Sziasztok Lányok!!!
Borsa!
Először is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK EMMÁNAK mi is így utólag!!!
Hajrá lakáseladás!!!
Tenci! Timi!
WOW! Micsoda kép!!!
:D:D két kis tündérke!!!
Tenci!
Remélem azért mint nagynéni néha raksz majd fel Kendráról képeke!!!
Ja! És még korábban mondtad, hogy ha a lányok már így tanulják a francia nyelvet akkor már csak nekem kell francia kajádat főznöm!
ezt is kipipálhatod, mert szoktam
pl. minden héten legalább 1x (főleg hétvégén) Madelein-t sütök nekik reggelire
imádják!!!
Timi!
Hajrá bodza szörp!
én is virágzó bodzákat látok mindenhol!!!
kár hogy esik, mert még én is szednék szörpinek! Különben hogy kell csinálni??? Nekem is átküldenéd?!
Képek: hát egy kemény dió, mert fotó van, de nem a számítógépen, hanem a kamerán …
azt meg erre a roncs gépre tuti nem tudom letölteni
Judy!
KIRÁLY!!! Ha akkor ezt a pár napot már fél lábon is és utána HAWAIIIIIIII !!! NAGYON ÜGYI CSAJ VAGY!!!
jobbulást Neked!
Ancsa meg kemény csaj!
csak hozza a kórt, de MAKK EGÉSZSÉGES
ez tetszik!
Apukám egyre jobban! Pénteken „megmostam” a fejét, mert nyafogott
vasárnap már úgy hívott fel, hogy már ő is agykontrollozza a teljes gyógyulást és hogy 120 évig fog élni + csak pozitívan áll mindenhez!!!
ezek az ősök!!!!
még őket is nevelnem kell!
Rólunk:
Zsófi meggyógyult! Barikák elvonultak VÉGLEG!!!
így szombaton lányokkal kimentünk kb. 4-7-ig Dunafüredre a nagynénémhez kicsit rohangálni
lányok nagyon élvezték. Bóklásztak a kertben, macskáztak
Tenic! Bocsi, hogy nem szóltam, de kb. DU 4-kor döntöttem úgy, hogy mégis kimegyünk
Vasárnap meg felvittem a lányokat a Várba, ott volt az I. kerületi gyereknap. Két nagy ült lovon (Kata pónin, Szofi törpe lovon). Volt simogató lámával, ilyen olyan juhhal, báránnyal, kecskével stb.
nagy banzáj volt! Színpadig én el se jutottam, se a gyerekeknek kirakott kaja-piáig! Lovaglás után bementünk a városháza aulájába, ahol is 2 órát álltam sorba, hogy a két nagynak kifessék az arcát pillangóra
Szegény Zsófi 7 előtt kelt reggel, 9-kor megpróbáltam lenyomni 1 órára aludni (nem vagyok benne biztos, hogy tényleg aludt is!!!
) Majd 11.30-tól 3-ig fent voltunk a bulin … szegény tiszta koki lett, de egy nyafi nem volt. Szerencsére gyerek előadások az eső miatt bejöttek az aulába, így míg én sorban álltam a lányok azt nézték. Majd Zsófival - rongyijával a fején - kiszaladtam a kocsihoz, hogy a két nagynak bevigyek esőkabátot + esernyőt, hogy az arcfesték ne ázzon le rögtön!
Úgy oda voltak a lányok, hogy milyen jó nap volt!!! mikor hazajöttünk még ebéd után fagyit is kaptak és bár én estére kivoltam, de nagyon megérte!!!! Lányok azóta is emlegetik!
most meg megnyitottak egy VUK-os játszóteret a Gellért hegyen, oda akarom majd elvinni őket
JA! Tegnap meg Balatonfüreden voltam Zsófival elintézni a nyaralást! Megint az Annabellába fogunk menni!!!
az egy annyira szuper hely! Nekünk nagyon bejön! Már 4.-szerre megyünk!
és még volt egy kis maradék üdülési csekkünk, azt is beváltottam! Ezt kellett levinnem, mert szombaton lejár! Szóval nyüzsgünk, ezért nem jöttem!
ma meg a lakást kell gatyába rázni ... megyek is
további szép napot! állítólag már csak éjfélig fog esni!