sziasztok Lányok!!
Syl: grtaulálok! mekkora a babód? volt már szívhangja?
Zöldtea: én is a baba fogamzás előtt vizsgáltam a méhszájam és a nyákot, hogy tudjam a peteérét, de ahogy megtudtam, hogy babát várom már nem! Nem túl higiénikus, főleg ha van körmöd, mert alatta megtelepedhet baci és felvihetsz fertőzést a hüvelybe, méhszájra...nah szóval össze vissza írogatták, hogy mikor tudhatja az ember a méhszájról, hogy peteérése van de rájttem különböző görbékből is hogy
minden ember más!
így a méhszáj helyzete nem mérvadó, ciklusonként változhat, hogy magasan vagy alacsonyan helyezkedik el!
Az hogy puha az normális, mert vérbő lesz, livid színű lesz/lila/ és több nyákot tud termelni a fertőzések ellen védelem miatt.
A nőgyógyász számokba szokta kifejezni a méhszáj állását, méretét, tágasságát általában..
Nekem fiút adott ki mind2 szer és én is elejétől fogva fiúnak érzem, pedig amíg nem voltam terhes csak lánykáról álmodoztam
de nálunk is tesóimmal 4en vagyunk lányok ideje fiú babát is hozni a családba!
Nah nagyon kiváncsi leszek mennyire jönnek be a jóslatok
!!
Hát mellesleg több fiú születik világszinten, mint lány! csak a természet kiegyenlíti az arányokat, a férfiak korábban halnak és nem beszélve a háborúkról is....