Új privát üzeneted érkezett!

Angie34, nagyon jó olvasni a soraidat, az elején, úgy kerestem hasonló történeteket, h reményt gyűjtsek, volt bennem félsz rendesen. De ez a baba jönni akart, és érzem, h Ő velünk is fog maradni. :) Olyan jó, h Rátok találtam!!!
A kiskönyvet 1ébként én sem siettem el, bőven a 14. hét után voltam, ráadásul az én dokim nem is sietteti a vizsgálatokat, csak a fontosabb genetikai uhukat. Nem hiába genetikus! Szóval, nekem még az első vizsgálatok is most lettek meg. De mind1ik teljesen olyan, mint tavaly Bendinél.

Csillag, nagyon szép a kis Gergő!!! Már most milyen kis vasgyúró. :D

Vörösmaccs, én is veszélyezett terhes voltam, és 2 hetente jelenésem volt az sztk-s dokinál… más kérdés, h a ramaty felbontású masináján csak Ő látta amit kell, nekem pl meg sem mutatta, de legalább tudtam, h „minden rendben”.

Na, majd én is teszek fel képet Boldi babáról..
vikoo
 
 


Helló Lányok!!

Remélem most nem száll ez az írásom, de az tuti, hogy mielőtt elküldöm, kimásolom :D

Szissz- Tényleg nagyon szép a tábla, már nagyon szinesedik :D Köszi, hogy ennyit foglalkozol vele!!....babakocsit én is nézegetm Vaterán, Tesz-veszen, Ebay-en, hátha kifognék egy használtat ocssóért :D ...Hát majd meglátjuk, hogy alakul ez a másik szobában altatás....Lehet harmadik nap már ott fog a baba horpasztani mellettem :D ...Jó kis cuccokat lőttél a Vaterán, ennyiért ajándék volt :wink: ..Örülök, hogy pocaklakóval minden okés!

Angie- Igen, már múlt héten visszajöttem és már dolgozok sajna :? A Linzi reptéren ellenőrzöm a beszállókártyákat!Néha dögunalom, mikor egy lélek sincs, mikor meg vannak, akkor meg órákat állni kell....Szóval olyan, mint szegény Nyuszika a sapkában, ha van rajta az a baj, ha nincs akkor meg az :D :D :D Nekem a hátsó falon van a méhlepényem, mégsem érzek semmit még a Gombóckámból, ez tényleg alkat függő is, meg tapasztalat szerintem, második babájukat várók hamarabb felsimerik, hogy EZ AZ :D

Dorka- Akkor ebben hasonlítunk, én is lukat beszélek a Zember hasába ha valamikt nagyon szeretnék megkapni :D A végén már inkább megveszi, csak hallgassak :D Na jó azért olyan irreális dolgokat nem szoktam kérni, pl nagyon szeretem az Audi kocsit, de mégsincs sajnos :D Milyen volt a romakonferencia???...Kis Luca baba iszonyú cukker ahogy Anyukájához bújik :D ...Jövő hét csütörtökig nem kell mennem dolgozni, így osztott be a Főnök!

Csillag- Örülök, hogy sikerült dűlőre jutni a gazdaságis asszonysággal :wink: Gratula az újabb Kiskukishoz :D Cuki fotó!!!

Csajok ez a szoptatás közben alvás dolog.....Azt hogy csináltátok, hogy eltudtatok aludni???Mert én attól fosok, hogy én nagyon érzékeny vagyok a bimbómra, iszonyúan csikis meg minden, nem is tudom, hogy fog menni ha a baba szopizni fogja, hogy kibírjam....Dehogy aludni akkor én nem fogok tudni közben , na az fix :wink:

Hayniii- Nem szokunk át az Iwiw-re, semmi pánik :D A fele ismerősömről én sem tudom, hogy ki lehet :D

Eclipse- Gratula a vizsgáidhoz!Mi volt tegnap az Uh-on?

Akra- Köszi az oldalt!! :wink:

Ebba- Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, hogy kinek mekkora volt a hasa.....Tényleg kit érdekel???Én ilyenkor mindig azt mondom nekik , hogy majd szülés után gyorsabban visszamegy :wink:
Gratula a nagy fiúcskához, szép méretek!!

Start- Jó, hogy benéztél :D

Henne- Örülök, hogy Apukád jobban van!! :wink: Mi volt a dokinál tegnap?

Lucuzs- Jobbulást Boginak!!!Úgy látom az ovi nem tesz neki túl jót, szegény mindig összeszed valamit :? Nekem is jún.17 a kövi időpontom Uh-ra :D

MikeGirl- Végre te is jöttél!!Milyen lett az Afp-d?Örülök, hogy jól telt a hétvége!Atinak jobbulást!

Kankalin- Örülök az újboli csatlakozásnak :D

Vikoo- Isten hozott nálunk!!Szörnyű volt olvasni a soraidat, a hideg kirázott többször is...nagyon sajnálom azt ami a pici fiatokkal történt :( És nagyon becsüllek titeket, hogy így talpra álltatok és már a következő pocaklakó lapul a hasadban, minden elismerésem, biztos nem lehetett egyszerű :roll: Gondtalan babavárást kívánok !!!

Vörösmaccs- Gyere a hírekkel HK-tól, annyira kiváncsi vagyok,hogy megmondja-e a kismacskák nemét :D

Én tegnap elmentem az ortopédiára, hogy szerezzek papírt, hogy nem rudok sokáig állni.....De nem sikerült!!Az a barom meg sem vizsgált, közölte, hogy ha fáj a derekam, akkor ír fel talpbetétet ( ami 30 euróba kerül és csak sportcipőbe tudom betenni, nem is hordok sportcipőt) , meg valami fürdősót, amibe üljek bele esténként, de csak ha a nőgyógyászom is hozzájárul, mert forró vízben kell ücsörögni!! :shock: Kész vagyok!!Azt hiszem még egy darabig ki kell húznom a melóban hiába próbáltam meg mindent, ez van :wink:

Ismeri valaki a Hoppediz hordozókendőket??Vélemény?

Mindenkinek szép hétvégét!

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Ez igen lányok,itt aztán tényleg van termés. :D

Csillagvirág! Gratulálok a kisfiúhoz! :D Jó a kép is,még ha homályos is kicsit! :D

Vikoo! Örülök,hogy itt vagy! :D A pozitív gondolkodás bizony,mindíg meghozza a gyümölcsét,nem is szabad máshogy csakis pozitívan! :D

Angie! Az AFP 0,4-2,5 normális állítólag.Én is hallottam,hogy van ahol már nem is csinálják! Kombinált tesztet csináltattam igen azzal minden rendben volt! :)

Vörösmaccs! Ikrek!! Az igen Gratulálok! :D :D

Gyancsi!
Szoptatás közben én is mindíg elaludtam,nagyon fáradt voltam! :D Remekül lehet úgy aludni! :wink: Biztos vagyok benne,hogy neked is menni fog! :wink: :D

Sziszka!
Aranyos vagy,igen szeretnék a táblira felkerülni!
Kankalin, 35 éves, 2010.nov.02. 17+3 , 3.gyermek, Szolnok Hetényi Géza Kórház
Előre is köszönöm!

Pussz mindenkinek,és szép napot!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 

 
 

Ancsi!
Én sosem aludtam szoptatás közben, mivel nekem nem ment a fekve szoptatás. De ha ment volna, sem mertem volna aludni, nehogy megnyomjam a babót. Viszont éjjel mindig sötétben zoptattam, nem kapcsoltam lámpát, nem cseréltem pelust, így Szilárd sosem ébredt fel a szopizás alatt. Reflexből szopott, aztán visszatettem az ágyba és aludt tovább. És mivel én is baromi fáradt voltam az elején, és jó alvókám is van, én is könnyen visszalaudtam. Mondjuk, Szilárd 10 (max 15) perc alatt kiszopta az adagját, úgyhogy nem kellett órákig fent lenni vele.

Kankalin!
Akkor végleg megnyugodhatsz :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Kankalin, most látom, h 3 napja volt a kislányod szülinapja, Istenke éltesse sokáig... milyen szép neve van :D

..most jut eszembe, h vkinél olvastam - bocsi, h nem emlékszem, h kinél, de itt annyi info van, h huhh -, h szintén dopplerrel próbálta bemérni a kis torpedó hatósugarát, de nagyon gyenge volt... mi nem vettünk hozzá zselét, mert elég drága, de babaolajjal uolyan szuper és legalább be is kenegetem utána a pocim. Szóval én már 8 hetesen is használtam is szuper megnyugtató volt. Apának pedig egy élmény, a család többi tagjáról nem is beszélve. És ami szintén jó, h akkor sem kell megijedni, ha épp pont a szívecskéjét nem találja az ember, mert még ott van a köldökzsinór lüktetése és a mocorgása, a csuklásról már nem is beszélve....

Dorka és Gyancsi, mi eléggé hasonlók lehetünk, lelkesedés szempontjából. Mi olyan helyen lakunk ahol sajnos azok a szép dizájn babakocsik csődöt mondanának, épp ezért én a hauck egyik terepjárós funkciós babakocsiját néztem ki, Micimackós, és volt hozzá hordozó, meg bélelt, termós mózeskosár is, ami a tél miatt kimondottan jól jött, jól jön. Mondanom sem kell, h odáig fajult a dolog, h minden este azzal álmodtam, Apjukat már az őrületbe kergettem, sajnos a csúf anyagiak miatt majd 2 hónapot kellett rá várnom, de mikor bekerült a nappalink közepére végtelen béke szállt meg… 2 napig utána jött a kiságy és a többi. Hál Istennek, Apa elég jól viselte a pánikszerű fészekrakásom, de nem is nagyon tehetett volna mást. :-D Most pedig, h minden megvan, már csak a babát várjuk.

Mindenkinek szép napot! Itt a 7vége!!![/img]
vikoo
 
 


Vikoo!
Most látom, hogy írtál nekem korábban :oops:
Örülök, hogy megnyugtattalak. Hát nekem tényleg sok szörnyűség van a gyerekprojekt palettámon.
A babakocsiról nincs képed, vagy a netről nem tudsz letölteni. Nagyon kíváncsi lennék rá.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok lányok!

vikoo! Tényleg le a kalappal előtted meg a párod előtt, hogy már ilyen pozitívan tudod elmondani a dolgokat. Bizony, sokunknak nehezen jött össze a babó, de a lényeg, hogy a pocinkban vannak, és jó helyen, tehát tényleg szerencsés hónapos topikba csatlakoztál! Ugye lányok? :) Üdv köztünk.

Csillagvirág! nagy gratula a kis pasihoz! Úgy látszik, ez ilyen hónap lesz :)

gyancsi! Azért még fuss egy kört, hátha valaki kiír! Amúgy meddig is kellene dolgoznod még? Én amúgy már megőrülök itthon. 11!!!! hete, és én kicsit hiperaktív vagyok, így mondtam a páromnak, hogy ha még egy baba jön egyszer, én 8 hónapig dolgozni fogok!!(na ugye nem, mert az alsós tanítókat előszeretettel kiírják, ugye nagy a fertőzés veszély, főleg itt Borsodban) Amúgy én sem érzek még semmit, nekem is hátsó falon tapadt. Múlt héten azt hittem őt érzem, de sztem csak sok volt a karfiol, meg a káposzta:)

Vörösmacs! Engem is veszélyeztetettként hetente néztek, most meg kb. 3 hetenként. De sztem ha mondanám a dokimnak, még gyakrabban megnézne... De hát, ő egy angyal :) és figyelembe veszi az 5 év nehézséget, míg a mazsola bekerült a pocimba.


Hayni! Hogy áll a pocak növögetés? És a mocorgás? Én téged szoktalak figyelni, mert ugye majdnem egy idősek vagyunk:)

Este lefotótzatom pocimat párocskámmal, és felteszem.
puszi mindenkinek!

Kép
ebba
 
 


felmegyek és csinálok róla képet, de abban majd lécccci segíts, h h kell ide ebbe a dobozba varázsolni, mert kicsit kínainak tűnik nekem.. :D köszii
vikoo
 
 


Köszi Ebba, nekem az elejétől kezdve sokat segített, h ha beszélhettem Róla, Ő volt a szemünk fénye, és nagyon hiányzik még mindig, de az életünket tovább kellett élni.. most pedig, h Boldi beköltözött újra tudunk mosolyogni, kacagni...
1ébként én is kb így vagyok kiírva... 5-e van a kiskönyvbe írva, de általában a 2.-a vagy 4.-e szerepel az uh-kon... Ha sikerül végre rájönnöm, h tudok feltenni képeket, majd megosztom Veletek is.. Szép napot!
vikoo
 
 


Köszi Ebba, nekem az elejétől kezdve sokat segített, h ha beszélhettem Róla, Ő volt a szemünk fénye, és nagyon hiányzik még mindig, de az életünket tovább kellett élni.. most pedig, h Boldi beköltözött újra tudunk mosolyogni, kacagni...
1ébként én is kb így vagyok kiírva... 5-e van a kiskönyvbe írva, de általában a 2.-a vagy 4.-e szerepel az uh-kon... Ha sikerül végre rájönnöm, h tudok feltenni képeket, majd megosztom Veletek is.. Szép napot!
vikoo
 
 


bocsi, kicsit zizi a netem.. :? nemigen bírja ezt a fránya meleget :D

Kép Hauck babakocsi

Kép pelus tasi

Kép hordozó

..és mindezt teljesen 1edül. hát mégsem vagyok olyan nagyon béna.... na csak sikerüljön...
vikoo
 
 


Sziasztok!

Töltök fel képeket. nekünk csak fekete-fehér van, de legközelebb már kérek színeset, mert megirigyeltem tőletek :)

nagyon bújkált a babánk, szinte végig a hátát láttuk. azért sikerült lefotózni a pofikáját is, de még nagyon ufós :)

Kép

Kép

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat Gergő nevében is! :D

Szisszka: Hát igen.... azt hiszem átmentem a boszorkány vizsgán.... (már ami az álmomat illeti)
köszönöm, hogy beszínezted a táblát nekünk. Olyan jó látni a színes sorokat!

Angie: Látom több közös vonás is van bennünk. Én is imádtam, hogy elsőre fiam született, el sem tudtam volna képzelni egy kislányt. Nekem valahogy nem menne a Barbie babázás. Gyerekkoromban sem játszottam soha babákkal. :wink:
A másik amiben hasonlítunk, hogy én sem tudtam fekve szoptatni. Pont úgy csináltam, mint Te, hogy éjszakai peluscsere csak akkor volt, ha kaki is volt, én se kapcsoltam nagy villanyt, csak egy sólámpát, ami nem ébresztette fel Bencét és én is rögtön vissza tudtam tenni az ágyába aludni.

Gyancsi: A szoptatás az elején biztos nagyon nehéz lesz, ugyanis szinte mindenkinek kisebesedik... Sajna nekem nem jött be a bimbóvédő, így tűrnöm kellett azt az iszonyú fájdalmat az első 1-2 hétben. Utána azonban belerázódtunk a dologba, begyógyult a seb és "megedződött" a mellbimbóm. 13 hónapig kérte Bence az anyatejet, utána maga választotta el saját magát.
... Nálatok a nőgyógyász nem javasolhat táppénzt???

Vikoo: Nekünk is ment el babánk tavaly decemberben... Bár még csak 7 hetes volt, nagyon fájt (fáj)... Én is minél hamarabb újra át akartam élni az anyaság csodálatos érzését. Mi ugyan vártunk 2 mensit, de amikor újra zöld utat kapott a dolog, azonnal kopogtatott a gólya. Nem volt egyszerű az első 3 hónap, mert végig pecsételgettem, volt egy hatalmas haematómám, ami miatt egy hónapot feküdtem, de szerencsére most már sokkal jobban vagyok és csak előre nézek! Tudom, hogy minden rendben lesz!!!!

Kankalin: Utólag is boldog születésnapot a kislányodnak!!!!!

Ebba: Várjuk a pocifotót!

Mindenkinek szép napot!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sophie milyen volt a Balcsin?

Szisszka beírnád a tábliba a névhez, hogy Noémi Zita? Úgy néz ki, Api bele fog menni, egyre inkább hajlik rá. Eddig láttam rajta, hogy fontos neki mi a véleménye a szüleinek, meg a nagylányának a nevekről, de meggyőztem hogy ezt nekünk kell eldönteni, és ne hagyjuk, hogy más beleszóljon.

Szupi bodykat vettél. Dóra azért jó név, mert van több változata, Dorka, Dorottya. Nekem főleg e két utóbbi változata tetszik.

Kérdeztetek a Robin Hoodról szerintem nem volt rossz érdemes megnézni. Nem azt mondom, hogy az évszázad filmje, de szerintem érdekes volt ez a feldolgozás.

Dorka szép a pocakod. Luca csuda jó név, unokahugomat így hivják. Egy tüneményes vagány csajszi. Épp most volt az ovis ballagása, pedig még nemrég született :( Mindjárt teszek fel egy képet róla :) Nagyon édes a kis bújós leányzó.

Henne örülök, hogy jól van apud.

Csillagvirág nekem a mellső falon tapadt meg, azért nem érzek még semmit. :( pedig úgy várom már. még a pocakom sem nagyon látszik de most már lassan itt a félidő remélem most már gyorsan nőni fog. gratula a kiskrapekhoz :) nagyon édes a képen. Tök jó hogy ilyen sokáig tudtál szoptatni, én is sokáig szeretnék. tesóm bimbóvédővel szoptatott és nagyon macerás volt, másodszorra szeretné elkerülni.

Haynii Máté szép név a mi vezetéknevünkhöz nagyon passzolt volna ha fiú. Csak a második neve Péter lett volna igy hülyén hangzott volna hogy Máté Péter :)

Eclipse vizsgához gratula

Luci nagyon kiváncsi vagyok fiú vagy lány lesz nálatok, kár hogy olyan soká derül ki. mit szeretnétek jobban?

Kankalin üdv újra gyere gyakrabban ha tudsz

Vikko nagyon szívszorító a történeted. Gratula Boldihoz (nekünk valószinű ez lett volna a befutó név vagy a Sebestyén, ha fiú).

Kép
vayacon
 
 


lemaradt a vége:

Macs nagyon kiváncsi vagyok milyen neműek lesznek. Hát tényleg vizsgálhatnának gyakrabban, jól teszed, hogy elmész fizetősre is én is ezt tenném.

Angie gratula a kiskönyvhöz. Durva a HK-s történeted és egyben felháborító. Néha tényleg ki lehet akadni ami nálunk az egészségügyben történik.

Gyancsi ó te szegény nálatok sem egyszerűek az orvosok.

Ebba várjuk a pocakfotót :)

Kép
vayacon
 
 


Dorka, ilyen egy Luca baba az ovis ballagásán :lol:

odavagyok a kis drágáért

Kép

Kép
vayacon
 
 


Vikoo: A kiskönyvem nekem is csak a 12. heti uh után készült el. A laborokat is csak akkor kérte a dokim, így én is csak mostanában kapom meg az eredményeket....
Nagyon szuper ez a babakocsi. Tudod a pontos nevét?

Vayacon: Nem is igaz, hogy ufós a babátok! Már igazi formás leányzó!
Amiatt meg ne aggódj, hogy még nem nagyon látszik a pocakod. Én is utáltam azokat a megjegyzéseket, hogy "bezzeg nekem ekkora és ekkora volt már ilyenkor". Kit érdekel???? Nálam többen mondták, hogy húúúúú, biztos nagyon pici lesz a gyerek, mert a végén sem volt óriási pocim, de láss csodát, Bence 3920 g-mal és mindössze 51 cm-rel született. Jó kis gombócka volt!

Amit a lepény elhelyezkedéséről és a magzatmozgás érzékeléséről írtam, azt a védőnőm ecsetelte a legutóbbi látogatásunkkor...
Most tudtam meg hogy az enyém is a mellső falon tapad, mégis érzem a babát már egy ideje. Biztos azért, mert nem első gyerek.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillagvirág, Vikoo! Köszönöm szépen a köszöntést Franciska nevében is! :D

Vikoo! Tényleg nagyon szuper ez a babakocsi jó masszívnak tűnik,és biztos az is! :)

Ebba! Várjuk a pocakfotót! :)

Vayacon! Szerintem nagyon jók a képek! :) Nekem még fekete fhér sincs :cry:
Szép nevet választottatok,és egyet értek veled,szerintem sem a nagyszülőknek kell eldönteni a baba nevét! Az unokahugod nagyon szép kislány! :D

Gyancsi! Nem semmi az ortopéd doki forró ülőfürdő kismamának! :roll: A nőgyógyász nem tud kiírni????

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


A babakocsi szuper, mind a 4 kereke fix, és pumpálható, a kemény nekünk nem lett volna jó, mert a gyerek a köves úton szétpattogná magát... és az egész szett volt 50e. A nevével kapcsolatban csak annyit tudok, h Hauck és No-ból hozták be, mert itthon nem nagyon kapni. :(

Kép

Kép
vikoo
 
 


Teszek én is egy pocifotót!
Kép

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Bocs, lányok nagyon régen nem voltam! Visszaolvastam, de nem tudok mindenre reagálni!

Csillagvirág!
Ha jól emlékszem neked volt alacsony még a papp-a szinted! ÉS látod, mégis tökéletesen egészséges a babád! Gratulálok!
Szép nevet választottatok! A barátnőm kb. 1 hónapja szült, Ők is a Gergely nevet választották, és Gergőnek hívják!

Angie!
HK és Bátorfy is továbbképzésen lesz a június 21-ei héten. Onnan tudom, hogy a 18. heti genetikai uhunk pont arra a hétre esett volna, így a következő hétfőn megyünk 19+4. nap. Én ragaszkodtam a HK-hoz.

Eclipse!
Gratula a vizsgához!

Már nem tudom az alacsony AFP-re ki kérdezett rá. Olvastam, hogy az alacsony AFP nem jelent semmit, lehet, hogy volt egy méhlepényvérzés, attól is lehet! A magastól sem kell egyből megijedni, mert az is több mindentől lehet, nem csak attól, hogy beteg a baba! Hát ezért sem csinálják már más országokban!

Vikoo!
Sajnálom, hogy neked is keresztül kellett menned ezeken a dolgokon. De a lényeg, hogy ott van a pocidban a baba! Nagyon szép a babakocsid! Milyen tipus? Ja, látom, lejjebb már írtad! Köszi

Vaya!
Nagyon szép a babátok! Helyes ki pofija van! És nem ufós!

Hát én még nem érzek semmit, de hát nálunk első baba. A méhlepényem hátsó fali, tehát remélem, hogy azért már lassan érezni fogom!

Lányok, ti nem szoktatok görcsölgetni? Nem szokott szurkálni a pocitok? Szedtek Magne B6-ot és ha igen mennyit?

rodina74
 
 


huhh, Kankalin mekkora a pocid...

...én majd 7főn rakok fel képet... akkor leszek 1 hetes.. :D

Kép

Kép
vikoo
 
 


csináltam új csajos vonit :)

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Csak 2 percem van. AFP 0,9, uh-n mindent rendben láttak.
Viszont képzeljétek, a doki azt mondta, hogy most inkább lányra fogadna :lol: De nem tuti, talán majd négy hét múlva, mert a köldökzsinór zavarta a kilátást.

Hétvégén próbállak Benneteket olvasgatni.
Szép estét mindenkinek!!!

mikegirl
 
 


Látom kicsit elírtam az uccsó kommentem, nem 1 hetes, hanem 17 hetes, de gondolom senkit nem tévesztett meg, szóval hétfőnként van fordulópontom, akkor szoktam feltenni képeket a blogomra is.

Vayacon, nagyon csajos a vonalzód, én is most kreáltam, 3 ember segítségével... de sikerült!!!

Ha nem bántna Titeket, és megengednétek, h dicsekedjek Bendivel, akkor tennék fel egy 4d-s képet a kisfiamról...

de addig is egy kép Pöttöm Boldiról:

Kép Boldi, 15+4

Jó éjt Csajok!!! puszi

Kép

Kép
vikoo
 
 


Rodina: Én szedek magnéziumot, nem is keveset! A dokim a 12. hét óta a Magnerot nevű tablettát javasolta, mégpedig 3X1-et. Ez, ha jól emlékszem 1500 mg magnézium, pont a duplája annak, amit az első 3 hónapban szedtem. (Előtte Béres féle MagneB6-ot szedtem, szintén 3X1-et).
Görcseim szerencsére már nincsenek, főleg akkor voltak, amikor a haematóma is...

Egyébként jól emlékszel, nekem volt alacsony a Papp-a értékem, de az orvosom tökéletesnek tartotta a végeredményt, meg a 12. heti uh-t is, így megnyugtatott. A mostani uh ugyan saját kérésre volt, de orvos csinálta, így ugyanolyan szakvéleményt kaptam, mintha a kórházban csináltattam volna. Nagy kó esett le a szívemről amikor azt mondta, hogy nyugodjak meg, mindent rendben fognak találni a köv. genetikai uh-n. Hááát, erre csak azt tudom mondani, hogy "Úgy legyen!"

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Vikoo!

Nagyon helyes Boldizsár baba!

Csillagvirág!
Köszi a választ, kicsit megnyugtattál, mert eddig én nem nagyon szedtem Magne B6-ot, és most is max csak 750 mg-t. Akkor ha nagyobb baj lenne, a Magne B6-ra gondolom nem múlna el. Kicsit megnyugodtam!
Erre a haematómás dolgodra nem emlékszem, lehet, hogy akkor én még nem voltam a topikban! De az nagyon jó, hogy most már nem görcsölsz!

rodina74
 
 


Csillagvirág!
Utánad olvastam, és örülök, hogy a fekvés rendbe hozott!

rodina74
 
 


Na megjöttem HK-tól. Mivel nem elsősorban az élmény miatt mentem, hanem azért, hogy jól megnézze a doktornő, ezért nagyrészt 2D-ben vizsgálta őket, amit nem bánok, mert a 4D-n nem látszódtak valami jól, én legalábbis nem nagyon tudom kivenni őket. Megkaptam az egészet DVD-n amit elég nehezen tudok a gépen megnyitni, majd megpróbálok egy-két jó képeket valahogy kivarázsolni belőle.
Lényeg, hogy a picurkák végre jól meg lettek vizsgálva, doktornő mindent rendben talált, ami nagyon megnyugtatott. Lábacskák, talpacskák, kezecskék, orrocskák, gyomrocskák, szívecskék, szívhangok, minden rendben. A B babus továbbra is kisebb, de mivel nem nött a különbség kettejük közt, ez egyáltalán nem tűnik kórosnak. Úgyhogy fogalmam sincs hogyan mérte az új dokim majdhogynem egyformának őket :?: !
A nemük sajnos egyáltalán nem látszódott. :(

Méretek 14w1d- A baba / B baba
BPD(fej szélesség) 3,01 cm / 2,39 cm
OFD(fej átmérő) 3,50 cm / 2,85 cm
AC (haskörfogat) 7,81 cm / 6,75 cm
FL (combcsont h) 1,39 cm / 1,15 cm
EFW 93 g / 76 g
Méretek szerinti kor 14w2d / 13w4d

A baba lepénye a mellső, B baba lepénye a hátsó falon tapad. A 12. heti UH-n a dokim azt írta mindkettő hátsó fali... :?:

Doktornő is nagyon késeinek tartja, hogy 19 hetes leszek mire genetikai tanácsadásra megyek, mert utána még ki tudja mikorra adnak időpontot a magzatvízvételre és annak még legalább 3 hét az eredménye. Én is késeinek tartottam, rá is kérdeztem a dokinál tegnap újra, de azt mondta jó így.
Hát én nem értem ezt a lazaságot. :roll: :roll: :roll:

Egyébként HK végtelenül kedves és alapos volt, nagyon tetszett.

Angie, ne haragudj, de délelőtt nem olvastam már, hogy kérted tőlem a doktornő szabiját.... :oops: :oops:

Maccs
vörösmacska
 
 


Rodina, én is Magnerotot szedem, mondjuk most már csak igény szerint, amikor érzem, h feszül vagy görcsölget, én is csak ajánlani tudom, mert szinte azonnal érezhető a hatása.

Ti kalciumot milyen formában és milyen gyakran szedtek a terhes vitamin mellett?

Kép

Kép
vikoo
 
 


Rodi nekem egy pár napja néha vannak apró görcsök, de hanyagoltam a MagneB6-ot, most visszaálltam a 2x1-re. Egyébként még K ügynök anno 3x1-t mondott, sőt amikor mondtam, hogy fájdogál, azt mondta szedjek 3x2-t.

Kankalin csini vagy! :lol: :lol: :lol:

Rodi már nagyon hiányoltalak! :wink:

Látom szépen sorjáznak az AFP eredmények, mindenkinek gratulálok hozzá :lol: , aki még nem volt annak mennek a drukkok. :arrow: Engem nem túlságosan izgat, mert már előre megmondták, hogy ikrekkel magas lesz.. akkor meg mi a fenének nézik? :?:

Vaya nagyon édi a kiscsaj :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Rodi: igazából ÉN nem voltam még a topikban amikor a vérömlenyem volt, csak a beköszönésnél meséltem el... Nem mertem a 12. hét előtt bekapcsolódni a beszélgetésbe, mert decemberben volt egy vetélésem, ami pecsételgetéssel kezdődött és ott is volt haematóma is. Most az 5. héttől kezdődött a pecsételés, (nagyon minimálisan) emiatt botzasztóan féltem attól, hogy megismétlődik a dolog.
Hetente voltam uh-n, de eleinte nem találták a vérzés okát. 10+4 napnál viszont egy hatalmas (4 cm-es) bevérzés volt a 3,8 cm-es baba alatt. Emiatt kellett feküdnöm szinte mozdulatlanul 1 hónapig.
De most már minden rendeben, tökéletesen működik a lepény és pecsételésnek nyoma sincs. :D

Vikoo: Eszméletlenül jó a kép Boldiról!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillagvirág!
Akkor már így tiszta a kép! A másik topikban visszaolvastam, de az egész történeted így értettem meg igazán! Sajnálom, hogy te is keresztül mentél ilyen dolgokon! A lényeg, hogy most minden rendben van!

rodina74
 
 


Vadmacs, nagyon gratula a Babáidhoz... sajnos még nem tudtam visszaolvasni, Ők természetes úton fogantak meg? Nagyon-nagyon sok egészséget kívánok hozzájuk. Szuper lehet, mindjárt két babót a pocakban hordani.. :)

Kép

Kép
vikoo
 
 


Köszönöm Csillagvirág, tiszta apja!!! :D
Te is nagyon erős nő vagy, nagyon gratula a babádhoz, igazán küzdősök vagytok Ti is!!

Jó éjt!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Rodina: Én korábban is olvasgattam a blogodat, így tudom, hogy Te nálam sokkal többet szenvedtél mire a mostani pocaklakótok beköltözött. Abszolút megértem, hogy parázósabb vagy az átlagnál!
De most minden rendben lesz!!!!!!!!

Vadmacs: Gratulálok a a babákhoz!

Vikoo:Én most fogok elkezdeni kalciumot szedni. Anno a kisfiamnál kb. ilyenkortól minden nap bevettem egy Béres féle Ca-t. (Szerencsére semmit nem romlottak a fogaim, remélem most is így lesz....)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Vikoo!
Jók lettek a vonalzóid ügyi vagy! :D Boldi gyönyörű!! :D Engem személy szerint nem zavar ha teszel képet Bendiről!

Vörösmaccs!
Örülök,hogy minden rendben nálatok! És nagyon várom a képet a babókról! :D

Pusza mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Viko nem természetes úton fogantak a kiscicák, 5 éve várunk rájuk, lombikos babák :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy azt irjátok nem ufós a baba, már kezdem én is formásnak látni. bár nekem ufósan is a leggyönyörűbb :lol:

Csillagvirág szerintem engem nem fenyeget, hogy pici babánk lesz, a családban 4-5 kilós gyerekek születnek. Inkább csak a fekvése miatt lehet, hogy nem látszódik.

Kankalin köszi az unokahugi dicséretet. Neked meg a pocakod szép irigy irigy :wink: :lol:

Mikegirl hú akkor még lehet hogy nekem sem szabad beleélnem magam,hogy lányom lesz. bár nagyon biztosra mondta a doki, bár száz százalékig nem tudják ugye megmondani

Tényleg van olyan, aki nem kérdezi meg a nemét? A bátyámék nem akarták tudni, nem tudom, hogy bírták ki. :roll:

Vikoo nagyon cuki Boldi. Én szívesen megnézném Bendit is. Szépek a vonik :) Kalciumot még nem szedtem, de már gondoltam rá. Lehet, ma veszek is.

Rodi jó hogy jöttél. biztosan érzed most már nemsoká te is a babád. Nekem azt mondták, hogy első babánál a 18-20 héten érzik a legtöbben szóval tuti nincs gond, hogy még nem érezzük.

Macs örülök, hogy minden rendben volt HK-nál, az érdekes, hogy ennyire mást mondanak, mérnek a dokik. De minden rendben van a cicusokkal az a lényeg, remélem nemsoká megtudjuk a nemüket is :) én is kiváncsi vagyok a képekre

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Lányok!

Megint nincs időm normálisan visszaolvasni....

Vikoo, üdv közöttünk és nagyon szurkolok hogy minden rendben legyen! Angyalkádat nagyon sajnálom :cry:

A szép fotók tulajdonosainak gratulálok!! :D

Jó vizsgálati eredményeknek örülök! :D

Magamról: szerdai marketing eredményét még nem tudom. Most 9-re megyek statisztikából, ami az egyik legnehezebb. Hetek óta emiatt jártam különtanárhoz.
Tegnap du. 5-től este 10-ig fel sem keltem mellőle csak pisilni.

Csütörtökön megint este 7-ig voltam bent az irodában.
Jövő héten táppénz, vizsga, temetés, genetikai UH-ra hétfőn megyek 10-re.

Június 30-ig meg fogok bolondulni. Nem nagyon tudok jönni.
Addigra már majdnem 24. hetes leszek... akkor fog kezdődni a várandósság, mert addig egy kib@ott lóverseny :twisted: :twisted:

Jövő héttől szedek egy árpafűlé kivonatot, hogy vitalizáljon. Alma vagy bodzalével nagyon finom.
Meg megyek természetgyógyászhoz energetizálásra, mert másképp megpusztulok.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Eclipse, borzalmasan sok erőt és kitartást küldök, az amit felsoroltál a teendők között még két embernek is sok, nemhogy egy kismaminak…

Vayacon, én a Kalcium Sandoz pezsitabit iszom, hetente 1-et pótolok utána. Végül is vmennyi van a terhes vitaminban is, meg azért próbálok természetes úton is bevinni minél többet…

Vörösmacs, 5 év várakozás a világ legeslegszebb ajándékaira… az nagyon-nagyon hosszú idő. Néha még karácsonyig is olyan sok idő telik el… De Ti végtelenül türelmesek voltatok.. olyan jó, h Rátok találtam, itt mindenki olyan erős, pozitív és bizakodó! Sokat lehet belőletek meríteni!!

Kankalin, a Te mesevonalzóid ihlettek, olyan széééépek!!! Nem beszélve arról, amit mutatnak, 3 gyermek, ez olyan jó, mi is 3-an vagyunk tesók, csak mi mind lányok vagyunk.. :D

Mindenkinek szép 7végét!

Kép

Kép
vikoo
 
 


...és akkor Bendikéről a két kedvenc képem...

Kép Bendi relax :-)

Kép Kukkucska

puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Jó reggelt Csajok!!

Kankalin- Neked már 2 szép gyereked van??Kérhetünk róluk képet?? :wink: Nagyon szép a pocid!!! :D Na nekem estére lesz hasonló, azért kicsit kisebb, de az reggelre mindig eltűnik :D ...Egy hét betegállományt kiveszek majd jövő héten :wink:

Tényleg akiknek már van gyereke, raknátok fel képet??Annyira szeretem nézegetni a gyöbyörűbbnél gyönyörűbb gyerkőcöket :wink:

Angie- Köszi, hogy leírtad a szopit!Elvileg szopis fotelt is tervezek, akkor lehet, hogy abban fog menni a dolog :D

Vikoo- Ez nagyon állat ez a kocsi :shock: :D :D Mekkora cuki , hogy Micimackós, besz@rok :D :D :D Nagyon-nagyon állat!!Ilyet még sosem láttam!!!Hát az tuti, hogy nem fog veled szemben gurulni egy ugyanilyen!!...Nagyon cuki Boldi és Bendi baba is :D

Ebba- Már magam sem tudom, az biztos, hogy szülés előtt 8 héttel már kötelező itthon maradni, de elvileg az 5-ik hónaptól ( csak azt nem tudom,hogy az elejétől vagy a végétől) is itthon lehet maradni ha valaki állandó álló munkát végez( csak megint elkell menni ehez vaddisznó tisztiorvoshoz :? )....Hát majd meglátjuk, most már tényleg nem izgat a dolog, valahogy kihúzóm, ez a kis Tündér itt a pocakomban ő ad erőt :D

Vaya- Nagyon cuki a Picúrotok!!! :D Így is lehet látni simán fekete-fehérben!!Luca baba iszonyúan szép kiscsaj!! :D Nekem is bejön a Luca név, de párom bátyjának így hívják a kislányát, így mi azt nem adhatjuk ( bár úgy néz ki, hogy nem is most lesz aktuális a lánynév kérdés :D )

Csillag- Igen, tudom, hogy az elején nagyon fájdalmas lesz a szopi, végig éltem a barátnőmmel, szegény szószerint sírva fakadt az első pár hétben, amikor a baba a cicijére nézett és enni kért :? De aztán belejöttek, most meg egy éves elmúlt és még mindig szopizik :D Tesómnak nem volt semmi baja, azt mondta egy nagyon picit fájt az első napokban, de nem lett neki sebes, semmi...Hát jó lenne ha ez genetika lenne nálunk, elbírnám viselni :D Bár akkor 30 kg-t is magamra kéne kapnom a terhesség alatt, na azt köszönöm, de nem kérem :D

Sophie- Tessék jelentkezni a Balcsiról!! :wink:

Csajok nekem sincs ám még valami nagy pocakom.....Az a fura, hogy estére megnő, de nagyon, akkor már igazi kis terhes pocak, reggelre meg lelapul :D

Rodina- Én szoktam görcsölgetést, húzódást érezni, főleg esténként, már olyan nehéznek érzem a pocakom....Nekem Magnosolv granulátumom van, ezt vízben kell feloldani és úgy meginni(365 g magnézium van benne, napi egyszer kell inni)....Direkt ilyet kértem a gyógyszertárban,hogy ne kelljen tablettát nyelnem :D Mondjuk eddig összesen egyszer ittam, mert akkor már reggel bazira éreztem a hasamat ( szerintem front volt egyébként)!

MikeGirl- Szuper eredmények, ügyesek vagytok!!! :wink: Lehet még is kislány???Hát akkor kiegyenlítődnének a nemek :D Bár nálam sem 100% a fiú, úgyhogy lehet mág a csajok le is előzik a fiúkat :D

Vörösmaccs- Nagyon örülök, hogy minden rendben a kismaccsokkal :D Ha HK azt mondja, hogy rendben vannak, akkor rendben vannak, az tuti :D

Csajok ti mind szedtek Kalciumot???Nekem a kutya se mondta :? Mikortól és mennyit kell szedni??Bármilyen formátumban jó??Úgy értem pezsitabi stb....

Eclipse- Nagy kalappal a statisztikához, én is utáltam a fősulin :!: Kitartás, valahogy ki kell bírnod ezt a nagy rohanást, bár azért pihenned sem ártana...Ha erő kell gondolj a kis gyönyörűségedre odabent :wink:

Tegnap sikerült fürdőruhát találnom a C und A-ban, meg láttam iszonyú jó terhes farmert, csak hogy 40 euró, azt sokkalom, pedig nagyon vagány szabása és színe volt.....De lemondtam róla, inkább szoknyát meg rövidnadrágot szeretnék így nyárra, hosszú farmerom van már kettő!!
A fürdőruhába viszont beleszerettem, nem pont kismamás, de tankini, ami szerintem ugyanaz :D
Íme:
Kép

Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Túlestem a statisztikán, és azt hiszem, jó lett! Pont ilyeneket gyakoroltam tegnap! Asszem legalább 3-ast megérhetne! 4 kredites tárgy... És még a vonatot is pont elértem taxival, már itthon is vagyok. :D
Délután pihi, ki a Szigetre apával meg a kutyával.
Holnap baráti vendégeskedés.

Most egy órára ledőlök, kinyúltam.

Vikoo,
nagyon szép képek... :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Amit tudtam még beírtam tegnap a tábliba. Ma még nem tudtam visszaolvasni, ami esetleg azóta változás, azt majd pótolom :)

Mai tábla: 2010.05.29.

Kép

szisszka
 
 


Eclipse, gratula a vizsgádhoz… Hova jársz suliba? Én Szolnokra járok, és már csak vizsgám lenne, a módszertani szigorlat, de azzal vhogy nagyon nem boldogulok. A szakdolgozatomat már leadtam.. de az államvizsga ebben a félévben biztosan elmarad. Egyszerűen nem szuperál az agyam, csak ülök a sok minden felett és nem jutok 1-ről a kettőre. :(

gyAncsi, örülök, h tetszik a babakocsi, nem volt semmi mire levadásztam, de az enyém, illetve nemsoká Boldié. Kicsit izgultam, h 2. pocaklakó kisfiú legyen, főleg, mert Bendegúz után mindenki azzal jött, h nekem, most tutiii, h lányom lesz. Már teljesen, úgy is éreztem, h fúú, tényleg nekem most tutii kiscsajom lesz, mikor kiderült, h pasi van a pociban. Így nem lesz gáz a sok kék ruci, meg a kék babakocsi. :)
Annyira jó a fürdőrucid!!! Én is próbáltam egyet, de bárcsak ne tettem volna.. kockás volt, és azt hiszem ezzel mindent elárultam. Azt hiszem még várok 2 hetet, kiheverem a sokkot és felpróbálok egy sima feketét. :D

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

van valaki még győrből? ja és mindenkinek gratula a pocaklakóhoz.... :-)

Nyuszti

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Szaisztok!

Ati alszik, a tv-ben pedig meccs van.....így tudok jönni :lol:

Szisszka - vuk még mindig :?

Eclipse - honnan a fenéből van ennyi energiád :shock: Aztán még túrbózod magad árpalével :lol: Gratula a marketinghez meg a stat-hoz.

Üdv Kankalin!!! :D Én is mindig eltűnik egy-egy időszakra. Van egy minden nap!!! fél ötkor kelő kisfiam (Ati), melózom, a délután szigorúan Atié, vacsi, fürdés, esti mese, és kidőlök.

Vikoo - én csak most tudtam elolvasni, hogy mi is történt veletek. :cry: És minden elismerésem azért, ahol most tartotok!!!! Gratula Boldihoz!!!
Mocorgás - engem meg pont az nyugtat meg, ha érzem, hogy mozog.
A kocsi szuper!!!
Ca - nem is tudtam, hogy kellene kiegészítést szedni. Én nem szedtem az előzőnél, de most hogy szóba került, fogok. Köszi!

Angie - gratula a kiskönyvhöz :)

Csillagvirág - aranyos kis pasi :wink:

Gyancsi - hihetetlen, hogy nem akad egy normális doki, aki kiírna :twisted: :twisted:
A fürdőruci sirály!!! Csak szerintem fel fog ugrani a nagyobb pocin. A terhes trankini sztem annyiban más, hogy hosszabbra varrják, meg esetleg húzott az oldala, így rendesen belefér a poci, leér, és nem kúszik fel.

Vayacon - annyira édes az új vonalzód!!! Akár csak a lánykátok :D

Kankalin, pocakméret terén én is hasonló paraméterekkel bírok :lol: Ezt már nem tudjuk úgy eladni, hogy bőséges volt az ebéd :lol: :lol:

Rodina - én 3x2 MagneB6-ot nyomok, szóval nincs görcs.

Vörösmacs - tök jó, hogy minden redben :D A nem tekintetében én sem vagyok előbbre. Egyszer pöckös, máskor nem :lol:

Szoptatás - azért fáj mert rosszul csinálják. Mielőtt nagyokosnak tartanátok, persze, hogy én is elkövettem ezt a hibát - mivelhogy senki nem szólt egy rohadt szót sem időben, és bizony nekem is potyogtak a könnyeim. Volt, hogy fejtem és cumisüveget használtam, aztán pedig bimbóvédőt. Viszont onnantól nincs visszaút a sima bimbóhoz - szerintem. (A bimbóvédő nagy bumszli, és Ati észre sem vette a bimbit utána. :lol: ) Szóval ahogy utólag kiokosodtam, az a lényeg, hogy a picúr szájába az udvar részt is be kell tolni rendesen. Nem csak a bimbit. Most majd így próbálok eljárni.
Én sosem hagytam, hogy szopizva aludjunk, hogy órákat lógjon a cicimen Ati. 20 percnél sosem tartottam tovább ott. Ha éhes volt, öt perc alatt bekajál, ha meg nem, ennyi is elég. Nem akartam, hogy megszokja, hotgy össze-vissza ehet, sokszor nagyon keveset. És igen, peluscsere kaja után és csak akkor, ha kaksi is van. (Persze ezt se így kezdtem 8) ) És igen, pici beszűrődő fény bőven elég. Ráadásul egy idő után magamtól ébredtem, megelőzve Atit. Mikor nyöszörögni kezdett, én már ébren vártam :shock:
Ez nem kioktatás volt, csak ezek az én tapasztalataim, próbálkozásaim :oops: :oops:

Név - múltkor nem is írtam, hogy Apa azt mondta, hogy mivel nem tudtunk a fiú névbe megegyezni, eldöntötte a természet, hogy jó, akkor lány lesz. Hátha úgy jobban boldogulunk :lol: Ja, és Picúr 26 dkg. Ezt sem írtam meg korábban.

Gyancsi kérésére egy (na jó, kettő :oops: ) kép Atiról:

Kép

Kép

Na és akkor egy kép Picúrról, még csomagolásban :D

Kép

Szép estét!!!!!

mikegirl
 
 


Öt kilómétert írtam, de vmit elfelejtettem.....
Gyancsi - hordozókendő. Nem ismerem. De szerinted nem gáz, hogy a gyerkőc úgy van benne, mint egy kifli? Mert hát a babakocsinál legyen totál vízszintes, hordozóban se legyen sokáig, és akkor mi van a hordozókendővel? Nekem van efféle aggodalmam, ezért nem volt sosem.

mikegirl
 
 


Szia Mikegirl!

Jajj, nem félreértettél, én is imádom, ha mocorog, csak akkor éreztem először és olyan erővel rúgkapált, h már rémeket láttam, h mi lehet odabent. Azóta sem éreztem annyira erőteljesen, most olyan kis pillangós, szárny rebegtetős mozgolódások vannak. Csak erre utaltam.. tudom, h egyik várandóság sem uolyan, de Bendi egy örökmozgó kisfiú volt. A 19. héttől meg sem állt. Ennek köszönhetően ismertem minden moccanását, jelzését. Mikor pedig a 35. héten éreztem, h reggel a hami után nem kezdett el mocorogni, akkor már tudat alatt, tudtam, h baj van… :(

Gyönyörű a kisfiad, micsoda szemek és ez a mosoly, engem levett a lábamról. :)
Nem utolsó sorban pedig nagyon csini a pocid, na meg persze Te is!!!!

Sajnos én most plusz 5 kg-val indultam, ennyi maradt rajtam a szülés óta. Pont mikor letelt a 6 hetes gyermekágy időszak, és elkezdtem edzeni jött Boldi!!! De nem bánom, olyan satnya voltam Bendinél, a 20. hétig a kutya nem mondta volna meg, babás vagyok. :D

Szép álmokat mindenkinek!!

Kép

Kép
vikoo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: