Új privát üzeneted érkezett!

loislane írta:Vanda!
Nem fér hozzá Zétény a légzésfigyelőhöz, a kijelző nem a kiságyban van..akkor biztos megszerelte volna már :roll:
Ha látnád mit művelnek együtt...kifliznek, Zétény eszi, egyet harap utána nyomja oda a kutyának, az is megnyalogatja, utána újra Zé jön.... :oops: Én meg hagyom :roll:


Gyermek és kutya témához én is így állok.H és a kutyák szintén így viselkednek :lol: H mindig etette a kutyákat, kutyánkat (magyar vizsla) , kutya ette is volna, de H végül kivette és megette ő, kutyu hagyta :lol: a kutya ágyában aludt H mindig :lol: amióta kutyum meghalt (apum halála után kutyum nem bírta) :cry: minden lehetőséget kihasználok , hogy kutyákkal legyen, ha kint vagyunk, és valaki sétáltat, mi odalépünk és simizünk,puszilkodunk, én hagyom, mégha idegen is a kutya, mert a gazdi mindig elmondja milyen a kutyuja, és hát látom a kutyu szeméből, hogy viszonyul a gyerekekhez, meg hát az itteniek nagy részét ismerjük :oops:
Vendég
 


Keny, nagyon szépeket hímeztél, el is adhatnád őket, beindíthatnád az üzletet!

Grillezés megvolt, szuper volt, szerencsére nagyon jó napsütés volt. :) A saját készítésű pácban lévő csirkemellfilék aratták a legnagyobb sikert (hurrá!), az előregyártott porral megszórtak majdnem mind megmaradtak. Kicsit túllőttünk a célon 5 kg csirkemellfilével, nagyon sok megmaradt. Este meg sütögethettem meg őket, mert már kint voltak a napon, nem mertem tovább tárolni őket. Szóval, fincsi volt, jó volt, máskor is akarok!:))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.25 16:20-kor.
Vendég
 


Hunci!
Én is így vagyok. Kutyázunk, ha lehet. Balu már tudja az alapszabályokat: először gazdit megkérdezzük, nem csapkodunk, nem kiabálunk stb. Alapból a gyerekek nem félnek a kutyáktól, a félelmet a szülő neveli beléjük. Annál pedig nincs rosszabb, mint ok nélkül rettegni valamitől.
vovanda
 
 

 
 

Krisz: Esztikének nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Keny:

Nagyon szépek a képek, szuper a jó hangulat. Így biztos gyorsabban megy az idő. :)


Twist:

Köszi a linket!

Szöcske:

Grétinek ha csúnya a popsija én aDM-saját márkás pici tégelyes körömvirágos popsikenőcsét használom meg minden pelus csere után lemosom kamillás vízzel popsiját meg puniját is. Érdekes, hogy nekünk fogzás előtt csúnya a popsi.


Lois:

Légzésfigyelőt én is hagyom, engem megnyugtat nagyon.

Vanda : köszi, én is úgy gondoltam amíg nem szereli Gréti addig marad ha nekiesik akkor kivesszük.

Skrisz:

Boldog névnapot Eszternek!

Ma Gértit leraktuk a homokozóba, nagyon tetszett neki és bár mindent a szájába vesz a homokot nem ette. Jó nagyot sétáltunk ma és annyi dolga volt , hogy nem is aludt délután. Most meg kidőlt evés közbe. Egész nap megy mint a mérgezett egér, feláll és leül , megtanulta kikapcsolni a számítógépet apa nagy örömére és a DVD lejátszó kapcsolója is megvan már. Ezek jobbak bármi játéknál.
Na eldugultam, jó éjt minden babának, anyának és kismamának!

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Én is jelen, sűrű hétvége okán csak most :roll:
Bár látom, nagy pörgés nem volt :)

Keny!
Azannya, micsoda alkotások...kész haszon a sok láblógatás :wink:

Hunci!
Kutyus is meghalt? :cry: Ez annyira vizslás, és annyira szomorú :cry: :cry: :cry:
Hunor kutyaágyas képe előttem van :) Egyszer feltetted mikor még pocakban volt, hogy erre számítsak :D
Zétény nagyon bátor Pizsi okán persze, bár ő még ugye nem önjáró, így idegen kutyusokat nem simiz, a tesómék beagle-jét találja meg, meg a cicájukat is, persze őket is etetné, meg kergeti. De kedves, nem durváskodik. Meg Dió-Kutya is Pizsi agresszivitásával rendelkezik, szóval cimbiznek ezerrel :D

