Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt,

negatív a teszt...

hogy mit érzek???
nem is tudom...
talán azt,h nem hiszem el.
egész éjjel alig aludtam,mert állandóan felébredtem,h mikor lesz már reggel. erre negatív.
én még bízom benne,h később fogant és korai volt a teszt.
de ha a jobb oldalon történt ez meg,akkor ugyis mindegy!
az már biztos,h ha lesz következő inszem,akkor mindkét oldalra kérek kisbaxikat.
na most elmegyek dolgozni és megpróbálok nem agyalni...

Kép
Vendég
 


látjátok a vonalzóm is új útnak indult....
Vendég
 


Jaj, Bazsa annyira sajnálom!!!!
Gondolj arra, hogy az első csak bemelegítés volt, és a következő tuti sikerül. Ha csak ez nem sikerült, és pár nap mulva mégiscsak tesztelsz 1 pozit!!!
Én még szorítok neked!!!!

aviubi
 
 

 
 

Bazsa! Szerintem te annyira pozitív nőci vagy, hogy tuti sikerülni fog ez a baba nagyon-nagyon rövid időn belül! Ebben biztos vagyok! :D

aviubi
 
 


Sziasztok!

Bazsám!
Ölelés. De tudod milyen ritkán szokott az első sikerülni? Ne tessék elkeseredni, legközelebb hátha másként lesz. Továbbra is szorítok. Mensid megjött már?

Ja és a doki akit ajánlani tudok: Dr. Fülöp István. Nálam is ő találta meg a bakit és azt mondta, ezt szépen lehet orvosolni. Abszolút korrekt a hozzáállása és szuper a műszerezettsége. Persze ízlések és pofonok, de egy próbát megér. Amúgy meg nem sima nőgyógyász, hanem meddőségi intézet vezetője, így tudja, mit miért csinál. :wink:

Köszönöm a drukkokat a mai vizsgához, nem akarok idegeskedni, mindig arra gondolok, mi van, ha pont most jött össze a baba. Nekem semmi nem ér annyit, hogy csak picit is idegeskedjek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsi!

Sajnálom, hogy ilyen nehézségekkel küzdesz. Kitartás. Férjecskéd segít valamit, vagy a tipikus férfi, aki elmenekül otthonról? Ki lesz Danival, mikor szülsz?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Bazsa,

drukkolok, hogy igazad legyen és később fogant a baba.!


Bikfy,

a férjem a tipikus elmenekül otthonról fajta. Nem veszem semmi hasznát ha Danika hisztizik, ha éjjel van hiszti képes még a wc-be is beülni és ott kivárja amíg újra csend lesz és visszajön aludni.

Danikával szeretném ha anyukám és a testvérem lenne amikor szülök, megígérték, hogy szabit vesznek ki miután elmondtam neki, hogy a férjem nézete szerint a hisztiző gyereket be kell zárni egyedül a szobába :shock: :shock: Nem tudom honnan szedte ezt a baromságot, de ha az előző házasságában így nevelték a lányát akkor már értem, hogy miért lett olyan amilyen... Éjjel lesz csak a férjemmel, mert azért a férjem hülye nézetei ellenére nem bírna ki egy napot Danika nélkül.
Danikának így is nagy lelki törés lesz, hogy nem leszek vele 5 napot (többet nem engedhetek meg magamnak úghogy mindennek rendben kell lennie). Mert az imádott anyukáját csak napi egyszer láthatja majd néhány percre ha behozzák hozzám a kórházba.
Mert az én kisfiam szemeiben imádat van ha rámnéz, szerintem életemben még senki nem szeretett engem ennyire mint Danika. Nagyon anyás, egész nap a hálóingemmel jár-kel és azt öleli magához, meg van egy csíkos felsőm amit nagyon szeret, múlt héten kint száradt a teraszon, levette úgy vizesen, leterítette a földre és rágömbölyödött.
Anyukám azt mondja, hogy ez azért van mert érzi, hogy el fogok menni egy időre.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Elég hülyén hangzik visszaolvasva a panaszkodásom, hisz a babavárás gondjai mellett az enyémek már eltörpülnek :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy,

