszembe sem jutott, hogy eljárjak ilyen foglalkozásra! egyébként mit kell csinálni egy ilyen órán? :roll: :oops:

sajnálom, hogy most tömegesen vagyunk rosszul, de szerintem ez a buzi időjárás is rendesen bekavar! vagy legalábbis remélem, hogy csak ez... ;) jobbulást mindenkinek! hétvégén 30 fok lesz állítólag... hurrá, csupán 15 fokot emelkedik a hőmérséklet, ez is pont ideális... :S

Eclipse, gratulálok a vizsgáidhoz, nem semmi, ráadásul ilyen "gusztustalan" tárgyakból kell vizsgáznod! én közgázt végeztem (csak középsulit), mondjuk ott szerettem a szakmai tárgyakat, de azért most így elolvasva, azért csak kiráz a hideg! :) kitartást a tanuláshoz továbbra is!!!

valamiféle rendet kellene varázsolnom a lakásban, hogy 7végén tudjunk takarítani is... katasztrófa, amit itthon művelünk! :S gyerek még gyerek, én meg baromi lusta lettem, szóval király! vendégeket nem fogadunk, csak előre bejelentkezés után :)

sophie27
 
 


Sziasztok

Sophie jobb már a derekad? majd ird meg mit mondott a védőnő

Rabbe nekem a fejem szokott fájni a frontoktól. hát az biztos hogy most nagyon hülye időjárás van, meg egyébként egyre többen érzékenyek a frontokra

Akra gratula Mátéhoz gyönyörűséges kisfiúcska.

Vikoo vörösborról megoszlanak a vélemények tényleg van aki ajánlja. de én sem merek nagyon inni. igaz egyszer a sört megkivántam és ittam egy kis citromos sört, de csak egy negyed pohárral. én is hallottam ezt a bal oldalon fekvést de én nem tudok egy helyben elaludni sajnos mindig forgolódom, sőt én még néha félig a hasamra is fordulok. próbálok nem úgy feküdni de félálomban már nem tudok odafigyelni ilyenekre

Mikegirl jó programozást hétvégére. hát nem tudom hogy tényleg a kis mazsola volt-e már nem vagyok benne biztos mert azóta nem éreztem egyáltalán a buborékokat :(

Csillagvirág mintha a keresztfiamat látnám ő is dumálni szokott alvás helyett. múltkor elkezdett számolni, olyan jó fej volt alig birtam visszatartani a nevetésem. most hétvégén meg azt csinálta, hogy az anyja altatta és nekem is oda kellett menni. ha kimentem a szobából kiverte a hisztit. de ha én ott vagyok nem tud aludni mert a játékon jár a kis esze. úgyhogy végül otthagytam nagy hiszti de aztán végül álomba sirta magát. mikor tegnap este eljöttem tőlük óriási bőgés volt alig tudtam otthagyni. olyan édi volt már majdnem bőgtem én is

A múltkori álmomról: képzeljétek tesómnak meséltem és ugyanolyan álma volt neki is hogy otthonhagyta véletlenül egyedül a kisbabáját. úgy látszik hasonló félelmeink vannak :)

Rabbe érdekes amit meséltél az évzáró műsorról állitólag felismerik a babák amit a pocakban sűrűn hallanak. én hiszek ebben. én most nagyon jól alszom éjszaka már két napja nem keltem fel pisilni :)

Szisszka kipihented Marcit? :D

Dorka sajnálom hogy Luca pont megtalálta az ideget. hátha majd elmozgolódik onnan. babakocsit sajnálom de most már nemsoká a kezedben foghatod :)

Eclipse kitartást a vizsgákhoz. Hála neked Erika elérhetőségéért olyan nagy élmény volt ez a jóga. meg mint dúla is csodás lesz biztos vagyok benne :)

Én ma enyhe torokfájásra ébredtem nyomatom a mézes teát meg veszek majd citromot is. orrom is vérzett gyorsan kaptam be c vitamint

Kép
vayacon
 
 


Sophie a jógáról vannak légzésgyakorlatok meg tornagyakorlatok is. utóbbi például szerintem kimondottan jó derékfájásra legalábbis vannak olyan gyakorlatok is. csináltunk olyat is hogy párokba álltunk és egymás hátát kellett massziroznunk a lábunkkal :lol: nagyon jól esett. de például megmutatott Erika olyan fogást is amivel a párunk tud segiteni a vajúdásnál. van egy kis meditációs rész is most olyan gyakorlat volt ami a pozitiv gondolkodásban segit illetve felvettük a kapcsolatot a babánkkal nagyon közel lehet kerülni igy hozzá. nagyon sok érdekes dolog volt, és gondolom minden órán vannak új gyakorlatok, én csak ajánlani tudom

egyébként el az elmélyedés nem biztos hogy sikerül elsőre kell egy jó pár alkalom hozzá. én régebben már jártam jógára úgyhogy nekem már könnyebben megy. ott nagyon sok hasi légzést csináltunk és tök érdekes hogy néha észreveszem h a hétköznapokban is úgy lélegzem

nagyon jól fel lehet töltődni testileg lelkileg egyaránt

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!
Már hetek óta nem írtam. Olvastalak benneteket, de valahogy nem volt rá alkalmam, hogy nekiálljak írni is.