Nikó!
És lesz ez még cifrább is, Zétény is "szerel" és rámol egész nap. :)
Homokozót még csak nézegeti, meg annyira sok eső volt mostanában, hogy tök vizes folyton a homok.
Kiderült tenni kellet volna spéci hálót a homok alá, ami megakadályozta volna, hogy a gazok átnőjenek, viszont a víz kifolyna... :?
A hintája tegnap jött meg, nagyon tetszik neki :D

Eszter!
Boldog névnapot KicsiLány!! :P

EnyéZé Nurofennel alszik második napja :?
Pedig Ő még sosem kapott semmit, de most elkezdett egyszerre kettő jönni fenn, meg kettő lenn, és ezt már nem tudta tolerálni jókedvvel szegénykém :? Szombaton felébredt sírva hajnali négykor, ilyet nem csinált ezer éve, napközben meg egész egyszerűen nyüszített a kezemben, annyira fájt neki. Begyógyszerezve kimerészkedtünk egy Magna cum laude koncertre, amit végül nem vártunk meg, mert bazi későn kezdtek, de a gyereket mintha kicserélték volna, teljesen jól elvolt, aludt, mosolygott, rágcsált mit egy mókus. Utána aludt este 10-től reggel fél 9-ig. ma is volt nyifogás, de nem annyira vészesen, estére azért már nyüszögött ma is, így adtam neki. Fognyüvő Manócskám :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, akkor most hat fogatok lesz? :D Szupi!

Keny, nagyon szépek a képek! Biztos tetszeni fog Kornélnak. Én is azon gondolkodom, hogy kéne valami kép a falra Esztinek. Nem hinném, hogy különösebben érdekelné, mert a saját szobájában csak alszik. De olyan csupaszak a falak.

Twist, örülök, hogy jól sikerült a grillezés. Küldhettél volna husit, közel vagyunk. :wink:

Nálunk szombat este volt egy kis riadalom. Apa majdnem frontálisan ütközött egy másik autóval. Egy csaj vezette az anyja autóját, ami lóerőben nem tudott annyit, mint a sajátja. Épp előzött egy beláthatatlan emelkedő előtt, és nem tudta befejezni. A párom az árokban végezte a kocsival. Párom húzta a kormány jobbra az árok felé, és szemben a csaj is arra húzta a kormányt... de hogy miért?.... :roll: Nemhogy próbált volna visszamenni a saját sávjába. Na mindegy. Autó minimális kárral megúszta, apának meg nem lett semmi baja. És ez a lényeg.

Köszönöm mindenkinek Eszti nevében a köszöntéseket! :D

skrisz72
 
 


Jesszusom Skrisz! Még jó, hogy nem lett baja Apának! Puszilom!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Esztikének boldog névnapot!!!!!

Krisz: :shock: :shock:

Twist: sajna ők nem olyan fajták, ha két hét kimarad oda a szőrük és egy év mire megint tudok rájuk valamit is növeszteni...állandó ápolást igényelnek, de megígértem, hogy lenyírom azokat akik már nem járnak kiállításra.


Nálunk nem lesz hiány kutyákokban a gyermeknek....

Hunci: kutyus :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Lois!
Danimnak is jön a foga, ő is Nurofennel van el úgy-ahogy, nyüsszög és szenved. Tudom, milyen gáz, Daninak a múltkor 5 jött egyszerre...

Skrisz!
Esztinek boldogat.
És atyagatya! Még jó, hogy nem történt nagyobb baj...
vovanda
 
 


Keny, hogy vagy?
Rád gondoltam éjjel, mert nagyon kemény vihar volt, többször visszatért, majd' elvitte a házat stb. Szurkoltam, hogy Kornélka maradjon bent, ne legyenek keményedések!

Krisz, de jó, hogy ezt megúszta a párod. Hála az Égnek! Hogy jött ki az árokból végül? Kellett hívnia segítséget? Elhiszem, hogy megijedtetek, rémálmaimban én is mindig ilyesmitől félek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.25 16:22-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Egy gyors kérdés: Grétinek ma reggelre és tegnap is tök száraz volt a pelusa. Majd aztán miután felkelt telepisilta de éjjel nem ment bele szerintem semmi. Ez baj?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó, ilyen nálunk is van néha, amikor jó mélyen alszik a baba. Aztán később telepisili:)
Vendég
 


Twist:


akkor jó, már kezdtem aggódni de nagyon. Megint előjött belőlem a para mami.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Krisz!

Jujj még jó, hogy nem lett nagyobb baj!

Lois, Vanda!
Kicsi fiúknak gyógyítós puszi!

Twist!
Szavazást sajnálom :(
Itt minden oks!Keményedés csak picit van ritkán, Kornél jó aktív :lol:
Juni 1-én ismét UH súlybecslés, kíváncsi lezsek elérjük e 2 kg-ot :roll:
És juni 6-7-én megkapom az ucsó tüdöérlrlőt a 32.héten.

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny, örülök a jó híreknek!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Esztikének én is Boldog Névnapot kívánok (még ha így késve is)!

Én is köszönöm mindeninek az utóköszöntést! :wink:

Lányok (talán főleg fius anyukák) tegnap azt vettem észra MIlán fütyién, mintha a bal heréje be lenne duzzadva picit és azon az oldalon a zacsi is piros volt.
Megmatattuk :oops: ne fáj neki sőt vigyorog ezerrel, de engem aggaszt.
Valaki találkozott már ilyennel?
Lehet, hogy csak elnyomta, mert hason laszik? :roll: :oops:
Még ma is mindha nagyobb lenne talán nem olyan piros. :roll:

Ja és még egy mostanába napközbe csak max 30 perceket alszik és elkezdődött a közdés alvás ellen ez normális? :roll: :oops:

Keny nagyon szépek azok amiket csináltál!!!
Szupi hogy jó bent a hangulat, így tovább!! :wink:

Twist szavazást én is sajnálom! :?

Kép

Kép
raniko
 
 


Keny, hurrá! Már annyira jól haladsz, öröm hallani!:)) (illetve olvasni). Remélem, hogy 2 kg meglesz a kissrác. Milyen méretű kisruhákat vettetek neki?

Baba, te hogy bírtad az éjjeli vihart? Vagy csak nálunk volt, itt vidéken? Fanni jól van, rugdos? Van valami napirendje?
Annak idején Dorci késő este volt nagyon aktív.
Vendég
 


Twist!
Nem vettem ruhát, mert sógornőmnek 5 hónapos ikrei vannak tőle kapok mindent, pici súllyal születtek így sok a 44-50-es ruci benne.De remélem mi 50-el kezdünk :wink:
Amúgy itt Pesten is nagy vihar volt olyan 21h körül, villámlott is!

KépKép

Kép
keny
 
 


Rani, én nem tudok hozzászólni, de remélem, nem lesz gond. ++++++++


Twist, Fannika is nagyon aktív volt. Hétvégén sokat fájogattam, mert szerintem túlzásba vittem a házimunkát. A combjaimba sugárzott a fájdalom. Az előbb megijedtem. Zuhanyoztam, és törölközés közben valami folyni kezdett a szőnyegre. Visszaléptem a kádba és érzékeltem, hogy pisilek meg valami híg jön a hüvelyemből fehér db-kákkal, gondolom a kúp pucolja kifelé a dolgokat. Hát beparáztattam magam rendesen, mit ne mondjak.
A hasam elég nagy reggel is, de ilyenkorra félelmetes :oops: :lol: . Úgy érzem, puffadt és szét akar szakadni. Gondolom, ez normális. Nem panaszként írom, csak nem tudom, mi normális, mi nem.
Kaptok friss pociképeket, most csináltam.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Kép 29+3 Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


A kép nem adja vissza, milyen nagy, de ruha nélküli változattal inkább nem sokkollak Titeket. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Twist 8-tól 1/2 10-ig a legaktívabb. Megfigyelhetőek nála ébrenléti és alvási fázisok.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


természetesen nem 29+3, hanem 29+4 :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babának! :P kicsit szar mert telóval csináltam a liftben

Kép

KépKép

Kép
keny
 
 


Pocisok, szépek vagytok! :D

Twist, azok húzták ki az árokból a kocsit, akik jöttek a párom után. Azok is alig tudtak megállni. Simán lehetett volna négyes karambol. Szegény csaj mondta, hogy teljesen lebénult, csak nézte a fényszórópárt, ami közeledett felé. Másnap indult nászútra....

skrisz72
 
 


törölve, duplán ment el

skrisz72
 
 


Keny, tényleg nőtt Kornélka!:) Jól nézel ki!

Krisz, rendes segítőkész emberek jöttek mögötte akkor.

