Új privát üzeneted érkezett!

Babim!

Megsimiztem Rozit és látod? Máris lett egy laptetőd. Mi kell még? :lol: :lol: Na jó, bírsz várni 2 hetet? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


( II )-ezt üzente Rozi mindannyiunknak. Ilyen tesztet akar látni. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki!

Nagyon erős csajszi vagy! Büszke vagyok rád! A jövő hét még nagyon nehéz lesz, de aztán majd szép lassan begyógyulnak a sebek! Saját tapasztalatom, hogy majd búcsúzz el lélekben tőle, és valami jelképes módon engedd el őt. Nekem így kicsit könnyebb volt.
Nagyon ölellek téged.

Bikfy!
Köszike azt hiszem jól vagyok, bár aggaszt, hogy görcsölgetek, szúrogatok. Ma felhívtam a doktornőt, aki mondta, hogy menjek be kedden, ha úgy gondolom, de annyit mondott, hogy ez nem annyira jó! Szóval most izgulok, és Monic hozzászólása tartja bennem a lelket. A novemberi topikosok, meg nem is nagyon válaszolnak az erre vonatkozó kérdésemre! Szóval , elvagyok!

A bojler már jó, szerencsére sikerült megcsinálni. Tele volt vízkővel, és azt kellett kitisztítani, és a fűtőszálat és tömítőgyűrűt, no meg anódot cserélni. Csak be van építve egy szekrénybe, és azt is félig ki kell szerelni, hogy kényelmesen hozzáférjen az ember! Szóval nem egyszerű!
Szombat vasárnap nem fogok jönni, mert megyünk le a telekre és egy falrészt újra kell vakolni. Én fogok főzni és az emeleten majd lightosan kitakarítani! Szóval mozgalmas lesz!
Mennyit használom mostanában a szóval szót!

Bikfykém! Meddig tart még a vizsgaidőszak? Hány vizsgát kell még tenned? Mikor van a következő vizsgád?

Bazsa!
Küldöm a mai babaragacsokat!

Natikám!
Egész este te jársz a fejembe!

Babicsek!
Szerintem a párod a mai eredménye után, át fogja értékelni a dolgokat! Lesz tesó, én biztos vagyok benne!

rodina74
 
 

 
 

Sziasztok!

Hulla vagyok. Egész héten tizenkét óráztam. Most értem ma is haza.
Na de a hírek: ma 8.cnen voltam vv-n és uhun. Hétfőn punkció! Valamiért nagyon felturbóztam magam, és már most 17-18 mmesek a tüszőim. Holnap már tüszőrepi szúrok.


Kiki!
Nagy ölelés!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


halihóóó

kiki,
igenis értettem!!!!!! igérem babaképeket nézegetek...
nagyon örrülök én is,h itt vagy újra velünk,le a kalappal, büszke vagyok rád! a bubifújó igenis nagyon kell, engem speciel nagyon megnyugtat...


babi,
tessék egy laptetűűű,ez jelent vmit :wink:
én véreztem és én is fájtam az első napon a legjobban. mi pont ezért nem huncutkodtunk. viszont a ti helyetekben én növelném az adagot,uh próbáljátok meg! ha meg nem megy,nem kell erőltetni!


bikfy,
ne is mondd,akkor én mit mondjak! igen várunk hétfőig,mindenkinek legyen egy szép hétvégéje,aztán igérem már reggel jelentkezni fogok,mielőtt megyek dolgozni.

rodi,
a "jelképesen elengedni" dologról a született feleségek jutott eszembe,ahol a csaj egy gázzal töltött lufival engedte el a babáját,akit elvesztett. nem rossz ötlet.
nagyon szorítok neked,h ne legyen semmi baj! most már elég legyen a rossz hírekből! többet nem tudok már elviselni :cry:
Szép hétvégét, mi finomat főzöl?

Ubi,
merre vagy?
hogy állnak a tüszőid???
Vendég
 


Bumi!
Jaj, ez nagyon jó, minden nap az eszemben vagy a héten! Drukkolok, hogy sikerüljön! Szuper, hogy jöttél! Remélem a jövő heted nyugisabb lesz kicsit!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Töltött csirkecombot csinálok, petrezselymes krumplival. Apu nagyon szereti, és valami zöldségköretet is csinálok mellé!

Bumi!
Nagyon szurkolok neked!

Kiki!
Szerintem hagyd fent a képet, ha neked jó!


Én az utolsó uhus képet lefénymásoltam és elástam a kertben. A többi képet, tesztet beleraktam egy nagyon szép díszdobozba, és a hálószobánkba raktam a polcra. Minden nap látom, de nekem most már így jó! Néha meg is cirógatom a dobozt, mert igaz, hogy már angyalkák, de soha nem feledem őket! Szóval engedd el őt, és úgy könnyebb lesz megtartani az emlékét és újrakezdeni! Legalábbis nekem ez jött be! Nagy ölelés!

rodina74
 
 


nyammmi

mi holnap skyline parkba megyünk már nagyon várom, sütöttem rántott husit most,holnap beleteszem zsemlébe és picnickezünk ott :)

szép hétvégét mindenkinek!

jó éjszakát
Vendég
 


Bikfy!
Ez egy olyan dolog, amit az ember el se tud képzelni, hogy hogyan lehet túlélni. Aztán, ha vele is megtörténik, akkor nincs más választása. Túl kell élni!
Sajnálom a munkahelyi bosszúságot, remélem megoldódott!

Babi!
Sajnálom a görcsölést. Ilyenkor az normális, csak nehéz így egymásnak esni.
A laptetőhöz gratulálok!

Rodi!
Köszönöm, én is gondoltam rá, hogy valahogy el kell búcsúznom. Köszi, hogy elmondtad, neked mi segített, én is ki fogok találni valamit.

