Jó regg'!
Akkor induljon a mentsük-meg-a-topikot akció!!!
A kis betegeknek, Jázminnak és Lillusnak nagyon sok gyógypuszit küldök, meg +++++++++++++++++++++++
Egyébként az én lányom is alszik tegnap is egész délelőtt, meg ma sem kelt még föl, csak szopizni kétszer, közte egy óra alvás, aztán most is durmol
Anna, Te egyáltalán nem vagy unalmas, sőt, csak velem pl az szokott lenni, hogy ha nagy nehezen elalszik napközben a gyerek, mire bekapcsolom a gépet és egyáltalán elkezdek visszaolvasni, addigra felkel
, tehát sokszor 3 napba telik, mire 1-2 napi eseményt visszaolvasok. Így a képekből ítélve Jázmin tiszta Apja, ja és Apudnak utólag is boldog szülinapot!
Bea, milyen tündéri lehet Gréti, mikor kacarászik a tigrisnek, Eszti is egyre többet mosolyog, még kacaj nem volt, meg még leginkább csak emberekre, játékokkal még nincs el annyira, egyedül ő is a zenélő forgót nézegeti. Pedig most kapott névnapjára egy FP-s interaktív tanuló kutyust
Na, tejcsi... Tegnapelőtt már úgy sírt a kis lelkem este, kiköpte a cicit, hogy Apa elszaladt a gyógyiba fél 10kor kiváltani a tápit, elkészítettem egy adagot, de szerencsére a gyereknek nem kellett, inkább úgy döntött, hogy annyira nem éhes és elaludt, vígasztalásképp magam mellé vettem, ismét ülő pozíciót vettem fel és így aludtunk, hajnal 2kor meg már volt a ciciben annyi, amivel beérte. Tegnap este megint sirdogált, egész egyszerűen estére annyiraa leürül a cici, hogy 5 percig van a 2-n, addig jön belőlük, utána kiköpi, pedig pont az inger kellene nekik, napközben sikerült lefejnem 80ml-t, de azt sem itta meg teljesen, és azt is csak 2 részletben, utána aludt hajnal 5-ig, azt gondoltam, már 2kor kukorékolni fog kajáért. Úgy tűnik, bejött neki a rácsos ágya, sztem jól érzi magát benne.
Úgyhogy még próbálkozom, tudatosan tömöm magam kajával ( néha elfelejtek enni, meg inkább nem rakom le a gyereket, hogy ne sírjon és akkor elmarad a reggeli, az ebéd ), meg elég keveset iszok, úgyhogy már azt is felírom egy papírraa, hogy miből mennyit sizom.
Ma megyek 6 hetes kontrollra. Nincs kedvem, eleget nézegették már a pu...t, úgy utálom, ezért is halogattam eddig.
Na, én megtettem, amit megkövetelt a mentőakció