Baba, hú, neked is rendesen megnőtt Fannika!:) Csini vagy!
Én le vagyok maradva: milyen kúpot kell szedned?
Igen, a házimunka megviselő nagy pocakkal már, pihenj sokat, pár nap alatt rendbejössz szerintem. A 8-1/2 10-ig az reggel értendő? Cuki lehet, ahogy rugdos:)
Vendég
 


Twist, este. Pl.most is.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Ej de szép pocakok, Lois picinykét irigy :oops:
Keny-é picurkával nagyobbnak tűnik, de hát az két hét az két hét :wink:

Rani!
Szerintem meg lehet nyomni, meg ezer dolog miatt lehet. Ha duzzadt marad én megmutatnám dokinak.
Nappali alvás-elromlás normális, nálunk is így volt, jó hosszú nyűgös-nappali időszak, mire beállt egy újfajta ritmus.

Skrisz!
Ez de rosszul hangzik. Én is jártam már így, (mármint hogy nagyot zakóztam le az útról), nyomasztó egy élmény volt :? Hál'istennek semmi baj :)

Vanda!
Ma kétszer adtam neki Nurofent, mert annyira nyúlkált a szájába nyüszögve. Ez egyáltalán nem jellemző rá, szóval egész biztosan a foga fáj nagyon szegénykémnek. Nem szívesen gyógyszerezem, ő még sosem kapott, de nem szenvedtethetem. Szegény Dani :(

Nikó!

Van ilyen, Zé egy pisilőgép, de néha meglepett már ilyen száraz pelussal, de ébredés után kompenzált. Vagy lepisilt mikor adtam volna rá az újat.

Mi avattuk az ötös pelenkát :roll:

Baba!

A vége felé sok kismaminak teljesen elnyákosodik a hüvelyváladék, egész vízszerű lehet, sokan paráztunk már be itt ettől. Lehet ilyesmire számítani :)
Pucérpocakot!!!! :D
Anno Skrisszel mi is villantottunk :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel??? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois ma voltunk a gyerekorvosnál, de a mi dokink szabin volt ez a dokinéni meg még nem látta Milán kukacát így annyira nem tudott viszonyítani.
Mondta, hogy vigyük el a Jánosba holnap és mutassuk meg, így ez lesz.
Már nem piros és szerintem nem is olyan nagy de azért holnap megnézetem egy ottani szakértővel.
Remélem nem lesz gond!

Lányok nagyon szzépek a pocók és ahogy Lois is írja én is irigy irigy irigy!
(nekem még mindíg hiányzik :roll: )

Szombaton lehet, hogy megyünk babaúszásra.
Már most izgulok és mondtam apának én tuti nem nyomom le a gyereket a víz alá! :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Jó reggelt!
Este azért olyna hatalmas és majd szétszakad, mert felpuffad a pocim. Csak tudnám, mit tegyek pufi eleln. :roll: Espumisan van, de nem akarom erőltetni.
Lois, igen, olyan volt, mint a víz, csak fehér hám-, vagy kúpdarabok is jöttek és emiatt nyugtattam meg magam.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Legutóbbi bejelentkezésem óta aludtam, de látom, ti is :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Rani: drukk a mai orvoslátogatáshoz! Majd számolj be, mit mondtak.

Baba: nekem is így volt, estére nagyobb volt a pocim. Reggel leapadt és egész "sovinak" éreztem magam:)))
Vendég
 


Szépek a pocakok... :D

Rani!
Pisi-kaki is kicsíphette a bőrt, ha duzzadt marad, mutasd meg dokinak. Az a tuti.
Alvás: először jövök a tudományos magyarázattal. A babák alvásciklus 30-45 perces. Ez azt jelenti, hogy ennyi alvás után kerülnek könnyebben érbeszthető állapotba. Valószínűleg ezért ébred Milán ennyi idő után.
Ami meg a gyakorlati oldalt illeti: próbáld megfigyelni, hogy hányszor laszik egy nap, és hogy mennyi időt tölt ébren. Ez alapján most már megpróbálhatsz egy kis rendszert vinni a napjába. Picit húzni (15-20 perceket) az ébren töltött időn, ha ébred, és van időd, bújj mellé, ha nem is alszik vissza, de pihen még veled egy kicsit, akkor talán nem lesz annyira nyűgös.

Lois!
Ha nem akarsz neki gygyszert adni, próbáld az ínyére kenni a Nurofent. Helyileg is hat, nekem Balunál bejött. Fogzós zselék nem érnek semmit.
vovanda
 
 


Sziasztok Csajok!
Mi ez a pangás???

Köszi a pocidicséretet :oops: , itt minden oks.Ma megrendeltem a babakocsit és a hordozót is, meg persze sok apróságot is vettem már :lol:
Képzeljétek fogytam 61-ről 59kg-ra :roll: , de a baba növexik, nem értem én ezt....

Rani!
Mizu a kukival?

Angel?????merre jársz?

KépKép

Kép
keny
 
 


Angel tényleg nagyon eltűnt!

Kenym, fini volt a kaja? Mit adtak? Teszel képet a kocsiról?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba!
Ja ma jó volt brassói, húsleves.
kocsi:
Kép

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny:

Nagyon szép a babakocsi!

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Keny, jól néz ki. Ennek mi a neve?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Keny!
A súlyod miatt ne aggódj, amíg a baba hízik. Kórházi koszt mellett nem nagyon tudsz kigömbölyödni.
Járgány szép. bolygósítható az első kereke? Csak azért kérdezem, mert a környéken ahogy figyelem a kismamákat, aki ehhez hasonló fazonú járgánnyal közlekedik, az bőszen emelgeti az elejét minden kanyarnál.
vovanda
 
 


És upsz, elfelejtettem.
Júni 2től a Metroban Pampers Sleep&Play pelus jóárasítva. 8)
vovanda
 
 


Bergon babakocsi, bolygós kerekü, sport rész vízszintesig dönthető ezért felesleges a mózes, babahordozó rápattintható.49.000.-

Vanda!
Nem csak kórházit eszem, hanem minden nap egyéb főttet, és soooook mást is :P

KépKép

Kép
keny
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kuki érdeklődést dokibácsi megnézte és minden ok vele.
Mondta, hogy ha erölködik is pl, kaki ügybe vagy, hogy fel akar ülni akkor bedurranhat.
Most minden normális, de mondta, hogy szívessen ránéz 3-om hónap múlva.
(nagyon kedves volt)

Vanda igen köszi próbálok rendszert vinni a kajákba de néha megcsúszunk.
Arra figyelek, hogy 5-fél 6 körül legyen egy kaja és akkor kibírja fürcsiig aztán ugye vacsi és szunyi.

Ja tegnap felirattam a Humana HA1-es tápát, mert a mi dokinénink még mindíg a Sartot írta a multkor.
Barátnőm kislánya egy hónappal fiatalabb és ő is már az 1-es eszi.
Milánnak nem elég a 180ml a Start-ból pedig még vissza is jön, de nem bírja ki vele még a 3-om órát se.
Remélem az 1-sel jobb lesz a helyzet.
(jópont már neki, hogy reggel volt egy szupi csomag a pelusba ami nálunk nagy szó)


Keny nem vagy semmi 59kg-mal! :shock:
(az a lényeg, hogy Kornélka szépen nő)

Lányok drukkoljatok a nővérem most van dokinál!
Na közbe hívott is minden ok velük még zárva van.
(ja amúgy júni 11-körülre van kiírva, ami volt már május vége is :D )
Most hétvégén csináltam meg a babaszobát nekik ha nem baj teszek róla képet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
raniko
 
 


Raniko, jajj, de gyönyörű ez a szoba.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Rani!
Húúúúúúúúdenagyonszééééééép :lol:

KépKép

Kép
keny
 
 


Nagyon köszönöm! :D
Már csak Zoénak kell megérkeznie, hogy teljes legyen!

Lányok Budafokon jön a vihar!

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani, szépen megcsináltad a szobát! Hangulatos nagyon, a hintás pihenőszék király! Szuper, hogy a dokinál jókat mondtak és nincs semmi baja Milánkának, hurrá!

Keny, az megnyugtató, ha Kornélka növekszik. Szerintem is a kórházi koszt nem túl hízlalós.
Vendég
 


Jó reggelt!

Én is elkezdtem hízni. AZ adatok azonban viccesek, hála a digitális mérleg össze-vissza érzékenységének. :lol: Tegnapelőtt 56 ma 57,8 kg vagyok. Tuti nem híztam 2 kg-t 2 nap alatt :lol: :lol: :lol: :lol:
Hétfőn megyek a MM-be vércukor ellenőrzésre. Remélem, már többször nem kell mennem a terhesség alatt és végre jó lesz az eredmény. A nődokim egyébk. teljesen meg van elégedve a múltkori eredménnyel is és nem is érti, miért méregetek néha itthon. Szerinte egyáltalán nem kell, csak kerüljem az édességet. Na, ez megy a legkevésbé, bár igyekszem. Mostanság viszont a mogyorót eszem, de rengeteget. Teljesen rákattantam.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: