Új privát üzeneted érkezett!

Angel: azt írtam, hogy Milánka "nős"? :)))) Mekkora kétbalszemes vagyok:)))) Néha úgy kapkodok a gépeléssel, hogy igen vicces dolgok kerülnek ki a kezeim közül:)

Konak, egy közeli ismerősömnek is magas down-kór kockázata jött ki és mégis totálisan szuper, egészséges és bűn rossz kisgyereke született:))))

Mindenkinek puszi, csak most nagyon el vagyok foglalva...
Vendég
 


Vanda, nem tudom valóban igaz-e, de azt hallottam, hogy a véreredményt nem szabad készpénznek venni, mert nagyon sok minden befolyásolhatja az aznapi vérképet stb, az uh az amit el szoktak fogadni, ha valóban hozzáértő szakember végzi a down-nál, szerinted lehet benne valami?
Vendég
 


Én is így értelmeztem ezt a kockázati eredményt. Az életkorom, meg a vetéléseim rontottak nagyon sokat szerintem az eredményen, bár ahogy értelmeztem ebbe a programba bepötyögik a véreredményeken kívül talán még a lábméretemet is. Aztán a gépből kiesik egy % eredmény.
Inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy valakinek volt-e már ilyen vagy hasonló "eredménye" és mit regéltek erre a genetikusok.
Az az 1 % vetélési kockázat is olyan, hogy 2 ismerősöm szinte egyszerre ment be előzetes panasz nélkül vízvizsgálatra, az egyik sajnos 2 napra rá elvetélt. Utána meg jött az eredmény, hogy semmi baja nem volt a gyereknek. Na, nekem ez nem hiányozna. Nos ez a % is felszaladt nekem ezek után 50-re "para"-szinten.
konak
 
 

 
 

Sannah, konak!
Nekem azt mondta a dokim, hogy egy jó UH-nak inkább hisz, mint a véreredménynek, az AFP-re éppen csak azt nem mondta, hogy kukába vele. Ráadásul a lombik alatt kapott cuccok is befolyásolják állítólag az eredményt. Szóval ha UH-n rendben volt minden, akkor majdnem tuti, hogy minden rendben is van. legalábbis ha profi UH-s vizsgál. Dokim UH-ban elég komoly szaktekintélynek számíz, szóval neki én vakon elhiszek mindent.
vovanda
 
 


Vovanda, 100 %-ig egyetértek. Nekem is ezt mondták.
Vendég
 


Sannah!
Én farmerokat nézegettem, a nyáriak valszeg olcsóbbak. A jobb fazonú farmerok inkább 20 és 30 között voltak :?

Konak!
Most így hirtelen Hunci jut eszembe, úgy rémlik ő írta hogy nem lett fényes a kombinált tesztjének a kockázatbecslése. Hátha jön és elmeséli.
Ha tévednék bocsi :oops:

Vanda!
Na most már tessék elárulni, mennyire is vagy "mély"? :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Én is abba a csoportba tartozom, akit halálra rémisztettek a véreredményekkel. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois!
163 cm. :D
vovanda
 
 


És Dani ma reggel a szokott 5 órás ébredés után visszaaludt (magam mellé vettem). Már nagyon rám fért. Kóválygok még mindig, de egy fokkal jobb.

Skrisz!
Eszti meddig aludt?
vovanda
 
 


loislane írta:
Konak!
Most így hirtelen Hunci jut eszembe, úgy rémlik ő írta hogy nem lett fényes a kombinált tesztjének a kockázatbecslése. Hátha jön és elmeséli.
Ha tévednék bocsi :oops:


nem tévedsz :cry: én az uhunak és a genetikus dokinőnek hittem. egy tény, ha nekem a dokinő azt mondja, kell a vizsgálat, akkor megcsináltatom, mivel azt mondta, ir+met+hormonok+plusz nekem túlsúly egyértelmű szar a vv eredmény, de uhu jó, nem kell vizsgálat. de mondom, ha ő azt mondja, kell, akkor megcsináltatom.

Sannah, kértél ip-ot vv-re és kontrollra???????????nem kell amúgy a legdrágább ruhát megvenni, vannak olcsó helyek és használt ruhák is. ez igaz a gyerekholmikra is.
Vendég
 


Jó reggelt!

Vanda: Több orvos véleménye is az, hogy az AFP elavult, semmit sem ér, és nem is értik az OEP miért ezt támogatja és kötelezi rá a kismamákat és a kórházakat, amikor már sokkal megbízhatóbb vizsgálatok is vannak, csak kicsit drágábbak, mint az AFP, de a lényeg, hogy az OEP minél olcsóbban jöjjön ki mindenből.

Lois: annyiért nem vennék :shock: , de ma sem megyek, mert ömlik az eső, annyira elegem van már belőle, hova kell írni, hogy állítsák már el vagy tolják el az esőfelhőket felőlünk? :lol:
Vendég
 


Megvan a vércukor leletem, úgy tűnik, jobb, mint a legutóbbi.

04.07:
TSH:0,287
0 perces vcukor:4.18
60 perces vcukor:5.66

05.03:
TSH:0,208
0 perces vcukor:4.27
60 perces vcukor:6.52

05.31:
TSH:0.374
0 perces vcukor:4.12
60 perces vcukor:5.72

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Vovanda: én 162 cm, én nyertem. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Konak,
üdv itt!
van esély, hogy a babának semmi baja ne legyen, UH jó, vér szt is bizonytalanabb. a kor is sokat ront az elméleti esélyeken 35 fölött.
az arányszámot meg úgy tudom, azt jelenti, hogy ennyi meg ennyi nőből ezekkel az eredményekkel 1 baba született betegen. (pl 1:150 - 150 u.az eredményből 1) szóval még rossz eredménnyel is simán semmi gond.
ahogy már írták előttem is, ha mindenképp megtartod, tökfölösleges az a hasbaszúrás. (ha annak idején nagy lett volna a kockázat megcsináltatom. én ismerőseim közül nem lett gond az amniobol senkinek, de sajnos ott is lehet kockázat, mégha kicsi is.)
reméljük, rendben lesz minden!

arra meg kicsi lányom is itt van élő példának, hogy piszkosul rossz esélyekkel - igaz más ügyben - is lehet hatalmas kellemes meglepetést okozni :wink:

Vanda,
én is épp ilyen mélységű vagyok! :lol:

Lois,
akartam már kérdeni, hogy Z milyen vizet iszik? babavíz, forralt, vagy babának is adható ásványvíz?


tegnap akkorát esett a szetre kisasszony, úgy bevágta oldalt a fejét az ágy keretébe, hogy van egy többcentis piros dudorodó csíkja :roll:

angel37
 
 


Sziasztok!

Megint csak felületesen olvasva:

Konak:
Enyém eredmény is pocsék lett de nekem nyitott gerinc vagy agyhiány volt amit kihozott. Pedig 11 hetesen volt lepény vizsgálat. az uh rendbe volt így nem is akartak még egy hasba szúrást. Én pl barnáztam amikor vették a vért és be is kavart rendesen.

Angel:

Picilány buksijára gyógypuszi. Gréti is esik olyanokat de puklit még megúsztuk.

Keny:

Napozás nagyon szuper. Jól vagy ? Bírod ezt a pocsék időt meg sok frontot? Uh? Mekkora babuci?

Szöcske:

Ikrek nagyon szépek és egyedül a csúszdán? De ügyi.

Baba :

Én anno a C&A-ba vettem vékony nacit aminek kötős volt a dereka és passzés. 2990.- volt és most is van. Igaz , hogy hosszú de tök vékony abba hordtam ki a pocaklakót egész nyáron. Mindjárt rakok egy képet milyen volt.


Mi jól vagyunk bár én egyre fáradtabb vagyok. Nem győzök Grétire figyelni egy káosz a főzés és bármilyen házimunka. Folyton azt csinálja amit nem lehet. Tegnap a sütő ajtón csimpaszkodott, ma magára borította a játék asztalt.
Vettünk neki az erkélyre homokozót, nagyon élvezi. Sajnos a játszótéren nem rakhatom le a homokba mert megeszi. Ez nem is lenne baj csak éppen tele galambbal a játszótér. Meg a kutyasétáltatók is beengedik a kutyát mert rossza a kerítés. Miután szoltam a kutya gazdájának ő közölte a kutyája nem tud olvasni. HA-HA nagyon vicces. Így lett erkélyre homokozó. Fogacskája még nem jött ki , étvágya jó. Spenót, brokkoli, paradicsom nem kell neki minden más jöhet.

Ma mázsálták: :) 8760g és 74,5 cm.

Na befejezem majd dobok pár képet róla.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!

UH megtörtént, Kornél 1700gramm maradt, de a feje és a combcsontja nőtt, ezek szerint az elmúlt 10 napban hosszra gyúrt nem a súlyára, ill.itt jön be a +/-10% mérési pontatlanság.Múltkor lehet +10ben volt most meg-10ben van.Na de mindegy a lényeg, hogy most is teljesen egészségesnek látták, dr-nő nagyon kedvesen mindent elmagyarázott.És ami nagyon fontos haladunk időben!!!Mingyááá 32 :)

BPD: 83mm
FL: 62mm
HC: 289mm
AC: 258mm

KépKép

Kép
keny
 
 


Hunci:még nem :oops: , de mindjárt telefonálok.
Nem vagyok sznob, de se magamnak se a babának nem akarok semmi használt ruhát vagy bármit venni :roll:

Nikó: köszi, az nincs is messze tőlünk, bekukkantok oda is....
mekkora parasztok az emberek, éppen az a gazda dolga, hogy olvasson a kutyája helyett és ha kell gondolkodjon is, ez csak intelligencia kérdése.

Angel: gyógyítópuszika Makicsajnak!!!!

keny: super, erős csajszi vagy, Kornélkának jó dolga lehet odabent!!!!! Most már minden rendben lesz!!!!!
Vendég
 


Keny, szuper!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


most nézem csak haladó lettem , és én szülök legközelebb :shock:
aztán Baba :lol:

KépKép

Kép
keny
 
 


Nikó,
homok jó lehet! :D
bunkó kutyás :x azé a gazdája, hogy olvasson helyette!

vmi hasonló a napunk... semmi nincs biztonságban, leginkább sajátmaga :roll: bármit csinálni tőle baromi nehéz.

újabban a létrát buzerálja (amíg magára nem dönti), seperc alatt ott terem bárhol, a hűtőből tuti, hogy vmit kivesz, amíg kinyitom, rájött, hogy az ajtókat remekül lehet csapkodni, rácsukni vkire. a kádba muszáj belenéznie, és közben a két db fogát azon kocogtatni :lol:
találtam már fejjel a pihiszékben, lába kalimpált - őt nem zavarta.
csak pár mazsola volt....
tegnap felmászott egy doboz tetejére és ott tapsikált :roll: ha nem szedem le, lejövet akkorát esik, mint az ólajtó.
ha kizárjuk vhonnét bömbölés van.

Keny,
ügyes Kornélka jól van, szépen nő! :D
akkor 4 hét és 3 nap múlva te jössz! :wink:

Sannah,
én is így voltam a használt cuccal, de már nem :wink:

buksipuszikat köszönjük! :D

angel37
 
 


Sannah! Eleinte így gondolkodik az ember. Aztán, amikor megveszed karácsonyra a méregdrága golyócsúszdás játékot 10000-ért és a gyerek rá se fütyül, feladod az elveidet. Aztán, amikor leeszi a gyerek céklával, spenóttal a drága Scamp-os bodyt, feladod az elveidet. Aztán, amikor elhozzák ajándékba a világ legdrágább rugiját, te meg tartogatod a szekrényben, hogy jó lesz rá, amikor orvoshoz viszed, közben a gyerek kinövi, feladod az elveidet. Aztán, amikor a gyerek beleül a vadiúj plüssgatyóval a homokozóba, pedig te csak sétálni vitted le, feladod az elveidet. Aztán, amikor a barátnőm elhozza Amcsiból a használt harisnyát, de mégis tovább tart, mint az itthoni méregdrága, feladod az elveidet. Egy hétig tudnám sorolni, mikor adod fel.
A világ összes kincsét rájuk tudnám költeni, de néha a hajam szála az égnek áll, mert ők másként látják a világot, mint én.
Csak tapasztalataimat írtam le, nem kell megfogadni.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Szöcsi!
Ez jó volt bár nem nekem szólt :lol: , én mindenkitől mindent elfogadtam eddig, legalább nem nekem kellett megvenni :wink:

Angel!
Húúúúha kisMaki közveszélyes lett :shock: , nem semmi minden percben felügyeletet igényel :D
A 3-4 hét jóóóól hangzik, bár az elöbb volt vizit, és a doki nagyon meg van elégedve a súllyal és a korral is :wink: az én méhszájammal :shock:

KépKép

Kép
keny
 
 


szöcske írta:Sannah! Eleinte így gondolkodik az ember. Aztán, amikor megveszed karácsonyra a méregdrága golyócsúszdás játékot 10000-ért és a gyerek rá se fütyül, feladod az elveidet. Aztán, amikor leeszi a gyerek céklával, spenóttal a drága Scamp-os bodyt, feladod az elveidet. Aztán, amikor elhozzák ajándékba a világ legdrágább rugiját, te meg tartogatod a szekrényben, hogy jó lesz rá, amikor orvoshoz viszed, közben a gyerek kinövi, feladod az elveidet. Aztán, amikor a gyerek beleül a vadiúj plüssgatyóval a homokozóba, pedig te csak sétálni vitted le, feladod az elveidet. Aztán, amikor a barátnőm elhozza Amcsiból a használt harisnyát, de mégis tovább tart, mint az itthoni méregdrága, feladod az elveidet. Egy hétig tudnám sorolni, mikor adod fel.
A világ összes kincsét rájuk tudnám költeni, de néha a hajam szála az égnek áll, mert ők másként látják a világot, mint én.
Csak tapasztalataimat írtam le, nem kell megfogadni.


egyetértek.én kb első nap feladtam az elveimet. :lol: :lol: :lol: azóta egy ruhája sincs, amit én vettem volna újonnan, nemhogy ruhája, játéka sem.

persze, ha apa úgy nettó 600-700 000 Ft-tal vágódna haza és nem közalkalmazott lenne, más lenne a felállás :roll: :lol: . bár akkor nem jöttem volna vissza sem másfél év után dolgozni :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Konak most olvasom csak, hogy nem lett túl jó az eredményed.
Mos akik körülöttem vannak most pl 3-om terhes lányzó is egyiknek se lett jó az eredménye és minden rendbe az összes babával!!!!!!
Szerintem ne aggódj főleg ha már úgy is el let döntve a dolog akkor ne rágódj rajta.
Nyugodj meg minden rendbe lesz!

Keny drága gartula, hogy így közeledsz a 32. héthez!!!
Kornél baba szépen növöget nagyon ügyes!!
Hát igen te vagy a következő! :wink:

Baba neked gratulálok a jobb cukor eredményedhez csak így tovább!! :wink:

Mi jól vagyunk nővérem ha minden igaz holnap jöhet haza Zoé babával.
Milán is jól van amióta az 1-es Humana HA-t eszi tápiból minden nap van széklete és nem fáj a hasa!!!
Jipííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!
Jó lenne már túl lenni a varrat szedésen! :roll:
Le kellet momdanom a Dénény tornát nem tudom mikor lehet megint menni.

Kép

Kép
raniko
 
 


Szöcsi és ez mennyire így van!
Én a Tescos ruhákat szeretem nagyon nagyon jó akciók vannak.
(tegnap épp sikerült megint venni egy két ruhadarabot, persze úgy vagyok vele, jó lesz majd a kostesónak úgy is fiu lesz) :lol:


Lányok mostanába Milán megint köhög de csak ha alszik (száraz köhögés) ki mit adna neki?
Még van itthon Stodal szurupom.

Kép

Kép
raniko
 
 


Szöcsi, Hunci, Sannah
bizony!
én is ezen okoból (is) gondoltam meg magam! :roll: :wink:
most már örülök mindennek, amit kapunk, mit majom a farkának! :lol:

Keny,
bizony jár a megelégedés! :wink:

azt szoktam mondani, hogy az itthonlevés a kiscsajjal lassan vetekszik a repülésirányítók munkájával! :roll: :lol:

angel37
 
 


Köszi Lányok a válaszokat!
Most olybá tünik, nincs olyan babaváró anyuka, akinek nem lenne valamilyen eredménye rossz. Talán át kellene azt a programot vizsgálni, ha ennyire változatos eredményeket produkál. Fölöslegesen tesznek ki veszélynek anyukákat és babákat. De ez csak az én véleményem.
konak
 
 


Rani,
igen, Tescos cuccok meglepően jók! :D

köhögésre sajnos nem tudok segíteni... nálunk az alacsony páratartalomtól volt kis száraz köhögés lefektetés után, de ez ebben az időben stornó :roll:

bevált a táp, ez jó!! :wink:

tesódék :)

angel37
 
 


Konak,
sajnos teljesen pontos down szűrés csak a magzatvízétel.
ami nem az, azok közül még mindig sztem a kombinált szűrés, főleg az uh része a legjobb.
a régiöreg AFP-nél meg minden jobb.

angel37
 
 


Keny, nekem egyre jobban görcsölget a pocim. Most épp betratom a dokim és a szül.nő pár héttel ezelőtti utasítását és apum házi vörösborát kortyolom.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Rani! Stodal jó, de nekem bejött az is, hogy fazékban odatettem az ágyuk közé gőzölgő kamillát éjszakára+Babyloof a hátukra.

Angel! Részvétem :lol: :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Vandus, te magasabb vagy mint én: 160 cm vagyok. Aszem mélyebbnek mondhatom magam nálad!:)

Baba, biztos az esős idő miatt fájdogál a pocid szerintem, pihenj sokat.

Jaj, Sannahnak akartam írni privit, mindig elterelődik a figyelmem. Pótolom a dolgot!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Rani:

Nekünk javasolták a Kalci-kid szirupot. Recept nélkül kapható Gréti szerette, megelőzésre is jó volt meg ha köhécselt vagy folyt a nózija. Orvosunk javasolta.

Angel:

Dióka se semmi, én nem is tudtam eddig mennyi veszély forrás van a lakásba.

Használt rucik:

Én is veszek turist, lehet nagyon jókat kifogni. Sajnos sok ruci kell és nagyon drágák. Van, hogy a új rucit találok 1/4 -áron. tescos rucikat mi is szeretjük nagyon. Főleg ha akciós.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Kedves Mindenki!
Elveszett bárányka újra előkerül. :) Most nem sorolom miért nem jöttem pár hétig, mert hosszú lenne, de aztán meg csak halogattam, amiért utólagosan is szíves elnézést! :)

Csak ezt az oldalt olvastam úh, annyit mondhatok mindenképp " mélységi versenyt megnyertem edig 156cm-emmel. :lol:

Keny!
Örülök, hogy rendben vagytok, az egyik fő ok ami miatt jöttemvégre, hogy egyben vannak-e még a kismamik. 32. hét az már nagyon szép. :)

Baba!
Nagyon szépen vigyázol a cukorszntedre, csak így tovább!!

Angel! Niko!
Akkor én még nyugodt lehetek, mert Litti szerencsére olyan kis nyugodt, nem mászik, csak amennyit feltétlen kell. :) De már előre látom, hogy ha ákap az ízére jaj nekem.

Szöcsi!
Hát elvek, na igen, én sem gondoltam, hogy örülni fogok, ha kapok valakitől ruhát játékot, pedig annyira nagy segítség. Ja igen, a Tesco-ban ténylegjó rucik vannak. Mi is odaszoktunk. :)

Mit is, mit is
Lányok! Topiktali nem lesz még? Nem maradtam le ugyi?

Konak!
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, a vizsgálati eredmények számos esetben nem mérvadók, nekem is vannak ismerőseim. ( akik bár a magzatvízvételt is megcsináltatták) de feleslegesen aggódtak az AFP miatt.

Rani!
Most elég párás idő van alapból, nem tudom emiatt lehet e a köhögés. Mondjuk Littikének is volt olyan hogy köhécselt, de azóta se tudom mitől. Nem volt beteg az biztos.

Till!
Veletek mizújs?

Lois, Skrisz!
Ezen az oldalon nem láttam rólatok, de visszanézek kicsit. Szeretem nézegetni Esztit meg kis Zét, mivelhogy korban ők vannak legközelebb Littihez.
De minden baba édes falatka!!!!

Velünk mi történt:
Hát keresztelő előtt tűntem el, az érdekesre sikeredett, mert keresztanya nem tudott jönni, keresztapa is csak testben volt jelen, ugyanis előtte nap reggel keresztanya magzatvize elfolyt, egy hónappal hamarabb megszületett unokahugi. Így nagy volt az izgalom, de aztán megkönnyebbülés, mert nem volt semmi baj.
Azóta tanult meg Litti mászni , sokat beszél, pár napja megtanult
sziszegni, úgyhogy kígyó nyelven is beszél. Nagyon tündér. :lol:
Foga még mindig kettő, szenvedünk rendesen, főleg hogy vágyik nagyon arra amit mi eszünk, de két foggal nem nagyon merek semmit a kezébe adni.
Néhány kép:
Kép
Kép
Kép

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Ja igen!
Ha volt valami fontos amire nem válaszoltam és még mindig aktuális,kérdezzetek újra! Köszi.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Litti is cuki!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szöcsi: köszi, értelek, de én akkor sem veszek semmit sem használtan, ez az elvem és ehhez tartom magam, magunknak sem vettem soha semmit sem. Szerencsére lehetőségem van megvenni mindenből az újat, de ez nem egyenlő azzal, hogy a legdrágábbat veszem meg. Nézegettem már az árakat és vannak kimondottan jó diszkontok ahol szintén féláron vagy annál is kedvezőbben lehet vásárolni, pl brendon outlet, a kifutó modellek 70 %-kal olcsóbbak.

Hunci: ohh, azt hittem, Te nem ka vagy. :roll: sürgősen nyernem kell a lottón Neked :wink:

Katerina: nagyon édes Litti baba!!!!!!!!
Vendég
 


Jaj, elfelejtettem, Twist dobsz egy e-mail címet, nagyon hosszú lesz a válasz és könnyebb emilben írni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Vanda!
Na azért láttam már "mélyebbet" is.... pl. Katerinát :wink:

Venni én sem veszek használtat, valahogy nem vagyok az a turkálós típus, béna vagyok hozzá, nincs szemem a kincsekhez, de amiket kaptunk rucikat, azt elfogadtam persze. De hogy ráadtam e az más kérdés :roll:
Nekem nem fáj a szép ruháért a szívem ha koszos lesz, azért van a mosógép, a 68-as méretnél már éreztem némi büszkeséget, hogy na Zétény is tud leharcolni rucikat :roll:
Tescos bodyk, kicsiben nagyon jók, most már csak pizsirugikat veszek aludni, mert valahogy nem passzol rá a fazon. Válla-segge lóg, eláll, hosszra meg kicsi. A Cherokee az okés általában, de az nem olcsóbb mint máshol. Bodyban Zéténynek Scampot veszek, ált. honlapról összevadászom az akciósakat, mindig rengeteg van, pl. 74-es hosszú-ujjúból csomót vettem 750 forintért. Azokat nőjük ki most. És úgy teszem el mintha új lenne. A tescos simáról ez nem mondható el, végül is nagy bajuk nincs, csak viseltesek. Egyszerűen nem bírnak annyit.

Sannah!
Én sem vettem annyiért :roll:
Aljakat én a C&A-ban vettem, én két farmerral (kék és fekete), egy kertésznacival, egy halászgatyóval és egy farmerszoknyával meg a legvégére vett néhány vékony szoknyával elvoltam. Felsőket meg nem terheseket vettem, hanem csini mell alatt szabottakat.

Baba!
Esküszöm szívesen oda is adnám őket, de nem vagyunk egy méret :roll:
Eredmények tök jók...legalábbis szerintem :roll:

Katerina!
Örülök hogy olvashatok rólatok :D
Litti tündéri :D
Zétényről az 531.-ik oldalon láthatsz képeket ha érdekel :roll:
Huhh, micsoda izgalmas keresztelő, emlékezetes marad az tuti :D
Sziszegős videó nem van? :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Kat!
Tali :arrow: Én jó párszor feldobtam már, de gyakorlatilag nulla reakció, csak Angellel lelkesedtünk itt, szóval úgy gondoltam nem erőltetem tovább :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


ja, túrás nekem se megy, azt nem szoktam, a kapott cuccaink használtak.

Lois,
nem válaszoltál a vízre :wink:
milyet adsz Z-nek?

igen, tescos hosszúujjú rugik jók meg a bodyk. bár lehet, hogy akkor a köv. méret már nekünk se?

Katerina,
édi :lol:
jabizony, egyszer megtetszik nekik vmi, akkor nincs megállás! :roll: :wink:

Makilány se eszik kézből, nem rág, csak nyel és/vagy fulladozik :?

a keresztanya most akkor keresztanya? :roll: bénán hangzik, de remélem érted mit akarok kérdezni :oops:

Nikó,
na igen, az is veszélyforrás, amire nem is gondoltam volna :roll:

Baba,
jóóó borozást! :lol:

angel37
 
 


Angel!
Uppsz, pedig akartam ám :oops:
Na szóval babavizet adok, konkrétan Óbudai Gyémántot, én is azt iszom, most már nem is forralom, csak arra ügyelek, hogy 24 óránál ne legyen régebben nyitva.
Tescos, a 74-estől nem volt rá jó, 68-as még oké volt. Van még 74-esből 6 darab, de csak itthon játszósnak adom rá, de már nagyon nyúlik a nyaka, szóval megy a kinőttzsákba :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Ja Zé is nagy mindenlébenkanál, most is álldogál mellettem és kalapál egy tapadókorongos izével, az most a sláger.
De nagyon jól elmolyol már egyedül, úgy tanulmányoz dolgokat mint valami apehellenőr esküszöm :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois: én is így vagyok vele, nekünk is akartak már adni használt babaruhákat, de közöltem, hogy köszönöm nem kérem, úgysem adnám rá. A scampos ruhák nagyon tetszenek, a hivatalos oldalról rendeled? A barátnőm is nagyon sok rucit vett tőlük és nagyon elégedett.
Ruha: magamnak három-négy nadrágnál nem veszek többet, felsőkből pedig egy-két mérettel nagyobbat vagy ahogy írtad a mell alatt szabottak nagyon csinik. Szoknyát tuti nem veszek, mert sosem hordtam, sortjaim vannak teljes gumis derékkal, azokkal kibírom a nyarat. Amit kinéztem kismama gatyókat pedig végig hordhatóak olyan megoldásúak.
Vendég
 


Lois, dokinak is tetszett. Nem kell menni, csak szülés után 1 hónappal tsh-t nézetni és 6 hónappal a szülés után vc.+inzulint nézetni.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


sannah írta:
Hunci: ohh, azt hittem, Te nem ka vagy. :roll: sürgősen nyernem kell a lottón Neked :wink:



őőőőőőőőőő mi?ka????
Vendég
 


Csak gyorsba a lényeget:

Ruhák: nővérem 3 fiáról és egy szem lányáról öröklünk, meg más ikresektől szoktam még töredék áron jó rucikat venni. Ezeket tudom, hogy kitől/honnan jönnek, így nem gond rájuk adni. (Angel kedvenc csíkos nacija is örökölt darab). Persze ha kell még valami, mert kevés van belőle, azt megveszem, de pl. Balunak nadrágot most nem kellett vennem.

Tali: benne lennék én mindenbe, csak mondjatok időpontot, helyet, ha lehetőségem lesz rá, megyek.

A többit meg nem tudom, kölkeim égetnivalóak, és szét akar menni a fejem.
vovanda
 
 


nálunk lehetne tali :roll:
június 30ig bármikor vagy utána 2 héttel
Vendég
 


ka-közalkalmazott rövidítve,
Vendég
 


jah persze hétvégén, mert ugye dolgozom :cry:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: