Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Timi
Nem akarok hülyeséget mondani/írni, de a "korai grav." azt jelenti, h nem tudta pontosan megmondani a doki, h hány hetes terhes vagy, még ahhoz "fiatal" a terhességed. A becsült szülési időt az utolsó menszesztől számolta ki pont emiatt.
Igazuk van a lányoknak: a fennálló terhesség tényét megállapította a doki, de igazolni, majd csak a 6.héten fogja tudni amikor már a petezsák méretéből meglesz a kora és a 8-9.héten pedig, amikor meghallod a kis szívét verni, már te is elhiheted, h anyuka leszel! :D (Legalábbis én így voltam).

Gabi
Mi volt a védőnőnél? (AFP leleted is megkaptad?)

Orsi
Mikor mész a dokidhoz? És UH-ra?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Szép jó reggelt :!:

Ilyen szép időt, el sem hiszem komolyan, szandálba jöttem reggel korán és nem fáztam :lol: ma 30 fok is lehet, de jó, mondjuk egy kicsit fáj a fejem, meleg front van :!: :roll:

Anna
heti 3-4 :shock: atya világ, akkor látszik, hogy mi már öregszünk :!: :lol:


Orsi
Nekem is volt most fehérje a vizeletemben, amikor nézte a Védőnő, de azt mondta nem vészes :!: :roll: nekem állandóan van folyásom, már nagyon régóta, remélem nem lesz gond ebből előbb-utóbb, de amikor voltam legutóbb a havi uh-on, akkor vett le a nődokim HVT-t és negatív lett :!:
Nem semmi a Te vérnyomásod sem :shock: :wink: de inkább alacsony legyen, mint magas és úgy vagyok vele :!: :roll:
Mivel nézi a Védőnő a szívhangot :?:

Holnap lesz neked uh???

Gabi
Ma Védőnőhöz kell menned vagy Ő megy :?:

Vivi
Hogy vagytok :?:

Nekem eléggé kemény a hasam alól :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Szia Suzy!

Nekem is olyan furi a pocim. Olyan mintha valami folyton feszítené. Ha hosszabban vagy gyorsabban sétálok, akkor néha bele is nyilal és akkor picit leülök és minden újra rendben. Nem is nagyon értem.
És hasonló a helyzet, mint nálad: estére keményedik.

Nagyon szuper, h nálatok jó az idő!!!
Nálunk jönnek mennek a felhők és esőt ígérnek.

Képzeljétek, otthon anyu megtalálta a kiskönyvemet!!!! :D
(És elkeseredve láttam, h a 19.hét végén érezte anyu először, h mozgok.... :( Elég lusti baba voltam (Én vagyok a legidősebb)... :( Ezek szerint az én picuromnak is van még majdnem 2hete és akkor sem marad le anyukájától. Pedig már olyan türelmetlen vagyok. :( )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 

 
 

Sziasztok! :)

Úgy tűnik, hogy a tegnap említett libidóhiány mára már elmúlt, így reggelt meg is támadtam a párom. :) Hosszú idő óta először a szex volt az első gondolatom reggel, ráadásul úgy, hogy fél 8kor álltunk neki a témának, nekem meg 8ra kell jönni dolgozni. :P

Tegnap este meghívó osztáson voltunk, és ott beszélgettem a többi a csajjal, és vmi feltünt: én nem vagyok annyira fáradékony, mint ahogy mások mesélik. Egyik barátnőm is mondja, hogy ő a 2.-3. hónapba hazament melóból, lezuhanyzott, aztan lefeküdt este fél 8kor aludni. :-/ Én azért kihúzom vhogy este fél 11ig, aztán kidőlök, és nehezen kelek reggel. Az is igaz, hogy minden terhes/exterhes ismerősőm már vagy 30 volt, vagy már elmúlt, és a barátnőm szerint én azert nem vagyok olyan fáradékony, m még csak 25 éves vagyok.

Szerintetek ebben van vmi?

Kép
presario
 
 


Vivi
Én nem tudom, hogy miért, de már a múltkor is panaszkodtam, hogy kemény és néha szurkálgat :roll: tudom, hogy változás van, nő a méhem, a baba is növekedik, de ott van bennem a félsz is, hogy nehogy baj legyen :!: :roll:
De úgy érzem minden ok, sokszor már olyan nehezen veszem a levegőt, fáradtabb vagyok és nekem ez olyan furcsa :!: :roll:

Egyáltalán nem biztos, hogy nálad is akkor fogod érezni :!:

Dokihoz mikor mész :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Ja, igen, Suzy: azért azt nálunk tedd hozzá, hogy most költöztünk össze 1 hónapja, és még 2 éve sem vagyunk együtt... ;P

Kép
presario
 
 


Anna
Na :lol: de jó nektek :wink:
Na erről beszélek :lol: még csak 25 éves vagy, sztem Te teljesen másképpen fogod megélni a terhességet, és egy csomó mindent :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Ilyen sokat számit 5-6-7 év? De tény, h nem vagyok sokat rosszul sem, és jól bírom az iramot. Ez lehet azert alkatfüggő is.

Kép
presario
 
 


És azt nem tudjátok, kell ilyenkor védekezni? Sajna, mi erre most nem figyeltünk. :( Ugy tudom, h a zutolso időkben kell védekezni, mert a sperma beindíthatja a szülést.

Kép
presario
 
 


Helló Lánykák! :lol:

Vivi!
Holnap fél kilencre megyünk dokihoz! :D
Nálunk minden hónapban van ultrahang, uhhogy látjuk Manókát ismét.....ennek azért örülök,igy friss adatokat tudok majd mondani nektek, méret, súly...stb.
Ne siettesd...megmoccan majd!!!!!!

Suzy!
Sztem nem olyan nagy probléma az a kis fehérje, holnap nekem is vesz le kenetet....aztán majd eldönti mit kell tenni...lehet kell majd egy kis kúp...vagy nem....
Ez legyen a legkevesebb!
A szivhangot egy ilyen régebbi műszerrel nézte, olyan mint egy mini ultrahang, csak a képernyő helyén egy hangszóró van.... :lol:
Zselé a ketyere fejére....és elkezdi keresni....annyit mondott, hogy ahogy megtaláltuk a szivhangot már nem medencevégű fekvésű a baba, hanem elkezdett megfordulni, ami jó....

Nyugi a pocak miatt.....ezek természetes folyamatok, ha a keményedés vagy görcs....vérzéssel párosul, akkor van baj...bár lehet még akkor sem...van aki jobban megérzi ezt a változást! Viszont figyeljetek a jelzésekre....ha jól esik üljetek le, feküdjetek le....
Pl.: Ha nekem jön a keményedés a hasamnál, akkor tudom melyik pózba kell lefeküdnöm, hogy pillanatok alatt elmúljon....ha utcán ér el, akkor megállok...nézelődök...hogy nyugi legyen picit....

Anna!
Naháááát, örülök neki, hogy megzargattad Apát! Gondolom neki is tetszett a dolog...nem nagyon ellenkezett!!!???Hurráááá :wink: :P
Védekezni nem kell, majd a végén kell oadfigyelni igen.....!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Anna
Mindenképpen kell egy genetika is hozzá, de sztem a legjobb időben vagy kismama :!: :wink:

Orsi
Én minden jelre odafigyelek és fel is jegyzem :!: Én minden egyes alkalommal, ha megyek WC-re pipilni, vizslatom, hogy mi van a papíron :!: :oops: :wink: még bennem van az előző rossz tapasztalat :!: :roll:
Akkor holnapra egy drukk megy neked, látni fogod a babótokat :!: :lol: majd megírod, hogy mekkorát nőtt a kicsike :!: :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy!

Én is vizslatom ...nyugiii!!! :oops: :)

Persze, hogy megirom....tudósitok minden mozzanatról!!! :lol:
:wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Csajok :!:

Nem vagyok nyugodt egyáltalán :!: nagyon zavar a haskeményedés és szurkálódás, félek egy kicsit és beszéltem a dokinőm asszisztensnőjével és megyek 18-ra egy uh-ra, méhszáj vizsgálatra :!: megmondom őszintén egy rossz tapasztalat él bennem, a Nővérem 19 hetesen ikreket veszített el :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy!

Menj csak!!!!!
De addig is, nyugalom....azzal nem segitesz, ha halálra stresszeled magadat! Beszélj a Babádhoz...
És kérlek, este ird meg mi van veletek!Feltétlenül!
Izgulok ám.....!!!!
:( :shock: :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Orsi
Mindenképpen megírom, ha nem jutok gépközelbe Gabival üzenek :!:
nem stresszelem magam, sokat beszélek Cipikéhez és hiszem, hogy minden rendben van, csak még olyan tapasztalatlan az ember és bármi lehet bármikor :!:
olyan jó, hogy akkor megyek amikor akarok, pedig a dokinőm múlt héten szerdán szült és már dolgozik a magánjába, bármikor mehetek és nem a pénz miatt tudom :!:
Én ha érzek valamit azonnal megyek, főleg ilyenkor, nem azért mert hülye nyavalygós picsa vagyok, hanem féltem Cipikémet :!: :roll: de tudom, hogy ezt Ti megértitek :!:

Köszönöm az aggódást Orsi, igazán kedves Tőled és nagyon jól esik :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok!

Suzy
Ne aggódj! Nincs semmi baj! Ha kicsit változékony az idő, vagy rosszul kelek nekem is mindig nyilalgat a pocim! És látod már a 17.héten vagyok! :)
Nem lesz semmi baj! Nyugodj meg. És este mindenképpen írj, h mi volt a dokinál!

Most olvastam, h vannak nők akik érzékenyebbek. (Én például mindig tudtam azt is, h mikor van peteérésem, mert éreztem, egy enyhe fájdalmat.) És mi, akik ebbe a csoportba tartozunk lehet, h azt is jobban érezzük, h hogyan tágítja a sok hormon a méhet.

Anna
Én is úgy tudom, h nem kell védekezni, csak az utolsó hónapba nem szabad már szexelni, mert az megindithatja a szülést. :)
(Viszont, ha nem védekeztek, akkor a párodnak is fokozottan figyelni kell a higéniára. Ha munkahelyen közös WC stb. van, mert te most fokozottan érzékeny vagy minden fertőzésre. )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Suzy!

Ez természetes...hiszen Mi itt mindannyian vagy igy vagy úgy, de hasonló cipőben járunk.....
Aggódás.....tudod ezer dolog megfordul az ember fejében....és szétcidrizi magát....Én is inkább telefonálok és megyek, ha úgy érzem baj van!!!

Nyugi, itt vagyunk Veled! :oops: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Orsi

Majd várjuk holnap a fotót, és adatokat is! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Kicsit más téma, hogy nevessünk is.....

Szerintetek?
Lemostam a lábkörmömről a lakkot....és elkezdtem kicsit körmözni...meg gondoltam újra kifestem.../Apa Imádja!!!/

Hááát, jó kis látvány vagyok.....nem kapok levegőőőt, és nem tudom megfogni a lábaaammm...
Lehet Apácska fogja ezután festeni?
Hihihihihihi......akkorákat nyögök mint egy Matróna, bakker.... :lol: :roll: :wink: :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Suzy

Tuti nincs baj! De azért drukkolunk! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Viv!
Oks!!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Vivi
Köszi, kedves vagy :!: :wink: az a biztos, ha megnéz, mindenképpen írok :!:

Orsi
Azért is jó ez a topik, hiszen itt vagyunk egymásnak, hasonló dolgokat élünk meg és tapasztalatokat cserélünk :!: számomra egy nagyon igaz mondás az, hogy "csak az tudja igazán miről beszélek, aki benne is van :!: "

Köszi Csajok, sokat jelent ez nekem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Majd ősszel-tél elején milyen jó lesz visszaolvasni, h mennyi minden felmerült, és hogy mennyire megérte minden perc a babákért! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Suzy!
Puszpusz!!!! :oops: :) :!: :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Suzy :oops:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Viv!
És kell majd vmi frappáns nevet találni a topiknak....hiszen akkor már mindenkinek meglesz majdnem a Babója....hihihihi!
Aztán utána......jöhetnek a következő gyerekek.....
:lol: :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


A lábkörömről jut eszembe, hogy egyik barátnőm mesélte, hogy ő ott lent kopaszon hordja, és a terhessége utolsó időszakaiban már a párja borotválta ott neki. :P Na, én ezt tutira nem hagynám. :) Orsi, miért nem mész el pedikűröshöz? :)

Tényleg, nálatok az apák bemennek majd szülésre? Én szerintem nem fogom beengedni a párom, félek, olyan helyzetbe látna, ami után nem biztos, h újra nőként tekintene rám. Persze, azt mondja, hogy nem változna semmi, de ezt szerintem ő sem tudhatja előre. Anyukám mesélte, h amikor ő szült, akkor Apukám bent volt. Aztan Muti szülés után kért vmi tükröt, amit Apukám odatartott neki, h megnézze, mizujs a nunijával. Azt mondta, nem ismerte fel, amit a tükörben látott. :P

Kép
presario
 
 


Orsi
Igen! :) Majd kitalálunk valami jót!
(Ha valakinek van jó ötlete akkor írhatja is! :D )

Anna
Én rábíztam a páromra. Ha jelen szeretne lenni, akkor persze, ha nem akkor nem.
Szerencsére olyan lehetőség is van, h a vajudás alatt fogja a kezem, de a szülőszobára a (véres részre ) már nem jön be. Nem akarok semmit erőltetni vagy rábeszélni, ez majd az Ő döntése lesz. (Nekem úgysincs választásom, ott kell lennem. :D :D :D )


Voltam a kórházba az egyik leletem a 4-ből megérkezett. (vércsop-ellenanyag) A vércsoportom B Rh- .(de ezt tudtam)
Viszont szerencsére még nem termelem az ellenanyagot! De még kétszer meg fogják ismételni a vizsgálatot a terhesség alatt...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Tényleg, Csajok, Szex és New York 2vel hogy álltok? :) Én ma este megyek megnézni, a kritikák szerint nem igazán jó. Állítólag tenyérbemászóan ok benne a luxus, ruhak, és minden szintjén is. Én ezzel ugy vagyok, h én már annó is túltettem magam ezen, és nem azt keresgéltem folyton, hogy vajon Carrienek miből telik mindenre, márpedig telt rendesen... :D Jó és kész! És amugy is a popcorn a lényeg, nem igaz? :P

Kép
presario
 
 


Anna!

Eddig mindig megoldottam magamnak a pedis dolgokat....és szivesen festegettem a körmömet is...de ezentúl...khm....segitség kell hozzá!
Majd amikor körmöshöz megyek megkérem a lábkörmömet se hagyjuk ki...hihihihi!
Jaj, ezen gondolkoztam még, Lányok nekem vagy 10 éve műkörmöm van...egy bnőm rajtam kezdte a tanulást és azóta is csinálgatja....de nem tudom mit csinálok majd...ha meglesz Babó, meg a szüléshez le kell szedni, mert ha császár akkor nem tudják erre rátenni azt a ketyerét...
Annyira megszoktam már....az utolsó hónapban leszedetem,hogy szokjam nincs... :lol:

A borizás, no igen....nekem még megy.....és sztem...már próbálgattam.... guggolva talán hozzáférünk majd....! :oops:
Vagy.....????Nekem ne borotválja Apaaaaaaaaa....jujjujjj..hihihi!Még elvágja....

Anna, én le se tudnám beszélni az Apás szülésről...és ez az Ő döntése...megszülöd a gyermekét....olyan intim pillanat ez kettőtöknek, hogy nem lehet baj, legfeljebb nyomatékosan megkéred a párodat, hogy maradjon a fejednél és fogja ott a kezedet, ne menjen le a nunidhoz...ennyi! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


SNY2:
Imádat...hihi!
Leszarom miből telik neki/film/...az a fő, hogy olyan bugyuták és nőcisek....hihihihi! :lol: :wink:
Sok csillivilli ékszer, ruha...cipőőőőőőőőőő....hmmm!:-D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Anna, remélem jól szórakozol majd rajta...és persze dupla popcorn!!!! :P :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Lányok, most, h így mondjátok csak most gondolok bele ebbe a borotválás dologba... Hát igen, nem lesz mindig csak ilyen cuki kis gömbölyű a pocakom... Mindenesetre tuti én sem kérem meg a párom, magát is mindig összeszabdalja a sima borotválkozás alatt!!! :D :D :D

SNY2:
Nagyon várom! De sajnos az én párom hajthatatlan, nem jön el velem moziba megnézni.... :( :( :(
Engem sem zavar, ha drága cuccokkal, táskákkal, cipőkkel mászkálnak! Én úgyse tehetem, de nézni tök jó! :D
Egyébként ti felmernétek venni utcára Carrienek valamelyik kombinációját?
(Szerintem én ehhez nem vagyok elég bátor... :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Viv!
Hihihi...max. ha valaki beöltözne velem.....Hm???????:-D
:lol: :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Simán, szerintem ha vkinek jó az alakja, az bármit elbír! :)

Kép
presario
 
 


Sziasztok Lanyok!

Suzy! Ha jol szamolom,a doki mar megnyugtaott..... Bizti nincs semmi baj.... Sajna en is folyton idegesitem ilyesmikkel magam,naponta 10x eszembe jut valami.

Egy picit irigykedem Ratok :oops: mozi,stb. Mar egy uj konyvnek is orvendenek (persze magyarul). A meglevoket rongyosra olvastam.

Szoritsatok nekem holnap 10kor,legyen minden ok,es persze talaljak egy jo dokit :wink:
Jo ejjt!!!!
nomi77
 
 


Helló!

Védőnéni:
Semmi különös,vérnyomásom 95/62,pulzus 74.
Sikerült másfél hónap alatt másfél kilót híznom,azt mondta ez még elmegy.De ne egyek annyi szénhidrátot. :roll:

AFP:
Hétfőn lesz a dokinál,nálunk nem a védőnő kapja meg.

Borotva:
Lányok,én megoldom majd tükörből,barátnők ezt ajánlották.Meg már akkor is megy ha csak fél szemmel nézek oda. :P

Pedikűr:
Én is már nyáriasítottam.Annyi,hogy formára vágtam,de nincs polír,lakk,semmi.Gondoltam 2 hónap múlva már a hátam közepére se fogom kívánni a pedikűrözést. :?

Szex és New York:
Nem láttam még :cry: :cry: :cry: és nagyon szomorú vagyok ez miatt. :cry: :cry:
Én bírom a sok luxust benne,kicsit lehet álmodozni és kilépni a mi világunkból.
Presa!De jó neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Apás szülés:
Nekem be akar jönni,legalábbis most azt mondja.Aztán majd meglátjuk.

Suzy még nem írt,biztos nincs semmi gond.

Nomi!
holnap 10-kor szorítunk!!!!Aztán gyere mesélni.

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Csajok!

Suzy üzent,nincs semmi gond,minden oké!!!

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Örvendünk Suzy!
:lol: :D :) :P :D :lol: :P :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :P :lol: :lol: :lol: :lol: :P :) :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :) :P :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Én voltam az utolsó...és az első is én vagyok most....
Korán keltünk....
Indulunk lassan dokibácsihoz!
Nagy szoritást kérek Kismamik!
Csók Nektek!
:D :P :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Sziasztok!

Suzy
De jó, h minden rendben van! :D :) :) :D

Orsi
Drukkolunk nagyon! :)
És várunk majd utána! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Gabi

Ne aggódj, azt olvastam, h havonta 1kg az elején rendben van!
(És másfél hónap alatt a másfél az pont ok :D :D :D )

Nomi
Neked is drukkkk, h találj egy kedves-rendes-hozzáértő dokit!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Szép jó reggelt :!:

Csajok köszönöm, hogy gondoltatok Rám és Cipikére :!: :wink:
Tudtam Én, hogy ha elmegyek az a biztos és csak akkor fogok megnyugodni igazán :wink: a lényeg, hogy tapintásra zárt a méhszáj, de utána hüvely uh-val is megmutatta a dokim, hogy aggodalomra semmi ok, hiszen a méhszájam 5,6cm hosszú, a tankönyvi és általános méret 3cm :!: :roll: nagyon örültem neki, végre valami jó hír :!: azt mondta ez egy bomba biztos méhszáj ill. nem szokott 4 hét alatt kinyílni a méhszáj csak olyan 5%-ban történik ilyen, de Én gondosan járok 3-4 hetente :!: :wink: nem akarom elsűrűzni, de nekem ez most kellett, nem tudtam volna nyugodtan aludni :!: :roll: :oops: de így akkorát aludtam boldogan :lol:
Utána hasival megkuksiztuk Cipikét, aki egy hét alatt több, mint 1 cm-t nőtt :lol: olyan jó volt látni, úgy kalimpált a a kis drágaságom :!: :wink: nagyon mozgolódott, talán még jobban, mint a múltkor :!: :wink:
Levette a HVT, rákszűrést is csinált, nagyon kemény a hasam, arra azt mondta, hogy nagyon gázos vagyok, de ez nem baj, tudja, hogy mindig puffadok, de ne aggódjak emiatt ez a terhességgel jár :!:
A vizeletben lévő fehérjére azt mondta, hogy szinte minden nőnek van benne, de nem kóros, folyás is természetes :!: :wink:
Örülünk és megnyugodtam :!: :wink:

Orsi
Drukk a mai uh-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noémi
Nagyon fogok Érted is szorítani :!: :wink:

Szép napot, majd leszek valamikor, de most meló van ezerrel :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Megy a drukk,aztán gyere mesélj mi volt.

Suzy!
Most már nyugi van akkor!Itt a hétvége,pihizhetsz is :lol:
Én is gázos vagyok,pedig azelőtt nem voltam. :?

Vivi!
Örülök,hogy csak ennyit híztam,mert megmondom őszintén azt hittem több lesz,hiába mérem magam itthon,náluk azért más mérleg van.

Lányok!
Nem is írtam,hogy tegnap egy helyettes védőnénihez kellett mennem,mert az enyém nem volt.Hát ez a másik nem volt túl szimpi,elég idős is és látszott rajta,hogy nem halad a korral.
Azt mondta itthon se papucsba legyek,hanem olyan cipőbe ami tartja a lábam :shock: Itthon legyek cipőbe??????????????????????
Amikor valahonnan haza érek alig várom,hogy ledobjam magamról a cipőt és a zoknit.
Vélemény???

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Gabi
Lehet, h hülye vagyok, de nem is igazán értem miért kellene az embernek cipőbe mászkálni otthon...? Nekem is az az első, h ledobom a cipőmet, és ha elég jó idő van, akkor zoknit is!

Szerintem ez az a kategória lesz, h "meghallgatod, mert biztos jót akar, aztán elfelejted, és úgy csinálod, ahogy szerinted jobb" :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok Lányok!

Hazaértünk! :lol: :P
Minden a legnagyobb rendben van!
Méhszáj teljesen zárt, levette a kenetet, rákszűrést! Nekem is azt mondta, hogy a folyásom teljesen normális...mivel változik a hüvelyi ph érték emiatt a váladékozás aránya, állaga is változik...ha elváltozna a szine barnásra, zöldesre akkor van fertőzés...
Jövő péntek II. labor+ cukorterhelés. 8-ra kell mennem, leveszik a sima labort, ami ugye azért kevesebb vér lesz, mintaz eső,mert nem lesz vércsopormeghatározás és ellenagyagmizéria...
Majd megiszom a cukroslötyit/ 70 gramm szőlőcukor+ citrom/ és 2 óra múlva ismét egy vérvétel....Hm...mégiscsak várakozás, majd viszek vmi könyvet!!!

Június 18.-án kell mennem ismételten! Minden eredményemmel!

Babókám: Nagyon sokat nőtt, 10 centivel nagyobb a fejkerülete, mint 1 hónappal ezelőtt! A méhem felső része mér a köldökömet verdesi és Babó nem medencevégű fekvésű, hanem keresztben van....nem kell neki még fixen fordulni, hiszen még annyi helye van! De a dokim örült neki, hogy elmozdult, mert folyamatosan a méhszájamat püfölte a Drága...és ugye már erőteljeseket rúg!!!
Igy azért jobb!
510 gramm... :shock: :lol:
Ami szintén durva, ugy megduplázta a súlyát,mint a pinty!
251 gramm volt akkor....
Még mindig kislányka:-D!!!!! Az ultrahangon éppen alucizott, pedig reggel volt verdesés....de elfáradt mire a dokibácsihoz étünk! Kezecskéivel az arcát takrta!
Szivverés rendben, gyomrában és hólyagjában is folyadék!

Ja és megkaptam a szülésznő telefonszámát is!
2 hét múlva kell felhivnom, mert most nászúton van....időpontegyeztetés, arcmustra...aztán meglátjuk szimpi-e!

Ennyi volt Csajszikák!

Suzy!
Vérnyomásom.....hallod majdnem beszartam..életem legjobb vérnyomása....120/65.....89 pulzus....hihihi,na ilyen se mostanában volt!!!!!

Örülök, hogy Ti is jól vagytok!

Gabi!
Cipőőőőt? Ez hülye.....na azt hiszem ez a tanács az, amit kidobunk a kukába a francba.... :wink:
Pffff....
Röhejes!

Majd leszek még, de várom az asztalost....befejezzük végre a konyhabútort....!!!:-D
Pusziiii!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Vivi!
Hát remélem nem lesz többször helyettesítő ez a védőnő,az enyém azért ennél sokkal jobb.

Orsi!
Babucid nő,mint a gomba!Teljesen jó minden,ez tök jó!!
Már én is nagyon várom a hétfőt.

Ja szerintem a helyettes védőnéni arra gondolt,hogy abba a régi fazonú kismama cipőbe fogok itthon mászkálni
:shock: Persze!
Egyébként,ha ledőlök akkor mindíg fel van rakva 3 párnára a lábam.

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Most jutott eszembe, h nekem már elkészültek a mult hét szerdai laboreredményeim. :-/ Nem tudjátok, mit érdemes rajtuk figyelni?

Kép
presario
 
 


Grat Orsi a nagylányhoz! :)

Kép
presario
 
 


Köszi Csajok! :oops: :P

Gabi!
Na neee....hát jó lenne ha a Tb a terhes kismamáknak hatalmas támogatással....megvásárolható MBT cipőket, szandikat ajánlana...
Azt hordhatnánk... :shock: :cry: ....de hát akor kiveszem a kisujjam a biliből!!!
Marad a cipőtlenség...mezitláb a legjobb!!!
Gabi, hétfőn Uh! Hurrá!
Babud is már szép nagyocska....és talán most már lűthatjátok milyen nemű....??!!

Anna!
Vércukor szint......az tuti!
A többire már nem emlékszem, de azt hiszem nekem volt pár eltérésem, de azt mondta a doki,hogy ez természetes a terhesség idején...
Szóval, talán a Csajok többet tudnak.....
Kösziiiiiiiiiiiii, a nagylány nevében is!

Puszi Nektek!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?