Pampalini: Örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon jól teszed, hogy kivizsgáltatod magad. Drukkolok, hogy hamar jöjjön a baba!
Zsuzsi: De jó, hogy jöttél! Már hiányoltalak...
Bizony-bizony, szép név a Gergő!
Nekem mindig is tetszett és most annyira örültem, hogy ahogy végignézegettük a fiúneveket, a férjem is egyből rákattant.
S képzeljétek mit csinált ma reggel Bence: Apával néztünk valamit a számítógépen, ő meg a szoba másik végében kisautózott és közben mondogatta, hogy "Gergő....Gergő baba.... Gergő kisfiú...."
Annyira édes volt!!!!!
Beze: köszönöm a gratulációt!
Sajnálom, hogy fájogatott a pocid... lehettek a frontok vagy a növekedés is.... Azt én is észrevettem, hogy amikor jönnek a viharok, akkor jobban érzem a hasamat. Nem fáj, csak kicsit kellemetlen, húzó érzés....
A nőgyógyászati vizsgálat az én dokimnál mindig 8000 Ft, de nincs uh-ja. A kötelezőkhöz beutalót ír a kórházba amiért nem kell fizetni és ha gond van (pl. vérzés), akkor soron kívül lehet menni (szintén a kórházba).
Engem ugyebár 5X néztek meg az első 12 hétben és egyszer sem kellett fizetnem.
A mostani uh persze saját kérésre volt, ez nálunk most 10.000 Ft. Ebben benne volt a DVD, egy fotó és egy édes plüss maci. (Ez utóbbit csak májusban adták a vizsgálathoz, gyereknapi ajándékként.)