Ha nem rögvest hívott be a doktornő, hanem ráérsz kedden menni, akkor azért szerintem nem lehet olyan nagy baj! Esetleg több pihenésre ítél, de remélem azt sem és minden rendben lesz! Próbálj megnyugodni, drukkolok nagyon!

Bazsa!
Mi az a skyline park?
Én is gondoltam, hogy kimozdulnék hétvégére, csak ugye gyereknap lesz, és eléggé mindenhol gyerekek lesznek, ami azért nem hiányzik nagyon. Majd kitalálunk valami programot.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Babicsek, még ne temessétek ezt a ciklust; hajrá egy kis extra huncutkodás!!! Ha a tudat megnyugtat, persze érdeklődj utána a lombikos lehetőségeknek! DE laptetűűűűűűd van!!! :D

Bumi! Nagyon drukkolok Nektek; kell a sikerszéria ismét!!!

Bazsa, ezek szerint kénytelenek leszünk hétfőig izgulni Érted, Értetek?! Babaragacsok mennek ezerrel!

Nati, sajnálom a mensit! Következő ciklust hogyan tervezitek?

Kikinda! De jó, h itt vagy! És a bubifújós is jó, h maradt! Nekem is volt egy dobozkám, amit én csináltam, abba gyűjtöttem az uhu-képeket, apróbb babaholmikat; és mikor ideköltöztünk, elástam a kertbe, tettem fölé kavicsokat, egy angyalkásat is; meg tavaly oda lett ültetve a kis fenyőfa. Igazán akkor nyugodott meg a lelkem, mikor a kertbe került a dobozka. Addig sokszor belenéztem. A túllépés, lezárás nem azt jelenti, h elfelejteni; hanem jó szívvel emlékezni; napi szinten eszembe jutnak a Babáink, de már nem fájó szívvel.

Rodina! Kedd mindjárt itt van, és végre megnyugodhatsz. Lehet, h sokat nyüzsögsz, vagy csak nődögél a méhed.

Bikfy! Csak a bal térdem pelzúros, meg a jobb csuklóm; teljesen hülye pózba sikerült eltaknyolnom. Köszi, megmaradok. ;)
Mi a csudával tudtak felhúzni a suliban? Nálunk volt ma meglepetés, mert a Zuram délelőtt hazajött a Ki mit tud? miatt; elmaradtak a későbbi órái; ilyenkor a mi sulinkban szokott dolgozni óraadóként. Mikor lesznek a vizsgáid, meddig kell ezzel kínlódnod?
Vendég
 


még mindig nem feüdtem le :oops:

skylinepark:

http://www.skylinepark.de/

olyasmi mint az oktoberfest-es vidámpark, csak belépős és annyiszor ülsz fel ahányszor csak akarsz mindenre! most mivel itt suliszünet van még cirkusz is lesz. majd azért vigyázok magamra, remélem az nem gond ha az adrenalinszint megnő.

kiki,
biztos találtok olyan programot,ami kettőtökről szól! nem horgászik a párod?

aagassi,
igen kénytelenek lesztek hétfőig várni :) ha meg nem bírom ki addig,akkor ugyis jövök és mesélek! de ki kell bírni!

na most már tényleg aludás,mert reggel indulunk már!

érezzétek ti is jól magatokat!
jó éjszakát...
Vendég
 


Csá!

Következő vizsgám most hétfőn lesz, kórtan. Hát nem vagyok túl boldog tőle. Mondjuk egyik tantárgytól sem, amit tanulni kell. :lol:

Aagassi!
Pont ez a hüle Ki mit tud? bosszantott fel. Tiszta fejetlenség volt a suliban, elfelejtettek szólni, hogy korábban kell mennem dolgozni, a gyerekek már randalíroztak, mire beértem. Ráadásul bepateroltak hozzám vad idegen kölyköket is, akik 25-en szaladtak 25 felé. Én meg még ordítani sem tudtam, mert a nevüket sem ismertem. Így egész állandó nap csak futottam utánuk a játszón, mert erősen szökni akartak. Na de Bikfy néni résen volt. :lol: Így aztán sikerült mindenkit szülői kézbe átadnom. Múlt héten eltűnt a másik csoportból egy gyerek, már a rendőrség kereste rajtunk. Na ezt nem kívánom senkinek. Aztán kiderült, hogy elvált szülők egyike elvitte a kiscsajt, és a másik szülőnek erről elfelejtett szólni. Én meg erősen összef...tam magam félelmemben. Attól féltem, ma is így járok, de ma megúsztam.

Rodikám!
Most nagyon izgulok érted, de bízom benne, hogy nem lesz gond, legfeljebb többet kell feküdnöd. Ölellek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bazsám!
Jó éjt, holnapra meg jó szórakozást!!! :wink:

Azért vigyázz magadra, csak a light-os dolgokra ülj fel!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek! Sajnálom, hogy nem kaptatok jó híreket, de szerintem jól döntöttetek, hogy meglett az inszem. Nekünk is a legroszzabb eredményekkel jött össze a kistesó!!! Drukk ezerrel!!! :D
Te figyi, mi volt 10 milla alatt? Összesen? Vagy ml-enként? Vagy 1 ml-ben a progresszív jól mozgók száma?

Nati! Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze. :cry: :cry: :cry: Pedig mást éreztem, de ez persze nem vígasztal... :cry: Ölellek!!! És nem feladni! Menni kell tovább!!!

Bumi! Itt is gratula az eredményekhez!!! És még pár milló drukk!!! :lol:

Kiki! Nagyon erős csaj vagy! Minden tiszteletem a tiéd! Ölelésem küldöm neked!

Bikfy! Még hány vizsgád van hátra?
Melóhelyről én is tudnék mesélni... az elmúlt hetekben a mi intézményünkkel volt teli a sajtó...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bikfy!