Dorka! Valóban nem kell szabit kivenned a vizsgálatokra. Íme a Munka törvénykönyvének ide vonatkozó paragrafusa:

107. § Mentesül a munkavállaló a munkavégzési kötelezettsége alól
a) amíg állampolgári kötelezettségét teljesíti;
b) közeli hozzátartozója [139. § (2) bekezdés] halálakor, esetenként legalább két munkanapon át;
c) ha keresőképtelen beteg;
d) a kötelező orvosi vizsgálat (ideértve a terhességgel összefüggő orvosi vizsgálatot is) teljes időtartamára
...
A 151. § szerint pedig ez alatt az idő alatt távolléti díj illet meg.

Csillagvirág!
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, de nálam ez az alap állapot. 90/50, de nem ritka a 80/40 sem. Mondjuk én nem tudom, hogyan csionálom, de nem érzem magam rosszul tőle. A kávé miatt szerintem nem kell aggódnod, nekem azt mondták, hogy napi 1-2 kávét meg lehet inni terhesen is. Remélem hamar túl leszel rajta.

Velünk egyébként szerencsére minden a legnagyobb rendben van.
A hét elején voltunk egy kicsit wellneszezni. Nagyon élveztem. Meleg vízbe nem mentem, de szerencsére volt nekem is szórakozás. Úszó medence, sókamra, tepidárium, és ami a legnagyobb élvezetet nyújtotta, az a kismama masszázs volt. Ha van rá lehetőségetek, mindenképpen próbáljátok ki. Nagyon kellemes, simogató, lazító masszázs.

Babakocsiból megint van egy új kiszemeltünk. ABC Designe Cobra a neve. Nagyok a kerekei, ennek ellenére nagyon kicsire össze lehet hajtani és meglepően könnyű is.

Most mennem kell. Majd jelentkezem. Ha addig nem tudnék jönni, akkor esőmentes hétvégét kívánok mindenkinek.

Ági
Vendég
 


Sziasztok!

Bő két hete nem tudtam jelentkezni: (, látom vannak új emberkék is, nekik puszit, és jó pocakosodást!

Én is vizsgáztam és sajna mostanában nem csak az eső nyomja a vállam.
Remélem a babó nem lesz idegbajos emiatt.
Volt már valaki genetikain?
Az afp MOM- értéke meddig jó, és pontosan az mit is jelent hogy MOM???
Mindenkinek jó babavárást, és remélem nemsokára a nap is kisüt 8) 8)

Sziasztok: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Vayacon, a kismama jóga szuper lehet, régen én is jártam jógázni, sajnos túl régen… Bendinél veszélyeztetett terhes voltam, így nem nagyon volt lehetőségem mozogni, örültem, ha minden rendben volt. Most pedig már nem merek „kockáztatni”. Pedig olyan jó lehet… Amikor a gyakorlatokat csináljátok nem húzódik a pocid?

O.Agi, megkérdezhetem, h hol voltatok, csak, mert a legtöbb wellneszes helyen csak meleg víz van.. legalábbis ahova mi jártunk korábban ott olyan medencék voltak..
Nagyon szép a babakocsi, amit kinéztetek.

Eta, köszi a puszit! Vigyázzatok magatokra..

A Mi reggelünk nem épp indult a legjobban. Sajnos most olyan volt, mintha görcsölt volna a hasam.. aztán nem tudom lehet csak a beleim mozgolódtak, sajnos nem érzem, h mi lenne különbség. :D
Mind1, nem is gondolok rosszra, bevettem két Magnerotot és fekszem.. csak ezt a csúnya, frontos időt éljük túl.

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok

Jövő hét csütörtökre kaptunk időpontot a győri genetikai központba,remélem haza zavarnak,h se a mazsolám szivecskéjének nincsen baja,sem genetikai problémája nincsen.

Vayacon:én még soha életemben nem voltam jógázni,de már nagyon sokszor gondoltam rá...biztos jó lehet és hasznos:)Én a kórházban kaptam be egy "kis"náthát,de a sok mézes tea,meg a tantum verde segített..na és próbáltam sokat feküdni.

O.ági:egy kényeztető kismama masszázst én is elbírnék viselni,főleg az elmúlt stresszes hét után.

Eclipse:gratulálok az eddigi vizsgákhoz és továbbra is szorítok majd.Írtam privit a cuccokat illetően:)

Sophie:köszönöm a gratulációt(hamar elment ez a 20hét)a zenét illetően ,én rengeteg zenét hallgatok,bár még nem azokat a kifejezetten babának valókat,kivéve Szinetár Dóra cd-jét.De azért odafigyelek,h ,ne ilyen "ereszd el a hajam" :wink: zene legyen....és az én kislányom élvezi..érezhetően beindul olyankor :oops:

Akra:gratulálok a kis Mátéhoz...lesz itt választék az én királylányomnak :lol: ,de azért most már jöhetnének a csajos tábort is erősíteni :wink:

Angie:köszönöm kérdésed...próbálok nem idegbeteget csinálni magamból a pöttöm miatt,de hazudnék,ha azt mondanám,h tök nyugodt vagyok.Na,de az vesse rám az első követ,aki nem izgulni,egy ilyen hír hallatán....de csak POZITÍVAN!!!! :wink:

Dorka:nálam is az volt a gond,h a baba nyomott egy ideget,azért görcsöltem be(állítólag)Bár a kórházi zárójelentésemen tök más szerepel.
Ott vetélés és részleges méhlepényleválás gyanúja volt írva befektetés okának.
Nálam a hátsó falon mélyen tapad a lepény. :cry:
A lábaidat meg amikor csak teheted polcold fel,sokat tud segíteni:)


Most kedden fogok menni terhesgondozásra és előtte védőnőhöz is,de már a csütörtökön szeretnék túllenni :cry:

Puszi lányok mindenkinek!

HA EZ AZ IDŐ NEM VÁLTOZIK ÉN ESKÜSZÖM KIMEGYEK NAPTÁNCOT JÁRNI :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat a szabival kapcsolatosan.Mindegy, így alakult, ugrott 1 nap szabi, több már nem fog :D

Csillag, nekem is alacsony a vérnyomásom! De igazából én csak fáradt vagyok.Nekem is mondták, hogy 1 kv nem árt, de én meg azért nem iszok, mert dohányoztam, és a cigi+ a kávé. Szóval nem.Teát ittam.
Jaj, úgy mosolyogtam, mikor írtad a Luca baba számot, már többször meghallgattam :D

Sophie, mikor mész vérvételre?

Vikoo, nem töltöttem le képet a kocsiról, melóban vagyok most, innen nem istudok, de majd jövő héten lefotózom azt, ami már Lucababáé, és felteszem :D
Hogy van a pocakod?Pihengess, biztos az időjárás is bezavar mindenkinek!

Eta, végeztél a vizsgákkal?

Eclipse, gondolunk rád!Kitartás!!!!

Aranyoska, nem írtál magatokról.Hogy vagytok?Mikor mentek Győrbe?

Szissz, köszönjük a táblát :D Sikerült tegnap pihenni a mamánál?

Vayacon, érdekes ez az álom dolog, és ugyanakkor is álmodtátok?
Én is mennék jógára is, tornázni is, de péntek délelőtt van, én meg akkor ugye itt ülök az irodában :(

O.Ági, köszönöm a törvényrészletet :D
Hol volt az a wellnes?Én is kíváncsi lennék rá!Mi is 2 hét múlva mennénk valamerre, Andris szülinapjára kapott 1 repülőből kiugrást, és Siófokon ugrik, gondoltuk, akkor ott is alszunk valahol a Balcsin.

Tényleg csajok, nem tudtok valami jó helyet?

Voltam fodrásznál, helyzetfelmérésen, ugyanis katasztrófális állapotban van a helyem, jövő héten megyek hozzá szépülni :D

Ma meg ugye csak 13.30-ig lennék, de maradok, mert a barátnőmmel találkozom, ő meg dolgozik, gondoltam, addig netezek vagy nem tudom :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Jaj, de jó Aranyoska, hogy írtál, közben :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorcika:pont előtted írtam :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: Vak vezet világtalant :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Lányok!
Ma olvasgatlak, de lusta vagyok a végtelenségig, még írni is. Valahogy megerőszakoltam magamat, és írtam a másik fórumba. Biztos azt érzem, hogy másfél hét szabi következik. Jajj, már alig várom!!!! Kicsit ritkábban is leszek ezidő alatt, mivel otthonról nem szeretek netezni, és el is utazunk hétvégére a Balcsira.

Aranyoska!
Javaslom, hogy minél előbb libbenj ki és kezd azt a naptáncot a tóparton, mert kelleni fog jövő hétre a szép idő :lol: :lol:

Hétfőn megyek dokihoz, kedden aft, csütörtökön afp eredmény. Majd azzal jelentkezek. Addig is mindenkinek puszi és sok-sok jókedv, mert ahogy nézem, igencsak elkél:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie:Csak felkapom az eső kabátom és megyek :wink:

Sok sikert hétfőre,keddre :wink: Hova mentek a Balcsira tudjátok már?

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Dorka!
Talán Aranyoska a balcsi-szakértőnk tud segíteni szállásügyben. Mi céges szállóba megyünk, ami nem olcsó külsős vendégeknek, mivel 4 csillagos, Balatonkenesén.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Pihenj sokat Angie, de jó lesz neketek!!!!
A jó időért én is lassan nekilátok a táncnak, betársulok hozzád Aranyoska!!!!!
Tényleg nem tudsz valami jó, s nem méregdrága helyet?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka:Hát megkönnnyítené a dolgom,ha tudnám kb. merre szeretnétek.Én Badacsony környéki vagyok.Szóval csak az északi parton vagyok ismerős.Ismerek olyanokat akik adnak ki szobát és szépek nagyon,de az árra rá kéne kérdezzek.

Ha az a térség jó,szólj,utána érdeklődök nektek szívesen. :wink:


:wink: ÉN MÁR FELHÚZTAM A TÁNCOS CIPŐT....VÁRLAK! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Csajok!
Nem tudom hogy emlékeztek-e még rám.Régebben itt voltam veletek,sajnos húsvétkor elvetéltem!!!
Nagyon köszönöm a biztatásokat,és a jó tanácsokat!Ma csináltam egy tesztet és pozitív lett!:)
Bár az orvos szerint jó lett volna várni még 2 hónapot,de mivel nem történt orvosi beavatkozás a vetéléskor,így gondolom nem lesz nagy baj.

Jöv.héten megyek vizsgálatra!

Üdv.mindenkinek!
Ani
ani983
 
 


Ani!
Gratula a pozi teszthez. Ne is aggódj, és is egy betöltött 7 hetes vetélés után rögtön teherbe estem (nekem nem volt műtét, spontán elment), és itt az egészséges baba a pocakomban.
Akkor itt maradsz velünk? Jó lenne, szívesen követnénk a pocakosodásodat!

Mindenkinek szép hétvégét! Aranyoska és Dorka közös fellépése és az én napocskáim garantáltan meg fogják hozni a jó időt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak figyeljetek!!!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Köszönöm!
Igen szívesen maradok veletek!:)

Jó hétvégét mindenkinek!A 2 nap alatt vissza olvasom a storykat!
Rég jártam nálatok!

Ani
ani983
 
 


Ani:
NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK,tiszta szívemből kívánom,hogy minden rendben legyen...és miért,ne lenne?! :wink:

Csak pozitívan!!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Vikoo nekem nem húzódik a pocakom de nem is nagyon csinálunk olyan gyakorlatokat. persze lehet azért is mert nekem még nagyon picike. mármint alapból nem kicsi a hasam, csak a baba nem nagyon látszik még. bár ha hasra fekszem már érzek egy kis nyomást :lol:

Aranyoska gondolok rátok és nagyon szorítok nektek. tényleg nehéz lehet ilyenkor pozitívan gondolkodni de muszáj erőltetni. Erika a jógán azt mondta, hogy ki kell találni valamit a nega gondolatok elűzésére: elégetni, papírt széttépni stb, ez segíthet

Dorka azt nem is beszéltük ugyanaznap álmodtuk-e de nem sok különbség lehetett mert tesóm is mostanában álmodta

Ani nagyon örülök gratulálok, most már minden rendben lesz.

Lányok én ma nagyon ramatyul vagyok, fájogat a torkom a fejem is elkezdett meg a végtagjaim. Megyünk anyósékhoz ott majd pihizek sokat. elvileg holnap ünnepeljük apósom szülinapját de ha ilyen ramatyul leszek nem megyek el, meg kell hogy értsék

Kép
vayacon
 
 


Csajok, nekem is jó lett az AFP-m!!!!! Annyira örülök!!!!! :D :D

Ani: Szívből gratulálok!!!! Természetesen maradj velünk!!!!!
Ha jól számolok egy mensid azért volt a vetélés óta, szóval szerintem ne izgulj!
Az én előző babám is 7 hetesen ment el december közepén, de sajnos műteni kellett. Mi is csak 2 menstruációt vártunk, majd az első "éles" hónapban beköltözött a mostani pocaklakónk!

Aranyoska, Dorka, Angie: Itt a Kisalföldön néha már előbújik a napocska a felhők mögül! Kezd hatni a tánci-tánci!!!! :lol: :lol: :lol:

Vaya: Irigy-irigy a kismama jóga miatt! Nekem ilyet nem szabad, mert veszélyeztetett vagyok...
A kisfiam nem sokszor dumál az ágyikójában alvás helyett. (szerencsére), de ha egyszer nekiáll, akkor tudom, hogy aznap a délutáni csicsi kimarad...
A torokfájást utálom, remélem hamar rendbe jössz!!!! Ha többször vérzik az orrod, akkor lehet, hogy érdemes naponta + C vitamint szedned. Bencénél nekem is folyton vérzett ha ki kellet fújnom, most viszont szedem a C vitamint és nincs ilyen problémám.

Ági: Nekem alapból is alacsony a vérnyomásom, pont olyan, mint amilyenről Te is írtál. Eddig viszont nem éreztem rosszul magam, de most sajnos már többször megszédültem, meg gyengének éreztem magam... Lehet, hogy a frontok is bekavartak. Ma is alacsonyat mértem, de nem vagyok olyan carul, mint tegnap....

Eta: Az AFP 2,5 MoM-ig jó... Legalábbis az én papíromon ez van.

Sophie: Kitartást a takarításhoz!!! Én ugyan szeretem, ha rend van a lakásban, de az egy hónapnyi fekvésem alatt bizony porosodtak a polcok.... Most is úgy csinálok mindent, mint a nyugdíjasok. :lol: Egyik nap a fürdőt, másik nap a konyhát, aztán törölgetek... Szóval csak light-osan.... :wink:

Vikoo: tegnap Te nyugtattál engem, ma én teszem ezt Veled!!! Nyugi!!! Biztos minden rendben van. Mára híre hamva sincs az előző napi pocifájásomnak. Nálad is el fog múlni, csak most jön a meleg, biztos azt érzed.

Aranyoska: Nagyon drukkolok Nektek jövő csütörtökön!!!! Mi itt lakunk Győr mellett, úgyhogy közelről küldöm az energiát!!!!!

Angie: Jó pihenést kívánok Nektek és persze legyen szuper időtök a Balcsinál!!!!!

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csajok!

Akik megígérték a naptáncot, azok rögtön szaladjanak, mert itt nagyon rossz a helyzet :( Ócsanálost úgy néz ki, ki is telepítik:( (hozzánk tartozik) Felsőzsolcán a barátnőm házánál van a homokzsák, no meg a térdig érő víz. Amúgy a Sajó ott kb 2 km-re van a mederben alap esetben.
Én is mondogatom, hogy jó lesz, nincs semmi baj, de nagyon nehéz, ha egy csomó embernek hatalmas vesztesége van...XXI. század!!
A párom hazaugrott ebédelni a munkahelyéről, és ment a gátra:( Az öcsém is homokzsákol...
Azért is nem jelentkeztem már egy ideje, mert ez van nálunk.

Más:
Az AFP eredményem jó lett. Szerencsére :) A babókámnak szerintem tetszik, hogy az anyucija tök ideg, mert úgy ficánkol a hasamban, hogy csuda.

Akkor mehet a közös naptánc?
pussz

Kép
ebba
 
 


Helló Kismamik!!

Kinga- Flórának jobbulást, remélem mihamarabb meggyógyul!

Szissz- Te egy tündér vagy, ez tényleg az a kocsi amiről álmodozom :D :D :D Köszi!!!!!!!Szerintem ha hazamegyünk a nyáron akkor tuti, hogy elnézünk ebbe a Babyoutletbe!!! :D Remélem Marci ma már kíméletesebb volt veled, már ami a reggeli kelést illeti :wink:

Dorka- Jól tetted, hogy nem mentél dolgozni!! :wink: Jó volt az Ikeázás, megvettem a szalagfüggönyöket, meg a sínt hozzá meg kitányért, kiskanalat, ilyesmiket...Függöny félig felszerelve, mert varrni is kellene ( de megoldottuk tűzőgéppel :D )...Szólj Luca babának, hogy kússzon egy kicsit arrébb :D

Angie- Igen, én is imádom tervezgetni , elgondolni, hogy mit szeretnék a babaszobába...Persze legjobban a kis lakóját :D Olyan jó időszak ez, tervezgetés, álmodozás, imádom :D Én is nagyon nehezen tudok gyógyszert bevenni, egyszerűen alig tudom letuszkolni a torkomon, ezért én a Femibiont lecseréltem a Hipp Natal-ra, ami egy ital és még finom is, olyan mint egy multivitamin szirup!!Próbáld ki, nekem nagyon bejött :wink: ( és olcsóbb is , mint a Femibion!)...Kisfiadnak jobbulást, reméljük nem jön már ki rajta újra a betegség!

Vaya- Én nem tudom eldönteni, hogy a gyomrom mocorog, vagy a babóka, így inkább mindig azt mondom, hogy a gyomrom :D De esténként már néha szuggerálom, percekig nézem mozdulatlanul hátha látok valamit, a párom már kész van tőlem :D :D Jó lehetett a jóga :D Jobbulást a torkodnak!

Haynii- Én is csak az AngelCare-ről hallottam jókat, sajnos az olcsóbb fajták sokszor tévesen riasztanak, és nem lehet valami kellemes az éjszaka közepén egy riasztásra kelni :? Én csak bébiőrt fogok beszerezni!

Kankalin- Azért ne vidd túlzásba a munkát :D

Sophie- Nekem nyilalgat, meg estére iszonyatosan bekeményedik a pocim, de nem érzem, hogy ez annyira rossz lenne, szerintem nálad is minden okés :wink: Mi volt ma a védőnőnél?
Remélem azért mára már jobban vagy!

Csajok nekem tüsszentésnél szokott néha olyat belenyilalni a hasamba, hogy csak na....Van még valaknek hasonló?

Rabbe- Tök jót írtál, én is ezen gondolkodtam, hogy ha bejelez egy ilyen légzésfigyelő akkor fogalmam sem lenne mit is kéne csinálni!Magnéziumot én is csak akkor szedek ha görcs van, nem rendszeresen :oops:

Lányok most egy kicsit kényes téma, de nekem mióta terhes vagyok azóta minden reggel arra kelek, hogy nagy WC-znem kell és hát majdhogynem hasmenés félém van, szinte minden nap....Ez normális??Mindenhol azt olvasom, hogy székrekedés az előfordulhat, de velem pont az ellenkezője van!Bocsi, hogy csak így leírtam :oops:

Akra- Csodaszép fotók, gratula Máté babához :D :D Sok sikert a hátralévő vizsgákhoz!

Vikooo- Én is kortyolgattam már vörösbort a terhességem alatt, persze kb fél decit egy óra alatt elnyalogattam :D Nekem az inszemnél a doki akihez jártam a Kaáliba, maga adta utasításba, hogy az inszem után naponta fél deci vörösbort kortyolgassak el, mert nagyon jó a vörösvérsejteknek :D :D Úgyhogy orvosi utasításra ittam én is :D Várom ám a babaszoba képeket, én is imádom nézni őket :D ...Nekem szar lesz, mert hason szeretek a legjobban feküdni, de már nem esik olyan jól, mert nagyok a melleim na meg a hasam is már

MikeGirl- Jó utazást nektek!!Király lehet az osztálytali, volt már időközben másik?? ( 5 éves, 10 éves)??Vagy ez lesz 20 év után az első???Húú tök jó lesz újta talizni!!Várjuk a beszámolót :D

Csillag- A barátnőm tőlünk ilyen szagzárós kukát kapott mikor megszületett a kisbabája ( most már egy éves is elmúlt) azt hiszem Tomee Tipee márkájút és azt mondta, hogy imádja, mert tényleg nem jön ki belőle a szag!!Lehet ezt is márkája válogatja????Vagy a gyerek kakája :D :D :D

Aranyoska- Írtam neked privit, nekem bármennyi pelenka jöhet, annyi lesz amennyi lesz :D ...Meg van már az időpontotok Győrbe?

Eclipse-Gratulálok a vizsgádhoz, tuti, hogy sikerült!! :wink: Drukk a továbbiakhoz is!

O.Ági- Örülök, hogy jól vagytok, jó lehetett a Wellness, irigykedem :D

Jajj Lányok, csak a felét sikerült végig olvasnom ennek az oldalnak, megpróbálom holnap a másik felét!!


Én ma rohangáltam, kiirattam magam hétfőig betegállományba, sajnos csak addig tudtam, mert a saját dokim szabin van, csak egy helyettes doki volt, aki meg azt mondta, hogy majd ha úgy lesz akkor hétfőn az én dokim meghosszabítja....Aztán voltam az Egészségbiztosítónál, mert áprilisra még mindig nem kaptam meg a táppénzemet, mint kiderült a cég nem küldött be valami papírt, úgyhogy ott is voltam közölni velük, hogy nem jövök a hétvégén dolgozni, na meg hogy lesznek szívesek elküldeni azt a szaros papírt...Ja az, hogy nem kaptam pénzt úgy derült ki, hogy fizetni akartam a benzinkúton de nem fogadta el a kártyát, erre bementem a bankba reklamálni, hogy ez még is hogyan lehet...Erre közölték, hogy 26 euró van a számlámon, azért nem tudtam vele a 40 eurós számlát kifizetni :shock: :shock: :shock: Tök ciki volt, ilyen csak egyszer fordult elő mióta itt vagyunk, akkor a kártya maga ment gallyra....Úgyhogy most a spórolt pénzünkből utalok a számlámra, hogy ne egy fillér nélkül rohangáljak, hogy az Egészségbiztosítótól mikor fogok pénzt kapni, na arról fogalmam sincsen :!:

Mindenkinek szép hétvégét Lányok!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi:
nekem is beszokott görcsölni pár másodpercre a hasam,ha tüsszentek,de csak akkor általában,ha fekszem.De előfordult már köhögésnél is,vagy néha amikor megfordulok az ágyban.
A dokim azt mondta,h ez előfordulhat a méhtartószalagok nyúlnak,és ez néha bizony ilyen érzéssel járhat.

Én először nagyon megijedtem,mert ugyan csak pár másodperc,de az elég kellemetlen:(
De nyugi,nincs baj:)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Csillag, nagyon örülök a jó AFP-nek… ez tényleg egy szerencsés fórum…
Köszi a nyugtatást, pocsék napon vagyok túl, talán mostanra elmúlt és talán nem is a méhem volt, de erre már sosem fogok rájönni. Egyszerűen képtelen vagyok elkülöníteni a testem többi mocorgásától… Lehet, h csak a beleimben a gázok. Bocsiii :D De tök ki vagyok a mai nap után, még ezt sem tudom eldönteni, jó lesz majd a 40. héten is itt fogok filózni, h akkor most szülünk, vagy nem???

Ani, nagyon-nagyon gratulálunk, tudod, én dec. 29-én szültem, 35 hetes várandós voltam, mikor el kellett búcsúznom a kisfiamtól. De a közbenjárásának köszönhetően febr. közepén már be is költözött a pocakomba Boldi. Én tudom, h nem lesz semmi baj!!!! Boldog babavárást!!!

Ebbe, nagyon sok kitartást kívánok Nektek, az ottani állapotok elviseléséhez. De azért próbálja meg nem nagyon idegeskedni.
A naptánchoz lightosan ugyan de csatlakozom!!!! :D

Ancsi, én is uígy vagyok. Mióta az eszemet tudom, nem tudok lenyelni semmi kerek dolgot… :) Szóval, nekem alapból kiesős volt az összes terhes vitamin. Mikor először olvastam a Hipp iszijéről, úgy megörültem, h csuda. Bendinél nagyon bevált, szép kis lurkó lett volna belőle. A 35. héten 2680 gramm volt. Mondta is a szülésznő, h nem is lett volna kora baba. Szóval, én most is azt iszom. És szeretem is, bár az első trimeszterben iszonyú fémes íze volt…
nekem is volt az első 12 hétben, h olyan volt a nagy dolog, mint a nagy könyvben, vagy még annál is „lágyabb" volt.. bocsi, ez most egy ilyen nap.. :D Hál, Istennek, lekopogom, sztem a Hipp miatt, majdhogy nem így is maradt. Én akkor olvasgattam, h nem törvényszerű a székrekedés, de tudod mit, ha már felmerült benned, mint kérdés, akkor inkább kérdezz rá a dokinál. Mert olyankor mikor 2 napig nem jött semmi, mindig azt gondoltam, na most végre jól felszívódtak a tápanyagok a pocaklakó felé, és ezért maradt bent olyan sokáig, az ellenkezőjénél pedig én is elgondolkodtam, h akkor ilyenkor mi van, nem ízlett neki??? :D

Mindenkinek kellemes pihit és jobb időt kívánunk Boldival!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla 2010.06.05.

Kép

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Olvasó üzemmódba vagyok,csak gondoltam közben azért dobok némi életjelet. Mi jól vagyunk,bár tegnap este nekem is keményedett a pocim rendesen,nem fájt de olyan kellemetlen érzés volt. Remélem tényleg a melegfrontot érezzük mert ez az esőzés már kiakaszt,arról nem is beszélve amit művel,egyszerűen borzasztó! Úgyhogy a naptáncba én is benne lennék,csak vége lenne már ennek az ítéletidőnek!
Tegnap úgy gondolom,éreztem a babámat,de én is úgy vagyok mint Vikoo bizonytalan vagyok,hogy tényleg az volt-e.

Dorka!
Mikor Francit vártam,nekem is nagyon fájt a lábam,mert egy idegszálat nyomott.Nagyon rossz volt,de aztán ahogy jött úgy el is múlt mikor elmozdult róla!Pihenj sokat ha tudsz!

Csillagvirág! Az alacsony vérnyomás nem lehet kellemes! Igyál sok folyadékot,azt mondják az segít! Legalább napi 2 litert.Ja és gratula az AFP-hez.

Ani! Gratulálok a pozitív teszthez! :D Boldog eseménymentes babavárást kívánok! :D

Vikoo!Ebba! Nektek is Gratulálok a jó AFP eredményhez! :D :D Én mindkét olalamon fekszem,mikor melyik a kényelmes,de most hogy így jobban belegondolok inkább a jobb jön be hosszabb távon! :)

Vayacon! Jobbulást neked,biztos megfáztál kicsit,nem is csodálom ebben az időben! Pihenj sokat az anyóséknál!

Gyancsi! Nekem meg most esik le hogy külföldön vagytok! :D Bosszantó,hogy a munkahely ennyire nem foglalkozik a dolgokkal,hogy a táppénzt rendesen intézze! Kellemetlen lehetett a benzinkutas sztori!

Aranyoska! Jövőhéten megy a drukk az UH-hoz!Minden rendben lesz meglázsd!

Puszi mindenkinek,és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!Sok-sok napsütést!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Jó reggelt Lányok!

Apa a Mátrában tolja az ipart, én meg nézem az online közvetítést, hogy merre jár, felfutott-e már a Kékesre, Galyára stb :D
De közben tanulnom is kell.

Tegnap sámángyógyászaton voltam... muszáj valahogy feltöltődnöm, mert másképp nem bírnám.
Elképesztően jót tett. Megenergetizálta a babót, ő nagyon élvezte, rugdosott, kipúposkodott, a medencémet, keresztcsontomat, és a fejemen akupresszúrás pontokon keresztül kinyomkodta a stresszt, fáradságot, és lefele a talpamon keresztül leszedte. Hát ezt elég hülyén írta, de így éreztem.
45perc=12 óra pihentető alvás :D
Utána egész nap bírtam a rengeteg tennivalót, este 10-ig, pedig máskor már rég beájultam volna...

Vayacon,
nagyon örülök hogy neked is ilyen jó a jóga!
Én a meló és suli miatt nem tudtam menni 3 hete :cry: :cry: de Erika fekhív érdeklődni a hogylétünk felől, nagyon figyelmes.

Aranyoska,
köszönöm szépen hogy elküldted a privit.
Egyébként még nem írtam, mert nem jutottam el odáig, de nagyon-nagyon sajnálom, hogy előbb kórházban voltál, utána meg az ultrahangon ijesztettek rád :cry: remélem semmi több nyűg nem ér.

Ani,
én is nagyon szurkolok hogy a kis jövevény egészségben szépen fejlődjön a pocidban!

Nagy dolog téma:
Velem is az volt. Mármint 3 hete hígabb mint kellene. Amikor már kezdtem rákészülni lélekben, hogy majd biztos székrekedéses leszek meg aranyeres... hát nem.
Szerintem ez a jobb verzió!
Mivel én amióta babás vagyok, alig eszem húst meg pékárut, szerintem ez is nagy mértékben befolyásolja.

Szép hétvégét nektek!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Ági kismama masszázs? Hmmm jó lehetett. Az ABC Cobra nekünk is nagyon tetszik csak nekünk sajna még annál is könnyebb kocsi kell. amúgy ha az nem lenne fontos lehet mi is azt választanánk

Eta és túl vagy a vizsgákon vagy van még? Nem hiszem hogy ettől bármi baja lenne a babának. Max hozzászokik az izgalomhoz igy neki majd meg sem kottyannak a vizsgák az életben :)

Csillag remélem tényleg csak a frontot érzed és jobban leszel. sok pihi!

Ebba sajnálom hogy ilyen rossz a helyzet nálatok :( remélem hétvégén mindenhol sütni fog a nap és visszamennek végre a folyók a medrükbe.

Ancsa nekem is sokszor hig amikor nagyvécézem szerintem a femibionnak is van ilyen hatása. tesóm az első terhességénél elevitet szedett akkor székrekedése volt, most femibiont és sokkal gyakrabban jár vécére. az elején volt hogy napi 3X kellett. akkor nálatok sem mennek olyan simán a dolgok ami a táppénzt illeti. én is szoktam nyillalást érezni hapcizásnál de nem olyan vészes

Eclipse nem semmi ez a sámángyógyászat jó lehetett. mondjuk én már féle a természetgyógyászoktól mert nem fogtam ki jókat, eddig mindig csalódás volt. de szerintem biztos vannak kontárok közöttük meg nagyon jók is. egyébként lehet h majd egy helyre fogunk járni, mert ha jönnek tesómék is akkor valószinű a hétfő lesz jó (ott be tudja adni a bébit gyerekmegőrzőbe) de majd ott a jászai környékén is körülnézünk van e gyerekmegőrző mert az közelebb van nekik. majd meglátjuk hogy alakul. Erika tényleg nagyon figyelmes engem is már hivott érdeklődni mi van velünk meg is lepődtem aranyos volt nagyon.

Kicsit félek attól, hogy a jógán szedtem össze valamit sajnos hajlamos vagyok rá, régen az edzőteremben is sikerült. de majd jobban vigyázok, viszek magammal törölközőt.

Az nem gond, hogy kevés husit eszel? nekem mindenki azt mondja hogy a vas miatt kell. de én sem birok minden nap húst enni bőven elég lenne heti 1-2x

képzeljétek én reggelre sokkal jobban vagyok. tegnap este még 37,7 volt a hőemelkedésem izgultam nehogy belázasodjak (anyósom tiszta ideg volt hogy igy jöttem) de ma reggelre szerintem lement. csak picikét kapar a torkom. ma azért még pihizgetek nehogy visszaessek

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Gyancsi, köszi az érdeklődést. minden okés volt a védőnéninél! képzeljétek, még csak 1,3 kg-ot híztam!!! pedig közel 2 hónapja voltam nála. nekem ez nagy szó, mert amúgy is kövér vagyok, szóval nagyon jó lenne nem 16 kilót hízni a végére, mint Benivel, bár az is igaz, hogy mikor a kórházból hazajöttem, már újra annyi voltam, mint a terhesség előtt kb. szóval rajtam rengeteg víz volt, meg hát a kisfiam is 4120 gramm lett, szóval a többi motyóval együtt, biztosan volt vagy 10 kiló csak a pocim, és cicim :)

egyébként hallgattunk szívhangot is, amit először elég sokáig keresgélt, de végre befogtuk a jelet! iszonyat jó volt hallani, így most megnyugodtam, hogy minden oké, mert a mocorgást még mindig nem tudom eldönteni, hogy érzem-e, vagy sem :)

ja, és még azt mondta a védőnő, hogy ilyen korai időszakban eddig csak 1x sikerült neki meghallgatnia :) szóval tök boldog voltam, közben Benikém az ágy mellett birizgálta a hajam, szóval ő is részese lehetett, csak nem igen fogja még fel, hogy mi a szitu, de amúgy édes volt nagyon! :)

persze a derékfájásra nem kérdeztem rá... na, jövő szerdán a dokinál!

neked nem semmi lehetett ez a benzinkutas sztorid, és tényleg felháborító, hogy ilyen trehányak a munkahelyen, hogy nem küldik el időre azt a papírt, amit kellene! :( sajnálom! az ikeas beszerző körutad azért jól sikerült szerencsére! hihi

nagywczéssel kapcsolatban pedig ne aggódj, lesz itt még szó aranyérről is a vége felé, szóval egyáltalán nem gond, hogy felhoztad a témát! én sajnos a másik véglet vagyok, van, hogy érzem, hogy menni kellene, megyek is mindig, de eredmény nem mindig jön össze! örülök, ha naponta van termés... :oops:

Ani, nagyon gratulálok a pocaklakóhoz! maradj, és tudósíts, hogy éppen hol tartasz! :) amúgy nekem január 10-én volt egy spontán vetélésem, amit az akkori orvosom még is műttetett, szóval volt műszeres befejezés is. rá 35-36 napra megjött, utána meg már nem! :P nekünk is két mensit mondtak, de így alakult, és nem bánjuk! sőőőőt! biztosan minden rendben lesz, mert én ezt akarom, hogy ne legyen gond és akkor nem is lesz! :)

még a bababoltokhoz kapcsolódóan, bár lehet, hogy már nem aktuális, amit Gyancsi írt Budaörsön, hogy Madrina Pláza, az már szintén Brendon, de tényleg van az Elefáni, meg a MiniManó, amik nagyon jók. neten keressetek rájuk, ja, meg a Mária Bababolt, ezek mind nagyon szuper helyek, van is mindig valamilyen akciójuk, és hozzáértő eladók is vannak! szerencsére! :)

Vaya, jobbulást neked! vigyázz magatokra! amúgy a torkodra szedsz valamit? nekem is kapar, én ilyen torokfertőtlenítőt szedek rá, most nem jut eszembe a neve... :P zöld kis pasztilla, de van folyékony is belőle, meg ilyen pumpás változat... szedhetik kismamik, és cukorbetegek is! már volt róla szó az elmúlt napokban! :)

Ebba, nagyon sajnálom az árvíz helyzetet, ami felétek van! remélem, hogy most már tényleg jön a jó idő, és mihamarabb visszatérnek a folyók, patakok, stb. a medreikbe, mert ez már embertelen!

o.agi, merre voltatok wellnesselni??? :) király lehetett! :)

bocsi, most megyek, mert felkelt a gyerkőc és hallom, hogy anyázik! :) majd még jövök! jók legyetek! és szép 7végét mindenkinek!!!!

sophie27
 
 


shol, senki... :( bár mit is csodálkozom! gyönyörű idő van, szóval kellemes 7 végét mindenkinek! :)

sophie27
 
 


Lányok...a táncunk megtette hatását :wink: Ha ezt tudom...... :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Íme egy webshop, ahol szép, minőségi német árukat, ruhákat, játékokat lehet kapni!

Pár kattintás és pár napon belül az otthonodban foghatod a kezedbe a terméket! Garancia, jótállás, számla alap!

www.bevina-natur.eu

Kérlek, hogy ha Téged nem is érdekel, ne töröltesd a linket!
4 gyermek édesanyja a tulajdonosa a webshopnak, egyelőre ennyi a jövedelme kizárólag, ami itt befolyik!
Hátha másnak fontos lehet, hogy itt ez a link!

Megértésedet köszönjük!
kiskincsunk
 
 


Lanyok! Van koztetek vki akinek volt enyhe mellfeszulere es megszunt? En nem ereztem 2-3 napja a mozgast es bepanikoltam hogy a mellem sem feszul. Holnap doki, csak addig birjam ki!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, szerintem ez a tünet is enyhülhet, mint a hányinger is! Nekem nem volt, de gondolnám, hogy nem lehet baj!!!! +++++

sophie27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: