Új privát üzeneted érkezett!

Valamiért nem tette be a linket :(

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 64000_.png


Ha kimásoljátok, tuti jó lesz :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szezso
sajna még taknyos, 2-3 nap után már nem folyt úgy, sűrűbb jön a nóziból. Szerintem is van köze a tejcsinek a dologhoz, de ahhoz biztos, hogy még mindig taknyos, mert előtte pár nap alatt vége volt a náthának. Apával mi nem lettünk náthásak.

június 26-án megyünk állatkertbe :D na kiváncsi vagyok hogy tetszik amajd a fiúknak, szomszéddal megyünk.
Összeszereltük a homokozóját, és tegnap vettem homokot a praktikerben, hát ha tele veszem szerintem drágább mint maga a homokozó. Na mindegy, kipróbáltuk, de nem maradtunk sokáig mert hüsi volt, és hisztizett mikor kivettem, ezek szerint tetszik neki :lol:

Kép
gaby25
 
 


Gaby, képeket majd tegyél állatkertezésről!! Jobbulást!

Baba, mizu Veletek?? Grat a 30. héthez! Nagyon gyorsan telik az idő!!

Jeanner, jó alacsony a hőd!

Kép
kata05
 
 

 
 

Kata, igen, nekem is ez a bajom, ez nem szokott ilyen lenni... általában 36,3-36,5 körül szokott lenni, most nagyon alacsony lett :(

De láttam már hasonló görbéket, ahol pikkpakk összejött a baba, szóval nem hiszem, hogy lenne bármi jelentősége... pajzsmirigyemnek semmi baja, más ötletem nincs... talán a cicka tea, sok ösztrogén is nagyon lehúzza a hőt...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudok túl sűrűn jönni, sok a munka és Lali is nagyon lefoglalja az időmet. Sajnos sokat volt beteg az utóbbi időben, gyakorlatilag többet volt beteg, mint egészséges. Jövő hét szerdán megműtik. Át kell mosni az arcüregét, mert krónikus arcüreggyulladása van, tele van trutyival a feje, kiveszik az orrmanduláját, felvágják a nyelvféket és tubust tesznek a jobb fülébe, mert már nem hall jól, ráment a fülére a sok takony.
Most itthon vagyunk, a műtétig már nem engedem közösségbe. Utána hazamegyünk anyuékhoz, mert én 21-én államvizsgázom.

A kukitémához szeretnék hozzászólni. Lalinak felrántotta egy lelketlen barom, borzalmas volt, ne engedjétek, hog yilyesmit csináljanak a gyerekkel!!!! Nálunk is csak azért volt meg, mert nem mondta, mit fog csinálni, vizsgálat közben egyszer csak felrántotta.
Utána levittem másik orvoshoz, aki felírt neki egy Ftorocort nevű krémet, azzal kenem 3 hónapja, most megyünk majd kontrollra, és gyönyörűen rendbehozta a kenőcs. Még kell kenni, még nem tökéletes, de szépen rendbejött tőle. És Lalinak meg sem moccant a fitymája, egyáltalán nem lehetett mozgatni, és sokszor be is volt gyulladva.

Kép
szilcsi
 
 


Sziasztok

reggel elutazunk nyaralni Zsigámmal.. leszek néha de otthon nincs net...


Szilcsi sajnáloim Lócidat :cry:

Mindenkinek pussssz
Vendég
 


Boni, én már azt hittem lent vagytok.... :oops:

Szilcsi, sajnálom Lócidat! Adj hírt magatokról, h sikerült a beavatkozás!

Kép
kata05
 
 


Szilcsi, nem semmi :evil: de gyógyul, az a lényeg... állatok :evil:

Boni, jó nyaralást!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Boni: én is azt hittem, hogy már nem vagytok itthon :roll: és még csak most mentek...jó nyaralást! :-)

Szilcsi: jó sok mindenre kiterjed a műtét, szerencsére egy füst alatt meg tudják oldani! Mennyi idő a lábadozás?

Gaby: reméljük június 26-ra már beköszönt a nyár :-D további jobbulást!!

Jeanner: hőd hogy alakul?

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Most visszament 36,1-re, mióta pizsigatyóban alszom, szerintem csak fázhattam... meg elaludtam reggel, vis visszaaludtam, és arra ébredtem, h majdnem kicsúszott a karom alól a hőmérő, szóval ráhúztam még 5 percet... ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: Te hónaljban méred a hőd??? Csak mert belső hőt kell mérni (szájban -nyelv alatt, hüvelyben vagy végbélben), a hónaljban mért hő nem mérvadó.

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Csajok köszi a drukkokat.

Szezso, igen egy füst alatt megcsinálnak mindent, amit csak lehet, félek is emiatt, mert így ugye a műtét utáni fájdalom is nagyobb lesz, fájni fog a füle, a nyelve, a mandula helye és az arcüregmosás miatt is csak érzékenyebb lesz. :( Szerencsére nem kell otthagynom a kórházban, velemaradhatok éjszakára is, sőt talán egy ágyban is alhatunk - kicsi vagyok és beférek a rácsos ágyba. :lol: A lábadozás kb két hét lesz.

Jeanner, jó alacsony az alaphőd. Nekem is az volt. :wink: De a hónaljban mérés tényleg nem jó, ha hüvelyben nem akaródzik, mérd szájban, nyelv alatt.

Boni, jó nyaralászást! :D

Bölcsis anyák napja:
Kép

Kép
szilcsi
 
 


Én eddig mindenhol azt olvastam, hogy hónaljban is jó, ha téved is pár fokot (lehet ezért tűnik alacsonynak a hőm), a lényeget akkor is mutatja... van egy oldal, ami tele van hőgörbékkel és össze is hasonlítottak néhány szájban és hónaljban mért görbét, csak értékben tértek el, jellegben nem... de akkor majd köv ciklustól, most már nem akarok variálni...

Szilcsi, a képen te vagy a kisfiúval? (bocsi, még nagyon új vagyok ebben a topikban), mert ha igen, egy cukorfalat tündér a kisfiad :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


sziasztok. megint ég a pofám :(

Mentségemre legyen mondva, egy időben a másikra se írtam, mert nem voltam túl beszédes kedvemben. Apósom meghalt és sok volt a feszültség emiatt itthon. De már túl vagyunk rajta.

Levi szépen növekszik, még mindig szopizik, de nagyon nagy figyelemmel kíséri a család étkezéseit és cuppog mellé :)
Jövő héten megyünk, csípőkontrolra és gasztrora a májértékek miatt. remélem most már egyszer s mindenkorra abbahagyhatjuk a gyógyszert.
csuda jó fiú egyébként, 1-2 esettől eltekintve este 8-9 körül fekszik és reggel 6-6.30 körül kel. Épp apósom halála napján átfordult hátról hasra azóta mindkét oldalra csinálja. Egyre többet gügyög már vannak ba-ba bö-bö jellegű próbálkozások. Nem csoda egy ilyen dumás társaságban hozzá akarna gondolom szólni mindenhez :)

Princzike: látom már a célegyenesben, drukkolok nektek egy gyors és könnyű szülésért

Baba: továbbra is melegség tölti el a szivem ha arra gondolok, hogy a Ti kis csodátok is lassan megérkezik már. :)

Jeanner: még nem üdvözöltelek. Ebben a topikban minden kis csoda megtörténik, úgyhogy nyugi :)

Többieknek is üdvözlet
stephie
 
 


Szia Stephie :)

Én tulajdonképpen nem izgulok :)

Hát remélem a doki jót mond nektek, és tényleg abbahagyhatjátok a gyógyszert!!! Mi a baj egyébként? Miért kell gyógyszert szednetek?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Apósodat sajnálom, részvétem így utólag is :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szilcsi
jaj szegénykém, ez elég rosszul hangzik :? Máté is taknyos még, most elkezdtem tartani tőle, nehogy neki is arcára menjen. Nem folyik sokat az orra, de szörcsög, és azért jön cucc mikor leszívom.
Hát én sem szeretném, hogy felrántásk neki a kukit :twisted:
Ríkatós volt az anyák napja? :P

Stephie
na remélem tényleg elhagyhatjátok majd a gyógyszert, szépen fejlődik :D
részvétem

Vazzeg mi meg hogy jártunk, végre jó idő van, lehetne homokozni, de az sajna nem homok most, hanem sár. Még ma délutánra sem fog kiszáradni fene egye meg, mivel árnyékba raktuka homokozót, hogy ha kánikula lesz, akkor ne legyen a manó a napon.

Héten voltunk benn melóhelyemen, Máté elcsavarta a lányok fejét. :D
Irodavezetővel azt beszéltem meg, októberben megyek vissza, de indításnak 3 hét szabi. Na, azt-án másnap skypon elmondta, hogy nem akart még aznap szólni, míg a dirivel nem beszélt, de pont aznap felmondott délután. Fasza. Hát így nagyon elgondolkodtam, hogy cak januárban megyek dolgozni, éás decemberre iratok ki idei szabit, mivel nálunk októbertől van az üzleti tervezés, ami hajtás, és egy új főnök nem biztos hogy díjazná, hogy márpedig én lelépek időben. Igazából sosem akartam már ősszel vinni, anyós befolyás. Most is mondta, hogy hát párszor azért tud rá vigyázni, ha túlórázni kell. Na de hát a tököm akar túlórázni ilyen kicsi mellett, a 10 óra külön is rengeteg :evil:

Kép
gaby25
 
 


Gani, hát ez gyönyörű.... meg az is, h kisgyerek mellett elvárnák a túlórát... bár kolléganőmre is csúnyán néznek, ha otthon marad, mert beteg a kislány...

Lányok, egy kérdés :oops:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 82400_.png


Ez a függőleges vonal micsoda és mire jó??? :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Stephie, részvétem.
Annyira kedves vagy!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jeanner: tulajdonképpen már születésétől fogva gyógyszerezünk, mert volt egy elhúzódó sárgasága ami hatással volt a májenzim értékekre. Eddig 1 hónap volt amikor nem szedtük, azt hittük végre vége, de az 1 hónap letelte után ugyanolyan rosszak voltak a véreredményei. Remélem most már jobb lesz.

A függőleges vonal elvileg a peteérésedet hivatott jelezni. Miután leesik a hőd, 3 egymást követő emelkedő érték kell és utána beteszi, hogy mikor lehetett a peteérés. Még mindig hónaljban mérsz?
Reméljük szépen kúszik felfelé és akkor hátha..
stephie
 
 


Elrontotta, mert az egy kamu PÉ volt, most volt szombaton az igazi, egyelőre kínlódik... én holnap reggelre várom az első jelentősebb eredményt, mert ma már fáztam... az azt szokta jelenteni, h fentebb megy a hőm... (peteérés után napközben eléri a 37,6ot is...)

Sajnálom, de nagyon remélem, hogy mihamarabb helyrejön, és most már lassan tényleg leteszitek a gyógyszert!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


hát igen a szombatot nézve valóban esélyesebb, mert a méhnyaknyák is jobban passzol hozzá.

37,6 az szép magas hő, nekem 37,1 volt a legmagasabb a ciklusaim második felében
stephie
 
 


Stephie, a 37,6 napközbeni :lol: azt hittük, lázas vagyok, de nem... :lol: mondták, ez normális... most viszont napközben sem megy fentebb 36,5-nél :(

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 55200_.png

Ebből nem sok jót nézek ki...

Ez egy előző negyed görbe:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 55200_.png

Az első hőesésnél kellett volna megjönnie... itt látszik, hogy milyen magas szokott lenni a hőm, 36,8-36,9... most meg 36,2... ennyi a max... de ha már 36,6ra felmenne is boldog lennék, de nem... és ez is hónaljban lett mérve, 5 fokkal hidegebb lakásban... nem ezzel van a hiba sajna... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szilcsi
Jobbulást Lalinak. Szegénykém. Nekem ott helyben megszakadt volna a szívem. Tényleg egy szívtelen vadállat volt, aki ilyet csinált.

Gaby
Hajrá állatkert!
Nekem pont akkor lesz a szülinapom :)

Stephie
Köszi a drukkot. Hát rám fér. Már szeretnék nagyon túlleni rajta, de nem érzem, hogy mostanság szülni fogok. Igaz a hasam már lent van, de azon kívül semmi
Doki mondta 1 héttel ezelőtt, hogy még mindig 1 ujjnyira vagyok nyitva, méhszáj fel van puhulva és hát a fele már eltűnt a méhnyaknak. Szerintem a most szerdai vizsgálatot már nem úszom meg egyben, de szeritnem téved.... Én inkább csütörtök és szombat közé tenném a szülést valaholva. Legalább is úgy tippelem.
Drukk Levinek, hogy jók legyenek most az eredmények és végre minden jó legyen.

Most rohanok tovább... teszek-veszek rendezkedek. EGy csomó apróság van, amit még meg kell itthon csinálnom.

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike drukk +++++++++++++++++++++++ a könnyű és gyors szülésért!!! Milyen izgalmas!!! :lol:

Step, nektek is drukk a jó eredményekért, hátha nem kéne több gyógyi. +++++++++++++++++++++++++

Jeanner, tényleg esélyes a szombat is, de kell még egy-két napi eredmény, hogy biztosan lehesen látni.

Holnap reggel vonulunk a kórházba... :(

Kép
szilcsi
 
 


Óóóóóóóóóóó, szilcsi, azért drukkolok!!!!!!! Remélem, minden rendben lesz és gyorsan haza is jöhettek...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szilcsi
Drukkolok!



Hát lányok. Szerintem nekem hamarosan közeleg a szülés időpontja, mert mintha jósló fájásaim lettek volna ma hajnalban 2 vagy 3. Na de majd kiderül.
Mondtam apának is, hogy meló ügyileg ne nagyon tűnjön el.
Kíváncsi leszek mit mond ma az orvos, ill a CTG mit fog mutatni. Ma szinte az egész napomat bent tölthetem a városban. 11:30 CTG, utána 14-tól nődoki.

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzi, akkor megy a drukk hogy mihamarabb és minél könnyebben, gyorsabban szülj :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szilcsi: gondolok Rátok!!!

Princzike: aztaa, izgi!!! :-D valakitől kapunk híreket??!

Stephie: részvétem Apósod miatt! Remélem Levi értékei egyenesbe jönnek, aztán elfelejthetitek az egész hercehurcát.

Jeanner kíváncsi leszek, hogy alakul a görbéd. Az a nagy hőleesés peteérés gyanús, vagy beágyazódás gyanús :wink:
Napközbeni hőre én nem adnék a helyedben, nagyon sok minden befolyásolhatja...

Gaby: reméljük jófej lesz az új főnököd!

Babim: mizujs? Legújabb pocakfotó? Meleget hogy bírod? Nem vizesedsz?

Bendegúz beteg, valami vírus, lázas :-( nagyon nyügi, folyton kézben lenne, de 9 kg-ot elég nehéz egész nap cipelni :-( ma már volt egy 40 perces üvöltés, ami után beájult. Most alszik. Éjszaka úgyis rengetegszer kelt szegényem. Remélem hamar túlleszünk rajt, mert nem bírom energiával...hiába, ehhez nem vagy elég edzett... :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso, a hőm cl felett, ma reggel leesett alá, meg volt pici barnázásom tegnap hajnalban, kb. 2 csepp, de ennyi... azóta semmi, se a hőm nem ment fel, se semmi... csak nagyon fáj a méhem, meg a petefészkeim, de azt mondták, azt a barátcserje csinálja... asszem holnaptól abbahagyom...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szezso
Bendegúznak jobbulást.

Jeanner
Oh... a fenébe....

Baba
hogy vagytok? Hogy bírod magatokat ebben a hőségben?

Hát mi lehet a héten megszülünk! Most már a jósló fájások nagyon úgy néznek ki, hogy rendszeresednek.....

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike, drukkkkkkk!

Szezso, jobbulást Bendének!

Szilcsi, sokat gondoltam rátok! Remélem nem viseli annyira meg Lócit!

Baba, mizu? Rég írtál!

Kép
kata05
 
 


2 jó hírrel jöttem ma reggel:

1.Princzike babája Adél, ma hajnalban 3/4 2-kor, 50 cm-rel és 3000 gr súllyal megérkezett. Isten hozott pici lány, jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész Családnak!

2. Aki emlékszik Ancsánkra, pozitívat tesztelt!!!! Én úgy örülök!!!!!!!!!
Remélem ide is bekukkant elmondani a jó hírt. Én már láttam a gyönyörű tesztjeit!

Kép
kata05
 
 


Princzike, drukk megy akkor!!!!! :)

Nekem leesett a hőm teljesen, és már görcsölök is... valszeg ma v holnap meg fog jönni...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner, sajnálom. :(

Boniéknak mekkora szerencséjük van az idővel! Tuti jól érzik magukat! :D

Kép
kata05
 
 


Én is sokat gondolok rájuk :) jó idő van rájuk, víz mellett a picúr is csak jobban bírja :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Princzike, szívből gratulálok! SZuper! Isten hozott Picidrága!!!!
Binék mikor jönnek haza?
SZezso, kezdek vizesedni, de nem gáz, inkább a zsibbadás, meg lábfájás, de nem paanszkodok...Már csak 8 hét:).

Legújabb kép ma reggel készült, nemsokára dobom.

A betegeskedő babiknak jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Princzikének gratula!!! :-D Milyen "kerek" méretek :lol:

Ancsát én is olvastam :lol:

Jeanner: sajnálom :-( de hajrá új ciklus!!!! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Kép Kép Kép

32+0

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Na, csak lemaradt egy fontos:
ANCSA!!!SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Princzike: gratulálok én is Adél babához, sok tejcsit, gyors felgyógyulást

Ancsa: gratula neked is a pozitív teszthez+++++

Jeanner: sajnálom a barnázást hátha a következő jobban megy majd.
OFF: nekem a palástfű vált be, az első hónapban babás maradtam.
Korábban is pecsételtél menszi előtt, mert akkor lehet hogy neked is az kellene inni inkább.

Leviről:
Tegnap voltunk kontrolon, gyógyszer mellet javultak a véreredmények, de sajnos igaz a hír, túl zsíros a tej, doktornő javasolta hogy napi 3x szopi, 3x főzelék hússal, 1x gyümölcs Shocked Hát dobtam egy hátast, hogy aki semmit nem evett eddig, most érdekes lesz ráállni. Korábbi tapasztalatból merítve vettem egy vilmoskörte desszertet és rájöttem, hogy alulértékeltem a gyerekem :( :) Volt vagy 2 finnyogás aztán már röhögve kapkodott a kanál után, tátotta a száját mint valami kis kacsa és dühöngött, hogy elsőre, csak a bébidesszert negyedét adtam :) Hát az van. Eddig még allergiás reakció nincs, kaki is volt :)
Esztert szerencsére még nem műtik, visszatérünk rá 1 év múlva ha addig nem lesz gond. (3 havonta kontroll)
stephie
 
 


Iszom... nem pecsételtem mensi előtt, nem jött még meg... ez szerda hajnalban volt, egy pötty, és azóta se semmi, én beágyazódásra gyanakodtam, de sajna nem ment fel a hőm azóta sem... sőt ma ugye leesett... mindegy, soha ebben az életben nem barnáztam, ezért is lepődtem meg, de mivel nem folytatódott, meg nem jött meg, örültem, h valszeg baba (öt nappal voltam a vélt peteérés után), de sajna mondom, nem megy fel a hőm, sőt leesett inkább :( de nem jött meg még mindig... és a görcsök is elmúltak...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Babim: szépen alakul a görögdinnyéd :lol:

Stephie: napi 7 étkezés? :shock: és napi 3x húsos főzelék??? :shock:
És ezt csak úgy hirtelenjében??? Egy 5 hónapos gyereknek?
Hogyhogy nem tápszert kaptatok?
Én ugyan nem vagyok orvos, de ez elég érdekesen hangzik... :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Stephie, nálunk nincs napi 7 étkezés. És nemhogy 3X hús, huhh ez érdekes!

Baba, pocak gyönyörű és nem csíkos!!!(na ezért irigy-irigy) Kézzsibbadás gáz lehet nekem nem volt viszont vizesedés a 24. héttől brutál módon. Nekem le sem ment soha még éjszaka sem! Na attól fájt a lábam.
Kitartás, 8 hét már nemsok, de gondolom a panelba extra mód meleg lehet most.
Boniéknak sztem van még 2 hetük, mintha azt írta volna h 3 hétre mennek, és egy hete hogy lementek.

Kép
kata05
 
 


Kata, köszi az infót, meg a dícséretet is. Épp én is nézegettem, hogy talán nincs még csík. Babylove olajjal kenegetem.

Szezso:pussz

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


szezso: tetszik a felvetésed, mert a saját gyerekorvosunk azt mondta, hogy szerinte a szopiról térjünk át a tápszerre mert a rossz májértékeket az anyai hormonok (is) okozzák, és így ki lehetne váltani a gyógyszerezést.
jah amúgy 2x főzelék , csak elírtam :oops: : szóval én is meg vagyok kavarodva hogy mi lenne a jó, fokozatosan elválasztani és áttérni tápira és emellett zöldség gyümi, vagy meghagyni a 3 szopit és mellé zöldség gyümi

jeanner: akkor biztos nincs sárgatest gondod. Nekem kellett 2 hónap mire rájöttem és utána elkezdtem a palástfű teát

Baba: csudaszép a pocakod. Tessék vigyázni magadra, pihenj sokat
stephie
 
 


Akkor viszont leteszem a barátcserjét, mert mióta szedem, úgy fest, van...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Stephie: nekem nagyon fura, hogy Levi rossz értékeit a tejre fogják. A tejedet is megvizsgálták? Na, mindegy, ezek csak az én kétségeim :-)
Ha szopizhat valamennyit Levi, azt a pár alkalmat mindenképp megtartanám, a többit tápszerrel váltanám ki, és lassan elkezdeném bevezetni a szilárd kaját. Szerintem ezzel a módszerrel lehet a legkevesebb "kárt" okozni.
A napi 2x húsos főzelék is sok, heti max. 3 alkalommal ajánlott a hús (gyerekorvosunk szerint.)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Látom, ez sem egyszerű. hogy mit egyen a baba.. :shock:
sajnos én nem tudok segíteni, sőt, majd még én jövök segítségért, ha eljön az az idő.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok lányok!

Ma reggelre felment a hőm 36,4re :) de nem akarom elkiabálni a dolgot, ha úgy is marad, az jó lenne... ja és tegnap 35,4re esett vissza :shock: a méhszájam még mindig tárva nyitva, tegnap voltunk együtt és semmi nem folyt ki utána belőlem, pedig mensi után egy ideig minden kijött... :oops: :oops: :roll: :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?