Kórtanhoz talicskázom a sz@rt, h hozzon szerencsét hétfőn! :D

No, ez annyira jellemző, ami a suliban megy...és a múltkori "közjáték"...hát elhiszem, h benned volt a félsz. Milyen "klassz", ha a válófélben lévő szülők így intézik...

tettem ma is képeket picasa-ra :oops:

Ajánljatok Nekem könyvet, amit olvashatnék; nincs ötletem! Köszi!!!
Vendég
 


Jó reggelt!

nem bírtam aludni. fél6 óta kinlódok,pedig csak 8-kor akartam kelni.

aagassi,

a képek nagyon jók.a második sorozatból a kedvenceim az "ujj gyakorlat" és a "sexy baby" képek :lol:
és megint ugyanazt tudom írni,hogy öröm volt nézni a képeket! Látszik a gyerekeken,h hihetetlen boldogok! Imádom a mosolyukat! jól indult a napom,köszi :)
a szoba falfestés is nagyon klassz. ti csináltátok? én is szeretnék majd és szerencsére a párom nagyon jól rajzol,uh megkérem majd én is ha eljön az ideje :) természetesen garfieldokkal lesz teli :)
könyv? ha jókat szeretnél nevetni,akkor Vavyan Fable könyvet ajánlanék,nekem az mindig bejön.


bikfy,
találtam egy Garfield képet,amiről mindig te jutsz eszembe. Vajon miért???

Kép
Vendég
 


na már el is képzeltem milyen lesz a fal :)
a párom kedvencei is felkerülnek: tapsi hapsi,taz, gooffy, mókus és sid az ice age-ből, spongyabob és patrik. most hirtelen ennyi jutott eszembe :) azt hiszem én örökké gyerek maradok :) a párommal mindennap nézünk mesét :)

na jó elég volt belőlem ennyi :roll:


Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Kiki! Nagyon erős csaj vagy! Én bizok benne, hogy te nagyon hamar újra babás leszel! ( én nem búcsuztam el a méhenkivüli babámtól, lehet, ez a baj, mert még mindig fáj...)
A bubifújós lány pedig szuper!!!!

Nati! Nagyon sajnálom! Pedig teljesen biztos voltam benne, hogy neked sikerült. Következő lombik mikor lehet?

Babicsek! Hidd el a legreménytelenebb helyzetekből is szoktak sikerülni a babók! Sőt!... Én szorítok!!! Apának pedig küldök 1 jó nagy fenékbe rúgást. A hozzáálása nem a legjobb. Tegnap én is összevesztem apával, hogy itt hisztizik, hogy nem tudom előre az inszem napját, és ez neki a melóhelyen milyen rossz. Mintha nekem fáklyás menet lenne... :twisted:

Rodi! Pihenj sokat!!!Szerintem egy kicsit sokat csinálsz! Nem lesz gond!

Bikfy! Neked sem egyszerű a munkád! Megkérdezhetem, hogy mit tanulsz?

Beze! Hogy vagy?

Bocsi, hogy megint eltüntem, de nálunk a baj most csak jön, jön...
Tegnap megcsinálták az ajtót, kapásból 30 ezret leperkáltunk. Utánba pedig mentem Bencéért az oviba, és tök piros, és csípás volt a szeme. Ugyhogy mentünk rögtön dokihoz. Kötőhártya gyulladás. Holnap lenne meccse, de így azt hiszem kihaggyuk. Persze Hunornak is piros 1 kicsit a szeme, így most csöpögtetünk, és még játszóra se megyünk, mert ez nagyon fertöző. Jó kis hétvége lesz. :cry:

Ja! 18, és 14mm-es tüstőim vannak. Ha vasárnap pozitív az LH tesztem akkor tüszőrepesztő be, és hétfőn inszem, ha nem pozitív akkor hétfőn csak ultrahang. Ezen akadt ki apa...
Szép hétvégét mindenkinek!

aviubi
 
 


Sziasztok!

Rodi drága, pihenj többet, hidd el, nem lesz gond! Mostanában én is hasfájós vagyok, tudom, hogy nincs semmi, mégis agyalok... :roll: Szerintem a baba így jelzi, hogy anyukája lassítson. :wink:

Bikfy, remélem, jól. Lexi jól van, ő egy eleven kisördög. :D

Aviubi, köszi, egyelőre jól vagyok! Férfiak... :evil: Mintha neked olyan könnyű lenne!!! Mindenesetre az én drukkjaimon nem fog múlni! :wink:

Bazsa, milyen tesztet vettél?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


ubi,
a te uradnak is fenékberúgás! én ugy oldottam meg,h szólunk a fönökének,h azon a napon később megy be,így nem kellett szabit kérni. a cuccot meg én vittem be.
szurkolok nagyon,h most sikerüljön! akkor a hétfő nagy nap mindekttőnk számára :wink:
a gyerekeket sajnálom, főleg,h most gyereknap van. találjatok ki vmi jó programot otthonra és kívánom,h minél hamarabb gyógyuljanak meg!


na én tűzök szendvicst csinálni és induláááás!

vigyázzon mindenki magára,
szép napot
Vendég
 


Sajna apa a Magyar honvédségnél dolgozik, és nem túl rugalmasak. Vagy csak apa adja elő gázul. Sajna az én meddőségimben azt kérik, hogy apa személyesen adja le az anyagot, így aztán aznap már nem is megy be...

A hétvégét szerintem úgy fogjuk megoldani, hogy elvisszük a fiúkat biciklizni. Ha bennt ülnénk a lakásban tuti kikészülnénk.

Beze! Reméljük már nem is lesz rosszullét! :wink:

aviubi
 
 


Sziasztok!

Végre kialudtam magam. Azt még nem írhatom, hogy ki is pihentem, de már haladok. De azért egy kicsit ma is dolgoznom kell, főleg, hogy hétfőn nem megyek.

Nati!
Sajnálom.

Babi!
Megy a drukk!

Ubi!
Drukk neked is!

Kismamik!
Pihenjetek sokat!

Bazs!
Nagyon kivi vagyok a II tesztedre!Bizti nem nyomsz egyet holnap?

Bikfykém!
Aztán ne tanuld halálra magad!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szép hétvégét nektek!

Kikinda:Mélységesen sajnálom,ami veletek történik,nem is találom a szavakat...ledöbbentem! :cry:
Ölellek drága!!!

Nati:Sajnálom ,h megint nem sikerült!Ne add fel ,de biztosan nem is fogod!

Jaj,de rossz ,h ilyen hírek vannak,úgy sajnálom!!!

Aviubi:Milyen beosztáson van a férjed a honvédségnél?

Nekünk tegnap nagyon rossz éjszakánk volt.Rékának az egész teste tele lett csalánkiütéssel!Vittük gyorsan az ügyeletre,de nem tudnak mondani semmit,h mitől lenne!Itattak vele calcium injekciót,megh van itthon rázós fehér hűtős ecsetelőm,azzal kenegettem neki.Hál istennek reggelre elmúlt,de félek,h mikor jön vissza megint?!
Meg,h nem tudjuk az okokat!?
Kb.már 2x volt ilyen vele régen!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Aviubi: Jobbulást a gyerekeknek. A biciklizés az jó ötlet. Tényleg nagyon rossz lehet egész nap otthon ülni. Pláne ha még jó idő is lesz.
Nagyon szép tüszőcskéid vannak! Szorítok nagyon a hétfői napra!
Nálunk is úgy megy, hogy apusnak ott kell a helyszínen produkálnia. Apus nálunk is szövegelt, hogy lombik már nem lesz semmi esetre se. Mondtam neki én is hogy ott megint csak engem fognak "kínozni", neked meg mi dolgod van, csak az hogy produkáljál valamit. Az meg aztán nem fájdalmas szerintem. Úgyhogy ha én vállalom akkor meg járuljon hozzá. Erre ő hogy a munkahelyről nem jöhet el annyiszor szabira. Hát ez mondjuk igaz, ezt lesz nehezebb megoldani. De vannak akik heteket vannak otthon táppénzen és semmi bajuk, akkor ő miért nem jöhetne el táppénzre, amikor egész évben egyszer sem volt táppénzen. Ha valami gond van és szólnak neki, rögtön ugrik és megcsinálja. Ennyi áldozat azért kell.

Csajok nem hiszitek el miről álmodtam éjszaka. Egész éjszaka inszemeztek. :lol: És azon morfondíroztam álmomban, hogy milyen sokáig tart. :lol: :lol: Teljesen kivoltam már, gondolom álmomban sem volt meg a bejárat a méhem felé. :lol: :lol:

Apus kitett magáért este is meg reggel is. :lol: Megvolt a hajkócolás is. Ha rajtam múlt volna reggel is alszok tovább. Ő mondta hogy én csak aludjak nyugodtan közben, majd ő intézkedik. :D :oops: De hát azért felébredtem, bár mondjuk rögtön vissza is aludtam utána.
Szóval mi megtetük amit meglehetett. A hasam már egész jó, már nem fáj, úgyhogy szerintem estefelé lehetett a tüszőrepi. Mert akkor volt a legrosszabb.

Rodi:Bizony vigyázz magadra, tényleg ne vigyél túlzásba semmit. Meg biztosan nő a babóca és azt érzed, hogy a méhed is tágul.

Most én lehet hogy elszaladok vásárolni, még gyereknapra ki kellene találni valamit.

Bikfy: Hát ez hihetetlen hogy vannak ilyen szülők. Nem is értem hogy hogy nem lehet megbeszélni egymással a dolgokat. Gondolom mit élhettetek át ti is, meg a szülő is, aki nem találta a gyereket.
Ügyes voltál hogy így odatudtál figyelni a sok gyerekre. Gondolom jól le is fáradtál a végére.

luczus: Pont ezt a részét nem értem sosem, hogy ez a szám amit mondanak mire vonatkozik. :oops: Én úgy gondolom hogy az összesre. VAgy mégsem? hm...
Nektek akkor milyen volt apus eredménye? (amikor a legrosszabb volt?) Hát gondolom azért is kérdezett meg az orvos, hogy mi legyen, mert ilyen eredménnyel nem szoktak inszemet csinálni már. De az esély még így is több, mint spontán szerintem.

Bazsa: Jó szórakozást, vigyázz magadra! Irigyellek a kitartásodért, én már biztos ellőttem volna a tesztet. Nem is tudom nekem van e itthon egyáltalán, vagy csak LH-im vannak. Meg sem nézem, mert akkor biztos hamarabb tesztelnék.

Kiki: Hogy vagy ma? Eldöntöttétek merre mentek? Én apust arra próbálom hetek óta rávenni, hogy menjünk el a tópartra. De nincs sikerem. Most is megy szigetelni a házat. Mondtam is neki hogy azért velünk is foglalkozhatna ne csak mindig a házzal.

Luczus:Most jött apusom, azt mondja, hogy 1 ml-ben van a 10 milla. Meg azt mondták hogy mozgásilag jók, csak kevesen vannak.

aagassi: Ti mit csináltok ma a gyerkőcökkel?

Na megyek, mert mára már egy kicsit sok lesz belőlem. :)

Kép
babicsek
 
 


luczus: Kikerestem azt a napot, amikor az inszemid volt. Akkor ezt írtad:

"Megjöttünk Tapolcáról! Megvolt az inszem. Tüsző megrepedt, a mnyh 13 mm, 6 milla katonát kaptam vissza, ma estétől indul a 2x1 utro.