te hányra mész vizsgázni?
Nagyon sok kakit kívánok neked hozzá!!!!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bazsa: Ezt én sem hiszem el. Bíztam benne hogy neked sikerülni fog. Sajnálom nagyon. Megmondom őszintén, nem akarlak elkeseríteni vele, de szerintem az a teszt már nem lesz pozi. Az inszemet ugyanis szerintem tüszőrepi környékén csinálták nem? Ha viszont a teszt 4 nappal korábban kimutatja, akkor már mutatnia kellene legalább egy kis halvány pozit. De csodák azért tudjuk hoigy vannak. BÍzzunk benne, hogy hátha nálatok is bejön ez. Én már 3-szor átéltem ezt inszem után, de tudod, nem adjuk fel!!! Tudom mit érzel most! Küldök egy nagy ölelést.

Monic: De édi lehet Danika. Reméljük az az 5 nap gyorsan elrepül majd, és mindketten jól visleitek egymás hiányát. A férjednek meg elég érdekes a hozzáállása. :shock:

Bikfy: Te is nemsokára tesztelsz ugye?

Na megyek dolgozni, puszi nektek!

Kép
babicsek
 
 


Moncsim!

Este 6-ra megyek. Gondolhatod. A legutóbb az utolsó hallgató éjfélkor jött ki tőle. Szóbeli vizsga, 15 emberrel. Hát engem nem fog kikészíteni. Volt, hogy 2,5 órát ültem bent nála. Ez megengedhető a XXI. században.

Ne mentegetőzz, ha panaszkodsz. Neked most ez a legfontosabb problémád. Szerintem nem jó, ha csak arról tudunk írni, hogy most sikerült, most nem,stb. Igenis fontos a te gondod is. Férjed? Én már nem mondok semmit a pasikra. Az viszont nagyon megható, ahogy imád a kisfiad. Vigyázz magatokra!

:wink: :wink: :wink: :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babim!

28 napot akarok kivárni, mert tuti 14. napon volt a tüszőrepedés. Addig még 2-3 nap. Hihetetlen, hogy 2 év után is mennyire tudok hinni. Mert én most is hiszem, hogy sikerült. :oops: :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,

éjfélkor??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
És hogy fogsz hazajönni?
Vagy kocsival mész? Mert éjfélkor már nem nagyon van vonat szerintem...

Babicsek,.

férjed jól haladt tegnap a ház szigetelésével? Biztos nagy segítség, hogy ennyi mindent el tud egyedül végezni a házon, de azért egy kis kirándulás belefért volna.

Férjem védelmében annyit tudok felhozni, hogy az előző feleségének a nevelési nézetei igen szokatlanok voltak, vagyis nem is nagyon voltak, és a férjem a 22 éves fejével azt hitte, hogy ez így van jól (elvált szülők gyereke ő is), nem tehet róla,hogy ilyen baromságok ragadtak meg a fejében...
De engem bizony nagyon ki tud borítani a hülyeségével. Nekem sosem vallaná be (mert hát tipikus pasi ugye...), de múltkor anyukámnak mondta, hogy mennyire tisztel engem, mert nagyon jó anyukája vagyok Danikának. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!

Kocsival megyünk, 3-an. De lesz közöttünk egy mindenórás kismama is, aki reggel 10-re már oda kellett érjen, mert másból is vizsgázik. Azután megvárja az esti szeánszot, ott is produkál és valamikor hajnalban jövünk haza. Ezeknek semmi sem szent. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Férjecskéd: :wink: :wink: :wink:

Na hát akkor lehet rá haragudni? :wink: Csak annyi a baja, hogy pasiból van. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy! Én is drukkolok neked ma este!Nem semmi vizsgáztatási módszerek. Mit tud 2,5 órán keresztül kérdezgetni? :shock:

Monic!Szerintem nagyon is normális problémáid vannak, és jó olvasni őket. Ez a imádat pedig nagyon édes! A fiúk bizony szerelmesek tudnak lenni az anyukájukba! Én ezért is örülök, hogy fiús anyuka vagyok. A pasi nevelési elvekről pedig megvan a véleményem. Sajna párommal mi sem értünk mindenben egyet.

aviubi
 
 


Hi!

Megvolt a leszívás. Nem vagyok teljesen elégedett magammal, mert csak 4 petesejtem lett. Holnap délelőtt kell telózni, hogy sikerült e kezdeni velük valamit.

Most megyek pihizek még.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bazsa! Sajnálom, hogy nega lett a teszted! :cry:

Bumi! Szerintem nem rossz az a 4!!! :D Drukk holnapra!!! És persze, hogy sikerül velük kezdeni valamit!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok,

de utálom ezt a napot!

ubi,
pozitiv vagyok,de nagyon elkeseredett is...

moni,
mindenkinek a saját gondja a legnagyobb,és ez igy rendben is van!
azt irtad a bikfynek,h hazajönni??? ő is ott lakik mint mi?

babi,
én még nem adtam fel,felhívtam a dokit,rögtön mehettem is vérvételre,holnap megtudom azt az eredményt is. mert ugye még nem jött meg a menszeszem. azt mondják az okosok,h a progeszterontól jöhet később a menszesz,viszont a teszt is adhat rossz eredményt mesterséges megtermékenyitésnél.
én csak a vv után hiszem el,h nem vagyok terhes.


bumi,
nem is tudtam,h nked is nagy nap ez. szorítok ezerrel a jó eredményhez!

Bikfy,
sok szerencsét a vizsgádhoz ma este.
Vendég
 


jaaa
és Bikfy,
kösz a doki ajánlást.
jól teszed ha hiszel a csodában. én is azt teszem már nagyon régóta,sosem adjuk feeeeeeeeeeeeeeeeeel :)
Vendég
 


és még valami!
pasik...
mennyit tudtok panaszkodni :lol: az enyém sem egy leányálom,de igy szerettem meg és ilyennek fogadom el. vannak konfliktusok,de szerintem ezek nélkül halál unalmas lenne! Higyjétek el kell ez nekünk :wink:
Vendég
 


Hahó!

Bazsa, fene abba negatív tesztbe! De ha jól értem, még nem jött meg...

Bumi! Szerintem 4 nem is rossz, és várunk holnap az újabb hírekkel! Mondjuk addig is jöhetnél beszélgetni erről-arról.

Babicsek! H Te mennyit dolgozol mostanság! Vizsgaidőszak van Nálatok is?

Monic! Szegény Férjed, ilyen háttérrel nem csoda, ha nem nagyon konyít a neveléshez, de Melletted azért csak felszed magára ebből vlmit. Danika anyássága mögött biztosan ott van, amit Anyukád is mondott. Pici még, de érzi, h változás lesz.

Aviubi! Úúúúristen, de korán keltél ma? Vagy Nálad ez az általános?

Bikfy! Este 6-ra menni??? Ez nem noooormáááális...van még 5 másodállása, h a suliban csak éjszakás műszakban dolgozik? :) Jó idegtépő napja lehet szegény kismaminak is. A még 3-4 naphoz vágd a centit, aztán egy ilyet kérünk: (II) :D

Tegnap megvolt a "buli", grillezés jól sikerült. Anyumat az elején elég keményen el kellett igazítanom, h emlékezzen, mit szabad és mit nem, de utána már nem volt gond. Az egész kompánia azt leste, mikor ébrednek fel a Gyerekek délután. Fiam volt a rafkósabb, így Vele foglalkozott mindenki kb. 1 órán keresztül. Azért ha már elég volt Neki, jött bújni az ölembe. Kaptak mobiltelókat (demó példányok) Húgoméktól, most az a sláger. Lányom pl. tolja a kis babakocsiját, mint a veszedelem (rendes rodeó tempóban) és közben telefonál: "szia, szia" :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.31 13:37-kor.
Vendég
 


Aviubi,

hát igen, én is nagyon szeretek fiús anyuka lenni, és érdekes módon én világéletemben tudtam, hogy fiús anyuka leszek, fiaim lesznek.
Annak ellenére, hogy jósnő 1 fiút és 1 lányt jósolt, nekem lett igazam, mert 2 fiam lesz :lol:

Bikfy,

felháborító, hogy senkire és semmire nincsenek tekintettel :evil:
A sok kaki mellé akkor még azt is kívánom, hogy emberi időben végezzetek és ha lehet akkor ne 2,5 órát tartson egy ember vizsgája.

Bumi,

a négy nagyon szép eredmény, azt mondják, hogy minél kevesebb annál minőségibb a petesejt.
Nekem Dancival 3 lett, abból 2 termékenyült meg Danci született.
Pihenj sokat és várjuk a híreket, hogy mikor lesz a beülti.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bumi,

nemrég olvastam a Forgácsosban, hogy Katának csütörtökön lesz fagyibabás beültetése, a végén még együtt tesztelitek a +-at :wink:
A júniusi beültik nekem nagyon a szívem csücskei, mert Danika is akkor lett beültetve és sikerült. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bumi!
Megértem, hogy többet vártál, de ez is jó eredmény! Remélem mind megtermékenyülnek! Drukkolok nagyon!

Timejka!
Nagyon régen jártál erre? Mesélj egy kicsit magatokról, mi van veletek?

Bazsa!
Nagyon, nagyon sajnálom. Annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog neked! Ölelést küldök és kitartást! És azért reménykedve várjuk a vérvétel eredményét!!! A progreszteront végül abbahagytad 10 nap után?

Bikfy!
Nagy drukk a mai vizsgához!
És miért lenne baj, hogy ennyire hiszel a sikerben! Ezért meg még inkább drukkolok, hogy összejöjjön az a spontán baba! :)

Rodikám!
Kitartást holnapig! Remélem megnyugtat a doktornő! Hogy vagy? Sikerült pihenned a hétvégén?

Aagassi!
Köszönöm a te történeted is. Gondoltam, hogy a gyertyagyújtós oldalt is a búcsú miatt küldted. Még nem tudom, én mit teszek, de valamit kell, az biztos.

Bazsa!
Szombaton egy kellemes napot töltöttünk a vízmű területén, felmentünk Budafokon egy víztoronyba, új, modern építésű, jó kilátással, majd a Gellért hegyen néztük meg az ivóvíz tározót, az is érdekes volt. Volt persze néhány gyerek, de azért nem róluk szólt az egész. A Gellért hegyen ráadásul volt egy óránk piknikezni kettesben, jól esett. A lelkemnek persze még idő kell.

Aagassi!
Nagyon édes család vagytok! Szuperek a képek! Hogy sikerült a hétvége a családtagokkal? Jól sikerült a vendégség?
Látom, már meg is írtad! Édesek lehetnek a gyerekek a telefonnal! Kitől lesték ezt a telefonálást babakocsi tolás közbben? ;) Örülök, hogy a te szüleidre legalább sikerült hatni, és jó volt a buli!

Aviubi!
Mi volt ma uhun? Mikor lesz inszem?

Babicsek!
Örülök, hogy sikerült rádolgozni az inszemre, nagyon drukkolok, hogy ez most sikerüljön!

Monic!
Köszi, ma 6-ra kell mennem a kórházba. Azért nem vagyok olyan erős, mint amilyennek látszok.
Ne kicsinyeld le a problémáidat, itt éppen az a jó, hogy mindenkiével foglalkozunk, aki megosztja velünk. Megértem, hogy aggódsz, hogy hogy fogjátok egymás nélkül bírni Danikával, de a kistesónak meg kell születni, nincs mese. :) Édes Danika, ahogy ragaszkodik hozzád, és tényleg, ezek a kicsik már nagyon megérzik a változás előszelét, akár ettől is lehet hisztisebb kicsit.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki! Ma sokat gondoltam ám rád. Akkor ma már mész a kórházba? Küldök nagyon sok pozitív energiát!

Monic! Amikor Hunorral terhes voltam a terhesség vége felé nálunk is volt hiszti, és mégjobban felerösődő anya imádat. Ez természetes. A kórházi időszak pedig nagy valószínűséggel egy izgalmas időszak lesz neki. Kap 1 tesót aki érdekes. Legalábbis az elején. Aztán majd egy kicsit nehéz lesz otthon, mert mind 2 fiú téged akar majd. Én az elején nehezen rázódtam bele, mert Hunor egy kicsit hisztis baba volt, így nem tudtam elegt játszani a naggyal, de aztán minden szépen kialakult, és imádják egymást, imádjuk egymást. Persze van versengés, de ez egészséges.
Én is fiús anyuka akartam lenni! Igaz örülnék 1 kislánynak is, de ha a3. fiú lesz akkor is tökéletes!

Igen, voltam ultrahangon. 22,5mm-es a tüszőm, és még nem pozitív az lh. tesztem. Így holnap megint ultrahang. Remélem akkor már kapok tüszőrepesztőt, mert így meg tojok, hogy nehogy megrepedjen apa nélkül...

aviubi
 
 



Aviubi!
Igen, köszi, 6-ra megyek, holnap lesz a műtét. Most pakolok össze... :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bazsám!
Én is egy nagy ölelést küldök neked! Remélem néhány nap múlva pozitívat tesztelsz, de ha mégsem, remélem, hogy legközelebb sikerül! Bármilyen kudarc is ér, gondolj arra, hogy mindennap közelebb kerülsz ahhoz, hogy babád legyen!

Monic!
Hát elképzeltem a wc-n ülő párodat! Kíváncsi leszek, hogy az én párom, majd hogyan fog ezekre a helyzetekre reagálni! Azon meg nem is csodálkozom, hogy Danika imádattal néz rád, hisz neki te vagy a világ, a minden! Annyira édes lehetett, ahogy rágömbölyödött a ruhádra a teraszon. Kár, hogy nem csináltál képet! Tényleg mikor mész legközelebb valamilyen vizsgálatra?

Bikfy!
Nagy drukk a vizsgához! Remélem nem vizsgáztat sokáig, és hamar túlleszel rajta.
Hát igen, ez sajnos már csak így megy! Mi télen egy éjszakát töltöttünk annak idején a kocsiban, mert már a vizsgaidőpontokra előző este odaálltak bejelentkezésre az évfolyamtársak. Este 10-kor jött a telefon egy havertól, hogyha nagyon sietünk, akkor talán a 60-ak lehetünk. Persze odamentünk, és óránként névsorolvasás volt, mert ha valaki elment, kihúzták a listáról és ő már csak végére kerülhetett fel! Szóval észveszejtő! A vizsgáztatásról nem is beszélve!
Nagyon szurkolok!

Bumi!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! A 4 pete is jó, még fagyiba is lesz babó, a tesónak! Az osztódáshoz nagyon szurkolok!

Aagassi!
De édesek lehettek a gyerekek! Főleg a lányod, ahogy rohangál a babakocsival és telefonál! Annyira a szemem előtt van! Örülök, hogy minden rendben volt a bulin és jól sikerült!

Lányok. láttam, hogy hiányoltatok! Azt hittem, hogy megírtam, hogy hétvégén nem leszünk. Ezek szerint csak akartam… Szombaton kiderült, hogy a párom is itthon lesz a héten, így biztos kevesebbet tudok jönni, mert csinálgatjuk a lakásban még elmaradt dolgokat.
Ja, nem megyek dokihoz holnap, már nem fájdogál a hasam, szerintem igencsak túlparázom már a dolgaimat!

rodina74
 
 


Kikikém!
Hatalmas ölelést küldök neked! Kívánok nagyon sok erőt az elkövetkezendő napokhoz! Meglátod minden rendbe fog jönni! És most ehet, hogy hihetetlenül hangzik, de lesz olyan nap, amikor már csak egy kicsit fog fájni ez a veszteség! Sok puszit, és erőt küldök neked!

rodina74
 
 


Aviubi!
Nagyon szurkolok neked, hogy a legjobb időben repedjen meg a tüsződ!

rodina74
 
 


Rodi!
Tőled elfogadom ezt a jóslatot, tudom, tapasztalatból mondod, köszönöm!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki: Nagyon sokat vagy az eszemben és holnap is sokat fogok gondolni Rád. Lélekben veled vagyok! Puszi! Remélem hamar fogsz tudni jönni. Esetleg már holnap haza is engednek?

Rodi: Én emlékszem hogy írtad hogy hétvégén nem leszel. Örülök hogy már nem fáj a hasad! Ez szuper! Akkor 7 nap múlva lesz UH?

Bikfy: Én még ilyet nem is hallottam, hogy ilyenkor vizsgáztat egy tanár. Szabályos ez? Vagy normális dolog ez? :shock: :shock: Megáll az eszem. Akkor ma már nem is jössz gondolom. Szorítok, hogy minél előbb legyél túl rajta, mert az oszályzat miatt nem aggódom, úgyis 5-öslesz. :wink:

Bumi: Szerintem nyugi, meglesz az eredmény, ne izgulj! És mennyi "babát" kértek vissza? Nagyon szorítok, hogy szépen fejlődjenek!

aagassi: Év vége közeledik, meg közben az érettségik. Úgyhogy van mit csinálni. Aranyosak a gyerkőceid? Tényleg voltak kint a hivatalból látogatáson? Mi volt? Lehet hogy írtad, csak nem emlékszem rá.

Lányok aki pesti közületek írna nekem privit? Egy kis útbaigazítás kellene, mert szombaton mennem kell oda. Köszi!

Kép
babicsek
 
 


Kiki.

szerintem már nem olvasod, mivel 6-ra kell menned, de nagyon sokat gondolok rád és sok kitartást kívánok a holnapi naphoz!!!!!!!!!!!

Rodina,

írtad, hogy szombat-vasárnap a telken lesztek és töltött csirkecombot készítesz mert apukád nagyon szereti :wink:
Örülök, hogy már nem fáj a pocid, ha vissza is tér ne aggódj, ez természetes.

Aviubi,

köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatokat, sokat segítettél. Ha Dávidka itthon lesz biztos lesznek még kérdéseim, hogy mit hogy oldottál meg két pici gyerekkel.

Babicsek,

te az inszem után most otthon vagy, vagy esetleg be kell járnod dolgozni?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok,

aagassi,
aranyosak a gyerekeid,mint mindig :) olyan jó olvasni a történeteidet...

kiki,
igen abbahagytam csak 1 napot ráhuztam :)
örülök,h jól érzeted magad szombaton...
mindjárt 6 óra és nem tudtam irni mielőtt elmentél a kórházba :cry:
én is küldök so sok erőt neked,egyfolytában rád fogok gondolni...
Vendég
 


Monic: Dolgozok. Nem maradtam itthon. Ha akar úgyis sikerül, ha nem akkor meg úgysem. Ez már eldőlt. Csak még én nemtudom hogy mi lesz a vége. :) Ezért utálom ezt a várakozást. De legalább álmokba ringathatom magam 14 napig és azt gondolhatom hogy igenis egy kis csöppség ott fejlődik bennem. Aztán majd jön a pofára esés és minden kezdődik előről. :roll:

Egyébként én sem tudom elképzelni, hogy 2 gyerkőccel hogy bírnék el itthon. De Monic figyeld meg, minden menni fog mint a karikacsapás. :wink:

Bazsa: Azért még ma is álmatlan éjszakád lesz gondolom. Szorítok hogy a vérvétel mutasson valamit! Hány körül fogod megtudni?

Elmegyek fürcsizni.
Kép

Aztán jön a tévézés. Bár nem tudom még mit fogok nézni.
Kép

De még lehet hogy bekukkantok!

Bikfy: Remélem már bent vagy!

Kép
babicsek
 
 


babi,
1.45-13.15 közöt lehet felhívni! 13.00-ig melózok aztán jövök és másis írom,h mi lett az eredmény!
te csak ne gondolj az előlről kezdésre!
én még mindig hiszem,h az első inszem sikerült. legalábbis szeretném elhinni...
nem szabad ugy hozzáálni,h ritkán sikerül elsőre. te is lehet a ritkák egyike...
Vendég
 


12.45-13.15 között akartam irni
Vendég
 


na én is letusolok

Kép

aztán lefekszem aludni

Kép

szép álmokat!

Kép
Vendég
 


Kiki! Lélekben veled vagyok és fogom a kezed!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kikinda drága! Már a kórházban vagy; tudom, milyen érzés...nagyon remélem, h holnap este már otthon leszel! Azt majd érezni fogod, h Te hogyan búcsúzz el. És kérlek, gyere minél előbb!!!

Bazsa! Akkor én ehhez a vv-hez még drukkolok! Az nem lehet gáz, ha abbahagytad a progeszteront? Bocs, ha hülyeséget kérdezek...

Babicsek! Majd elbírsz Te is 2 gyerkőccel, ha itt lesz az ideje! :) Néha világgá szaladnék, mikor éppen a semmiért ölik egymást, de bele lehet jönni, ne aggódj!

Rodina! Jó olvasni, h már nem fájsz; picit kevésbé pörögsz, többet pihensz és már okés is minden.

Bikfy! Remélem, már hazafelé döcögtök, vagy már otthon is vagytok! Az indexben meg figyel a jeles :D

Aviubi! Drukkok mennek, h a repesztés/repedés szinkronban legyen Apával és jöjjön a zebra júniusban!!!
Vendég
 


sziasztok! Koszonom, hogy gondoltok ram, es erot adtok. A korhazban olvaslak benneteket a telefonomrol. Annyira jo, hogy vagytok nekem!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Jó reggelt!

aagassi,
azt mondták a praxisban,h ha terhes vagyok,akkor megnézik, mennyi a progeszteron és ha szükséges,akkor adagolhatom tovább. most abba kellett hagyni.
itt másképp mennek a dolgok ezek szerint...

rodina,
örülök,h rendbejöttél...

kiki,
hajnal 4 előtt felébredtem (pisilnem kellett :oops: ) és azzal a gondolattal aludtam vissza,h remélem Kiki bír aludni...
nagyon sokat gondolok rád és én is veled vagyok lélekben, a másik kezedet fogom.
Minél hamarabb legyél túl rajta aztán várunk és együtt átvergődünk ezen a nehéz időszakon...
Vendég
 


Sziasztok, Jó reggelt!

Kikikém: Tudom hogy a te mai napod nem lesz valami jó, de kívánom hogy hamar túllegyél rajta és hamar felépüljél. Sokat gondolok RÁD!
Puszi!

Bazsa: Én csak 4 után fogok tudni jönni. Remélem jó hírt fogsz kapni.

Bikfy: Mi volt? Mesélj majd! És ma pihend ki a tegnapi napot! Már csak 2 nap! :)

Nemsokára indulok dolgozni, itt esik az eső. Utálom.

Délután jövök!

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Kiki drága, gondolok rád ma, küldöm a sok pozitív gyógyító energiát! Puszi neked!

Bazsa, sajnálom, örülnék, ha a vv azt mutatná, mégis van valaki. :wink:

Rodi, helyes, pihenj is többet, nekem 5 napja mindennap fáj a hasam, de tuti a frontok miatt van!

Monic, ezt nagyon szépen leírtad. Én is szeretnék egy fiút, remélhetőleg anyás lesz, Lexi nagyon apás.

Bikfy, mi volt tegnap?
Fiút érzek. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megvagyok, sikerült, 5-öst kaptam. Kissé kalandos volt a vizsga, de megvan. Kereken 3 órát ültem bent a vizsgán, 1x már fel is adtam, visszaadtam a tételt, mert 1 része nem ment, de azt mondta a tanár, hogy másnak is adott még 1 lehetőséget, húzzak újat és meglátjuk. Aztán ez lett a vége. Megsegített a Jóisten, Rozi és a mackógyerekek, akik Szeged felé fordulva lestek ki az ablakon. :lol:

Kiki!
Egyfolytában Te jársz a fejemben. Tényleg nem tudom, mit írhatnék, de nagyon szorítok. Erős vagy, nincs más, túl kell élni. Nagyon várunk haza. :wink:

Bumi!
Én a leszívásoknál picit jobban örülök, ha kevesebb a sejt, mert azok mintha életképesebbek lennének. Ezekből születnek a sikersztorik. :wink:

Rodi!
Szuper, hogy már nem fáj a hasad. Valóban írtad, hogy nem leszel, de azért akkor is nagyon hiányoztál. :wink:

Aagassi!
Klassz, hogy jól sikerült a gyereknap, örülök, hogy az anyukád is megértette, hogy mit vársz el tőlük.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bazsa!
Szurkolok, hogy mégiscsak legyen pocaklakód. :wink: Várunk a jó hírekkel. :wink:

Bezém!
Fiú? Akkor vegyespáros anyukája leszel. :wink:

Babi!
Nálunk még a lombikos unokatesóm is eljárt a beültetés után dolgozni. Ő is úgy volt vele, nem akar otthon ezen agyalni. És múlt héten születtek meg a babái. Hidd el, most fog neked sikerülni. :wink:

Ubi!
Drukk a 22,5-eshez. Ez bizony nagyon jónak tűnik.

Moncsi!
Remélem, a dokid már túl van a műtéten, aztán tud neked segíteni. :wink:

Luci!
Kislányod meggyógyult már? Te hogy vagy?

KépKépKép
bikfy
 
 


Nálam megint elindult valami, nagyon szép magas volt a hőm, végig 37 és 37.1. Mára visszaesett 36.8-ra és tegnap picit görcsölt a hasam. Viszont nem barnázok, nálam már ez is jó. Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, mikorra jön meg mensi. Ma vagyok a 26. napon, 28 napos lesz a ciklusom. Itt tényleg megtapadási hiba lesz. Azért drukkoljatok. De szép is lenne! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 50400_.png

Hát ez a görbém. Tuti, hogy a 14. napon volt pé-m. A 18-as karikákat nem mindenhol jelöltem, de mikor kellett, belehúztunk a lecsóba. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Kiki! Lehet, hogy már túl vagy rajta... Ölellek!

Bikfy! Gartulálok a vizsgához! Ügyes vagy!!!
Hátha megtud tapadni a babuka! :wink:

Beze! Igen a lányok az apukába szerelmesek, a fiúk pedig az anyukába. :lol: Mondtam is apának, hogy jól járna 1 kislánnyal, de ő fiút szeretne. Nekem pewdig így is elég nehéz amikor ketten akarják magukat az ölembe gyömöszölni. Aztán persze jól összevesznek, hogy az egyiknek nagyobb a helye. :roll:

Bazsa! Várom a híreket. Majd idenézek 1 óra körül!

Nekem pedig holnap inszem. Megkaptam a tüszőrepesztőt. A tüszőm 24,4mm-es, és a tesztem pozitív! A dokim ezen a héten szabin van, és a másik doki vizsgált, és ő fogja csinálni az inszemet. Fura, de sokkal szimpibb ez a doki, így most ő az én kabalám, hogy sikerülni fog! Sőt az asszisztense is szimpibb... :D

aviubi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: