Új privát üzeneted érkezett!

Helló Lányok!!

Csillag-6 kg-t szedtél fel csak?????Az tényleg szinte semmi!!Nagyon ügyes vagy!! :wink: Hogyan csináltad??

Vikoo-Én is beleolvastam a blogodba....Nagyszerű kis család vagytok, azt hiszem erő merítésnek én is titeket foglak használni :D Na azért az az 50 körüli kg nálam 156 cm-es magassághoz tartozik, azért azt nem szabad elfelejteni :D :D :D
Nagyon cuki pocakod van most is és Bendivel is :wink:

Eclipse-Gratula a jó eredményekhez!!! :D Hát a dokit nagyon sajnálom, mekkora egy tapló :shock: :shock: :shock: Nem csoda, hogy kivoltál, azt hiszem még meg is fejeltem volna :D
De örülök, hogy végül minden rendben, ez a legfontosabb :wink:

Sophie-Kisfiad gyönyörűűű, azok a szemek :D :D Melyikőtök rendelkezik ilyen szép kék szemekkel??

Rodina- Most már nyugodj meg, minden rendben van veletek és így is marad!! :wink:

Lucuzs- Boginak jobbulást!!!Köszönöm szépen az oldalt amit feltettél, nagyon aranyos vagy :D Nekem szerelmem az ABC Design, de sajnos az a fajta pont nincs amit szeretnék :? ...ha jöttök Pestre szerintem a Madrina Plaza-ba érdemes elmenni, ez Budaörsön van, illetve a Soroksári úton is van egy nagyon nagy bababolt ( azt hiszem valami 4000 m2-es), bár még nem voltam de a neten jókat írnak róla!!

MikeGirl-Köszi az oldalt!!Tényleg mi az a maláta ital???Csak nem sör? :D :D :D

Vaya-Most már tényleg napok kérdése és érezni fogod a picúrt :wink: Én is nagyon türelmetlen vagyok már :D

Dorka- Tényleg jó rég voltál már!!

Eta- Te is!!

Szissz-Csak sajtot vettem, mert akciós volt, meg boltban voltunk, ja és a kisGombóckának egy bodyt meg egy nadrágot ( használtruha boltban), de ezeket nem mertem megmutatni a páromnak, mert kivág vele együtt, ugyanis olyan 3 zsáknyi ruha van már a Babónak :D :D :D Na de hát 3 euró volt összesen a kettő, na hát ennyiért nem hagyom ott :wink:

Henne- Kitartás a tanuláshoz!Azért ne add fel, lehet még is átcsusszantál és nem kell megint menni :wink: Örülök, hogy Picúrral minden rendben!

Ritya- Nagyon édes a kisfiad!! :wink: Tesód kislánya is csodaszép!!
Gratula a jó AFP eredményhez!

Lányok én azt hittem, hogy ma milyen jó kis napom lesz, csak főznöm kell , meg a másik kocsit is kiporszívózni és kész....Na erre otthonról kaptunk egy telefont, hogy a lakásunk alatt lakó megint beázott tőlünk ( vagy is az albérlőktől, mert hogy ki van adva)...És már nem fizet az alattunk lakó biztosítója, mert már csomószor előfordult!!Na gondoltuk, hogy akkor majd a mi biztosítónkkal beszélünk, hogy arra megcsináltatni az ő kárát.....Persze papírokat baromira otthon ( Magyarországon) tároljuk, hívom az ügyfélszolgálatot...Erre közli a nő, hogy 2008.02 hó óta nem aktív a biztosításunk, mert nem fizettünk!!!! :shock: :shock: :shock: Azt szeretném hozzá tenni, hogy 1000 Ft-ról van szó havonta, amit mindig a lakáshitel törlesztéssel együtt teszünk a számlára és ők onnan vonják.......Erre hívom a bankot, hogy ez hogyan lehetséges, hiszen ha nem lenne biztosítás akkor a hitelszerződést is felmodták volna, hiszen biztosítás nélkül nem is lehet lakáshitelt fizetni.....A Bankban semmit sem tudnak, nekik nem szólt a biztosító, hogy díjnem fizetés miatt megszűnt volna a biztosítás ( Ja OTP BANK és OTP Garancia Biztosító, tehát egy cég)...Visszahívom a Biztosítót, hogy a Bank semmiről sem tud és én sem, én minden hónapban rátettem a plusz 1000 Ft-ot a biztosításra...Ők pedig akkor sem vettek le 2008 óta semmit, hanem megszüntették a Biztosítást, újat kell kötni :shock: :shock: :shock: Kész vagyok!!Ezek komolyan mondom teljesen hülyék!!!Ja ennek örömére hozott a postás egy gyorshajtás csekket a páromnak, sajnos nem engedték, hogy átvegyem, így nem tudom,hogy mennyiről szól, de a vérnyomásom már 200/200 kb :evil:

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Gyancsi, Vayacon köszi, hogy hiányoltatok.Ezt nem hiszitek el csajok, de 12.15-kor ültem le a gép elé visszaolvasni.Jó sokat írtatok :D

Angie, gratula a kiskönyvhöz!

Vikoo, én még nem is üdvözöltelek!Ezt most pótolom! :D Nagyon édes Boldi, olyan, mintha súgni akarna valamit :D
A babakocsi is szuper lehet!

Csillag, gartulálok Gergőhöz, és Bence is nagyon édes!!!

Gyancsi, basszus ez már durva, hogy nem ír ki senki.Hallod, én már nagyon kiakadtam volna.Amúgy nekem is este nagyobb a pocakom :D De szerintem amúgy mindenkinek!
A fürdőruh ais tuti, de nekem felcsúszik a pocakom majd, most úgy látom.

Vayacon, jók a képek, és nem is ufós!!!!És a kis Luca is nagyon édi, tényleg olyan Lucás :D

Kankalin, szép kerek már a pocid!Köszi a képeket!És mit szóltak a kistesóhoz?

Rodina, nyugi, bár én is idegeskedek, nekem is szoktt mostanában görcsölni a pocakom, és újra szedem a Magneb6-ot, és jó rá.

Mikegirl, most meg pici lánynak látják :D Húú, már kíváncsi vagyok nagyon.Mikor is mész legközelebb u.h-rra?

Vörösmacs, örülök, hogy minden ok, bár nem is lehetne ez másképpen, egyikünknél sem, igaz? :D

Eclipse, kitartás!!!!!!!!És gratulálok a már sikeres vizsgákhoz!
Ami a kórházban történt, az meg tényleg nagyon durva!Sajnálom, hogy ezt át kellett élned!

Sophie, szuper, hogy jó volt arra az idő!Akkor hazajöttetek a nyárból a télbe :( Jók a képek!

Ebba, Hayni akkor már ti is érzitek a kis buborékokat :D

Aranyoska, pihenj nagyon sokat!Elhiszem, hogy nagyon megijedtél, és nagyon sajnálom, ami történt, de alényeg, hogy makk egészségesek vagytok!!!!!!!

Ryta, vagány kis csávó Dani :D A nővéred kislánya is édes, és a pocid is szépen gömbölyödik :D

Szissz, ismerős volt nekem apa az iwiwen :D Húúú, ráadásul az egyik számukra volt szerelmi bánatom 15 évesen :D

Henne, neked is kitartás!!!!!Én 16+3-n voltam AFP-n.

Csajok, én ma a védőnőnél jártam, az AFP-nél a mom értéket kell nézni?Azt mondta minden ok.
Tudom, hogy egyszer már kérdeztem, de hogy is van az afp-nél a fiú lány dolog?
70dkg-t híztam, bár nem vagyok túl könnyű, de a csontjaim erősek, mindeig ezzel vígasztalom magam :D
Csütörtökön úgy néz ki, hogy megveszzük a babakocsit, írta valaki még régen, hogy lengyelt ne vegyek, de a barátnőm nagyon meg van vele elégedve, ez meg most akciós, úgyhogy lecsapunk rá.
Húú, még sok mindent tudnék írni, de befejezem, mert még dolgoznom is kellene :D

Puszi mindenkiinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Elnézését kérek, hogy írok Nektek. Én inkább olvasó módban voltam a fórumon, terhességem alatt. Mostanában nem volt időm olvasni......
1 évesek az ikreim (lány, fiú) Nagyon sok eladó dolgaim lennének. Pl: 44-es ruhák, légzésfigyelők, sterilizáló, stb. Most nem sorolok fel mindent,de akit érdekel az írjon és szívesen válaszolok.



Üdv.
natü
natü
 
 

 
 

Csajok, most végre tudtam jönni, sehol senki :D
Lassan elindulok haza, bár picit félek, mert idefelé is komoly vízátfolyások voltak, úgyhogy kerülnöm kell.Pénzt nem hoztam magammal véletlenül, tankolnom kéne....Remélem kibírja hazáig!
Kiborít ez a rohadt időjárás!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Drága Haynii, és mindenki más is… nincs senkinek aggódni valója. Jobb esetben a gyerekek csak 4-5 évesen tanulnak meg masnit, csomót, hurkot kötni. Az, h az én kisfiamnak ez 8 hónaposan is ment, nagyon ritka, utána olvastam és 215.000 az 1-hez az előfordulása, mármint, h még baj is legyen. Gondolni sem szabad ilyenre, én sem teszem. :)

Olyan gyorsan repül az idő, Ti is érzitek? Nem tudom, kinek milyen élménye van, de személy szerint én már nagyon várom a szülést.

Henne, én 16+2 –n mentem afp-re. Én is holnap megyek érte… aztán lehet, h még a héten megejtjük a genetikai uh-t is.

Mikegirl, én vmi olyasmire számítottam, h a másodiknál már nem hízik olyan sokat az ember, akkor ez nem így van??? Az én környezetemben nincs erre példa, többnyire első babások vannak, vagy olyanok akik 5 évre szültek megint…

Sophie Drága, köszönöm a soraidat. És természetesen örülök mindenkinek, aki talál vmit a soraim között. A történtek ellenére én szerencsés vagyok, mindig is annak tartottam magam. Minden helyzetben megtalálom azokat az embereket, akikből meríthetnek és tanulhatok, úgy érzem most is jó helyen vagyok itt a fórumban. :D Szeretnek és szerethetek…Az élet pedig szép, főleg így pocakosan!!! :-)

Szia Ritya, Neked is milyen szép kisfiad van.. itt mindenkinek álom szép kisfia van.. mikor Bendinél megtudtam, h kisfiam lesz, totál sokkot kaptam. Még a szonográfus nő is megkérdezte, h kislányra számítottam. Hát, IGEN! Mi 3-man vagyunk lányok, Ancival nőttünk fel, csak csajok, a család nagy részét csajok teszik ki… már korábban megálmodtam a rózsaszín szobácskát, megtanultam hajat fonni, pedig mindig rövid hajam volt, arról nem is beszélve, h imádom a rózsaszín álom játékboltokat. Aztán szerelem lett!!! És maradt is! Boldinál már hullott a könnyem mikor mondták, h kisfiú…
Cép a pocid!!!!!!!

Dorka, óvatosan hazafelé… Reméljük nem fogy kis az üzemanyag :S

Mindenkinek kitartás erre a csúnya hétre, 7végére már jobb idő lesz!!! Legalábbis ezt mondta a Lajos! :D puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Kép Manócskánk Kép tappancsos Kép Beki baba:) Kép

Sziasztok!

Ez a mai genetikai ultrahang termése.

Köszönöm mindenkinek a a jó kívánságokat és az együttérzést!
A mai nap sem telt sajnos eseménytelenül,úgyhogy fel kell mennünk Győrbe a genetikai központba,mert a babóka szivén találtak két genetikai rendelleneségre utaló kis pöttyöt.De az orvos próbálta azzal nyugtatni a mostanában amúgy is eléggé felzaklatott lelkem,hogy ,ha "csak" önmagában az a gond,h az a 2 pötty ott van,de minden más eredményem jó,akkor az nem okozhat gondot.
Márpedig a genetikaim(mármint az első) és a kombinált szűrésem is rendben volt,tehát nincs ok izgulni,de azért mégis izgatott vagyok...de ezt nem hiszem,hogy pont nektek kéne megmagyaráznom :oops:

Szóval most várok,h mikorra kapok időpontot és amint lehet megyünk,addig meg próbálok nem idegeskedni...

Senki,ne hatagudjon,h most nem reagálok,de alig van magánál az agyam:::

Puszi mindenkinek!!!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok lányok!

Ma voltunk a genetikai ultrahangon, szerencsére minden rendben van a picurival. Nagyon jó érzés volt újra látni! 80%-ra azt mondták, hogy kislány lesz, azt mondta a doki, hogy nincs semmi a lába között. Nagyon örülünk, mert mind a ketten a férjemmel kislányt is szeretnénk. De a legfontosabb tényleg az,hogy egészséges legyen minden rendben legyen.
Pusszilok mindenkit!

Kép
Kép
start7
 
 


Aranyoska, nagyon gyönyörű a kis hercegnőtök. Olyan kis formás már most is… Gratula hozzá, és ne aggódj, biztos mondta volna a doki, ha nagyobb baj van. Drukkolunk a vizsgálathoz.

Start, Nektek is gratulálunk a jó eredményhez és kis lányotokhoz.

Pusziii Kismamik!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Ritya: Igazán helyes kis fickód van és a pocid is szépen alakul!

Sophie: Ne aggódj amiatt, hogy még nem érzed a babátokat! Biztos, hogy minden rendben van vele!

Lucuzs: Sajnálom a cukis gondokat, de biztos van rá megoldás.
A vásárlás pedig jóóóóóó!!!!!!!

Gyancsi: A 6 kg hízásnak tényleg nagyon örültem! Az első 3 hónapban semmi más tünetem nem volt, csak az édességundor! :lol: Pedig alapból csokifüggő vagyok. :wink: Kb. félidőnél kezdtem el hízni, eleinte 40-50 dkg-ot havonta, majd a vége felé 80 dkg-ot.
Ha azt nézzük, hogy Bence 3920 g-mal született, + ott volt a lepény, a magzatvíz, akkor elmondhatom, hogy én már a szülőágyon ott hagytam a 6 kilómat. :D
Sajnálom a biztosítós hercehurcát. Tényleg idegtépő lehet!

Dorka: Milyen babakocsit vesztek? Bocs, de nem emlékszem rá... :oops:
Remélem épségben hazaértél a melóhelyről!

Vikoo: Nagyon köszönöm, hogy olvashatom a soraidat! Olyan erő, szeretet és optimizmus lakik Benned, amilyet még soha nem tapasztaltam eddigi életem során!
Azt csak megerősíteni tudom, hogy szuper jó dolog fiús anyukának lenni!!!!

Aranyoska: Nagyon szép a babátok! Húúúú, én is tiszta idegbaj lennék a helyedben! Remélem nem kell sokat várnotok, hogy elmehessetek a genetikai központba. Addig is csak arra szabad gondolnotok, hogy minden rendben van!!!!!

Start: De jó! Ha nem látták a "dudort" a lába között, akkor biztos kislány lesz! Gratulálok!

Rólamm annyi, hogy tegnap először éreztem, hogy csuklik a babó a pocimban. A mozgását már pár hete érzem, de ez most csuklás volt! :) Ezek szerint kicsit mohón kortyolgatott a kis Drágám! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla 2010.06.02.

Kép

szisszka
 
 


Rólunk:
Marcival megfáztunk vagy nem tudom... mindketten taknyosak vagyunk és köhögünk... szuper... én már ettől is szenvedős vagyok, mert nem szoktunk betegek lenni.
Babánk aktívan mocorog reggel és este :)

Henne
Most jobban vagyok, pár napja vuk elkerült :D Hurrá :D
Drukk a vizsgákhoz!

Sophie
Tuti minden rendben a babával, hamarosan biztos te is érzed majd a mocorgást :) Ha jól emlékszem Benivel is később érezted :)

Rita
Aranyos a fiad és a nővéred kislánya is! A pocid is szépen növöget! Gratula a jó afp-hez!

Lucus
A babyoutletbe szerintem kukkantsatok be. Meg mi az Elefáni babadiszkontban is vettünk annak idején pár dolgot, nekik több boltjuk is van, szokott mindenféle akció lenni, meg havi akciók is.
http://www.bababolt.echt.hu/

Gyancsi
Múltkor még ott volt az ABC design 3 Tec az akciós babakocsik között a Babyoutletben, 60 valahányezer volt a kocsi+mózes, hordozó nem volt hozzá.
No, akkor tényleg nem kell sok rucit vennetek, ha már van 3 zsáknyi :D
Biztosítós sztori durva! :shock:

Dorka
Sokan mondják apára, hogy ismerős nekik, csak nem tudják honnan :D Rég volt már :D Afp-nél a mom-ot kell nézni :wink:
De biztosan jó lett, főleg, ha a védőnő is azt mondja!
Remélem sikeresen hazaértél! :)

Emese
Nagyon nagyon szép formás a pici lányod!
Vigyázz magatokra nagyon, ne idegeskedj! Tuti nem lesz semmi gond a picivel!!!! Ha baj lenne, akkor az orvos mondta volna volna!!!! Az idegeskedés egyikőtöknek sem tesz jót!Majd írj, hogy mikorra kaptál időpontot, és hogy mi volt! Nagyon nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!

Start
Gratula a jó eredményekhez, és a csajszihoz!!!! :)

Csillag
De jó, h érezted a csuklást :)

Néztétek a táblit? Az elején inkább csajok vannak a végén meg fiúk :D Mostmár lassan mindenkinek jön a genetikai uh, biztosan több babának ki fog most derülni a neme, nagyon kiváncsi vagyok!
Nekem holnapra elkészül az afp eredményem, jövő héten elmegyek érte, meg háziorvoshoz, mert vissza kell vinnem neki az ekg eredményt.

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok,

Csillag, már érzed, h csuklik??? Az olyan cuki érzés, én imádtam… olyan szerencsés voltam, h éjszaka sosem keltem fel, max. ha vmi zajra felriadtam, ilyenkor ha már kinyílt a szemem, és kellett lementem pisilni, a pocakom örült korgásnak indult, amitől viszont felébredt Bendi és ha már anya éhes, gyorsan nekiállt inni… ennek az lett eredménye, h a drágám még 15 percig csuklott a pocimban, mire sikerült visszaaludnunk. :D

Sziszka, köszönjük a tabit, csatlakozom a rajongótáborhoz!!
Boldival, pedig sok gyógyulást kívánunk!!!

Akartam már kérdezni Lányok, h Ti szoktatok, feszítő, nyilalló érzést érezni pocak tájt? Nekem az elmúlt héten több alkalommal volt kellemetlen érzésem, többnyire segített a magnézium, de olyankor azért mindig jobban esett, ha ledőltem.
Folsavat szedtek még a vitamin mellé?
Tervezitek, h babazenét hallgattok? Ha igen akkor milyet? Én Bendinél Delfineket hallgattam, én imádtam. :D

Mindenkinek szép napot mára!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Jó reggelt Csajszik!

Dorka- Melyik babakocsi mellett döntöttetek???Gratula a jó AFP eredményhez :D Elég lett a benzin??

Észrevettétek, hogy AFP szempontból is milyen szerencsés topik vagyunk???Eddig mindenkinek jó lett :D

Vikooo- Olyan szépen tudsz írni, engem mindig kiráz a hideg ahogy a soraidat olvasom ( jó értelemben :wink: ).Én is várom a szülést és azt a pillanatot amikor találkozhatom személyesen a kisbabámmal, megláthatom az arcát :wink: De addig élvezem a terhesség minden egyes percét, mert tényleg nagyon gyorsan telik az idő :roll: ..Nekem is szokott nyilalgatni a pocakom néha, általában esténként jobban, meg baromira bekeményedik....Magnéziumot vagy alvást szoktam rá szedni :D Mi komolyzenét hallgatunk Gombóccal ( Vivaldi, Bach és hasonlók)...Na nem , nem vagyunk ilyen Rotschilld bárók, de azt olvastam a neten,hogy a babának a klasszikus barokk zene a legmegnyugtatóbb, mert 60 traktus van egy percben és pont ennyi a baba szívverése is :wink: .....Na valami ilyesmi, remélem nem írtam valami oltári nagy baromságot :D



Aranyoska- Én aztán átérzem, hogy mit érezhetsz most!!! :? De csak is pozitívan, minden rendben lesz a babával, ez biztos :!: :!: Nagyon sokat gondolok rátok, amint tudsz gyere majd a Győri eredményekkel!!!!Kitartás és próbálj meg nem idegeskedni!

Start- Gratula a jó genetikai eredményhez és a kiscsajhoz :lol: Jönnek fel a Lányok!! :wink:

Csillag- Érezted a csuklását??? :D :D De jó!!Én még mindig semmit sem érzek, de már a párom rám szólt, hogy ne türelmetlenkedjek, mert esténként mindig percekig mozdulatlanul bámulom a hasamat hátha látok valamit :D :D :D

Angie - Te is jó rég voltál, remélem minden okés!! :wink:

Szissz- Jobbulást mindkettőtöknek!!!Ezt nem mondod, hogy tényleg ott volt az akciósok között a 3 TEC :shock: Megyek és a kardomba dőlök :lol: Basszus, erről lemaradtam :? Na de majd nyitva tartom a szemem innentől kezdve :wink:

Én ma megyek az Ikea-ba, leválasztó függönyt (szalagfüggöny??) kell vennem....El akarjuk kezdeni szépen apránként csinálni Gombócka szobáját, de ahoz meg kell szüntetni a rendetlenséget a gyerekszobába, viszont nincs hova pakolni....Így kigondoltuk, hogy van egy beugró rész amit le lehet választani és akkor porszívó meg felmosó meg ilyesmik oda beférnek, juhéjjjj :D
Itt is fos az idő, tegnap beköszöntött a nyár 10 fokkal, pfúúúj :?

Mindenkinek szép napot!!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!


Eltűnt bárányka életjelet ad magáról.

Pocaklakóval és velem minden rendben,viszont Flórámat műtik 3 hét múlva.Vesetágulattal született amit azt hittünk ezidáig kinövi,de sajnos nem így lett.2 hetet töltünk majd a kórházban,remélem gyorsan hazakerülünk.

Elköszönök Tőletek egy időre,remélem csupa jó hírrel térek majd vissza.

Vigyázzatok Magatokra!

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Viko
Nekem pl. pont tegnap este nyillalt a pocakom aljánál. Ilyenkor a pihi a megoldás, vagy magne b6. Én elevitet szedek, azt mondták amellé nem kell plusz folsav.

Babazene: mi nem babazenéztünk. Amikor Marcival voltam pocakos, akkor volt nagy sláger a Rihanna Umbrella c száma. Marci azóta is imádja, az ilyen stílusú dalokat szereti, meg most nagy kedvence a Pendulum :D A gyerekeknek való zenék/dalok közül egyedül a Zeneovi: Téli ünnep c. cd-t hajlandó meghallgatni. Biztosan jót teszenek ezek a babának, de mi családilag nem vagyunk ez a babazene/komoly zene hallgató család.
Bár van a gépemen szerintem kimondott baba zene cd, meg ilyen gyerekdalok... ha valakinek esetleg kell szóljon.

Ancsa
igen volt 3 tec.
itt a linkje:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:87elqA6ytw4J:www.babyoutlet.hu/viewer.aspx%3Fproductid%3D5635%26groupid%3D15%26mainid%3D4+site:babyoutlet.hu+abc+design+3+tec,+babyoutlet&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=safari

itt 79 ezer volt, de múltkor láttam sztem hatvanvalamennyiért is. Attól mert a weboldalról levették, nem bizti, h a boltban nincs már!

jó ikeázást :)

Kinga
Örülök, hogy veled és a pocaklakóval minden rendben! A kis Flórának sok sikert a műtéthez, nagyon drukkolunk!!!! Jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk neki!

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!

Jelentem tegnap szerencsésen hazaértem, és megfogadtam, hogy soha többet nem megyek el pénz nélkül! Ma reggel úgy döntöttem, hogy megyek dolgozni, egész éjjel szakadt az eső, most is esik, nem akarok manőverezni a vízátfolyásokon.

Vikoo, én is nagyon várom a szülést, persze ha eljön az ideje, de igazából félek kicsit tőle, de azt gondolom, ez természetes.
De a kismamaságot is nagyon szeretem :)

Aranyoska, jaj nagyon édes Beki, annyira szépséges a képeken!
Megértem, hogy ideges vagy, de próbálj meg picit megnyugodni Bora miatt.Ha nagy gond lenne, akkor ahogy a csajok is írták, szólt volna a doki!Gyere a hírekkel!!!!Gondolok Rátok sokat!!!!

Start gratula a kiscsajhoz!!!

Csillag, Adbor Picolino, lengyel tudom, de a barátnőméknek tavaly született a kislánya és ők csupa jót mondtak róla, meg őt én is nagyon sokat tologattam benne, és tetszik is nagyon!
Csuklott a baba?Húúú, el sem tudom képzelni, hogy milyen érzés lehet, de biztos szuper jó.Én abban is bizonytalan vagyok, hogy őt érzem-e egyátalán.

Szissz, jobbulást nektek!!!Szuper, hogy reggel és este is érzed a babát :D Ien, valóban a lányok az elején, a fiúk a tábla végén vannak.Érdekes:) Tényleg már milyen szép színes :)

Gyancsi, nekünk is ugyanaz a helyzet, illetve nálunk!A gyerekszoba nálunk is lomtárként funkcionált, de végülis nem gyerek, hanem hálószoba lesz belőle, ami most a háló, az lesz a gyerekszoba.De az elején velünk lesz, úgy döntöttünk.
De tanácstalan vagyok, hogy néhány dolgot pl.porszívó hová rejtsek.
Imádok az IKEA-ba menni, jó szórakozást!!!

Én ma takarítgatok meg ilyenek, bár most olyan jó itthon
:)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Lányok!

Ancsi!
Köszönöm a hiányolást :D
Jó Ikeázást. Már én is tervezem, mert van ott egy-két dolog, ami szeretnék beszerezni. Lassan ágyat is kell Szilárdnak cserélni, mert még mindig a rácsosban alszik, és nem akarom a szülés előtt pár nappal kivenni a feneke alól. Bár ő olyan ügyes, eddig minden leszoktatás szuperjól és gyorsan sikerült. Jól alkalmazkodik, de mégis vannak megrögzött dolgai :D Úgy-e milyen izgi ez a babaszoba rendezés :)
Az időre itt sem nagyon tudunk dicsekedni. Mi már több mint egy hónapja próbálunk füvesíteni, de ezidáig csak a földet tudtuk meghozatni, mert folyton esett az eső, és a föld annyira össze volt sárrá tapadva, hogy ki sem bírták hozni. Elteríteni is csak felét sikerült, mert közbe megint jöttek az esős napok, így dagasztjuk a sarat a kertben :twisted: :twisted:
Ja, és ez a biztosítós ügy tök gáz. Szerintem az albérlőtökkel kell kifizettetni, ha már ilyen hanyag, hogy többször is eláztatta az alsó szomszédot. Kicsit jobban is odafigyelhetne. Hogy a francba csinálja? Nálunk is összeszedett apa már 90e ft gyorshajtási bírságot. Meg is kapta a magáét (a számtól :wink: ). Azóta nem jött több csekk.

Vikoo!
Nekem is voltak tegnap szurkálások, és elég sűrűn és erősen. Meg is ijedtem, mert épp nagy pakolás közepedte voltam, de aztán bekaptam két magneB6-ot és egy nospát, és teljesen rendbe jöttem. Ilyenkor a pihenés segít a legtöbbet. Folsavat nem szedek, mert az állítólag a 12. hétig kell. Én a 11. hétig bírtam szedni, mert gyógyszerfóbiám lett (rosszul lettem már a gondolatától is, hogy le kell nyelnem egy pirulát). Most majd újból tervezek szedni valami terhességi vitamint, de talán a Femibion 400-at.
A blogodig még nem juttottam el :oops: de igyekszem.

Kinga!
Örülök, hogy jól vagytok. Flóra műtétjéhez mennek a drukkok. Gyors felépülést szegénykének!!!

Szissz!
Jobbulást Marcinak és neked is!! A tábla nagyon szépen színesedik, és a rózsaszín is kezd feljönni :)

Csillag!
Én csak a végefelé éreztem Szilárdnál csuklást, de lehet, hogy csak azért, mert nem tudtam még akkor, hogy mire kell figyelni. Kíváncsi vagyok, hogy most mikor fogom érezni.

Dorka!
Jó takarítgatást. Én is azt terveztem hétfő-kedden, de sajnos nem sikerült, csak félig, mert hétfőn Szilárd lázas volt, és rajtam akart egész nap feküdni a kanapén :)

Start!
Gratula a kislányhoz!!

Aranyoska!
Jaj te szegény! Egyik ijedtségből a másikba! Reméljük, hogy semmi komoly gond a babátokkal!!!

Ritya!
Te most hanyadik hétben tartasz, hogy mér kész van az afp-d? A vonalzód nem jót mutat? Én 15+4-et látok :roll: Szép a pocid!

Lucus!
Nekem még az Elefani diszkont jutott eszembe (neten megnézheted, hogy hol vannak üzleteik, és melyik esik neked utadba). De van valami Mária bababolt a Lehel térnél. Azt is nagyon dicsérik.

Bocsi, most csak erre az oldalra tudtam reagálni, sokat írtatok a "hiányzásom" alatt.

Én hétfő-kedden pihit terveztem, meg egy kis lakásvixolást, de a fiam közbeszolt. Hétfőre belázasodott, 39-re ment fel a láza. Kapott kétszer Panadolt, ami levitte neki, és többé nem ment fel. Fogalmam sincs, hogy mi lehetett, mert se nem köhög, hasmenése sem lett, talán a torka volt egy picit piros. Tegnap már kutya baja nem volt, így ma ment oviba. Hétfőn egész nap az ölemben akart feküdni, így esélyem sem volt a lakással foglalkozni. Tegnap már elfoglalta magát, így sikerült fél gőzzel szekrényeket pakolgatni és egy hatalmasat vasalni.
Babókám remélem jól van. Néha bejelez, hogy van, de még nem sűrűn érzem a konkrét mozgást, csak ha odafigyelek rá. Hétfőn megyek dokihoz, kedden afp-re. Csütörtökre meg is lesz az eredmény.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Henne drukk a vizsgákhoz, örülök hogy minden rendben van veletek. Én már majdnem 17 hetes voltam az afp-n.

Ritya nagyon vagyán kisfiad van, látszik hogy rosszcsont. Pocakod is jól néz ki és a nővéred kislánya is gyönyörűséges.

Lucuzs ikertesómnál is cukorra gyanakodnak mivel nagyon nagy lett a kisfia. Most diétáznia kell, a lényeg hogy semmi édesség, érett gyümölcsöt is kerülni kell illetve azokat amiknek nagy a cukortartalmuk. teljes kiörlésű péksütik illetve zöldségek vagonszámra (nyers, párolt, főzelékek). Én is odafigyelek, mert hasonló a szervezetünk, ráadásul rám is elkezdtek felcsúszni a kilók, már több mint 3 kiló jött fel.

Gyancsi nem semmi dolgok történtek, de azért próbálj megnyugodni. tudod babának nem jó az idegeskedés.

Dorka jó hogy jöttél, ügyi vagy hogy csak ennyit hiztál.

Aranyoska nagyon édi a babád. gondolok rátok, nem lesz semmi gond,nem lehet.

Start gratula a kiscsajszihoz.

Szisszka jobbulást nektek. jól fel kell most öltözni, hülye idők vannak

Vikoo én is érzek ilyen nyillalós érzéseket. védőnő azt mondta ezektől nem kell megijedni azt érezzük ahogy növekszik a méh illetve változnak a dolgok odabent. persze csak akkor ha nem erősek ezek. én nem is szedek rá semmit. Én néha hallgatok Mozartot, de nem viszem egyelőre túlzásba. állitólag tényleg jó a komolyzene nekik de nekem sincs mindig kedvem hozzá. egyébként hallgatok mindenfélét jazzt, vaya con diost :) meg amiket még szeretek

Kinga már gondoltam rád hol lehetsz jó hogy jöttél. Nagy drukk Flórának, jobbulást a pici lánynak.

Angie te fiacskádnak is jobbulást.

Képzeljétek lehet hogy tegnap éreztem a babát. Este mikor lefeküdtem mintha két pici buborék kipukkadt volna. de nagyon bizonytalan vagyok hogy valóban a baba volt-e. úgy megörültem tökre elkezdett dobogni a szivem :)

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Adjatok tanácsot! Légzésfigyelőt keresek babaőrrel. Az Angelcare tudom, hogy szuper de iszonyatosan drága. Van ötletetek?????

Kép
Kép
haynii
 
 


Pocakos zenehallgatás:
Én is terveztem, hogy Szilárddal fogok hallgatni valamilyen finom zenét, de nem úgy alakult. Majdnem végig dolgoztam, és amikor hazaértem olyan hulla voltam, hogy csak a csendre vágytam. Így Szilárd nem sok zenét hallott, amíg a pocakomban volt. Ennek ellenére nagyon jó hallása van, szereti a zenét (bár akármit nem rakhatok neki be, csak azt amit megszokott), otthon folyton énekel. Nem lett egy hipermozgékony gyerek, és tök kiegyensúlyozott a hétköznapokban. Ezek után én már nem nagyon hiszek ebben a pocakos zenehallgatásban, mert magamon tapasztaltam meg, hogy nulla zenehallgatás mellett is lehet olyan gyereket szülni, amilyet állítólag a zenehallgatásnak lehet köszönni. Különben most sem nagyon lenne rá lehetőségem, talán az autóban befele és hazafele, de valahogy sokkal jobban vágyom a csöndre, mint hogy zsongjon a fejem a sok zenétől. Valamiért engem sem nyugtat a zene, a csend viszont annál jobban.
De én azt mondom, hogy ha valakit megnyugtat a zene, és nem zavarja, vagy nem esik nehezére komolyabb zenéket hallgatni, az tegye meg, mert rosszat biztos nem csinál vele a babájának. Maximum sok pluszt sem fog adni :wink:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Haynii!
Én úgy tudom, hogy mindegyik drága. Mi is azt használtuk, és talán egyszer csipogott be, ami aztán sosem derült ki, hogy téves volt-e.
Próbálj meg a vaterán vagy a tesz-vesz-en nézni. Ott talán olcsóbban hozzájutsz.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Hayni, kérdezd meg a védőnőt, mert én úgy tudom, hogy minden kórházban lehet bérelni, ami lényegesen olcsóbb.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Hajnii: Mi is az Angelcare-t használtuk. Tudom, hogy drága,de nem riaszt be tévesen! Mi olyat vettünk, amelyiknek 2 panelja van, arról még 1,5 évesen sem tudott "lemászni" Bence.
Szóval szerintem megéri egy kicsit többet rááldozni és nem halálra rémülni a téves riasztásoktól! Teszveszen, Vaterán sokszor ki lehet fogni olcsóbban.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!
Itt vagyunk,mi is megvagyunk!Csak kicsit el vagyok havazva,nem nagyon van időm írni!

Aranyoska! Cuki a kis pocaklakó! :D Ne aggódj nem lesz semmi gond! Remélem hamar kapsz időpontot,és megnyugszol!

Vayacon! De szupi!Az a kis buborék biztos a bébi volt! :D :D


Cuki a képek,a gyerekekről,és csinosak a pocik! :D
Mindenkinek szép napot,és puszi! :D

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Lányok nem is mondtam, milyen rosszat álmodtam. a szüleimnél voltunk és már megvolt a kisbabánk. a tesóméknál hagytam, de nekik el kellett menniük otthonról és bepánikoltam hogy ott van a pici baba egyedül. ráadásul egész éjszaka nem voltam otthon nem etettem stb. hazamentünk és torka szakadtából üvöltött, rémisztő volt.

bocs hogy ezzel traktáltalak titeket, de olyan rossz volt ki kellett irnom magamból. de a lényeg hogy csak álom volt :)

Kép
vayacon
 
 


sziasztok!

tegnap óta eléggé fáj, vagyis olyan tompán, de érzem a derekam, és a hasam alját... nem görcsöl, meg nem is olyan vészes, de nem esik jól ülni sem, csak feküdni... van még valakinek ilyesmi? mi lehet ez? Beninél nem rémlik, hogy volt ilyen bajom! :( kicsit aggódom ismételten... pénteken megyek a védőnőhöz...

Aranyoska, nagyon édes kicsiny lánykátok! remélem, hogy hamar kapsz időpontot a genetikára és megnyugtatnak, hogy semmi gond a bébivel!!!

Kinga, sok kitartást a kórházi léthez! Flórának egy nagy kalappal, jelentkezz, amint tudsz! biztosan minden okés lesz!!! ;)

jajj, lányok, majd még jövök, de inákbb ledőlök kicsit, mert nem jó érzés! :(

sophie27
 
 


Sophie!
Ha nem görcsöl, akkor csak a méhed aktivitását érezheted. Időszakosan szokott hirtelen nőni, és ezt érezzük. Nekem is szokott a derekam és a hasam is fájdogálni, de én már megszoktam, és egyre kevésbé pánikolok be tőle. Nem mondanám, hogy nem idegesít, de tudom, hogy el fog múlni. Pihenj, az jót tesz. Szerintem cseréld le a vonalzódról babókád megnevezését, mert rossz ómen :wink: Inkább legyen Bajűző :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


sziasztok!

olvaslak titeket továbbra is, csak az időm még mindig kevés....

Gratulálok mindenkinek az uh-khoz és a sikeres afp-khez is!

Görcsök: enyhén nekem is volt, a dokimmal beszéltem is erről, mondta tele vannak a kórházak görcsölő kismamikkal a frontok miatt. Kiemelte hogy magneb6-t napi3X2-t szedjek minedenképp-nem árthat. Nos bevallom nem szedem, de amikor érzem egy kicsit is akkor bekapok két szemet.így van hogy napi egyszer max kétszer szedem.
Nekem a gondot inkább a mindennapos fejfájás illetve migrén okoz. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, mostanában többször is bevettem fél algopyrint(kb 3 naponta) és ilyenkor is veszek be magne b6-t állitolag az is enyhitheti...

biztositós: nem semmi.....

légzésfigyelő: nekünk is van valami régebbi tipusu, amit a kórházakban is használtak, nos elég sürün elmászott a gyerkőc róla(1 lapos), sok volt a téves riasztás. Ilyenkor nem estem pánikba, megnéztem minden ok.....sajnos mikor a fiam 1 hónapos volt nekünk élesben is jelzett,-felráztam, kórházban is voltunk, nem találtak semmit, többször nem fordult elő. ...
Így mi biztos alá tesszük a tesó alá, söt én szeretnék elmenni a tanfolyamra is, mert az kevés, hogy jelez,tudni kell cselekedni is, ha nem vesz levegőt....
sose legyen itt senkinek rá szüksége.

Kg: én is 3 kg-nál tartok nagyon szeretném ha nem hiznék annyit mint anno a fiammal(18kg)

Hányinger: már hetek óta elkerült, most tegnap mégis eléggé émelyegtem...

Már csak 2 nap és nem megyek többet munkába :-D

Legyen mindenkinek szép napja, továbbra is olvaslak titeket ;-)

rabbe78
 
 


Kép Kép

Kép
akra
 
 


és a szöveg,ami lemaradt...:)

Sziasztok Csajok!

Már ezer éve nem írtam, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok képben Veletek.Olvasom,amiket írtok, csak tanultam a vizsgáimra, még kettő van, aztán végeeeee.

Nagyon édes babafotókat láttam, én is büszkélkedem most kettővel. Az első 12 hetes fotó, a második mai nap készült, 18 hetes genetikai UH-n.
Csatlakoznék a Hajdú Krisztina FUN-okhoz. Nagyon meg vagyunk elégedve vele.Alapos és süt róla,hogy profi abban, amit csinál.
Szerencsére minden rendben volt a kisbabával,aki FIÚ,és MÁTÉ lesz a neve.

Egyelőre ennyi, jövök majd gyakrabban, mert bár ritkán írok, de kíváncsi vagyok, hogy kivel mi a helyzet.:)

Akra

Kép
akra
 
 


Sophie, detto… most is fekszem! Nekem sem görcsöl, csak olyan feszülős érzés, néha meg nyilall is hozzá. Hát remélem csak a szerveim helyezkednek, mert elég kellemetlen érzés.. Közben azért érzem mocorogni Boldit. Most értünk haza a moziból, mondhatom nem tetszett neki, végig rugdalózott és már ott éreztem az inkább balra kiható szurkálást.. Szeretném azt gondolni, h ez így van jól... :)Jah, meg sztem az időjárásban lehet vmi, ilyenkor gyakrabban érzem...

Kinga, sok kitartást és gyors gyógyulást, várunk vissza mihamarabb!

Légzésfigyelő: Mi még Bendinél vettük meg az Angelcare legújabb változatát… részben azért, mert kétszintes házunk van és a szobája az emeleten van, részben azért, mert nem egy szobában leszünk majd, és az is közrejátszik, h még hallom is majd, meg a hőmérsékletet is méri. Ill. több babára tervezzük… Ajándékba pedig még egy bűzzárós kukát is kaptunk. 1ébként akkor 20 ezer Ft volt.

Kép

Kép
vikoo
 
 


Jah, igen Lányok, még Bendinél iszonyatos görcsöm volt, így visszaemlékezve az talán görcs volt.. Felhívtam a dokim, aki a SOTE I. szülészet nagy embere… behívott, megvizsgált, persze minden rendben volt, elmondta, h ez gyakori is lehet, főleg frontok idején… ha hiszitek, ha nem azt az utasítást kaptam, h igyak meg, 1-2 deci vörösbort, mert ez olyan izmokat is ellazít, amit a magnézium nem tud.. Még a leletemre is ráírta, nehogy ne adjanak pocakos kismamának. :) Szóval, most kortyolgatok egy keveset. Ha gondoljátok csatlakozzatok… puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Két napot kihagy az ember, és annyi...... :lol:

Maláta ital - alkoholmentes sör, Karamalz a neve. Inkább édeskés, nekem bejött. (Nem vagyok sörös alkat egyáltalán.) Bevásárlóközpontok mindegyikében van. De jó a maláta kávé is = maci kávé.

Babazene - Én annó ennek a CD-nek az első részét hallgattam Atival: http://www.alomszepzene.hu/. Szerintem most is az lesz. Egyébként vettem még néhány komolyzenei CD-t, de azokat nem nagyon bírtam. :oops:

Angelcare - nekünk is ilyen van, a mai napig használjuk, persze már csak a bébifon részét. A felső szinten vannak a hálók, Ati szobája szintén.
Kölcsönzést javasolnám én is. Vagy a kölcsön kérést.
Rabbe, mi is voltunk tanfolyamon a Madarász utcai gyerekkórházba, még Ati születése előtt.

Henne - megy a drukk a vizsgákhoz!!! Egészséges pocaklakó :lol:

Ritya - Danika a kis vagány :lol: Gratula a pocihoz!! Na és az AFP eredményhez!!!

Gyancsi - bankos biztosítós sztorit sajnálom :(
Apa biztosítónál, én bankban dolgozom :lol: :lol:
Mi hétfőn megyünk az IKEÁ-ba. Már be vagyok sózva. :lol:

Dorka - 4 hét a következő uh, júni 25 - így séróból. Hosszú idő.....
Jó, hogy nem volt semmi gáz az úton.
Szülés - ha majd ott állsz, hogy irány szülni, akkor már nem fogsz félni :wink:

Vikoo - én azt veszem észre magamon, hogy a pocak jobban tágul, és a kilók is gyorsabban ugrálnak fel. És ez egybevág azzal, amit mások mondtak, hogy mire számíthatok.

Aranyoska - helyes, egészséges Manócska :D Nem lesz semmi baj, meglátod!!!! Ez a stressz most nagyon nem hiányzott. Vigyázz magatokra!!!

Start - Neked is gratula a genetikai uh eredményhez!!!

Csillagvirág - én még sosem éreztem csuklást. Érdekes lehet. :)

Szisszka - jobbulást nektek.

Kinga - megy a drukk ezerrel. Flórinak mennek a gyógypuszik!!!

Vayacon - szerintem tuti, hogy pici lányotok volt :lol:

Mi holnap elutazunk a szüleimhez Szombathelyre. Ma este még csomagolnom kell, mert Ati és Apa jönnek értem a munkába, és onnan egyből indulunk. Szombaton lesz a 20 éves általános iskolai osztálytalálkozóm. :oops: Apa meg megy egy napra bulizni - ami céges tréning néven fut.
Egyébként jól vagyunk, munka rengeteg van, nagy rohanás minden napom. Sokszor vagyok ingerült... :oops:

Napsütéses szép hétvégét mindenkinek!!!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

A pocim nekem is feszült ma is meg tegnap is... Biztos, hogy a frontok miatt. Bence se aludt délután, fél órát feküdt az ágyában, de alvás helyett szórakoztatta magát. Énekelgetett, beszélgetett... :)
Kimenni napok óta nem tudunk, így gyűlnek a felesleges energiái...

Vikoo: 20.000 Ft volt a légzésfigyelő???? Nekünk ugyanolyan van, mint amiről írtál, de 3 éve még 35.000 Ft volt!
A bűzzáró kuka pedig csak addig fedi el a szagokat, amíg anyatejes a baba. Tapasztalatból mondom. :wink: Amikor elkezdett mindenfélét enni a gyerkőc, bizony kikerült a kuka a lakásból...

Akra: Szépek a fotók! Gratulálok a kisfiatokhoz!

Vaya: Ne félj, csak egy rossz álom volt! A rejtett aggodalmak fura köntösben tudnak felszínre törni...

Szisszka: Jobbulást kívánok Mindkettőtöknek!!!!

Kinga: Nagyon drukkolok, hogy minden jól menjen Flórával. Biztos nem lesz könnyű.

Angie: Örülök, hogy Szilárd ilyen hamar meggyógyult. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem tudtál úgy pihenni, ahogy szerettél volna. Amúgy meddig tervezed a munkát?

Zenehallgatás.
Bencével hallgattam Babazene CD-t, nemcsak pocakosan, de akkor is amikor már kibújt. Volt pár szám, ami kimondottan tetszett neki és a mai napig fülig ér a szája, ha meghallja.
Most ezt nem tervezem... Mivel Bencus még nem bölcsis, ovis, így itthon van velem, emiatt nincs időm napközben lepihenni a zenehallgatáshoz. Halász Judit és a Maszkabál (Gryllus Vilmos) viszont teljes gőzerővel megy. Egyfolytában ezeket énekelteti a kisfiam. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mikegirl: A baba csuklása olyan, mint a rugdosás, csak teljesen egyenletes ütemben érezni. :D

AFP:
Szerintem én leszek az első köztünk, akinél nem lesz jó az eredmény.... Egyrészt a mélyen tapadó lepény miatt, másfelől, engem kerek 15 hetesen küldött a dokim... Nem tudom miért ilyen korán.
(Mondjuk a vérvételes beutalón rajta volt, hogy a betöltött 15. és 18.hét között lehet menni.)

Na mindegy, előre nem agyalok ezen, majd pénteken kiderül.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok...

van valakinek magzati szívhang hallgató készüléke? Esetleg tapasztalat?

üdv.

Ny.

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Szia Nyusztika!

Nekem van és eladó! :-) Megmondom őszintén, hogy igazi szívhangot nem hallok vele úgy, mint a dokinál az uh-on, de a köldökzsinórban futó vért illetve mocorgásokat nagyon jól lehet vele hallani. Ha máshová teszem, nem a babához akkor csend van, tehát egyértelmű, hogy a baba életjeleit lehet vele hallani. Szerintem ki kell tapasztalni, de mióta mocororg nem igazán vettem elő.Két füllhallgató csatlakoztatható hozzá, de gyárilag csak egyet adtak.
Minden hangot nagyon jól felerősít, szerintem minél nagyobb a baba, annál élvezetesebbek a különböző hangok: csuklás, mocorgás....
Ha érdekel valakit, akkor eladom BéBéSound fajta.

rabbe78
 
 


Jó reggelt mindnekinek!

tegnap még lemaradt a cd-vel kapcsolatos megjegyzésem.. :-)
Szóval amikor Ádit vártam, akkor 7 hónapos voltam, amikor az oviban az évzáró műsort tanítottuk be, természetesen rengeteg énekkel....
Aztán mikor megszületett, és 1-2 hónapos lehetett valamiért vigasztalhatatlanul sírt szinte egész délelőtt. Már nem tudtam mit kitalálni, hogy megnyugodjon, így nekiálltam a könyvespolcot pakolni. Így a kezembe akadt az évzáró műsora. Ahogy rápillantottam, automatikusan elkezdetm énekelni azokat a dalokat..... már vagy a másodiknál tartottam mikor azt vettem észre. hogy a fiam csendben van :-D , meglepődtem, majd kiprobálás végett abbahagytam az éneklést. Bejött az elgondolásom. Újból sírt. :_D . Megint énekeltem azokat. Abbahagyta. Aztán énekeltem mást. Megint sírt... Műsoros: Abbahagyta.

Szóval én hiszek abban hogy hallja és megjegyzi, ami pocakban történik.

Egyébként áldott jó baba volt. Szinte mindig aludt, kb 2 perc alatt evett, és ezen az eseten kivűl csak egyszer sírt.... Remélem a kisöccse is példát vesz. Leginkább abban hogy hagy majd éjszaka aludni :-D

Kérdés: Ti hogy alszototk éjszaka?

Mert én elájulok este 10 felé, viszont éjjel felébredek és nem tudok visszaaludni ;-(

rabbe78
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla 2010.06.03.

Kép

szisszka
 
 


Engem ma Marci 5:10.kor keltett, kész vagyok... tegnap is hihetetlenül viselkedett, mindenhova felmászott pakolt... az előbb tollal firkálta a padlót... :shock:
Lehet, hogy megfogom, összepakolunk és megyünk anyuhoz :D még meglátom... előbb ki kéne takarítanom gyorsan...

Emese
GRATULA A FÉLIDŐHÖZ KISMAMI! :)

TÁBLA:
jelenleg ott tartunk, hogy 30-an vagyunk a tábliban és ebből 15 anyuci már tudja a babácskája nemét :)

Dorka
Akkor lassan ti is kezditek az átalakítást?
Jajj, ez olyan jó, meg izgalmas :)


Babaszoba:
ugye majd tesztek fel róla képet??? :) Én úúúúgy imádom nézegetni a babaszobákat, babasarkokat!!! Olyan szépek!!!! :)

Ancsa
Sikeres volt az Ikeás küldetés??? :)

Angie
Örülök, hogy Szilárd hamar meggyógyult és nem volt komoly baj!
Takarítani nekem is kéne... kéne... :D
Hétfő-kedd-csütörtökre mennek a drukkok!

Vaya
Gratula a baba mocorgáshoz :)
Nekem is volt rossz álmom Marcival, visszatérően. Azt álmodtam, hogy megszületett, és nem volt meg semmije, sem babakocsi, sem kiságy, sem ruhák :D Aztán amikor nagynénémtől kaptunk egy rakás ruhát meg egy babakocsit, akkor megnyugodtam :D

Hajni
Nekünk nem volt légzésfigyelőnk Marcinál.
Viszont nyomoztam neked ebben az angelcare ügyben, Angelcare AC 301-R , ugye ezt keresed???? Használtan általában 24.000-ért láttam, de a teszveszen előfordul belőle olcsóbb is. A bébiőr nélküliek még olcsóbbak.
Viszont szinte minden bababoltban van már légzésfigyelő kölcsönzés. Ez általában úgy néz ki, hogy kérnek kb. 10.000 Ft kauciót és mondjuk 2000 ft/ hó a légzésfigyelő bérlése, de ha mondjuk kiveszed fél évre, akkor adnak belőle kedvezményt. Természetesen a 10.000 ft kauciót visszakapod, amikor visszaviszed a légzésfigyelőt.
Ugyanez vonatkozik a csecsemő mérlegekre is stb.

Sophie
Pihizz :) Az jót tesz! nekem is szokott lenni ilyen tompa fájdalom vagy kis nyilallás. Ilyenkor pihi+magne b6. Meg ne nagyon emelgesd Benit...

Rabbe
remélem elmúlik a fejfájás, van amikor rám is rámtör, főleg amikor ilyen trutyi idő van, vagy időváltozáskor.
Nekem is BébéSounds-os szívhangfigyelőm van :) És olyan jó szerintem :)
Nálunk sem volt sokszor sírós Marci szerencsére. Nálunk ugyanez volt a helyzet, h a Rihanna umbrella c. számot ha meghallotta abbamaradt a sírás :D De nagy kedvenc a Lencsi-dal is, a mai napig, meg a Monchicci :D
Én szerencsére jól alszom most már. Este lefekszem, és csak reggel kelek (amig Marci hagy aludni)

Akra
Gratula Mátéhoz! :) Már be is írtam a tábliba!!!! :)
Vizsgákhoz mennek a drukkok!!!

Mikegirl
Jó hétvégét Nektek! :)

Nyusztika
Nekem is BébéSounds-os szívhang figyelőm van. :) És tök jó én nagyon szeretem. Az tény, h nem úgy fogod hallani a babaszívhangot, mint a dokinál, mivel ez nem doppler elven működik!!!!

szisszka
 
 


Na, mi indulunk anyuhoz! :D Kell egy kis nyugi :)

Szép napot mindenkinek! :)

szisszka
 
 


Jó reggelt Lányok!!

Rabbe, pont ma reggel gondoltam arra, h megkérdezem Tőletek, h hogy alszotok… mert én egyszerűen remekül. Uez volt Bendinél is, ott mondjuk a legelején 2-szer előfordult, h éjszaka fel kellett kelnem pisilni, de utána többet nem. A hatalmas pocimat is olyan jól tudtam tenni venni, a félig kemény szopi párnámmal, h csuda. Minden reggel olyan kipihenten kelek, mintha kicseréltek volna. Most már én is 10 körül fekszem és reggel f9-kor kelek. Ez nagy előrelépés, mert az első 3 hónapot gyakorlatilag átaludtam, a napi össz. alvás 18 óra volt…

Nyusztika, én is használom és szeretem. Bendinél 10. hét körül sikerült megvennem, és mivel Ő elég mocorgós volt, leggyakrabban csak a köldökzsinór lüktetését hallottam, meg a mocorgást és a csuklását. Egész a 19. hétig használtam és utána még egyszer, mikor sajnos már nem hallottam semmit…
Most Boldinál, pedig szinte csak a szíve erős dobogását hallom. Jobban és hosszabb ideig be tudom fogni, mint a doki. Imádom, mert megnyugtat, és ugyan most már én is érzem a mocorgását, azért, nem minden baba uolyan, és lehet, h Boldi nem fog annyit mocorogni, akkor viszont még később is jól fog jönni. Én is csak ajánlani tudom. Olaj használata kötelező, én sima babaolajat használok, amit utána Apa szépen elsimogat a pocakom.
Az enyém doppleres, AngelSounds..

Jelentem az én AFP eredményem is szuper lett. Meg vagyok magunkkal elégedve. :D

Csillag, nyugi, a dokik többet tudnak, mint amit elmondanak… lehet, h így látta jobbnak, az eredménnyel nem lesz baj, majd meglátod!

Szisszak, JAJJ, de szép már a tábla!!!
A babaszoba képet asszem én kezdem, a miénk már teljesen készen várja Boldit… ma csinálok párat, és már rakom is fel! 1ébként én is imádom megnézni és ötleteket meríteni…
Jó utat!!!

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
vikoo
 
 


CSAJOK!

Elsősorban most azko,akik rendeltek a motyóból!!
Van egy jó és egy rossz hírem:

JÓ:MEGJÖTT!!!!!!!

ROSSZ:sajnos a pelenkából nincs annyi amennyi kellett volna,így,ha nektek nem okoz problémát én elosztanám annyi fele,ahányan kértetek.De ez azt is jelentheti,h max.50 db jut egy maminak :cry: de lehet ,h még így is sokat mondtam.Most leülök és átszámolok mindent és összekészítem mindenkinek a kis csomagját.Írok,ha van még valami változás!!!!

Ha valakinek ez gond,iletve meggondolta magát,kérem még most szóljon.

Köszönöm szépen és még egyszer bocsánat,sajnos nem rajtam múlott.!!!!! :oops: :cry:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Szia Aranyoska,
megkérdezhetem, h milyen motyóról van szó?

Kép

Kép
vikoo
 
 


Szia Vikoo..persze:)
Van egy ismerősöm akinek segítek eladni pár babcuccot.Pl.:pelus,popsitörlő,cumi,kistányér,kiskanál,teafilter stb.

Ha felmész a csajokkal közösen csinált g-mailünkre ott találsz róluk képet is:
FELHASZNÁLÓ NÉV:babanet2010
JELSZÓ:november

Ha érdekel valami vagy kérdésed van írj nyugodtan.Egyenlőre pelus sajnos nincs több.De a többi cucc is nagyon jó és zsír új!!!Sajna azt most nem tudom megmondani miből mennyi marad,ha ezeket szétosztom a csajok között,mert ők ezt már régen rendelték...de segítek írj,ha érdekel valami!!!

pussz:Emese

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!
Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
Én is mindenkinek minden jót kivánok!
Puszi!

Kép
Kép
start7
 
 


Sziasztok Csajok!

Megjöttem a nőgyógyásztól, 1 hónap múlva kell mennem újra, az eléggé soká lesz.Minden ok, a méhszáj teljesen zárt, viszont Luca baba nyom egy ideget, emiatt nagyon fáj, fájt a lábam, de nem baj.
Jövő héten csütörtökön genetikai u.h!!!!!!!!Már nagyon várom!!!Csak olyan hülye időpont 13 óra, megint szabit kell kivennem :( Rohamosan fogynak, úgy érzem!!!

Kinga, vigyázzatok magatokra, Flóra meg gyógyuljon meg minél előbb!!!

Angie, örülök, hogy Szilárd meggyógyult!Nekem tegnap sikerült kitakarítani.A füvet a kertben nem csodálom, a mamáméknál az egész kert tönkrement az eső miatt :( Pedig annyit dolgoztak vele szegények :(
De már csak jó idő lesz!!

Vayacon, azért is vagyunk, hogy kiírd itt magadból a rossz dolgokat, meg mindenki.De ahogy írtad, csak egy rossz álom volt, szerencsére :D

Sophie, ne izgulj, vettél be Magne b6-t?Nekem az mindig használ.Igazából ma én is mondtam a dokinak, hogy görcsölök, meg is nézett, de azt mondta, hogy nincs nyitva a méhszáj, semmi gond, szedjem a magnéziumot.De ha nyugodtabb leszel, menj el dokihoz!

Rabbe, csak elmúlik már a hányinger! Még 2 nap!Azért irigyellek egy picit :D
Alvással én is úgy vagyok, hogy ne alszom rosszul, viszont ha felébredek, akkor egyszerűen nem bírok visszaaludni!!

Akra, gartulálok Máté babához!!!Nagyon édesek a képek!

Mikegirl, jó utat!Pihenj sokat, érezzétek jól magatokat!

Csillag, nem biztos, hogy rossz lesz az az AFP eredmény, a doki biztos tudja, hogy miért küldött el pont akkor!Vagy nem?Ne is agyalj rajta!Egyébként is nagyon sok helyen hallani, hogy nagyon sok kismamának alacsony, pedig nincs is baj, meg azt is, hogy egy csomó országban már nem is nézik!


Szissz, pihengess!Ign, a festés miatt, meg a szobacsere miatt lassan nekiállunk
:D

Vikoo, gratulálok az afp-hez!

Aranyoska, hogy vagy?

Ja, babakocsi, képzeljétek, elvitték, jövő hétre rendeltünk másikat!
Kicsit elkeseredtem, túlságosan beleéltem magam, de nem baj!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy rövid leszek, de most csak panaszkodni fogok...
Van még valamelyikőtöknek rajtam kívül rendkívül alacsony vérnyomása????
Az enyém 80/40 körül mozog és tiszta kóma vagyok.... Ma különösen rossz...sokszor szédülök és úgy érzem, mindjárt összeesek...
Most iszom a második kávét, de az meg nem túl jó a babának.....

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dorka!
Én úgy tudom, hogy a munkáltató köteles támogatni az orvoslátogatásodat (kismamáknál), nem kell azért szabit kivenned. Én legalábbis nem szoktam, mert úgy tudom, hogy van egy ilyen jogszabály.

Csillag!
Nekem teljesen jó a vérnyomim. Biztos rossz lehet, ha alacsony. napi 2 kávé még nem árt a babának.

Vikoo!
A bor szerintem nem igazán jó rendszeresen. Sőt, minden tanulmányban azt olvasom, hogy inkább nem igyanak a kismamák egyáltalán alkoholosat, mivel nincs rá 100%-os bizonyíték, hogy a kis mértékben fogyasztott mennyiség nem károsítja a babát. A baba májában még nem termelődnek azok az enzimek (vagy micsodák), amik le tudják bontani az alkoholt, és ezért nem biztonságos alkoholt inni terhesen. Mondjuk, már én is kortyoltam bele egy párszor a férjem borába, de az nem volt mennyiség. Én inkább a helyedben óvakodnék, akkor már inkább a magnézium és a nospa.

Szissz!
Húú, akkor te ma el leszek kényeztetve. Én is imádok anyuékhoz járni. Sokat is jártam Szilárddal, amíg nem dolgoztam, heti többször, mert nekik feldobta a napjukat az unokázás, rólam meg levettek egy csomó terhet. Én inkább főztem, vasaltam anyunak. Az volt a kikapcsolódás :)

Aranyoska!
Te hogy vagy lelkileg? Megnyugodtál?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!
Elnézést zavarásért!

Szeretném felhívni figyelmeteket egy új márkára:fairybaby

itt megnézhetitek folyamatosan bővülő termékeimet!
http://picasaweb.google.hu/101508694688 ... Fairybaby#

Boldog babavárást!!

sutimano76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: