Angelita,megnézted a rombolást?
Én úgy szeretem amikor új telót kapok,szeretem beállítgatni,megtanulni,hogy mit tud,szóval szeretek vele babarálni!
Milyet választottál,vmi szép csajosat?
Gp Ági,jobbulást Tücsöknek.Ebben az időben nem kell csodálkozni ha megfáznak a gyerkőcök,de a túlöltöztetés sem jó.Én abban az esetben vagyok megértő apával amikor dolgozik..de ha szórakozni menne,sajnos azon nagyon bepipulnék...volt már rá példa,és akkor iszonyat mód kikelek magamból
Oké,hogy fogadtok egy takarító nőt,de attól nem lesztek többet együtt.próbáld meg neki mondani,hogy nem mehettek-e el pl együtt kirándulni?Mégha csak 1 napra is,de legyen már a hétből 1 nap ami csak a családé,ha megoldható,és az egész szabadidejét ne a barátaival töltse már...Mi pl most szabin ezt a barátokkal való találkozást úgy oldottuk meg,hogy volt nálunk egy bográcsolás,meg nagy ivászat nekik
de ezért nem szóltam,mert szükség van a barátokra is,na de ne ők legyenek már az elsők!!!
Bori,remélem a futás+a fogyi megteszi hatását!Augusztus közepére szeretnék formába lendülni,mire apa hazajön!Meg magam miatt is!Milyen az a mini böngészőkönyv?Bettinek meg lehet kihívás a terepen állni azért ott gyakorolja,és nem a lakásban
Meg a padló jobban is csúszik,és ott bizonytalanabbak általában.
Anna,mennyi idő után érezted,hogy olvadnak a kilók?Remélem rólam is fognak
Apától kaptam egy nagyon klassz melegítőt,de csak úgy jön rám,hogyha belepréselem magam...ha már rajtam van akkor már jól érzem magam,csak a csípőmnél kell magamra ráncigálni...mondta,hogy kicseréli kint,de mondtam ne vigye vissza,mert ez lesz a mérce amibe bele kell fogynom!
Egyébként ő is büszke rám,hogy elkezdtem a futást,és várja,hogy végig is csináljam
Nekem nagy álmom,hogy elmenjünk Horvátországba,remélem jövőre eljutunk!!
Orew,fénykoromban/középiskolában/én is 53-56kg közt mozogtam a 172cm magasságomhoz képest.De azt hiszem,hogy annyi már sosem leszek.egyenlőre a 65el is kibékülnék!
Ádibaba,kitartás nektek a csütörtöki naphoz,majd gyere és meséld el,hogy bírta Ádi,nagyon szorítunk majd érte!!!Na meg persze drukkolunk nektek is,hogy végig bírjátok csinálni...
Nálunk Zsombi 2x alszik,Luca 1x vagy 1x sem....Külön szobában alszanak..Luca a gyerekszobában/éjjel velünk/,Zsombi pedig a hálóban.De ősszel egy szobában fognak aludni.Luca megy oviba,de nem tudom,hogy egésznapos lesz-e vagy csak félnap mehet,de akkor összeszoktatom őket.Remélem sikerülni fog.Nálatok hogy van az alvás?
Boszi,szupi,hogy jól sikerült a kerti parti
Nálunk Luca a nagy kutya fan..Zsombi csak messziről szemléli őket.a mamánál van csak kutyus,de ott 2ő is,mondjuk mind2ő törpetacsi,szóval nem nagy kutyusokról van szó,így lehet őket nyúzni..Luca meg is teszi ezt
Az meg nam baj,hogyha szereti Niki a zsivajt,legalább tudtok vele több helyre menni,anélkül,hogy gond lenne vele
Nekünk meg sajnos rosszul alakult az esténk
Nem olyan rég telóztak,hogy meghalt a mamám tesója
írtam róla a múltkor ha emlékesztek rá...elaludt,úgyhogy talán nem szenvedett
mama most ment oda segítkezni