Hasam fájdogál, és megint vérezgetek, aminek nem annyira örülök. "

ÉS olvastalak tovább, és írtad hogy az inszem után még 1 hét sem telt el és barnáztál, utána meg véreztél is, meg meg voltatok fázva Bogikával együtt. És látod ennek ellenére a kis csöppség ott van a pocidban. Ez nagyon nagy erőt ad nekem most. :)

Egyébként akkor mit mondtak miért lehetett a vérzés? Kiderült? Beágyazódástól esetleg?

Itt már megint esik az eső.

Kép

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Aagassi!
Csak ámulok a képeiteken. Nagyon boldog vagy. Ugye? Egész más az arcod. És a gyerekek is mennyivel felszabadultabbak, mint az első képeken. :wink: Jó így látni benneteket. Akármikor van képed, tedd fel, mert nem lehet megunni őket. :wink:

Babicsek!
Ez nem olyan rossz eredmény. Ha volt kb. 3 ml-etek, az máris 30 millió. Annyi meg bőven elég. Nyugalom.

Bazsám!
Képeden nagyot nevettem, abszolút ez jellemez most engem.

Syl!
Sajnálom Rékát. Egyébként én is csupa kiütés vagyok. Tapasztalt ilyet valaki a Metformin szedők táborából? Szerintem tuti a gyógyszerre vagyok allergiás. Nyilván beszélnem kell Tüűvel.

Bumika!
Csodás hírek, ügyi vagy nagyon. Te aztán nem kispályázol. Meglásd, meg is lesz az eredménye. :wink:

Ubi!
Megkérdezheted, most éppen gyógypedagógiát. De nem nagyon szeretem. Illetve tanulni nem szeretek már. :oops:

Beze!
Alig várom az új vonalzódat. Mit érzel? Fiú vagy lány lesz a kistesó?

KépKépKép
bikfy
 
 


Luci!
Még 3 vizsga, az utolsó júni 22-én. Még azért odébb van.

Rodika!
Ma hogy vagy? Én nem hiszem, hogy nagyobb baj lenne, de azért napok óta a fejemben vagy.

Nati!
Merre vagy? Bence otthon lesz a nyáron? Vagy ovi?

Aagassi!
Nagyon cuki az avatarod, imádom kisvakondot. A beszédén mindig könnyesre röhögtem magam. Kár, hogy ma már nincsenek ilyen mese, ill. rajzfilmek.

Ja, térdeden láttam ám a plezúrt. Egyik képen szépen virít. :lol:

Én nem tudok kedvenc képet mondani. Gyönyörű az anyja lánya is, na meg ahol pancsizik a kisfiad, meg ahogy kishercegnőd odabújik az apjához. Na az sem semmi. :wink:

Mai napom nem ér semmit, napok óta annyira álmos vagyok, hogy nem bírok fent lenni. Álomkór vagy mi a szösz van rajtam. Még jó, hogy mondta a doki, hogy lehet, egy picit pörögni fogok a pajzsmirigy gyogyótól. Mi lenne, ha még ez sem lenne? :lol:

Mindenkit puszilok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek! Megpróbáltam utánanézni aminek csak tudtam, és ezeket találtam:
- nálunk apának a két Tapolcás vizsgálaton 22 ill. 20 millió/ml volt az anyag koncentrációja
- de az inszemeknél már nem ez az érték volt megadva, hanem, hogy a leadott anyagból mennyi volt a tisztított, jó minőségű, jól mozgó katona. Ez nekünk 7-8-6 milla (tehát összesen ennyit kaptam vissza) volt a 3 inszem folyamán, amit átlagosan 10 ml leadott mintából "halásztak" ki.

És igen, pontosan így történt minden, ahogy találtad!!! Én azt mondom nincs lejátszva még ez a meccs!!! Nekem is a legreménytelenebbnek látszó helyzetből lett a kistesó!!! :lol: :lol: :lol:
Csak még annyival egészíteném ki, hogy mindezeken felül az én eredményeim is egyre rosszabbak voltak a 3 próbálkozás során. Először 3, majd 2, végül már csak 1 tüszőm érett meg.
Illetve a sikeres inszem alkalmával még az anyagleadással is galibák voltak. :oops: :D Kétszer kellett nekifutnunk, mert elsőre alig jött valami. :oops: Hát nagyon nagy nyugalom, és lelkierő kellett, hogy ne veszítsük el a fejünket. Először jól kiröhögtük magunkat, majd újra nekigyűrkőztünk... :oops: :D
Gyakorlatilag minden gázosnak indult és tessék!!! :)
Meghát ott volt a betegség is... valahogy még mindig hihetetlen, hogy mégis sikerült!!! :lol:

És a vérzések:
- inszem napján a méhszájamat sértették meg, az vérzett
- később barnázni kezdtem (kb. 1 héttel inszem után), és mivel nálam ez általános volt évek óta a sima ciklusaimban is, emeltem az utrón.
- majd talán két nap múlva vérezni kezdtem (hát itt azért elvesztettem a hitem, meg a fejem is...), de az utrót tovább emeltem
- majd minden elmúlt és jött a visszaszámlálás
- de nem mentem a kijelölt napon Tapolcára tesztelni, ráhúztam egy hétvégét, és péntek helyett hétfőn teszteltem, két héttel az inszem után, az eredményét tudod! :wink:

Szerintem a barnázás progihiány miatt lehetett, a vérzés pedig azzal a bevérzéssel lehetett összefüggésben, amit később az uh-kon láttak a dokik. De ezt senki sem fejtette ki nekem, csak én tippelem.

Örülök, hogy a mi történetünk erőt ad most neked!!! Jó érzés, hogy segíthet valaki máson is, az a határtalan boldogság és öröm, amit mi átéltünk!!!
Én ezért is írtam már tegnap is neked, hogy fel a fejjel, bárkiől lehet még befutó!!! :lol: :lol: :lol: Őszintén és meggyőződéssel szorítok nektek!!! :D
Puszi!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


huhh, ez hosszú lett... :oops: :lol:

Aagassi! Én is megnézhetném azokat a képeket? :oops: Hol találhatóak?

Syl! Azért az gáz, hogy nem foglalkoznak a probléma okával, csak tünetileg kezelik! :evil:

Nálunk nagyon jól sikerült a mai gyerek-nap!!! :lol: Rengeteget készültem, és minden tökéletesen sikerült!!! :lol: Az idő is tökéletes volt, így végig az udvaron tudtunk lenni! :lol:

puszi mindenkinek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Aviubi! Húúú, ajtóra 30 rugó nem semmi...mostanság nálunk se jönne jól egy ilyen kiadás. Remélem, pisiled a pozitív LH-tesztet!!! A Gyerkőcök szemére gyógypuszik és jó biciklizést nektek!

Babicsek; hát ha egész éjjel inszemeztek, akkor teljes siker :D a "te csak aludj közben" részen jót röhögtem...

Lucuzs! Privi ment a képekről. Mesélj kicsit bővebben a gyerek-napról, lécci!

Bazsa! Milyen volt a kirándulás? Elfogytak a rántott husis szenyók? Hogy van a hasad ma?

A képeket a falra projektorral vetítettük fel, cerkával rajzoltam a kontúrokat, majd kifestettük. A festék mindenféle színű diszperziós festék, itt-ott még kevernünk kellett. Egy-egy ilyen rajz megvan száradásokkal együtt 3-4 óra alatt.

Bikfy! Ha aludni kell, akkor aludni kell; tanulás közben sem árt néha. Segít betenni az okosságokat a hosszútávú memóriába.

Sly! Remélem, a csalánkiütések elmúlnak végleg! nem lehet vlmi gyümölcs-allergia, olyan, amit csak ritkán esztek?

Beze! Rodi! Poci-feszüléskor tessék kicsit belassulni, lazítani!

Mai programunk: délelőtt bevásárlás volt, délután az udvaron punnyadás, pancsolás és hajnyírás a fiúknak, most mindketten kopaszok :)

Holnap jönnek Tesóim meg a Párjaik, és Anyu. Az Anyunak holnap lesz a szülinapja, grillezünk, eszünk-iszunk, Gyerkőcök kapnak lufit, aszfaltkrétát, bubifújót. Remélem, Anyu moderálja magát és nem fojtja meg Őket a szeretetével!

No lejárt az időm a netnél, a Zuram méri az időt. :D
Vendég
 


Aagassi! Ne gondolj semmi extrára a gyerek-nappal kapcsolatban. :oops: :lol:
Jöttek a nagyszülők, meg testvérek, ki párostul, ki gyerekestül, ki egyedül.
Mi meg főztünk bográcsban ebédre slambucot (saját képünkre formálva :D ), aztán epres joghurttorta és csokis-cseresznyés muffin volt a menű (a sütiket Bogival gyártottuk).
Közben pedig Bogizás minden mennyiségben! :lol: Nagyon várta már, hogy összejöjjön a nagy család, mert olyankor nagy a nyüzsi és jó a hangulat.
Kapott mini kosárpalánkot, hintát, fűnyírót, de aminek a legjobban örült, egy könyvet a kedvenc sorozatából (Anna, Peti és Gergő :D ).
Csupa játék volt a délután, és rengeteg meseolvasás. :lol:

Majd rakok fel képeket!

Csodaszépek a gyerekeid!!! :D (közben rájöttem, hogy megvan még a cím, amit régebben küldtél :oops: )

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kép

Luczus: Köszi hogy ennyire részletesen leírtad nekem hogy mi volt nálatok. Tényleg olyan jó ilyen sikertörténeteket olvasgatni. Az anyagleadási mizériára is emlékszem most hogy írtad. :)

Mi ma tartjuk a gyereknapot. A kisfiam már ezzel kelt, hogy mikor kapja meg az ájándékát? Majd visszük a nagyszülőkhöz, közben még elugrunk a boltba. Gitárt szeretne és azt akarjuk neki megvenni. Pont láttunk a Coránál egy akusztikust, ami az ő méreteinek megfelelő.

Bazsa: Mi újság? Hogy telt a tegnapi nap? Nem csináltál még tesztet? Tényleg kivárod a hétfőt?

aagassi: Milyen jó ötlet ez a projektoros falravetítés és úgy megrajzolás. Ez meg sem fordult a fejemben. Isten éltesse anyukádat és jó szórakozást mára!

Ma már itt is süt a nap. Remélem így marad. Holnap meg megint mehetek dolgozni.

Most megyek csinálok valami hasznosta, mert tegnap semmit nem csináltam, egész nap csak feküdtem. De abba a vacak időbe nem is volt kedvem semmihez.


Kép

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Bazsa!
Várlak a pozi teszttel. Merre vagy? :wink:


Mára mindenkinek jó sütést-főzést és gyereknapozást!
:wink: :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Na azt hiszem holnap nem lesz inszem, mert negatív a tesztem. Iagzából sejtettem, mert nem fáj a petefészkem, és nekem nagyon szokott. Örülök is neki, mert apa, így jobban eltud jönni a melóhelyről. Mivel holnap bemutató napjuk lesz az gázosabb lett volna...

Bikfy! A gyógypedagógia nagyon jóóó! Én fejlesztő pedagógiát akartam tanulni, de akkor nem volt levelezőn. Most pedig már félek belevágni, bár ha összejönne a kistesó akkor lehet, hogy belevágnék.

Babicsek! Én is úgy gondolom, hogy jók az esélyeid. Nagyon szorítok!!!

Aagassi! Majd kapok én is hozzáférhetőséget a képeidhez? Nagyon kiváncsi vagyok. :lol:

Luczus! Anna , Peti, és Gergő könyvek nálunk is nagy slágerek. Én már borzasztóan unom, de ők mindig azt választják esti mesének.
Na de az sem semmi, hogy apa pénteken hazahozta a Macskákat dvd-n, és most nézik a fiúk negyedszer. Tényleg nagyon jó, de már sok!

Syl! Jaj, ez a csalánkiütés ilyesztő lehetett. Neketek akkor érdemes otthon tartani calciumot, és fenistil cseppet.
Férjem hivatalos státuszát nem tudom. Most még közalkalmazott, de végre júliustól katona lesz. Egészségügyi tiszt (megkérdeztem)

Bazsa! Nagyon drukkolok!

Ma megyünk a Városligetbe a fiúkkal. Bence szeme már nagyon szép, így szerencsére nem marad le a holnapi ovis kirándulásról!:)

aviubi
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok tegnap olyan KO voltam,h csak lefeküdni volt erőm,így nem jöttem fel ide. A skyline park nagyon jó volt. bár engem nagyon elkapott az allergiám,tiszta vörös volt a fejem, be voltak durranva a szemeim,nagyon rossz volt,de hősiesen végig bírtam a napot és amire csak tudtam felültem! Az adrenalin emelő dolgokat most inkább kihagytam,pedig nagyon vonzottak,de nem akartam áratni vele magamnak. Már ugrottam korábban bungee jumping-ról is :roll: na szóval biztos fogunk még oda menni, atesóm gyerekei is nagyon élvezték. Reggel 9-kor indultunk és este fél8-kor értünk haza. Hát nem kellett elaltatni :)

Ubi,
Nálunk a meddőségiben ilyen gond nincs és nem is igazán értem,h otthon miért ne lehetne a nőnek bevinni.nem mindegy ki viszi? A honvédség pedig egy elég rugalmas munkahely, legalábbis az én ismerőseimnél. A kollegák nagyon összetartanak és lehet cserélni. Lehet,h a te párod csak nem szeret szivességet kérni! Az enyém is ilyen. Én meg olyan tipus vagyok,ha valamit akarok,azt el is érem!
A bicajozás jó ötlet én is szeretek bicózni.

Bumi,
Biztos nem.már a reggeli vizelet a wc-be landolt :lol: én is kíváncsi vagyok,de még magam is meg vagyok lepődve,h kibirtam.sőt a holnapi napon is agyalok még.

Syl,
Szerintem csináltassatok egy allergia tesztet a Rékával. Egy kis info a csalánkiütés okairól:
http://www.hazipatika.com/services/bete ... iew?id=209

babi,
„rögtön ugrik és megcsinálja” Én ugy gondolom,ha vki ilyen,akkor aztán igazán megérdemli,h ha neki van segítségre szüksége,akkor neki is segítsenek!ez az ő dolga lenne megértetni a főnökével vagy a kollegákkal! Nekem nagyon jó fönököm van, a páromé meg egy szemét! Az a lényeg,h az ő zsebébe elég pénz kerüljön és nem érdekli,h a dolgozóinak privát életük is van! De egy kis harccal minden müködik. (csak sajnos én vagyok,aki harcol)
Huuu, hát akkor volt adagpótlás?? Ez nagyszerű és jó fej volt a párod! Biztos nem akar több inszemet :wink:
A korai tesztelés már annyiszor eljátszottam,semmi értelme. Pedig ez a teszt már a ciklus előtt 4 nappal is kimutatja :wink:

Aagassi,
A hasam köszöni szépen jól van.ami érdekes,h nálam a hasfájás tovább tartott,mint 1 hét,bár ez a sok pörgéstől lehetett. Néha a vaginába nyilalgat inkább. 2 héttel az inszem után még nem kéne,h a mellem feszüljön? Most valahogy semmit nem érzek. Kezdek megijedni.
Kopaszok????? Ugye nem a szó szoros értelemben???? Akkor kérjük csak az új képeket?
Szép napot akkor mára,jó grillezést meg ilyenek…
Vendég
 


bikfy,
sorry,de csak holnap lesz teszt.

ubi,
akkor holnap mégsem? de azért mész a dokihiz,nem?
érezzétek jól magatok a városligetben,ha találkoznál Garfield-al kérlek add át üdvözletem neki! Én még sosem láttam sajnos :cry:
Vendég
 


Bazsám!

Az téged nem bánt, hogy én egyesével tépkedem ki a hajam? :lol: :lol: Őrületesen izgulok érted. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Garfield van a Városligetben? Na akkor mindjárt futunk!
Persze megyek a dokihoz, ultrahangra. Végülis múlt hónapban is úgy volt, hogy amikor 27mm-es tüszőm volt még 1 csíkos volt a teszt, és csak utána lett 2 csíkos 2 napig. Gondolom most is hasonlóan alakul.
Tovább szorítok, de már furdal a kiváncsiság!

aviubi
 
 


bikfykém,
vigyázz a hajadra,mert nem lesz mit kócolni :lol:
nagyon aranyos vagy,hogy így izgulsz,én elég nyugodt vagyok...
nem fordítva kéne ennek lennie???

ubi,
anno a garfield magazinban olvastam,h lesz garfield,de hogy most is ott lesz e nem tudom.
de ha látod,gondolj rám és mond meg neki,h nagyon szeretem :oops:
Vendég
 


Nemtudunk elindulni itthonról, mert forma 1-van. Összes is dőlne a világ ha egy kimaradna. Úgyhogy számolom a köröket mennyi van még hátra. :?

Bazsa: Hát nem semmi vagy hallod. Hogy lehet ezt így kibírni???? Pláne ilyen szupi teszttel?
Este azért írd meg tesztelsz e reggel, mert indulás előtt akkor nem kapcsolom be a gépet. Milyen bátor vagy te! Én biztos nem mernék bungee jumping-ozni.

Aviubi: Nekem 18 mm-es volt a tüszőm, mikor beadtam a tüszőrepit! Neked meg 27???? :shock: És még nega a teszt? Vagy te most nem is kapsz tüszőrepit? Hanem magától megy majd? Szorítok!

Kiki, Nati, Rodi: Ti hogy vagytok? Remélem este jösztök!

Syl:Nem lehet hogy földiepertől? Ha ettetek ilyet. Mert úgy tudom attól lehet kiütést kapni.

Még 13kör, megyek kiülök a napra addig. :roll:

Kép
babicsek
 
 


babi,
fogok holnap tesztelni. az esélyek jók szerintem, mert egyébként a menszesz előtt jó pár nappal fájn szokott a mellem,most meg semmi. a hasam húzódik,amit nem tudom jó e.
na mindegy én nem agyalok,majd holnap kiderül.
az én párom egyáltalán nem néz semmilyen sportot,uh nekem ilyen gondom nincs.
Vendég
 


lányok,
van egy ismerősöm,aki pesten keres jó dokit. a mostanival nagyn nincs megelégedve! kétszarvú méhe van,tapadási gondjai vannak,kéne neki jó doki. kit tudtok ajánlani???
Vendég
 


Sziasztok,

Nati,

nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kiki,

örülök neki, hogy jöttél, nagyon erős vagy. Rengeteg kitartást kívánok neked még az előtted álló műtéthez.

Ilyenkor igazságtalannak érzem az életet, és hihetetlen szerencsésnek érzem magam, hogy Dávidka fogantatása ennyire gyors és problémamentes volt annak ellenére, hogy Danikáért 3 kemény évig küzdöttünk mire megfogant.

Bikfy,

kitartást a tanuláshoz, holnapra egy kocsi kakit neked! :wink:

Rodi,

hogy vagy? Pocakod fájdogál még?
Nekem erre a változékony időre hihetetlenül tud fájni, meg is vagyok ijedve, hogy a Magne B6-ot már csak 1 hétig szedhetem, mert a 36. héttől nem lehet, hogy a még izom mozgása szépen tudjon készülődni a szülésre.

Danikával egyre nehezebb, hihetetlen ördögfióka lett, mindehova felmászik, ráadásul olyan hisztiket le tud vágni napi 3-4-szer, hogy lelkileg-testileg belefáradok.
A múltkori hiszti korszak 2-3 hétig tartott, most 5 hete van, hogy leszokjon róla...
Estére már annyira fáradt vagyok, hogy már a fáradtságtól nem tudok aludni, csak élvezem a csendet, hogy a kislurkó is alszik végre.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bazsa,

én is nagyon izgulok érted. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bazsa: Akkor benézek! :) Ezt az 1 éjszakát kibírom. Szorítok nagyon. Holnaptól hivatalosan is kismami leszel! :wink:
Én pesten nem vagyok ismerős, nemtudok segíteni sajna.
De ezt küldöm neked hogy reggelre egy pozi tesztet varázsoljon a kezedbe:

Kép

Nekem nem fáj a hasam, de volt napközben vagy kétszer olyan, hogy úgy éreztem, mintha megakarna jönni. Olyan enyhe görcsöléses valamit éreztem a hasam alján. Mától dugdosom az utrót. Hogy én ezt hogy utálom. Egy idő után állandóan kifolyik, van hogy menet közben érzem, mondjuk mikor ballagok az utcán.:oops: Nektek is így szokott lenni? Ilyenkor használtok tisztasági betétet?

Bikfy: Gondolok rád holnap. Ügyes legyél! Jó tételt húzzál, vagy kérdéseket kapjál!

Monic: Nemsokára izgulhatunk érted! :) Jól elszaladt ez a nyolc hónap. Mikorra saccolják a kistesó érkezését?
Pihenj amennyit csak tudsz. Utána már nem lesz még ennyi időd sem. :) De irigyellek!!!

JÓÉJSZAKÁT MINDENKINEK!

Kép

Kép
babicsek
 
 


köszönöm,h mindenki gondol rám,aranyosak vagytok...

babi,
ha ez a varázslat sikerül,én leszek a világ legboldogabb embere. még sosem volt pozitiv tesztem...
én mindig használok tisztaságibetétet. valamennyi kifolyik,de állitolag marad annyi bennt,amennyi elegendő. én ha reggel csináltam akkor felhuztam az orát 1-2 órával hamarabb,párnát raktam a popsim alá,feltettem és aludtam tovább. így kevesebb folyt ki.én megpróbáltam minél mélyebbre nyomni. este meg lefekvéskor ugye. nekem csak 2szer 2-t kellett.
szerintem senki nem szereti csinálni,de meg lehet szokni! Drukkolok,h legyen randi :wink:


akkr én mára elköszönök csajok,holnap korán reggel jövök az eredménnyel,bármi is lesz az.

jó éjszakát mindenkinek...

Kép
Vendég
 


Babicsek,

tényleg nagyon hamar elszállt a terhességem, egyre inkább kezdek izgulni.
Danika 36 hét 6 napra született, kíváncsi vagyok, hogy Dávidka mikor szeretne kijönni.
A szülős táskám útra kész, a szoba be van rendezve, felőlem akármikor jöhet.
Kívánom neked, hogy minél hamarabb részed legyen ugyanebben! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 



Sziasztok!

Bazsa: Merre vagy? Biztos szunyókálsz még. Na majd megpróbálok később is benézni.

Kép
babicsek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: